Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Szóval, csak azt próbálom hosszabban leírni, hogy már több mint 200 éve kitalálta az emberiség, hogy inkább engedjünk futni 100 bűnöst, minthogy egy ártatlan is bűnhődjön. Macerás procedúra, de csak így tudunk emberek maradni mindannyian.tomi-tomi
Amiket írsz elvek és ideológiák alapján működik (humanizmus stb.). Amikor a "helyzet fokozódik", sok szempontból rosszabbak lesznek a körülmények, úgy halványodnak az elvek és válnak dominánsabbá az ősibb védekező mechanizmusok, a nem 200, hanem 1-2 millió éves ösztönök.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 453
nyugi srácok, ne nehezítsétek meg a saját életeteket:

rendkívül hasznos.kristof
amugy ez miert meno h letiltasz vkit ? foleg h nem is egy torol szakasztott hulyevel van dolgunk. nem ertek egyet vele = letiltom ? hany eves vagy megkerdezhetem ?Fake
Neked meg mi közöd van hozzá, h ki kit némít le? 😛
Aki leakarja lenémítja, aki nem akarja nem. Demokrácia.

A legegyszerűbb egyébként az, h amikor kialakul a flamewar egyszerűen hagyjátok a ..csába, ha már többszörösen bizonyított h nem vezet sehová.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
amugy ez miert meno h letiltasz vkit ? foleg h nem is egy torol szakasztott hulyevel van dolgunk. nem ertek egyet vele = letiltom ? hany eves vagy megkerdezhetem ?Fake
ha nem vagyok kíváncsi semmilyen szinten a véleményére (mivel az elmúlt évekből már úgyis tudom milyen "tényeket"/"érveket" hoz fel), akkor minek olvassam? ezért is javasoltam apeszosnak is, sokkal békésebb így olvasgatni a fórumot.

szerk. egyébként 18 éves vagyok.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Nem, ha többen nem értünk egyet vele. Ha sokszor többen nem értünk vele egyet, ő meg ragaszkodik a saját véleményéhez (érvelve egyébként), akkor meg buzi, akarom mondani troll.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
apeszos, teljesen természetes, hogy az ember észlelését a saját élményei erősen befolyásolják. Ha éppen a feleséged állapotos, akkor úgy érzed, hogy csak kismamákkal találkozol, ha veszel egy X márkájú akármit, akkor szerinted mindenki olyat vett a környezetedben. Az az érzésem, hogy Te ezért találod meg sokkal könnyebben az ilyen híreket. Még egyszer, önmagában nincs ezzel semmi baj. Azért veszélyes ez az észlelési tévedés (a valóság torzult (semmi pejoratív értelmezés!) érzékelése), mert kellő idő után, már csak az ilyen híreket fogod észrevenni, az ennek ellentmondó, véleményedet nem alátámasztó eseményeket ignorálod. Legvégül pedig az attitűdödet nem a valóság alakítja, hanem a véleményednek megfelelő hírek, információk, események.
Általános példa: Én még egyszer nem hallottam, hogy Ambrus Attila mekkora geci székely lenne. Pedig ha valaki, akkor ő valóban passzióból tartott rettegésben egy jól körülhatárolható sokaságot (budapesti banki front office alkalmazottak) viszonylag hosszú időn keresztül. A rendőr pszichológus lány bestiális meggyilkolása idejéből szerinted hány egyéb gyilkosságot tudna felidézni az átlag magyar? Szerintem nagyjából nullát, pedig +- 30 napon belül - többek között, sajnos - négytagú család kiirtása is megtörtént. Természetesen (ezért nem tudjuk felidézni) nem cigány elkövető volt.
S bármennyire nem tetszik Sobri címkézése, a fent leírt folyamatnak előbb-utóbb az a vége, hogy emberek úgy fogják érezni, hogy nekik joguk, (kellő lelki állapotban) kötelességük a többség érdekében cselekedniük. Annál pedig nem tudok szívszorítóbbat elképzelni, mint hogy egy apát a gyermeke mentése közben lőnek agyon, legyen bármilyen a bőrszíne. Egyszerűen nem tudnám azt gondolni, érezni, hogy megérdemelte a cigány disznaja! Miért nem ...?
Szóval, csak azt próbálom hosszabban leírni, hogy már több mint 200 éve kitalálta az emberiség, hogy inkább engedjünk futni 100 bűnöst, minthogy egy ártatlan is bűnhődjön. Macerás procedúra, de csak így tudunk emberek maradni mindannyian.
(Senki ne jöjjön, hogy ha lenne személyes élményem, akkor... A kelleténél több külső okokból eredő kellemetlen eseményt, tragédiát kellett már feldolgoznom.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ez a sok szemét rasszista rendőr.. Nem jó zsarukat küldtek ki.
Elfogták az eszméletlenre vert rendőr támadóit
"(..)A tolvaj ekkor az erdő felé futott, ahová beérve majdnem sikerült elfogni, ám megjelent egy körülbelül nyolctagú társaság, mint utóbb kiderült, az elkövető rokonságából. "Ütések, rúgások értek, egy kés is előkerült, majd elvesztettem rövid időre az eszméletemet, és ez idő alatt a tolvajt kimenekítették" - idézte fel az eseményeket a rendőr(..)"
Ismét csak szociális okokra lehet gondolni...
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 292 — Vikings fan
Nem is polgárháborútól félek én, ahhoz ész is kellene, legalább az egyik féltől. Én attól félek, hogy valamilyen szinten legalizálják a fosztogatást, randalírozást ezzel a lépéssel. Nem is nagyon értem ezt a sok homokba dugott fejet...apeszos
Ugyanmar . Eddig is kb buntetlenul csinalhattak, tovabbra is ez marad. Amig a emberek nagy resze szivesebben szenvedi el az aldozati szerepet mint lesz "rasszista " addig azt csinalnak amit akarnak.
Amugy szerintem ezt a konfliktust mar nem sokaig lehet huzni, ha a politika ilyen latvanyosan szarik ra , egyszer elfog dorreni az elso loves es ort nem fog megallni.
több mint 13 éve
bazmeg, pár éven belül itt polgárháború lesz...Black_Adder
Remélem is. Ismerősnél csőre van töltve az összes fegyver.kishaszi
Annyi fegyverünk van, hogy az utcánkat szerintem két hétig tartani tudjuk.... 😊csi77
Meg lehet nyugodni.
Nem lesz itt ph, ugyanúgy, ahogy nem jött ide a beígért 17 millió román se.
kishaszi
Nem is polgárháborútól félek én, ahhoz ész is kellene, legalább az egyik féltől. Én attól félek, hogy valamilyen szinten legalizálják a fosztogatást, randalírozást ezzel a lépéssel. Nem is nagyon értem ezt a sok homokba dugott fejet...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

