Filmek
40 feliratkozó
több mint 9 éve
A Birodalom Visszavág az utolsó nálad ? 😮😮😮szint alapján növekszik a sorrend 😀 szal nekem az tetszett a legjobban
Drip
www.youtube.com/watch?v=lZhPi8z_aso
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
A Birodalom Visszavág az utolsó nálad ? 😮😮😮
több mint 9 éve
nah végre túl vagyok az SW-nmondjuk az első negatív mozis élményem a Corvinban, nem a film miatt hanem 3 dolog:
1. az egyik hangszoró zörgött mikor a zene a "csúcsán" volt
2. kifogtam 2 idióta kretént aki fenhangon pofázott előttem + folyamat baszingálta a telefonját
3. az emberek ki be mászkáltak a film alatt végig
a filmről nincs kedvem most még spoileresen írni, az 1-2nél jobb kb a 4. szintjére teszem (1,2,4,6,3,5 a sorrendem)
több mint 9 éve
SW| Sztem ezt nézd vissza, nekem elég egyértelmü volt, hogy Kylo nem igazán vette komolyan egy darabig, és csak játszott vele (vagy probalta a sérülés miatt relative kevés mozgassal meguszni) + az is érezhetö volt hogy elég nyers Finn "vivostilusa". De amint (majdnem) megsebezte/betalált Finn és Kylo hirtelen komolyan vette a dolgot, kb 5 sec alatt lerendezte...
| Nem tudom szóba került-e ez már, ami kissé hiteltelenre sikerült, hogy Finn, akit egy stormtrooper majdnem megölt bajvívás során utána simán partiban van Kyloval, aki akkor már persze sérült volt, de akkor is egy csávó, aki kapcsán eddig szóba se került, hogy meglenne benne az Erő (persze ez még változhat) simán felveszi a versenyt egy sith tanonccal addig, amíg Rey össze nem szedi magát. |
empty taxi
En ezt nem ereztem neccnek.. a Stormtrooper ellen meg a hosszabb pengevel kuszkodott. Ezek sztem realisan, jol lettek megkoreografalva.
+ ami nekem nagy fájdalmam korábbi filmeknél is, hogy Force Power nem egyenlo a Light Saber Duelling Powerrel. És nem kellett volna Sidiousbol meg Yodabol bohocot csinálni... |
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Teljesen jó lett az új SW, én sokkal rosszabbat vártam az előzetes vélemények alapján, építhető történet, sok lyuk ... jó lesz ez 😊 | Soloért nagy kár, engem teljesen meglepett hogy meghalt ( és a fia öli meg 😮 + Reyről azt írták hogy Solo lánya de hát akkor mégsem O.o.. |
több mint 9 éve
SW| Nem tudom szóba került-e ez már, ami kissé hiteltelenre sikerült, hogy Finn, akit egy stormtrooper majdnem megölt bajvívás során utána simán partiban van Kyloval, aki akkor már persze sérült volt, de akkor is egy csávó, aki kapcsán eddig szóba se került, hogy meglenne benne az Erő (persze ez még változhat) simán felveszi a versenyt egy sith tanonccal addig, amíg Rey össze nem szedi magát. |
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
viszont fent van a neten már Tarantino:The Hateful Eight is (jó minőségben +felirattal )Kifejezetten tetszett. Tipikus Tarantino mozi,nagyon jo a cast igaz a sztori nehany helyen eleg zavaros de ezt megszoktuk Tarantinotol.
ozibozi
több mint 9 éve
Vakációtudom hogy sokaknak nem tetszett, de nekem nagyon bejött
nem biztos hogy még egyszer ilyen jót nevetnék rajta mert elsőre is eléggé kiszámítható volt
de így hirtelen jó élmény volt
sztem pár nap múlva csak 7/10 lenne
de most 8/10et simán ér
akit nem riaszt el a kretén humor, annak mindenképp ajánlom
több mint 9 éve
Karácsonyi matinénak megnéztem a The Forgert. Elég sok klisét sikerült egymásra pakolni, hogy összejöjjön egy forgatókönyv, de összességében ügyesen kihasználták, hogy Travoltának mindig jól áll a simlis szerep, plusz ugye az impresszionista festészetről is sok szó van a filmben, ami nálam plusz pont.Travolta nélkül 10 perc után kikapcsolom. Nekem lehangoló volt már az első perctől pedig akkor még be se jött a gyerek.
