Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Jeff who lives at home - nekem tetszett. Nem egy korszakalkotó darab, de nézhető. Keserédes film az élet értelméről - mindenképpen többet ér a Jack Bauer stílusú "szupergenyó felszopja ámérikát" nyomingereknél.
több mint 11 éve
Egy jó hete néztem meg a Krisztus utolsó megkísértését. Igen, még csak most láttam, nyilván sokan láttátok már. Tényleg kihagyhatatlan. Scorsese zseniális. No meg Dafoe és Keitel is. De az egész film annyira, de annyira emberi, és az emberhez szól, hogy az hihetetlen. Aki esetleg nem látta (van olyan?), annak nagyon ajánlom. 😀
több mint 11 éve
van kettedik is
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
fogas kérdés...human centipede
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ki tudna segíteni valaki egy filmnek a címével?Egy ártalmatlannak tűnő fazon százlábút készít a hozzá betérőkből a pinyőben
Egyszer láttam egy előzetest róla és most kedvet kaptam hozzá...
több mint 11 éve
Nem, mert a daylight - alagút a halálba c. Stallone klasszikusban 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
erősen Z kategóriásnak éreztem a viszonylag jó szereplőgárda ellenéreRataxesAzért ebben a műfajban még mindig Joel Schumacher a bajnok a Botmen&Rubinnal 😊 . Az Ő minősítő betűjele már nem szerepel semmilyen abc-ben 😀
több mint 11 éve
Azért, mert Mortensennek nincs. 😊Viggo Mortensennek valóban nincs túl sok jó filmje.miért? mondtam olyat hogy hasonlóan zseniális lenne?
A legjobb, amiben játszik (egy pici szerepet) az a Carlito útja.
Főszerepben az Appaloosa és a Gyilkos ígéretek emelkedik ki, míg az Út és az Erőszakos múlt az elmegy kategória.
Ne hasonlítsuk már össze a zseniális Bale-el, akinek van egy rakás jó filmje és szerepe.Sobri Jóska
a nagy filmekben való szerepeik miatt hasonlítottam össze őket amiben egyik sem győzött meg, de Bale másban tényleg bizonyít pont ezért kérdeztem vagy gondolkodtam el hogy vajon vannak-e Mortensennek is számomra eddig ismeretlen jó filmjei, szerepei..yooker
több mint 11 éve
Viggo Mortensennek valóban nincs túl sok jó filmje.miért? mondtam olyat hogy hasonlóan zseniális lenne?
A legjobb, amiben játszik (egy pici szerepet) az a Carlito útja.
Főszerepben az Appaloosa és a Gyilkos ígéretek emelkedik ki, míg az Út és az Erőszakos múlt az elmegy kategória.
Ne hasonlítsuk már össze a zseniális Bale-el, akinek van egy rakás jó filmje és szerepe.Sobri Jóska
a nagy filmekben való szerepeik miatt hasonlítottam össze őket amiben egyik sem győzött meg, de Bale másban tényleg bizonyít pont ezért kérdeztem vagy gondolkodtam el hogy vajon vannak-e Mortensennek is számomra eddig ismeretlen jó filmjei, szerepei..
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Az Út nekem bejött, az Erőszakos múltat viszont erősen Z kategóriásnak éreztem a viszonylag jó szereplőgárda ellenére 😊
Az Appaloosáról meg ez jut eszembe 😊
Rataxes
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Az Út nekem bejött, az Erőszakos múltat viszont erősen Z kategóriásnak éreztem a viszonylag jó szereplőgárda ellenére 😊Az Appaloosáról meg ez jut eszembe 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Viggo Mortensennek valóban nincs túl sok jó filmje.A legjobb, amiben játszik (egy pici szerepet) az a Carlito útja.
Ne hasonlítsuk már össze a zseniális Bale-el, akinek van egy rakás jó filmje és szerepe.
több mint 11 éve
Hát ja, Aragorn szerepére valami Sean Connery szintű arcot tudnék elképzelni 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
de pl. Vigo Mortensennel hasonlóan vagyok a Gyűrűk Ura trilógia miatt. egy ilyen szerepben nem ragadja magával az embert, de lehet hogy neki is vannak jó filmjei csak meg kellene találni őket...a Batman filmek akkora csalódást okoztak hiába játszik benne mondjuk egészen jól denevért (azok amúgy is a gonosztól jók igazán) a régiek és a rengeteg jó kritika után hogy bár a Tökéletes trükköt később láttam tőle , egy ekkora film kellett ahhoz hogy ezt el tudjam neki felejteni!És melyik film alakította ki a rossz megítélésed?Tudom, millió lehetőség van, de ajánljatok pár mostani, megnézésre érdemes filmet (ami már megjelent). Belefutottam a napokban pár jónak tűnő elhanyagolhatóba, inkább kérdezek most már.GRAFINem mostani, meg viszonylag felkapottabb is volt anno , de pont tegnap
láttam a Gépész c. filmet nekem nagyon bejött!
