Filmek

40 feliratkozó

több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 372 — Expect the Best !
Star Trek ismerők segítsetek!

Nagy filmek közül melyik mondjuk a legjobb 3 amit leginkább érdemes megnézni? (régieket és újabbakat is beleértve)
Köszi!
több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
miért nem youtube-os linket, ha egyszer ott is fenn van? (én nem találtam)jjncaa
Pedig ott van:
 www.youtube.com/watch?v=Yzj509O-rlA

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Spanyolul is jójjncaa
Nincs meg neki, csak a youtubos linket ajánlotta, de még fut egy kört a spanyol haverjainál.

www.2shared.com/file/i3U0DO9g/Don_Quintin_el_amargao_1935_Mo.htmllaccoo74
rarba csomagolt exe fájl, mi ez?jjncaa
Ezt küldte a csaj.laccoo74
miért nem youtube-os linket, ha egyszer ott is fenn van? (én nem találtam)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Spanyolul is jójjncaa
Nincs meg neki, csak a youtubos linket ajánlotta, de még fut egy kört a spanyol haverjainál.

rarba csomagolt exe fájl, mi ez?jjncaa
Ezt küldte a csaj.
több mint 11 éve
Spanyolul is jójjncaa

rarba csomagolt exe fájl, mi ez?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Spanyolul is jójjncaa

www.2shared.com/file/i3U0DO9g/Don_Quintin_el_amargao_1935_Mo.html
több mint 11 éve
Spanyolul is jó

---
több mint 11 éve
egyetlen film hiányzik már csak a teljes Bunuel-kollekcióból, amit viszont nem találok sehol... ha esetleg valakinek van tippje, honnan és hogyan tudnám beszerezni, jelezzen!

www.imdb.com/title/tt0043639/jjncaa
Eredeti nyelven láttam a youtubeon, de gondolom, neked nem így kellene.
Beszélek a sógornőmmel, neki elég komoly gyűjteménye van.
Plusz szokott spanyol filmeket feliratozni.
több mint 11 éve
Szerintem az egyik legjobb "sittes", bandás film:

www.youtube.com/watch?v=PYU-5BS_X1Q&list=PL881C31939E047730&index=20
több mint 11 éve
egyetlen film hiányzik már csak a teljes Bunuel-kollekcióból, amit viszont nem találok sehol... ha esetleg valakinek van tippje, honnan és hogyan tudnám beszerezni, jelezzen!

www.imdb.com/title/tt0043639/

---
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nyári moziútmutató, avagy melyik film való neked.

több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

És odaameeent, ahova één menteem. 😀

Ááááá, meg is nézem, ha már belebotlottam. 😀
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 372 — Expect the Best !
Az amcsi pszihó egy fos, a 3:10 unalmas és gyenge,kishaszi
Miért fos? Miért unalmas és gyenge?Sobri Jóska
Mert hiteltelen volt az előadásmódja, azt se hittem el a filmnek (könyvet te gondolom olvastad, aszongyák jó), hogy tényleg a lebukás szinte apró lehetősége nélkül nyomathatja ezt az életet... Persze lehet én vagyok naiv.

kishaszi
hirtelen megnéztem egy-két Bale filmet a napokban, a pszicho nekem nagyon bejött | ,marhára tetszett a sznobizmus ilyen magasiskolájának a totális ízléstelenséggel párosított bemutatása!a gyilkosságok kivitelezésének egyszerű magyarázata pedig lehet a szokásos sztem, azaz hogy csak az ő képzeletében történt meg minden
|

a könyvet , legalábbis amiket olvastam róla az égvilágon semmi értelme nem lett volna egy az egyben megcsinálni , mert annyira durva hogy kb egy fűrész résszel ért volna fel az egész...
jobb volt ez így hogy egy másik oldalt domborítottak ki a puszta erőszak helyett...
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 529 — Ajmo Vatreni
Mert hiteltelen volt az előadásmódja, azt se hittem el a filmnek (könyvet te gondolom olvastad, aszongyák jó), hogy tényleg a lebukás szinte apró lehetősége nélkül nyomathatja ezt az életet... Persze lehet én vagyok naiv.

