Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 108 — Axel Foley
Jaja apeszos! 😊
Állítom, hogy az egész utcának összesen nem volt egy hét bejelentett munkája.

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 860 — no es importante
ilyen esetben úgyis az a döntő, hogy az elkövető hogyan viszonyul tettéhez, nem a + akárhány év fog ezen változtatni... ahogy Asbee írta, a megelőzésre kellene a hangsúlyt fektetni

mint pedzegettem, ha a csajnak van/lenne önérzete és lelkiismerete, akkor gyorsan beadja a kulcsot, de majd a jó pszichológusok (meg a tabletták, amiket élete hátralevő részében marékszámmal tömni fog magába) meggyőzik arról, hogy a holtakat már amúgyse lehet feltámasztani, és az övé még ér valamit

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Jó ez a nyírbátori riport az RTL Klub-on.
Hétköznap délelőtt épp otthon van a full falu.
Férfiak, nők. Biztos éjszakára mennek dolgozni, vagy hazaszaladtak a riport miatt a melóból. Norvégok természetesen.Bazzani
Fúj. Elvetemült rasszista. Békés földművelők, és csak szieszta idő van.
több mint 13 éve
Most ti komolyan elhiszitek, hogy ez a ribanc egy percet is ülni fog? Egy év múlva ugyanúgy vezetni fog.
Majd bebizonyítják, hogy az eddig áldozatnak hitt kocsija fékezett rá szegény lányra.

több mint 13 éve
kíváncsi lennék mi a helyzet ( büntetési tétel)akkor ha az eset ugyanaz , csak az egyikben piás valaki a másikban meg csak sziplán bealszik és úgy történik minden!mennyi a különbség?

mert bár "csak" 1 faktor a pia azért egészen más a történet ,

ha ez egy hullafáradt , agyon hajtott kamionossal történik aki a családjáért robotol
akkor vele mi lesz??

és ha ez egy ilyen piás part ribanccal akkor vele mi lesz??
yooker
A körülmények vizsgálata ugye... Nekem az arányokkal annyiban van bajom leginkább: 5-10 év között? Legyen pl. 8. Leül belőle kettőt...
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Nyilván meg vannak az enyhítő és a súlyosbító körülmények. Ettől függ, hogy 5 avagy 10 év között mennyi.
több mint 13 éve
Jó ez a nyírbátori riport az RTL Klub-on.
Hétköznap délelőtt épp otthon van a full falu.
Férfiak, nők. Biztos éjszakára mennek dolgozni, vagy hazaszaladtak a riport miatt a melóból. Norvégok természetesen.

több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azért arányos, mert ha őt kivégezzük, akkor mi törtéjen azzal, aki különös visszaesőként szándékosan, előre kitervelten, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel öl meg három embert?

A nő nem azzal a szándékkal ült be a kocsiba, hogy három embert kifektet az úton, egyszerűen csak iszonyú felelőtélen volt, aminek most borzalmas következményei lettek, szerencsére ezer ilyen esetben nincsenek ilyen következmények.
Egy ilyen felelőtlenségért arányos az 5-10 év.

Én sokkal inkább lennék brutális magával a szimpla ittas vezetéssel, rögtön autót koboznék el, jogsit sok évig nem adnék vissza, sorolhatnám.

Egy ember se úgy ül a volán mögé piásan, hogy most mennyi embert fogok elütni, hanem úgy, hogy csak ne fussak bele egy rendőrbe, különben szépen hazaérek, nem lesz semmi gond.
atapapa
Azért autót elvenni necces. Kb. olyannak számít mintha ellopnák tőle. Meg attól még tudna vezetni, ha kinn is marad, de autót elveszik. De az 5-10 évet tényleg kapja meg. Mondjuk engem sokkal inkább érdekel az, hogy hogyan lehetne az ilyen baleseteket elkerülni. Az egyik legjobban idegesítő dolog számomra az, mikor valaki részegen vezet. Egyik volt oszttárs csinálta rendszeresen gimi végén. Mindig azzal érvelt, hogy mert szomszéd faluban lakik, ezért muszáj kocsival mennie, de bulizni is akar. Komolytalan gyökér. Ha kocsit tesznek a segge alá, nem hiszem hogy az 1500 ft taxit ne bírnák kifizetni. Ahogy meg látom, az utóbbi időben azzal próbálnak fegyelmezni, hogy irtó nagy büntetési tételeket írnak ki, kb. magasabbak nálunk a büntetések, mint az EU-ban bárhol...Közben meg nem ez lenne a jó megoldás, hanem a fokozott rendőri jelenlét. Persze az pénzbe kerül, így egyszerűbb azt mondani, hogyha megbüntetnek akkor majd sokat fizetsz. De aki szabálytalanul közlekedik, az ugyanúgy szabálytalanul fog akkor is, ha tudja hogy nincs rendőri jelenlét...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
kíváncsi lennék mi a helyzet ( büntetési tétel)akkor ha az eset ugyanaz , csak az egyikben piás valaki a másikban meg csak sziplán bealszik és úgy történik minden!mennyi a különbség?

