NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Itt tulajdonképp az van 😛Utálom az esőt, a tököm teli van vele a végletekig... :mad: :mad: :mad:valaki2Komolyan el sem hiszem,hogy ilyenkor elméletileg nyár szokott lenni.Bazzani
több mint 14 éve
Utálom az esőt, a tököm teli van vele a végletekig... :mad: :mad: :mad:valaki2Komolyan el sem hiszem,hogy ilyenkor elméletileg nyár szokott lenni.
több mint 14 éve
Utálom az esőt, a tököm teli van vele a végletekig... :mad: :mad: :mad:

több mint 14 éve
Békéscsaba 😀 😀 😀Ma reggel megyek le a ház elé..hát mit látok? 2 rendőr helyszínel izomból..előttem meg egy szétvert Opel.... Good Morning Belváros.Amadeus91Hmm egy ilyet én is láttam ma, hol lattad? 😀Duff
több mint 14 éve
Nem vagyok gázos, de gondolom ahol gáz van, ott jó ha nem robban rád az egész.Sobri JóskaNem vagy gázos? :o :rolleyes: 😛 De bizony.... 😉 (magas labda... 😀) Ahhoz elég sok mindennek össze kell jönnie, hogy robbanjon.... Egy csípőfogó és egy 32-es villáskulcs kell hozzá. Mármint az óra leszereléséhez. Szaktudás meg hogy elzárd előtte a golyóscsapot.
több mint 14 éve
Nem vagyok gázos, de gondolom ahol gáz van, ott jó ha nem robban rád az egész.Mit kell azon "szakszerűen leaplikálni" ?apeszosSzomszédból ellopják a gázórát. Milyen világot élünk?...Tuti a gázosok voltak. 😊
40k újat szereltetni.eaglesmcnabb
Ők tudják megbízhatóan, szakszerűen leaplikálni.
És ha majd kell újat rakni, tuti tudnak alig használtat olcsón, 25-ért. 😊
Éretlenek c. film, moped feeling.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Ma reggel megyek le a ház elé..hát mit látok? 2 rendőr helyszínel izomból..előttem meg egy szétvert Opel.... Good Morning Belváros.Amadeus91Hmm egy ilyet én is láttam ma, hol lattad? 😀
több mint 14 éve
Ma reggel megyek le a ház elé..hát mit látok? 2 rendőr helyszínel izomból..előttem meg egy szétvert Opel.... Good Morning Belváros.
több mint 14 éve
Mit kell azon "szakszerűen leaplikálni" ?Szomszédból ellopják a gázórát. Milyen világot élünk?...Tuti a gázosok voltak. 😊
Éretlenek c. film, moped feeling.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Szomszédból ellopják a gázórát. Milyen világot élünk?...Tuti a gázosok voltak. 😊
Éretlenek c. film, moped feeling.
több mint 14 éve
Szomszédból ellopják a gázórát. Milyen világot élünk?... 40k újat szereltetni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Amadeus:Nekem 2007 nyara óta volt iphone-om. Le is ejtettem párszor, így lett rajt 1-2 kisebb ütődés, viszont perfektül működött. Gépként sima PC-mvan, viszont sokáig volt rajta OSX (mac oprendszer). Ha nem megy tönkre a winyóm, ma is az lenne rajta. Nagyon szép, gyors és kurvabiztonságos, tekintve, hogy nemigen van rá vírus. Igazából a játékok miatt sem annyira kell aggódni, egyre több mindent adnak ki macre is és egyre több mindent lehet így az ismert to-rent oldalakról lehúzni.
Szerintem a megbízhatósága miatt főként megéri az árát. Nem kell újratelepítgetni, nem kell tartani semmiféle összeomlástól, tönkremenéstől, stb... Nem tudom, tudásban a macbookok hol vannak egy laptophoz képest, és nem tudom mennyivel éri meg jobban macbookot és nem sima laptopot osx-el megvenni, de azt ki merem jelenteni, hogy ha egyszer megveszed, nem fogod megbánni. 😊
több mint 14 éve
....aszondja de jó lenne ha szomszédok lennénk,aha,bele is szeretnék szerintem kb 2 hét alatt.jah,de jó lenne....CowboykarcsiLehet pont ezt akarja 😛
több mint 14 éve
....aszondja de jó lenne ha szomszédok lennénk,aha,bele is szeretnék szerintem kb 2 hét alatt.jah,de jó lenne....
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Azért ezek a hatoslottó számok...Beírhattad volna pár órával korábban...
11,21,22,24,25,29Bazzani
több mint 14 éve
És a következő pár év nagy durranása már most kész van valahol, most ölt végső formát, ismerik pár ezren, és csak a nagy áttörésre vár.Szóval aki milliárdos akar lenni, keresgéljen a neten, és ha jó érzékkel száll be egy új bizniszbe, akkor lehet 2-3 év, és dollármilliárdos. 😊
több mint 14 éve
annyi még hozzá, hogy én nem feltétlen a google-ra gondolok, hiába most ők a "legesélyesebbek" a lenyomom címre. Bármikor jöhet egy újabb Zuckenberg egy nagy ötlettel, és bummDenyIgen, lásd az oldal mottóját:
"Az információ korában nincsenek határok. Határokat csak magunk szabhatunk. Ha valami nagyot akarsz készíteni, nem dollármilliókra, csak megfelelő mennyiségű pizzára, diétás kólára, egy olcsó PC-re, és mindenekelőtt elég eltökéltségre van szükséged..." - John Carmack

