Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
7végén bulizni voltunk a melótársakkal. Az egyik srác hozta a feleségét. A gyerekkel szinte baráti a viszonyunk. Nagyon megszerettem a feleségét, jót beszélgettem vele. A végén a nőt megöleltem, megpuszilgattam. Erre tegnap az az üzenet fogadott FB-on, hogy megingott a bizalma bennem, meg hogy semmibe vettem a házasságát!Megérezte az igazságot, hogy megdugnád a zasszonyt.
Kibaszottul szíven ütött!catattack
Megdugnád?
több mint 13 éve
catattack
3 520
Attól függ, ki milyen fajta 😊 Ha neked tetszik, ha baráti jellegből puszilgatják a feleséged, az a te dolgod, de hogy más mit érez, az már komplikáltabb.szabaNa jó, de nem akárki! Egy jó baráttól aki szeret bennünket, attól nem értem félre...
több mint 13 éve
Attól függ, ki milyen fajta 😊 Ha neked tetszik, ha baráti jellegből puszilgatják a feleséged, az a te dolgod, de hogy más mit érez, az már komplikáltabb.Lehet hogy éjjel már tévedésből a te nevedet suttogta a csaj a srác fülébe 😊atapapaÉn is így fognám fel! Hogy lehet ezen kiakadni...catattack
több mint 13 éve
catattack
3 520
Lehet hogy éjjel már tévedésből a te nevedet suttogta a csaj a srác fülébe 😊atapapaÉn is így fognám fel! Hogy lehet ezen kiakadni...
több mint 13 éve
7végén bulizni voltunk a melótársakkal. Az egyik srác hozta a feleségét. A gyerekkel szinte baráti a viszonyunk. Nagyon megszerettem a feleségét, jót beszélgettem vele. A végén a nőt megöleltem, megpuszilgattam. Erre tegnap az az üzenet fogadott FB-on, hogy megingott a bizalma bennem, meg hogy semmibe vettem a házasságát!Lehet hogy éjjel már tévedésből a te nevedet suttogta a csaj a srác fülébe 😊
több mint 13 éve
catattack
3 520
Mondjuk lehet nekem se tetszene, ha az asszonyt körbecsókolgatnák. 😊szabaMiért? Mi vele a gond? Teljes baráti szeretet uralkodott! Azt mondja, kikezdtem vele! :/
több mint 13 éve
7végén bulizni voltunk a melótársakkal. Az egyik srác hozta a feleségét. A gyerekkel szinte baráti a viszonyunk. Nagyon megszerettem a feleségét, jót beszélgettem vele. A végén a nőt megöleltem, megpuszilgattam. Erre tegnap az az üzenet fogadott FB-on, hogy megingott a bizalma bennem, meg hogy semmibe vettem a házasságát!Mondjuk lehet nekem se tetszene, ha az asszonyt körbecsókolgatnák. 😊
több mint 13 éve
catattack
3 520
7végén bulizni voltunk a melótársakkal. Az egyik srác hozta a feleségét. A gyerekkel szinte baráti a viszonyunk. Nagyon megszerettem a feleségét, jót beszélgettem vele. A végén a nőt megöleltem, megpuszilgattam. Erre tegnap az az üzenet fogadott FB-on, hogy megingott a bizalma bennem, meg hogy semmibe vettem a házasságát!Kibaszottul szíven ütött!
több mint 13 éve
Ha a balomra fordultam, izzadtam, ha a jobbomra, izzadtam, hasamra/hátamra fordulva még jobban.Emiatt voltam kénytelen megjárni már a bőrgyógyászatot is, mert annyira beizzadok éjszaka, hogy kijött rajtam egy rakat folt. Nem baj mondom, szépen kenegetem napi 2-szer, de mire elmúlik addigra kijön máshol... Jól van mondom akkor meg szarok bele, úgyhogy most olyan vagyok mint egy kis boci. 😀
Mikey
több mint 13 éve
Ha már erről van szó.4:15-kor 27°C? Nooooormális?!?!
Ehhez kapcsolódóan.
Múlthéten szabin voltam, úgy 80%-ban sikerült is kipihennem magam.
Mondom fasza, végre úgyahogy pihenten megyek dolgozni.
Erre ma éjjel szumma 70-80 percet aludtam. 2:40-kor még ránéztem az órámra, 4-kor meg már keltem.
Ha a balomra fordultam, izzadtam, ha a jobbomra, izzadtam, hasamra/hátamra fordulva még jobban.
Így végeredményben ott vagyok ahol a part szakad, egy hét szabi után pontosan úgy megyek dolgozni, mint előtte utolsó napon: mint a mosott szar.
Oké, nem pontosan úgy, mert ettől még kipihent vagyok, csak kurvára álmos.
Ami esetemben nem túl szerencsés, mert pénzzel foglalkozok egész nap.
