Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 526
kurva google chrome. Én vagyok a szar vagy tényleg azt csinálja, hogy kitörli magától a szöveget addig ahol a kurzor áll?! Kurva anyját egy szép hosszú német hivatalos levelet kezdhettem elölről....
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
Már most hiányérzetem van. 😕
Legyen már Olimpia!eaglesmcnabb
Same here. Két hete ez határozta meg az összes napomat. Most az a tipikus szar üres érzésem van mikor egy állom nyaralásról jön haza az ember a hétköznapokba.. :/Hanni
Ugyanez, 1-2 napig tré lesz, míg visszaszokik az ember. Csodás Olimpia volt.Vrijbloed
mindjárt kezdődik a szezon srácok, kell ennél több?!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
Franciaországból kitoloncoltak kétszáz romániai cigányt, állítólag egy program keretén belül pénzt kaptak hogy visszatakarodjanak ahonnan jöttek. A cigó meg nyugodt szívvel nyilatkozza a TV-ben, hogy pár hét múlva úgyis visszamegy, mert ott meg tud élni koldulásból és kisebb értékű lopásokból.... WTF???? Dolgozni az mi??? Szibériában létre kéne hozni egy 25 méter magas betonfallal körülvett országnyi területet, oda betenni az összeset oszt jónapot... de felőlem lehet a Szaharában is.gabokocka
winter is coming

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Same here. Két hete ez határozta meg az összes napomat. Most az a tipikus szar üres érzésem van mikor egy állom nyaralásról jön haza az ember a hétköznapokba.. :/Hanni
Ugyanez, 1-2 napig tré lesz, míg visszaszokik az ember. Csodás Olimpia volt.
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 453
nekem is máris hiányzik, na de ha mindig lenne, akkor vesztene a varázsából...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 642 — Poloska confirmed
Same here. Két hete ez határozta meg az összes napomat. Most az a tipikus szar üres érzésem van mikor egy állom nyaralásról jön haza az ember a hétköznapokba.. :/
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 122 — je suis poloska
Legyen már Olimpia!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 292 — Vikings fan
Nyilvan kesik a kurva vonat igy pont nem latom a kezi mecs elejet. Pedig nincs meleg/hideg, se eso, meg a szel se fuj. Kíváncsi vagyok most mire fogják, bztos a vezeto szemebe sutott a nap.Toca
Ez a MÁV ajándéka az utasoknak. 😀 5-10 perc a minimum. 😀 Vasárnap jöttünk vissza haverokkal kempingből, semmi eső, szél, nincsenek különböző munkálatok, stb csak napsütés és jó idő, késett 10 percet. 😀
Nem kell semmire se fogni, ez szerintem tényleg a MÁV "ajándéka". 😀Vrijbloed
Annyi szerintem még belefér. Amúgy 5 percig nem számít késésnek. Igaz arrafelé nem tudom mi a helyzet én 98 %-ban Gyseven utazok, ez egy fokkal jobb. Itt legalább próbálnak valamit meg valami kis pénz is van fejlesztésekre, de ahogy mondták MÁV-nál kb semmi. És hát elég sok vasutas dolgozó nem a szorgalmáról ismert (akinek nem inge...). Ahogy egyik ismerős röviden összefoglalta vasutat: "nagy vasak, durva történetek, még durvább emberek" 😀Asbee
5 az bele. 😀 A 10 is, meg egy év alatt megszoktam, ha csak ennyi lenne mindig. 😀
Nálatok azért jobb szerintem, itt azért Keleten elég tré állapotok uralkodnak. 😀Vrijbloed
Igazából meg kéne dícsérnem a MÁVot mert ekvesebb mint 30 percet késtek és még a klíma is működött nem úgy mint hazafele...
több mint 13 éve
Nyilvan kesik a kurva vonat igy pont nem latom a kezi mecs elejet. Pedig nincs meleg/hideg, se eso, meg a szel se fuj. Kíváncsi vagyok most mire fogják, bztos a vezeto szemebe sutott a nap.Toca
Ez a MÁV ajándéka az utasoknak. 😀 5-10 perc a minimum. 😀 Vasárnap jöttünk vissza haverokkal kempingből, semmi eső, szél, nincsenek különböző munkálatok, stb csak napsütés és jó idő, késett 10 percet. 😀
Annyi szerintem még belefér. Amúgy 5 percig nem számít késésnek. Igaz arrafelé nem tudom mi a helyzet én 98 %-ban Gyseven utazok, ez egy fokkal jobb. Itt legalább próbálnak valamit meg valami kis pénz is van fejlesztésekre, de ahogy mondták MÁV-nál kb semmi. És hát elég sok vasutas dolgozó nem a szorgalmáról ismert (akinek nem inge...). Ahogy egyik ismerős röviden összefoglalta vasutat: "nagy vasak, durva történetek, még durvább emberek" 😀Asbee
5 az bele. 😀 A 10 is, meg egy év alatt megszoktam, ha csak ennyi lenne mindig. 😀
Nálatok azért jobb szerintem, itt azért Keleten elég tré állapotok uralkodnak. 😀
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Annyi szerintem még belefér. Amúgy 5 percig nem számít késésnek. Igaz arrafelé nem tudom mi a helyzet én 98 %-ban Gyseven utazok, ez egy fokkal jobb. Itt legalább próbálnak valamit meg valami kis pénz is van fejlesztésekre, de ahogy mondták MÁV-nál kb semmi. És hát elég sok vasutas dolgozó nem a szorgalmáról ismert (akinek nem inge...). Ahogy egyik ismerős röviden összefoglalta vasutat: "nagy vasak, durva történetek, még durvább emberek" 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 240 — Keep pounding
Ez rohadt sokáig fog fájni, vissza nem térő sansz volt....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Nem kell semmire se fogni, ez szerintem tényleg a MÁV "ajándéka". 😀
több mint 13 éve
Öt ellensége van a MÁV-nak: a 4 évszak meg az utasok...Asbee
+ a sínek.apeszos
+ saját vezetősége
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Öt ellensége van a MÁV-nak: a 4 évszak meg az utasok...Asbee
+ a sínek.
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Öt ellensége van a MÁV-nak: a 4 évszak meg az utasok...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 292 — Vikings fan
Nyilvan kesik a kurva vonat igy pont nem latom a kezi mecs elejet. Pedig nincs meleg/hideg, se eso, meg a szel se fuj. Kíváncsi vagyok most mire fogják, bztos a vezeto szemebe sutott a nap.
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 280 — Invisible man
Vicces gyerek ez a drusza. Talán segíthetne felsöpörni néha:  www.bama.hu/baranya/kozelet/ombudsman-embertelenek-a-korulmenyek-a-szolnoki-es-a-pecsi-bortonben-455850

