Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Brrrrrrrrrrrrrrrr, kérem a 99-et.

Mi a faszt képzelnek a nők? Elmennek ám a jó édes picsába. Az összes. Nem kell a komment, hogy idióta vagyok, tudom én azt jól.
Ott van az orra előtt az, aki boldoggá tehetné, de nem, le se szarja, előtte 1 nappal meg rohadt jól elvolt veled kettesben...Vrijbloed
persze , értem én hogy csalódott vagy , de
miért kell az összeset elküldeni , oda !!?? yooker
Gondolom soha életedben nem általánosítottál még.Toca
Ezt Sobri meg ne lássa...
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 292 — Vikings fan

Mi a faszt képzelnek a nők? Elmennek ám a jó édes picsába. Az összes. Nem kell a komment, hogy idióta vagyok, tudom én azt jól.
Ott van az orra előtt az, aki boldoggá tehetné, de nem, le se szarja, előtte 1 nappal meg rohadt jól elvolt veled kettesben...Vrijbloed
miért kell az összeset elküldeni , oda !!?? yooker
Gondolom soha életedben nem általánosítottál még.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !

miért kell az összeset elküldeni , oda !!??
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 526
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

Ott van az orra előtt az, aki boldoggá tehetné, de nem, le se szarja, előtte 1 nappal meg rohadt jól elvolt veled kettesben...
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Asbee, nekem se 5 éves, se 10 éves találkozó nem volt, annyira összetartó osztályunk volt. De nem is érdekel, leszarom a sok gazdag szülő csemetéjét, nem vagyok arra kíváncsi, hogy órákon át azt ecsetelik mennyire jó az életük...nekem se rossz, de azért 20on valahány évesen A8-assal jönni meleg... 😀JC6
Komolyan hittem, hogy jó lehet...Nagyon tanulós osztályunk volt, de utolsó évre egész jól összerázódtunk és pl érettségi utáni bankett és szalagavató utáni buli is elég jóra sikeredett 😀 Gondoltam itt folytatjuk, mert 5 év azért mégiscsak 5 év. Dehát sokan úgy látszik nem így gondolták és csak azt akarták felmérni hol tartanak másokhoz képest.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Asbee, nekem se 5 éves, se 10 éves találkozó nem volt, annyira összetartó osztályunk volt. De nem is érdekel, leszarom a sok gazdag szülő csemetéjét, nem vagyok arra kíváncsi, hogy órákon át azt ecsetelik mennyire jó az életük...nekem se rossz, de azért 20on valahány évesen A8-assal jönni meleg... 😀JC6
gondolom Szlovákiában is vannak akik dubajoznakAmadeus91
magyar állampolgár vagyok, itt is tanultam, csak ott focizok kint...JC6
jaa, én azt hittem, hogy felvidéki magyar vagy. De komolyan 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gondolom Szlovákiában is vannak akik dubajoznakAmadeus91
magyar állampolgár vagyok, itt is tanultam, csak ott focizok kint...
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Mi 30 fős osztályból 7-en voltunk... 😀

