Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Amúgy én meg a nyugdíjasokat utálom, fellöknek a buszmegállóba hogy elsőként felszállva beállhasanak az ajtóba. Felvan háborodva, hogy nem engedem előre a sorba, mert ő nem látja a sorozata elejét(szószerint mondta),míg én fiatal vagyok ráérek. De most ennek ellenére hogy nagyrészt ezzel találkozok,nem általanosítok arra hogy a nyugdíjas generáció elfajzott.Toca
😀 😀 csak a mester meg ne lássa..apeszos
Utálhatja őket általánosítás nélkül... lehet azért utálja őket, mert mind öreg.

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Amúgy én meg a nyugdíjasokat utálom, fellöknek a buszmegállóba hogy elsőként felszállva beállhasanak az ajtóba. Felvan háborodva, hogy nem engedem előre a sorba, mert ő nem látja a sorozata elejét(szószerint mondta),míg én fiatal vagyok ráérek. De most ennek ellenére hogy nagyrészt ezzel találkozok,nem általanosítok arra hogy a nyugdíjas generáció elfajzott.Toca
😀 😀 csak a mester meg ne lássa..
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 292 — Vikings fan
A tizen- és (éppencsak) huszonévesek köreiben az "ájfontveszekmerazmenő" mentalitás ~90% fölött van, és az index-es riport sem a kirívó egyedeket gyűjtötte össze, hanem az átlagot.

Valószínűleg az lehet itt a félreértés oka, hogy kevesen mozogtok tizen- vagy huszonévesek (nem tudok pontos adatokat, de gyanítom, hogy az iphone-birtokosok elég nagy százalékát teszi ki ez a korosztály) köreiben. Gyalázat az az elfajzás amit manapság produkálnak a fiatalok.dcsicsak
Ezek a fiatalok botrányosak, bezzeg a régi időkben mennyivel jobb volt. Kevesebb népbutítás,kevesebb iphone. A régi jó dolgokból nem marad már semmi.
Mellesleg jó hogy nincs ilyen statisztikád mert amit mondasz baromság 😀.Toca
elég rosszul írta le amire gondolt sztem és rossz témához kapcsolódóan is, én sem értek vele egyet, de abban igen hogy 28 éves fejjel konkrétan szégyellem magam amikor buszon ülök olyan gyökér a mostani fiatalok nagy többsége BUDAPESTEN.

Az hogy egy csaj olyan rondán beszél alapból mint én ha találkoznék JM Webbel (bár ma jobban játszott) az mindennapossá vált sajnos.

És nem, nem azért hallom és látom ezt így mert már öreg vagyok, hanem mert ez a helyzet ezzel a (de)generációval. Többségükből ugyanúgy ember lesz, de azért a népbutítás bőven szedi az áldozatait.davemayer
Nem mondtam, hogy nincs generációs probléma, de mondjuk én inkább nevelésben/oktatásban keresendő leginkább a probléma.
Amúgy én meg a nyugdíjasokat utálom, fellöknek a buszmegállóba hogy elsőként felszállva beállhasanak az ajtóba. Felvan háborodva, hogy nem engedem előre a sorba, mert ő nem látja a sorozata elejét(szószerint mondta),míg én fiatal vagyok ráérek. De most ennek ellenére hogy nagyrészt ezzel találkozok,nem általanosítok arra hogy a nyugdíjas generáció elfajzott.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
A tizen- és (éppencsak) huszonévesek köreiben az "ájfontveszekmerazmenő" mentalitás ~90% fölött van, és az index-es riport sem a kirívó egyedeket gyűjtötte össze, hanem az átlagot.

Valószínűleg az lehet itt a félreértés oka, hogy kevesen mozogtok tizen- vagy huszonévesek (nem tudok pontos adatokat, de gyanítom, hogy az iphone-birtokosok elég nagy százalékát teszi ki ez a korosztály) köreiben. Gyalázat az az elfajzás amit manapság produkálnak a fiatalok.dcsicsak
Ezek a fiatalok botrányosak, bezzeg a régi időkben mennyivel jobb volt. Kevesebb népbutítás,kevesebb iphone. A régi jó dolgokból nem marad már semmi.
Mellesleg jó hogy nincs ilyen statisztikád mert amit mondasz baromság 😀.Toca
elég rosszul írta le amire gondolt sztem és rossz témához kapcsolódóan is, én sem értek vele egyet, de abban igen hogy 28 éves fejjel konkrétan szégyellem magam amikor buszon ülök olyan gyökér a mostani fiatalok nagy többsége BUDAPESTEN.

Az hogy egy csaj olyan rondán beszél alapból mint én ha találkoznék JM Webbel (bár ma jobban játszott) az mindennapossá vált sajnos.

