Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
a felelősség a teljes "igazságszolgáltatásé"sportgeza.hu/sport/2012/08/19/egy_szurassal_oltek_meg_a_ketrecharcost/Én inkább azon morfondíroznék, hogy mennyi értelme van 8 éves börtönbüntetésnek ma magyarországon ismerve a teljesen áldatlan börtönállapotokat, mennyire hatékony a büntetésvégrehajtás, mennyire segít "bűnhődni" és mennyire könnyíti meg a visszailleszkedést a társadalomba, nem azon, hogyha jelenleg egy bűncselekménynek x év a büntetési tétele, akkor ezért ki a felelős? A törvényhozás? A jogi szakkollégium aki a törvényalkotó munkáját segíti?
"egy szúrással ölték meg a ketrecharcost"... "nemrég szabadult nyolcéves börtönbüntetéséből"...
elég durva, azt élném meg, hogy ilyen esetben azokat is felelősségre vonják, akiknek "köszönhetően" az elítélt visszakerült a társadalombajjncaa
Mert ugye azt nem gondolod, hogy a felelősség a bíróé vagy börtönparancsnoké lenne.
És azt sem, hogy minden bűnesetet azonnal életfogytig tartó szabadságvesztéssel kellene sújtani.
Azt meg pláne nem, hogy előre lehet tudni, hogy aki letöltötte büntetését utána mit fog tenni.Sobri Jóska
és tudva, hogy mennyi pszichológust alkalmaznak az elítélendők és az elítéltek lelkének ápolásához, igenis meg lehetne akár személyesen is nevezni ebben az esetben a felelősöket...
én mondjuk már azon is kikészültem, hogy mire fel kell több hónapig húzódó tárgyalássorozatot tartani egy 77 embert szabályszerűen kivégző tömeggyilkosnak, de biztos így volt "emberi" és sok tanulsággal szolgált

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
sportgeza.hu/sport/2012/08/19/egy_szurassal_oltek_meg_a_ketrecharcost/Én inkább azon morfondíroznék, hogy mennyi értelme van 8 éves börtönbüntetésnek ma magyarországon ismerve a teljesen áldatlan börtönállapotokat, mennyire hatékony a büntetésvégrehajtás, mennyire segít "bűnhődni" és mennyire könnyíti meg a visszailleszkedést a társadalomba, nem azon, hogyha jelenleg egy bűncselekménynek x év a büntetési tétele, akkor ezért ki a felelős? A törvényhozás? A jogi szakkollégium aki a törvényalkotó munkáját segíti?
"egy szúrással ölték meg a ketrecharcost"... "nemrég szabadult nyolcéves börtönbüntetéséből"...
elég durva, azt élném meg, hogy ilyen esetben azokat is felelősségre vonják, akiknek "köszönhetően" az elítélt visszakerült a társadalombajjncaa
Mert ugye azt nem gondolod, hogy a felelősség a bíróé vagy börtönparancsnoké lenne.
És azt sem, hogy minden bűnesetet azonnal életfogytig tartó szabadságvesztéssel kellene sújtani.
Azt meg pláne nem, hogy előre lehet tudni, hogy aki letöltötte büntetését utána mit fog tenni.
több mint 13 éve
sportgeza.hu/sport/2012/08/19/egy_szurassal_oltek_meg_a_ketrecharcost/Ja, nekem megy fogynak az ismerőseim. A durva az, hogy itt Pécsett majd minden napra jut hasonló. Ide is betört a fideszes rendrakás.
több mint 13 éve
sportgeza.hu/sport/2012/08/19/egy_szurassal_oltek_meg_a_ketrecharcost/"egy szúrással ölték meg a ketrecharcost"... "nemrég szabadult nyolcéves börtönbüntetéséből"...
elég durva, azt élném meg, hogy ilyen esetben azokat is felelősségre vonják, akiknek "köszönhetően" az elítélt visszakerült a társadalomba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Legalább nem leszel reumás, mindennek van jó oldala 😀Olaj, oozt utana bő szappan - kapszaicin zsirban oldodó. De a tej es jó, piros - geca stabil vegyület, ugyhoy varhatod a lebomlast...sutianapTényleg elég szívós a cucc. Egy életre megtanultam, hogy kesztyű nélkül nem pucolok paprikát... Nem mellesleg a fogam is fáj, hogy rohadna meg.Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Olaj, oozt utana bő szappan - kapszaicin zsirban oldodó. De a tej es jó, piros - geca stabil vegyület, ugyhoy varhatod a lebomlast...sutianapTényleg elég szívós a cucc. Egy életre megtanultam, hogy kesztyű nélkül nem pucolok paprikát... Nem mellesleg a fogam is fáj, hogy rohadna meg.
több mint 13 éve
Olaj, oozt utana bő szappan - kapszaicin zsirban oldodó. De a tej es jó, piros - geca stabil vegyület, ugyhoy varhatod a lebomlast...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Citromlé vált be valamennyire.BazzaniTévedés volt.
Kisebb enyhülés után komolyabb fellángolás.
több mint 13 éve
Ha például mással nem tudnék sebet tisztítani minden ellenérzés nélkül sebenhugyoznám magam. 😊Sobri JóskaAzért utána lehetőleg 24 órán belül igyekeznék fertőtleníteni valami ortodoxabb dologgal is...
