Filmek

40 feliratkozó

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bayforemers 4 előzetes.
több mint 10 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Charlie Wilson háborúját ne hagyjátok ki. Régen nevettem annyit, mint Hoffman jelenetein abban a filmben.

RIP
több mint 10 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Bakker. :/

A vörös sárkány, Capote, A nagy Lebowski, Boogie Nights, Twister (személyes abszolúte kedvenc!) A tehetséges Mr. Ripley. Hirtelen már ennyi film, ami eszembe jut tőle. 😕
több mint 10 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
bakker, épp tegnapelőtt néztem újra a The Big Lebowskit, és abban az apró szerepben is élvezet volt látni a játékát...
nem véletlenül volt az egyik szakmailag legelismertebb színész.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Döbbenet meghalt P S HoffmanJanek
Van 1 tippem hogy droggal kapcsolatos lesz Philip Seymour Hoffman halálának az oka. Évek óta súlyos drogproblémái voltak. 😕 RIPiktriad
Sajnos úgy tűnik jól tippleltem. A CNN szerint egy tűvel a karjában találtak rá. A heroin újabb áldozatot szedett.
több mint 10 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Van 1 tippem hogy droggal kapcsolatos lesz Philip Seymour Hoffman halálának az oka. Évek óta súlyos drogproblémái voltak. 😕 RIPiktriad
Basszus, 2 napja néztem a Capote-t (igaz rohadtul felidegesített a karaktere)... RIP.

Ik:
According to the New York Post, Hoffman's cause of death was a drug overdose.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
We're the Millers:
Aniston filmjei általában szarok, ez se lett túl jó, sajnos bárgyú és kiszámítható... a viccek azért egész tűrhetőek benne, de az alakítások eléggé laposak... családi, csajos limonádénak elmegy 6.4/10

Wimbledon:
Ha az előbb limonádéról volt szó, na ez a limonádé felső foka... középkorban pánikolós férfiaknak - akik elvből nem nézik az ilyen filmeket - talán elmegy. Julie Stiles-tól ez után azért többet vártam. 4,8/10

In a world:
Fura történetvezetés, össze nem nagyon illő szálak, bár jelentős mögöttes tartalom. Alapvetően szeretem az ilyen filmeket. Indoklások szarok, alakítás közepes, kicsit mintha túlvállalta volna magát a film. Viszont ez a film nem kicsit hozta bennem ennek és ennek a filmnek a hangulatát. Mint film 5.2/10, mint személyes élmény/vélemény 7.5/10 (külön kiemelném, hogy a film alapötlete a | szinkronszínészesdi/alábeszélősdi | a ritka választás miatt sokat nyom a latba 😊)

mit mondhatnék, szeretem az ilyen kicsit "nyomott hangulatú" filmeket... bár épp ez a film amúgy nem jó, de akkor is 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Van 1 tippem hogy droggal kapcsolatos lesz Philip Seymour Hoffman halálának az oka. Évek óta súlyos drogproblémái voltak. 😕 RIP
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Döbbenet meghalt P S Hoffman

több mint 10 éve

A.B.F.R.A.
több mint 10 éve
Azt hszem ez sem lesz rossz film.

iktriad
 www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20140131-elozetes-a-hogyan-rohanj-a-vesztedbe-cimu-filmhez-charlize-theron-seth-macfarlane.html?sec-5

A magyar cím: Hogyan rohanj a veszTEDbe
Lehet a jelzőket keresgélni erre a nagyszerű címadásra.HanSolo
Facepalm.
több mint 10 éve
HanSolo New England Patriots 642 — Watson

iktriad
 www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20140131-elozetes-a-hogyan-rohanj-a-vesztedbe-cimu-filmhez-charlize-theron-seth-macfarlane.html?sec-5

A magyar cím: Hogyan rohanj a veszTEDbe
Lehet a jelzőket keresgélni erre a nagyszerű címadásra.
több mint 10 éve
HanSolo New England Patriots 642 — Watson
 www.origo.hu/filmklub/blog/halal/20140131-meghalt-jancso-miklos-filmrendezo.html?sec-top

R.I.P.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Nyugodj békében Jancsó Miklós. 😕
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