empty taxi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
rengetegen nem járnak már moziba...😊viszont fent van a neten már Tarantino:The Hateful Eight is (jó minőségben +felirattal )mondjuk az pont olyan, hogy a moziélményt semmi nem adja vissza 😊 meg a the revenant is fent van már, de az szintén kötelezően mozis
ozibozi
Löfli
több mint 9 éve
viszont fent van a neten már Tarantino:The Hateful Eight is (jó minőségben +felirattal )mondjuk az pont olyan, hogy a moziélményt semmi nem adja vissza 😊 meg a the revenant is fent van már, de az szintén kötelezően mozis
ozibozi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
viszont fent van a neten már Tarantino:The Hateful Eight is (jó minőségben +felirattal )
több mint 9 éve
www.theguardian.com/commentisfree/2015/sep/27/ad-blocking-herald-end-of-free-internet-ios9-applewww.youtube.com/watch?v=nYvKjtlb9-c
+ www.theverge.com/2015/9/17/9338963/welcome-to-hell-apple-vs-google-vs-facebook-and-the-slow-death-of-the-web
filmtrailer.hu/wp-content/uploads/Egy_galamb_leul_egy_agra_poszter.jpg
baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Aztán felfedezték, olyan jól játszotta a meztelen hullát.
több mint 10 éve
"Szóval lássuk be, semmi. Ami nem rossz egy olyan színésztől, aki jelenleg az IMDb népszerűségi színészranglistáján az első helyen van. Kedvenc információm róla az, hogy amikor bejelentették, hogy Az ébredő Erő főszereplője lesz, akkor még nem is volt hivatalos IMDb-oldala. 2013 decemberében még egy kocsmában dolgozott minimálbérért, februárban pedig a Star Wars új arca lett."Daisy Ridley (Rey)
több mint 10 éve
Aztacsillaghábosúselspojlrezetthetetlenségit neki. Meddig tart?Amíg nem látta mindenki.
sutianap
Baggio egy füzetben vezeti, még 127-en nem láttuk.
És nem akarom innen megtudni, hogy meghal | Solo Kapitány. |
Bár ki kéne terjeszteni a spoilertaget a többi filmre is, amikor a Bukásról volt szó, nekem is rosszul esett, hogy spoilertag nélkül beírták, hogy a végén meghal Hitler. Így nem volt annyira izgi.
több mint 10 éve
Aztacsillaghábosúselspojlrezetthetetlenségit neki. Meddig tart?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
| Engem csak az döbbentett meg hogy a főszereplő egy feka volt. |
több mint 10 éve
megnéztem az új Deadpool trailertkész ez is megvett
a 2filmet várok jövőre a Deadpoolt és a Kung Fu Panda 3at 😀
persze megnézem a kapitány 3at is de az annyira nem mozgat
több mint 10 éve
Karácsonyi matinénak megnéztem a The Forgert. Elég sok klisét sikerült egymásra pakolni, hogy összejöjjön egy forgatókönyv, de összességében ügyesen kihasználták, hogy Travoltának mindig jól áll a simlis szerep, plusz ugye az impresszionista festészetről is sok szó van a filmben, ami nálam plusz pont.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ugyanezt akartam én is leírni amit ti 😊Kylo Renvégre, köszönöm.
