Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
az az érdekes hogy Sobri te a munkát úgy fogod fel hogy ez nekik büntetés, én meg úgy hogy ezzel dolgozza le azt a "kárt" amit illegális tevékenységével okozott. Semmi korbácsolásról nincs szó, csupán munkáról. Vannak jogaik, elismerem, ahogy a munkához való joguk is megvan. Ne vonjuk meg tőlük, ne ítéljük őket semmittevésre, ekkora kínzásnak ne tegyük ki őket. Nem is értem miért nem reklamáltak eddig hogy csak a szabadságvesztés a büntetésük, de ők dolgozni akarnak...De igen, hangot adhat.Vagy azt is lehet, hogy civil kezdeményezést indíthat bárki másfajta büntetési módok alkalmazása érdekében (beleértve a gyilkosságot is). Hajrá.Sobri Jóskaattól még hogy nem indít az ember népi kezdeményezést, az egyet nem értésének adhat talán hangot, nem?
Te pl. léptél már valamit Tebow ügyben a Jetsnél ?? 😉yooker
És pont annyi értelme van, mint annak, hogy én meg azt mondom: legyen Tebow a Jets irányítója, de izibe. 😊Sobri Jóska
A véleményem ebben a kérdésben az hogy azzal hogy ő ártott a társadalomnak megszegte azt a "szerződést" ami vele köttetett és innentől az ő jogai korlátozottak. Nem minden kérdéskörben, de a kötelességeik közé azt hogy ő az ellátás fejében munkát végezzen bele kell venni az igazságszolgáltatásba mert így fair azokkal szemben akik eltartják. Amíg ez nem lesz így addig gyakorlatilag beköltözésről beszélünk, csodálom hogy az RTL eddig nem közvetítette élőben Shohl Bucival.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Megoldható. Jó magaviselet esetén dolgozhatnak, ha van mit. Fizetést is kapnak érte.És technikailag miként oldod meg?igen, és azt mondja apeszos, hogy ezen kéne változtatni😊sapkaMi ez a széplelkűség uraim? Közmunka? Francokat. Munka, ami büntetésnek számít. Szarok a vasutak? Lehet töltést javítani, síneket rakni. Pár bányát is újra lehetne nyitni, azt őrizni is könnyebb. Csináljanak farmokat, dolgozzanak a kajájukért, kívülről semmit nekik. Nem dolgozik? Ne zabáljon. A luxus jutalom legyen a jó munkáért, ne jog. De hát nekik jogaik vannak. Nekik még vannak. Az áldozatokkal ellentétben.apeszosA büntetésük nem munka.
Szabadságvesztés.
Sobri Jóska
Ha mondjuk engem bezársz 20 évre, hogy veszel rá, hogy dolgozzak, miközben tudom, hogy a kötelességed 20 évre életbentartani?
Vagyis nem éheztethetsz, nem verhetsz, nem vonhatod meg az eü-i ellátásomat, hisz egy európai demokráciában vetettél börtönbe.
Na ezért nem dolgoztathatják a fogvatartottakat, mert nem megoldható.Sobri Jóska
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
És technikailag miként oldod meg?igen, és azt mondja apeszos, hogy ezen kéne változtatni😊sapkaMi ez a széplelkűség uraim? Közmunka? Francokat. Munka, ami büntetésnek számít. Szarok a vasutak? Lehet töltést javítani, síneket rakni. Pár bányát is újra lehetne nyitni, azt őrizni is könnyebb. Csináljanak farmokat, dolgozzanak a kajájukért, kívülről semmit nekik. Nem dolgozik? Ne zabáljon. A luxus jutalom legyen a jó munkáért, ne jog. De hát nekik jogaik vannak. Nekik még vannak. Az áldozatokkal ellentétben.apeszosA büntetésük nem munka.
Szabadságvesztés.
Sobri Jóska
Ha mondjuk engem bezársz 20 évre, hogy veszel rá, hogy dolgozzak, miközben tudom, hogy a kötelességed 20 évre életbentartani?
Vagyis nem éheztethetsz, nem verhetsz, nem vonhatod meg az eü-i ellátásomat, hisz egy európai demokráciában vetettél börtönbe.