mert bár "csak" 1 faktor a pia azért egészen más a történet ,

ha ez egy hullafáradt , agyon hajtott kamionossal történik aki a családjáért robotol
akkor vele mi lesz??

és ha ez egy ilyen piás part ribanccal akkor vele mi lesz??
több mint 13 éve
az a baj, hogy a hülyeségre tényleg nincs orvosság... az egészben az a feldolgozhatatlan, hogy bárkivel megtörténhet, utazol javában A pontból B-be, majd egy agyhalott miatt pár perccel később szénné égve végzed

bárhonnan nézzük, erre lehetetlen arányos büntetést és méginkább logikus magyarázatot adni...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Az ilyen idióta, gazdag picsának ez sokkal kisebb lelki teher mint gondolnánk. Ha letörik a körme az nagyobb. Úgyis kimossák, ne legyen kétségetek benne.

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 395 — #neverpunt
Azért arányos, mert ha őt kivégezzük, akkor mi törtéjen azzal, aki különös visszaesőként szándékosan, előre kitervelten, nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel öl meg három embert?

A nő nem azzal a szándékkal ült be a kocsiba, hogy három embert kifektet az úton, egyszerűen csak iszonyú felelőtélen volt, aminek most borzalmas következményei lettek, szerencsére ezer ilyen esetben nincsenek ilyen következmények.
Egy ilyen felelőtlenségért arányos az 5-10 év.

Én sokkal inkább lennék brutális magával a szimpla ittas vezetéssel, rögtön autót koboznék el, jogsit sok évig nem adnék vissza, sorolhatnám.

Egy ember se úgy ül a volán mögé piásan, hogy most mennyi embert fogok elütni, hanem úgy, hogy csak ne fussak bele egy rendőrbe, különben szépen hazaérek, nem lesz semmi gond.

több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Egyelőre reménykedjünk benne, hogy egyáltalán börtönt fog kapni, és nem mossák ki valahogy. Bár sok mindenben én is nagyban szigorítanám a büntetési tételeket, de szerintem ha kap 5-10év közötti letöltendőt, az kellő büntetés. Egy ilyen nagyvilági nőnek szerintem már 1-2 év börtön is felér egy halálos ítélettel, nem beszélve a lelki teherről, amire egész életében emlékezni fog.
több mint 13 éve
na ezt a jogi szöveget szeretem, három ember élve elégetésével az én szememben még az se lenne "arányos", ha máglyahalálra ítélnék a ribancot... ivott, elaludt a volánnál (ahogy az a nő is, aki pár hete a saját kertjében gázolt halálra egy idős asszonyt), és természetesen már megbánta tettét, mind-mind enyhítő körülmény lesz

---
több mint 13 éve
 index.hu/belfold/2012/08/22/ittas_volt_az_m3-ason_balesetet_okozo_bmw-s/

ha van egy csepp önérzete (nincs), azonnal fejbelövi magát... felháborító és egyben végtelen szomorú történet, sajnos ez az, ami bárkivel megtörténhetett volna, amíg nincs példastatuálás, addig pedig nem ez az utolsó esetjjncaa
Akkor se ez lenne az utolsó eset, ha holnap a nőt villamosszékbe tennék.
atapapa
Nem az utolsó, de lehet h kevesebb lenne. És amúgy is a bűnös bűnhődjön!Black_Adder
Ezzel szerintem senki se vitatkozott.
Lehet moralizálni, hogy mennyit ér egy (három) élet, mindenesetre a törvény szerint a nőnek 5 és 10 év között kell majd kapnia, ami szerintem arányos azzal, amit tett.
Mondom ezt úgy, hogy a szigorú büntetőpolitika híve vagyok. atapapa
Három ember kínhalált halt miatta. Hogy lehetne arányos? Törvény szerint? A Pécsi gázoló négy év fogházat kapott, súlyosbító körülményekkel együtt. Igaz, ott csak két ember halt meg. Egy öreg és egy csecsemő. Arányos....
több mint 13 éve

