Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 996 — Detroit vs. everybody
Csak úgy megjegyzem - ez a szaktopik erre megfelelő - hogy a profi bírók eddig ugyanilyen pofátlanságokat fújtak, hadd ne hozzam fel a 0-16-os, valójában 1-15-ös szezonunkat, vagy még számtalan példát. A különbség az volt, hogy eddig voltak kiemelt csapatok akik ellen Hochuliék nem fújtak, a kedves szurkolóik meg megjegyzéseket tettek, hogy bírózni nem elegáns. Kinek a játékosai vannak idén legjobban kiborulva a bírókon twitteren meg mindenhol? így van, köszönjük.

Mondom ezt úgy, hogy a GW field gólt ellenünk röpke 20 yarddal hozták előre ezek az inkompetens idióták. De, ezek legalább koncepciómentesen faszok.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 696 — Whoops, looks like something went wrong.
Menjen a kurva anyjába az aki ezeket a fasszopó cserebírókat hagyja fújni.zinedine5
Ha nem hagynák, akkor ki fújna?kishaszi
amúgy ez poénos hogy mindenki arról beszél hogy ezek az új sporik mennyire szarok és kellenének a régiek de ahogy olvastam a hétvégén még csak tárgyalás sincs velük nemhogy megegyezés. Remélem nem ez fogja meghatározni a szezont...davemayer
Én meg pont azt olvastam, hogy az előző heti bakik után valami előzetes tárgyalást lefixáltak a felek, de akkor még nem jutottak eredményre. Mondjuk a Ravens meccs is csak felgyorsítja majd ezt a folyamatot, és akkor még le se ment a hétfő esti rangadó.

több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
már meghatározza... nem mindegy, hogy hogyan áll a csapat a szezohoz és ami fújás terén majdnem minden meccsen megy, az erősen a katasztrófavédelem tárgyköre...

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
Menjen a kurva anyjába az aki ezeket a fasszopó cserebírókat hagyja fújni.zinedine5
Ha nem hagynák, akkor ki fújna?kishaszi
amúgy ez poénos hogy mindenki arról beszél hogy ezek az új sporik mennyire szarok és kellenének a régiek de ahogy olvastam a hétvégén még csak tárgyalás sincs velük nemhogy megegyezés. Remélem nem ez fogja meghatározni a szezont...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 166 — Steelers fan
Ha nem hagynák, akkor ki fújna?

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ez a Lions vereség feltette a koronát a kurvaszar hétvégémre.
Egy darabig internetközelbe sem megyek, mert nem tudnék normálisan fogalmazni.Bazzani
Bazza, te mennyivel jársz előrébb? mert nálam még van pár mp és X a meccs...JC6
OT van hová idegeskedsz? 😀apeszos
A hétvégém ettől még szar. 😕
Nesze basszameg.
Így még rosszabb.Bazzani
Na jó, most már lehetsz ideges. Velem együtt.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 426 — Ajmo Vatreni
Menjen a kurva anyjába az aki ezeket a fasszopó cserebírókat hagyja fújni.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 107 — Axel Foley
Egy darabig internetközelbe sem megyek, mert nem tudnék normálisan fogalmazni.Bazzani
OT van hová idegeskedsz? 😀apeszos
A hétvégém ettől még szar. 😕
Nesze basszameg.
Így még rosszabb.

több mint 13 éve
OT van hová idegeskedsz? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bazza, te mennyivel jársz előrébb? mert nálam még van pár mp és X a meccs...
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 107 — Axel Foley
Egy darabig internetközelbe sem megyek, mert nem tudnék normálisan fogalmazni.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én is akarok ilyeneket kapni 😕
 instagram.com/p/P656galQok/
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Szándékosság lehet egyenes vagy eshetőleges,
gondatlanság lehet tudatos vagy hanyag.
Jogilag. Talán.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Feltételezhető a szándékosság, de nem emberölésben. Ilyen esetben a "gondatlanságból elkövetett" a helyes kifejezés. Ami ugyanúgy tartalmazhat szándékosságot. De ezt te is tudod, csak olyan jó flamelni.apeszos
Egyedül nem lehet flamelni 😛
Egyébként nem tudtam, és most sem tudom, hogy van szándékosan elkövetett gondatlanság.
Úgy tudtam és tudom, hogy vagy szándékos vagy gondatlan.
És nem nyelvtanilag értem, hanem jogilag.Sobri Jóska
Jogilag is van. Az ismerősöm ítéletében az indoklásban szerepelt a szándékosság kitétel. És az csak gondatlanságból elkövetett veszélyeztetés volt. A garázdaság is jogilag csak garázdaság, mégis feltételezi a szándékosságot.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
Feltételezhető a szándékosság, de nem emberölésben. Ilyen esetben a "gondatlanságból elkövetett" a helyes kifejezés. Ami ugyanúgy tartalmazhat szándékosságot. De ezt te is tudod, csak olyan jó flamelni.apeszos
Egyedül nem lehet flamelni 😛
Egyébként nem tudtam, és most sem tudom, hogy van szándékosan elkövetett gondatlanság.
Úgy tudtam és tudom, hogy vagy szándékos vagy gondatlan.
És nem nyelvtanilag értem, hanem jogilag.

több mint 13 éve
A törvény egy eszköz.
Ítélni a bíróság ítél.Sobri Jóska
Hát persze. A bíróság ítél a törvény alapján. És azzal igazság szolgáltatott. Vagy nem.