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Jókedvemben én se. 😊Más vizelete is csak víz és salakanyag, de én a sajátommal se gargalizálnék😊Black_AdderA saját vizelet azért nem olyan durva. Csak víz és salakanyag. Van aki gargalizál is vele, ha úgy szükséges. 😊Sobri JóskaTej esetleg? kevésbé barbár 😀HanniMegpucoltunk felvagdostunk egy halom erőspaprikát anyósoméknál.A vizelet (úgy-ahogy) semlegesíti. Ilyenkor a legegyszerűbb lehugyozni a kezed, majd megmosni.Sobri Jóska
Most annyira ég a kezem, hogy majd megbolondulok...Bazzani
De ha szükséges ugyan miért ne?
Ha ez a megoldás, üsse kő.
Ha például mással nem tudnék sebet tisztítani minden ellenérzés nélkül sebenhugyoznám magam. 😊
drinfo.hu/alternativ/terapiak/12749-vizelet-gyogymod-uroterapia
vagy
www.egeszsegesbetegsegek.hu/gyogyito-vizelet.html
(itt írnak gargalizálásról 😊 )
több mint 13 éve
Más vizelete is csak víz és salakanyag, de én a sajátommal se gargalizálnék😊A saját vizelet azért nem olyan durva. Csak víz és salakanyag. Van aki gargalizál is vele, ha úgy szükséges. 😊Sobri JóskaTej esetleg? kevésbé barbár 😀HanniMegpucoltunk felvagdostunk egy halom erőspaprikát anyósoméknál.A vizelet (úgy-ahogy) semlegesíti. Ilyenkor a legegyszerűbb lehugyozni a kezed, majd megmosni.Sobri Jóska
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
A saját vizelet azért nem olyan durva. Csak víz és salakanyag. Van aki gargalizál is vele, ha úgy szükséges. 😊Tej esetleg? kevésbé barbár 😀HanniMegpucoltunk felvagdostunk egy halom erőspaprikát anyósoméknál.A vizelet (úgy-ahogy) semlegesíti. Ilyenkor a legegyszerűbb lehugyozni a kezed, majd megmosni.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Tej esetleg? kevésbé barbár 😀Megpucoltunk felvagdostunk egy halom erőspaprikát anyósoméknál.A vizelet (úgy-ahogy) semlegesíti. Ilyenkor a legegyszerűbb lehugyozni a kezed, majd megmosni.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Megpucoltunk felvagdostunk egy halom erőspaprikát anyósoméknál.A vizelet (úgy-ahogy) semlegesíti. Ilyenkor a legegyszerűbb lehugyozni a kezed, majd megmosni.
több mint 13 éve
Budipapírral fogtam meg a cerkát.Megpucoltunk felvagdostunk egy halom erőspaprikát anyósoméknál.Az kemény, rohadtul tud fájni.......
Ha viszont wc-re mész, javaslom a kesztyűt! 😊csi77
Kegyetlenül fáj, próbálom vízzel hűteni, talán fél percre jobb.
Kislányhoz sem merek hozzáérni, nehogy csípje a bőrét.
több mint 13 éve
Megpucoltunk felvagdostunk egy halom erőspaprikát anyósoméknál.Az kemény, rohadtul tud fájni.......
Ha viszont wc-re mész, javaslom a kesztyűt! 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Megpucoltunk felvagdostunk egy halom erőspaprikát anyósoméknál.Most annyira ég a kezem, hogy majd megbolondulok...
több mint 13 éve
léteznek jó kis recovery addonok böngészőkhöz, nekem eddig mindent visszahoztak... 😛
|
több mint 13 éve
Értem én, de BÁRMI hivatalosat ha írok, azt szövegszerkesztőben teszem, megtanultam az évek alatt, hogy biztosabb, mégha 'csak' egy pár soros e-mailről is van szó. Az még sosem szart be, a böngészők közül meg már mind nem egyszer...túl.kép igazad van
Persze te tudod.Mikey
több mint 13 éve
Értem én, de BÁRMI hivatalosat ha írok, azt szövegszerkesztőben teszem, megtanultam az évek alatt, hogy biztosabb, mégha 'csak' egy pár soros e-mailről is van szó. Az még sosem szart be, a böngészők közül meg már mind nem egyszer...Persze te tudod.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
most egy hivatalos e-mailről van szó.kurva google chrome. Én vagyok a szar vagy tényleg azt csinálja, hogy kitörli magától a szöveget addig ahol a kurzor áll?! Kurva anyját egy szép hosszú német hivatalos levelet kezdhettem elölről....Amadeus91Nem mondták még, hogy az ilyeneket ne a böngészőben írd, hanem valamilyen szövegszerkesztőben..?Mikey
több mint 13 éve
kurva google chrome. Én vagyok a szar vagy tényleg azt csinálja, hogy kitörli magától a szöveget addig ahol a kurzor áll?! Kurva anyját egy szép hosszú német hivatalos levelet kezdhettem elölről....Amadeus91ctrl + z ?
chemicals keep me under control
több mint 13 éve
Kurva elvira 2x kibasz a jegyvetel kozbe , harmadjara meg en baszom el persze (mondjuk arrol mar nem tehet)akkor mar vegig enged. Ahh ...
több mint 13 éve
kurva google chrome. Én vagyok a szar vagy tényleg azt csinálja, hogy kitörli magától a szöveget addig ahol a kurzor áll?! Kurva anyját egy szép hosszú német hivatalos levelet kezdhettem elölről....Amadeus91Nem mondták még, hogy az ilyeneket ne a böngészőben írd, hanem valamilyen szövegszerkesztőben..?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May