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Iszonyatosan felháborító, amilyen gyűlölködést és uszítást az itthoni politikai "újságírás" leművel az Olimpiával kapcsolatban. Tényleg, mi a faszt képzelnek ezek?

több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 240 — Keep pounding
Franciaországból kitoloncoltak kétszáz romániai cigányt, állítólag egy program keretén belül pénzt kaptak hogy visszatakarodjanak ahonnan jöttek. A cigó meg nyugodt szívvel nyilatkozza a TV-ben, hogy pár hét múlva úgyis visszamegy, mert ott meg tud élni koldulásból és kisebb értékű lopásokból.... WTF???? Dolgozni az mi??? Szibériában létre kéne hozni egy 25 méter magas betonfallal körülvett országnyi területet, oda betenni az összeset oszt jónapot... de felőlem lehet a Szaharában is.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 453
nem tettem le az asztalra semmit, pont emiatt -veled ellentétben- nem is veszem a bátorságot, hogy olyanokat becsméreljek, akik viszont nagyon sokat.

Black_Adder
hát ez gyönyörű nem mondom...
most akkor másoljam be ide a Nagy Lacit ócsároló
bejegyzéseidet néhány héttel ezelőttről....??!!

yooker
Teljesen másról beszélsz.

Én Nagy Lacit nem a sportolói teljesítménye miatt, hanem emberi hozzáállása miatt "ócsároltam". Ha jól emlékszem sportolói képességeit egy percig nem vitattam, emberileg viszont megmérettetett és gyengének találtatott a szememben. Rengeteg sportolót/közembert tudnék mondani akik emberileg felülmúlják őt...

ON:
Utálom h egyfolytában kiforgatják, elferdítik a szavaimat...

szerk.: Egyébként valóban "ócsároltam" már olyan sportolót aki nem azt érdemli...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
picsába hogy csíp a hagyma...Amadeus91
a szádba nyomjad

több mint 13 éve
picsába hogy csíp a hagyma...
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
rohadt torokfájás

több mint 13 éve
te is. Nem? Amadeus91
Abban az 1-2 meccsben benne lehet (legalább) egy vb címmeccs is. Kicsit más a kettő...Asbee
dehogy lesz. Jó boxoló, szimpatikus ember és sportember - tényleg le a kalappal - de ő neki nem hiszem, hogy ekkora dobása van még. Már nem lehet eladni, Németországban ugye nem kérnek belőle, USA-ba meg nem tudom mekkora esélye van 38 évesen berobbanni. Max 1-2 látványos győzelem valami Abdur Bajkal azeri bajnok ellen egy jól összerakott pesti gálán az Arénában vagy USA -ban egy vegasi felvezető meccsen. Sokkal hamarabb kellett volna lépnie és megpróbálni a tengerentúlon.
És hálás lehet az égnek, hogy 38 évesen még mindig ott tud lenni.Amadeus91
Élő szerződése van diBellával.
Ha megfelelő lesz az erőnléte, nyer egy ki-ki meccset, akkor címért boxolhat. Akár még idén, 13 elején.
Ennyit számít a menedzsment.Sobri Jóska
ennyit, hogy még el tudják -e adni.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
te is. Nem? Amadeus91
Abban az 1-2 meccsben benne lehet (legalább) egy vb címmeccs is. Kicsit más a kettő...Asbee
dehogy lesz. Jó boxoló, szimpatikus ember és sportember - tényleg le a kalappal - de ő neki nem hiszem, hogy ekkora dobása van még. Már nem lehet eladni, Németországban ugye nem kérnek belőle, USA-ba meg nem tudom mekkora esélye van 38 évesen berobbanni. Max 1-2 látványos győzelem valami Abdur Bajkal azeri bajnok ellen egy jól összerakott pesti gálán az Arénában vagy USA -ban egy vegasi felvezető meccsen. Sokkal hamarabb kellett volna lépnie és megpróbálni a tengerentúlon.
És hálás lehet az égnek, hogy 38 évesen még mindig ott tud lenni.Amadeus91
Élő szerződése van diBellával.
Ha megfelelő lesz az erőnléte, nyer egy ki-ki meccset, akkor címért boxolhat. Akár még idén, 13 elején.
Ennyit számít a menedzsment.