Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 860 — no es importante
 sportgeza.hu/sport/2012/08/19/egy_szurassal_oltek_meg_a_ketrecharcost/

"egy szúrással ölték meg a ketrecharcost"... "nemrég szabadult nyolcéves börtönbüntetéséből"...

elég durva, azt élném meg, hogy ilyen esetben azokat is felelősségre vonják, akiknek "köszönhetően" az elítélt visszakerült a társadalombajjncaa
Én inkább azon morfondíroznék, hogy mennyi értelme van 8 éves börtönbüntetésnek ma magyarországon ismerve a teljesen áldatlan börtönállapotokat, mennyire hatékony a büntetésvégrehajtás, mennyire segít "bűnhődni" és mennyire könnyíti meg a visszailleszkedést a társadalomba, nem azon, hogyha jelenleg egy bűncselekménynek x év a büntetési tétele, akkor ezért ki a felelős? A törvényhozás? A jogi szakkollégium aki a törvényalkotó munkáját segíti?
Mert ugye azt nem gondolod, hogy a felelősség a bíróé vagy börtönparancsnoké lenne.
És azt sem, hogy minden bűnesetet azonnal életfogytig tartó szabadságvesztéssel kellene sújtani.
Azt meg pláne nem, hogy előre lehet tudni, hogy aki letöltötte büntetését utána mit fog tenni.Sobri Jóska
a felelősség a teljes "igazságszolgáltatásé"

és tudva, hogy mennyi pszichológust alkalmaznak az elítélendők és az elítéltek lelkének ápolásához, igenis meg lehetne akár személyesen is nevezni ebben az esetben a felelősöket...

én mondjuk már azon is kikészültem, hogy mire fel kell több hónapig húzódó tárgyalássorozatot tartani egy 77 embert szabályszerűen kivégző tömeggyilkosnak, de biztos így volt "emberi" és sok tanulsággal szolgált

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress

"egy szúrással ölték meg a ketrecharcost"... "nemrég szabadult nyolcéves börtönbüntetéséből"...

elég durva, azt élném meg, hogy ilyen esetben azokat is felelősségre vonják, akiknek "köszönhetően" az elítélt visszakerült a társadalombajjncaa
Én inkább azon morfondíroznék, hogy mennyi értelme van 8 éves börtönbüntetésnek ma magyarországon ismerve a teljesen áldatlan börtönállapotokat, mennyire hatékony a büntetésvégrehajtás, mennyire segít "bűnhődni" és mennyire könnyíti meg a visszailleszkedést a társadalomba, nem azon, hogyha jelenleg egy bűncselekménynek x év a büntetési tétele, akkor ezért ki a felelős? A törvényhozás? A jogi szakkollégium aki a törvényalkotó munkáját segíti?
Mert ugye azt nem gondolod, hogy a felelősség a bíróé vagy börtönparancsnoké lenne.
És azt sem, hogy minden bűnesetet azonnal életfogytig tartó szabadságvesztéssel kellene sújtani.
Azt meg pláne nem, hogy előre lehet tudni, hogy aki letöltötte büntetését utána mit fog tenni.

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat

Ja, nekem megy fogynak az ismerőseim. A durva az, hogy itt Pécsett majd minden napra jut hasonló. Ide is betört a fideszes rendrakás.
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 860 — no es importante

elég durva, azt élném meg, hogy ilyen esetben azokat is felelősségre vonják, akiknek "köszönhetően" az elítélt visszakerült a társadalomba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
Olaj, oozt utana bő szappan - kapszaicin zsirban oldodó. De a tej es jó, piros - geca stabil vegyület, ugyhoy varhatod a lebomlast...sutianap
Tényleg elég szívós a cucc. Egy életre megtanultam, hogy kesztyű nélkül nem pucolok paprikát... Nem mellesleg a fogam is fáj, hogy rohadna meg.Bazzani
Legalább nem leszel reumás, mindennek van jó oldala 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 108 — Axel Foley
Olaj, oozt utana bő szappan - kapszaicin zsirban oldodó. De a tej es jó, piros - geca stabil vegyület, ugyhoy varhatod a lebomlast...sutianap
Tényleg elég szívós a cucc. Egy életre megtanultam, hogy kesztyű nélkül nem pucolok paprikát... Nem mellesleg a fogam is fáj, hogy rohadna meg.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 738 — capitaine du château de Vienne 1487
Olaj, oozt utana bő szappan - kapszaicin zsirban oldodó. De a tej es jó, piros - geca stabil vegyület, ugyhoy varhatod a lebomlast...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Citromlé vált be valamennyire.Bazzani
Tévedés volt.
Kisebb enyhülés után komolyabb fellángolás.

