NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
5
3
19:00
Miami Dolphins - New England Patriots
3
3
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
3
3
RedZone week 12
3
2
Chicago Bears - Minnesota Vikings
2
2
Houston Texans - Tennessee Titans
2
2
Indianapolis Colts - Detroit Lions
1
1
Washington Commanders - Dallas Cowboys
1
1
Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
küldetés teljesítve! a "60-as/70-es évek Hollywoodja" vizsgán még nem mentem át, de az alábbi kötelezően megtekintendő filmeket már megnéztem 😊 és ez csak szabadon választott tantárgyam volt, igen durva a filmes szak...Taxisofőr Scorsesetől hogy-hogy nincs a listán?
JJ
több mint 13 éve
és ez csak szabadon választott tantárgyam volt, igen durva a filmes szak...JJJa, filmeket kell nézned :/
több mint 13 éve
Ciki, nemciki, én a M.A.S.H.-t nem szeretem, sosem tetszett valamiért.Én 36/26-ot láttam, ami egy nem filmesztétától szerintem jó teljesítmény. 😊A száll a kakukk fészkére szó szerint lemaradt, a Nagyítás viszont ott van a listában
Azért Nagyítás, Cabaret, Star Wars, Dr.Strangelove, Száll a kakukk fészkére, Taxisofőr, Kánikulai délután, Szarvasvadász, Pszicho, Ne bántsátok a feketerigót, 2001 Űrodisszea, Volt egyszer egy vadnyugat, Vad banda, Harmadik típusú találkozások, Nagy balhé, Pillangó, Kis nagy ember, Alien, Furcsa pár, Forró éjszakában, csak így gyorsba' pár film, ami azért lemaradt. 😊
Meg persze amik így most nem ugrottak be hirtelen.Sobri Jóska
mivel ezek csak a "kötelezően megtekintendő" filmek, azt talán észrevetted, hogy Coppola az egyetlen, akitől egynél többet kellett megnézni
a fő nyomvonalként a "Hollywoodi reneszánszt" követte a tematika, így pár (Cabaret, Psycho) azonnal ugrik, míg a te felsorolásodból a M.A.S.H hiányzik nagyon 😊
a Ne bántsátok a feketerigót amúgy könyvben olvastam, amit én a Remény rabjaihoz tudnék hasonlítani a maga kategóriájában... ergo nem rossz, de nehéz elfogadni, hogy miért található a bestsellerek és a kanonizáltak közöttJJ
Azért a Ne bántsátok a feketrigót, és a Remény rabjai annyiban más (és a filmekről beszélek, nem a könyvekről), hogy a RR "tömegfilm" (téma, mondanivaló, megvalósítás, stb.) és ennek köszönheti magyas toplistás helyezéseit, míg a Ne bántsátok a feketrigót valóban társadalmilag fontos kérdést boncolgat ('62-ben vagyunk, feketék délen, sztereotípiák, igazság, stb.), semmi hatásvadász eszközt nem alkalmaz, viszont szintén egy kurva jó film. Szerintem nézd meg, Gregory Peck is megérdemli (Oscar-díjas alakítás), és azért más a könyv, mint a film. (Oscar a forgatókönyvnek is.) De nulla Oscarral is jó lenne. 😊
több mint 13 éve
Hoop Dreams, full itt: http://www.youtube.com/watch?v=d7RT-Zc9wIYItt a folytatás, kosár nélkül, The Interrupters, Chicago bandái testközelből, beharang: http://www.guardian.co.uk/film/video/2011/jun/14/steve-james-the-interrupters-video
Nagy kedvencem, az egyik legjobb kosarasfilm.Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
A Ne engedj el! egészen különleges filmélmény, bátran ajánlom mindenkinek.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Én 36/26-ot láttam, ami egy nem filmesztétától szerintem jó teljesítmény. 😊A száll a kakukk fészkére szó szerint lemaradt, a Nagyítás viszont ott van a listában
Azért Nagyítás, Cabaret, Star Wars, Dr.Strangelove, Száll a kakukk fészkére, Taxisofőr, Kánikulai délután, Szarvasvadász, Pszicho, Ne bántsátok a feketerigót, 2001 Űrodisszea, Volt egyszer egy vadnyugat, Vad banda, Harmadik típusú találkozások, Nagy balhé, Pillangó, Kis nagy ember, Alien, Furcsa pár, Forró éjszakában, csak így gyorsba' pár film, ami azért lemaradt. 😊
Meg persze amik így most nem ugrottak be hirtelen.Sobri Jóska
mivel ezek csak a "kötelezően megtekintendő" filmek, azt talán észrevetted, hogy Coppola az egyetlen, akitől egynél többet kellett megnézni
a fő nyomvonalként a "Hollywoodi reneszánszt" követte a tematika, így pár (Cabaret, Psycho) azonnal ugrik, míg a te felsorolásodból a M.A.S.H hiányzik nagyon 😊
a Ne bántsátok a feketerigót amúgy könyvben olvastam, amit én a Remény rabjaihoz tudnék hasonlítani a maga kategóriájában... ergo nem rossz, de nehéz elfogadni, hogy miért található a bestsellerek és a kanonizáltak között
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én 36/26-ot láttam, ami egy nem filmesztétától szerintem jó teljesítmény. 😊Azért Nagyítás, Cabaret, Star Wars, Dr.Strangelove, Száll a kakukk fészkére, Taxisofőr, Kánikulai délután, Szarvasvadász, Pszicho, Ne bántsátok a feketerigót, 2001 Űrodisszea, Volt egyszer egy vadnyugat, Vad banda, Harmadik típusú találkozások, Nagy balhé, Pillangó, Kis nagy ember, Alien, Furcsa pár, Forró éjszakában, csak így gyorsba' pár film, ami azért lemaradt. 😊
Meg persze amik így most nem ugrottak be hirtelen.
