Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
Ez a hibás általánosítás.
Sobri Jóska
Akárcsak az h Tebow minden meccset megnyer 😉empty taxi
Ha ilyet mondana valaki az tényleg az lenne, hiszen látható, hogy nem nyert meg minden meccset.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 243 — NFL bracket champion '26
Sobri Jóska
Akárcsak az h Tebow minden meccset megnyer 😉

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
... Amíg 100 cigányból csak 10 normális, addig igenis megállja a helyét a cigányozás... apeszos
Ha 100 cigány lenne valóban jogosnak tűnne.
De kábé félmillió van, és mert közülük szociális (és nem származási!) okokból van több ezer bűnelkövető, még nem jogos mindegyiket egy kalap alá venni.
De erről mintha beszéltünk volna már, nem?

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Elég elszántnak tűnik.
Lehet, hogy ő sincs oda a cigányozásért, zsidózásért, és nem elégszik meg ezügyben annyival, hogy fórumokra írogasson?
A rendet meg nem biztosítja senki, mint már beszéltük sokszor, semmilyen gárda, ez egyik fél részéről se a rendről szól.Sobri Jóska
Ezt a figurát történetesen szoktam látni mifelénk elég sokszor. Prototípusa annak, ami miatt cigányozás folyik. Ült már lopásért, rablásért, garázdaságért. Hirtelen felhorgadt benne az öntudat. Esze az pont annyi van neki, mint amennyi látszik rajta. Nagyon erős a gyanúm, hogy nem az ő fejéből pattant ki az ötlet.apeszos
Attól, hogy van egy (kettő, három, sok) cigány bűnöző, ez még nem ok a cigányozásra, amíg van olyan cigány, aki nem bűnöző.
Bár nem szeretek "pofára" ítélni, egy ostoba, buta embernek is lehet öntudata, de önérzete, önbecsülése mindenképp.
(Akár hasznos ez, akár nem.)
Inkább ez horgadt föl, én úgy gondolom.
De azt én is csak remélni merem, hogy az ötlet mögött komolyabb értelem, cél is lesz, nem csak pózolás és arcoskodás.Sobri Jóska
Szerintem hagyjuk ezt. Akkor hová tette az öntudatát/önbecsülését mikor a segélyeket gyűjtötte be a többi cigánytól? Némi rugdosódás kíséretében? Mikor a Coop előtt vette el a mama bukszáját, mert szomjas volt? Az a baj, hogy fordítva ültök a lovon. Amíg 100 cigányból csak 10 normális, addig igenis megállja a helyét a cigányozás. A kivétel itt is erősíti a szabályt. Mindegy ne kezdjünk bele megint. Arra viszont mérget veszek, hogy ez is csak egy pénz szerzési lehetőség neki. Kb. három hónapig fog tartani. Ismerve a kötelesség tudatukat, szorgalmukat, fegyelmezettségüket.
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Szerintem ez csak egy feltünési viszketegségben szenvedő bohóc. A szerveztük meg éppen annyira lesz komoly (már ha lesz belőle valami), mint ez a nímand maga. Csak addig lesznek ők kemények meg erősek, amíg túlerővel vagy náluk jelentősen gyengébbekkel találkoznak, jó cigány szokás szerint. Aztán ez addig fog tartani, amíg bele nem futnak az első olyan csapatba, aki vissza is mer ütni. Lesz rá jelentkező garantáltan, tipp alapján bármelyik közepesen erős NB1-es focicsapat brigádja szanaszét kergeti őket. 😀
több mint 13 éve
Elég elszántnak tűnik.
Lehet, hogy ő sincs oda a cigányozásért, zsidózásért, és nem elégszik meg ezügyben annyival, hogy fórumokra írogasson?
A rendet meg nem biztosítja senki, mint már beszéltük sokszor, semmilyen gárda, ez egyik fél részéről se a rendről szól.Sobri Jóska
Ezt a figurát történetesen szoktam látni mifelénk elég sokszor. Prototípusa annak, ami miatt cigányozás folyik. Ült már lopásért, rablásért, garázdaságért. Hirtelen felhorgadt benne az öntudat. Esze az pont annyi van neki, mint amennyi látszik rajta. Nagyon erős a gyanúm, hogy nem az ő fejéből pattant ki az ötlet.apeszos
Attól, hogy van egy (kettő, három, sok) cigány bűnöző, ez még nem ok a cigányozásra, amíg van olyan cigány, aki nem bűnöző.
Bár nem szeretek "pofára" ítélni, egy ostoba, buta embernek is lehet öntudata, de önérzete, önbecsülése mindenképp.
(Akár hasznos ez, akár nem.)
Inkább ez horgadt föl, én úgy gondolom.
De azt én is csak remélni merem, hogy az ötlet mögött komolyabb értelem, cél is lesz, nem csak pózolás és arcoskodás.

több mint 13 éve
Elég elszántnak tűnik.
Ezt a figurát történetesen szoktam látni mifelénk elég sokszor. Prototípusa annak, ami miatt cigányozás folyik. Ült már lopásért, rablásért, garázdaságért. Hirtelen felhorgadt benne az öntudat. Esze az pont annyi van neki, mint amennyi látszik rajta. Nagyon erős a gyanúm, hogy nem az ő fejéből pattant ki az ötlet.