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ha például mással nem tudnék sebet tisztítani minden ellenérzés nélkül sebenhugyoznám magam. 😊Sobri Jóska
Azért utána lehetőleg 24 órán belül igyekeznék fertőtleníteni valami ortodoxabb dologgal is...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Citromlé vált be valamennyire.

több mint 13 éve
Megpucoltunk felvagdostunk egy halom erőspaprikát anyósoméknál.
Most annyira ég a kezem, hogy majd megbolondulok...Bazzani
A vizelet (úgy-ahogy) semlegesíti. Ilyenkor a legegyszerűbb lehugyozni a kezed, majd megmosni.Sobri Jóska
Tej esetleg? kevésbé barbár 😀Hanni
A saját vizelet azért nem olyan durva. Csak víz és salakanyag. Van aki gargalizál is vele, ha úgy szükséges. 😊Sobri Jóska
Más vizelete is csak víz és salakanyag, de én a sajátommal se gargalizálnék😊Black_Adder
Jókedvemben én se. 😊
De ha szükséges ugyan miért ne?
Ha ez a megoldás, üsse kő.
Ha például mással nem tudnék sebet tisztítani minden ellenérzés nélkül sebenhugyoznám magam. 😊
 drinfo.hu/alternativ/terapiak/12749-vizelet-gyogymod-uroterapia
vagy
 www.egeszsegesbetegsegek.hu/gyogyito-vizelet.html
(itt írnak gargalizálásról 😊 )

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 453
A vizelet (úgy-ahogy) semlegesíti. Ilyenkor a legegyszerűbb lehugyozni a kezed, majd megmosni.Sobri Jóska
A saját vizelet azért nem olyan durva. Csak víz és salakanyag. Van aki gargalizál is vele, ha úgy szükséges. 😊Sobri Jóska
Más vizelete is csak víz és salakanyag, de én a sajátommal se gargalizálnék😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
A saját vizelet azért nem olyan durva. Csak víz és salakanyag. Van aki gargalizál is vele, ha úgy szükséges. 😊

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 642 — Poloska confirmed
Tej esetleg? kevésbé barbár 😀
több mint 13 éve
A vizelet (úgy-ahogy) semlegesíti. Ilyenkor a legegyszerűbb lehugyozni a kezed, majd megmosni.

több mint 13 éve
Az kemény, rohadtul tud fájni.......

Ha viszont wc-re mész, javaslom a kesztyűt! 😊csi77
Budipapírral fogtam meg a cerkát.
Kegyetlenül fáj, próbálom vízzel hűteni, talán fél percre jobb.
Kislányhoz sem merek hozzáérni, nehogy csípje a bőrét.

több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 272 — Bears & Illinois fan
Az kemény, rohadtul tud fájni.......

Ha viszont wc-re mész, javaslom a kesztyűt! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Most annyira ég a kezem, hogy majd megbolondulok...

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
léteznek jó kis recovery addonok böngészőkhöz, nekem eddig mindent visszahoztak... 😛

|
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 526
Értem én, de BÁRMI hivatalosat ha írok, azt szövegszerkesztőben teszem, megtanultam az évek alatt, hogy biztosabb, mégha 'csak' egy pár soros e-mailről is van szó. Az még sosem szart be, a böngészők közül meg már mind nem egyszer...

Persze te tudod.Mikey
túl.kép igazad van
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 151
Értem én, de BÁRMI hivatalosat ha írok, azt szövegszerkesztőben teszem, megtanultam az évek alatt, hogy biztosabb, mégha 'csak' egy pár soros e-mailről is van szó. Az még sosem szart be, a böngészők közül meg már mind nem egyszer...

Persze te tudod.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 526
kurva google chrome. Én vagyok a szar vagy tényleg azt csinálja, hogy kitörli magától a szöveget addig ahol a kurzor áll?! Kurva anyját egy szép hosszú német hivatalos levelet kezdhettem elölről....Amadeus91
Nem mondták még, hogy az ilyeneket ne a böngészőben írd, hanem valamilyen szövegszerkesztőben..?Mikey
most egy hivatalos e-mailről van szó.
több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 357 — Sworn to the Dark
kurva google chrome. Én vagyok a szar vagy tényleg azt csinálja, hogy kitörli magától a szöveget addig ahol a kurzor áll?! Kurva anyját egy szép hosszú német hivatalos levelet kezdhettem elölről....Amadeus91
ctrl + z ?

chemicals keep me under control

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 292 — Vikings fan
Kurva elvira 2x kibasz a jegyvetel kozbe , harmadjara meg en baszom el persze (mondjuk arrol mar nem tehet)akkor mar vegig enged. Ahh ...
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 151
Nem mondták még, hogy az ilyeneket ne a böngészőben írd, hanem valamilyen szövegszerkesztőben..?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May