Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Konzumidióták!Bár érdekes, hogy akik játékért állnak sorba (én nem tenném soha), azokkal elnézőbb vagyok.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Na pontosan az ilyen agyhalott idióták miatt nem fogok soha a büdös életbe Iphonet vásárolni. Nem kívánok ebbe a "rendkívül menő" társaságba tartozni. Egyébként kevés ilyen videó akad, mint ez, ahol egyszerre egy rakáson ennyi ütni való fejet lát az ember. 😀DubEngem ritkán befolyásol az, hogy kik veszik az adott terméket, főleg a telefonoknál... megnézem mit tud, a többi mit tud, ár/érték arány, tetszik-e, kritikák, tesztek és megveszem (ha van rá pénzem), ennyi. Lehet az iPhone, vagy épp bármi más. Szerintem felesleges az összes apple tulajdonost így általánosítani, csak közvetlen közeli körökből tudnék mondani 10-et kb, és egyik sem ilyen, mint ezek a birkák...

több mint 13 éve
Na pontosan az ilyen agyhalott idióták miatt nem fogok soha a büdös életbe Iphonet vásárolni. Nem kívánok ebbe a "rendkívül menő" társaságba tartozni. Egyébként kevés ilyen videó akad, mint ez, ahol egyszerre egy rakáson ennyi ütni való fejet lát az ember. 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
több mint 13 éve
Nekem is nagy kedvencem az állatkert. A vidámpark is érdekelt volna, ha nem olyan lett volna, amilyen. Ebben a formában semmi értelme nem volt. Állítólag évi 100-1500millió veszteséggel zárt. Az állatkert meg csak jobb lehet, ha bővítik.
több mint 13 éve
Király! Imádom az állatkertet, míg a vidámpark a legkevésbé sem érdekelt soha, szerintem, ha egyszer voltam ott életemben, akkor sokat mondok... ellenben az állatkertbe rendszeresen járunk 😊valószínűleg terjeszkedik majd tovább az állatkertBezár a vidámpark 😕jjncaakb 2 éve voltam, és eléggé szenvedős volt sajnos már akkor is. reméljük, valaki lát benne fantáziát, és csinál valami király helyetSzobi22
jjncaa

több mint 13 éve
Legutóbb én is azt hallottam hogy azt a területet megkapja az állatkert, a vidámpark cuccait meg kiköltöztetik vagy mogyoródra vagy valami külső kerületbe.valószínűleg terjeszkedik majd tovább az állatkertBezár a vidámpark 😕jjncaakb 2 éve voltam, és eléggé szenvedős volt sajnos már akkor is. reméljük, valaki lát benne fantáziát, és csinál valami király helyetSzobi22
nekem maga a nosztalgia volt az a hely, rengeteg gyerekkori emlékem fűződik hozzá, de hát ez van, jelenlegi állapotában tényleg nem lehetett valami nyereséges...jjncaa
több mint 13 éve
valószínűleg terjeszkedik majd tovább az állatkertBezár a vidámpark 😕jjncaakb 2 éve voltam, és eléggé szenvedős volt sajnos már akkor is. reméljük, valaki lát benne fantáziát, és csinál valami király helyetSzobi22
nekem maga a nosztalgia volt az a hely, rengeteg gyerekkori emlékem fűződik hozzá, de hát ez van, jelenlegi állapotában tényleg nem lehetett valami nyereséges...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Bezár a vidámpark 😕jjncaakb 2 éve voltam, és eléggé szenvedős volt sajnos már akkor is. reméljük, valaki lát benne fantáziát, és csinál valami király helyet
több mint 13 éve
Bezár a vidámpark 😕

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Egyszer kell pontosan beérnem az egyetemre , hát petsze, hogy most van a legmasszívabb dugó az M3-as bevezetőn...Szerencsére a laborvezető jó fej és beengedett 20 perc késéssel.
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000066725/article/nfl-referees-reach-agreement-refs-back-on-field-thursday?module=HP11_breaking_newsLelkileg az tesz mindenkinek a legjobbat, ha az NFL eddigi fordulóit besoroljuk a Monty Python évadok közé Benny Hill aláfestővel és előrenézünk.
na akkor lehet menni a make love topicba 😀 😛Cowboykarcsi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000066725/article/nfl-referees-reach-agreement-refs-back-on-field-thursday?module=HP11_breaking_newsna akkor lehet menni a make love topicba 😀 😛
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Pont ugyanezt írtam. Vicces hogy azok sírnak most akiket Hochuli és bandája tolt. Én már megszoktam hogy faszok, arcizmom se rezdül xDMacPhistono, nem hiszem, hogy írnom kéne erre akármit, csak gyűlölködöm itt megszólítottként. és majd oltsatok le, ha a bírókra fogtam a vereséget.
