Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jószomszédi iszony, mindennapos csaták. Ismerős...Komoly lenne. Bazza lepisálja a templom falát, cserébe ők 10 percig harangoznak, hajnal 4kor.
Jön a graffiti, erre válaszként elkezdenek a papok kántálni, éjszaka misén, mint az állat... és a többi...
Külső szemlélőnek vicces lenne.
De nem az.
több mint 13 éve
Nem érdekelnek a magyarázatok, ez vért kíván. 😊Csak kérdezd meg, miért.szabaMegszámoltuk, 8-10ig négyszer harangoztak legalább 2-3 percig. Átmegyek és megfojtok valami papot.BazzaniNálunk a "szomszédban" van egy templom. Fél évig újították fel, reggeltől estig (gyakran 10óra után is). Örültünk, hogy kész erre ma reggel 7kor (amikor a dolgozó ember aludna ugye végre) 5 percig nyomatták a harangozást full hangerővel. Plusz ajándékként minden este 8kor is megkapjuk ezt, csak tudnám mi a ráknak kell este 8kor harangozni?Bazzani.. hogy térjenek mán nyugovóra...sutianap
Amúgy van a lépcsőházunkban egy befolyásos csóka (Székkutas polgármestere + a vásárhelyi önkormányzatban is jó helyen áll), majd beszélek vele.
Nem mellesleg a templom melletti koleszba odaszokott péntek esténként valami nyugdíjasklub. Éjfélig nyomatják a lakodalmas muzsikát immár harmadik hete pénteken. Bezzeg ha az ő házuk előtt hangosabban kiabál valami kisgyerek akkor azonnal mennek szólni a rendőrnek, hogy nem tudnak pihenni...
több mint 13 éve
Csak kérdezd meg, miért.Megszámoltuk, 8-10ig négyszer harangoztak legalább 2-3 percig. Átmegyek és megfojtok valami papot.BazzaniNálunk a "szomszédban" van egy templom. Fél évig újították fel, reggeltől estig (gyakran 10óra után is). Örültünk, hogy kész erre ma reggel 7kor (amikor a dolgozó ember aludna ugye végre) 5 percig nyomatták a harangozást full hangerővel. Plusz ajándékként minden este 8kor is megkapjuk ezt, csak tudnám mi a ráknak kell este 8kor harangozni?Bazzani.. hogy térjenek mán nyugovóra...sutianap
több mint 13 éve
Megszámoltuk, 8-10ig négyszer harangoztak legalább 2-3 percig. Átmegyek és megfojtok valami papot.Nálunk a "szomszédban" van egy templom. Fél évig újították fel, reggeltől estig (gyakran 10óra után is). Örültünk, hogy kész erre ma reggel 7kor (amikor a dolgozó ember aludna ugye végre) 5 percig nyomatták a harangozást full hangerővel. Plusz ajándékként minden este 8kor is megkapjuk ezt, csak tudnám mi a ráknak kell este 8kor harangozni?Bazzani.. hogy térjenek mán nyugovóra...sutianap
több mint 13 éve
Nálunk a "szomszédban" van egy templom. Fél évig újították fel, reggeltől estig (gyakran 10óra után is). Örültünk, hogy kész erre ma reggel 7kor (amikor a dolgozó ember aludna ugye végre) 5 percig nyomatták a harangozást full hangerővel. Plusz ajándékként minden este 8kor is megkapjuk ezt, csak tudnám mi a ráknak kell este 8kor harangozni?Bazzani.. hogy térjenek mán nyugovóra...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Nálunk a "szomszédban" van egy templom. Fél évig újították fel, reggeltől estig (gyakran 10óra után is). Örültünk, hogy kész erre ma reggel 7kor (amikor a dolgozó ember aludna ugye végre) 5 percig nyomatták a harangozást full hangerővel. Plusz ajándékként minden este 8kor is megkapjuk ezt, csak tudnám mi a ráknak kell este 8kor harangozni?
több mint 13 éve
Szakadna egy mázsa szar faszláma szomszéd nyakába, hogy neki már kora hajnalban a kurva fáját kell vágni. Nem elég, hogy tegnap is egész nap ezt hallgatja az ember, ma még erre is ébred. Annyira utálom az ilyen nyomorék embereket akik szarnak mindenki más fejére.sütiÉn ma falfúrásra ébredtem. Szerencsére jövőhéten elköltöznek.
több mint 13 éve
Szakadna egy mázsa szar faszláma szomszéd nyakába, hogy neki már kora hajnalban a kurva fáját kell vágni. Nem elég, hogy tegnap is egész nap ezt hallgatja az ember, ma még erre is ébred. Annyira utálom az ilyen nyomorék embereket akik szarnak mindenki más fejére.