Juma: azon mit magyarázzak?😊 Ez csak egy érzés, amit érzel a film közben, ami személyfüggő. Van olyan film, ami lassú, de várod, hogy mi lesz a következő képkocka - nekem ilyen a Silverado -, a Yumánál viszont végig azt éreztem, hogy legyen már vége, ráadásul Bale (arc)játéka is elég monoton volt nekem. Nézett bambán kb, ez maradt meg bennem.kishaszi
Az amerikai pszichó szerintem sem egy nagy szám, plusz ha valaki a könyv után nézi meg, annak végképp egy nagy nulla.

Nálam a 3:10 kedvenc, de elfogult vagyok a westernekkel.
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan

Juma: azon mit magyarázzak?😊 Ez csak egy érzés, amit érzel a film közben, ami személyfüggő. Van olyan film, ami lassú, de várod, hogy mi lesz a következő képkocka - nekem ilyen a Silverado -, a Yumánál viszont végig azt éreztem, hogy legyen már vége, ráadásul Bale (arc)játéka is elég monoton volt nekem. Nézett bambán kb, ez maradt meg bennem.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
jjncaa
Ember, ez mekkora fos! Egész végig képtelen voltam eldönteni, hogy ez most előzménye vagy utózmánya a Resident Evil sztorinak (mert az önállóságtól fényévekre van). Igazából nem értem, hogy mi szükség volt egy ilyen mozira... kellett egy családi zombi mozi (mert horrornak tuti nem horror)?
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Pofás lett az Evil Dead remake, tetszett. 😀 | A vége igazi Slayeres lett: Raining bloooooood!!! | 😀
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
Miért fos? Miért unalmas és gyenge?

