Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Átlag 15-30 percet vannak bent, én a legkomolyabb gondommal is átlag 5 percet.kishasziAkkor beszélgetni meg panaszkodni ki fog? Na szép... 😀
több mint 13 éve
Csak szólok, hogy a vizitdíj, mint olyan, semmit nem segített ezen az állapoton. Ugyanúgy 2 órát vártam nyanyák-taták miatt (előre is elnézést az egyébként tisztességben elagott idősb társainktól, nem vagyok én szocio-kannibál), a vizitdíj bevezetés előtt is, közben is, utána is. AZ a rendszer semmit nem változtatott azon, hogy beszélgetnek, diskurálnak, elmesélik az életüket vérvétel, vizsgálat közben stb. Érdekes, ha nekem kell csak valami rövid dolgot intéznem - lásd vérvétel, vagy sima papier, akkor is sokat kell várnom. Ráadásul az meg 500 Ft, szóval 1-1 ilyen vérvétellel ki van váltva bőven a vizitdíj, az a pénz náluk marad, ráadásul minden nap van minimum 20-25 vérvétel.Próbáljatok meg egyszer reggel nyitáskor bejutni vérvételre.Bazzaniemiatt sajnálom, hogy eltörölték a vizitdíjat (javaslat, próbáld hangosan citálni, hogy fertőző beteg vagy, ettől a szótól félnek😛)
sapka
Átlag 15-30 percet vannak bent, én a legkomolyabb gondommal is átlag 5 percet.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
"karaj akció"Próbáljatok meg egyszer reggel nyitáskor bejutni vérvételre.Bazzaniemiatt sajnálom, hogy eltörölték a vizitdíjat (javaslat, próbáld hangosan citálni, hogy fertőző beteg vagy, ettől a szótól félnek😛)
sapka
több mint 13 éve
Próbáljatok meg egyszer reggel nyitáskor bejutni vérvételre.Bazzaniemiatt sajnálom, hogy eltörölték a vizitdíjat (javaslat, próbáld hangosan citálni, hogy fertőző beteg vagy, ettől a szótól félnek😛)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Bazza nyert a laborral, mondjuk engem beteg gyerekkel a kézben négy tekkölre vettek, aztán engedtem ki a hangom, hogy szégyejjék magukat. Valaki visszabüfögöt, no akkor telefonáltam, s a szakrendelő igazgató kísért be, mondtam nem akartam először a gondózóval, mégis emberek, megoldom, de nem, kibaszott állatkert. Csak a levett vizeletet adtuk le, semmi komplikáció, szevasz, köszönöm, mikor jöjjek az eredményért, önnyi.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Előre leszögezem: szeretem a motorokat, látványosak, feelingesek, meg minden. Egy életérzés, stb.Ugyanakkor sose fogom megérteni, hogy miért jó pl. az olyan motor, amit 1 kilóméterről meghallva a lakótelepen is olyan hatást kelt az emberben, mintha a savanyúkáposzta-aludttej-kefír-dinnye-sör-kovászosuborka kombó után olyan rojtosra fossa az ember a nadrágját, hogy öröm nézni. Mellé azt is, hogy meg is ijedek az ilyen hanghatástól, ami egyébként persze az összes épületről még visszaverődik és a nemzetközi Ferenc sem segít, tévét se hallani és még sorolhatnám. (Ugyanez vonatkozik egyébként a kis szar robogókra, amik egy gigantikus szúnyogra hasonlítanak hang szempontjából, szintén komoly halláskárosodás közeli állapotokat okozva, ja meg olyan büdösek, mintha kutyaszaros cipőt égetnének a robbanómotorban...)
Mindet bassza meg anyja hátán egy talicska aprómajom!
több mint 13 éve
45ben még nem engedtek el erre felé senkit sem Moszkvából.Ez nem politika. Történelem.Sobri Jóskane politizáljunkAmadeus91várni? Amikor Moszkvából elindulsz este 11kor, hogy 2 nap múlva délre hazaérj vonattal és lemerül induláskor a telefonod. Na az türelem.Amadeus91Nem. A türelem az az, amikor Moszkvából elindulsz Pestre 1945-ben, és 1953-ban érsz haza. Jóesetben.Sobri Jóska
www.port.hu/ameddig_a_labam_birja_so_weit_die_fusse_tragen/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=84796&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_topic_id=2
kedvet csináltál ehhez a filmhez
több mint 13 éve
Ez nem politika. Történelem.ne politizáljunkAmadeus91várni? Amikor Moszkvából elindulsz este 11kor, hogy 2 nap múlva délre hazaérj vonattal és lemerül induláskor a telefonod. Na az türelem.Amadeus91Nem. A türelem az az, amikor Moszkvából elindulsz Pestre 1945-ben, és 1953-ban érsz haza. Jóesetben.Sobri Jóska
több mint 13 éve
ne politizáljunkvárni? Amikor Moszkvából elindulsz este 11kor, hogy 2 nap múlva délre hazaérj vonattal és lemerül induláskor a telefonod. Na az türelem.Amadeus91Nem. A türelem az az, amikor Moszkvából elindulsz Pestre 1945-ben, és 1953-ban érsz haza. Jóesetben.Sobri Jóska
több mint 13 éve
várni? Amikor Moszkvából elindulsz este 11kor, hogy 2 nap múlva délre hazaérj vonattal és lemerül induláskor a telefonod. Na az türelem.Amadeus91Nem. A türelem az az, amikor Moszkvából elindulsz Pestre 1945-ben, és 1953-ban érsz haza. Jóesetben.