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Leginkább hosszútávra keresek, strapabíró, nagy tudású gépet.Amadeus91Apple, hardware nagyon bírja, software meg ugye ingyen frissül, nincs vírus, és 3 év múlva eladhatod kb. 40-50%-on.
Próbálj ki egyet, egyértelmű lesz a döntés.
Talán annyi, hogy nem a legújabbat érdemes megvenni 'nullkilométeresen", hanem 2/3-ad árért eggyel előzőt, bár laptopnál még az új is megéri, nem lesz veled gondod évekig.
több mint 14 éve
annyi még hozzá, hogy én nem feltétlen a google-ra gondolok, hiába most ők a "legesélyesebbek" a lenyomom címre. Bármikor jöhet egy újabb Zuckenberg egy nagy ötlettel, és bummLehet igazatok van, majd az idő eldönti, számomra azért nem valószínű, hogy a Google lenyomja a Face-t, mert annyira komplex a Facebook, hogy szinte minden és mindenki rajta van. Az iwiw és myvip sokkal korlátozottabb volt minden téren.áhh..Facebook-t lenyomni? Esélytelen.Amadeus91Ahogy Rajna is írta, csak idő kérdése. Anno mindenki azt hitte, az iwiw a csúcs, aztán myvip letolta, azt meg facebook (legtöbb embernél facebook-ban nem a nemzetköziség volt a vonzó, ezért vettem ide). De pár éve elképzelhetetlen volt, hogy a myspace visszaessen, most meg...Deny
(people és a hi5 meg van még?)Amadeus91
több mint 14 éve
acer, hq felejtsd el, kuka az egész...toshiba drágább árkategben éri meg, apple, Vaio... ennyi max...

több mint 14 éve
Én tuti nem költenék ennyit laptopra... Vennék egy fasza HP renew-t garanciakiterjesztéssel max. 200-ért (inkább 150 😊 ), a maradékot meg elbuliznám 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
én most Apple-ben gondolkodok, csak irtó drága Magyarországon...de legalább Németországban van rá támogatás az egyetemistáknak.egyébként az Apple cuccok megérik az árukat?Amadeus91Meg.
Ár-értékarányban sokkal a pc-k fölött vannak.
Pl. asztali iMac-em 6 éve csúcsmodell, 5 éve vettem 150ezerért, amikor ennél gyengébb minőség, ekkora méretű only monitor került 80ezerbe.
5 év alatt 0 forintot költöttem rá, és mindent tud, amit kell, nincs vírus, nincs lefagyás, igaz pc-s játékokra gondolom nem alkalmas.
Vagyis nekem eleddig durván havi 2.500 forintba van egy jó minőségű, gyors, óriásmonitoros asztali gép.
Szerintem ez durván jó arány, de egy pc-s kiszámolhatja az ő hasonló havi árát.Sobri Jóska
Néztem még ilyen Sony Vaio-t olyan 220-300 között emlékszem az árukra..volt még Acer, HQ/Compaq. Ezek közül egyik sem közelíti meg az Apple-t? (Gondolom a Toshiba, Panasonic, FujitsuSiemens az smafu)
Leginkább hosszútávra keresek, strapabíró, nagy tudású gépet.
több mint 14 éve
Azert perpillanat tablet piacon meg sehol nincs az android, sőt iOsen kívül semmi. Nyílvan ott is felfogtorni mert sok készüléken lesz kapható de egyenlőre meg elég használhatatlan.Az Android nem PC-re/Laptopra készült, és nem a Google fejlesztette. Csak felvásárolta, és tovább adta... Legjobb tudomásom szerint a Tablet a legnagyobb képernyőjű platformja.apeszosmivel a szvsz a Tableté a jövő és azoknak a gépeknek nagyrésze androidos, így sztem bőven megéri abba ölni a pénzt. az meg h nem az övék a fejlesztés meg sztem tök8, hisz megvették de most ők pénzelik a további verziókatkristof
több mint 14 éve
az, hogy le van tiltva, nem = azzal, hogy nincs. Oroszországban sem elérhető mindig..pl Moszkvában, mégis vannak fenn oroszok. Én a legtöbb nem magyar ismerősömmel ott tartom a kapcsolatot, nem mail-ben. A gugli meg maradjon az ami..kereső.Amadeus91A gugli már rég nem csupán kereső, ezer és egy egyéb szolgáltatása van, amelyek nagy része kategóriájában egyeduralkodó, pl. szótár, Earth, e-mail, stb. Értenek a dolgukhoz, és mindenük megvan, ami a facebooknak, ha a hibákat kijavítják, rátesznek néhány nagyon hasznos alkalmazást, akkor évek alatt átvehetik az uralmat, ez az online világban nagyon gyorsan zajlik.