ha van egy csepp önérzete (nincs), azonnal fejbelövi magát... felháborító és egyben végtelen szomorú történet, sajnos ez az, ami bárkivel megtörténhetett volna, amíg nincs példastatuálás, addig pedig nem ez az utolsó esetjjncaa
atapapa
Nem az utolsó, de lehet h kevesebb lenne. És amúgy is a bűnös bűnhődjön!Black_Adder
Ezzel szerintem senki se vitatkozott.
Lehet moralizálni, hogy mennyit ér egy (három) élet, mindenesetre a törvény szerint a nőnek 5 és 10 év között kell majd kapnia, ami szerintem arányos azzal, amit tett.
Mondom ezt úgy, hogy a szigorú büntetőpolitika híve vagyok.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hihetetlen, hogy olyan víz folyik a csapból amiből egy fél pohár elég, hogy a szervezetbe jusson és trónolhatok a vécén egész nap

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 453

atapapa
Nem az utolsó, de lehet h kevesebb lenne. És amúgy is a bűnös bűnhődjön! Ez nem feltétlen a villamosszéket jelenti, de ami jelenleg megy az se állapot...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve

több mint 13 éve

Csak nehogy még egy Tobin eset legyen belőle. Remélem nem fognak megint akkora hibákat elkövetni a magyar hatóságok, mint abban az esetben.Schleck
a befolyásos , politikai kapcsolatokkal bíró , gazdag rokonság , várhatóan menő ügyvédek garmadájával a háttérben mindenesetre nekem kicsit aggasztó !
pláne hogy nálunk még az ilyen Sztojka félék is nevetséges ítéletekkel ússzák meg ugyebár...yooker
Kap egy évet felfüggesztve kb.

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !

Csak nehogy még egy Tobin eset legyen belőle. Remélem nem fognak megint akkora hibákat elkövetni a magyar hatóságok, mint abban az esetben.Schleck
a befolyásos , politikai kapcsolatokkal bíró , gazdag rokonság , várhatóan menő ügyvédek garmadájával a háttérben mindenesetre nekem kicsit aggasztó !
pláne hogy nálunk még az ilyen Sztojka félék is nevetséges ítéletekkel ússzák meg ugyebár...
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Csak nehogy még egy Tobin eset legyen belőle. Remélem nem fognak megint akkora hibákat elkövetni a magyar hatóságok, mint abban az esetben.

több mint 13 éve

ha van egy csepp önérzete (nincs), azonnal fejbelövi magát... felháborító és egyben végtelen szomorú történet, sajnos ez az, ami bárkivel megtörténhetett volna, amíg nincs példastatuálás, addig pedig nem ez az utolsó eset

---
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
Nem tudtam hogy hova írjam be,máshol eddig nem láttam itt a fórumban:
 sportgeza.hu/sport/nfl/2012/08/22/2016-ig_ujabb_europai_nfl-meccsek_jonnek/
Az utolsó bekezdést figyeljétek. 2x olvastam el,nem tudtam hogy ennyire lemaradtam a nyári eseményekről és csapatot váltott Newton (pedig figyelemmel követtem) vagy csak a szokásos színvonal?Joco
most akartam betenni én is, és valaki újságírónak képzeli magát egy ilyen cikk megírása után. Ha csak felmegy a csapat honlapjára (vagy legalább normálisan átnézi azt a cikket amit fordít...) akkor rájön milyen hülyeséget ír. Felháborító.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Nem tudtam hogy hova írjam be,máshol eddig nem láttam itt a fórumban:
 sportgeza.hu/sport/nfl/2012/08/22/2016-ig_ujabb_europai_nfl-meccsek_jonnek/
Az utolsó bekezdést figyeljétek. 2x olvastam el,nem tudtam hogy ennyire lemaradtam a nyári eseményekről és csapatot váltott Newton (pedig figyelemmel követtem) vagy csak a szokásos színvonal?