Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
kurva google chrome. Én vagyok a szar vagy tényleg azt csinálja, hogy kitörli magától a szöveget addig ahol a kurzor áll?! Kurva anyját egy szép hosszú német hivatalos levelet kezdhettem elölről....
több mint 13 éve
mindjárt kezdődik a szezon srácok, kell ennél több?!Ugyanez, 1-2 napig tré lesz, míg visszaszokik az ember. Csodás Olimpia volt.VrijbloedMár most hiányérzetem van. 😕Same here. Két hete ez határozta meg az összes napomat. Most az a tipikus szar üres érzésem van mikor egy állom nyaralásról jön haza az ember a hétköznapokba.. :/Hanni
Legyen már Olimpia!eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Franciaországból kitoloncoltak kétszáz romániai cigányt, állítólag egy program keretén belül pénzt kaptak hogy visszatakarodjanak ahonnan jöttek. A cigó meg nyugodt szívvel nyilatkozza a TV-ben, hogy pár hét múlva úgyis visszamegy, mert ott meg tud élni koldulásból és kisebb értékű lopásokból.... WTF???? Dolgozni az mi??? Szibériában létre kéne hozni egy 25 méter magas betonfallal körülvett országnyi területet, oda betenni az összeset oszt jónapot... de felőlem lehet a Szaharában is.gabokockawinter is coming
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ugyanez, 1-2 napig tré lesz, míg visszaszokik az ember. Csodás Olimpia volt.Már most hiányérzetem van. 😕Same here. Két hete ez határozta meg az összes napomat. Most az a tipikus szar üres érzésem van mikor egy állom nyaralásról jön haza az ember a hétköznapokba.. :/Hanni
több mint 13 éve
Már most hiányérzetem van. 😕nekem is máris hiányzik, na de ha mindig lenne, akkor vesztene a varázsából...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Már most hiányérzetem van. 😕Same here. Két hete ez határozta meg az összes napomat. Most az a tipikus szar üres érzésem van mikor egy állom nyaralásról jön haza az ember a hétköznapokba.. :/
több mint 13 éve
Már most hiányérzetem van. 😕Legyen már Olimpia!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Igazából meg kéne dícsérnem a MÁVot mert ekvesebb mint 30 percet késtek és még a klíma is működött nem úgy mint hazafele...5 az bele. 😀 A 10 is, meg egy év alatt megszoktam, ha csak ennyi lenne mindig. 😀Annyi szerintem még belefér. Amúgy 5 percig nem számít késésnek. Igaz arrafelé nem tudom mi a helyzet én 98 %-ban Gyseven utazok, ez egy fokkal jobb. Itt legalább próbálnak valamit meg valami kis pénz is van fejlesztésekre, de ahogy mondták MÁV-nál kb semmi. És hát elég sok vasutas dolgozó nem a szorgalmáról ismert (akinek nem inge...). Ahogy egyik ismerős röviden összefoglalta vasutat: "nagy vasak, durva történetek, még durvább emberek" 😀AsbeeNyilvan kesik a kurva vonat igy pont nem latom a kezi mecs elejet. Pedig nincs meleg/hideg, se eso, meg a szel se fuj. Kíváncsi vagyok most mire fogják, bztos a vezeto szemebe sutott a nap.TocaEz a MÁV ajándéka az utasoknak. 😀 5-10 perc a minimum. 😀 Vasárnap jöttünk vissza haverokkal kempingből, semmi eső, szél, nincsenek különböző munkálatok, stb csak napsütés és jó idő, késett 10 percet. 😀
Nem kell semmire se fogni, ez szerintem tényleg a MÁV "ajándéka". 😀Vrijbloed
Nálatok azért jobb szerintem, itt azért Keleten elég tré állapotok uralkodnak. 😀Vrijbloed
több mint 13 éve
