Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Gyűlölöm a posta azon dolgozóit, akik mások csomagjait dézsmálják.Eltüntették a kisfiam interneten rendelt ajándékát, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.Gátlástalan TOLVAJBANDA!
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 519 — Vikings fan
Csak erre most ott a bizonyíték a felvétel formájában. GRAFI
Mondjuk bizonyító ereje kíváncsi vagyok mennyi van. Ahogy a mi fanasztikus jogrendszerünket ismerem ,még a cigány perli be végül a videókészítőt, mert megsértette a személyességi jogait...Toca
Bizony. A TASZ szerint ő az áldozat. Mi az hogy provokatív módon mobilozni mert előtte??apeszos
sőt ahogy ismerem a Helsinki Bizottságot még ők is felszólalnak, hogy a kamerázó a kisebbségi mivolta miatt vette fel a tolvajt... és elmennek egészen Strasbourgig...csebi
Kamerázót zárják börtönbe, a nőt meg pénzpírságra ítélném mert nem kínálta fel ingyen és bérmentve a telefonját...
 index.hu/belfold/2012/10/27/igy_lopjak_a_telefont_a_metron/
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 491 — Lucas Scott
Mondjuk bizonyító ereje kíváncsi vagyok mennyi van. Ahogy a mi fanasztikus jogrendszerünket ismerem ,még a cigány perli be végül a videókészítőt, mert megsértette a személyességi jogait...Toca
Bizony. A TASZ szerint ő az áldozat. Mi az hogy provokatív módon mobilozni mert előtte??apeszos
sőt ahogy ismerem a Helsinki Bizottságot még ők is felszólalnak, hogy a kamerázó a kisebbségi mivolta miatt vette fel a tolvajt... és elmennek egészen Strasbourgig...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Bizony. A TASZ szerint ő az áldozat. Mi az hogy provokatív módon mobilozni mert előtte??
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 519 — Vikings fan
Mondjuk bizonyító ereje kíváncsi vagyok mennyi van. Ahogy a mi fanasztikus jogrendszerünket ismerem ,még a cigány perli be végül a videókészítőt, mert megsértette a személyességi jogait...
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Csak erre most ott a bizonyíték a felvétel formájában.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 688 — Poloska confirmed
Basszameg a legdurvább hogy ezzel én se, sőt senki nem tudna mit csinálni... fúúúú de felhúzott.Hanni
Lehet én vagyok túl elővigyázatos, de ha így utazok, akkor semmilyen értéket nem hagyok elől...
Már megszokás... mindig tudom, hogy ott a lehetőség...catattack
Hát ki mihez van hozzászokva, pl vidékiként sokkal kevésbé érzékeli az ember az ilyen veszélyeket szerintem.

Egyébként elindult már facebookon is a terjesztés, érdekes hogy most mindenki ennek a patkánynak az elkapását erőlteti, pedig szerintem ha heti több száz/ezer ilyen eset nem történik akkor egy se.
több mint 13 éve
 www.facebook.com/photo.php?v=237279816401216

hogyan lopnak telefont metrón! teljesen véletlenül pont nem fehér az illetőeaglesmcnabb
Basszameg a legdurvább hogy ezzel én se, sőt senki nem tudna mit csinálni... fúúúú de felhúzott.Hanni
valami speciális rendvédelmi oktatásban részesültél?😛
sapka
Megtudom magam védeni ha kell, de egyébként arra gondoltam hogy sportoló férfi > átlagos csajszi (aztán lehet 12x magyar bajnok thaiboxos 😀)
több mint 13 éve
catattack 3 520
Lehet én vagyok túl elővigyázatos, de ha így utazok, akkor semmilyen értéket nem hagyok elől...
Már megszokás... mindig tudom, hogy ott a lehetőség...
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 668 — sapka

hogyan lopnak telefont metrón! teljesen véletlenül pont nem fehér az illetőeaglesmcnabb
valami speciális rendvédelmi oktatásban részesültél?😛

