Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
egy ekkora ország simán kitermel annyi tehetséget, h megtöltsön évi 3 tehetségkutató műsort... nem.
Az elmúlt x, ő elnézést legyen inkább n év egyetlen igazi felfedezettje Puzsér 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Még mindig hisztek a mesékben?
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
ez most épp xfaktor v megasztár? dejó h nem tévézek 😀

|
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Kell nektek ilyeneket nézni...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úgy tudtam, hogy a Geszti továbbviszi a nyálgépet... Szerintem Csabi fényévekkel jobb volt. Fehér Zoli lesz az első kieső..Wirtschaftsteil
mi a szart esznek azon a 18 éves nyafkán? a nevét sem tudom.. kamu az egész, mint mindig...
több mint 13 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Úgy tudtam, hogy a Geszti továbbviszi a nyálgépet... Szerintem Csabi fényévekkel jobb volt. Fehér Zoli lesz az első kieső..
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
fejre állt a világ

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Mostanában nem megy az élet nevű játék, semmi sem sikerül. Még beb@szni sincs kedvem emiatt. 😀
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Tegnap reggel Pécsett a Gyárvárosi buszmegállót megszállták a jegyellenőrök és a rendőrök. Elég rendes ellenőrzés volt, még a leszállókat is ellenőrizték. Emiatt öt percet késett minden járat, amik ezekben az órákban tömve vannak (7-9-ig). Elég rendesen fogyott a büntető cédula, a mi buszunkról három fickót is átkísértek az őrsre, gondolom egy kávéra. Milyen érdekes az ember. Most ezért az öt perc késésért lázadoztak, miért nem megyünk már, mi a fene van, miért most kell ezt.. stb. De amikor a jegy és bérletárakat emelik, csempén áll a szájuk, eszükbe sem jut, hogy miattuk (is) szeretnék a potyázókat szűrni. Hogy az ő bérletének árával másik két embert is utaztat.

És láss csodát. A ma reggeli buszjáratokon már nem volt tömeg, még lélegezni is lehetett. Több ilyet szeretnék. apeszos
Viszont az a legnagyobb baj, hogy hiába is veszi meg mindenki a jegyet meg a bérletet, meg szálltok fel az első ajtón akkor se lesz új busz. És remélem a te "kis kedvenceid" ellen is ilyen intenzitással lépnek majd fel az ellenőrök rendőr nélkül.Matthew99
Szó se lehet róla. Minden csoda három napig tart. Ez csak kettőig. Én is tudom, hogy nem lesznek új buszok belőle, de nem kellene naponta (négyszer) kocsmában éreznem magam utazás közben. Térdig gázolva a mindenfelé köpködött szotyi héjakban, cigányzenét (rockosított??!!) harsogó mobilok között. Akkor már szerencsém van, ha csak egy szól. Én csak rendet szeretnék magam körül, a szabályok, törvények betartását (akármilyen elb.szott is)az együttélés szabályait figyelembe véve. Persze tudom én, hogy ezek szerint csak egy szánalmas életű kis rettegő vagyok, de néha kicsit füstölgök még...
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 414 — Invisible man
Tegnap reggel Pécsett a Gyárvárosi buszmegállót megszállták a jegyellenőrök és a rendőrök. Elég rendes ellenőrzés volt, még a leszállókat is ellenőrizték. Emiatt öt percet késett minden járat, amik ezekben az órákban tömve vannak (7-9-ig). Elég rendesen fogyott a büntető cédula, a mi buszunkról három fickót is átkísértek az őrsre, gondolom egy kávéra. Milyen érdekes az ember. Most ezért az öt perc késésért lázadoztak, miért nem megyünk már, mi a fene van, miért most kell ezt.. stb. De amikor a jegy és bérletárakat emelik, csempén áll a szájuk, eszükbe sem jut, hogy miattuk (is) szeretnék a potyázókat szűrni. Hogy az ő bérletének árával másik két embert is utaztat.