több mint 13 éve
Osztálytalálkozó de nagy fail volt. Kegyetlenül csalódtam legtöbb emberben. Már suliban durván ment a klikkesedés, szép kis 4-5 fős csoportok alakultak ki, más meg le volt szarva. Majd mentünk kajálni, ott egy nagyon kicsivel jobb volt a helyzet. Majd fél 11-kor négyen maradtunk, mert lelépett mindenki...Pedig előzetesen nem erre készült a nép ahogy azt érzékeltem. Szánalom az egész.Asbee
Nah, ez nekünk majd most fog következni. Ilyesmire számítok sajnos én is, pedig mi tényleg nagyon jó osztály voltunk...Vrijbloed
Nekünk szar volt. Igaz végére kicsit összeállt, de talán az csak a látszat volt. Nagyon durva volt azért ezt látni, hogy páran megvannak egymással, másokat meg le se szarnak. Azt hittem legalább valami kis érdeklődést mutatnak a másik irányába dehát...Az meg hogy ilyen hülye indokkal lelép, hogy jajj hát neki szakdogát kell írnia és csak két hónapja van rá. Azt ne zavarja hogy nekem is 😀 Meg a másik hogy kocsival jönnek sokan. Sopron nem egy akkora hely hogy ne lehessen gyalog eljutni máshova. Nappal amúgy is van busz, este hazafelé meg összedobják taxit. Ha nem vagyok és nem mondom azt hogy megszervezem lehet meg se tartjuk...Asbee
Nálunk egy csomóan elvileg azért nem fognak eljönni, mert kábé mindenki fent van facebookon, ergó onnan tudja, hogy mi van a másikkal, többre meg nem is kíváncsi, minek jöjjön el... Szép lesz, ha lesz egyáltalán...
több mint 13 éve
gondolom Szlovákiában is vannak akik dubajoznak
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Asbee, nekem se 5 éves, se 10 éves találkozó nem volt, annyira összetartó osztályunk volt. De nem is érdekel, leszarom a sok gazdag szülő csemetéjét, nem vagyok arra kíváncsi, hogy órákon át azt ecsetelik mennyire jó az életük...nekem se rossz, de azért 20on valahány évesen A8-assal jönni meleg... 😀
több mint 13 éve
Osztálytalálkozó de nagy fail volt. Kegyetlenül csalódtam legtöbb emberben. Már suliban durván ment a klikkesedés, szép kis 4-5 fős csoportok alakultak ki, más meg le volt szarva. Majd mentünk kajálni, ott egy nagyon kicsivel jobb volt a helyzet. Majd fél 11-kor négyen maradtunk, mert lelépett mindenki...Pedig előzetesen nem erre készült a nép ahogy azt érzékeltem. Szánalom az egész.Asbee
Nah, ez nekünk majd most fog következni. Ilyesmire számítok sajnos én is, pedig mi tényleg nagyon jó osztály voltunk...Vrijbloed
Nekünk szar volt. Igaz végére kicsit összeállt, de talán az csak a látszat volt. Nagyon durva volt azért ezt látni, hogy páran megvannak egymással, másokat meg le se szarnak. Azt hittem legalább valami kis érdeklődést mutatnak a másik irányába dehát...Az meg hogy ilyen hülye indokkal lelép, hogy jajj hát neki szakdogát kell írnia és csak két hónapja van rá. Azt ne zavarja hogy nekem is 😀 Meg a másik hogy kocsival jönnek sokan. Sopron nem egy akkora hely hogy ne lehessen gyalog eljutni máshova. Nappal amúgy is van busz, este hazafelé meg összedobják taxit. Ha nem vagyok és nem mondom azt hogy megszervezem lehet meg se tartjuk...

több mint 13 éve
Nah, ez nekünk majd most fog következni. Ilyesmire számítok sajnos én is, pedig mi tényleg nagyon jó osztály voltunk...
több mint 13 éve
Osztálytalálkozó de nagy fail volt. Kegyetlenül csalódtam legtöbb emberben. Már suliban durván ment a klikkesedés, szép kis 4-5 fős csoportok alakultak ki, más meg le volt szarva. Majd mentünk kajálni, ott egy nagyon kicsivel jobb volt a helyzet. Majd fél 11-kor négyen maradtunk, mert lelépett mindenki...Pedig előzetesen nem erre készült a nép ahogy azt érzékeltem. Szánalom az egész.

