Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
.brk
1 890
pedig sztem elmondják mindenhol, hogy március idusán 😊Szemezgessetek!gyeekDe kemééény nem is tudtam hogy Caesar is ekkor halt meg :oHanni
több mint 13 éve
Szemezgessetek!gyeekDe kemééény nem is tudtam hogy Caesar is ekkor halt meg :o
több mint 13 éve
Gondoltam hogy azért írod.csak azért írtam, mert Tarlós nem vett felHurkaviszont azért ha egy főpolgármester kimegy beszédet mondani a tömegnek, akkor illene kiraknia sztem...HurkaEz nyilván így van, én úgy általánosságban beszéltem... Ugyanis a magyar emberek nagy része nem főpolgármester, és nem is mond beszédet március 15-én... 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
csak azért írtam, mert Tarlós nem vett felEz nyilván így van, én úgy általánosságban beszéltem... Ugyanis a magyar emberek nagy része nem főpolgármester, és nem is mond beszédet március 15-én... 😀eaglesmcnabbRészben igazad van. Csak például én elvből nem rakok ki olasz kokárdát, mert rühellem az olaszokat. A 2. mondatoddal teljesen egyetértek, aki megszól valakit azért, mert nincs rajta kokárda az csak képmutatásból hordja...eaglesmcnabbviszont azért ha egy főpolgármester kimegy beszédet mondani a tömegnek, akkor illene kiraknia sztem...Hurka
több mint 13 éve
Ez nyilván így van, én úgy általánosságban beszéltem... Ugyanis a magyar emberek nagy része nem főpolgármester, és nem is mond beszédet március 15-én... 😀viszont azért ha egy főpolgármester kimegy beszédet mondani a tömegnek, akkor illene kiraknia sztem...HurkaCirka 150 év óta így hordjuk, és hidd el, hogy senkit nem érdekel, hogy nem ez a rendes kokárda definíciója. Egyébként szerintem mindenki magának rakja ki és ugyanakkora faszság leszólni valakit azért, hogy nem rakja ki, mint azért, hogy kirakja.SchleckRészben igazad van. Csak például én elvből nem rakok ki olasz kokárdát, mert rühellem az olaszokat. A 2. mondatoddal teljesen egyetértek, aki megszól valakit azért, mert nincs rajta kokárda az csak képmutatásból hordja...eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
engem meg az dűhít, hogy a mai napon senki sem emlékezik meg azokról a hősökről akik Charkov bevételekor életüket adtákbriareosPár leszármazott biztos becsúszik, de azért még nájsz pikk. Ugyanakkor ma van hat éve, hogy Shoji Nishio sensei eltávozott közülünk, róla sem nagyon emlékeznek meg. :/
Szemezgessetek!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
viszont azért ha egy főpolgármester kimegy beszédet mondani a tömegnek, akkor illene kiraknia sztem...Részben igazad van. Csak például én elvből nem rakok ki olasz kokárdát, mert rühellem az olaszokat. A 2. mondatoddal teljesen egyetértek, aki megszól valakit azért, mert nincs rajta kokárda az csak képmutatásból hordja...eaglesmcnabbNem tudom az miben képmutatás, de mindegy... Igen, így honosodott meg, de mindegy, bizonyára csak én érzem úgy, hogy ha már annyira odavagyok a magyarságomtól, akkor már a rendes kokárdát rakjam fel, mivel ugyanannyiba kerül, ugyanúgy lehet kapni, csak ugye akkor már többet kell a dologgal foglalkozni, mint egyébként, amikor csak hozzányúlok egyhez random, aztán elveszem.Cirka 150 év óta így hordjuk, és hidd el, hogy senkit nem érdekel, hogy nem ez a rendes kokárda definíciója. Egyébként szerintem mindenki magának rakja ki és ugyanakkora faszság leszólni valakit azért, hogy nem rakja ki, mint azért, hogy kirakja.Schleck
Az meg a másik, hogy most látom pl. facebook-on, hogy olyanok rakják tele a falat 64 nemzeti dalos és egyéb magyaros idézetekkel, mint valami kurvanagy forradalmár, aki amúgy 364 napig szidja az országot, a népet, mindenkit, és csak negatív értelemben hallod tőle a magyar szót, és fingja nincs a magyar történelemről, még erről a forradalomról sem...
