Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
te is. Nem? Amadeus91
Abban az 1-2 meccsben benne lehet (legalább) egy vb címmeccs is. Kicsit más a kettő...Asbee
dehogy lesz. Jó boxoló, szimpatikus ember és sportember - tényleg le a kalappal - de ő neki nem hiszem, hogy ekkora dobása van még. Már nem lehet eladni, Németországban ugye nem kérnek belőle, USA-ba meg nem tudom mekkora esélye van 38 évesen berobbanni. Max 1-2 látványos győzelem valami Abdur Bajkal azeri bajnok ellen egy jól összerakott pesti gálán az Arénában vagy USA -ban egy vegasi felvezető meccsen. Sokkal hamarabb kellett volna lépnie és megpróbálni a tengerentúlon.
És hálás lehet az égnek, hogy 38 évesen még mindig ott tud lenni.Amadeus91
Ott lett volna a Cloud elleni meccs ha nem sérül meg. Bár azt simán elcsalták volna neki is, ahogy Campillonak csalták el. Most ki kell csapnia Chilembát, aki ott nyer, annak összejöhet a címmeccs.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 526
te is. Nem? Amadeus91
Abban az 1-2 meccsben benne lehet (legalább) egy vb címmeccs is. Kicsit más a kettő...Asbee
dehogy lesz. Jó boxoló, szimpatikus ember és sportember - tényleg le a kalappal - de ő neki nem hiszem, hogy ekkora dobása van még. Már nem lehet eladni, Németországban ugye nem kérnek belőle, USA-ba meg nem tudom mekkora esélye van 38 évesen berobbanni. Max 1-2 látványos győzelem valami Abdur Bajkal azeri bajnok ellen egy jól összerakott pesti gálán az Arénában vagy USA -ban egy vegasi felvezető meccsen. Sokkal hamarabb kellett volna lépnie és megpróbálni a tengerentúlon.
És hálás lehet az égnek, hogy 38 évesen még mindig ott tud lenni.
több mint 13 éve
te is. Nem? Amadeus91
Abban az 1-2 meccsben benne lehet (legalább) egy vb címmeccs is. Kicsit más a kettő...

több mint 13 éve
A profi boksz manapság erről szól.
Karakterek felépítése, kerülve a rizikós meccseket, és tán a karrier csúcsán 1-2 húzósabb meccs rengeteg pénzért. De ez is főként alacsonyabb súlycsoportokban.
Sobri Jóska
Carl Froch?

Egyébként Erdei persze hogy jobb, mint Kokó volt. Csak belegondolva abba, hogy Balzsay épp a zöld asztalon veszíti el a címét, Erdeiben pedig van még egy-két meccs és kifújt utánuk pedig? Asbee
1 topikkal arrébb ugyanezért a hszemért beszóltál. Mondtam már, hogy imádlak? 😀Amadeus91
Akkor konkrétan azt mondtad, hogy neki vége...Asbee
te is. Nem?
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
nem tettem le az asztalra semmit, pont emiatt -veled ellentétben- nem is veszem a bátorságot, hogy olyanokat becsméreljek, akik viszont nagyon sokat.

Black_Adder
hát ez gyönyörű nem mondom...
most akkor másoljam be ide a Nagy Lacit ócsároló
bejegyzéseidet néhány héttel ezelőttről....??!!
több mint 13 éve
Karakterek felépítése, kerülve a rizikós meccseket, és tán a karrier csúcsán 1-2 húzósabb meccs rengeteg pénzért. De ez is főként alacsonyabb súlycsoportokban.
Sobri Jóska
Carl Froch?

Egyébként Erdei persze hogy jobb, mint Kokó volt. Csak belegondolva abba, hogy Balzsay épp a zöld asztalon veszíti el a címét, Erdeiben pedig van még egy-két meccs és kifújt utánuk pedig? Asbee
1 topikkal arrébb ugyanezért a hszemért beszóltál. Mondtam már, hogy imádlak? 😀Amadeus91
Akkor konkrétan azt mondtad, hogy neki vége...

több mint 13 éve
Sobri Jóska
Carl Froch?

1 topikkal arrébb ugyanezért a hszemért beszóltál. Mondtam már, hogy imádlak? 😀
több mint 13 éve
Sobri Jóska
Carl Froch?

