NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 390
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
catattack
3 520
Ezek szerint te is csak a szádat tátod, hogy belerepüljön a sült galamb!Ne járasd már le magad ilyen bambasággal!catattackEz szerintem nem lejáratás. Most ha véletlenül ott hagysz valamit egy ismerösődnél ő meg nem akarja visszaadni nem biztos, hogy sokat tudsz csinálni.FViktor93
Voltam szemüveges és nem kellenének hónapok, hogy hiányozzon.
Ez olyan, mint amikor kölcsönt adsz valakinek. Ha nem jársz utána, akkor soha nem látod viszont és el is felejtődik, majd le is tagadják! Lehet, hogy én sem törném magam, hogy visszajuttassak olyasvalamit, amit a másik ennyire "hiányol"!
Egyébként kedves gesztus volt, hogy bevédted a virtuális barátodat, de nem tőlem kell. Ismerősökhöz meg ritkán járok vendégségbe, ahol még a szemüveget le kellene rakni.
több mint 14 éve
Jó de az nem fetomys lenne 😀amugy tudsz. nem irod ki mindenhova a kibaszott internetre cel nelkul.FakeNe járasd már le magad ilyen bambasággal!catattackEz szerintem nem lejáratás. Most ha véletlenül ott hagysz valamit egy ismerösődnél ő meg nem akarja visszaadni nem biztos, hogy sokat tudsz csinálni.FViktor93
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
amugy tudsz. nem irod ki mindenhova a kibaszott internetre cel nelkul.Ne járasd már le magad ilyen bambasággal!catattackEz szerintem nem lejáratás. Most ha véletlenül ott hagysz valamit egy ismerösődnél ő meg nem akarja visszaadni nem biztos, hogy sokat tudsz csinálni.FViktor93
több mint 14 éve
Ne járasd már le magad ilyen bambasággal!catattackEz szerintem nem lejáratás. Most ha véletlenül ott hagysz valamit egy ismerösődnél ő meg nem akarja visszaadni nem biztos, hogy sokat tudsz csinálni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ne járasd már le magad ilyen bambasággal!catattackne jarasd mar le magad posztolassal
több mint 14 éve
am meg hagyd a csudába, nem fog abból a szemüvegből már semmit sem látni.Amadeus91Hát ja főleg ha tovább romlik a szeme. Így inkább beneveznék egy újra a helyedben...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
volt már rá példa, hogy akadt az ismeretségi körben, aki teljes értékűnek értelmezte az emancipációt ....verd le rajta...Amadeus91mondom, csaj. Max kiverni tudnám rajta 😀
Höri: ott felejtettem egyébként, túl késő volt már, kihagyott a figyelmem 😛 Amúgy ja, csak hát nem számítottam rá, hogy ekkora köcsög.fetomy
am meg hagyd a csudába, nem fog abból a szemüvegből már semmit sem látni.
több mint 14 éve
ma még egy szemüveg, legközelebb valami más. Man up!
több mint 14 éve
catattack
3 520
Ne járasd már le magad ilyen bambasággal!
több mint 14 éve
Bassza meg magát a büdös kurva, aki másfél éve baszik visszaküldeni a szemüvegemet! :mad: :mad:fetomySóbri üzeni, hogy a te hibád amiért odaadtad
több mint 14 éve
verd le rajta...Amadeus91mondom, csaj. Max kiverni tudnám rajta 😀
Höri: ott felejtettem egyébként, túl késő volt már, kihagyott a figyelmem 😛 Amúgy ja, csak hát nem számítottam rá, hogy ekkora köcsög.
több mint 14 éve
Annyit tudok, hogy Pécsen. Ami ide köbö 200 km, tehát ha el is megyek oda, ráköltöm legalább a szemüveg értékének a felét, és még akkor sem garantálja semmi sem, hogy visszakapom, sőt, valószínű, hogy nem. Plusz mondom, mit érek vele, ha odamegyek, nem tudok csinálni semmit?! Megmondtam neki, hogy kifizetem a postát is, csak küldje el, tehát személyesen sem adná oda. Könnyen lehet, hogy már meg sincs..fetomyverd le rajta...
több mint 14 éve
Esetleg, ha gondolod, megpróbálok utánna kérdezni, valaki csak ismeri. Csak pm-ben küld el a nevét meg ami info-t tudsz róla. De pl ha a telszámát tudod, utánna lehet a számlázási címnek menni, vagy esetleg IP-cím alapján is (bár az manapság már egy kis pénzbe szokott kerülni).Dubköszi, de tényleg nem fogok ezért leutazni pécsre, ahhoz túl messze van, és túl valószínű, hogy fölöslegesen mennék :/
több mint 14 éve
Esetleg, ha gondolod, megpróbálok utánna kérdezni, valaki csak ismeri. Csak pm-ben küld el a nevét meg ami info-t tudsz róla. De pl ha a telszámát tudod, utánna lehet a számlázási címnek menni, vagy esetleg IP-cím alapján is (bár az manapság már egy kis pénzbe szokott kerülni).
