NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Telibevert újraszinkronizálás.....ezer éve várom hogy leadják a sehol sem megszerezhető Baseball Bikák cimű filmet...erre a viasat3 ma lenyomja új értékelhetetlen szar szinkronnal...ááááááááááá

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Hülye kérdés jön,tudom semmi közöm hozzá.
Hogy jársz így dolgozni/suliba?
Mert egyiknél sem előny az ital...Bazzani
Most nincs egyik sem szerencsére, bár amikor voltak, akkor is csak előnyömre tett az alkohol. Nem szoktam részeg lenni, csak elérem az alapszintet, ami a nap átvészeléséhez szükséges energiát biztosítja. 😛

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Filipnek nem kell májvédő diéta.

úgy nyomja, mint Prométheusz, reggel jön a sas, megeszi a máját, aztán nő neki új.Höri
😊 Idén már nem iszok annyit, "egészséges" életmódot élek, és inkább az éjszakázások miatt szoktam rosszul lenni másnap, amikor előkerülnek a whiskey-s üvegek, meg most így nyáron nagyon kellemes különböző szénsavmentes gyümölcslevekkel a vodka is.
Jó, mondjuk orvoshoz évek óta nem szívesen megyek, nehogy kivizsgáljanak, és ki tudja mik derülnének ki, még megijesztenének. 😛TheMileHighCity
Hülye kérdés jön,tudom semmi közöm hozzá.
Hogy jársz így dolgozni/suliba?
Mert egyiknél sem előny az ital...

több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Látom a tegnap este sokaknak jól sikeredett 😛Hall Of Green
nekem a péntek este volt kemény, nem szabad keverni a piákat...Hurka
ne is mond.. tegnap 6 féle piát ittam nem kis mennyiségben, és igencsak szarul néztem ki 😀 most meg ebben a melegben szenvedek nagyon 😀

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Látom a tegnap este sokaknak jól sikeredett 😛Hall Of Green
nekem a péntek este volt kemény, nem szabad keverni a piákat...
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

úgy nyomja, mint Prométheusz, reggel jön a sas, megeszi a máját, aztán nő neki új.Höri
😊 Idén már nem iszok annyit, "egészséges" életmódot élek, és inkább az éjszakázások miatt szoktam rosszul lenni másnap, amikor előkerülnek a whiskey-s üvegek, meg most így nyáron nagyon kellemes különböző szénsavmentes gyümölcslevekkel a vodka is.
Jó, mondjuk orvoshoz évek óta nem szívesen megyek, nehogy kivizsgáljanak, és ki tudja mik derülnének ki, még megijesztenének. 😛TheMileHighCity
viszont legalább alkalmat adna arra, hogy addig igyál, amíg elfelejted 😀
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Látom a tegnap este sokaknak jól sikeredett 😛

több mint 14 éve

Jó, mondjuk orvoshoz évek óta nem szívesen megyek, nehogy kivizsgáljanak, és ki tudja mik derülnének ki, még megijesztenének. 😛

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kibaszott franciák ne rendezzenek már semmit.....

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
3 üveg sör látszólag nagyobb mennyiség. Ne csak a litert nézd, hanem maga az alkohol mennyiségét 😛fetomy
Jahh, igen, ezt be se írtam annyira nyilvánvaló 😊 A mennyiséget be kell szorozni az alkoholtartalommal 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
be lehet rúgni, de az általában sztem nem jellemző, hogyha csak sört iszol, akkor másnap minden bajod vanHurka
Szerintem a másnaposság mértéke nem a fogyasztott alkohol fajtájától hanem a mennyiségétől függ 😊Rataxes
ez sem igaz, mert 2 dl pálinka csak jobban megüt, mint 3 üveg sör 😛Hurka
3 üveg sör látszólag nagyobb mennyiség. Ne csak a litert nézd, hanem maga az alkohol mennyiségét 😛
több mint 14 éve
sztem már rég nincs neki mája
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nincs is szebb dolog annál, mint a hét hat napján másnaposnak lenni. 😛TheMileHighCity
Egészen addig amíg el nem mész laborba és nem kapsz egy szép kis májvédő diétás étrendet 😊Rataxes

úgy nyomja, mint Prométheusz, reggel jön a sas, megeszi a máját, aztán nő neki új.

több mint 14 éve
Nincs is szebb dolog annál, mint a hét hat napján másnaposnak lenni. 😛TheMileHighCity
Egészen addig amíg el nem mész laborba és nem kapsz egy szép kis májvédő diétás étrendet 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Miért csak 6?

több mint 14 éve
Nincs is szebb dolog annál, mint a hét hat napján másnaposnak lenni. 😛

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 14 éve
Szerintem a másnaposság mértéke nem a fogyasztott alkohol fajtájától hanem a mennyiségétől függ 😊Rataxes
ne három üveggel igyál, hanem tizenkettővel, aztán rájössz 😛Höri
Jól beszélsz komám.
Én is legurítottam egy halommal.
Annyit pisáltam mint egy teve...

több mint 14 éve
akkor úgy kellett volna írnom, hogy ez sem teljesen igaz, bocsánat 😊Hurka
Jó... Viszont ahogy Höri is írta 15 sör viszont jobban megüt mint 2 dl pálinka -> ebből következik hogy sörtől is lehetsz "másnaposabb" mint pálinkától -> meg is van a válasz a rejtélyre, LEHET sörtől másnaposnak lenni (ahogy pálinkától is lehet nem másnaposnak lenni) 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
be lehet rúgni, de az általában sztem nem jellemző, hogyha csak sört iszol, akkor másnap minden bajod vanHurka
ne három üveggel igyál, hanem tizenkettővel, aztán rájössz 😛

több mint 14 éve
És akkor ezzel most teljesen megcáfoltad az állítást? 😊Rataxes
akkor úgy kellett volna írnom, hogy ez sem teljesen igaz, bocsánat 😊
több mint 14 éve
És akkor ezzel most teljesen megcáfoltad az állítást? 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
ez sem igaz, mert 2 dl pálinka csak jobban megüt, mint 3 üveg sör 😛
több mint 14 éve
Szerintem a másnaposság mértéke nem a fogyasztott alkohol fajtájától hanem a mennyiségétől függ 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Ez nálad lehet,hogy így van.
Én minden piától másnapos vagyok.
Lehet,hogy a korral jár.
Tizenéves koromban valóban tudtam napokig inni.

több mint 14 éve
délben kiülsz a napra, két sörtől is minden bajod lesz.Höri
ezt részegségnek hívják 😛Hurka
És részegséget követi általában a másnaposság. Arról nem is beszélve, hogy van az a sörmennyiség amitől be lehet rúgni.FViktor93
be lehet rúgni, de az általában sztem nem jellemző, hogyha csak sört iszol, akkor másnap minden bajod van