több mint 13 éve
várni? Amikor Moszkvából elindulsz este 11kor, hogy 2 nap múlva délre hazaérj vonattal és lemerül induláskor a telefonod. Na az türelem.Próbáljatok meg egyszer reggel nyitáskor bejutni vérvételre.Istenem mennyit szenvedtem én is ezzel gimi utolsó évében, haláli volt. 😀 😕 Megtanultam várni, ott megtanul a ember...
Az a nyugger akinek ittfáj ottfáj meg járnialigbír úgy tolja arrébb az embert ahogy kell. Szinte verekszenek a bejutásér, mert annyira rohannak. Igaz, hogy miután végez másfél órát beszélget a bejáratnál, de a lényeg, hogy téged aki mennél melózni megelőzzön.
A körzeti orvoshoz már el sem megyek, mert legutoljára is vagy 20 mami volt előttem, akinek állítom ,hogy a fele csak beszélgetni ment oda.
Bazzani
Amúgy meg: www.youtube.com/watch?v=Ykkt-dszv7U 5:49-től. 😀Vrijbloed
több mint 13 éve
Próbáljatok meg egyszer reggel nyitáskor bejutni vérvételre.Istenem mennyit szenvedtem én is ezzel gimi utolsó évében, haláli volt. 😀 😕 Megtanultam várni, ott megtanul a ember...
Az a nyugger akinek ittfáj ottfáj meg járnialigbír úgy tolja arrébb az embert ahogy kell. Szinte verekszenek a bejutásér, mert annyira rohannak. Igaz, hogy miután végez másfél órát beszélget a bejáratnál, de a lényeg, hogy téged aki mennél melózni megelőzzön.
A körzeti orvoshoz már el sem megyek, mert legutoljára is vagy 20 mami volt előttem, akinek állítom ,hogy a fele csak beszélgetni ment oda.
Bazzani
Amúgy meg: www.youtube.com/watch?v=Ykkt-dszv7U 5:49-től. 😀
több mint 13 éve
Lesztek ti még nyuggerek 😀JC6Elárulom, én az vagyok. És szégyellem a nyugdíjamat olyan kevés. Mégsem szólok egy rohadt szót sem azért a 3300 forintért, amibe a bérletem kerül. Szerintem ők is ki tudnák fizetni.
több mint 13 éve
Van még olyan hely, ahova ha időpontot kapsz, akkor nem kell várni? 😮 Én azt szoktam meg, hogy ha pl. 3-ra van időpontom, akkor lesz még min 5 ember, akinek szintén 3-ra van, és smmivel nem vagyok előrébb 😀Próbáljatok meg egyszer reggel nyitáskor bejutni vérvételre.+1
Bazzani
Mondjuk nekem itt Kecsón mákom van, abban az épületben ahol a házi orvosom van, van egy labor ahol ha kicsengetsz (ha jól emlékszem) 700 Ft-ot adnak időpontot h mikorra gyere, így nem kell várni, vitatkozni.empty taxi
több mint 13 éve
Próbáljatok meg egyszer reggel nyitáskor bejutni vérvételre.Hévízi kórház. A városban minimum 150 az átlagéletkor, de én naivan úgy gondoltam, hogy gyorsabb lesz mint Keszthelyen, mert általában minden más az. Jó hülye voltam. (Viszont legalább tudtam lógni 2 óráról 😛 )
Bazzani
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lesztek ti még nyuggerek 😀
több mint 13 éve
Nem feltétlen gusztustalan, mert a kisnyugdíjasból azért több van. De ha megveszi azt a kurva kedvezményes bérletet, akkor is tud spórolni, csak valamennyivel kevesebbet. Nem bánom, ne fizessen 50%-ot, fizessen csak 30-at, de fizessen. Talán kisebb lenne a közlekedési vállalatok vesztesége is, és nem a mi bérletünk árát emelnék.Én ezt az egész nyugdíjas ingyen utazást beszüntetném a picsába. Ha egy általános iskolás (szülei) 50%-ot fizet, akkor a nyugger is fizesse csak meg az 50%-ot. Teli van velük az összes helyi járat, ráadásul pont a reggeli csúcsban, mert ugye összeszakad a világ, ha ezek reggel 7-8 között nem érnek le a vásárcsarnokba. De pl Sopron mellett élő rokonaim mesélték, hogy van olyan, aki Pesten felül a vonatra, leszáll Sopronban, iszik egy kávét meg fagyizik egyet, kicsit sétálgat (esetleg ebédel), aztán vissza Pest. Mert úgy is ingyen van. DubEzt főleg télen csinálják, mert így meglehet spórolni otthon a napközbeni fűtést. Gusztustalan.Hanni
több mint 13 éve
Én ezt az egész nyugdíjas ingyen utazást beszüntetném a picsába. Ha egy általános iskolás (szülei) 50%-ot fizet, akkor a nyugger is fizesse csak meg az 50%-ot. Teli van velük az összes helyi járat, ráadásul pont a reggeli csúcsban, mert ugye összeszakad a világ, ha ezek reggel 7-8 között nem érnek le a vásárcsarnokba. De pl Sopron mellett élő rokonaim mesélték, hogy van olyan, aki Pesten felül a vonatra, leszáll Sopronban, iszik egy kávét meg fagyizik egyet, kicsit sétálgat (esetleg ebédel), aztán vissza Pest. Mert úgy is ingyen van. DubEzt főleg télen csinálják, mert így meglehet spórolni otthon a napközbeni fűtést. Gusztustalan.