5 az bele. 😀 A 10 is, meg egy év alatt megszoktam, ha csak ennyi lenne mindig. 😀Annyi szerintem még belefér. Amúgy 5 percig nem számít késésnek. Igaz arrafelé nem tudom mi a helyzet én 98 %-ban Gyseven utazok, ez egy fokkal jobb. Itt legalább próbálnak valamit meg valami kis pénz is van fejlesztésekre, de ahogy mondták MÁV-nál kb semmi. És hát elég sok vasutas dolgozó nem a szorgalmáról ismert (akinek nem inge...). Ahogy egyik ismerős röviden összefoglalta vasutat: "nagy vasak, durva történetek, még durvább emberek" 😀AsbeeNyilvan kesik a kurva vonat igy pont nem latom a kezi mecs elejet. Pedig nincs meleg/hideg, se eso, meg a szel se fuj. Kíváncsi vagyok most mire fogják, bztos a vezeto szemebe sutott a nap.TocaEz a MÁV ajándéka az utasoknak. 😀 5-10 perc a minimum. 😀 Vasárnap jöttünk vissza haverokkal kempingből, semmi eső, szél, nincsenek különböző munkálatok, stb csak napsütés és jó idő, késett 10 percet. 😀
Nálatok azért jobb szerintem, itt azért Keleten elég tré állapotok uralkodnak. 😀
több mint 13 éve
Annyi szerintem még belefér. Amúgy 5 percig nem számít késésnek. Igaz arrafelé nem tudom mi a helyzet én 98 %-ban Gyseven utazok, ez egy fokkal jobb. Itt legalább próbálnak valamit meg valami kis pénz is van fejlesztésekre, de ahogy mondták MÁV-nál kb semmi. És hát elég sok vasutas dolgozó nem a szorgalmáról ismert (akinek nem inge...). Ahogy egyik ismerős röviden összefoglalta vasutat: "nagy vasak, durva történetek, még durvább emberek" 😀Nyilvan kesik a kurva vonat igy pont nem latom a kezi mecs elejet. Pedig nincs meleg/hideg, se eso, meg a szel se fuj. Kíváncsi vagyok most mire fogják, bztos a vezeto szemebe sutott a nap.TocaEz a MÁV ajándéka az utasoknak. 😀 5-10 perc a minimum. 😀 Vasárnap jöttünk vissza haverokkal kempingből, semmi eső, szél, nincsenek különböző munkálatok, stb csak napsütés és jó idő, késett 10 percet. 😀
több mint 13 éve
Ez rohadt sokáig fog fájni, vissza nem térő sansz volt....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Nyilvan kesik a kurva vonat igy pont nem latom a kezi mecs elejet. Pedig nincs meleg/hideg, se eso, meg a szel se fuj. Kíváncsi vagyok most mire fogják, bztos a vezeto szemebe sutott a nap.TocaEz a MÁV ajándéka az utasoknak. 😀 5-10 perc a minimum. 😀 Vasárnap jöttünk vissza haverokkal kempingből, semmi eső, szél, nincsenek különböző munkálatok, stb csak napsütés és jó idő, késett 10 percet. 😀
Nem kell semmire se fogni, ez szerintem tényleg a MÁV "ajándéka". 😀
több mint 13 éve
+ saját vezetősége+ a sínek.apeszosNyilvan kesik a kurva vonat igy pont nem latom a kezi mecs elejet. Pedig nincs meleg/hideg, se eso, meg a szel se fuj. Kíváncsi vagyok most mire fogják, bztos a vezeto szemebe sutott a nap.TocaÖt ellensége van a MÁV-nak: a 4 évszak meg az utasok...Asbee
több mint 13 éve
+ a sínek.Nyilvan kesik a kurva vonat igy pont nem latom a kezi mecs elejet. Pedig nincs meleg/hideg, se eso, meg a szel se fuj. Kíváncsi vagyok most mire fogják, bztos a vezeto szemebe sutott a nap.TocaÖt ellensége van a MÁV-nak: a 4 évszak meg az utasok...Asbee
több mint 13 éve
Nyilvan kesik a kurva vonat igy pont nem latom a kezi mecs elejet. Pedig nincs meleg/hideg, se eso, meg a szel se fuj. Kíváncsi vagyok most mire fogják, bztos a vezeto szemebe sutott a nap.TocaÖt ellensége van a MÁV-nak: a 4 évszak meg az utasok...
több mint 13 éve
Nyilvan kesik a kurva vonat igy pont nem latom a kezi mecs elejet. Pedig nincs meleg/hideg, se eso, meg a szel se fuj. Kíváncsi vagyok most mire fogják, bztos a vezeto szemebe sutott a nap.