több mint 13 éve
küldetés teljesítve! a "60-as/70-es évek Hollywoodja" vizsgán még nem mentem át, de az alábbi kötelezően megtekintendő filmeket már megnéztem 😊 és ez csak szabadon választott tantárgyam volt, igen durva a filmes szak...Penn: Bonnie és Clyde
Eastwood: Fennsíkok csavargója
Aldrich: A piszkos tizenkettő
Maysles fivérek: Gimme Shelter
Pakula: Az elnök emberei
Friedkin: Az ördögűző
Schlesinger: Éjféli cowboy
Nichols: Diploma előtt
Brooks: Hidegvérrel
Avildsen: Rocky
Polanski: Kínai negyed
Rosenberg: Bilincs és mosoly
Pollack: A lovakat lelövik, ugye?
Friedkin: Francia kapcsolat
Mazursky: Harry és Tonto
Roy Hill: Butch Cassidy és a Sundance Kölyök
Lester: Egy nehéz nap éjszakája
Kubrick: Mechanikus narancs
Coppola: Magánbeszélgetés
Antonioni: Nagyítás
Frankenheimer: Az alcatrazi madárember
Peckinpah: Pat Garrett és Billy, a Kölyök
Lumet: 12 dühös ember
Bogdanovich: Célpontok
Rafelson: Öt könnyű darab
Hopper: Easy Rider
Spielberg: Párbaj
Lucas: THX 1138 4EB (rövidfilm)
Scorsese: Dühöngő bika
Coppola: Keresztapa I–II.
Altman: Nashville
Cassavetes: Férjek
Allen: Annie Hall
Milius: Conan, a barbár
Cimino: A mennyország kapuja
Coppola: Apokalipszis, most
Forman: Száll a kakukk fészkére
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kis magyar (tv)filmes siker Osvárt Andrea Arany Nimfát nyert Monte-Carlóban
Az 51. Monte-Carlo-i tévéfesztivál egyik díjazottja Osvárt Andrea, aki a The Swing girls (Le ragazze dello Swing) olasz minisorozatban nyújtott alakításáért megosztva nyerte el az Arany Nimfát két főszereplőtársával, Elize Schaappal és Lotte Verbeekkel. (Itt veszi át William H. Macytől a díjat - http://www.youtube.com/watch?v=u9GmV91zXLc az angolja ahogy hallom remek)
Nagyon szépen építgeti a karrierjét mióta kiment külföldre (pl. most lett ugye a Szállító TV változatának női főszereplője). Sok sikert neki.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=g8FBRATbJoAnagyon odabasz a trailer,főleg a csaj a végén 😀
Hmmm, éjszakára csemege. 😛
Látta esetleg már valaki? 😊Vrijbloed
ezt meg kell néznem,tuti h be fogok szarni rajta 😀
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=g8FBRATbJoAHmmm, éjszakára csemege. 😛
Látta esetleg már valaki? 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nincs bocsánat: Top 3 western film
több mint 13 éve
Latcho Drom full movie: http://www.youtube.com/watch?v=-B4aom3IaBQA legjobb film, amit a cigány kultúráról láttam.