több mint 13 éve
Bármelyiken nagyon meglepődnék, mivel mindig is 5-6 évvel idősebbnek néztek, plusz gyorsabban pörgetem a cuccokat, mint bármelyik pénztáros 😀... hogy piát, és 6-os ásványvizet/üdítőt csak úgy vehetsz ha odahívod a nénit, hogy üsse be.fetomyVagy 18 év alattinak látszol messziről, vagy olyannak, aki nem tudja használni.Atari
Nem életkor kérdése amúgy, akárhány éves vagy, a gép nem enged tovább ha alkoholt veszel, amíg a néni nem pötyögi be a kódját.
több mint 13 éve
Na igen, mókás minden vásárlásnál odahívni az ott dolgozókat, hogy ugyanmár szíveskedjen megoldani, hogy fizetni tudjak...nem arról van szó, hogy segítenek-e vagy sem, hanem arról, hogy piát, és 6-os ásványvizet/üdítőt csak úgy vehetsz ha odahívod a nénit, hogy üsse be. Ha mondjuk serpenyőnél lenne így leszarnám, de alkoholt és nagyobb kiszerelésű cuccokat gyakorlatilag minden vásárlásnál veszek, így nem sokat érek az önkiszolgálóval.btw ha már Anglia, nem értem miért nem lehet itthon is valóban önkiszolgáló a tesco önkiszolgáló pult. Alkoholhoz kell a nénik igazolása, márpedig ki a tököm nem vesz ugye minimum egy (rekesz) sört, ha tescoba megy, valamint rekeszes víz/üdítő beolvasásához is néni kell, pedig szintén nem fogok 1 üveg vízért tescoig menni. Kint bezzeg le se szarják mit veszel, lehúzod, fizeted, viszed.fetomynem akarlak elkeseríteni, de itthon is ilyen...legalábbis hozzám qrvára nem jött oda senki se segíteni mikor először használtam... 😀Divat
Amúgy fehérváron odajönnek, szinte könyörögni kell, hogy húzzanak már el, mert tudom használni 😀fetomy

több mint 13 éve
... hogy piát, és 6-os ásványvizet/üdítőt csak úgy vehetsz ha odahívod a nénit, hogy üsse be.fetomyVagy 18 év alattinak látszol messziről, vagy olyannak, aki nem tudja használni.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
nem arról van szó, hogy segítenek-e vagy sem, hanem arról, hogy piát, és 6-os ásványvizet/üdítőt csak úgy vehetsz ha odahívod a nénit, hogy üsse be. Ha mondjuk serpenyőnél lenne így leszarnám, de alkoholt és nagyobb kiszerelésű cuccokat gyakorlatilag minden vásárlásnál veszek, így nem sokat érek az önkiszolgálóval.btw ha már Anglia, nem értem miért nem lehet itthon is valóban önkiszolgáló a tesco önkiszolgáló pult. Alkoholhoz kell a nénik igazolása, márpedig ki a tököm nem vesz ugye minimum egy (rekesz) sört, ha tescoba megy, valamint rekeszes víz/üdítő beolvasásához is néni kell, pedig szintén nem fogok 1 üveg vízért tescoig menni. Kint bezzeg le se szarják mit veszel, lehúzod, fizeted, viszed.fetomynem akarlak elkeseríteni, de itthon is ilyen...legalábbis hozzám qrvára nem jött oda senki se segíteni mikor először használtam... 😀Divat
Amúgy fehérváron odajönnek, szinte könyörögni kell, hogy húzzanak már el, mert tudom használni 😀
több mint 13 éve
Akkor nem vettél olyan terméket amihez a nénike pinkódja szükséges.btw ha már Anglia, nem értem miért nem lehet itthon is valóban önkiszolgáló a tesco önkiszolgáló pult. Alkoholhoz kell a nénik igazolása, márpedig ki a tököm nem vesz ugye minimum egy (rekesz) sört, ha tescoba megy, valamint rekeszes víz/üdítő beolvasásához is néni kell, pedig szintén nem fogok 1 üveg vízért tescoig menni. Kint bezzeg le se szarják mit veszel, lehúzod, fizeted, viszed.fetomynem akarlak elkeseríteni, de itthon is ilyen...legalábbis hozzám qrvára nem jött oda senki se segíteni mikor először használtam... 😀Divat
több mint 13 éve
btw ha már Anglia, nem értem miért nem lehet itthon is valóban önkiszolgáló a tesco önkiszolgáló pult. Alkoholhoz kell a nénik igazolása, márpedig ki a tököm nem vesz ugye minimum egy (rekesz) sört, ha tescoba megy, valamint rekeszes víz/üdítő beolvasásához is néni kell, pedig szintén nem fogok 1 üveg vízért tescoig menni. Kint bezzeg le se szarják mit veszel, lehúzod, fizeted, viszed.fetomynem akarlak elkeseríteni, de itthon is ilyen...legalábbis hozzám qrvára nem jött oda senki se segíteni mikor először használtam... 😀
|
több mint 13 éve
Na ja, ha sose jutok el álmaim Washington államába, akkor tuti odaköltözöm 😀 Istenem mennyire mennyei ott az időjárás 😊 Kár, hogy olyan nagyon mocskos :/Talán nem véletlenül töltött el pár hetet a napfényes Angliában 😊jjncaaNem vettem észre.minden évbe eljátsszuk, nemrég ő volt a soros eme remek topikba, most én... 😀Divatgyűlölőm ezt fos időt, melegítő+pokrócot magamra húzva is szétfagyok.........vissza a nyarat és a kánikulát!!!!!!!!!!!!!!!!! 😡 😕Divatna, hogy mit fogsz Te kapni ezért fetomytól! 😀 Neki most jött el a Kánaán.tomi-tomi
Btw szenvedős nyara lehetett.tomi-tomi
Divatnak meg egy gigantikus booooooooúúúúúúúúúúúúúú
btw ha már Anglia, nem értem miért nem lehet itthon is valóban önkiszolgáló a tesco önkiszolgáló pult. Alkoholhoz kell a nénik igazolása, márpedig ki a tököm nem vesz ugye minimum egy (rekesz) sört, ha tescoba megy, valamint rekeszes víz/üdítő beolvasásához is néni kell, pedig szintén nem fogok 1 üveg vízért tescoig menni. Kint bezzeg le se szarják mit veszel, lehúzod, fizeted, viszed.