Na ezért nem dolgoztathatják a fogvatartottakat, mert nem megoldható.
több mint 13 éve
igen, és azt mondja apeszos, hogy ezen kéne változtatni😊Mi ez a széplelkűség uraim? Közmunka? Francokat. Munka, ami büntetésnek számít. Szarok a vasutak? Lehet töltést javítani, síneket rakni. Pár bányát is újra lehetne nyitni, azt őrizni is könnyebb. Csináljanak farmokat, dolgozzanak a kajájukért, kívülről semmit nekik. Nem dolgozik? Ne zabáljon. A luxus jutalom legyen a jó munkáért, ne jog. De hát nekik jogaik vannak. Nekik még vannak. Az áldozatokkal ellentétben.apeszosA büntetésük nem munka.
Szabadságvesztés.
Sobri Jóska
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Mi ez a széplelkűség uraim? Közmunka? Francokat. Munka, ami büntetésnek számít. Szarok a vasutak? Lehet töltést javítani, síneket rakni. Pár bányát is újra lehetne nyitni, azt őrizni is könnyebb. Csináljanak farmokat, dolgozzanak a kajájukért, kívülről semmit nekik. Nem dolgozik? Ne zabáljon. A luxus jutalom legyen a jó munkáért, ne jog. De hát nekik jogaik vannak. Nekik még vannak. Az áldozatokkal ellentétben.apeszosA büntetésük nem munka.
Szabadságvesztés.
több mint 13 éve
Mi ez a széplelkűség uraim? Közmunka? Francokat. Munka, ami büntetésnek számít. Szarok a vasutak? Lehet töltést javítani, síneket rakni. Pár bányát is újra lehetne nyitni, azt őrizni is könnyebb. Csináljanak farmokat, dolgozzanak a kajájukért, kívülről semmit nekik. Nem dolgozik? Ne zabáljon. A luxus jutalom legyen a jó munkáért, ne jog. De hát nekik jogaik vannak. Nekik még vannak. Az áldozatokkal ellentétben.
több mint 13 éve
Vigyázz mit kérdezel! 😀Vagy azt is lehet, hogy civil kezdeményezést indíthat bárki másfajta büntetési módok alkalmazása érdekében (beleértve a gyilkosságot is). Hajrá.Sobri Jóskaattól még hogy nem indít az ember népi kezdeményezést, az egyet nem értésének adhat talán hangot, nem?
több mint 13 éve
De igen, hangot adhat.Vagy azt is lehet, hogy civil kezdeményezést indíthat bárki másfajta büntetési módok alkalmazása érdekében (beleértve a gyilkosságot is). Hajrá.Sobri Jóskaattól még hogy nem indít az ember népi kezdeményezést, az egyet nem értésének adhat talán hangot, nem?
És pont annyi értelme van, mint annak, hogy én meg azt mondom: legyen Tebow a Jets irányítója, de izibe. 😊
több mint 13 éve
Vagy azt is lehet, hogy civil kezdeményezést indíthat bárki másfajta büntetési módok alkalmazása érdekében (beleértve a gyilkosságot is). Hajrá.Sobri Jóskaattól még hogy nem indít az ember népi kezdeményezést, az egyet nem értésének adhat talán hangot, nem?
Te pl. léptél már valamit Tebow ügyben a Jetsnél ?? 😉
több mint 13 éve
aki ilyet tesz az nem érdemli meg az életet.Black_AdderEzt nem a mi tisztünk eldönteni.
több mint 13 éve
Itt az újabb "szépség"index.hu/belfold/2012/11/03/megoltek_egy_huszeves_not_kecskemeten/
több mint 13 éve
aki ilyet tesz az nem érdemli meg az életet.haljon meg úgy, ahogy ő ölte meg az áldozatát
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
A börtönökben a büntetés amit le kell tölteni a következő: szabadásgvesztés.Ezt ki is emelem.
Tehát nem az a büntetés, hogy fizikai fájdalom, vagy étel/ital megvonás, vagy Fásy Ádám cd hallgatása, vagy hideg/meleg, vagy a tisztálkodás megvonása.
A büntetés szabadságvesztés, vagyis az elítélt szabad helyváltoztatásának megakadályozása.
Lehet ezen polemizálni, hogy ez jó, vagy sem, de amíg ez a büntetés, addig nem lehet senkit se ezen kívül mással büntetni, és badarság összekeverni a bosszút a büntetéssel.
Egy civilizált országban ez így megy.
Kevésbbé civilizált országokban van másfajta büntetés, pl: korbácsolás, megkövezés, kasztrálás, stb.