És láss csodát. A ma reggeli buszjáratokon már nem volt tömeg, még lélegezni is lehetett. Több ilyet szeretnék. apeszos
Viszont az a legnagyobb baj, hogy hiába is veszi meg mindenki a jegyet meg a bérletet, meg szálltok fel az első ajtón akkor se lesz új busz. És remélem a te "kis kedvenceid" ellen is ilyen intenzitással lépnek majd fel az ellenőrök rendőr nélkül.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 614 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hogy a picsába lehet néhány embernek jogsija ember fel nem fogja ... Ma reggel megyek a boltba,főúton haladok és jobbra kell kanyarodni a bolthoz.Szépen indexelek is és már húznám be a kocsit,mire látom,hogy egy kocsi pontosan velem szembe van. Satu fék duda és értetlenkedik,hogy minek dudálok rá ... szépen elmagyaráztam neki,hogy az ellenkező sávban van a hülye gyerekje,és ez nem egy irányú út,meg amúgy is forgalommal szemben haladni nem túl szerencsés ... hátra tolatott majd végre besorolt a rendes sávba.Oké lehet h friss jogsis,de akkor anyuka vagy apuka menjen vele,vagy mittudom én

több mint 13 éve

És láss csodát. A ma reggeli buszjáratokon már nem volt tömeg, még lélegezni is lehetett. Több ilyet szeretnék.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 820 — capitaine du château de Vienne 1487
Amúgy én meg a nyugdíjasokat utálom, fellöknek a buszmegállóba hogy elsőként felszállva beállhasanak az ajtóba. Felvan háborodva, hogy nem engedem előre a sorba, mert ő nem látja a sorozata elejét(szószerint mondta),míg én fiatal vagyok ráérek. De most ennek ellenére hogy nagyrészt ezzel találkozok,nem általanosítok arra hogy a nyugdíjas generáció elfajzott.Toca
😀 😀 csak a mester meg ne lássa..apeszos
Utálhatja őket általánosítás nélkül... lehet azért utálja őket, mert mind öreg.pc_x
a meszter ninsz formábansz, szajna, szajna, szajna, párizs.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Amúgy én meg a nyugdíjasokat utálom, fellöknek a buszmegállóba hogy elsőként felszállva beállhasanak az ajtóba. Felvan háborodva, hogy nem engedem előre a sorba, mert ő nem látja a sorozata elejét(szószerint mondta),míg én fiatal vagyok ráérek. De most ennek ellenére hogy nagyrészt ezzel találkozok,nem általanosítok arra hogy a nyugdíjas generáció elfajzott.Toca
😀 😀 csak a mester meg ne lássa..apeszos
Utálhatja őket általánosítás nélkül... lehet azért utálja őket, mert mind öreg.

több mint 13 éve
😀 😀 csak a mester meg ne lássa..
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 519 — Vikings fan
A tizen- és (éppencsak) huszonévesek köreiben az "ájfontveszekmerazmenő" mentalitás ~90% fölött van, és az index-es riport sem a kirívó egyedeket gyűjtötte össze, hanem az átlagot.

Valószínűleg az lehet itt a félreértés oka, hogy kevesen mozogtok tizen- vagy huszonévesek (nem tudok pontos adatokat, de gyanítom, hogy az iphone-birtokosok elég nagy százalékát teszi ki ez a korosztály) köreiben. Gyalázat az az elfajzás amit manapság produkálnak a fiatalok.dcsicsak
Ezek a fiatalok botrányosak, bezzeg a régi időkben mennyivel jobb volt. Kevesebb népbutítás,kevesebb iphone. A régi jó dolgokból nem marad már semmi.
Mellesleg jó hogy nincs ilyen statisztikád mert amit mondasz baromság 😀.Toca
elég rosszul írta le amire gondolt sztem és rossz témához kapcsolódóan is, én sem értek vele egyet, de abban igen hogy 28 éves fejjel konkrétan szégyellem magam amikor buszon ülök olyan gyökér a mostani fiatalok nagy többsége BUDAPESTEN.

Az hogy egy csaj olyan rondán beszél alapból mint én ha találkoznék JM Webbel (bár ma jobban játszott) az mindennapossá vált sajnos.

És nem, nem azért hallom és látom ezt így mert már öreg vagyok, hanem mert ez a helyzet ezzel a (de)generációval. Többségükből ugyanúgy ember lesz, de azért a népbutítás bőven szedi az áldozatait.davemayer
Nem mondtam, hogy nincs generációs probléma, de mondjuk én inkább nevelésben/oktatásban keresendő leginkább a probléma.
Amúgy én meg a nyugdíjasokat utálom, fellöknek a buszmegállóba hogy elsőként felszállva beállhasanak az ajtóba. Felvan háborodva, hogy nem engedem előre a sorba, mert ő nem látja a sorozata elejét(szószerint mondta),míg én fiatal vagyok ráérek. De most ennek ellenére hogy nagyrészt ezzel találkozok,nem általanosítok arra hogy a nyugdíjas generáció elfajzott.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 547 — "Grammar maci"
A tizen- és (éppencsak) huszonévesek köreiben az "ájfontveszekmerazmenő" mentalitás ~90% fölött van, és az index-es riport sem a kirívó egyedeket gyűjtötte össze, hanem az átlagot.