Igen, én úgy látom nem lesz bizonyítható a szándékos emberölés kísérlete.
Sobri Jóska
Sobri, ne kábíts. Semmi köze a szándékos emberöléshez.
apeszos
Ez volt az eredeti kiindulópont:

Még jó, hogy végül jelentkezett a kamionos. Büdös szlovák ribanc remélem börtönben fog megrohadni. Gondolom így már kicsit másak lesznek a büntetési tételek is, hogy némi szándékosság van a dologban. GRAFI
Azt nem tudom a "szlovák ribancnak" milyen a szaga, de azt igen, hogy jelen esetben a szándékosság nem lesz bizonyítható.
A szándékos emberölés.
Mert mi más szándékosság van a dologban? Vagy mi lehet?
Szándékos ittas vezetés? - ott nincs ilyen külön minősítés.
Szándékos baleset okozás? - nincs ilyen kategória.
Szándékos ribanckodás? - hagy ne soroljam...Sobri Jóska
A szándékosság nem feltétele az emberölésnek. Szándékosan pofán verek valakit, elesik, meghal. Szándékomban állt szájba csapni, de megölni nem. A csajnak is szándékában állt megleckéztetni az előtte cammogót, de megölni nem akarta. Feltételezhető a szándékosság, de nem emberölésben. Ilyen esetben a "gondatlanságból elkövetett" a helyes kifejezés. Ami ugyanúgy tartalmazhat szándékosságot. De ezt te is tudod, csak olyan jó flamelni.
több mint 13 éve
Mert az igazságszolgáltatásnak az a dolga, hogy bizonyítékok alapján ítéljen.Sobri Jóska
A törvénynek a dolga. Az igazságszolgáltatás megint más. Magyarországon két külön dolog.apeszos
A törvény egy eszköz.
Ítélni a bíróság ítél.

Sobri Jóska
apeszos
Ez volt az eredeti kiindulópont:

Még jó, hogy végül jelentkezett a kamionos. Büdös szlovák ribanc remélem börtönben fog megrohadni. Gondolom így már kicsit másak lesznek a büntetési tételek is, hogy némi szándékosság van a dologban. GRAFI
Azt nem tudom a "szlovák ribancnak" milyen a szaga, de azt igen, hogy jelen esetben a szándékosság nem lesz bizonyítható.
A szándékos emberölés.
Mert mi más szándékosság van a dologban? Vagy mi lehet?
Szándékos ittas vezetés? - ott nincs ilyen külön minősítés.
Szándékos baleset okozás? - nincs ilyen kategória.
Szándékos ribanckodás? - hagy ne soroljam...

több mint 13 éve
Mert az igazságszolgáltatásnak az a dolga, hogy bizonyítékok alapján ítéljen.Sobri Jóska
A törvénynek a dolga. Az igazságszolgáltatás megint más. Magyarországon két külön dolog.
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 280 — Invisible man
Most már két topikban megy ugyanaz a vita?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
francnak kell vizsgálat meg egy csomó herce-hurca, elég lenne ha a bíróság is elolvasná ezt a topicot, hiszen már most lehet tudni ezek szerint 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Nincs némi szándékosság.
Vagy van bizonyítható szándékosság vagy nincs.
Itt nem lesz.Sobri Jóska
...mert a törvénynek meg kell védenie a bűnöst, bármit is tett.Black_Adder
Mert az igazságszolgáltatásnak az a dolga, hogy bizonyítékok alapján ítéljen.

Nincs némi szándékosság.
Itt nem lesz.Sobri Jóska
Aha, szóval te tudod hogy nem lesz? Oké akkor tényleg nem.Toca

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 292 — Vikings fan
Nincs némi szándékosság.
Itt nem lesz.Sobri Jóska
Aha, szóval te tudod hogy nem lesz? Oké akkor tényleg nem.
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 453
Nincs némi szándékosság.
Itt nem lesz.Sobri Jóska
...mert a törvénynek meg kell védenie a bűnöst, bármit is tett.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Nincs némi szándékosság.
Itt nem lesz.

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Még jó, hogy végül jelentkezett a kamionos. Büdös szlovák ribanc remélem börtönben fog megrohadni. Gondolom így már kicsit másak lesznek a büntetési tételek is, hogy némi szándékosság van a dologban.