Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Gyűlölöm a posta azon dolgozóit, akik mások csomagjait dézsmálják.Eltüntették a kisfiam interneten rendelt ajándékát, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.Gátlástalan TOLVAJBANDA!
több mint 13 éve
Kamerázót zárják börtönbe, a nőt meg pénzpírságra ítélném mert nem kínálta fel ingyen és bérmentve a telefonját...sőt ahogy ismerem a Helsinki Bizottságot még ők is felszólalnak, hogy a kamerázó a kisebbségi mivolta miatt vette fel a tolvajt... és elmennek egészen Strasbourgig...csebiBizony. A TASZ szerint ő az áldozat. Mi az hogy provokatív módon mobilozni mert előtte??apeszosCsak erre most ott a bizonyíték a felvétel formájában. GRAFIMondjuk bizonyító ereje kíváncsi vagyok mennyi van. Ahogy a mi fanasztikus jogrendszerünket ismerem ,még a cigány perli be végül a videókészítőt, mert megsértette a személyességi jogait...Toca
index.hu/belfold/2012/10/27/igy_lopjak_a_telefont_a_metron/
több mint 13 éve
sőt ahogy ismerem a Helsinki Bizottságot még ők is felszólalnak, hogy a kamerázó a kisebbségi mivolta miatt vette fel a tolvajt... és elmennek egészen Strasbourgig...Bizony. A TASZ szerint ő az áldozat. Mi az hogy provokatív módon mobilozni mert előtte??apeszosCsak erre most ott a bizonyíték a felvétel formájában. GRAFIMondjuk bizonyító ereje kíváncsi vagyok mennyi van. Ahogy a mi fanasztikus jogrendszerünket ismerem ,még a cigány perli be végül a videókészítőt, mert megsértette a személyességi jogait...Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
Bizony. A TASZ szerint ő az áldozat. Mi az hogy provokatív módon mobilozni mert előtte??Csak erre most ott a bizonyíték a felvétel formájában. GRAFIMondjuk bizonyító ereje kíváncsi vagyok mennyi van. Ahogy a mi fanasztikus jogrendszerünket ismerem ,még a cigány perli be végül a videókészítőt, mert megsértette a személyességi jogait...Toca
több mint 13 éve
Csak erre most ott a bizonyíték a felvétel formájában. GRAFIMondjuk bizonyító ereje kíváncsi vagyok mennyi van. Ahogy a mi fanasztikus jogrendszerünket ismerem ,még a cigány perli be végül a videókészítőt, mert megsértette a személyességi jogait...
több mint 13 éve
Csak erre most ott a bizonyíték a felvétel formájában.
több mint 13 éve
Hát ki mihez van hozzászokva, pl vidékiként sokkal kevésbé érzékeli az ember az ilyen veszélyeket szerintem.Basszameg a legdurvább hogy ezzel én se, sőt senki nem tudna mit csinálni... fúúúú de felhúzott.HanniLehet én vagyok túl elővigyázatos, de ha így utazok, akkor semmilyen értéket nem hagyok elől...
Már megszokás... mindig tudom, hogy ott a lehetőség...catattack
Egyébként elindult már facebookon is a terjesztés, érdekes hogy most mindenki ennek a patkánynak az elkapását erőlteti, pedig szerintem ha heti több száz/ezer ilyen eset nem történik akkor egy se.
több mint 13 éve
Megtudom magam védeni ha kell, de egyébként arra gondoltam hogy sportoló férfi > átlagos csajszi (aztán lehet 12x magyar bajnok thaiboxos 😀)valami speciális rendvédelmi oktatásban részesültél?😛www.facebook.com/photo.php?v=237279816401216Basszameg a legdurvább hogy ezzel én se, sőt senki nem tudna mit csinálni... fúúúú de felhúzott.Hanni
hogyan lopnak telefont metrón! teljesen véletlenül pont nem fehér az illetőeaglesmcnabb
sapka
több mint 13 éve
catattack
3 520
Basszameg a legdurvább hogy ezzel én se, sőt senki nem tudna mit csinálni... fúúúú de felhúzott.HanniLehet én vagyok túl elővigyázatos, de ha így utazok, akkor semmilyen értéket nem hagyok elől...
Már megszokás... mindig tudom, hogy ott a lehetőség...
több mint 13 éve
valami speciális rendvédelmi oktatásban részesültél?😛www.facebook.com/photo.php?v=237279816401216Basszameg a legdurvább hogy ezzel én se, sőt senki nem tudna mit csinálni... fúúúú de felhúzott.Hanni
hogyan lopnak telefont metrón! teljesen véletlenül pont nem fehér az illetőeaglesmcnabb
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
www.facebook.com/photo.php?v=237279816401216Basszameg a legdurvább hogy ezzel én se, sőt senki nem tudna mit csinálni... fúúúú de felhúzott.