több mint 13 éve
ajjaj, még a végén ragályos lesz a kórság, mi meg itt maradunk szerethető lányok nélkül 😀nem 99 téma, mert azért annyira nem állunk egymáshoz közel, de ma egyik lányismerősöm porig rombolta bennem a magáról felépített képét.. JSanyoHmmmmm, voltaképpen velem is ez esett meg, amit írtam is a napokban. 😀Vrijbloed
több mint 13 éve
nem 99 téma, mert azért annyira nem állunk egymáshoz közel, de ma egyik lányismerősöm porig rombolta bennem a magáról felépített képét.. JSanyoHmmmmm, voltaképpen velem is ez esett meg, amit írtam is a napokban. 😀
több mint 13 éve
nem 99 téma, mert azért annyira nem állunk egymáshoz közel, de ma egyik lányismerősöm porig rombolta bennem a magáról felépített képét..
több mint 13 éve
a legszarabb, hogymikór a te esküvőd lesz, vissza kell őket hívni - erre hivatkozz, spórolás 😉szerinted nem arra gondoltam egyből... 😊Óhh hogy az a ...Ne jelenj meg.Gogo
Megszervezek egy kulcsos házas bulit ( brutál vadfőzés ,pálinkázás , túrázás , minden )a baráti társaságnak okt.23-i hosszú hétvégére
mert úgy nézett ki hogy végre idén 1x én is eljutok , erre hazamegyek és kiderül hogy valami távolabbi családtag esküvőjén kell
megjelenni azon a hétvégén aki pont most döntöttek úgy kb 20 év együttélés után hogy összeházasodnak!!
Hát ez kurva nagy szívás...
yooker
de sajnos ez lehetetlen (már egyeztettem ) annyira azért nem távoli!yooker

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
szerinted nem arra gondoltam egyből... 😊Óhh hogy az a ...Ne jelenj meg.Gogo
Megszervezek egy kulcsos házas bulit ( brutál vadfőzés ,pálinkázás , túrázás , minden )a baráti társaságnak okt.23-i hosszú hétvégére
mert úgy nézett ki hogy végre idén 1x én is eljutok , erre hazamegyek és kiderül hogy valami távolabbi családtag esküvőjén kell
megjelenni azon a hétvégén aki pont most döntöttek úgy kb 20 év együttélés után hogy összeházasodnak!!
yooker
de sajnos ez lehetetlen (már egyeztettem ) annyira azért nem távoli!
több mint 13 éve
32 emailnél járok, plusz a spamek. Kezdem elveszteni a fonalat...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Óhh hogy az a ...Ne jelenj meg.
yooker
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Óhh hogy az a ...Megszervezek egy kulcsos házas bulit ( brutál vadfőzés ,pálinkázás , túrázás , minden )a baráti társaságnak okt.23-i hosszú hétvégére
több mint 13 éve
Talán nem véletlenül töltött el pár hetet a napfényes Angliában 😊Nem vettem észre.minden évbe eljátsszuk, nemrég ő volt a soros eme remek topikba, most én... 😀Divatgyűlölőm ezt fos időt, melegítő+pokrócot magamra húzva is szétfagyok.........vissza a nyarat és a kánikulát!!!!!!!!!!!!!!!!! 😡 😕Divatna, hogy mit fogsz Te kapni ezért fetomytól! 😀 Neki most jött el a Kánaán.tomi-tomi
Btw szenvedős nyara lehetett.tomi-tomi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal