Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
legalább ránk elmondható vmi... na de rád? már resti is kitagad... 😂te is hajléktalan vagy az tény 😀Jocimert már hozzá szoktál a hajléktalan éveid alatt 😀Jociez ki? ismerjük? 😀Divat
|
több mint 14 éve
Bazdmeg Echo TV. Ekkora trágyát.FaCsak simán kapcsolj el.
több mint 14 éve
te is hajléktalan vagy az tény 😀ez ki? ismerjük? 😀DivatNem is értem hogy imádhatom ennyire a ködöt/esőt mikor ilyen szintű mocskos fejfájást kell átélnem előtte...fetomymert már hozzá szoktál a hajléktalan éveid alatt 😀Joci
több mint 14 éve
ez ki? ismerjük? 😀Nem is értem hogy imádhatom ennyire a ködöt/esőt mikor ilyen szintű mocskos fejfájást kell átélnem előtte...fetomymert már hozzá szoktál a hajléktalan éveid alatt 😀Joci
|
több mint 14 éve
Nem is értem hogy imádhatom ennyire a ködöt/esőt mikor ilyen szintű mocskos fejfájást kell átélnem előtte...fetomymert már hozzá szoktál a hajléktalan éveid alatt 😀
több mint 14 éve
Nem is értem hogy imádhatom ennyire a ködöt/esőt mikor ilyen szintű mocskos fejfájást kell átélnem előtte...
több mint 14 éve
Miért nem lehet azt a kibaszott biztonságiövet bekötni!!!!Uhh... Részvétem.
kolléganőm 15 éves fia tegnaptól nincs közöttünkdiverdoc
több mint 14 éve
Miért nem lehet azt a kibaszott biztonságiövet bekötni!!!!kolléganőm 15 éves fia tegnaptól nincs közöttünk

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
baszódjon meg az egész kurva stream-es buzulás. arra jó hogy minden vasárnap felbassza az agyam :mad:
több mint 14 éve
Bazdmeg Echo TV. Ekkora trágyát.
több mint 14 éve
hang-fuldoklo.FakeSzezon első versenye után ilyen szarul még nem voltam. Mint akit összevertek...szabamilyen verseny?Amadeus91
több mint 14 éve
😂fuldoklo.FakeSzezon első versenye után ilyen szarul még nem voltam. Mint akit összevertek...szabamilyen verseny?Amadeus91

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fuldoklo.Szezon első versenye után ilyen szarul még nem voltam. Mint akit összevertek...szabamilyen verseny?Amadeus91
több mint 14 éve
Szezon első versenye után ilyen szarul még nem voltam. Mint akit összevertek...szabamilyen verseny?
több mint 14 éve
Szezon első versenye után ilyen szarul még nem voltam. Mint akit összevertek...
több mint 14 éve
De bírom mikor valaki képtelen tartani a megbeszélteket és ezen bukik minden...
több mint 14 éve
Mindenkinek kell egy ellenségkép. Neki ez az.jaj ez az NSO-ról az a Royal gyerek? Még mindig ott tart, hogy a Foci(nk) igazából nem is lenne szabad, hogy football legyen, mert nem rúgják a labdát. (homály)A kedvencem az az összeesküvés-elmélet, miszerint itthon a pókerhez hasonlóan akarják titkos erők befuttatni a tojásfocit és ez vajon kinek állhat érdekében...Dzsokijuingazért elég kemény csávó lehet, ha ezt nyilvánosan le merte írni 😀JSanyo
Azt nem értem, hogy egyeseknek miért jó, hogy ha minden áron, 2 kézzel csimpaszkodva, mocskolhatják az amerikai focit?Amadeus91
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
jaj ez az NSO-ról az a Royal gyerek? Még mindig ott tart, hogy a Foci(nk) igazából nem is lenne szabad, hogy football legyen, mert nem rúgják a labdát. (homály)A kedvencem az az összeesküvés-elmélet, miszerint itthon a pókerhez hasonlóan akarják titkos erők befuttatni a tojásfocit és ez vajon kinek állhat érdekében...Dzsokijuingazért elég kemény csávó lehet, ha ezt nyilvánosan le merte írni 😀JSanyo
Azt nem értem, hogy egyeseknek miért jó, hogy ha minden áron, 2 kézzel csimpaszkodva, mocskolhatják az amerikai focit?
több mint 14 éve
A kedvencem az az összeesküvés-elmélet, miszerint itthon a pókerhez hasonlóan akarják titkos erők befuttatni a tojásfocit és ez vajon kinek állhat érdekében...Dzsokijuingazért elég kemény csávó lehet, ha ezt nyilvánosan le merte írni 😀
több mint 14 éve
Már most megvan az első tuf-om... Mecha tanszék <3
több mint 14 éve
A kedvencem az az összeesküvés-elmélet, miszerint itthon a pókerhez hasonlóan akarják titkos erők befuttatni a tojásfocit és ez vajon kinek állhat érdekében...Dzsokijuinglol verjem 😀 😀 😀 ez kész. szerintem belőtt egy 20-as jokert a gyerek...
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 14 éve
Faragó Ricsi és Korda Gyuri kartellgyanús tevékenységet folytat 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
"Nem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem hogy beszéljenek rólam" - tartja a régi celebmondás. Így is népszerűsíthető a kedvenc sportunk. Persze, írják a sok okosságot, de legalább olvassák is a másét, ami okosabb (remélhetőleg). A kedvencem az az összeesküvés-elmélet, miszerint itthon a pókerhez hasonlóan akarják titkos erők befuttatni a tojásfocit és ez vajon kinek állhat érdekében...óóó az problemo hogy felkúrják az agyam ezzel a sok hülye beszűkült kommentel ami a nemzetisport.hu/gömbfoci vs tojásfoci témában megy. olyanokat olvasok, hogy letépném magamról a ruhát...Nem érdemes. Úgyse tudják/tudjátok egymást meggyőzni. Az egyik ezt szajkózza a másik azt de véletlen se próbálja megérteni az ellent.Matthew99
jó pofán kéne rugni pár embertVentura
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
óóó az problemo hogy felkúrják az agyam ezzel a sok hülye beszűkült kommentel ami a nemzetisport.hu/gömbfoci vs tojásfoci témában megy. olyanokat olvasok, hogy letépném magamról a ruhát...Nem érdemes. Úgyse tudják/tudjátok egymást meggyőzni. Az egyik ezt szajkózza a másik azt de véletlen se próbálja megérteni az ellent.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
óóó az problemo hogy felkúrják az agyam ezzel a sok hülye beszűkült kommentel ami a nemzetisport.hu/gömbfoci vs tojásfoci témában megy. olyanokat olvasok, hogy letépném magamról a ruhát...mi tart vissza? 😀
|