Amúgy én is tudok kurvára csúnyán nézni, és utána kiposztolni.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 526
bazmeg, pár éven belül itt polgárháború lesz...Black_Adder
Remélem is. Ismerősnél csőre van töltve az összes fegyver.kishaszi
Annyi fegyverünk van, hogy az utcánkat szerintem két hétig tartani tudjuk.... 😊csi77
Biztos?
Sobri Jóska
A ház, ami előtt áll a Török István utcai Fekete Gyémánt mozi, Hősök terén. A pécsieknek nem kell bemutatni a környezetet. Ez a faszi égő gyufaszál a lőporos hordó felett. Hősök tere gettó. Szó szerint. Az alja, a söpredéke ennek az etnikumnak. Na ők fogják biztosítani majd a rendet.apeszos
az az igazi baj, hogy a másik oldalon is van éppen elég "lesz majd elég elhagyott cipő a Duna partján" típusú úr, tényleg csak annyi kell, hogy ezek összetalálkozzanak. Fel kéne oszlatni mind a 2-t, a vezetőket meg összezárni egy hermetikusan lezárható épületbe.
több mint 13 éve
Elég elszántnak tűnik.
A rendet meg nem biztosítja senki, mint már beszéltük sokszor, semmilyen gárda, ez egyik fél részéről se a rendről szól.

több mint 13 éve
Annyi fegyverünk van, hogy az utcánkat szerintem két hétig tartani tudjuk.... 😊csi77
Biztos?
Sobri Jóska
A ház, ami előtt áll a Török István utcai Fekete Gyémánt mozi, Hősök terén. A pécsieknek nem kell bemutatni a környezetet. Ez a faszi égő gyufaszál a lőporos hordó felett. Hősök tere gettó. Szó szerint. Az alja, a söpredéke ennek az etnikumnak. Na ők fogják biztosítani majd a rendet.
több mint 13 éve
Biztos?

több mint 13 éve
Dixi et salvavi animam meam.

"Facebookon gyűjt "gárdája" felfegyverzésére a pécsi roma
A népszerű közösségi portálon gyűjt egy a romákat védő szervezet felfegyverzésére egy magát Daflics ezredesnek nevező Bagó Ferenc. Ígérete szerint az összegeket fegyverekre fordítja és eszközökre, ruhára "roma és nem roma katonáinak"
."
 www.pecsistop.hu/regio/facebookon-gyujt-gardaja-felfegyverzesere-a-pecsi-roma/1079896/
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 272 — Bears & Illinois fan
Annyi fegyverünk van, hogy az utcánkat szerintem két hétig tartani tudjuk.... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 272 — Bears & Illinois fan
Na ez mindennek a teteje.
A Magyar Gárda után itt a Roma Gárda:
 www.origo.hu/itthon/20120905-a-magyar-garda-utan-itt-a-roma-garda.htmlapeszos
Nem a teteje.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 166 — Steelers fan
akkor is bátor leszel amikor menni kell előre?Amadeus91
Lőfegyver nélkül, mivel pacifista vagyok😛 Mindenesetre én nem kezdeményeznék, de a orcám másik felét se tartanám oda.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
akkor is bátor leszel amikor menni kell előre?
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 166 — Steelers fan
Remélem is. Ismerősnél csőre van töltve az összes fegyver.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 107 — Axel Foley
Cigány lovagrend után Roma Gárda.
El is megyek hányni.
A rendőr megérkezéséig fenntartják a rendet muhahahahahahahaha.

több mint 13 éve
Ezért most ki fog ajvékolni, hogy Tíííccssáák beee!!! Azért van eszük. Ott alakulgatnak, ahol a leggyengébb a jobbik. Meg nem is volt Magyar Gárda.

Amúgy azon gondolkodtam, mikor fognak fáklyás felvonulást tartani Bándy Kata áldozata javára...
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ez kurva nagy!
Ahol támadás vagy fenyegetés éri őket, ott megjelennek, és fenntartják a rendet addig, amíg nem érkeznek meg a rendőrök.
A lopásért elítélt, bűntetett előéletű férfi ...
😂
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 453
bazmeg, pár éven belül itt polgárháború lesz...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
 www.origo.hu/itthon/20120905-a-magyar-garda-utan-itt-a-roma-garda.htmlapeszos
remélhetőleg találkozik a 2 csapat egymással valahol a tajga közepén.
több mint 13 éve
 www.origo.hu/itthon/20120905-a-magyar-garda-utan-itt-a-roma-garda.html
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Nem elég, hogy beszoptam a szokásos őszi betegségemet így szezonkezdet előtt, kibaszottul nem tudok aludni sem, ráadásul az NFL-szezonnyitó se ma van, hogy legalább legyen benne valami jó

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Próbáljatok meg egyszer reggel nyitáskor bejutni vérvételre.Bazzani
emiatt sajnálom, hogy eltörölték a vizitdíjat (javaslat, próbáld hangosan citálni, hogy fertőző beteg vagy, ettől a szótól félnek😛)
sapka
Csak szólok, hogy a vizitdíj, mint olyan, semmit nem segített ezen az állapoton.kishaszi
fura, errefelé kisöpörte a reggeli 'szimulálókat', és jól működött a rendszer, legalábbis én így tapasztaltam (+megerősítették páran)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!