több mint 14 éve
Annyit tudok, hogy Pécsen. Ami ide köbö 200 km, tehát ha el is megyek oda, ráköltöm legalább a szemüveg értékének a felét, és még akkor sem garantálja semmi sem, hogy visszakapom, sőt, valószínű, hogy nem. Plusz mondom, mit érek vele, ha odamegyek, nem tudok csinálni semmit?! Megmondtam neki, hogy kifizetem a postát is, csak küldje el, tehát személyesen sem adná oda. Könnyen lehet, hogy már meg sincs..
több mint 14 éve
Ennyi pénzért azért ráfeküdnék a témára és előkeresném hova költözött.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Jó hát azért az embereket még észreveszem 😀 a táblákat is látom, csak elolvasni nem tudom 😀 Az ilyen apróbb betűs kis táblákkal már nem is próbálkozom 😀............. Még jó, hogy a jogsim idején még nem volt gond vele, így nem kötelező vezetéshez.fetomyDe jó, hogy ezt a gyalogosok nem tudják.... 😀 😀apeszos
Matt: Sajnos már nem ott lakik, ahol korábban, pedig már gondoltam rá. De egyébként is csaj, úgyhogy pofánbaszni nem tudom úgysem.
több mint 14 éve
És nem gondolkodtál még azon, hogy személyesen érdeklődd meg, hogy vannak a kedves rokonai?

több mint 14 éve
Tényleg, az utóbbi időben valami gusztustalan módon elmentek a szemüveg árak. A 3 éves fiam átlag 2 havonta kinyírja az övét, olyankor nagy az öröm a családban. :rolleyes:
több mint 14 éve
............. Még jó, hogy a jogsim idején még nem volt gond vele, így nem kötelező vezetéshez.fetomyDe jó, hogy ezt a gyalogosok nem tudják.... 😀 😀
több mint 14 éve
Ja, kb. 8-9 hónapig türelmes voltam. Utána bő fél éve gondoltam szólok, hogy kéne... Azóta ott tartunk, hogy mostmár ha írok neki üzenetet, nem is válaszol. Múltkor kiírtam az üzenőfalára, hogy kéne már, erre letörölte. Ha 6szor írtam, 6szor törölte...Bassza meg magát a büdös kurva, aki másfél éve baszik visszaküldeni a szemüvegemet! :mad: :mad:fetomyElég türelmesen várod...Matthew99
Magam miatt is türelmes vagyok, én is néha elcsúszok ezzel-azzal, de azért ez kurvanagy túlzás már, főleg úgy, hogy még csak válaszolni se válaszol... De ha egy 2000-es szemüveg lenne leszarnám, de volt kb. 50 is, és már baromira kéne, és nem annyira hiányzik egy ekkora kiadás most..
Amúgy nem vakon fórumozok, fél méteren belül még viszonylag jó a látásom. A TV-n, ami kb. 2 méter, már tök mindegy, hogy HD filmet nézek-e, mert ugyanolyan, mint másnak a sima. De speciel egy meccsállást, vagy a menüben a műsorokat már k.vanagy megerőltetéssel látom csak. A városok távolságát jelző táblát meg onnantól tudom kiolvasni, hogy elhaladok mellettük. Még jó, hogy a jogsim idején még nem volt gond vele, így nem kötelező vezetéshez.
több mint 14 éve
Bassza meg magát a büdös kurva, aki másfél éve baszik visszaküldeni a szemüvegemet! :mad: :mad:fetomyMásfél éve vakon fórumozol? 😉
több mint 14 éve
Bassza meg magát a büdös kurva, aki másfél éve baszik visszaküldeni a szemüvegemet! :mad: :mad:fetomyElég türelmesen várod...

több mint 14 éve
Bassza meg magát a büdös kurva, aki másfél éve baszik visszaküldeni a szemüvegemet! :mad: :mad:
több mint 14 éve
mert az Euro-nak is van nyár végén azt hiszem.TelcgamerkrSikerült találni egy olyan helyet ahol nyáron is tartanak nyelvvizsgákat, leadtam szépen a jelentkezést online, még határidő előtt. Kértek címet, nevet stb., várom a sárga-csekket, amit befizetek, és megyek vizsgázni. Most olvasom, hogy online jelentkezésnél banki átutalással kell küldeni a pénzt, persze a jelentkezési határidőig. Azt a figyelmetlen hülye fejemet...euroexam?Amadeus91
Persze még van hátra az egyetemből, de szorgalmi időszakban (ismerve magamat), nem adok rá sok esélyt,..gamerkr
http://www.euroexam.hu/vizsgaidopontok