Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Csak úgy megjegyzem - ez a szaktopik erre megfelelő - hogy a profi bírók eddig ugyanilyen pofátlanságokat fújtak, hadd ne hozzam fel a 0-16-os, valójában 1-15-ös szezonunkat, vagy még számtalan példát. A különbség az volt, hogy eddig voltak kiemelt csapatok akik ellen Hochuliék nem fújtak, a kedves szurkolóik meg megjegyzéseket tettek, hogy bírózni nem elegáns. Kinek a játékosai vannak idén legjobban kiborulva a bírókon twitteren meg mindenhol? így van, köszönjük.Mondom ezt úgy, hogy a GW field gólt ellenünk röpke 20 yarddal hozták előre ezek az inkompetens idióták. De, ezek legalább koncepciómentesen faszok.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 13 éve
Én meg pont azt olvastam, hogy az előző heti bakik után valami előzetes tárgyalást lefixáltak a felek, de akkor még nem jutottak eredményre. Mondjuk a Ravens meccs is csak felgyorsítja majd ezt a folyamatot, és akkor még le se ment a hétfő esti rangadó.amúgy ez poénos hogy mindenki arról beszél hogy ezek az új sporik mennyire szarok és kellenének a régiek de ahogy olvastam a hétvégén még csak tárgyalás sincs velük nemhogy megegyezés. Remélem nem ez fogja meghatározni a szezont...davemayerMenjen a kurva anyjába az aki ezeket a fasszopó cserebírókat hagyja fújni.zinedine5Ha nem hagynák, akkor ki fújna?kishaszi
több mint 13 éve
már meghatározza... nem mindegy, hogy hogyan áll a csapat a szezohoz és ami fújás terén majdnem minden meccsen megy, az erősen a katasztrófavédelem tárgyköre...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
amúgy ez poénos hogy mindenki arról beszél hogy ezek az új sporik mennyire szarok és kellenének a régiek de ahogy olvastam a hétvégén még csak tárgyalás sincs velük nemhogy megegyezés. Remélem nem ez fogja meghatározni a szezont...Menjen a kurva anyjába az aki ezeket a fasszopó cserebírókat hagyja fújni.zinedine5Ha nem hagynák, akkor ki fújna?kishaszi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Menjen a kurva anyjába az aki ezeket a fasszopó cserebírókat hagyja fújni.zinedine5Ha nem hagynák, akkor ki fújna?
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Na jó, most már lehetsz ideges. Velem együtt.A hétvégém ettől még szar. 😕OT van hová idegeskedsz? 😀apeszosEz a Lions vereség feltette a koronát a kurvaszar hétvégémre.Bazza, te mennyivel jársz előrébb? mert nálam még van pár mp és X a meccs...JC6
Egy darabig internetközelbe sem megyek, mert nem tudnék normálisan fogalmazni.Bazzani
Nesze basszameg.
Így még rosszabb.Bazzani
több mint 13 éve
Menjen a kurva anyjába az aki ezeket a fasszopó cserebírókat hagyja fújni.
több mint 13 éve
A hétvégém ettől még szar. 😕OT van hová idegeskedsz? 😀apeszosEz a Lions vereség feltette a koronát a kurvaszar hétvégémre.Bazza, te mennyivel jársz előrébb? mert nálam még van pár mp és X a meccs...JC6
Egy darabig internetközelbe sem megyek, mert nem tudnék normálisan fogalmazni.Bazzani
Nesze basszameg.
Így még rosszabb.
több mint 13 éve
OT van hová idegeskedsz? 😀Ez a Lions vereség feltette a koronát a kurvaszar hétvégémre.Bazza, te mennyivel jársz előrébb? mert nálam még van pár mp és X a meccs...JC6
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez a Lions vereség feltette a koronát a kurvaszar hétvégémre.Bazza, te mennyivel jársz előrébb? mert nálam még van pár mp és X a meccs...
több mint 13 éve
Ez a Lions vereség feltette a koronát a kurvaszar hétvégémre.Egy darabig internetközelbe sem megyek, mert nem tudnék normálisan fogalmazni.
több mint 13 éve
Szándékosság lehet egyenes vagy eshetőleges,gondatlanság lehet tudatos vagy hanyag.
