Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 166 — Steelers fan
😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Átlag 15-30 percet vannak bent, én a legkomolyabb gondommal is átlag 5 percet.kishaszi
Akkor beszélgetni meg panaszkodni ki fog? Na szép... 😀

több mint 13 éve
Próbáljatok meg egyszer reggel nyitáskor bejutni vérvételre.Bazzani
emiatt sajnálom, hogy eltörölték a vizitdíjat (javaslat, próbáld hangosan citálni, hogy fertőző beteg vagy, ettől a szótól félnek😛)

sapka
Csak szólok, hogy a vizitdíj, mint olyan, semmit nem segített ezen az állapoton. Ugyanúgy 2 órát vártam nyanyák-taták miatt (előre is elnézést az egyébként tisztességben elagott idősb társainktól, nem vagyok én szocio-kannibál), a vizitdíj bevezetés előtt is, közben is, utána is. AZ a rendszer semmit nem változtatott azon, hogy beszélgetnek, diskurálnak, elmesélik az életüket vérvétel, vizsgálat közben stb. Érdekes, ha nekem kell csak valami rövid dolgot intéznem - lásd vérvétel, vagy sima papier, akkor is sokat kell várnom. Ráadásul az meg 500 Ft, szóval 1-1 ilyen vérvétellel ki van váltva bőven a vizitdíj, az a pénz náluk marad, ráadásul minden nap van minimum 20-25 vérvétel.
Átlag 15-30 percet vannak bent, én a legkomolyabb gondommal is átlag 5 percet.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 526
emiatt sajnálom, hogy eltörölték a vizitdíjat (javaslat, próbáld hangosan citálni, hogy fertőző beteg vagy, ettől a szótól félnek😛)

sapka
"karaj akció"
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
Bazza nyert a laborral, mondjuk engem beteg gyerekkel a kézben négy tekkölre vettek, aztán engedtem ki a hangom, hogy szégyejjék magukat. Valaki visszabüfögöt, no akkor telefonáltam, s a szakrendelő igazgató kísért be, mondtam nem akartam először a gondózóval, mégis emberek, megoldom, de nem, kibaszott állatkert. Csak a levett vizeletet adtuk le, semmi komplikáció, szevasz, köszönöm, mikor jöjjek az eredményért, önnyi.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Előre leszögezem: szeretem a motorokat, látványosak, feelingesek, meg minden. Egy életérzés, stb.

Ugyanakkor sose fogom megérteni, hogy miért jó pl. az olyan motor, amit 1 kilóméterről meghallva a lakótelepen is olyan hatást kelt az emberben, mintha a savanyúkáposzta-aludttej-kefír-dinnye-sör-kovászosuborka kombó után olyan rojtosra fossa az ember a nadrágját, hogy öröm nézni. Mellé azt is, hogy meg is ijedek az ilyen hanghatástól, ami egyébként persze az összes épületről még visszaverődik és a nemzetközi Ferenc sem segít, tévét se hallani és még sorolhatnám. (Ugyanez vonatkozik egyébként a kis szar robogókra, amik egy gigantikus szúnyogra hasonlítanak hang szempontjából, szintén komoly halláskárosodás közeli állapotokat okozva, ja meg olyan büdösek, mintha kutyaszaros cipőt égetnének a robbanómotorban...)
Mindet bassza meg anyja hátán egy talicska aprómajom!

több mint 13 éve
várni? Amikor Moszkvából elindulsz este 11kor, hogy 2 nap múlva délre hazaérj vonattal és lemerül induláskor a telefonod. Na az türelem.Amadeus91
Nem. A türelem az az, amikor Moszkvából elindulsz Pestre 1945-ben, és 1953-ban érsz haza. Jóesetben.Sobri Jóska
ne politizáljunkAmadeus91
Ez nem politika. Történelem.Sobri Jóska
45ben még nem engedtek el erre felé senkit sem Moszkvából.

www.port.hu/ameddig_a_labam_birja_so_weit_die_fusse_tragen/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=84796&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_topic_id=2

kedvet csináltál ehhez a filmhez
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
várni? Amikor Moszkvából elindulsz este 11kor, hogy 2 nap múlva délre hazaérj vonattal és lemerül induláskor a telefonod. Na az türelem.Amadeus91
Nem. A türelem az az, amikor Moszkvából elindulsz Pestre 1945-ben, és 1953-ban érsz haza. Jóesetben.Sobri Jóska
ne politizáljunkAmadeus91
Ez nem politika. Történelem.

