Filmek
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Bayforemers 4 előzetes. több mint 10 éve
Charlie Wilson háborúját ne hagyjátok ki. Régen nevettem annyit, mint Hoffman jelenetein abban a filmben.RIP
több mint 10 éve
Bakker. :/A vörös sárkány, Capote, A nagy Lebowski, Boogie Nights, Twister (személyes abszolúte kedvenc!) A tehetséges Mr. Ripley. Hirtelen már ennyi film, ami eszembe jut tőle. 😕
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
bakker, épp tegnapelőtt néztem újra a The Big Lebowskit, és abban az apró szerepben is élvezet volt látni a játékát...nem véletlenül volt az egyik szakmailag legelismertebb színész.
több mint 10 éve
Sajnos úgy tűnik jól tippleltem. A CNN szerint egy tűvel a karjában találtak rá. A heroin újabb áldozatot szedett.Döbbenet meghalt P S HoffmanJanekVan 1 tippem hogy droggal kapcsolatos lesz Philip Seymour Hoffman halálának az oka. Évek óta súlyos drogproblémái voltak. 😕 RIPiktriad
több mint 10 éve
Basszus, 2 napja néztem a Capote-t (igaz rohadtul felidegesített a karaktere)... RIP.Döbbenet meghalt P S HoffmanJanekVan 1 tippem hogy droggal kapcsolatos lesz Philip Seymour Hoffman halálának az oka. Évek óta súlyos drogproblémái voltak. 😕 RIPiktriad
Ik:
According to the New York Post, Hoffman's cause of death was a drug overdose.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
We're the Millers:Aniston filmjei általában szarok, ez se lett túl jó, sajnos bárgyú és kiszámítható... a viccek azért egész tűrhetőek benne, de az alakítások eléggé laposak... családi, csajos limonádénak elmegy 6.4/10
Wimbledon:
Ha az előbb limonádéról volt szó, na ez a limonádé felső foka... középkorban pánikolós férfiaknak - akik elvből nem nézik az ilyen filmeket - talán elmegy. Julie Stiles-tól ez után azért többet vártam. 4,8/10
In a world:
Fura történetvezetés, össze nem nagyon illő szálak, bár jelentős mögöttes tartalom. Alapvetően szeretem az ilyen filmeket. Indoklások szarok, alakítás közepes, kicsit mintha túlvállalta volna magát a film. Viszont ez a film nem kicsit hozta bennem ennek és ennek a filmnek a hangulatát. Mint film 5.2/10, mint személyes élmény/vélemény 7.5/10 (külön kiemelném, hogy a film alapötlete a | szinkronszínészesdi/alábeszélősdi | a ritka választás miatt sokat nyom a latba 😊)
mit mondhatnék, szeretem az ilyen kicsit "nyomott hangulatú" filmeket... bár épp ez a film amúgy nem jó, de akkor is 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Döbbenet meghalt P S HoffmanJanekVan 1 tippem hogy droggal kapcsolatos lesz Philip Seymour Hoffman halálának az oka. Évek óta súlyos drogproblémái voltak. 😕 RIP
több mint 10 éve
Facepalm.Azt hszem ez sem lesz rossz film.www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20140131-elozetes-a-hogyan-rohanj-a-vesztedbe-cimu-filmhez-charlize-theron-seth-macfarlane.html?sec-5
iktriad
A magyar cím: Hogyan rohanj a veszTEDbe
Lehet a jelzőket keresgélni erre a nagyszerű címadásra.HanSolo
több mint 10 éve
Azt hszem ez sem lesz rossz film.www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20140131-elozetes-a-hogyan-rohanj-a-vesztedbe-cimu-filmhez-charlize-theron-seth-macfarlane.html?sec-5
iktriad
A magyar cím: Hogyan rohanj a veszTEDbe
Lehet a jelzőket keresgélni erre a nagyszerű címadásra.
több mint 10 éve
www.origo.hu/filmklub/blog/halal/20140131-meghalt-jancso-miklos-filmrendezo.html?sec-topR.I.P.
