NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Telibevert újraszinkronizálás.....ezer éve várom hogy leadják a sehol sem megszerezhető Baseball Bikák cimű filmet...erre a viasat3 ma lenyomja új értékelhetetlen szar szinkronnal...ááááááááááá

több mint 14 éve
Hülye kérdés jön,tudom semmi közöm hozzá.Most nincs egyik sem szerencsére, bár amikor voltak, akkor is csak előnyömre tett az alkohol. Nem szoktam részeg lenni, csak elérem az alapszintet, ami a nap átvészeléséhez szükséges energiát biztosítja. 😛
Hogy jársz így dolgozni/suliba?
Mert egyiknél sem előny az ital...Bazzani
több mint 14 éve
Hülye kérdés jön,tudom semmi közöm hozzá.Filipnek nem kell májvédő diéta.😊 Idén már nem iszok annyit, "egészséges" életmódot élek, és inkább az éjszakázások miatt szoktam rosszul lenni másnap, amikor előkerülnek a whiskey-s üvegek, meg most így nyáron nagyon kellemes különböző szénsavmentes gyümölcslevekkel a vodka is.
úgy nyomja, mint Prométheusz, reggel jön a sas, megeszi a máját, aztán nő neki új.Höri
Jó, mondjuk orvoshoz évek óta nem szívesen megyek, nehogy kivizsgáljanak, és ki tudja mik derülnének ki, még megijesztenének. 😛TheMileHighCity
Hogy jársz így dolgozni/suliba?
Mert egyiknél sem előny az ital...
több mint 14 éve
ne is mond.. tegnap 6 féle piát ittam nem kis mennyiségben, és igencsak szarul néztem ki 😀 most meg ebben a melegben szenvedek nagyon 😀Látom a tegnap este sokaknak jól sikeredett 😛Hall Of Greennekem a péntek este volt kemény, nem szabad keverni a piákat...Hurka
több mint 14 éve
Látom a tegnap este sokaknak jól sikeredett 😛Hall Of Greennekem a péntek este volt kemény, nem szabad keverni a piákat...
több mint 14 éve
viszont legalább alkalmat adna arra, hogy addig igyál, amíg elfelejted 😀Filipnek nem kell májvédő diéta.😊 Idén már nem iszok annyit, "egészséges" életmódot élek, és inkább az éjszakázások miatt szoktam rosszul lenni másnap, amikor előkerülnek a whiskey-s üvegek, meg most így nyáron nagyon kellemes különböző szénsavmentes gyümölcslevekkel a vodka is.
úgy nyomja, mint Prométheusz, reggel jön a sas, megeszi a máját, aztán nő neki új.Höri
Jó, mondjuk orvoshoz évek óta nem szívesen megyek, nehogy kivizsgáljanak, és ki tudja mik derülnének ki, még megijesztenének. 😛TheMileHighCity
több mint 14 éve
Filipnek nem kell májvédő diéta.😊 Idén már nem iszok annyit, "egészséges" életmódot élek, és inkább az éjszakázások miatt szoktam rosszul lenni másnap, amikor előkerülnek a whiskey-s üvegek, meg most így nyáron nagyon kellemes különböző szénsavmentes gyümölcslevekkel a vodka is.
Jó, mondjuk orvoshoz évek óta nem szívesen megyek, nehogy kivizsgáljanak, és ki tudja mik derülnének ki, még megijesztenének. 😛
több mint 14 éve
3 üveg sör látszólag nagyobb mennyiség. Ne csak a litert nézd, hanem maga az alkohol mennyiségét 😛fetomyJahh, igen, ezt be se írtam annyira nyilvánvaló 😊 A mennyiséget be kell szorozni az alkoholtartalommal 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
3 üveg sör látszólag nagyobb mennyiség. Ne csak a litert nézd, hanem maga az alkohol mennyiségét 😛ez sem igaz, mert 2 dl pálinka csak jobban megüt, mint 3 üveg sör 😛Hurkabe lehet rúgni, de az általában sztem nem jellemző, hogyha csak sört iszol, akkor másnap minden bajod vanHurkaSzerintem a másnaposság mértéke nem a fogyasztott alkohol fajtájától hanem a mennyiségétől függ 😊Rataxes
több mint 14 éve
sztem már rég nincs neki mája
több mint 14 éve
Filipnek nem kell májvédő diéta.Nincs is szebb dolog annál, mint a hét hat napján másnaposnak lenni. 😛TheMileHighCityEgészen addig amíg el nem mész laborba és nem kapsz egy szép kis májvédő diétás étrendet 😊Rataxes
úgy nyomja, mint Prométheusz, reggel jön a sas, megeszi a máját, aztán nő neki új.