több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Tudom, millió lehetőség van, de ajánljatok pár mostani, megnézésre érdemes filmet (ami már megjelent). Belefutottam a napokban pár jónak tűnő elhanyagolhatóba, inkább kérdezek most már.GRAFI
Nem mostani, meg viszonylag felkapottabb is volt anno , de pont tegnap
láttam a Gépész c. filmet nekem nagyon bejött!
Totál megváltoztatta az eddigi rossz véleményem C. Bale-ről is!yooker
És melyik film alakította ki a rossz megítélésed?
Kevés olyan színész van, mint Bale, akinek én nem tudok rossz alakítását mondani.
Még a rossz Batman-feldolgozások se miatta ergyák.
A 3:10 to Yuma, a The Prestige, az American Psycho vagy a Rescue Dawn meg egyszerűen zseniálisak.Sobri Jóska
a Batman filmek akkora csalódást okoztak hiába játszik benne mondjuk egészen jól denevért (azok amúgy is a gonosztól jók igazán) a régiek és a rengeteg jó kritika után hogy bár a Tökéletes trükköt később láttam tőle , egy ekkora film kellett ahhoz hogy ezt el tudjam neki felejteni!
a többi említett filmet pedig pótolom ha ennyire jók, de félek ezt a filmet nem lehet überelni!yooker
de pl. Vigo Mortensennel hasonlóan vagyok a Gyűrűk Ura trilógia miatt. egy ilyen szerepben nem ragadja magával az embert, de lehet hogy neki is vannak jó filmjei csak meg kellene találni őket...yooker
Viggo: A tűz óceánja teljesen jó pl. A tökéletes gyilkosságban meg ő jó. Vagy a GIjane persze abszurd filmként, de VM jól nyomja benne.
Persze nyilván nem egy CBale, de én pl. Viggot mindig csíptem, míg Bale a nagy hype ellenére be kellett, hogy bizonyítsa a tehetségét: a Gépész és a Bunyós ez pont az a kategória.(és a Prestige is) Az amcsi pszihó egy fos, a 3:10 unalmas és gyenge, a Rescue Dawn jó, de az meg a sztori miatt érdekes szerintem és nem feltétlenül Bale miatt.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Pfúúú a jó kus 1.6 függések.... Ez azt jelenti h öreg vagyok? 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Túl az Olympus has fallen című remeken (röviden: John Mclain átmegy Jack Bauerba és "splinter cell black-ops"-ot játszik az elnök kecójában olyan szupercucli terrorPityu botok ellen, akik konzekvensen mellélőnek, a film végére elszontyolodnak és még amatőr szinten művelik a splinter cell-t 😊 + God Bless Amerika) az a véleményem, hogy az ilyen filmek egyetlen előnye az, hogy 20 percenként nem szakítják meg 15perc reklámmal+ajánlóval.
Tehát; a TV-nél még mindig egy magasabb rendű szórakozást képvisel, de pénzt nem ér és ha nem rohansz bele akkor inkább passzold le valami értelmesebbre.
Nálam 10 / 4. A sok tökös John Mclain poénért és a kúúúl gyakásokért.toxique
Én mondjuk sajnálom, hogy nem inkább ezt csinálták meg Die Hard 5-nek. Jobban jártunk volna. De szerintem teljesen jó volt. Ezt vártam és nem csalódtam. 10/7. Tökös, véres, van benne dara. Ami ígér az teljesíti.Shawn84
Engem a géptermes-lanos / online, egész-éjszakás, össznépi counter strike darákra emlékeztetett... még a lovagkorból 😊 .
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Túl az Olympus has fallen című remeken (röviden: John Mclain átmegy Jack Bauerba és "splinter cell black-ops"-ot játszik az elnök kecójában olyan szupercucli terrorPityu botok ellen, akik konzekvensen mellélőnek, a film végére elszontyolodnak és még amatőr szinten művelik a splinter cell-t 😊 + God Bless Amerika) az a véleményem, hogy az ilyen filmek egyetlen előnye az, hogy 20 percenként nem szakítják meg 15perc reklámmal+ajánlóval.
Tehát; a TV-nél még mindig egy magasabb rendű szórakozást képvisel, de pénzt nem ér és ha nem rohansz bele akkor inkább passzold le valami értelmesebbre.
Nálam 10 / 4. A sok tökös John Mclain poénért és a kúúúl gyakásokért.toxique
Én mondjuk sajnálom, hogy nem inkább ezt csinálták meg Die Hard 5-nek. Jobban jártunk volna. De szerintem teljesen jó volt. Ezt vártam és nem csalódtam. 10/7. Tökös, véres, van benne dara. Ami ígér az teljesíti.
több mint 11 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Egy jó hete néztem meg a Krisztus utolsó megkísértését. Igen, még csak most láttam, nyilván sokan láttátok már.

Tényleg kihagyhatatlan. Scorsese zseniális. No meg Dafoe és Keitel is. De az egész film annyira, de annyira emberi, és az emberhez szól, hogy az hihetetlen. Aki esetleg nem látta (van olyan?), annak nagyon ajánlom. 😀Vrijbloed
Nekem csalódás volt, az egyház hülye volt, hogy széthájpolta az "indexre tétellel". Az első fele különösen nem tetszett, a második fele mondjuk érdekes volt, és a színészi játék tényleg jó, de a film egésze szerintem erős közepes.

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
Ender's Game poszterek:  cinema247.hu/529süti
A True Grit-es csaj is kurva jó, de nekem Kingslex továbbra se jön be, mint Mazer, én arra a szerepre valami igazi maorit képzeltem el, mint Az egykoron harcosok voltak valamelyik mellékszereplője.
Pl:

több mint 11 éve
Nálam 10 / 4. A sok tökös John Mclain poénért és a kúúúl gyakásokért.