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve

Basszameg a legdurvább hogy ezzel én se, sőt senki nem tudna mit csinálni... fúúúú de felhúzott.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
elképesztően gyűlölöm a kihegyezetlen ceruzák hangját a papíron, sőt már a látványuktól is rosszul vagyok. erre ma beült mellém a vonaton egy anyuka 2 kislánnyal akik richtig rajzolgattak egész úton, csumára fel kellett hangosítanom a zenét és becsukni a szemem, hogy ne kapjak agyfaszt, de még így is szörnyű élmény volt.Höri
Elképzelem, amint eccer lesz egy kölköd, nekiáll nagyüzemben rajzolni, te meg 3 percenként odarohansz mellé serényen ceruzát hegyezni 😀
Esetleg a gyerek szigorúan csak akkor fog kapni ceruzát, ha már eltökéletesítette a hegyező használatát. Addig csak a hóba rajzolhat 😊atapapa
Hörinek kölök? Addigra már ceruza se lesz.. 😛
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 473 — #neverpunt
elképesztően gyűlölöm a kihegyezetlen ceruzák hangját a papíron, sőt már a látványuktól is rosszul vagyok. erre ma beült mellém a vonaton egy anyuka 2 kislánnyal akik richtig rajzolgattak egész úton, csumára fel kellett hangosítanom a zenét és becsukni a szemem, hogy ne kapjak agyfaszt, de még így is szörnyű élmény volt.Höri
Elképzelem, amint eccer lesz egy kölköd, nekiáll nagyüzemben rajzolni, te meg 3 percenként odarohansz mellé serényen ceruzát hegyezni 😀
Esetleg a gyerek szigorúan csak akkor fog kapni ceruzát, ha már elsajátította a hegyező használatát. Addig csak a hóba rajzolhat 😊

több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan

Még álmából felkeltve is! A rutin!

(Ronaldo így lecsúszott?! 😊 )

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26

Ilyenkor nyílik az ember zsebében.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
catattack 3 520
Kibaszott beteg állat vagy!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
elképesztően gyűlölöm a kihegyezetlen ceruzák hangját a papíron, sőt már a látványuktól is rosszul vagyok. erre ma beült mellém a vonaton egy anyuka 2 kislánnyal akik richtig rajzolgattak egész úton, csumára fel kellett hangosítanom a zenét és becsukni a szemem, hogy ne kapjak agyfaszt, de még így is szörnyű élmény volt.

több mint 13 éve
catattack 3 520

Gecc... Ezt mire föl vette fel a delikvens?
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 342 — je suis poloska

hogyan lopnak telefont metrón! teljesen véletlenül pont nem fehér az illető

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
gyűlölöm hogy sokak humorérzéke a gangnam style-nál véget ér eaglesmcnabb
Hát akinek az tetszik annak azt is megkérdőjelezem hogy van-e dande
pedig qrva sok embernek bejön az fos...Divat
Hogy lehet nem szeretni a hosszú combú ázsiai macákat, meg egy Elvis imitátor törpét?????????

Most két fájdalomcsillapító is csak enyhíti a fejfájásomat, mert jön ez a kurva hidegfront. Nem baj, legalább meg is fogok fázni. füligjimmy
nekem csak a térdem érzi, de az nagyon...gyűlölöm ezt a fos időt!!!! 40 fokot és kánikulát akarok...MOST!Divat
Kb. 8 évvel ezelőtt erősködött anyukám, hogy menjek el síelni (egyetemi sítábor), mert az az úriemberek sportja. Én mondtam neki, hogy "mutter, ha az Isten azt akarta volna, hogy a nyírségiek síeljenek, baszott volna a homok közepére egy hegyet is". Végül csak elmentem. A térdem egy része ott is maradt....

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Hogy lehet nem szeretni a hosszú combú ázsiai macákat, meg egy Elvis imitátor törpét?????????

Most két fájdalomcsillapító is csak enyhíti a fejfájásomat, mert jön ez a kurva hidegfront. Nem baj, legalább meg is fogok fázni. füligjimmy
nekem csak a térdem érzi, de az nagyon...gyűlölöm ezt a fos időt!!!! 40 fokot és kánikulát akarok...MOST!

|
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

Most két fájdalomcsillapító is csak enyhíti a fejfájásomat, mert jön ez a kurva hidegfront. Nem baj, legalább meg is fogok fázni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
pedig qrva sok embernek bejön az fos...

|
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 929 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát akinek az tetszik annak azt is megkérdőjelezem hogy van-e
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 342 — je suis poloska
gyűlölöm hogy sokak humorérzéke a gangnam style-nál véget ér

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!