és természetesen gratulálok ahhoz a feltételezett 1-15-höz
több mint 13 éve
Lassan indulhatok haza, alig több mint 18 órát dolgoztam ma. Leszámítva az állásidőt, fórumozást, úgy is bőven 16-ot. 8-cat fizetnek. És mire haza jutok...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Csak én éreztem úgy éveken keresztül, hogy az eredeti, azaz legjobb bírók éveken keresztül néha tudatosan csaltak el meccseket olyan ítéletekkel, mint a tegnapi? Vagy, ha az egyik csapatnak ment a szekér, akkor fújtak gyorsan két holdingot? Vagy hogy voltak kivételezett csapatok és játékosok? Hogy ugyanazon a meccsen ötféleképpen értelmezik a pass interference-t? Nézze már meg valaki a tavalyi szezon összes meccsét, oszt számolja össze hány be nem fújt, vagy rosszul befújt szabálytalanság volt, például a 4. negyedekben. Mivel a meccsek háromnegyede 7 ponton belül dől el, ezeket a hibákat nevezhetjük meccsdöntőnek is. Én ezzel kapcsolatban nem írok többet, de sokan elolvashatnák a saját, egy-két-három évvel ezelőtti hozzászólásaikat a bíráskodással kapcsolatban.Pont ugyanezt írtam. Vicces hogy azok sírnak most akiket Hochuli és bandája tolt. Én már megszoktam hogy faszok, arcizmom se rezdül xD
No, látom vannak, akik egyetértenek velem, csak nem olvastam vissza, mert lusta (inkompetens?) vagyok.füligjimmy
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Olyan hibákat követnek el, amit te nem hogy minden esetben elkövetnél, hanem a meccs végén azt se hinné el neked senki, hogy tudod a játék szabályait. A sok elmaradt zászló és téves ítélet egyértelműen azért van, mert ezerszer gyorsabb a tempó az általuk megszokotthoz képest, aki vezetett már meccset, az érti csak meg ezt... Vannak amúgy elit bírók az FBS-ben is, szóval ha túl kapzsik lennének Hochuliék, akkor ők is egy opció, de ezt a jelenlegi helyzetet nem tudom hogy volt képes komolyan gondolni az NFL...jjncaavolt benne némi túlzás, sőt Isten óvja a világot, h én bíráskodjak, az összes szabályt meg valóban nem is ismerem. Nem is gondolom h könnyű dolguk lenne.
De mondjuk defensive holding után nem adnék 11 yard büntetést... Mondjuk az GW TDnél ha elsőre be is nézem, a felvétel alapján mindenki láthatta, h INT volt. A felvétel nem történik gyorsan. Mindenki látja, lehet lassítani. Hogyan lehetet TD-nek ítélni? Erre nem létezik számomra elfogadható magyarázat.
Hochuli esetére volt magyarázat. Elsőre incomplete passznak látta, így annak ítélte /*btw a Steelersnek tavaly pont ugyanígy volt szerencséje ellenünk a PO-ban*/, visszanézték és megadta a fumble-t, csakhogy már előtte lefújta a játékot, így hiába vihette volna vissza a Chargers TD-re, helyette mi csináltunk TD-t 4.-re.
A játékot eldöntő hiba volt, ami majdnem a rájátszásba jutást is eldöntötte, de látom az okát.
Ezek a helyettesek úgy tévednek, h nem látom az okát se. El lehet nézni elsőre, h INT vagy TD, de a visszajátszásból kellett volna látni h az valóban INT.
A fantasy csapatos beszólás nonszensz. Úgy fújja a meccset, h az ő fantasy csapatának legyen jó? Ez nem a játék tempója vagy a játékvezetés nehézsége miatt van. Nem. Ez gyakorlatilag olyan mintha minden meccs meg lenne bundázva, csak a bírók nem pénzt kapnak érte.