amugy ez miert meno h letiltasz vkit ? foleg h nem is egy torol szakasztott hulyevel van dolgunk. nem ertek egyet vele = letiltom ? hany eves vagy megkerdezhetem ?
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Nem lesz háború.
Csendes kísérlet folyik, hogy melyik stratégia az életképesebb:
nagyobb életszínvonal(=hosszab élettartam) és ennek érdekében kisebb szaporulat,
vagy maradékon élés(=rövid élet), de nagy szaporulat.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 166 — Steelers fan
bazmeg, pár éven belül itt polgárháború lesz...Black_Adder
Remélem is. Ismerősnél csőre van töltve az összes fegyver.kishaszi
Annyi fegyverünk van, hogy az utcánkat szerintem két hétig tartani tudjuk.... 😊csi77
Meg lehet nyugodni.
Nem lesz itt ph, ugyanúgy, ahogy nem jött ide a beígért 17 millió román se.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

rendkívül hasznos.
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
"Nyílt rasszizmus:
Egy intézmény vagy személy tudatosan és vállaltan kötelezi el magát egy csoport vagy annak egy tagjának negatív diszkriminációja iránt annak bőrszíne, látható rasszjegyei miatt, és ez mind kommunikációja, mind cselekvései során megnyilvánul."Sobri Jóska
pa sto?
Tettek/tesznek érte eleget, hogy utálják őket mindenhol. Csak egyetlen egy országot, régiót mondj, ahol legalább több ezres létszámban előfordulnak, és a többségi társadalom nem utálja őket.
több mint 13 éve
Kizártnak tartom, hogy a legtöbb szociális alapon bűnözne...
Hanem? Passzióból? Jókedvükben?Sobri Jóska
Tulajdonképpen igen. Sajnos ez az igazság. És nem azért mondom ezt, mert rasszista vagyokAsbee
De, azért mondod.
Ilyet csak egy rasszista mond.

Sobri Jóska
Ugye megmondtam.apeszos
"Nyílt rasszizmus:
Egy intézmény vagy személy tudatosan és vállaltan kötelezi el magát egy csoport vagy annak egy tagjának negatív diszkriminációja iránt annak bőrszíne, látható rasszjegyei miatt, és ez mind kommunikációja, mind cselekvései során megnyilvánul."Sobri Jóska
Az eszedbe sem jut ugye, hogy nem érdekel a bőrszíne, meg a rasszjegye. Az érdekel ahogy él, és ahogy a többi embert nem hagyják élni. De nekem mindegy, én felvállaltam a rasszizmust. Sobri, tudod mit mondott Péntek úr, mikor az ügyvédje közölte vele hogy életfogytot is kaphat? Szó szerint: "Ne má. Ezért? Biztos nem." Csak úgy szociális alapon.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
Tényleg hogy már semmi nem jó? Kissé vessük el a súlykot, sikerál létrehozni egy cigány gárdát, egy irreguláris erőt, - ha tételezzük föl rasszista, főkéntelvetemülten gonosz rasszista lennék - a legfőbb mértékben támogatnám, sőt azt is, hogy lehetőleg sokkal szebb nevet adjanak a babának, mondjuk, hogy felszabadítási hadsereg, vagy ilyesmi. No onnantól venném elő a PFSz legnagyobb és bűdületes baklövései kézikönyvet...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
Tulajdonképpen igen. Sajnos ez az igazság. És nem azért mondom ezt, mert rasszista vagyokAsbee
De, azért mondod.