És nem, nem azért hallom és látom ezt így mert már öreg vagyok, hanem mert ez a helyzet ezzel a (de)generációval. Többségükből ugyanúgy ember lesz, de azért a népbutítás bőven szedi az áldozatait.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve

Mellesleg jó hogy nincs ilyen statisztikád mert amit mondasz baromság 😀.
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
mert igénylem...http://www.youtube.com/watch?v=RCdcQqHgjag

|
több mint 13 éve
catattack 3 520
Gombóc a torkomban... Gyűlölöm magam.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 181 — #NoStress
Gyalázat az az elfajzás amit manapság produkálnak a fiatalok.dcsicsak
Az a kurva beatzene az, megőrjíti őket teljesen. Meg a hosszú haj. A kokakóláról nem is beszélve. Botrány, Margó néni, apokalipszis, rettenet.

több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
[quote=dcsicsak. Gyalázat az az elfajzás amit manapság produkálnak a fiatalok.[/quote]OFF
Vagány az avatarod csak az embléma nem stimmel! 😛 😊
ON

több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553

Valószínűleg az lehet itt a félreértés oka, hogy kevesen mozogtok tizen- vagy huszonévesek (nem tudok pontos adatokat, de gyanítom, hogy az iphone-birtokosok elég nagy százalékát teszi ki ez a korosztály) köreiben. Gyalázat az az elfajzás amit manapság produkálnak a fiatalok.
több mint 13 éve
Gyengülsz Sobri fiam, gyengülsz. Véletlenül sem írtam ilyet, amit állítasz. Te magad általánosítottál belőle.
Csupán arra világítottam rá, hogy a legtöbb ember csakis a presztízs miatt veszi meg a drága telót, nincs szüksége arra a tudásra, és pláne nincs szüksége havi 500-1000 perc lebeszélhetőségre. Viszont mert így jut hozzá "olcsón" a készülékhez, bevállalja 10-15000Ft-os havidíjat is. GRAFI
Csak konszolidálódom. 😉
És arra próbáltam rávilágítani, hogy bár én ugyan nem ismerem a legtöbb embert, viszont senkit se ismerek, aki a presztizs miatt venne iPhone-t.
De ha ismernék 1 db ilyet, az pont semennyire nem lenne mérvadó.

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 166 — Steelers fan
Nah, szombaton elhúztam a szokásos reggeli focira. 8-10. Utána felpakoltunk, és bevágódtunk a kocsiba, lementünk Kenesére és el Tihanyig bringával. Át komppal. Majd onnan megint bringával vissza Keneséig. Szinte egész nap mozgás, de a lényeg nem is ez, hanem, hogy 2 fénykép után beszart a gépem... hát, nem pörögtem túl a dolgot, de azért bosszantó, hogy ebben a bringázásba azt is beterveztem, hogy csinálok pár faja fotót...

/ma kipróbáltam bent, most ismét működik, legalább nem kell a kinézett szervízbe vinnem, de most egy ideig biztos nem megyek Balcsira bringázni:_D:/

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Gyengülsz Sobri fiam, gyengülsz. Véletlenül sem írtam ilyet, amit állítasz. Te magad általánosítottál belőle.
Csupán arra világítottam rá, hogy a legtöbb ember csakis a presztízs miatt veszi meg a drága telót, nincs szüksége arra a tudásra, és pláne nincs szüksége havi 500-1000 perc lebeszélhetőségre. Viszont mert így jut hozzá "olcsón" a készülékhez, bevállalja 10-15000Ft-os havidíjat is.
több mint 13 éve
Egy mások által menőnek gondolt/mondott telefont megvenni csak azért mert menő leszel vele, igeni sznobság. De nevezhetjük emberi hülyeségnek is. Kolleganőm is megvette tavaly az N8-át, tizenixezer forintos havidíjjal, mert mennyire menő telefon és most 1 Ft-ért megkaphatja. Nem használja telefonáláson kívül semmire. Ráadásul azt sem viszi túlzásba, mert a rendelkezésre álló, lebeszélhető percek töredékét használja fel. Nem netezik rajta, nem játszik, stb, max zenét hallgat. 2 év alatt kifizet rá vagy 300k-t a havidíjakban, tök fölöslegesen.
Még van majd egy éve hátra a hűségből, de már szenved jóideje, hogy mekkora a havidíj, jó lenne ha lejárna. GRAFI
És mivel 1 (egy) példából természetesen lehet általánosítani, bizonyítást is nyert, hogy mindenki, akinek iPhone-ja van sznob, hülye és feleslegesen vett okostelefont, ha ő maga úgyis hülye.
Másrészt az iPhone nem egy "mások által menőnek gondolt/mondott telefon", hanem egy alapvetően jó telefon, hasznos kütyü (mégha az ár/érték arány szerintem sem optimális, ráadásul akinek otthon nem Mac-je van, ki se tudja használni maximálisan).
Harmadrészt nem kártyafüggetlen telefont venni valóban nem szerencsés, de ezt már mondtam korábban.

