Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
kP-ban, de gyorsan. Drága volt a felszerelés 😀nDRoEee hülye ide is csurrantsál valamit, aktív szereplő vagyok 😀
több mint 13 éve
nDRo
1 593
KP-ban, de gyorsan. Drága volt a felszerelés 😀Fizetős stream sincs? 😀BazzaniNyihhhháááá!Vége műsornak 😊nDRo
Még-még-még.
Mindent tudni akarunk.
Jobb ez mint az egyenes út!Bazzani
több mint 13 éve
Fizetős stream sincs? 😀Vége műsornak 😊nDRoNem vagyok annyira hülye, hogy annyit visszaolvassak... feltalálták a keresőt is... és ha kíváncsi vagy rá miért tetem, akkor megtalálsz, ha nem, hát nem.lunaholdNyihhhháááá!
Még-még-még.
Mindent tudni akarunk.
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Vége műsornak 😊Nyihhhháááá!Kérem, én nem akartam elindítani ezt a folyamatot :rolleyes:Nem vagyok annyira hülye, hogy annyit visszaolvassak... feltalálták a keresőt is... és ha kíváncsi vagy rá miért tetem, akkor megtalálsz, ha nem, hát nem.lunahold
Nem gondoltam hogy képes regiszrátálni és visszaolvasni 7 kib@szott oldalt 😂nDRo
Még-még-még.
Mindent tudni akarunk.
több mint 13 éve
Igen.Nem vagyok annyira hülye, hogy annyit visszaolvassak... feltalálták a keresőt is... és ha kíváncsi vagy rá miért tetem, akkor megtalálsz, ha nem, hát nem.lunaholdmeghalt valaki? 😐kristof
Valakinek az agya.
több mint 13 éve
Nyihhhháááá!Nem vagyok annyira hülye, hogy annyit visszaolvassak... feltalálták a keresőt is... és ha kíváncsi vagy rá miért tetem, akkor megtalálsz, ha nem, hát nem.lunaholdÉlő Mónika show.BazzaniKérem, én nem akartam elindítani ezt a folyamatot :rolleyes:
Nem gondoltam hogy képes regiszrátálni és visszaolvasni 7 kib@szott oldalt 😂nDRo
Még-még-még.
Mindent tudni akarunk.
Jobb ez mint az egyenes út!
több mint 13 éve
nDRo
1 593
mégse kapsz sört 😀Kérem, én nem akartam elindítani ezt a folyamatot :rolleyes:Csak 4 oldal 😀shawnka
több mint 13 éve
Kérem, én nem akartam elindítani ezt a folyamatot :rolleyes:Csak 4 oldal 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem vagyok annyira hülye, hogy annyit visszaolvassak... feltalálták a keresőt is... és ha kíváncsi vagy rá miért tetem, akkor megtalálsz, ha nem, hát nem.lunaholdmeghalt valaki? 😐
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
dugunk ?Nem vagyok annyira hülye, hogy annyit visszaolvassak... feltalálták a keresőt is... és ha kíváncsi vagy rá miért tetem, akkor megtalálsz, ha nem, hát nem.lunaholdÉlő Mónika show.BazzaniKérem, én nem akartam elindítani ezt a folyamatot :rolleyes:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem vagyok annyira hülye, hogy annyit visszaolvassak... feltalálták a keresőt is... és ha kíváncsi vagy rá miért tetem, akkor megtalálsz, ha nem, hát nem.Élő Mónika show.BazzaniKérem, én nem akartam elindítani ezt a folyamatot :rolleyes:
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Élő Mónika show.BazzaniKérem, én nem akartam elindítani ezt a folyamatot :rolleyes:
Nem gondoltam hogy képes regiszrátálni és visszaolvasni 7 kib@szott oldalt 😂
több mint 13 éve
De nekünk nDRoval megvannak a fogaink 😀
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Hát a csajt minimum szájba rugdosni kellene. Egy utolsó köcsög. De remélem túlléptél rajta és van valaki más, akit szerethetsz.nem tudok mást mondani, mint Bria. 99...az ilyen típussal meg nem kell foglalkozni ezek után, de még annyira se.shawnkahát legalább megutáltatta magát velem...könnyebb ígynDRo
____________________________________________________________________________________________
Do you love me? Do you hate me? Do you wanna believe me?lunahold
bazmeeeg ez beszarás... 😂
több mint 13 éve
Aztán lehet én nem látom át, de túl sok a furcsa egybeesés 😀
több mint 13 éve
Fordulópont a történetben 😀 Intrika, ármány, mi lesz még itt?
több mint 13 éve
Ez jobb, mint a Való Világ! 😀
több mint 13 éve
Jól látod.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
komolyan regelt ide a csaj akit jol szajbakene rugdosni ? 😀hanni bogozd ki a historiat legyszives.
több mint 13 éve
Lilla menjél el innen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
😉 Jegyezve! =)Nem semmi első hsz 😀hát legalább megutáltatta magát velem...könnyebb ígynDRoHát a csajt minimum szájba rugdosni kellene. Egy utolsó köcsög. De remélem túlléptél rajta és van valaki más, akit szerethetsz.
____________________________________________________________________________________________
Ez a Do You love me-s dolgot meg inkább rakd be aláírásba, ne írd oda a levél végére 😀tenorx
több mint 13 éve
Nem semmi első hsz 😀Hát a csajt minimum szájba rugdosni kellene. Egy utolsó köcsög. De remélem túlléptél rajta és van valaki más, akit szerethetsz.nem tudok mást mondani, mint Bria. 99...az ilyen típussal meg nem kell foglalkozni ezek után, de még annyira se.shawnkahát legalább megutáltatta magát velem...könnyebb ígynDRo
Ez a Do You love me-s dolgot meg inkább rakd be aláírásba, ne írd oda a levél végére 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát a csajt minimum szájba rugdosni kellene. Egy utolsó köcsög. De remélem túlléptél rajta és van valaki más, akit szerethetsz.hát legalább megutáltatta magát velem...könnyebb ígynDRoSzóval Zsombor neked külön a figyelmedbe ajánlom.nem tudok mást mondani, mint Bria. 99...az ilyen típussal meg nem kell foglalkozni ezek után, de még annyira se.shawnka
Csajjal szombat este szünetet beszélünk meg apám bekavart. Majd szerdán összejön az exével akit szombatra helyettem hívott moziba, és ezt ma este közli. Kiss Ádám után szabadon: akurvafaszba így egybe... :mad: :mad:
Edzésre akarok menni.
Szerk: A kurva anyját, hogy a ragya csipkézné ki a pofáját.nDRo
Do you love me? Do you hate me? Do you wanna believe me?
több mint 13 éve
a breakdown jó, egyébként editoroztam, de az adott két csapathoz pont egyáltalán nem is nyúltam.. köszi, de igazából megoldottam egy új rosterrel 😀