Egyébként Erdei persze hogy jobb, mint Kokó volt. Csak belegondolva abba, hogy Balzsay épp a zöld asztalon veszíti el a címét, Erdeiben pedig van még egy-két meccs és kifújt utánuk pedig? Senki nincs...Ezért becsüljük már meg jobban kicsit Kokót is (persze a hülyeségei alól őt se mentem fel...). Ki így ki úgy éli meg a vereséget.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Olyan, mintha megvették volna a VB-címet.
Dicséretes, biztos sokat edzett, azt viszont látni, hogy arca van...
De ha meghallja, hogy "CSAKÓÓN", akkor vége van 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
nem tettem le az asztalra semmit, pont emiatt -veled ellentétben- nem is veszem a bátorságot, hogy olyanokat becsméreljek, akik viszont nagyon sokat.

Már öreg volt amikor kikapott, egyébként nem rögtön utána vonult vissza, utána még egyet nyert. Csak h pontosak legyünk...Black_Adder
nemtom...én sem becsmérlem...de egy neves ellenfelet nem tudok megnevezni, akit megvert volna...
JC6
Egyik menedzsmentnek se érdeke a sztárjának esetleges veresége. Márpedig ezt a legbiztosabban úgy lehet elkerülni, ha nem is meccselnek egymással.
Kismillió példa van arra a boxtörténelemben, hogy evidens meccsek nem jöttek össze, így megelőzendő a vesztes elértéktelenedését a piacon.
Koko-nál pedig kőprofi volt a menedzsment, világbajnoki címig tudták terelni igazi nagyágyú legyőzése nélkül is. (Szerintem a Hamed meccsnek sosem volt létjogosultsága, de marketingszempontból lehetett bátran hangoztatni.)

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
Koko sztorija a tipikus példája egy szorgalmas, ambíciózus sportoló, és egy jó menedzsment egymásratalálásának.
Rá el lehet mondani, hogy kihozta magából a maximumot.
Ami azt jelenti, hogy bár nem volt annyira ügyes, vagy tehetséges, mint akkoriban jópáran a súlycsoportjából, mégis világbajnok lett, és utána se hullott be a homályba, hanem tudta kamatoztatni népszerűségét.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Már öreg volt amikor kikapott, egyébként nem rögtön utána vonult vissza, utána még egyet nyert. Csak h pontosak legyünk...Black_Adder
nemtom...én sem becsmérlem...de egy neves ellenfelet nem tudok megnevezni, akit megvert volna...
több mint 13 éve
Más része, hogy Magyarországon milyen állapotban vannak a küzdősportok... beleértve a boxot is.Amadeus91
Jah, szörnyű állapotok uralkodnak. Eddig csak két ezüstöt és két bronzot nyertünk az olimpián küzdősportokból.

Egyébként boxban valóban szörnyű a helyzet, de abba nem látok bele, külsősként pedig nem polkorrekt a véleményem.Schleck
menj le egy vidéki edzőterembe. Tipikus magyar sztori, olyan körülmények közt edzenek még a bajnokok is, hogy egy külföldi bunyós nem tenné be oda a lábát. Amikor Melvin Manhoef Pesten bunyózott (K-1) nem akarta elhinni, hogy így készülnek a magyar versenyzők. Csak súlyosbítja a dolgot, hogy a bunyóból nem lehet megélni, a fiatal srácok egy harmada rendőr lesz, kétharmad része meg pénzbehajtó, kidobó... nálunk a teremben anno a kommandóstól kezdve a verőlegényig minden volt.
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 453
Elmehet ez a Kokó a jó büdös picsába , hogy
minden reggel képes tele sírni a műsort a Class Fm-en , nem mellesleg mint fizetett tudósító , hogy neki milyen korán kell kelnie , meg mennyit kell egész nap utazgatnia hogy majdnem minden (!) magyar eseményen ott lehessen!!Úgy hogy persze esténként meg a Sohoba járnak mulatozni...
Anyád Koko!! yooker
azon kéne agyalnia, hogy miért nem bírt talpra állni, mikor lecsapta az első komolyabb ellenfél.Amadeus91
egy olimpiai bajnok, profi világbajnok sportolót gyalázol.
Te mit tettél le az asztalra?Black_Adder
nem gyalázom, de véleményem lehet róla. Te mit tettél le az asztalra? Ja, akkor ne legyen véleményed.