több mint 10 éve
Azt hszem ez sem lesz rossz film.több mint 10 éve
Nyugodj békében Jancsó Miklós. 😕
több mint 10 éve
Bourne hagyaték - Annyira jó az első félórája a filmnek, hogy így még erősebb a kontraszt a film unalmas végével.Nem is értem pontosan, hogy ez, hogy nem tűnt fel az alkotóknak.Argo akció - Lassan indul, aztán az utolsó fél órában lerágom a körmömet. | Pedig aki kb. ismeri a sztorit az amerikaik szerepvállalásáról (amit a film elején el is mondanak) tudna szurkolni a fordítottjának is. |
több mint 10 éve
Nem rég néztem meg a Maniec-et Elijah Wood-al a főszerepben. Valami zseniális volt. Rég láttam jó horrort (talán néhol már átment művészfilmbe) Bitang jó operatőri munka, fantasztikus, a 80'as évek horrorjait idéző soundtrack, és Elijah is faszán teljesített sőt még a "szerelmi szálat" sem éreztem erőltetettnek, pont fordítva. Bár az eredetit még nem láttam, de igencsak rajta vagyok a beszerzésén.DripHétvégén én is tervezem a megtekintését. 😀 😉
több mint 10 éve
Nem rég néztem meg a Maniec-et Elijah Wood-al a főszerepben. Valami zseniális volt. Rég láttam jó horrort (talán néhol már átment művészfilmbe) Bitang jó operatőri munka, fantasztikus, a 80'as évek horrorjait idéző soundtrack, és Elijah is faszán teljesített sőt még a "szerelmi szálat" sem éreztem erőltetettnek, pont fordítva. Bár az eredetit még nem láttam, de igencsak rajta vagyok a beszerzésén.
több mint 10 éve
Nekem ezek után óriási csalódás volt a dolog , lehet persze hogy a tipikus nagyot várok és akkor nem jön semmi érzés , vagy rossz hangulat miatt , de inkább arra hajlok hogy csak simán szar a film!Nem jöttek a poénok karakterek és a story sem igazán...ejj pedig mondta Sobri, és még sokan mások hogy nem jó. Tipikusan az a film, hogy egyszer megnézem elvétve nevetek rajta, de nem lehet többször megnézni, és élvezni is(mint pl. a Dumb és DUmbert kb 50-szer láttam, de szerintem még több is).
yooker
A szinkronok viszont jók, az mindenképpen +.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Eddig elkerült valahogy ez a Másnaposok téma , de a minap megnéztem egy részt olyan sokszor kerül elő ez a film a baráti körben mindenhol és általában pozitív sőt rajongó megnyilvánulások közepette!Nekem ezek után óriási csalódás volt a dolog , lehet persze hogy a tipikus nagyot várok és akkor nem jön semmi érzés , vagy rossz hangulat miatt , de inkább arra hajlok hogy csak simán szar a film!Nem jöttek a poénok karakterek és a story sem igazán...
ha valaki szeretne egy hasonló alap történetű de igazán jó kis alkotást bírja a fekete humort !akkor annak nagyon tudom ajánlani a Ronda ügy című filmet! ott megalkották azt a dolgot aminek a Másnaposok forgatókönyve csak egy super light utánérzés....
elég régi már ahhoz hogy talán ne mindenki ismerje!!
több mint 10 éve
Az augusztus oklahomábannal az a baj, hogy túlságosan el van húzva,van benne egy tök felesleges szál amit a rendező nem is tudott jól beleszőni a filmbe...szal ha fél órával rövidebb akkor sincs semmi, sőt...+ sokszor túl szájbarágósnak éreztem. Mondjuk streep valami félelmetes tényleg....peachAzt gondolom, hogy ez tipikusan a "mindenkihez szólni akarok mindenről" típusú forgatókönyvek sajátja (bár; szerintem ez a sztori még így is a jobbik véglet). Nem tudom, hogy ki hogyan gondolja, de egy drámánál nagyon fontos megtalálni az egyensúlyt a történések és az általuk generált "problémák" (élethelyzetek, konfliktusok) boncolgatása között. Ha ez bármerre megbillen, akkor vagy a drámaiság veszíti a súlyát (a konfliktus jelentőségét veszíti, bagatellé válik), vagy unalomba fullad a játékidő nagy része. Jelen esetben - szerintem - kaptunk mindkettő bakiból ( | a film a "vacsi magasságában" átbillen a másik végletbe. | ). Ennek ellenére tetszett 😊. Bár... ha Meryl Streep-en kívül bárki Oscart kap ezért, az nagyon bundaszagú lenne...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igen.
több mint 10 éve
Hamarosan megnézem, csak annyit segíts, hogy amit meg kell néznem az ez a Hamarosan?Jah és én spec. saját skála szerint 5 alatt tartom elvesztegetett időnek a filmet... tudom, alacsony az elvárás-szintem XDCollapoColl, légyszi nézd meg a "Hamarosan..." c. filmet és értékeld 😀JC6
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jah és én spec. saját skála szerint 5 alatt tartom elvesztegetett időnek a filmet... tudom, alacsony az elvárás-szintem XDCollapoColl, légyszi nézd meg a "Hamarosan..." c. filmet és értékeld 😀