Jogilag. Talán.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Jogilag is van. Az ismerősöm ítéletében az indoklásban szerepelt a szándékosság kitétel. És az csak gondatlanságból elkövetett veszélyeztetés volt. A garázdaság is jogilag csak garázdaság, mégis feltételezi a szándékosságot.Feltételezhető a szándékosság, de nem emberölésben. Ilyen esetben a "gondatlanságból elkövetett" a helyes kifejezés. Ami ugyanúgy tartalmazhat szándékosságot. De ezt te is tudod, csak olyan jó flamelni.apeszosEgyedül nem lehet flamelni 😛
Egyébként nem tudtam, és most sem tudom, hogy van szándékosan elkövetett gondatlanság.
Úgy tudtam és tudom, hogy vagy szándékos vagy gondatlan.
És nem nyelvtanilag értem, hanem jogilag.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Feltételezhető a szándékosság, de nem emberölésben. Ilyen esetben a "gondatlanságból elkövetett" a helyes kifejezés. Ami ugyanúgy tartalmazhat szándékosságot. De ezt te is tudod, csak olyan jó flamelni.apeszosEgyedül nem lehet flamelni 😛
Egyébként nem tudtam, és most sem tudom, hogy van szándékosan elkövetett gondatlanság.
Úgy tudtam és tudom, hogy vagy szándékos vagy gondatlan.
És nem nyelvtanilag értem, hanem jogilag.
több mint 13 éve
A törvény egy eszköz.Hát persze. A bíróság ítél a törvény alapján. És azzal igazság szolgáltatott. Vagy nem.
Ítélni a bíróság ítél.Sobri Jóska
Ez volt az eredeti kiindulópont:Igen, én úgy látom nem lesz bizonyítható a szándékos emberölés kísérlete.Sobri, ne kábíts. Semmi köze a szándékos emberöléshez.
Sobri Jóska
apeszos
Még jó, hogy végül jelentkezett a kamionos. Büdös szlovák ribanc remélem börtönben fog megrohadni. Gondolom így már kicsit másak lesznek a büntetési tételek is, hogy némi szándékosság van a dologban. GRAFI
Azt nem tudom a "szlovák ribancnak" milyen a szaga, de azt igen, hogy jelen esetben a szándékosság nem lesz bizonyítható.A szándékosság nem feltétele az emberölésnek. Szándékosan pofán verek valakit, elesik, meghal. Szándékomban állt szájba csapni, de megölni nem. A csajnak is szándékában állt megleckéztetni az előtte cammogót, de megölni nem akarta. Feltételezhető a szándékosság, de nem emberölésben. Ilyen esetben a "gondatlanságból elkövetett" a helyes kifejezés. Ami ugyanúgy tartalmazhat szándékosságot. De ezt te is tudod, csak olyan jó flamelni.
A szándékos emberölés.
Mert mi más szándékosság van a dologban? Vagy mi lehet?
Szándékos ittas vezetés? - ott nincs ilyen külön minősítés.
Szándékos baleset okozás? - nincs ilyen kategória.
Szándékos ribanckodás? - hagy ne soroljam...Sobri Jóska
több mint 13 éve
A törvény egy eszköz.Mert az igazságszolgáltatásnak az a dolga, hogy bizonyítékok alapján ítéljen.Sobri JóskaA törvénynek a dolga. Az igazságszolgáltatás megint más. Magyarországon két külön dolog.apeszos
Ítélni a bíróság ítél.
Ez volt az eredeti kiindulópont:Igen, én úgy látom nem lesz bizonyítható a szándékos emberölés kísérlete.Sobri, ne kábíts. Semmi köze a szándékos emberöléshez.
