Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Két hete cserélték az UPC médiaboxot, mert előfizettem HD csomagra, de csak gond van ezzel a cuccal. A régi tök jól ment, ez meg el se indul, ha elindul akkor kikapcsol, vagy épp a távirányító nem működik. Az időt is csak akkor írja ki, ha kedve van hozzá. Már forr az agyvizem, készülődök estére...
több mint 13 éve
Szarul tagoltam. 😀20 perc késéssel megelőztélsütihogy mi? 😀JSanyo
Lényeg, hogy 20 perccel utánad raktam be a képet a viccek topikba, mert nem láttam, hogy ide már beraktad.
több mint 13 éve
Húzzam bele a szerszámomat az anyjába annak, aki kitalálta a reklámokat. 3 NCAA meccset próbálok nézni, reklám, kapcsolok egyet, 10 mp múlva ott is reklám, még egyet, ott is reklám. Két perc focit nem látok egyszerre!!!!
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
catattack
3 520
20 perc késéssel megelőztél, de nekem sikerült berakni oda is... 😂sütiSanyoé aktuálisabb ebbe a topikba! 😛
több mint 13 éve
alapból viccek topikba tenném, de hát ide is stimmel sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/557833_459669520743571_564797946_n.jpgJSanyo20 perc késéssel megelőztél, de nekem sikerült berakni oda is... 😂
több mint 13 éve
kb. 20 perce meselte sogornom. 😀 igaz...alapból viccek topikba tenném, de hát ide is stimmel sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/557833_459669520743571_564797946_n.jpgJSanyoaz a jó ha 1 órás váltásban kapod ezt a 2 mondatot ugyanattól a csajtól 😛davemayerPár napja azt mondta nekem egy meghitt pillanatban, hogy semmi mást nem szeretne jobban minthogy kislánya legyen tőlem.
Erre most ezt. Életemben először teljes mértékben értetlenül állok BÁRMI előtt.Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
alapból viccek topikba tenném, de hát ide is stimmel sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/557833_459669520743571_564797946_n.jpgaz a jó ha 1 órás váltásban kapod ezt a 2 mondatot ugyanattól a csajtól 😛davemayerPár napja azt mondta nekem egy meghitt pillanatban, hogy semmi mást nem szeretne jobban minthogy kislánya legyen tőlem.
Erre most ezt. Életemben először teljes mértékben értetlenül állok BÁRMI előtt.Mikey
több mint 13 éve
www.youtube.com/watch?v=ic7KH1PpbMYedit: amúgy az egészről a központi anyahajó tehet, megint illogikus utasításokat sugároz a nők "agyába"
több mint 13 éve
"Nekem most jobb egyedül." Ez nem egészen az a mondat, amit egy férfi hallani akar a barátnőjétől.Mikeyazt hiszem az aláírásodból most lehet erőt meríteni erre a
helyzetre...! 😉
fel a fejjel!! legközelebb Te nyersz!!
több mint 13 éve
Bízzál magadban! 😉catattackHát másban nem is.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Amúgy tényleg sok nő bolondul meg egyik pillanatról a másikra.A minőségi szex hiánya!
Bazzani
több mint 13 éve
"Nekem most jobb egyedül." Ez nem egészen az a mondat, amit egy férfi hallani akar a barátnőjétől.Mikey
Az jobb, hogy soha nem szerettem senkit ennyire?Az még mekkora szívás ha ezt ugyanaz a nő mondja 😊
... és nem a feleségemtől hallottam.catattack

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Lehet megijedt, hogy akár kisFIA is születhet.Amúgy tényleg sok nő bolondul meg egyik pillanatról a másikra.
Sok ilyen dolog történt a környezetemben mostanában.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Erre most ezt. Életemben először teljes mértékben értetlenül állok BÁRMI előtt.MikeySzarjá bele! Valószínű manipuláció áldozata lettél...
Ne keress a mondatai között összefüggést, mert nincs!
Bízzál magadban! 😉
több mint 13 éve
A hagyomány miatt:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
az a jó ha 1 órás váltásban kapod ezt a 2 mondatot ugyanattól a csajtól 😛davemayerPár napja azt mondta nekem egy meghitt pillanatban, hogy semmi mást nem szeretne jobban minthogy kislánya legyen tőlem.
Erre most ezt. Életemben először teljes mértékben értetlenül állok BÁRMI előtt.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Baz+! Állatok ezek a nők! 😂
több mint 13 éve
az a jó ha 1 órás váltásban kapod ezt a 2 mondatot ugyanattól a csajtól 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
catattack
3 520
Az jobb, hogy soha nem szerettem senkit ennyire? ... és nem a feleségemtől hallottam.
több mint 13 éve
"Nekem most jobb egyedül." Ez nem egészen az a mondat, amit egy férfi hallani akar a barátnőjétől.
több mint 13 éve
Sikerült ebbe a mondatba is belecsempészni az admint 😛és egy újabb egyes az emberi fajnakAdmini kötelességem lenne törölni az őszinte reakciómat erre...empty taxi
www.bbc.co.uk/news/world-europe-20270325jjncaa
több mint 13 éve
és egy újabb egyes az emberi fajnakAdmini kötelességem lenne törölni az őszinte reakciómat erre...empty taxi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
és egy újabb egyes az emberi fajnakAdmini kötelességem lenne törölni az őszinte reakciómat erre...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
nézd meg milyen szép lett... NOTiwiw még létezik?briareos
most kaptam iwiw-n (=bejelölt ismerősnek)Amadeus91
és egy újabb egyes az emberi fajnak
www.bbc.co.uk/news/world-europe-20270325

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal