Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 857 — #NoStress
Elég elszántnak tűnik.
Lehet, hogy ő sincs oda a cigányozásért, zsidózásért, és nem elégszik meg ezügyben annyival, hogy fórumokra írogasson?
A rendet meg nem biztosítja senki, mint már beszéltük sokszor, semmilyen gárda, ez egyik fél részéről se a rendről szól.

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
bazmeg, pár éven belül itt polgárháború lesz...Black_Adder
Remélem is. Ismerősnél csőre van töltve az összes fegyver.kishaszi
Annyi fegyverünk van, hogy az utcánkat szerintem két hétig tartani tudjuk.... 😊csi77
Biztos?
Sobri Jóska
A ház, ami előtt áll a Török István utcai Fekete Gyémánt mozi, Hősök terén. A pécsieknek nem kell bemutatni a környezetet. Ez a faszi égő gyufaszál a lőporos hordó felett. Hősök tere gettó. Szó szerint. Az alja, a söpredéke ennek az etnikumnak. Na ők fogják biztosítani majd a rendet.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 857 — #NoStress
Annyi fegyverünk van, hogy az utcánkat szerintem két hétig tartani tudjuk.... 😊csi77
Biztos?

több mint 13 éve
Dixi et salvavi animam meam.

"Facebookon gyűjt "gárdája" felfegyverzésére a pécsi roma
A népszerű közösségi portálon gyűjt egy a romákat védő szervezet felfegyverzésére egy magát Daflics ezredesnek nevező Bagó Ferenc. Ígérete szerint az összegeket fegyverekre fordítja és eszközökre, ruhára "roma és nem roma katonáinak"
."
 www.pecsistop.hu/regio/facebookon-gyujt-gardaja-felfegyverzesere-a-pecsi-roma/1079896/
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 319 — Bears & Illinois fan
Annyi fegyverünk van, hogy az utcánkat szerintem két hétig tartani tudjuk.... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 319 — Bears & Illinois fan
Na ez mindennek a teteje.
A Magyar Gárda után itt a Roma Gárda:
 www.origo.hu/itthon/20120905-a-magyar-garda-utan-itt-a-roma-garda.htmlapeszos
Nem a teteje.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 194 — Steelers fan
akkor is bátor leszel amikor menni kell előre?Amadeus91
Lőfegyver nélkül, mivel pacifista vagyok😛 Mindenesetre én nem kezdeményeznék, de a orcám másik felét se tartanám oda.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 707
akkor is bátor leszel amikor menni kell előre?
több mint 13 éve
Remélem is. Ismerősnél csőre van töltve az összes fegyver.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Cigány lovagrend után Roma Gárda.
El is megyek hányni.
A rendőr megérkezéséig fenntartják a rendet muhahahahahahahaha.

több mint 13 éve
Ezért most ki fog ajvékolni, hogy Tíííccssáák beee!!! Azért van eszük. Ott alakulgatnak, ahol a leggyengébb a jobbik. Meg nem is volt Magyar Gárda.

Amúgy azon gondolkodtam, mikor fognak fáklyás felvonulást tartani Bándy Kata áldozata javára...
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ez kurva nagy!
Ahol támadás vagy fenyegetés éri őket, ott megjelennek, és fenntartják a rendet addig, amíg nem érkeznek meg a rendőrök.
A lopásért elítélt, bűntetett előéletű férfi ...
😂
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
bazmeg, pár éven belül itt polgárháború lesz...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
 www.origo.hu/itthon/20120905-a-magyar-garda-utan-itt-a-roma-garda.htmlapeszos
remélhetőleg találkozik a 2 csapat egymással valahol a tajga közepén.
több mint 13 éve
 www.origo.hu/itthon/20120905-a-magyar-garda-utan-itt-a-roma-garda.html
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Nem elég, hogy beszoptam a szokásos őszi betegségemet így szezonkezdet előtt, kibaszottul nem tudok aludni sem, ráadásul az NFL-szezonnyitó se ma van, hogy legalább legyen benne valami jó