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 284
utálom hogy mindent megtennék az ikertestvéremért, ő meg leszarja az egészet, és lassan oda jutok hogy mindennek én vagyok az oka, amit ő elront a SAJÁT életében. Nagyon elszomorító. eaglesmcnabb
Végül is lehet azt hiszi, hogy te ő vagy...
több mint 13 éve
utálom hogy mindent megtennék az ikertestvéremért, ő meg leszarja az egészet, és lassan oda jutok hogy mindennek én vagyok az oka, amit ő elront a SAJÁT életében. Nagyon elszomorító. eaglesmcnabb
:/ Ez tényleg nagyon szar. :/
több mint 13 éve
Jópárszor elmondtam, elmondom mégegyszer. Kurvára nem érdekel a bőrszín, vagy a rasszjegyek. Egyetlen etnikumot sem ítélek meg bőrszín alapján. Kizárólag az életvitele, a be(nem)illeszkedési szándéka, más emberekhez való viszonya, és a törvények tisztelete illetve betartása a mérce. Ha az történetesen fehér, azt is elítélem. Csak az a probléma, ha végigmegyek az utcán, (és ehhez már nem is kell borsodban lakni) szembe jön velem tíz cigány, majd tíz fehér, ebből öt jó eséllyel megkönnyítene. És a többség nem a fehérek közül kerülne ki. Könnyű jogokat védeni olyanoknak akik csak a hírekben, és a tv-ben találkoznak velük. Valahogy a rejtett kamerás felvételek mindíg mást mutatnak. Nem azért nem szeretem őket, mert így születtem, hanem mert jót igen ritkán tapasztalok részükről. És a közel ötven évembe jó sok tapasztalat belefér. A számukra (kizárólag etnikai alapon) biztosított pozitív diszkrimináció sem igazán segít ezen. Sőt. apeszos
értem, amit írsz, értettem ezelőtt is, pontosan ezért írtam, hogy én sutianap érvelésének a hibájára világítottam rá, és nem rólad beszéltem személyesenSzobi22
Nekem viszont elnézést kell kérnem, hiszen nem neked személyesen szántam az írást, nem kellett volna idéznem. Mindössze a definícióra reagáltam. Valahol sutianapnak is igaza van, mert az én rasszizmusom különleges, valóban a vicc kategóriába illik a leginkább. Tisztelem, becsülöm mindazokat, akik a munkájukkal, tehetségükkel tűnnek ki, mindegy hogy fekete, fehér, sárga vagy barna. És igen, a cigányok között is van olyan akit becsülök, és maximálisan tisztelem is. Lakatos Menyhért sok írását olvastam, a Füstös képek a mai napig meghatározó élmény számomra. Nem szeretnék felsorolást tartani, vannak páran. Az avatarom meg magáért beszél.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Jópárszor elmondtam, elmondom mégegyszer. Kurvára nem érdekel a bőrszín, vagy a rasszjegyek. Egyetlen etnikumot sem ítélek meg bőrszín alapján. Kizárólag az életvitele, a be(nem)illeszkedési szándéka, más emberekhez való viszonya, és a törvények tisztelete illetve betartása a mérce. Ha az történetesen fehér, azt is elítélem. Csak az a probléma, ha végigmegyek az utcán, (és ehhez már nem is kell borsodban lakni) szembe jön velem tíz cigány, majd tíz fehér, ebből öt jó eséllyel megkönnyítene. És a többség nem a fehérek közül kerülne ki. Könnyű jogokat védeni olyanoknak akik csak a hírekben, és a tv-ben találkoznak velük. Valahogy a rejtett kamerás felvételek mindíg mást mutatnak. Nem azért nem szeretem őket, mert így születtem, hanem mert jót igen ritkán tapasztalok részükről. És a közel ötven évembe jó sok tapasztalat belefér. A számukra (kizárólag etnikai alapon) biztosított pozitív diszkrimináció sem igazán segít ezen. Sőt. apeszos
értem, amit írsz, értettem ezelőtt is, pontosan ezért írtam, hogy én sutianap érvelésének a hibájára világítottam rá, és nem rólad beszéltem személyesen