Sobri Jóska
Ugye megmondtam.apeszos
"Nyílt rasszizmus:
Egy intézmény vagy személy tudatosan és vállaltan kötelezi el magát egy csoport vagy annak egy tagjának negatív diszkriminációja iránt annak bőrszíne, látható rasszjegyei miatt, és ez mind kommunikációja, mind cselekvései során megnyilvánul."

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ez már viccek topic... 😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
De, azért mondod.

Sobri Jóska
Ugye megmondtam.
több mint 13 éve
De, azért mondod.

(..)És nem azért mondom ezt, mert rasszista vagyok(..)Asbee
De, az vagy. Aki ilyet mer mondani szegény rettegőkre, az mind rasszista. apeszos
Bizony, mégha át is írnám az irónikus "szegény rettegőt" "származási alapon"-ra.
Aki származási alapon csoportosít az rasszista.
Ez a definíciója.
"A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít fel"

több mint 13 éve
(..)És nem azért mondom ezt, mert rasszista vagyok(..)Asbee
De, az vagy. Aki ilyet mer mondani szegény rettegőkre, az mind rasszista.
több mint 13 éve
Ez a hibás általánosítás.
Sobri Jóska
Akárcsak az h Tebow minden meccset megnyer 😉empty taxi
Ugyan, csak a következő 10 évben 5 SB-tAsbee
Ezt nem tudhatod, de korrekt odds-al fogadhatunk bármikor, írj PM-et.Sobri Jóska
Ilyen alapon fogadhatnánk arra is, hogy fogok egy szabályos dobókockát és 1000 dobásból egyszer sem dobok mondjuk hármast 😊 Arra is van esély, mégsem fog bekövetkezni.
De kábé félmillió van, és mert közülük szociális (és nem származási!) okokból van több ezer bűnelkövető, még nem jogos mindegyiket egy kalap alá venni.
De erről mintha beszéltünk volna már, nem?
Sobri Jóska
Kizártnak tartom, hogy a legtöbb szociális alapon bűnözne...Asbee
Hanem? Passzióból? Jókedvükben?[/quote]Tulajdonképpen igen. Sajnos ez az igazság. És nem azért mondom ezt, mert rasszista vagyok, hanem mert így látom és ez egy olyan probléma, amit mindenképp kezelni kellene. Tipikusan rájuk jellemző viselkedés, mikor a túlerőben elkapnak valakit csak úgy a móka kedvéért és mellé jól ki is rabolják. Vagy pedig a "tezsvírem meg tudod-e mondani mennyi az idő?" kérdésre is a pofon jön és a mobil elvétele. És legtöbbjüknél öltözködés alapján meg lehet mondani, hogy nem a kenyérre kell neki. Ide Sopronba is beköltöztettek 100 cigány családot, azóta minden hétre jut valami hír. És nem azért mondom, hogy ne költözzenek ide. Alapból többnemzetiségű az egész város. Hanem magamat és a szeretteimet féltem tőlük. De szerintem nem tudjuk meggyőzni egymást. Részemről lezárva.

több mint 13 éve
Sobri Jóska
Ugyan, csak a következő 10 évben 5 SB-tAsbee
Ezt nem tudhatod, de korrekt odds-al fogadhatunk bármikor, írj PM-et.

De kábé félmillió van, és mert közülük szociális (és nem származási!) okokból van több ezer bűnelkövető, még nem jogos mindegyiket egy kalap alá venni.
Sobri Jóska
Kizártnak tartom, hogy a legtöbb szociális alapon bűnözne...Asbee
Hanem? Passzióból? Jókedvükben?

több mint 13 éve
Sobri Jóska

több mint 13 éve
... Amíg 100 cigányból csak 10 normális, addig igenis megállja a helyét a cigányozás... apeszos
Ha 100 cigány lenne valóban jogosnak tűnne.
Sobri Jóska
Én elég sokat foglalkoztam velük elméletben is, és bizton állíthatom, igenis származási okokból olyanok amilyenek. Az arányok sem stimmelnek. De tényleg hagyjuk, sosem győznénk meg egymást.
több mint 13 éve
Sobri Jóska
Ugyan, csak a következő 10 évben 5 SB-t