Egyszerűen csak nem szeretem, amikor valaki attól hiszi húdenagy hazafinak magát, hogy kirakja a pólójára a kokárdát, főleg úgy, hogy azt se tudja igazából mi az (akár az olasz kokárda miatt, akár maga a jelentése, eredete miatt)...fetomy
több mint 13 éve
Részben igazad van. Csak például én elvből nem rakok ki olasz kokárdát, mert rühellem az olaszokat. A 2. mondatoddal teljesen egyetértek, aki megszól valakit azért, mert nincs rajta kokárda az csak képmutatásból hordja...Nem tudom az miben képmutatás, de mindegy... Igen, így honosodott meg, de mindegy, bizonyára csak én érzem úgy, hogy ha már annyira odavagyok a magyarságomtól, akkor már a rendes kokárdát rakjam fel, mivel ugyanannyiba kerül, ugyanúgy lehet kapni, csak ugye akkor már többet kell a dologgal foglalkozni, mint egyébként, amikor csak hozzányúlok egyhez random, aztán elveszem.Cirka 150 év óta így hordjuk, és hidd el, hogy senkit nem érdekel, hogy nem ez a rendes kokárda definíciója. Egyébként szerintem mindenki magának rakja ki és ugyanakkora faszság leszólni valakit azért, hogy nem rakja ki, mint azért, hogy kirakja.Schleck
Az meg a másik, hogy most látom pl. facebook-on, hogy olyanok rakják tele a falat 64 nemzeti dalos és egyéb magyaros idézetekkel, mint valami kurvanagy forradalmár, aki amúgy 364 napig szidja az országot, a népet, mindenkit, és csak negatív értelemben hallod tőle a magyar szót, és fingja nincs a magyar történelemről, még erről a forradalomról sem...
Egyszerűen csak nem szeretem, amikor valaki attól hiszi húdenagy hazafinak magát, hogy kirakja a pólójára a kokárdát, főleg úgy, hogy azt se tudja igazából mi az (akár az olasz kokárda miatt, akár maga a jelentése, eredete miatt)...fetomy
több mint 13 éve
Cirka 150 év óta így hordjuk, és hidd el, hogy senkit nem érdekel, hogy nem ez a rendes kokárda definíciója. Egyébként szerintem mindenki magának rakja ki és ugyanakkora faszság leszólni valakit azért, hogy nem rakja ki, mint azért, hogy kirakja.SchleckAzt tudom, hogy senkit nem érdekel...
És közel sem azért szóltam le, mert valaki kirakja, de mindegy, hagyjuk..
több mint 13 éve
Nem tudom az miben képmutatás, de mindegy... Igen, így honosodott meg, de mindegy, bizonyára csak én érzem úgy, hogy ha már annyira odavagyok a magyarságomtól, akkor már a rendes kokárdát rakjam fel, mivel ugyanannyiba kerül, ugyanúgy lehet kapni, csak ugye akkor már többet kell a dologgal foglalkozni, mint egyébként, amikor csak hozzányúlok egyhez random, aztán elveszem.Cirka 150 év óta így hordjuk, és hidd el, hogy senkit nem érdekel, hogy nem ez a rendes kokárda definíciója. Egyébként szerintem mindenki magának rakja ki és ugyanakkora faszság leszólni valakit azért, hogy nem rakja ki, mint azért, hogy kirakja.
több mint 13 éve
engem meg az dűhít, hogy a mai napon senki sem emlékezik meg azokról a hősökről akik Charkov bevételekor életüket adták
több mint 13 éve
Nem tudom az miben képmutatás, de mindegy... Igen, így honosodott meg, de mindegy, bizonyára csak én érzem úgy, hogy ha már annyira odavagyok a magyarságomtól, akkor már a rendes kokárdát rakjam fel, mivel ugyanannyiba kerül, ugyanúgy lehet kapni, csak ugye akkor már többet kell a dologgal foglalkozni, mint egyébként, amikor csak hozzányúlok egyhez random, aztán elveszem.Az meg a másik, hogy most látom pl. facebook-on, hogy olyanok rakják tele a falat 64 nemzeti dalos és egyéb magyaros idézetekkel, mint valami kurvanagy forradalmár, aki amúgy 364 napig szidja az országot, a népet, mindenkit, és csak negatív értelemben hallod tőle a magyar szót, és fingja nincs a magyar történelemről, még erről a forradalomról sem...