| Nekem kifejezetten tetszett hogy most nem valami über félelmetes, határozott kiállású gonoszt kreáltak. Sok volt már a piros fénykarddal hadonászó agyon képzett erőmenő sith-ből, mégegyszer nem vettem volna be. Szerencsére nem is kellett. Kylo Renben teremtettek egy sérült, emberi alakot akinek megvan a képessége és az ereje, mégis esendő ennek ellenére már most olyan szörnyűséget tett amit előtte senki idáig.. Lehet hogy az eddigi leggyengébb gonosz, de neki van a legnagyobb motivációja, és iszonyatosan kemény döntést hozott meg az ügy érdekében amit eddig mástól nem nagyon láttunk. Nem kell ide ördögfej meg villámszórás hogy valaki félelmetes legyen, Kylo Ren szerintem az, és rengeteg van még a karakterben. |
JayB
shawnka
persze amikor először levette a sisakját Kylo, | én is felröhögtem a moziban azon a tipikus diznifejen, viszont ugye mindenki emlékszik, hogy Darth Vader is csak egy hisztis gyökérként kezdte a filmek szerint. Imádtam Han Solót, de Kylo karakterének szempontjából "örültem", hogy megölte, nagyon kellett hozzá. Illetve ugye valószínűleg maradandó sérüléseket is szerzett a fénykardpárharcok során, szerintem badass karakter lesz még ő, várom. És nekem nagyon bejön a fénykardja is, hiába fikázzák nagyon sokan. 😊 |
Amit viszont még nem írt senki, és engem a legjobban zavart (a trailer zene hiányán kívül, de az jóvátehetetlen hiány volt számomra):
| ...hogy életben maradt Finn, miután végigszántották a hátát fénykarddal. Fúj. Nekem ugyanannyira természetesnek tűnt a halála, mint Han Soloé. |
több mint 10 éve
durvawww.theverge.com/2015/12/24/10663146/hollywood-s-christmas-is-being-ruined-by-unprecedented-leaks

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
| Én is úgy hiszem, hogy kizárható h Rey Soloék gyereke legyen, nem létezik h Kylo+Han+Leia is találkozik vele és egy rezzenés nincs az arcukon.SWTroiler (troll spoiler EP VII/VIII)
| Egyébként a Rey az elveszett gyerekes conspiracyhoz annyit hozzá lehet tenni, hogy az expanded universeben Soloéknak három gyerekük volt, ahol az egyik fiú áttért a sötét oldalra (asszem Darth Coedus néven futott) akinek volt egy lány ikertestvére. Namármost korban nagyjából megegyeznének Kyloval a filmben is, illetve azt is megmagyarázná, hogy miért nem bírnak egymással igazából, továbbá megmagyarázná a kiscsaj mérnöki tehetségét, illetve a vezetőségi vénáját. Kérdés, hogy ha ilyesmi jönne ki, hogyan csinálnák meg, hogy sem Han sem Leia nem ismerte fel. |
Hanni
| Ja.. vagy lehet hogy hármasikrek és Finn a harmadik. 😛
Nem létezik hogy Soloéké legyen..és ennyire ne ismerjék föl/magára hagyják.
Amúgy Anakin és Luke se volt rossz mérnök (R2, C3PO)..... és ekkora mértékü force-sensitivity (embereknél) az egész sagában mindig és kizárólag csak a Skywalkereknél fordulo elö.
Sztem Luke + Maz Kanata + egy üveg helyi ürpálinka... 😀 megmagyarázza az "elhagyott" light sabert is 😀
|
Igor
Az h Rey mennyire jól tud űrhajót vezetni és mennyire ügyes mérnök az elhanyagolható szempont, mert Han és a Skywalker vonal is az volt.
Úgy hiszem, hogy Maz-nak lesz még szerepe, hiszen ő mondta a lézerkardos víziós rész után, hogy Rey immáron rájöhetett, hogy akire a leányzó várt már nem fog érte visszajönni, de egy valaki még igen, ergo ismerheti őt + Luke lézerkardja is hozzákerült valahogy rejtélyes módon. |
több mint 10 éve
Rájöttemigazán használhattad volna a spoiler taget...
SW IX.
- anyád!
- én vagyok...... az anyád
sutianap

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal