Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Ennél már csak az jobb, mikor szegény hátrányos helyzetű rettegő 'nemhiábaszületett' pigmentdús norvég vendégmunkások csapata fülhallgató nélkül harsogtatja a mobiljáról a romadance-et. Persze buszjegy nélkül. És persze ellenőr messzire elkerüli őket. Sajnos ez szinte mindennapos itt.apeszos
Eljönnétek egyszer Lyukóbányára, azután összetennétek a két kezeteket, hogy arrafelé "csak" hangosan hallgatják a zenét. 😀
Iszonyat durva, hogy leélték azt a környéket pár év alatt, pedig gyerekkoromban még ott nyaraltam. Egy szép, csendes, barátságos környék volt még szerintem egy 10 éve is. Aztán most csak tessék gugliban rákeresni pár képre...
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
fülhallgató nélkül harsogtatja a mobiljáról a romadance-et. apeszos
aka cigányhifi

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ez az érdekes, hogy semmi szikráját soha nem mutattam, hogy akarok tőle valamit, mert nem is akarok. Mint nő "leszarom". Szerintem a vallás kavart be náluk, ugyanis erősen hívők! catattack
de komolyan, hol puszilgattad a hölgyet? Amadeus91
A nyakát, meg ahol értem! 😀
| Az arcát. |
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
faszom, h minden buszon kell lennie egy-két seggfejnek, akik olyan hangerővel csevegnek teljes értelmetlen dolgokról vagy épp a szánalmasan üres életükről, idegesítően nagy hülyeségekről, h az egész busz hallja őket, s el se lehessen menekülni a hangjuk elől...
Aki meg elhagyta a fülpárnáját (vagyminekhívják) a fülhallgatóból az megszívta...Black_Adder
Én meg attól kapok idegrángást mikor valaki úgy hallgatja a zenét hogy szétmegy tőle a feje és még a busz másik végében is tisztán értem a szöveget...Matthew99
Ennél már csak az jobb, mikor szegény hátrányos helyzetű rettegő 'nemhiábaszületett' pigmentdús norvég vendégmunkások csapata fülhallgató nélkül harsogtatja a mobiljáról a romadance-et. Persze buszjegy nélkül. És persze ellenőr messzire elkerüli őket. Sajnos ez szinte mindennapos itt.
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 280 — Invisible man
Én meg attól kapok idegrángást mikor valaki úgy hallgatja a zenét hogy szétmegy tőle a feje és még a busz másik végében is tisztán értem a szöveget...Matthew99
Ezért kell venni fasza kis zárt fejhallgatót, ami nem hallatszik ki 😊Asbee
Küldöm ezt minden suttyónak aki azt hiszi, hogy az menő ha mindenki azt hallgatja amit ők.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
faszom, h minden buszon kell lennie egy-két seggfejnek, akik olyan hangerővel csevegnek teljes értelmetlen dolgokról vagy épp a szánalmasan üres életükről, idegesítően nagy hülyeségekről, h az egész busz hallja őket, s el se lehessen menekülni a hangjuk elől...
Aki meg elhagyta a fülpárnáját (vagyminekhívják) a fülhallgatóból az megszívta...Black_Adder
Ezért kell venni fasza kis zárt fejhallgatót, ami nem hallatszik ki 😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 280 — Invisible man
Én meg attól kapok idegrángást mikor valaki úgy hallgatja a zenét hogy szétmegy tőle a feje és még a busz másik végében is tisztán értem a szöveget...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 454
Aki meg elhagyta a fülpárnáját (vagyminekhívják) a fülhallgatóból az megszívta...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ez az érdekes, hogy semmi szikráját soha nem mutattam, hogy akarok tőle valamit, mert nem is akarok. Mint nő "leszarom". Szerintem a vallás kavart be náluk, ugyanis erősen hívők! catattack
no igen, az ölelés még oké, de eza megpuszilgattam....háááááát necces 😊Divat
főleg hívőknél. de Sobrinál az is belefért volna, ha az asszonyát ott előtte felpattintják az asztalra oszt uccu neki...JC6
csak fizessenek érte