Egyszerűen csak nem szeretem, amikor valaki attól hiszi húdenagy hazafinak magát, hogy kirakja a pólójára a kokárdát, főleg úgy, hogy azt se tudja igazából mi az (akár az olasz kokárda miatt, akár maga a jelentése, eredete miatt)...
több mint 13 éve
Öcsém. Azért a képmutatás tetőfoka, hogy engem valaki lebasz, hogy nincs rajtam kokárda, de ha felhívom a figyelmét, hogy 1) éppen olasz kokárdát hord a nagy magyar szíve fölött, 2) tudja-e esetleg, hogy miért is van rajtunk 15-én kokárda, akkor hebeg-habog és akkoris én vagyok a köcsög, mert rajta legalább van...Az más kérdés, hogy a képmutatásba szépen beletartozik ez az olasz kokárdázás is... Igen, én is tudom, hogy a hivatalos definíció szerint fordítva kellene lenniük a színeknek, de nálunk így honosodott meg.
Utálom a képmutatást.fetomy
több mint 13 éve
Öcsém. Azért a képmutatás tetőfoka, hogy engem valaki lebasz, hogy nincs rajtam kokárda, de ha felhívom a figyelmét, hogy 1) éppen olasz kokárdát hord a nagy magyar szíve fölött, 2) tudja-e esetleg, hogy miért is van rajtunk 15-én kokárda, akkor hebeg-habog és akkoris én vagyok a köcsög, mert rajta legalább van... Utálom a képmutatást.
több mint 13 éve
másnaposság...istenem miért versz ezzel egy 4 óra hosszas kis boldogságért?! :/
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Így pár óra után fogom csak fel, hogy mekkora balfasz szerencsétlen voltam, hogy sikerült biciklizés közben elhagyni a telefonom... fuckfuck
több mint 13 éve
Wow. Thx.Az Eurosport2 logo-ból annyi látszik az adásban, h EU. A többi lemarad /*vele természetesen az adás értékes részének egy jelentős darabja*/... Buzi geci UPC!Black_Adderdigitális?
ha igen akkor állítsd át a mediabox beállításokban a képernyő felbontást letterbox-raharomt
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az Eurosport2 logo-ból annyi látszik az adásban, h EU. A többi lemarad /*vele természetesen az adás értékes részének egy jelentős darabja*/... Buzi geci UPC!Black_Adderdigitális?
ha igen akkor állítsd át a mediabox beállításokban a képernyő felbontást letterbox-ra
több mint 13 éve
Az Eurosport2 logo-ból annyi látszik az adásban, h EU. A többi lemarad /*vele természetesen az adás értékes részének egy jelentős darabja*/... Buzi geci UPC!
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
catattack
3 520
De örülnének otthon ennek... 😊
több mint 13 éve
v thompson style csajrahanem hogy az orromat már kidörgölte a sok pzs!catattackOlyankor jön a sportolózsepi + csap :cool:Hanni
több mint 13 éve
hanem hogy az orromat már kidörgölte a sok pzs!catattackOlyankor jön a sportolózsepi + csap :cool:
több mint 13 éve
catattack
3 520
K.rva nátha! Ömlik a taknyom, mintha muszáj lenne. Nem is ezzel van a baj, hanem hogy az orromat már kidörgölte a sok pzs!
több mint 13 éve
persze, nem is azért mondtam, csak anno engem halálosan ledöbbentett, hogy neki a professzor és a doktor, még ha az MTA-ról fingja nincs is, de hogy a másik két fogalom és rövidítés az ég világon semmit nem mond, és szimpla "betűk"ként emlegeti..A témához annyit, hogy van egy ápolónő ismerősöm. Sokat "nőtt" a szememben, amikor kerestünk egy sebészt, és ő ajánlott egyet, aki mellett azzal érvelt, hogy "Nagyon jó orvos, láttam a névjegykártyáját, ilyen izé, betűk voltak a neve előtt, úgyhogy nem akárki!!"... (professzor, doktor illetve hogy a Magyar Tudományos Akadémia doktora, mint utólag kiderült..)fetomyNem kell, h okosak legyenek, csak ne legyenek lelketlen, megkeseredett, rosszindulatú férgek.Szesze
szóval felőlem ne tudja mennyi kettő meg négy, de hogy egy ápolónőnek fingja nincs a "dr." jelentéséről.....