több mint 13 éve
ne politizáljunk
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
Nem. A türelem az az, amikor Moszkvából elindulsz Pestre 1945-ben, és 1953-ban érsz haza. Jóesetben.

több mint 13 éve
Próbáljatok meg egyszer reggel nyitáskor bejutni vérvételre.
Az a nyugger akinek ittfáj ottfáj meg járnialigbír úgy tolja arrébb az embert ahogy kell. Szinte verekszenek a bejutásér, mert annyira rohannak. Igaz, hogy miután végez másfél órát beszélget a bejáratnál, de a lényeg, hogy téged aki mennél melózni megelőzzön.
A körzeti orvoshoz már el sem megyek, mert legutoljára is vagy 20 mami volt előttem, akinek állítom ,hogy a fele csak beszélgetni ment oda.
Bazzani
Istenem mennyit szenvedtem én is ezzel gimi utolsó évében, haláli volt. 😀 😕 Megtanultam várni, ott megtanul a ember...

Amúgy meg:  www.youtube.com/watch?v=Ykkt-dszv7U 5:49-től. 😀Vrijbloed
várni? Amikor Moszkvából elindulsz este 11kor, hogy 2 nap múlva délre hazaérj vonattal és lemerül induláskor a telefonod. Na az türelem.
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Az a nyugger akinek ittfáj ottfáj meg járnialigbír úgy tolja arrébb az embert ahogy kell. Szinte verekszenek a bejutásér, mert annyira rohannak. Igaz, hogy miután végez másfél órát beszélget a bejáratnál, de a lényeg, hogy téged aki mennél melózni megelőzzön.
A körzeti orvoshoz már el sem megyek, mert legutoljára is vagy 20 mami volt előttem, akinek állítom ,hogy a fele csak beszélgetni ment oda.
Bazzani
Istenem mennyit szenvedtem én is ezzel gimi utolsó évében, haláli volt. 😀 😕 Megtanultam várni, ott megtanul a ember...

Amúgy meg:  www.youtube.com/watch?v=Ykkt-dszv7U 5:49-től. 😀
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Lesztek ti még nyuggerek 😀JC6
Elárulom, én az vagyok. És szégyellem a nyugdíjamat olyan kevés. Mégsem szólok egy rohadt szót sem azért a 3300 forintért, amibe a bérletem kerül. Szerintem ők is ki tudnák fizetni.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Bazzani
+1
Mondjuk nekem itt Kecsón mákom van, abban az épületben ahol a házi orvosom van, van egy labor ahol ha kicsengetsz (ha jól emlékszem) 700 Ft-ot adnak időpontot h mikorra gyere, így nem kell várni, vitatkozni.empty taxi
Van még olyan hely, ahova ha időpontot kapsz, akkor nem kell várni? 😮 Én azt szoktam meg, hogy ha pl. 3-ra van időpontom, akkor lesz még min 5 ember, akinek szintén 3-ra van, és smmivel nem vagyok előrébb 😀
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Bazzani
Hévízi kórház. A városban minimum 150 az átlagéletkor, de én naivan úgy gondoltam, hogy gyorsabb lesz mint Keszthelyen, mert általában minden más az. Jó hülye voltam. (Viszont legalább tudtam lógni 2 óráról 😛 )