De hát evvan. Iszok egy-két-három kávét, aztán hajrá.
persze ettől még egy kicsit bekaphatja a faszom a meleg.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Btw, a legnagyobb érv mindemellett a jó időre a sok miniruhás csajszi, ha ennek sem tudtok örülni, ott nagyon nagy baj van 😀

több mint 13 éve
a Nabucco még nem tart sehol, miközben a Déi-Áramlat már épül ezerrel.ebben is van igazság.Amadeus91Átalánynál viszont tök mindegy milyen évszak van, így is, úgy is megy rá a fizetés fele.
Ha jól rémlik az akkori szeretett politikusaink intézték ezt is ilyen jól, mert elvileg többszörös áron vettük/vesszük a gázt az oroszoktól, mint más országok.
Nabuccóra mondjuk kíváncsi leszek fog-e változtatni valamin...
süti
több mint 13 éve
Én akkor is azt mondom, hogy van 9 hónap, de legyen mondjuk 7, masszív szar idő, ezt a max 3 havi meleget ne sajnáljátok már, végre lehet menni tópartra, nem kell agyonöltözni... Az év nagy része szar időt hoz, miért baj, ha van jó is?

több mint 13 éve
ebben is van igazság.Amadeus91Átalánynál viszont tök mindegy milyen évszak van, így is, úgy is megy rá a fizetés fele.
Ha jól rémlik az akkori szeretett politikusaink intézték ezt is ilyen jól, mert elvileg többszörös áron vettük/vesszük a gázt az oroszoktól, mint más országok.
Nabuccóra mondjuk kíváncsi leszek fog-e változtatni valamin...
több mint 13 éve
Az a gyilkos amikor ki kell fizetni a gázszámlát. Inkább elviselem a meleget.Bazzaniebben is van igazság.
több mint 13 éve
Az a gyilkos amikor ki kell fizetni a gázszámlát. Inkább elviselem a meleget.
több mint 13 éve
én is dettó. Hideg ellen fel lehet öltözni, még hó is van, tiszta öröm bódottá. De érted ilyen 35-40 fokban, amikor éjjel van 25, na az gyilkos.ezért szeretem a telet. -20ig minden jöhet, de +30nál már készülök megdögleni. Hegyi ember rlz Amadeus91Akkor te szerencsés vagy, mert engem mára +20-25 fok is kikezd... Mellesleg inkább lapátolom el a havat 10 perc alatt, és öltözök fel rendesen, hogy ne fázzak, mint vágom a füvet 2 órán át, és trikóban melegem legyen...süti
több mint 13 éve
ezért szeretem a telet. -20ig minden jöhet, de +30nál már készülök megdögleni. Hegyi ember rlz Amadeus91Akkor te szerencsés vagy, mert engem mára +20-25 fok is kikezd... Mellesleg inkább lapátolom el a havat 10 perc alatt, és öltözök fel rendesen, hogy ne fázzak, mint vágom a füvet 2 órán át, és trikóban melegem legyen...
több mint 13 éve
Büdös kurva élet fasza állna már ebbe retkes nyárba bele. Napközbe rohad meg az ember, estére mikor meg nyugisan megnézne az ember egy rohadt meccset/futamot/olimpiát vagy akármit, akkor meg dörög, villámlik, két percenként áramszünet...sütiezért szeretem a telet. -20ig minden jöhet, de +30nál már készülök megdögleni. Hegyi ember rlz
több mint 13 éve
Büdös kurva élet fasza állna már ebbe retkes nyárba bele. Napközbe rohad meg az ember, estére mikor meg nyugisan megnézne az ember egy rohadt meccset/futamot/olimpiát vagy akármit, akkor meg dörög, villámlik, két percenként áramszünet...
több mint 13 éve
Köcsög nyugdíjas geci brúszvilisz mikor takarodik már haza a büdös picsába? Ma is sorakoztak a buzi hálivúd kamionjai, holnap megint le lesz zárva minden, elindulhatok már hajnalban, hogy esetleg beérjek időben. Erre kurvára van szükség.
több mint 13 éve
fradi meccs után még kellett nekem ez szar ffi kézi is.... 😡@@@
|
több mint 13 éve
én is most értem haza. két dolog miatt érdemes elmenni rá a moziba, az IMAX hang gecinagyondurva és a (parádés) macskanő segge a feszes ruciban a legnagyobb vásznon látható ott.amúgy az arányod rontását talán megéri az egyik portálon. közepes akciófilm.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Jah, olvastam az ottani hsz-eket. De minél nagyobb a mintavétel, annál pontosabb az eredmény.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Filmek topicba írtunk róla páran. Én a premieren néztem meg, és annyira nem adta, mint a 2. rész.De talán inkább kihagytam volna ezt a faszkodástWyattMár csak a lényeget áruld el: a film jó volt? 😀 (Legalábbis az a része, amit láttál és/vagy hallottál a hülyegyerekektől.)Mikey