több mint 13 éve
Engem a leginkább az irritál (mert ez érint közelebbről), hogy a helyi járatokon ugye első ajtós felszállás van, és az istennek sem hajlandóak beljebb menni a buszon. Max a forgóig. Átgázolni rajtuk nem lehet, fellökik a kisgyereket is. Ilyenkor szoktam hangosan szólni, hogy a busz hátsó része is ugyanoda közlekedik mint az első fele. Nem csatolják le félúton.apeszosÉn ezt az egész nyugdíjas ingyen utazást beszüntetném a picsába. Ha egy általános iskolás (szülei) 50%-ot fizet, akkor a nyugger is fizesse csak meg az 50%-ot. Teli van velük az összes helyi járat, ráadásul pont a reggeli csúcsban, mert ugye összeszakad a világ, ha ezek reggel 7-8 között nem érnek le a vásárcsarnokba. De pl Sopron mellett élő rokonaim mesélték, hogy van olyan, aki Pesten felül a vonatra, leszáll Sopronban, iszik egy kávét meg fagyizik egyet, kicsit sétálgat (esetleg ebédel), aztán vissza Pest. Mert úgy is ingyen van.
több mint 13 éve
Engem a leginkább az irritál (mert ez érint közelebbről), hogy a helyi járatokon ugye első ajtós felszállás van, és az istennek sem hajlandóak beljebb menni a buszon. Max a forgóig. Átgázolni rajtuk nem lehet, fellökik a kisgyereket is. Ilyenkor szoktam hangosan szólni, hogy a busz hátsó része is ugyanoda közlekedik mint az első fele. Nem csatolják le félúton.
több mint 13 éve
Próbáljatok meg egyszer reggel nyitáskor bejutni vérvételre.+1
Bazzani
Mondjuk nekem itt Kecsón mákom van, abban az épületben ahol a házi orvosom van, van egy labor ahol ha kicsengetsz (ha jól emlékszem) 700 Ft-ot adnak időpontot h mikorra gyere, így nem kell várni, vitatkozni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Próbáljatok meg egyszer reggel nyitáskor bejutni vérvételre.Az a nyugger akinek ittfáj ottfáj meg járnialigbír úgy tolja arrébb az embert ahogy kell. Szinte verekszenek a bejutásér, mert annyira rohannak. Igaz, hogy miután végez másfél órát beszélget a bejáratnál, de a lényeg, hogy téged aki mennél melózni megelőzzön.
több mint 13 éve
Egyébként ez az utastájékoztatás jó kérdés. Anno bsc-n szakdogámat ebből írtam, igaz az városi közlekedésre volt, ami teljesen más. Állomáson azért könnyebb megoldani, hiszen a nagy állomási táblákra azért ki tudják tenni minimálisan a dolgokat, tudni lehet hogy mekkora lesz a késés. Persze vagy kiírják vagy nem. Információnál meg nem mindig segítik az embert. SB utáni reggel keletiből jöttem volna és információnál se tudták megmondani 5 perccel indulás előtt, hogy melyik vágányról indul a vonat... 😀 Vonaton maximum annyit lehet, hogy a kalauz szól az utasoknak a késésről és a várható érkezésről. Olyanra azért ne számítsunk, mint a Railjeten, hogy személykocsikban több monitor is, ami a lehetséges átszállásokról meg a pillanatnyi sebességtől kezdve minden szart kiír...De szerintem mindenki beérné azzal, ha a kaller körbejárná a kocsikat és szépen megmondaná mi a helyzet, vagy ha vannak hangszórók a kocsikban akkor bemondja ott.
több mint 13 éve
megjártam az okmányirodát. olyan emlékeim voltak, hogy ez egy jól működő rendszer (talán az egyetlen közszolgáltatás az országban).te a nyuggerek a vonatra is úgy dúródnak fel mintha hamarabb érne oda velük.
hát félő volt, hogy a sorszámért való 40 perces sorban állás alatt rám kell hívni a TEK-et.
bár ez legkevésbé az okmányiroda hibája volt, inkább az értelmes és szabályokat betartani képes állampolgároké. főleg a tolakodó nyugdíjasnak a kurvaanyját, aki nyilván nem ér rá.gabtsi