Akit zavar, hogy itthon a bűncselekmények büntetése szabadságvesztés, biztos befogadják, ha oda akar költözni, ahol pl. házasságon kívüli szexuális kapcsolatot, vagy profitszerzést eképp büntetnek.
Vagy azt is lehet, hogy civil kezdeményezést indíthat bárki másfajta büntetési módok alkalmazása érdekében (beleértve a gyilkosságot is). Hajrá.
több mint 13 éve
Mer beszól az európai unyíó meg az emberjogi bigottság ööö bizottság. Amúgy meg ha ezeket küldenékl közmunkára akor az meg azért lenne baj mert elvennék a munkalehetőséget a még szabadon lévő munkanélküliektől.még ez is fejleszthető volna. oké, lakjanak ilyen körülmények között. de akkor csináljanak is valamit reggel 8-tól este 8-ig, ne csak szórakozzanak, meg szappanozzanak.+1én sem vagyok a halálbüntetés mellett, az én értékrendemben ő ezzel a tettével azt is jelezte nem akar a társadalom hasznos tagja lenni- tegyük azzá és ne zárjuk el és etessük élete végéig. Nálam reggel 7-től este 8ig üresek lennének a börtönök, annyi a szemét az utak mentén vagy ásni kell a 4es metrót, mehetnének dolgozni. Bármi lehet csak ennek a bezárom-etetem-őrzöm féle mentalitásnak kell véget vetni.davemayernincsen baj a börtönökkel, csak Magyarországon nem hotelként kéne kezelni ezeket az intézményeket. Kaposváron vannak olyanok, akik telente visszajárnak, mert ott nekik nagyon jó.
a veszprémi meg kész vicc: felhúztak nekik egy tornacsarnokot. van benne kosár- és soccerpálya, konditerem, szauna, minden ilyesmi szarság. mindennap 3-4 fajta fogás van a főétkezésekkor, nehogy valaki panaszkodjon a kosztra. ja igen, saját éttermük van, tehát nem ilyen általánosiskolás cég szállítja be nekik a kaját.
azt már nem is említem, hogy a szobák alapfelszereltsége a tv.
botrányos. nem értem, miért kell őket vendégként kezelni. ez az én szememben inkább bátorítás a bűnözésre, hiszen nem kellemetlen nekik a bentlét, ráadásul ingyen is van.shawnka
Ez a lényeg. Ezért írtam, hogy "középkori" börtönök kellenének az ilyen jellegű bűncselekmények elkövetőinek. Az büntetés, ez meg ami most van egy vicc.Boston
teljes mértékben támogatom a kötelező közmunkát számukra, ott ahol kell. nagyon szép, hogy Kaposváron lesöprik a járdát ősszel a börtön utcájában, meg összeszedik a lehullott leveleket, de ennyi erővel katasztrófa esetén mehetnének gátat építeni, vagy amikor tényleg nincs semmi, akkor ki a földekre napkeltétől napnyugtáig. annak volna értelme, ennek nincsen.
nem tudom, hogy ilyen emberek miért érdemelnek meg olyan életszínvonalat, amiért egyébként az egész évet végiggüriző átlag magyar meg szenved és vért izzad.shawnka
több mint 13 éve
még ez is fejleszthető volna. oké, lakjanak ilyen körülmények között. de akkor csináljanak is valamit reggel 8-tól este 8-ig, ne csak szórakozzanak, meg szappanozzanak.+1én sem vagyok a halálbüntetés mellett, az én értékrendemben ő ezzel a tettével azt is jelezte nem akar a társadalom hasznos tagja lenni- tegyük azzá és ne zárjuk el és etessük élete végéig. Nálam reggel 7-től este 8ig üresek lennének a börtönök, annyi a szemét az utak mentén vagy ásni kell a 4es metrót, mehetnének dolgozni. Bármi lehet csak ennek a bezárom-etetem-őrzöm féle mentalitásnak kell véget vetni.davemayernincsen baj a börtönökkel, csak Magyarországon nem hotelként kéne kezelni ezeket az intézményeket. Kaposváron vannak olyanok, akik telente visszajárnak, mert ott nekik nagyon jó.
a veszprémi meg kész vicc: felhúztak nekik egy tornacsarnokot. van benne kosár- és soccerpálya, konditerem, szauna, minden ilyesmi szarság. mindennap 3-4 fajta fogás van a főétkezésekkor, nehogy valaki panaszkodjon a kosztra. ja igen, saját éttermük van, tehát nem ilyen általánosiskolás cég szállítja be nekik a kaját.