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
no igen, az ölelés még oké, de eza megpuszilgattam....háááááát necces 😊Divat
főleg hívőknél. de Sobrinál az is belefért volna, ha az asszonyát ott előtte felpattintják az asztalra oszt uccu neki...
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
no igen, az ölelés még oké, de eza megpuszilgattam....háááááát necces 😊

|
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 526
de komolyan, hol puszilgattad a hölgyet?
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
Gyűlölöm, hogy majd szétrobban a fejem ebben a buzi melegben...Schleck
Most fürödtem meg, nyitva az ablak, megy a ventilátor, és izzadok. 😉süti
22 fokot nem csinál, de 40 m2-es, 4 méter magas szobába is leviszi még a 2,6 Kw-os is szépen 26 fokra. És az teljesen elviselhető.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Engem nem kell meggyőzz.
Számomra teljesen normális egy vallásos ember feleségét ölelgetni, puszilgatni.
Biztos van vonatkozó passzus a Bibliában.
De a kollega ezek szerint nem ismeri elég alaposan, sőt, a szemének jobban hisz, mint neked.Sobri Jóska
Meg sem lepődök 😀
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Gyűlölöm, hogy majd szétrobban a fejem ebben a buzi melegben...Schleck
Most fürödtem meg, nyitva az ablak, megy a ventilátor, és izzadok. 😉
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 285
Engem nem kell meggyőzz.
De a kollega ezek szerint nem ismeri elég alaposan, sőt, a szemének jobban hisz, mint neked.Sobri Jóska
A 10 parancsolatot végigvettem, nincs gáz! 😀
catattack
De ha szent csókkal köszöntöd, az is biblikus. 😀
több mint 13 éve
catattack 3 520
Engem nem kell meggyőzz.
A 10 parancsolatot végigvettem, nincs gáz! 😀
több mint 13 éve
Engem nem kell meggyőzz.
De a kollega ezek szerint nem ismeri elég alaposan, sőt, a szemének jobban hisz, mint neked.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Gyűlölöm, hogy majd szétrobban a fejem ebben a buzi melegben...

több mint 13 éve
catattack 3 520
Ez az érdekes, hogy semmi szikráját soha nem mutattam, hogy akarok tőle valamit, mert nem is akarok. Mint nő "leszarom". Szerintem a vallás kavart be náluk, ugyanis erősen hívők!
több mint 13 éve
A tudatalattid viszont ezt sugározta.
Hangold össze magad.
Akkor elkerülnek az ilyen anomáliák.Sobri Jóska
Nála tuti nem sugárzott semmit.
Amúgy a többieket is biztos érdekli ez! Kifejtenéd, hogy mit értesz ez alatt?
catattack
Jóbarátod biztos ismer téged.
Látott milyen, ha tetszik neked egy nő.
Most is ezt láthatta rajtad.
Te viszont tagadod kopulatív szándékodat.
Ergó, nincs összhangban a tudatalattid és az öntudatod.
Ellentmondásos a viselkedésed és a kommunikációd.
Pedig mindenkinek jobb ha összhangban, harmóniában vannak.

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 292 — Vikings fan
Hangold össze magad.
catattack
Szerintem a többség nevében azt mondom,hogy ne inkább ne fejtse ki.
Amúgy valszeg van ott valami probléma ezért féltékeny.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Hangold össze magad.
több mint 13 éve
Megérezte az igazságot, hogy megdugnád a zasszonyt.
Megdugnád?Sobri Jóska
Abszolút nem! Van jobb akit lehetne, mégse teszem. Fáradt vagyok.
catattack
Hangold össze magad.
Akkor elkerülnek az ilyen anomáliák.

több mint 13 éve
catattack 3 520
Megérezte az igazságot, hogy megdugnád a zasszonyt.
Megdugnád?Sobri Jóska
Abszolút nem! Van jobb akit lehetne, mégse teszem. Fáradt vagyok.