Kokóról meg mindent elmond, hogy az első vesztes meccse után visszavonult. Ez tény, nem gyalázás.Amadeus91

Már öreg volt amikor kikapott, egyébként nem rögtön utána vonult vissza, utána még egyet nyert. Csak h pontosak legyünk...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
minden reggel képes tele sírni a műsort a Class Fm-en , nem mellesleg mint fizetett tudósító , hogy neki milyen korán kell kelnie , meg mennyit kell egész nap utazgatnia hogy majdnem minden (!) magyar eseményen ott lehessen!!Úgy hogy persze esténként meg a Sohoba járnak mulatozni...
Anyád Koko!! yooker
azon kéne agyalnia, hogy miért nem bírt talpra állni, mikor lecsapta az első komolyabb ellenfél.Amadeus91
Te mit tettél le az asztalra?Black_Adder
nem gyalázom, de véleményem lehet róla. Te mit tettél le az asztalra? Ja, akkor ne legyen véleményed.

Kokóról meg mindent elmond, hogy az első vesztes meccse után visszavonult. Ez tény, nem gyalázás.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Más része, hogy Magyarországon milyen állapotban vannak a küzdősportok... beleértve a boxot is.Amadeus91
Jah, szörnyű állapotok uralkodnak. Eddig csak két ezüstöt és két bronzot nyertünk az olimpián küzdősportokból.

Egyébként boxban valóban szörnyű a helyzet, de abba nem látok bele, külsősként pedig nem polkorrekt a véleményem.

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 453
Anyád Koko!! yooker
Te mit tettél le az asztalra?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
Anyád Koko!! yooker
Azért ennyire ne. Magyar profi boksz átlagától így is keményen kiemelkedik...Asbee
Erdeit én személy szerint sokkal jobbnak tartom. Más része, hogy Magyarországon milyen állapotban vannak a küzdősportok... beleértve a boxot is.Amadeus91
A késelés nem olimpiai szám?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Anyád Koko!! yooker
Azért ennyire ne. Magyar profi boksz átlagától így is keményen kiemelkedik...Asbee
Erdeit én személy szerint sokkal jobbnak tartom. Más része, hogy Magyarországon milyen állapotban vannak a küzdősportok... beleértve a boxot is.
több mint 13 éve
Anyád Koko!! yooker
Azért ennyire ne. Magyar profi boksz átlagától így is keményen kiemelkedik...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fülhallgató nélkül harsogtatja a mobiljáról a romadance-et. apeszos
aka cigányhifigabtsi
lopott telefonhoz nem jar headset ...
több mint 13 éve
Anyád Koko!! yooker
azon kéne agyalnia, hogy miért nem bírt talpra állni, mikor lecsapta az első komolyabb ellenfél.
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Anyád Koko!!
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Eljönnétek egyszer Lyukóbányára, azután összetennétek a két kezeteket, hogy arrafelé "csak" hangosan hallgatják a zenét. 😀
Iszonyat durva, hogy leélték azt a környéket pár év alatt, pedig gyerekkoromban még ott nyaraltam. Egy szép, csendes, barátságos környék volt még szerintem egy 10 éve is. Aztán most csak tessék gugliban rákeresni pár képre...süti
nagyszüleimnek is volt ott több telkük, aztán jó pár betörés meg környékbeli balhé után már ritkábban jártunk ki... két éve apával elmentünk arra, a házainkat konkrétan széthordták, de annak is örültünk, hogy a kocsit nem lopták ki alólunk... és tényleg durva, gyerekkori nyaraimat szinte végig ott töltöttem :\kristof
Rasszisták vagytok. Fúj.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Eljönnétek egyszer Lyukóbányára, azután összetennétek a két kezeteket, hogy arrafelé "csak" hangosan hallgatják a zenét. 😀
Iszonyat durva, hogy leélték azt a környéket pár év alatt, pedig gyerekkoromban még ott nyaraltam. Egy szép, csendes, barátságos környék volt még szerintem egy 10 éve is. Aztán most csak tessék gugliban rákeresni pár képre...süti
nagyszüleimnek is volt ott több telkük, aztán jó pár betörés meg környékbeli balhé után már ritkábban jártunk ki... két éve apával elmentünk arra, a házainkat konkrétan széthordták, de annak is örültünk, hogy a kocsit nem lopták ki alólunk... és tényleg durva, gyerekkori nyaraimat szinte végig ott töltöttem :\