NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 430
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Egyik csaj ismerősömről álmodtam... konkrétan lehugyoztam. Aztán ébredéskor csekkoltam, hogy nem-e brunnyantottam az ágyba, mert annyira élethű volt. 😂Veszélyesek ezek a napi 2-3 órás alvásaim, mindig fura dolgok kerülnek elő.
Ezek után biztos mindenki aberrált köcsögnek tart, de úgy vagyok vele, hogy a globális megítélésemen már nem lehet tovább rontani, itt meg belefér. 😀
több mint 14 éve
fasz vagyok mert elfelejtettem, hogy ma reggel már vannak úszó selejtezők.ébredés után kimentem lecigölni a mosógépet a pincébe, bele is rokkantam, úgy fáj a derekam, majd be szarok.
több mint 14 éve
Ilyen másnapos még soha nem voltam.Pedig basztam már be életemben nem egyszer...
:o
több mint 14 éve
Jaj, de rühellem azokat az embereket, akik azt hiszik jobban tudnak valamit, és még fel is vágnak rá, hogy egy kb középiskolában már bőven tanított dolgot abszolút nem képesek megérteni. Hülyék és arrogáns faszok áááá...WyattEgy hasonló tipusú anya-lánya kombót kifogtam én is tegnap. Hoztak kettő, azaz KETTŐ darab képet, beméretezve, hagyjam ahogy van, úgy jó lesz. Megnézem, természetesen szarul volt beméretezve. Felcsörgi férjurat, aki legalább annyira volt nagyképű és arrogáns, amennyire nem értett hozzá. Elmondom neki, hogyan kellett volna beméretezni. (adott méret 300 képpont/inch). Meg akar győzni, hogy nehogymár az számítson, hogy /inch vagy hogy /cm. Nagy nehezen felfogja, elküldi emilben, mondanom sem kell, hogy akkor sem volt jó. Jön anyu-kislány érte, Megkapják, már nyavajognak, hogy ez túl nagy, miért nem csináltuk kisebbre. Mert így kérték, meg nem akart a méretezésért fizetni pluszba!! Végül jó lesz, fizetnek. Természetesen kártyával. 750 Ft.ot. Természetesen számla is kell róla, mert ezt a zs. cégük el tudja számolni. :mad:
több mint 14 éve
Hope Solo sig, lájk 😊Wyatthttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=1549
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=1551
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=1555

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
kibaszott soproni, tavaly is volt ilyen nyerő szarjuk meg idén is amikor a haverokkal nyaralunk, erre idén is az összes kibaszott nyitófülön csak annyi: Nem nyert + a kódUtóbbi 4 alkalommal mikor beültünk valahova és adtak ilyet nyertem eddig mindig... 😀
kurva anyjukat 😀kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hope Solo sig, lájk 😊Wyattnyilván én is bandwagon vagyok, de én legalább már a Brazília elleni negyeddöntő óta 😀 (azóta ő az aláírásom)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kibaszott soproni, tavaly is volt ilyen nyerő szarjuk meg idén is amikor a haverokkal nyaralunk, erre idén is az összes kibaszott nyitófülön csak annyi: Nem nyert + a kódkurva anyjukat 😀
több mint 14 éve
Jaj, de rühellem azokat az embereket, akik azt hiszik jobban tudnak valamit, és még fel is vágnak rá, hogy egy kb középiskolában már bőven tanított dolgot abszolút nem képesek megérteni. Hülyék és arrogáns faszok áááá...

több mint 14 éve
😛 de legalább nemvagyok másnapos.. 😊nagyon a faszom kivan hogy megint bebastam mint a szar...köcsög geci én... :o nagyon nem élek..Hall Of GreenEnnél nagyobb baj sose legyen... 😉Asbee
több mint 14 éve
nagyon a faszom kivan hogy megint bebastam mint a szar...köcsög geci én... :o nagyon nem élek..Hall Of GreenEnnél nagyobb baj sose legyen... 😉
több mint 14 éve
nagyon a faszom kivan hogy megint bebastam mint a szar...köcsög geci én... :o nagyon nem élek..
több mint 14 éve
péntek-szombat-vasárnap szabadnap, hajj de örülök ennek a kiváló időnek...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Na faszom, tartottam egy délutáni pihenőt, erre felriadok, 5 óra, mi a faszom? Elfelejtettem felkelni a meccsre, hogy lehet ez, és amúgyis milyen nap van, mintha már lett volna ma baseball, vagy hogy aludnék reggelig - eltelt pár perc mire rájöttem, hogy délután van, bassza meg. 😊
több mint 14 éve
A rohadt vihar kettétörte a fügefámat!!Évek óta nevelgettem, és már tök szépen termett. :mad:diverdocDühítő, de ha csak a termés miatt aggódsz, ne tedd! Jövőre is fog teremni és 2-3 év múlva már újra fácska lehet belőle.
több mint 14 éve
A rohadt vihar kettétörte a fügefámat!!Évek óta nevelgettem, és már tök szépen termett. :mad:diverdocViharban ne hagyjál kint semmit. 😛
több mint 14 éve
A rohadt vihar kettétörte a fügefámat!!Évek óta nevelgettem, és már tök szépen termett. :mad:

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Persze,hogy mindig akkor van szar idő,amikor szabadságon vagyok és strandolni akartam vinni a picilányt...
több mint 14 éve
Amikor az ember azt hinné, h ez a nap már nem lehet szarabb, de mégis :mad:És még mindig nem ért véget...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
bazmeg rossz helyre írtam 😀 na most már mindegy 😀Duna bowl + Hurricanes évzáró buli... még mindig nem érzem magam 100%osnak 😀JSanyoés ez miért gyűlölködjünk Sanyókám? 😊pc_x
több mint 14 éve
Duna bowl + Hurricanes évzáró buli... még mindig nem érzem magam 100%osnak 😀JSanyoés ez miért gyűlölködjünk Sanyókám? 😊

több mint 14 éve
Duna bowl + Hurricanes évzáró buli... még mindig nem érzem magam 100%osnak 😀
több mint 14 éve
Hát éppenséggel kinek mi cél. Nekem a feszültséglevezetés jó cél pl. Általában ezért írkálok ebbe a topicba. Szerintem ilyen témában az itteni karrierem után nem nagyon tudom lejáratni már magam 😉 De őszintén szólva nem érdekel különösebben, amíg egy fokkal jobb az idegben, hogy mondjuk itt kiszitkozódom magam. De sorry, ha valaki szemét/lelkét bántotta. 😉catattack: Azért nem hiányoltam sokáig, mert nem volt olyan rossz a szemem, csak az elmúlt bő fél évben már elkezdett zavarni, mivel romlott. Amúgy mindenki másmilyen, veled ellentétben én pl. akkor is visszajuttatom más cuccát, ha hosszú idő után kéri, de hát látom akkor nem egyedi a csaj hozzáállása... Nálam nincs ilyen "elévülési idő", hogy nálam hagynak valamit, az fél év után az enyém.. Na mindegy, mindenesetre rettentő módon aggaszt, hogy a szemedben lejárattam magam, már értem miért nem tudtam elaludni tegnap órákig :/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez am a korrekt mentalitas 😀
Ez olyan, mint amikor kölcsönt adsz valakinek. Ha nem jársz utána, akkor soha nem látod viszont és el is felejtődik, majd le is tagadják! Lehet, hogy én sem törném magam, hogy visszajuttassak olyasvalamit, amit a másik ennyire "hiányol"!
catattack
errol jut eszembe : gyulolom ha vkinek a fejen kell ugralni h megcsinaljon vmit.