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 668 — sapka
Próbáljatok meg egyszer reggel nyitáskor bejutni vérvételre.Bazzani
emiatt sajnálom, hogy eltörölték a vizitdíjat (javaslat, próbáld hangosan citálni, hogy fertőző beteg vagy, ettől a szótól félnek😛)
sapka
Csak szólok, hogy a vizitdíj, mint olyan, semmit nem segített ezen az állapoton.kishaszi
fura, errefelé kisöpörte a reggeli 'szimulálókat', és jól működött a rendszer, legalábbis én így tapasztaltam (+megerősítették páran)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
😀

több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 486
Átlag 15-30 percet vannak bent, én a legkomolyabb gondommal is átlag 5 percet.kishaszi
Akkor beszélgetni meg panaszkodni ki fog? Na szép... 😀

több mint 13 éve
emiatt sajnálom, hogy eltörölték a vizitdíjat (javaslat, próbáld hangosan citálni, hogy fertőző beteg vagy, ettől a szótól félnek😛)

sapka
Csak szólok, hogy a vizitdíj, mint olyan, semmit nem segített ezen az állapoton. Ugyanúgy 2 órát vártam nyanyák-taták miatt (előre is elnézést az egyébként tisztességben elagott idősb társainktól, nem vagyok én szocio-kannibál), a vizitdíj bevezetés előtt is, közben is, utána is. AZ a rendszer semmit nem változtatott azon, hogy beszélgetnek, diskurálnak, elmesélik az életüket vérvétel, vizsgálat közben stb. Érdekes, ha nekem kell csak valami rövid dolgot intéznem - lásd vérvétel, vagy sima papier, akkor is sokat kell várnom. Ráadásul az meg 500 Ft, szóval 1-1 ilyen vérvétellel ki van váltva bőven a vizitdíj, az a pénz náluk marad, ráadásul minden nap van minimum 20-25 vérvétel.
Átlag 15-30 percet vannak bent, én a legkomolyabb gondommal is átlag 5 percet.

több mint 13 éve

sapka
"karaj akció"
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 668 — sapka

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 820 — capitaine du château de Vienne 1487
Bazza nyert a laborral, mondjuk engem beteg gyerekkel a kézben négy tekkölre vettek, aztán engedtem ki a hangom, hogy szégyejjék magukat. Valaki visszabüfögöt, no akkor telefonáltam, s a szakrendelő igazgató kísért be, mondtam nem akartam először a gondózóval, mégis emberek, megoldom, de nem, kibaszott állatkert. Csak a levett vizeletet adtuk le, semmi komplikáció, szevasz, köszönöm, mikor jöjjek az eredményért, önnyi.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Előre leszögezem: szeretem a motorokat, látványosak, feelingesek, meg minden. Egy életérzés, stb.

Ugyanakkor sose fogom megérteni, hogy miért jó pl. az olyan motor, amit 1 kilóméterről meghallva a lakótelepen is olyan hatást kelt az emberben, mintha a savanyúkáposzta-aludttej-kefír-dinnye-sör-kovászosuborka kombó után olyan rojtosra fossa az ember a nadrágját, hogy öröm nézni. Mellé azt is, hogy meg is ijedek az ilyen hanghatástól, ami egyébként persze az összes épületről még visszaverődik és a nemzetközi Ferenc sem segít, tévét se hallani és még sorolhatnám. (Ugyanez vonatkozik egyébként a kis szar robogókra, amik egy gigantikus szúnyogra hasonlítanak hang szempontjából, szintén komoly halláskárosodás közeli állapotokat okozva, ja meg olyan büdösek, mintha kutyaszaros cipőt égetnének a robbanómotorban...)
Mindet bassza meg anyja hátán egy talicska aprómajom!

több mint 13 éve
várni? Amikor Moszkvából elindulsz este 11kor, hogy 2 nap múlva délre hazaérj vonattal és lemerül induláskor a telefonod. Na az türelem.Amadeus91
Nem. A türelem az az, amikor Moszkvából elindulsz Pestre 1945-ben, és 1953-ban érsz haza. Jóesetben.Sobri Jóska
ne politizáljunkAmadeus91
Ez nem politika. Történelem.Sobri Jóska
45ben még nem engedtek el erre felé senkit sem Moszkvából.

www.port.hu/ameddig_a_labam_birja_so_weit_die_fusse_tragen/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=84796&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_topic_id=2

kedvet csináltál ehhez a filmhez