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 122 — je suis poloska
utálom hogy mindent megtennék az ikertestvéremért, ő meg leszarja az egészet, és lassan oda jutok hogy mindennek én vagyok az oka, amit ő elront a SAJÁT életében. Nagyon elszomorító.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Urak, mégmielőtt elfajulna a dolog. Tehát szögezzünk le valamit, rendes rasszista nem nézeget NFLt mer tele van feketével. Apeszos meg a Róber Három avatarral tényleg vicckategóriába kerülne, bármilyen komolyan szóbajöhető mozgalomnál. Javasolnám bevezetni az értekezéseknél a szomszédgyűlölet, életviteliútálat és megélhetési-bűnözésellenes kifejezéseket. Ha szépen tudjuk használni a fogalomtárat kiderülhet, hogy semmiféle etnikai alapon elfajult predesztinációt nem követünk el. Béka legyen valatek, és lelkeitekkel! 😉sutianap
Erről van szó.apeszos
nem a vitába folynék bele, csak az érvelés hibájára mutatnék rá: definíció szerint nem kell minden más bőrszínűt utálni ahhoz, hogy valaki rasszista legyen
és pontosan emiatt -véleményem szerint- a kifejezés kevésbé negatív értelmű, mint ahogy sokan használják, és sokan gondolják rólaSzobi22
Jópárszor elmondtam, elmondom mégegyszer. Kurvára nem érdekel a bőrszín, vagy a rasszjegyek. Egyetlen etnikumot sem ítélek meg bőrszín alapján. Kizárólag az életvitele, a be(nem)illeszkedési szándéka, más emberekhez való viszonya, és a törvények tisztelete illetve betartása a mérce. Ha az történetesen fehér, azt is elítélem. Csak az a probléma, ha végigmegyek az utcán, (és ehhez már nem is kell borsodban lakni) szembe jön velem tíz cigány, majd tíz fehér, ebből öt jó eséllyel megkönnyítene. És a többség nem a fehérek közül kerülne ki. Könnyű jogokat védeni olyanoknak akik csak a hírekben, és a tv-ben találkoznak velük. Valahogy a rejtett kamerás felvételek mindíg mást mutatnak. Nem azért nem szeretem őket, mert így születtem, hanem mert jót igen ritkán tapasztalok részükről. És a közel ötven évembe jó sok tapasztalat belefér. A számukra (kizárólag etnikai alapon) biztosított pozitív diszkrimináció sem igazán segít ezen. Sőt.
több mint 13 éve
Olyan ez mint az allergia, csak egyvalamire létező allergia smafu. Nekem van olyan haverom, a tévét sem kapcsolja be, hátha négert lát. Az hogy elméletileg vagy gondolatilag miről képzelődünk, még midig irdatlan messze van attól, hogy Ap. felszáll a buszra oszt az első szembejövőt szájonkapja mert... ám gyühetmég a Gondolatőrség, azt megyünk a sittre együttesen, remélem van ESPN benn. 😀sutianap
akkor a haverod az utcára sem megy ki, nehogy négert lásson?
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
Olyan ez mint az allergia, csak egyvalamire létező allergia smafu. Nekem van olyan haverom, a tévét sem kapcsolja be, hátha négert lát. Az hogy elméletileg vagy gondolatilag miről képzelődünk, még midig irdatlan messze van attól, hogy Ap. felszáll a buszra oszt az első szembejövőt szájonkapja mert... ám gyühetmég a Gondolatőrség, azt megyünk a sittre együttesen, remélem van ESPN benn. 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Urak, mégmielőtt elfajulna a dolog. Tehát szögezzünk le valamit, rendes rasszista nem nézeget NFLt mer tele van feketével. Apeszos meg a Róber Három avatarral tényleg vicckategóriába kerülne, bármilyen komolyan szóbajöhető mozgalomnál. Javasolnám bevezetni az értekezéseknél a szomszédgyűlölet, életviteliútálat és megélhetési-bűnözésellenes kifejezéseket. Ha szépen tudjuk használni a fogalomtárat kiderülhet, hogy semmiféle etnikai alapon elfajult predesztinációt nem követünk el. Béka legyen valatek, és lelkeitekkel! 😉sutianap
Erről van szó.apeszos
nem a vitába folynék bele, csak az érvelés hibájára mutatnék rá: definíció szerint nem kell minden más bőrszínűt utálni ahhoz, hogy valaki rasszista legyen
és pontosan emiatt -véleményem szerint- a kifejezés kevésbé negatív értelmű, mint ahogy sokan használják, és sokan gondolják róla

több mint 13 éve
Erről van szó.