R.I.P.
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Bourne hagyaték - Annyira jó az első félórája a filmnek, hogy így még erősebb a kontraszt a film unalmas végével.Nem is értem pontosan, hogy ez, hogy nem tűnt fel az alkotóknak.
Argo akció - Lassan indul, aztán az utolsó fél órában lerágom a körmömet. | Pedig aki kb. ismeri a sztorit az amerikaik szerepvállalásáról (amit a film elején el is mondanak) tudna szurkolni a fordítottjának is. |
több mint 10 éve
Nem rég néztem meg a Maniec-et Elijah Wood-al a főszerepben. Valami zseniális volt. Rég láttam jó horrort (talán néhol már átment művészfilmbe) Bitang jó operatőri munka, fantasztikus, a 80'as évek horrorjait idéző soundtrack, és Elijah is faszán teljesített sőt még a "szerelmi szálat" sem éreztem erőltetettnek, pont fordítva. Bár az eredetit még nem láttam, de igencsak rajta vagyok a beszerzésén.Drip
Hétvégén én is tervezem a megtekintését. 😀 😉
több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Nem rég néztem meg a Maniec-et Elijah Wood-al a főszerepben. Valami zseniális volt. Rég láttam jó horrort (talán néhol már átment művészfilmbe) Bitang jó operatőri munka, fantasztikus, a 80'as évek horrorjait idéző soundtrack, és Elijah is faszán teljesített sőt még a "szerelmi szálat" sem éreztem erőltetettnek, pont fordítva. Bár az eredetit még nem láttam, de igencsak rajta vagyok a beszerzésén.

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nekem ezek után óriási csalódás volt a dolog , lehet persze hogy a tipikus nagyot várok és akkor nem jön semmi érzés , vagy rossz hangulat miatt , de inkább arra hajlok hogy csak simán szar a film!Nem jöttek a poénok karakterek és a story sem igazán...
yooker
ejj pedig mondta Sobri, és még sokan mások hogy nem jó. Tipikusan az a film, hogy egyszer megnézem elvétve nevetek rajta, de nem lehet többször megnézni, és élvezni is(mint pl. a Dumb és DUmbert kb 50-szer láttam, de szerintem még több is).

A szinkronok viszont jók, az mindenképpen +.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Eddig elkerült valahogy ez a Másnaposok téma , de a minap megnéztem egy részt olyan sokszor kerül elő ez a film a baráti körben mindenhol és általában pozitív sőt rajongó megnyilvánulások közepette!
Nekem ezek után óriási csalódás volt a dolog , lehet persze hogy a tipikus nagyot várok és akkor nem jön semmi érzés , vagy rossz hangulat miatt , de inkább arra hajlok hogy csak simán szar a film!Nem jöttek a poénok karakterek és a story sem igazán...

ha valaki szeretne egy hasonló alap történetű de igazán jó kis alkotást bírja a fekete humort !akkor annak nagyon tudom ajánlani a Ronda ügy című filmet! ott megalkották azt a dolgot aminek a Másnaposok forgatókönyve csak egy super light utánérzés....
elég régi már ahhoz hogy talán ne mindenki ismerje!!
több mint 10 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Az augusztus oklahomábannal az a baj, hogy túlságosan el van húzva,van benne egy tök felesleges szál amit a rendező nem is tudott jól beleszőni a filmbe...szal ha fél órával rövidebb akkor sincs semmi, sőt...+ sokszor túl szájbarágósnak éreztem. Mondjuk streep valami félelmetes tényleg....peach
Azt gondolom, hogy ez tipikusan a "mindenkihez szólni akarok mindenről" típusú forgatókönyvek sajátja (bár; szerintem ez a sztori még így is a jobbik véglet). Nem tudom, hogy ki hogyan gondolja, de egy drámánál nagyon fontos megtalálni az egyensúlyt a történések és az általuk generált "problémák" (élethelyzetek, konfliktusok) boncolgatása között. Ha ez bármerre megbillen, akkor vagy a drámaiság veszíti a súlyát (a konfliktus jelentőségét veszíti, bagatellé válik), vagy unalomba fullad a játékidő nagy része. Jelen esetben - szerintem - kaptunk mindkettő bakiból ( | a film a "vacsi magasságában" átbillen a másik végletbe. | ). Ennek ellenére tetszett 😊. Bár... ha Meryl Streep-en kívül bárki Oscart kap ezért, az nagyon bundaszagú lenne...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igen.
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Jah és én spec. saját skála szerint 5 alatt tartom elvesztegetett időnek a filmet... tudom, alacsony az elvárás-szintem XDCollapo
Coll, légyszi nézd meg a "Hamarosan..." c. filmet és értékeld 😀JC6
Hamarosan megnézem, csak annyit segíts, hogy amit meg kell néznem az ez a Hamarosan?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jah és én spec. saját skála szerint 5 alatt tartom elvesztegetett időnek a filmet... tudom, alacsony az elvárás-szintem XDCollapo
Coll, légyszi nézd meg a "Hamarosan..." c. filmet és értékeld 😀