több mint 13 éve
Vicces gyerek ez a drusza. Talán segíthetne felsöpörni néha: www.bama.hu/baranya/kozelet/ombudsman-embertelenek-a-korulmenyek-a-szolnoki-es-a-pecsi-bortonben-455850

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Iszonyatosan felháborító, amilyen gyűlölködést és uszítást az itthoni politikai "újságírás" leművel az Olimpiával kapcsolatban. Tényleg, mi a faszt képzelnek ezek?
több mint 13 éve
Franciaországból kitoloncoltak kétszáz romániai cigányt, állítólag egy program keretén belül pénzt kaptak hogy visszatakarodjanak ahonnan jöttek. A cigó meg nyugodt szívvel nyilatkozza a TV-ben, hogy pár hét múlva úgyis visszamegy, mert ott meg tud élni koldulásból és kisebb értékű lopásokból.... WTF???? Dolgozni az mi??? Szibériában létre kéne hozni egy 25 méter magas betonfallal körülvett országnyi területet, oda betenni az összeset oszt jónapot... de felőlem lehet a Szaharában is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Teljesen másról beszélsz.nem tettem le az asztalra semmit, pont emiatt -veled ellentétben- nem is veszem a bátorságot, hogy olyanokat becsméreljek, akik viszont nagyon sokat.hát ez gyönyörű nem mondom...
Black_Adder
most akkor másoljam be ide a Nagy Lacit ócsároló
bejegyzéseidet néhány héttel ezelőttről....??!!
yooker
Én Nagy Lacit nem a sportolói teljesítménye miatt, hanem emberi hozzáállása miatt "ócsároltam". Ha jól emlékszem sportolói képességeit egy percig nem vitattam, emberileg viszont megmérettetett és gyengének találtatott a szememben. Rengeteg sportolót/közembert tudnék mondani akik emberileg felülmúlják őt...
ON:
Utálom h egyfolytában kiforgatják, elferdítik a szavaimat...
szerk.: Egyébként valóban "ócsároltam" már olyan sportolót aki nem azt érdemli...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
picsába hogy csíp a hagyma...
több mint 13 éve
ennyit, hogy még el tudják -e adni.Élő szerződése van diBellával.dehogy lesz. Jó boxoló, szimpatikus ember és sportember - tényleg le a kalappal - de ő neki nem hiszem, hogy ekkora dobása van még. Már nem lehet eladni, Németországban ugye nem kérnek belőle, USA-ba meg nem tudom mekkora esélye van 38 évesen berobbanni. Max 1-2 látványos győzelem valami Abdur Bajkal azeri bajnok ellen egy jól összerakott pesti gálán az Arénában vagy USA -ban egy vegasi felvezető meccsen. Sokkal hamarabb kellett volna lépnie és megpróbálni a tengerentúlon.te is. Nem? Amadeus91Abban az 1-2 meccsben benne lehet (legalább) egy vb címmeccs is. Kicsit más a kettő...Asbee
És hálás lehet az égnek, hogy 38 évesen még mindig ott tud lenni.Amadeus91
Ha megfelelő lesz az erőnléte, nyer egy ki-ki meccset, akkor címért boxolhat. Akár még idén, 13 elején.
Ennyit számít a menedzsment.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Élő szerződése van diBellával.dehogy lesz. Jó boxoló, szimpatikus ember és sportember - tényleg le a kalappal - de ő neki nem hiszem, hogy ekkora dobása van még. Már nem lehet eladni, Németországban ugye nem kérnek belőle, USA-ba meg nem tudom mekkora esélye van 38 évesen berobbanni. Max 1-2 látványos győzelem valami Abdur Bajkal azeri bajnok ellen egy jól összerakott pesti gálán az Arénában vagy USA -ban egy vegasi felvezető meccsen. Sokkal hamarabb kellett volna lépnie és megpróbálni a tengerentúlon.te is. Nem? Amadeus91Abban az 1-2 meccsben benne lehet (legalább) egy vb címmeccs is. Kicsit más a kettő...Asbee
És hálás lehet az égnek, hogy 38 évesen még mindig ott tud lenni.Amadeus91
Ha megfelelő lesz az erőnléte, nyer egy ki-ki meccset, akkor címért boxolhat. Akár még idén, 13 elején.
Ennyit számít a menedzsment.