Én szurkoló vagyok, engem nem az érdekel mennyire nehéz a bíráskodás, hanem h legyen színvonalas. Mindegy mi az ára, 3 millió, vagy büszkeség, vagy akármi, ez nem állapot.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
A lényeg, hogy lépni kell, mert egy hét múlva már NHL rájátszásra hasonlító tömegjeleneteket fogunk boncolgatni nem pedig futballt...MedvepapaMég erre annyit reagálnék, hogy azokat, akik direkt keverik a szart, tiltsák el a pitébe. Meg lehet nézni, kik azok az edzők, akik szeretnek a zavarosban halászni, hangulatot gerjeszteni, aztán ha visszanyal a fagyi, rinyálni emiatt. Veretes lenne a névsor.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
A lényeg, hogy lépni kell, mert egy hét múlva már NHL rájátszásra hasonlító tömegjeleneteket fogunk boncolgatni nem pedig futballt...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Én a bíráskodásra csak egy dolgot tudok: nem látok minden meccset, de azért igyekszem 50%+-t saját csapatnál. Mi jellemzően "tolt" csapat vagyunk a közvélemény szemében, ehhez képest a kezemen meg tudom számolni hányszor segítettek a bírók minket úgy igazán, de Dunát lehetne rekeszteni azzal, ahányszor szopattak, meg TD-ket vettek el. Mert abból elég sokat láttam. A legutóbbi Raiders meccsen is halomra dobálták a zászlót a Steelersre, TD-t vettek el megint - érdekes, mondom, hogy sok-sok ilyet láttam -, szóval a szopott ph@.z végén voltunk megint folyamatosan. Ennek ellenére erre a meccsre egyébként nem mondom, hogy lejtett volna a pálya a kárunkra. Ha balfaszok vagyunk, mert beugrunk, ha holdingolunk, akkor fújják le. Egyszerű.De az is igaz, hogy rengeteg olyan meccs volt, ahol 1-1 bírót, ítéletet az anyjapicsájába kívántam volna, és ahol úgy éreztem döntő. Nem feltétlenül az, vagy volt az végeredményben, de lehetett, és azt adott pillanatban ki állapíthatja meg, és mennyire van a fejekben akkor, vagy 2 perccel később, vagy esetleg a meccs végéig akár...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Csak én éreztem úgy éveken keresztül, hogy az eredeti, azaz legjobb bírók éveken keresztül néha tudatosan csaltak el meccseket olyan ítéletekkel, mint a tegnapi? Vagy, ha az egyik csapatnak ment a szekér, akkor fújtak gyorsan két holdingot? Vagy hogy voltak kivételezett csapatok és játékosok? Hogy ugyanazon a meccsen ötféleképpen értelmezik a pass interference-t? Nézze már meg valaki a tavalyi szezon összes meccsét, oszt számolja össze hány be nem fújt, vagy rosszul befújt szabálytalanság volt, például a 4. negyedekben. Mivel a meccsek háromnegyede 7 ponton belül dől el, ezeket a hibákat nevezhetjük meccsdöntőnek is. Én ezzel kapcsolatban nem írok többet, de sokan elolvashatnák a saját, egy-két-három évvel ezelőtti hozzászólásaikat a bíráskodással kapcsolatban. No, látom vannak, akik egyetértenek velem, csak nem olvastam vissza, mert lusta (inkompetens?) vagyok.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Olyan hibákat követnek el, amit te nem hogy minden esetben elkövetnél, hanem a meccs végén azt se hinné el neked senki, hogy tudod a játék szabályait. A sok elmaradt zászló és téves ítélet egyértelműen azért van, mert ezerszer gyorsabb a tempó az általuk megszokotthoz képest, aki vezetett már meccset, az érti csak meg ezt... Vannak amúgy elit bírók az FBS-ben is, szóval ha túl kapzsik lennének Hochuliék, akkor ők is egy opció, de ezt a jelenlegi helyzetet nem tudom hogy volt képes komolyan gondolni az NFL...

---
több mint 13 éve
de ha nem a 3M akkor mi a tököm lehet? beszóltak Goodellnek ő meg ezután inkább kinyírja a játékot (mert itt tartunk) de nem enged nekik? Mondjuk én azt a 3M-t a bírók helyében már rég 10-15-ig emeltem volna az első 3 forduló teljesítménye után pedig nem is vagyok zsidó 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ezek egyszerűen inkompetens faszok, fölösleges szépíteni.Black_AdderTagadhatatlan.
De Goodell-nek valaki egyszer azt mondta, hogy "a rossz reklám is jó reklám, ő meg elhitte".
És egy Game Winning Interception médiaértéke bizony nem kicsi.
Persze én ezt nem gondolom komolyan, és szerintem az NFL sem.
De azt se gondolom, hogy ez a történet valóban pár millióról szólna.
3 milliót hallottam párszor, vagyis csapatonként kevesebb, mint 100ezer dollárról lenne szó? Amenyni egy sokadik asszisztens éves bére? A gyepre többet költenek szerintem néhol.
Kizárt.
Ezt nem tudom elképzelni.
Ez egyfajta chicken game lehet, melyben az NFL valamiért nem enged. Nem a 3 millió miatt.
több mint 13 éve
szerintem senki se gondolja, h a "rendes bírók" álruhában járták az országot, minden igazságtalanságot megakadályozva, de ENNÉL milliárdszor jobb volt.EZEK olyan műhibákat követnek el, amiket én nem tennék. Nem ismerik a szabályokat. Nem tudják, h egy büntetést a szabálytlanság helyétől vagy a LoS-tól kell mérni. A fantasy csapatuk sikerét fontosabbnak tartják mint a megfelelő bíráskodást, és a véleményes szituáciők megítélésében is sokkal nagyobb vihart kevernek mint elődjeik, nem véletlenül.
Ez a mostani GW TD pedig -a meccs kimenetelének érdekeltségében semlegesként- nyomdafestéket nem tűr. A múltheti MNF után nem akartam IDEjönni bírózni, mert nem vagyok képes objektívan megítélni, de ahány meccset nézek akár semlegesként akár szurkolóként, ez botrány.
Hochuli kompetens volt? Nem. De a ligaátlag azért legalább elfogadható(bb) volt. Ennél 100× jobb. Ez nevetséges.
Ezek egyszerűen inkompetens faszok, fölösleges szépíteni.