Sobri Jóska
apeszos
Még jó, hogy végül jelentkezett a kamionos. Büdös szlovák ribanc remélem börtönben fog megrohadni. Gondolom így már kicsit másak lesznek a büntetési tételek is, hogy némi szándékosság van a dologban. GRAFIAzt nem tudom a "szlovák ribancnak" milyen a szaga, de azt igen, hogy jelen esetben a szándékosság nem lesz bizonyítható.
A szándékos emberölés.
Mert mi más szándékosság van a dologban? Vagy mi lehet?
Szándékos ittas vezetés? - ott nincs ilyen külön minősítés.
Szándékos baleset okozás? - nincs ilyen kategória.
Szándékos ribanckodás? - hagy ne soroljam...
több mint 13 éve
Mert az igazságszolgáltatásnak az a dolga, hogy bizonyítékok alapján ítéljen.Sobri JóskaA törvénynek a dolga. Az igazságszolgáltatás megint más. Magyarországon két külön dolog.
Igen, én úgy látom nem lesz bizonyítható a szándékos emberölés kísérlete.Sobri, ne kábíts. Semmi köze a szándékos emberöléshez.
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Most már két topikban megy ugyanaz a vita?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
francnak kell vizsgálat meg egy csomó herce-hurca, elég lenne ha a bíróság is elolvasná ezt a topicot, hiszen már most lehet tudni ezek szerint 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Mert az igazságszolgáltatásnak az a dolga, hogy bizonyítékok alapján ítéljen....mert a törvénynek meg kell védenie a bűnöst, bármit is tett.Black_AdderMég jó, hogy végül jelentkezett a kamionos. Büdös szlovák ribanc remélem börtönben fog megrohadni. Gondolom így már kicsit másak lesznek a büntetési tételek is, hogy némi szándékosság van a dologban. GRAFINincs némi szándékosság.
Vagy van bizonyítható szándékosság vagy nincs.
Itt nem lesz.Sobri Jóska
Igen, én úgy látom nem lesz bizonyítható a szándékos emberölés kísérlete.Aha, szóval te tudod hogy nem lesz? Oké akkor tényleg nem.TocaMég jó, hogy végül jelentkezett a kamionos. Büdös szlovák ribanc remélem börtönben fog megrohadni. Gondolom így már kicsit másak lesznek a büntetési tételek is, hogy némi szándékosság van a dologban. GRAFINincs némi szándékosság.
Itt nem lesz.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Aha, szóval te tudod hogy nem lesz? Oké akkor tényleg nem.Még jó, hogy végül jelentkezett a kamionos. Büdös szlovák ribanc remélem börtönben fog megrohadni. Gondolom így már kicsit másak lesznek a büntetési tételek is, hogy némi szándékosság van a dologban. GRAFINincs némi szándékosság.
Itt nem lesz.Sobri Jóska
több mint 13 éve
...mert a törvénynek meg kell védenie a bűnöst, bármit is tett.Még jó, hogy végül jelentkezett a kamionos. Büdös szlovák ribanc remélem börtönben fog megrohadni. Gondolom így már kicsit másak lesznek a büntetési tételek is, hogy némi szándékosság van a dologban. GRAFINincs némi szándékosság.
Itt nem lesz.Sobri Jóska
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Még jó, hogy végül jelentkezett a kamionos. Büdös szlovák ribanc remélem börtönben fog megrohadni. Gondolom így már kicsit másak lesznek a büntetési tételek is, hogy némi szándékosság van a dologban. GRAFINincs némi szándékosság.
Itt nem lesz.
több mint 13 éve
Még jó, hogy végül jelentkezett a kamionos. Büdös szlovák ribanc remélem börtönben fog megrohadni. Gondolom így már kicsit másak lesznek a büntetési tételek is, hogy némi szándékosság van a dologban.