Totál megváltoztatta az eddigi rossz véleményem C. Bale-ről is!yooker
Kevés olyan színész van, mint Bale, akinek én nem tudok rossz alakítását mondani.
Még a rossz Batman-feldolgozások se miatta ergyák.
A 3:10 to Yuma, a The Prestige, az American Psycho vagy a Rescue Dawn meg egyszerűen zseniálisak.Sobri Jóska
a többi említett filmet pedig pótolom ha ennyire jók, de félek ezt a filmet nem lehet überelni!yooker
több mint 11 éve
mondjuk a rescue dawnban steve zhan is új, valami fenomenális oldaláról mutatkozik meg. nagyon jó film, nagyon jó színészi alakításokkal. én is csak ajánlani tudom. bale film még amit nagyon szeretek a fighter ahol whalberg játsza mickey wardot, bár azt a filmet néhányan korábban már lehurrogták itt 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Megnéztem a Vasember 3-mat, hááát, valami egészen vicces volt számomra, hogy a Mandarinból mekkora idióta szar embert csináltak. Holott ő azért az egyik legnagyobb ellensége a képregényben a Vasembernek, hát ez szánalmas így szerintem.A film néhol kusza volt nekem, bár az jó volt, hogy egyre inkább hangsúlyt kap Tony Stark emberi lelki világa is, tekintve, hogy a képregényekben ő alkoholista lett, meg hát nem csak a páncélban tör és zúz.
Összességében viszont azért hiány maradt bennem a film megnézése után, ezúttal inkább popcorn mozi feelingem volt.
több mint 11 éve
a Batman filmek akkora csalódást okoztak hiába játszik benne mondjuk egészen jól denevért (azok amúgy is a gonosztól jók igazán) a régiek és a rengeteg jó kritika után hogy bár a Tökéletes trükköt később láttam tőle , egy ekkora film kellett ahhoz hogy ezt el tudjam neki felejteni!És melyik film alakította ki a rossz megítélésed?Tudom, millió lehetőség van, de ajánljatok pár mostani, megnézésre érdemes filmet (ami már megjelent). Belefutottam a napokban pár jónak tűnő elhanyagolhatóba, inkább kérdezek most már.GRAFINem mostani, meg viszonylag felkapottabb is volt anno , de pont tegnap
Kevés olyan színész van, mint Bale, akinek én nem tudok rossz alakítását mondani.
A 3:10 to Yuma, a The Prestige, az American Psycho vagy a Rescue Dawn meg egyszerűen zseniálisak.Sobri Jóska
a többi említett filmet pedig pótolom ha ennyire jók, de félek ezt a filmet nem lehet überelni!
több mint 11 éve
És melyik film alakította ki a rossz megítélésed?Tudom, millió lehetőség van, de ajánljatok pár mostani, megnézésre érdemes filmet (ami már megjelent). Belefutottam a napokban pár jónak tűnő elhanyagolhatóba, inkább kérdezek most már.GRAFINem mostani, meg viszonylag felkapottabb is volt anno , de pont tegnap
A 3:10 to Yuma, a The Prestige, az American Psycho vagy a Rescue Dawn meg egyszerűen zseniálisak.
több mint 11 éve
Tudom, millió lehetőség van, de ajánljatok pár mostani, megnézésre érdemes filmet (ami már megjelent). Belefutottam a napokban pár jónak tűnő elhanyagolhatóba, inkább kérdezek most már.GRAFINem mostani, meg viszonylag felkapottabb is volt anno , de pont tegnap
Totál megváltoztatta az eddigi rossz véleményem C. Bale-ről is!
több mint 11 éve
Tudom, millió lehetőség van, de ajánljatok pár mostani, megnézésre érdemes filmet (ami már megjelent). Belefutottam a napokban pár jónak tűnő elhanyagolhatóba, inkább kérdezek most már.
több mint 11 éve
Én megnéztem tegnap.jjncaaez aranyos 😊
gyakorlatban mondjuk még véletlenül sem fogom tudni összevetni a kettőt, mert eleve a filmet nem fogom megnézni, de tényleg vicces a diagram.slowmotion
Anélkül, hogy spoilereznék, sajnos igaz az ábra.
A zenéje viszont nagyon jó, főleg az elején a főcím alatt! 😊
Valaki látta még esetleg?
Vélemény?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Ha elrabolnak benne 3 embert akkor nem. 😀A "van az a pénz amiért az embernek koprásodik a haja" motivációs tényező működése a gyakorlatbanEz a Taken3 már nagyon csúnyán hangzik...toxique
www.theshiznit.co.uk/feature/the-liam-neeson-integrity-timeline.phpiktriad
több mint 11 éve
A "van az a pénz amiért az embernek koprásodik a haja" motivációs tényező működése a gyakorlatbanEz a Taken3 már nagyon csúnyán hangzik...
www.theshiznit.co.uk/feature/the-liam-neeson-integrity-timeline.phpiktriad