több mint 13 éve
Hörinek kölök? Addigra már ceruza se lesz.. 😛elképesztően gyűlölöm a kihegyezetlen ceruzák hangját a papíron, sőt már a látványuktól is rosszul vagyok. erre ma beült mellém a vonaton egy anyuka 2 kislánnyal akik richtig rajzolgattak egész úton, csumára fel kellett hangosítanom a zenét és becsukni a szemem, hogy ne kapjak agyfaszt, de még így is szörnyű élmény volt.HöriElképzelem, amint eccer lesz egy kölköd, nekiáll nagyüzemben rajzolni, te meg 3 percenként odarohansz mellé serényen ceruzát hegyezni 😀
Esetleg a gyerek szigorúan csak akkor fog kapni ceruzát, ha már eltökéletesítette a hegyező használatát. Addig csak a hóba rajzolhat 😊atapapa
több mint 13 éve
elképesztően gyűlölöm a kihegyezetlen ceruzák hangját a papíron, sőt már a látványuktól is rosszul vagyok. erre ma beült mellém a vonaton egy anyuka 2 kislánnyal akik richtig rajzolgattak egész úton, csumára fel kellett hangosítanom a zenét és becsukni a szemem, hogy ne kapjak agyfaszt, de még így is szörnyű élmény volt.HöriElképzelem, amint eccer lesz egy kölköd, nekiáll nagyüzemben rajzolni, te meg 3 percenként odarohansz mellé serényen ceruzát hegyezni 😀
Esetleg a gyerek szigorúan csak akkor fog kapni ceruzát, ha már elsajátította a hegyező használatát. Addig csak a hóba rajzolhat 😊
több mint 13 éve
www.facebook.com/photo.php?v=237279816401216Még álmából felkeltve is! A rutin!
(Ronaldo így lecsúszott?! 😊 )
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
www.facebook.com/photo.php?v=237279816401216Ilyenkor nyílik az ember zsebében.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
catattack
3 520
elképesztően gyűlölöm a kihegyezetlen ceruzák hangját a papíron, sőt már a látványuktól is rosszul vagyok. erre ma beült mellém a vonaton egy anyuka 2 kislánnyal akik richtig rajzolgattak egész úton, csumára fel kellett hangosítanom a zenét és becsukni a szemem, hogy ne kapjak agyfaszt, de még így is szörnyű élmény volt.HöriKibaszott beteg állat vagy!
több mint 13 éve
elképesztően gyűlölöm a kihegyezetlen ceruzák hangját a papíron, sőt már a látványuktól is rosszul vagyok. erre ma beült mellém a vonaton egy anyuka 2 kislánnyal akik richtig rajzolgattak egész úton, csumára fel kellett hangosítanom a zenét és becsukni a szemem, hogy ne kapjak agyfaszt, de még így is szörnyű élmény volt.
több mint 13 éve
catattack
3 520
www.facebook.com/photo.php?v=237279816401216Gecc... Ezt mire föl vette fel a delikvens?
több mint 13 éve
www.facebook.com/photo.php?v=237279816401216hogyan lopnak telefont metrón! teljesen véletlenül pont nem fehér az illető
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Kb. 8 évvel ezelőtt erősködött anyukám, hogy menjek el síelni (egyetemi sítábor), mert az az úriemberek sportja. Én mondtam neki, hogy "mutter, ha az Isten azt akarta volna, hogy a nyírségiek síeljenek, baszott volna a homok közepére egy hegyet is". Végül csak elmentem. A térdem egy része ott is maradt....nekem csak a térdem érzi, de az nagyon...gyűlölöm ezt a fos időt!!!! 40 fokot és kánikulát akarok...MOST!DivatHogy lehet nem szeretni a hosszú combú ázsiai macákat, meg egy Elvis imitátor törpét?????????pedig qrva sok embernek bejön az fos...Divatgyűlölöm hogy sokak humorérzéke a gangnam style-nál véget ér eaglesmcnabbHát akinek az tetszik annak azt is megkérdőjelezem hogy van-e dande
Most két fájdalomcsillapító is csak enyhíti a fejfájásomat, mert jön ez a kurva hidegfront. Nem baj, legalább meg is fogok fázni. füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
nekem csak a térdem érzi, de az nagyon...gyűlölöm ezt a fos időt!!!! 40 fokot és kánikulát akarok...MOST!Hogy lehet nem szeretni a hosszú combú ázsiai macákat, meg egy Elvis imitátor törpét?????????pedig qrva sok embernek bejön az fos...Divatgyűlölöm hogy sokak humorérzéke a gangnam style-nál véget ér eaglesmcnabbHát akinek az tetszik annak azt is megkérdőjelezem hogy van-e dande
Most két fájdalomcsillapító is csak enyhíti a fejfájásomat, mert jön ez a kurva hidegfront. Nem baj, legalább meg is fogok fázni. füligjimmy
|
több mint 13 éve
Hogy lehet nem szeretni a hosszú combú ázsiai macákat, meg egy Elvis imitátor törpét?????????pedig qrva sok embernek bejön az fos...Divatgyűlölöm hogy sokak humorérzéke a gangnam style-nál véget ér eaglesmcnabbHát akinek az tetszik annak azt is megkérdőjelezem hogy van-e dande
Most két fájdalomcsillapító is csak enyhíti a fejfájásomat, mert jön ez a kurva hidegfront. Nem baj, legalább meg is fogok fázni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
pedig qrva sok embernek bejön az fos...gyűlölöm hogy sokak humorérzéke a gangnam style-nál véget ér eaglesmcnabbHát akinek az tetszik annak azt is megkérdőjelezem hogy van-e dande
|
több mint 13 éve
gyűlölöm hogy sokak humorérzéke a gangnam style-nál véget ér eaglesmcnabbHát akinek az tetszik annak azt is megkérdőjelezem hogy van-e
több mint 13 éve
gyűlölöm hogy sokak humorérzéke a gangnam style-nál véget ér
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!