több mint 14 éve
Nincs is szebb dolog annál, mint a hét hat napján másnaposnak lenni. 😛TheMileHighCityEgészen addig amíg el nem mész laborba és nem kapsz egy szép kis májvédő diétás étrendet 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Nincs is szebb dolog annál, mint a hét hat napján másnaposnak lenni. 😛TheMileHighCityMiért csak 6?
több mint 14 éve
Nincs is szebb dolog annál, mint a hét hat napján másnaposnak lenni. 😛
több mint 14 éve
Jól beszélsz komám.ne három üveggel igyál, hanem tizenkettővel, aztán rájössz 😛HöriSzerintem a másnaposság mértéke nem a fogyasztott alkohol fajtájától hanem a mennyiségétől függ 😊Rataxesez sem igaz, mert 2 dl pálinka csak jobban megüt, mint 3 üveg sör 😛Hurka
Én is legurítottam egy halommal.
Annyit pisáltam mint egy teve...
több mint 14 éve
akkor úgy kellett volna írnom, hogy ez sem teljesen igaz, bocsánat 😊HurkaJó... Viszont ahogy Höri is írta 15 sör viszont jobban megüt mint 2 dl pálinka -> ebből következik hogy sörtől is lehetsz "másnaposabb" mint pálinkától -> meg is van a válasz a rejtélyre, LEHET sörtől másnaposnak lenni (ahogy pálinkától is lehet nem másnaposnak lenni) 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
ne három üveggel igyál, hanem tizenkettővel, aztán rájössz 😛ez sem igaz, mert 2 dl pálinka csak jobban megüt, mint 3 üveg sör 😛Hurkabe lehet rúgni, de az általában sztem nem jellemző, hogyha csak sört iszol, akkor másnap minden bajod vanHurkaSzerintem a másnaposság mértéke nem a fogyasztott alkohol fajtájától hanem a mennyiségétől függ 😊Rataxes
több mint 14 éve
akkor úgy kellett volna írnom, hogy ez sem teljesen igaz, bocsánat 😊És akkor ezzel most teljesen megcáfoltad az állítást? 😊RataxesSzerintem a másnaposság mértéke nem a fogyasztott alkohol fajtájától hanem a mennyiségétől függ 😊Rataxesez sem igaz, mert 2 dl pálinka csak jobban megüt, mint 3 üveg sör 😛Hurka
több mint 14 éve
És akkor ezzel most teljesen megcáfoltad az állítást? 😊Szerintem a másnaposság mértéke nem a fogyasztott alkohol fajtájától hanem a mennyiségétől függ 😊Rataxesez sem igaz, mert 2 dl pálinka csak jobban megüt, mint 3 üveg sör 😛Hurka
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
ez sem igaz, mert 2 dl pálinka csak jobban megüt, mint 3 üveg sör 😛be lehet rúgni, de az általában sztem nem jellemző, hogyha csak sört iszol, akkor másnap minden bajod vanHurkaSzerintem a másnaposság mértéke nem a fogyasztott alkohol fajtájától hanem a mennyiségétől függ 😊Rataxes
több mint 14 éve
be lehet rúgni, de az általában sztem nem jellemző, hogyha csak sört iszol, akkor másnap minden bajod vanHurkaSzerintem a másnaposság mértéke nem a fogyasztott alkohol fajtájától hanem a mennyiségétől függ 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
be lehet rúgni, de az általában sztem nem jellemző, hogyha csak sört iszol, akkor másnap minden bajod vanHurkaEz nálad lehet,hogy így van.
Én minden piától másnapos vagyok.
Lehet,hogy a korral jár.
Tizenéves koromban valóban tudtam napokig inni.
több mint 14 éve
be lehet rúgni, de az általában sztem nem jellemző, hogyha csak sört iszol, akkor másnap minden bajod vanÉs részegséget követi általában a másnaposság. Arról nem is beszélve, hogy van az a sörmennyiség amitől be lehet rúgni.FViktor93délben kiülsz a napra, két sörtől is minden bajod lesz.Höriezt részegségnek hívják 😛Hurka