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Egy mások által menőnek gondolt/mondott telefont megvenni csak azért mert menő leszel vele, igeni sznobság. De nevezhetjük emberi hülyeségnek is. Kolleganőm is megvette tavaly az N8-át, tizenixezer forintos havidíjjal, mert mennyire menő telefon és most 1 Ft-ért megkaphatja. Nem használja telefonáláson kívül semmire. Ráadásul azt sem viszi túlzásba, mert a rendelkezésre álló, lebeszélhető percek töredékét használja fel. Nem netezik rajta, nem játszik, stb, max zenét hallgat. 2 év alatt kifizet rá vagy 300k-t a havidíjakban, tök fölöslegesen.
Még van majd egy éve hátra a hűségből, de már szenved jóideje, hogy mekkora a havidíj, jó lenne ha lejárna.
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Kurva élet fasza, hogy hamarabb kell melóba menni, minthogy vége lenne az SNF-nek...
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Gondolom a Viccek topicba tette volna Black_Adder is, csak épp itt volt aktuális 😊 (ha megnézed ott a mókaszmájli a kép után)

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve

😀Black_Adder
Egyebket ez egy teljesen jo diagram , mert megalapozott tenyeken es valoszinuleg alapos felmeres utan lett kirakva....
Most komolyan ha ilyen vicc diagramokat akartok kirakni menjunk at viccek topicba. Mindjart csinalok egy diagramot aki okos annak a 99%-as Apple cuccot vesz es sorban all erte meg az elso 24 oraba. A maradek 1% meg hulye . Kb ilyen szinten van ...
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 452

😀

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
catattack 3 520
Nem azzal van probléma, hogy veszik, hanem hogy kik veszik (legalábbis az összeállításban).
Málészájú faszkópé haverom, aki azt sem tudja, hogy az átlagnak mi jelent annyi pénz!
Kinyílt a bicska a zsebemben? Igen.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 525
nem kurva mind1, hogy ki mire költi?
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ti tényleg annak örülnétek, ha csak tudatos vásárlók lennének?

Én valahogy nem szeretnek kevesebb pénzt keresni, sőt.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
ne legyen ez az új denvertopic?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
De egy iphonet aki csomag nélkül vesz az hülye. Jó a legnagyobb telefon ikon200al 230 de,aki 64gbosat vesz az inkább vesz egy nagyobb csomagot is hozzá 2 éves hűséggel. Ki lehet keresni a legdrágább/független árat cska hülyeség mert az emberek 90% nem úgy vesziToca
Szerintem nem független telefont venni hülyeség, pláne annak, aki évente cserélgeti. Az általam ismert emberek 90% csak független telót vesz.

nem véletlenül vannak korhatárok a TVben, hanem pont azért mert van befolyásoló ereje, és a kisgyerekeket meg kell óvni a negatív befolyástól...
Ez szerintem nem túlmisztifikálás.
Black_Adder
De eddig hülyékről, ergo felnőttekről beszéltünk.
Egy kisgyerek nem hülye, mivel még csak kisgyerek.
Őket belevonni most, erősen a csúsztatás kategória.
Sobri Jóska
10kért kifüggetlenítik(legtöbb helyen olcsóbban), itt nem a függetlenség a kérdés,hanem hogy 2 éves hűségszerződést írsz alá a T-vel.
több mint 13 éve
De egy iphonet aki csomag nélkül vesz az hülye. Jó a legnagyobb telefon ikon200al 230 de,aki 64gbosat vesz az inkább vesz egy nagyobb csomagot is hozzá 2 éves hűséggel. Ki lehet keresni a legdrágább/független árat cska hülyeség mert az emberek 90% nem úgy vesziToca
Szerintem nem független telefont venni hülyeség, pláne annak, aki évente cserélgeti. Az általam ismert emberek 90% csak független telót vesz.

nem véletlenül vannak korhatárok a TVben, hanem pont azért mert van befolyásoló ereje, és a kisgyerekeket meg kell óvni a negatív befolyástól...
Ez szerintem nem túlmisztifikálás.
Black_Adder
De eddig hülyékről, ergo felnőttekről beszéltünk.
Egy kisgyerek nem hülye, mivel még csak kisgyerek.
Őket belevonni most, erősen a csúsztatás kategória.