Valószínűleg az lehet itt a félreértés oka, hogy kevesen mozogtok tizen- vagy huszonévesek (nem tudok pontos adatokat, de gyanítom, hogy az iphone-birtokosok elég nagy százalékát teszi ki ez a korosztály) köreiben. Gyalázat az az elfajzás amit manapság produkálnak a fiatalok.dcsicsak
Ezek a fiatalok botrányosak, bezzeg a régi időkben mennyivel jobb volt. Kevesebb népbutítás,kevesebb iphone. A régi jó dolgokból nem marad már semmi.
Mellesleg jó hogy nincs ilyen statisztikád mert amit mondasz baromság 😀.Toca
elég rosszul írta le amire gondolt sztem és rossz témához kapcsolódóan is, én sem értek vele egyet, de abban igen hogy 28 éves fejjel konkrétan szégyellem magam amikor buszon ülök olyan gyökér a mostani fiatalok nagy többsége BUDAPESTEN.

Az hogy egy csaj olyan rondán beszél alapból mint én ha találkoznék JM Webbel (bár ma jobban játszott) az mindennapossá vált sajnos.

És nem, nem azért hallom és látom ezt így mert már öreg vagyok, hanem mert ez a helyzet ezzel a (de)generációval. Többségükből ugyanúgy ember lesz, de azért a népbutítás bőven szedi az áldozatait.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 519 — Vikings fan

Mellesleg jó hogy nincs ilyen statisztikád mert amit mondasz baromság 😀.
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
mert igénylem...http://www.youtube.com/watch?v=RCdcQqHgjag

|
több mint 13 éve
catattack 3 520
Gombóc a torkomban... Gyűlölöm magam.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 857 — #NoStress
Gyalázat az az elfajzás amit manapság produkálnak a fiatalok.dcsicsak
Az a kurva beatzene az, megőrjíti őket teljesen. Meg a hosszú haj. A kokakóláról nem is beszélve. Botrány, Margó néni, apokalipszis, rettenet.

több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
[quote=dcsicsak. Gyalázat az az elfajzás amit manapság produkálnak a fiatalok.[/quote]OFF
Vagány az avatarod csak az embléma nem stimmel! 😛 😊
ON

több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553

Valószínűleg az lehet itt a félreértés oka, hogy kevesen mozogtok tizen- vagy huszonévesek (nem tudok pontos adatokat, de gyanítom, hogy az iphone-birtokosok elég nagy százalékát teszi ki ez a korosztály) köreiben. Gyalázat az az elfajzás amit manapság produkálnak a fiatalok.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 857 — #NoStress
Gyengülsz Sobri fiam, gyengülsz. Véletlenül sem írtam ilyet, amit állítasz. Te magad általánosítottál belőle.
Csupán arra világítottam rá, hogy a legtöbb ember csakis a presztízs miatt veszi meg a drága telót, nincs szüksége arra a tudásra, és pláne nincs szüksége havi 500-1000 perc lebeszélhetőségre. Viszont mert így jut hozzá "olcsón" a készülékhez, bevállalja 10-15000Ft-os havidíjat is. GRAFI
Csak konszolidálódom. 😉
És arra próbáltam rávilágítani, hogy bár én ugyan nem ismerem a legtöbb embert, viszont senkit se ismerek, aki a presztizs miatt venne iPhone-t.
De ha ismernék 1 db ilyet, az pont semennyire nem lenne mérvadó.

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 194 — Steelers fan
Nah, szombaton elhúztam a szokásos reggeli focira. 8-10. Utána felpakoltunk, és bevágódtunk a kocsiba, lementünk Kenesére és el Tihanyig bringával. Át komppal. Majd onnan megint bringával vissza Keneséig. Szinte egész nap mozgás, de a lényeg nem is ez, hanem, hogy 2 fénykép után beszart a gépem... hát, nem pörögtem túl a dolgot, de azért bosszantó, hogy ebben a bringázásba azt is beterveztem, hogy csinálok pár faja fotót...

/ma kipróbáltam bent, most ismét működik, legalább nem kell a kinézett szervízbe vinnem, de most egy ideig biztos nem megyek Balcsira bringázni:_D:/

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."