botrányos. nem értem, miért kell őket vendégként kezelni. ez az én szememben inkább bátorítás a bűnözésre, hiszen nem kellemetlen nekik a bentlét, ráadásul ingyen is van.shawnka
Ez a lényeg. Ezért írtam, hogy "középkori" börtönök kellenének az ilyen jellegű bűncselekmények elkövetőinek. Az büntetés, ez meg ami most van egy vicc.Boston
teljes mértékben támogatom a kötelező közmunkát számukra, ott ahol kell. nagyon szép, hogy Kaposváron lesöprik a járdát ősszel a börtön utcájában, meg összeszedik a lehullott leveleket, de ennyi erővel katasztrófa esetén mehetnének gátat építeni, vagy amikor tényleg nincs semmi, akkor ki a földekre napkeltétől napnyugtáig. annak volna értelme, ennek nincsen.
nem tudom, hogy ilyen emberek miért érdemelnek meg olyan életszínvonalat, amiért egyébként az egész évet végiggüriző átlag magyar meg szenved és vért izzad.
több mint 13 éve
+1én sem vagyok a halálbüntetés mellett, az én értékrendemben ő ezzel a tettével azt is jelezte nem akar a társadalom hasznos tagja lenni- tegyük azzá és ne zárjuk el és etessük élete végéig. Nálam reggel 7-től este 8ig üresek lennének a börtönök, annyi a szemét az utak mentén vagy ásni kell a 4es metrót, mehetnének dolgozni. Bármi lehet csak ennek a bezárom-etetem-őrzöm féle mentalitásnak kell véget vetni.davemayernincsen baj a börtönökkel, csak Magyarországon nem hotelként kéne kezelni ezeket az intézményeket. Kaposváron vannak olyanok, akik telente visszajárnak, mert ott nekik nagyon jó.
Ez a lényeg. Ezért írtam, hogy "középkori" börtönök kellenének az ilyen jellegű bűncselekmények elkövetőinek. Az büntetés, ez meg ami most van egy vicc.
Do your job
több mint 13 éve
Hátnemérted, be vannak zárva, spéldául nem találkozhatnak mindennap Sobrival, többekközt emiatt is huncutság a halálbüntetés, semmi négyeshatosozás a kilencvenes jeggyel.én sem vagyok a halálbüntetés mellett, az én értékrendemben ő ezzel a tettével azt is jelezte nem akar a társadalom hasznos tagja lenni- tegyük azzá és ne zárjuk el és etessük élete végéig. Nálam reggel 7-től este 8ig üresek lennének a börtönök, annyi a szemét az utak mentén vagy ásni kell a 4es metrót, mehetnének dolgozni. Bármi lehet csak ennek a bezárom-etetem-őrzöm féle mentalitásnak kell véget vetni.davemayernincsen baj a börtönökkel, csak Magyarországon nem hotelként kéne kezelni ezeket az intézményeket. Kaposváron vannak olyanok, akik telente visszajárnak, mert ott nekik nagyon jó.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
én sem vagyok a halálbüntetés mellett, az én értékrendemben ő ezzel a tettével azt is jelezte nem akar a társadalom hasznos tagja lenni- tegyük azzá és ne zárjuk el és etessük élete végéig. Nálam reggel 7-től este 8ig üresek lennének a börtönök, annyi a szemét az utak mentén vagy ásni kell a 4es metrót, mehetnének dolgozni. Bármi lehet csak ennek a bezárom-etetem-őrzöm féle mentalitásnak kell véget vetni.davemayernincsen baj a börtönökkel, csak Magyarországon nem hotelként kéne kezelni ezeket az intézményeket. Kaposváron vannak olyanok, akik telente visszajárnak, mert ott nekik nagyon jó.
botrányos. nem értem, miért kell őket vendégként kezelni. ez az én szememben inkább bátorítás a bűnözésre, hiszen nem kellemetlen nekik a bentlét, ráadásul ingyen is van.
több mint 13 éve
...Sobri JóskaA motoros rendőr gázolása kapcsán már írtam. Napestig lehet érvelni pro és kontra a halálbüntetés mellett, de végső soron egyetlen adu marad csak a pakliban: visszafordíthatatlan.