Some scenes are acted, but there is no dialogue or narration--only partial translation of some songs. The film illustrates the variety of conditions in which the Romany people live--earthbound nomads in the hot deserts of Asia, ironsmiths and abjectly poor tree-dwellers in the frozen plains of Eastern Europe, and craftspeople and traders in the hills and seasides of north Africa and western Europe.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
örülök hogy a szavaimnak ekkora súlya van 😛Ízlésterrorista 😛DzsokijuingAkkor velem van a gond, én sírtam végig a Másnaposok 2n is 😀tenorxnyilvánJJ
---
több mint 13 éve
Ízlésterrorista 😛nyilvánJJelmentem a Másnaposok 2.-re, hát kidobtam az ablakon pár sör árát és ennyi. az első nem volt rossz, sőt kifejezetten tetszett akkor, bár ez inkább annak köszönhető h azon a nyáron az összes többi film szar volt így üdítő kivétel volt, mindenesetre mindig úgy gondoltam h túl van sztárolva.Akkor velem van a gond, én sírtam végig a Másnaposok 2n is 😀tenorx
a második részben sztem laposabb történet, galifianakis megint jót játszott, pár jó poén és ennyi. összességében 6.5/10 de az utolsó fél perc nélkül egy féllel kevesebb
aki még most, 2011ben is imádja az első részt az menjen el, jól fog szórakozni többieknek annyira nem ajánlom.kristof
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
nyilvánelmentem a Másnaposok 2.-re, hát kidobtam az ablakon pár sör árát és ennyi. az első nem volt rossz, sőt kifejezetten tetszett akkor, bár ez inkább annak köszönhető h azon a nyáron az összes többi film szar volt így üdítő kivétel volt, mindenesetre mindig úgy gondoltam h túl van sztárolva.Akkor velem van a gond, én sírtam végig a Másnaposok 2n is 😀tenorx
a második részben sztem laposabb történet, galifianakis megint jót játszott, pár jó poén és ennyi. összességében 6.5/10 de az utolsó fél perc nélkül egy féllel kevesebb
aki még most, 2011ben is imádja az első részt az menjen el, jól fog szórakozni többieknek annyira nem ajánlom.kristof
---
több mint 13 éve
elmentem a Másnaposok 2.-re, hát kidobtam az ablakon pár sör árát és ennyi. az első nem volt rossz, sőt kifejezetten tetszett akkor, bár ez inkább annak köszönhető h azon a nyáron az összes többi film szar volt így üdítő kivétel volt, mindenesetre mindig úgy gondoltam h túl van sztárolva.Akkor velem van a gond, én sírtam végig a Másnaposok 2n is 😀
több mint 13 éve
azoknak, akik szerint a 12 dühös ember minden idők egyik legjobb filmje:hónap végig megpróbálok magyar feliratot kreálni hozzá, nem lesz egyszerű
---
több mint 13 éve
Kill the IrishmanAjánlom mindenkinek!!! Cleveland (ahol az egyik legnagyobb számú magyar populáció él(t) - Shondor Birns) 70-es évek; valós történet; olasz maffia (sok ismerős arc a Sopranosból 😊) vs Danny Greene. Többször nézhető, nagyon jó kis film.
Perrier's Bounty
Ezt is ajánlom mindenkinek, de főleg azoknak, akiknek tetszik a tipikusan angolos, Guy Ritchie-s vonal. A story és a karakterek nagyon el vannak találva, talán csak a színészi alakítás hagy némi kívánni valót maga után, de a film így is végig élvezhető.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Millió dolláros bébi = én egy laza boxolós sportfilmre számítottam de sokkal komolyabb annál, nagyon megható sztori.
több mint 13 éve
Can I Kick It? The Movie: http://www.youtube.com/watch?v=4ciJsPI9PTs
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 13 éve
Megnéztem az Időbűnök c filmet (Los Cronocrimenes), ami egy spanyol film és az időutazás témájával foglalkozik. Látszik rajta, hogy kis költségvetéssel készült, de a története egész jó. Akit érdekelnek az ilyen időutazásos filmek és a vele összefüggő dolgok, azoknak bátran ajánlom. Az hogy jó film, mi sem mutatja jobban, hogy már az USÁban készítik is a remake-jét.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
elmentem a Másnaposok 2.-re, hát kidobtam az ablakon pár sör árát és ennyi. az első nem volt rossz, sőt kifejezetten tetszett akkor, bár ez inkább annak köszönhető h azon a nyáron az összes többi film szar volt így üdítő kivétel volt, mindenesetre mindig úgy gondoltam h túl van sztárolva.a második részben sztem laposabb történet, galifianakis megint jót játszott, pár jó poén és ennyi. összességében 6.5/10 de az utolsó fél perc nélkül egy féllel kevesebb
aki még most, 2011ben is imádja az első részt az menjen el, jól fog szórakozni többieknek annyira nem ajánlom.
több mint 13 éve
.brk
1 890
Engem is kilóra megvettek a káprázatos CGI-vel és OST-vel. A sztori nem volt rossz. Minden korosztálynak voltak benne jelenetek. Kinek ajánlod? Olyan kicsiknek és nagyoknak egyaránt, de nem mindig, minden jelenetnél 😀inkább nagyoknak. Eastwoodot meg direkt nem írtam bele, hatalmas poén amikor megjelenik 😊
Eastwood figurája meg adott valami pluszt. Nálam 8/10.JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
megnéztem a rango-t és írtam is róla. vélemények jöhetnekEngem is kilóra megvettek a káprázatos CGI-vel és OST-vel. A sztori nem volt rossz. Minden korosztálynak voltak benne jelenetek. Kinek ajánlod? Olyan kicsiknek és nagyoknak egyaránt, de nem mindig, minden jelenetnél 😀
http://monkey.blog.hu/2011/06/03/rango_2019.brk
Eastwood figurája meg adott valami pluszt. Nálam 8/10.