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Lesztek ti még nyuggerek 😀
több mint 13 éve
Én ezt az egész nyugdíjas ingyen utazást beszüntetném a picsába. Ha egy általános iskolás (szülei) 50%-ot fizet, akkor a nyugger is fizesse csak meg az 50%-ot. Teli van velük az összes helyi járat, ráadásul pont a reggeli csúcsban, mert ugye összeszakad a világ, ha ezek reggel 7-8 között nem érnek le a vásárcsarnokba. De pl Sopron mellett élő rokonaim mesélték, hogy van olyan, aki Pesten felül a vonatra, leszáll Sopronban, iszik egy kávét meg fagyizik egyet, kicsit sétálgat (esetleg ebédel), aztán vissza Pest. Mert úgy is ingyen van. Dub
Ezt főleg télen csinálják, mert így meglehet spórolni otthon a napközbeni fűtést. Gusztustalan.Hanni
Nem feltétlen gusztustalan, mert a kisnyugdíjasból azért több van. De ha megveszi azt a kurva kedvezményes bérletet, akkor is tud spórolni, csak valamennyivel kevesebbet. Nem bánom, ne fizessen 50%-ot, fizessen csak 30-at, de fizessen. Talán kisebb lenne a közlekedési vállalatok vesztesége is, és nem a mi bérletünk árát emelnék.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 642 — Poloska confirmed
Én ezt az egész nyugdíjas ingyen utazást beszüntetném a picsába. Ha egy általános iskolás (szülei) 50%-ot fizet, akkor a nyugger is fizesse csak meg az 50%-ot. Teli van velük az összes helyi járat, ráadásul pont a reggeli csúcsban, mert ugye összeszakad a világ, ha ezek reggel 7-8 között nem érnek le a vásárcsarnokba. De pl Sopron mellett élő rokonaim mesélték, hogy van olyan, aki Pesten felül a vonatra, leszáll Sopronban, iszik egy kávét meg fagyizik egyet, kicsit sétálgat (esetleg ebédel), aztán vissza Pest. Mert úgy is ingyen van. Dub
Ezt főleg télen csinálják, mert így meglehet spórolni otthon a napközbeni fűtést. Gusztustalan.
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Engem a leginkább az irritál (mert ez érint közelebbről), hogy a helyi járatokon ugye első ajtós felszállás van, és az istennek sem hajlandóak beljebb menni a buszon. Max a forgóig. Átgázolni rajtuk nem lehet, fellökik a kisgyereket is. Ilyenkor szoktam hangosan szólni, hogy a busz hátsó része is ugyanoda közlekedik mint az első fele. Nem csatolják le félúton.apeszos
Én ezt az egész nyugdíjas ingyen utazást beszüntetném a picsába. Ha egy általános iskolás (szülei) 50%-ot fizet, akkor a nyugger is fizesse csak meg az 50%-ot. Teli van velük az összes helyi járat, ráadásul pont a reggeli csúcsban, mert ugye összeszakad a világ, ha ezek reggel 7-8 között nem érnek le a vásárcsarnokba. De pl Sopron mellett élő rokonaim mesélték, hogy van olyan, aki Pesten felül a vonatra, leszáll Sopronban, iszik egy kávét meg fagyizik egyet, kicsit sétálgat (esetleg ebédel), aztán vissza Pest. Mert úgy is ingyen van.
több mint 13 éve
Engem a leginkább az irritál (mert ez érint közelebbről), hogy a helyi járatokon ugye első ajtós felszállás van, és az istennek sem hajlandóak beljebb menni a buszon. Max a forgóig. Átgázolni rajtuk nem lehet, fellökik a kisgyereket is. Ilyenkor szoktam hangosan szólni, hogy a busz hátsó része is ugyanoda közlekedik mint az első fele. Nem csatolják le félúton.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 243 — NFL bracket champion '26

Bazzani
+1
Mondjuk nekem itt Kecsón mákom van, abban az épületben ahol a házi orvosom van, van egy labor ahol ha kicsengetsz (ha jól emlékszem) 700 Ft-ot adnak időpontot h mikorra gyere, így nem kell várni, vitatkozni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 107 — Axel Foley

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egyébként ez az utastájékoztatás jó kérdés. Anno bsc-n szakdogámat ebből írtam, igaz az városi közlekedésre volt, ami teljesen más. Állomáson azért könnyebb megoldani, hiszen a nagy állomási táblákra azért ki tudják tenni minimálisan a dolgokat, tudni lehet hogy mekkora lesz a késés. Persze vagy kiírják vagy nem. Információnál meg nem mindig segítik az embert. SB utáni reggel keletiből jöttem volna és információnál se tudták megmondani 5 perccel indulás előtt, hogy melyik vágányról indul a vonat... 😀
Vonaton maximum annyit lehet, hogy a kalauz szól az utasoknak a késésről és a várható érkezésről. Olyanra azért ne számítsunk, mint a Railjeten, hogy személykocsikban több monitor is, ami a lehetséges átszállásokról meg a pillanatnyi sebességtől kezdve minden szart kiír...De szerintem mindenki beérné azzal, ha a kaller körbejárná a kocsikat és szépen megmondaná mi a helyzet, vagy ha vannak hangszórók a kocsikban akkor bemondja ott.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
megjártam az okmányirodát. olyan emlékeim voltak, hogy ez egy jól működő rendszer (talán az egyetlen közszolgáltatás az országban).
hát félő volt, hogy a sorszámért való 40 perces sorban állás alatt rám kell hívni a TEK-et.
bár ez legkevésbé az okmányiroda hibája volt, inkább az értelmes és szabályokat betartani képes állampolgároké. főleg a tolakodó nyugdíjasnak a kurvaanyját, aki nyilván nem ér rá.gabtsi
te a nyuggerek a vonatra is úgy dúródnak fel mintha hamarabb érne oda velük.