több mint 13 éve
én sem vagyok a halálbüntetés mellett, az én értékrendemben ő ezzel a tettével azt is jelezte nem akar a társadalom hasznos tagja lenni- tegyük azzá és ne zárjuk el és etessük élete végéig. Nálam reggel 7-től este 8ig üresek lennének a börtönök, annyi a szemét az utak mentén vagy ásni kell a 4es metrót, mehetnének dolgozni. Bármi lehet csak ennek a bezárom-etetem-őrzöm féle mentalitásnak kell véget vetni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Nem értem mi köze egy egy gyermek embertelen, brutális meggyilkolásának ahhoz, hogy legyen államilag jóváhagyott gyilkosság, vagyis halálbüntetés.nem ez miatt linkeltem a képet, csupán azért, mert itt le volt írva röviden, hogy mi történt.
- Mo.-n nem lehet visszaállítani a halálbüntetést, nemzetközi szerződésekben köteleztük magunkat erre.
- ez a nő a fotón valószínűleg az elkövető (felbújtó). Ha bebizonyosodik a felelőssége, és megölnék, mi lenne annak a társadalmi hasznossága?
- ha megölik, majd esetleg 5 év múlva kiderül, hogy egy konspiráció áldozata, hogyan rehabilitálják?
- ha lenne halálbüntetés, akkor a hazaárulásnak is ez lenne a büntetése.
A definíciója viszont bármi lehet, idővel akár az is, ha 3 tanuval bizonyíthatóan olyat mondasz, amivel aláásod hazánk általános morálját. Mondjuk azt harsogod: Orbán takarodj! És mire ez a morbid definíció megszűnik, te már halott vagy, ergo, intézményesíthetőek lennének a politikai kivégzések.
Volt már ilyen Magyarországon. Nem is olyan régen ünnepeltük azokat az embereket, akik 56-ban harcoltak ellene.
Vagyis érzelmileg jogos a felindultsága minden empatikus embernek, de azért a logikus gondolkodásra való képességet nem kéne, hogy elmossák az indulatok.Sobri Jóska
a piros betűs résszel én sem értek egyet.
több mint 13 éve
Nem értem mi köze egy egy gyermek embertelen, brutális meggyilkolásának ahhoz, hogy legyen államilag jóváhagyott gyilkosság, vagyis halálbüntetés.- Mo.-n nem lehet visszaállítani a halálbüntetést, nemzetközi szerződésekben köteleztük magunkat erre.
- ez a nő a fotón valószínűleg az elkövető (felbújtó). Ha bebizonyosodik a felelőssége, és megölnék, mi lenne annak a társadalmi hasznossága?
- ha megölik, majd esetleg 5 év múlva kiderül, hogy egy konspiráció áldozata, hogyan rehabilitálják?
- ha lenne halálbüntetés, akkor a hazaárulásnak is ez lenne a büntetése.
A definíciója viszont bármi lehet, idővel akár az is, ha 3 tanuval bizonyíthatóan olyat mondasz, amivel aláásod hazánk általános morálját. Mondjuk azt harsogod: Orbán takarodj! És mire ez a morbid definíció megszűnik, te már halott vagy, ergo, intézményesíthetőek lennének a politikai kivégzések.
Volt már ilyen Magyarországon. Nem is olyan régen ünnepeltük azokat az embereket, akik 56-ban harcoltak ellene.
Vagyis érzelmileg jogos a felindultsága minden empatikus embernek, de azért a logikus gondolkodásra való képességet nem kéne, hogy elmossák az indulatok.
több mint 13 éve
van ilyen. nem a nyelvhelyessége a fontos, de legalább összefoglalja.
több mint 13 éve
Ő pedig az élettárs.www.facebook.com/photo.php?fbid=447879908582663&set=pb.100000819726339.-2207520000.1351965907&type=3&theater
több mint 13 éve
Megnézném azt a férfit, aki egy ilyen némberre bízta a gyermekét. Mondjuk tanári pályafutásom alatt láttam pár érdekes esetet. füligjimmyTessék.
www.facebook.com/photo.php?fbid=433230513380936&set=pb.100000819726339.-2207520000.1351965907&type=3&src=http%3A%2F%2Fsphotos-b.ak.fbcdn.net%2Fhphotos-ak-ash3%2F550661_433230513380936_541800842_n.jpg&size=960%2C761