Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Na jó,akkor legyen mondjuk a Békés megyei Tatársánc vagy mi.
Tegnap utaztam át rajta.
Sztem az egész települést megvehettem volna másfél milláért. 😀Bazzani
Viccelsz? A többek között macskaherében, Csuklyás Ibolyában és csattogó heré..izé eperben gazdag, európai hírű ősgyep lelőhelyét? Megfizethetetlen lenne azt megvenni, igaz a mai Magyarországon pár év kemény munkával valóban megvehetnéd 😛fetomy
Basszus három ház van ott,meg valami ólféle. 😀

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Tegnap utaztam át rajta.
Sztem az egész települést megvehettem volna másfél milláért. 😀Bazzani
Viccelsz? A többek között macskaherében, Csuklyás Ibolyában és csattogó heré..izé eperben gazdag, európai hírű ősgyep lelőhelyét? Megfizethetetlen lenne azt megvenni, igaz a mai Magyarországon pár év kemény munkával valóban megvehetnéd 😛
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Neked kötelező volt kölcsönt felvenned?! Úgy eröltették rád akaratod ellenére? Ráadásul pont a zsidók?
Kemény...Sobri Jóska
rettegve a következményektől, de +1.Amadeus91
Végre egymásra találtatok.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Nem értelek titeket, Magyarország pontosan az a hely, ahol pusztán a fizetésből és a spórolásból 1-2 év alatt lazán megveszek egy házat.fetomy
Te politikus vagy? Vagy bankár? 😀
Mondjuk nekem sem kellett volna hitelt felvennem,hanem a meglévő másfél millámból venni egy házat mondjuk Gyöngyöspata külsőn.Bazzani
Na jóóó azért pontosítok.. Csak az utolsó választások óta ilyen Magyarország.

Gyöngyöspata pedig fasza hely, szabályosan lopás lenne olyan olcsón szerezni ott házat.fetomy
Tegnap utaztam át rajta.
Sztem az egész települést megvehettem volna másfél milláért. 😀

több mint 14 éve
Nem értelek titeket, Magyarország pontosan az a hely, ahol pusztán a fizetésből és a spórolásból 1-2 év alatt lazán megveszek egy házat.fetomy
Mondjuk nekem sem kellett volna hitelt felvennem,hanem a meglévő másfél millámból venni egy házat mondjuk Gyöngyöspata külsőn.Bazzani
Na jóóó azért pontosítok.. Csak az utolsó választások óta ilyen Magyarország.

Gyöngyöspata pedig fasza hely, szabályosan lopás lenne olyan olcsón szerezni ott házat.
több mint 14 éve
Mondjuk nekem sem kellett volna hitelt felvennem,hanem a meglévő másfél millámból venni egy házat mondjuk Gyöngyöspata külsőn.

több mint 14 éve
Nem értelek titeket, Magyarország pontosan az a hely, ahol pusztán a fizetésből és a spórolásból 1-2 év alatt lazán megveszek egy házat.
több mint 14 éve
Neked kötelező volt kölcsönt felvenned?! Úgy eröltették rád akaratod ellenére? Ráadásul pont a zsidók?
Kemény...Sobri Jóska
Hát azért mindig öröm az ilyen okosakat meghallgatni. Ha az ember dolgozik, megismerkedik egy nővel, aztán még össze is házasodnak, van egy kis lóvéjuk, anyukám, feccöljünk egy lakásba felkiáltással elmennek néhány bankhoz, számolgatnak, egye fene, még 190 forint/ franknál is jobban járok alapon ebben veszi fel a kölcsönt. Aztán bevállalnak egy gyereket is, hamár lakás van. Ejj, mekkora hülyék. Ilyenkor kellene az ilyen okos embeeknek, mint ti vagytok, közbelépni. Kimondani, hogy elbasztad az életedet, mert néhány év múlva Amerikában néhány ún. hitelminősítő, vagy mifene miatt egy rakás bank becsődöl, egyre magasabb lesz az államadósság, jönnek majd a megszorító intézkedések, meg besorolási kockázat. Mert ha jobban megnézzük, Bazza rontotta el, hogy a családját saját fészekbe akarta elhelyezni. A pöcs.füligjimmy
Szerintem kár magyaráznod nekik.
Főleg Amadeusnak aki Németországból okosítja ki az embereket az itteni helyzetről.
Amúgy én egy szóval nem említettem,hogy rámerőltette volna valaki a hitelt.

több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
A garázs meg jó lesz arra,hogy odaköltözzünk ha elviszi a házat a fejünk fölül a Judapest Bank. :/Bazzani
Kemény...Sobri Jóska
Hát azért mindig öröm az ilyen okosakat meghallgatni. Ha az ember dolgozik, megismerkedik egy nővel, aztán még össze is házasodnak, van egy kis lóvéjuk, anyukám, feccöljünk egy lakásba felkiáltással elmennek néhány bankhoz, számolgatnak, egye fene, még 190 forint/ franknál is jobban járok alapon ebben veszi fel a kölcsönt. Aztán bevállalnak egy gyereket is, hamár lakás van. Ejj, mekkora hülyék. Ilyenkor kellene az ilyen okos embeeknek, mint ti vagytok, közbelépni. Kimondani, hogy elbasztad az életedet, mert néhány év múlva Amerikában néhány ún. hitelminősítő, vagy mifene miatt egy rakás bank becsődöl, egyre magasabb lesz az államadósság, jönnek majd a megszorító intézkedések, meg besorolási kockázat. Mert ha jobban megnézzük, Bazza rontotta el, hogy a családját saját fészekbe akarta elhelyezni. A pöcs.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
A garázs meg jó lesz arra,hogy odaköltözzünk ha elviszi a házat a fejünk fölül a Judapest Bank. :/Bazzani
Kemény...Sobri Jóska
Nem erőltette senki.
Sajnos olyan élethelyzetben voltam,hogy vagy a hitel vagy az albérlet.
Előbbit választottam,bízva abban,hogy így a sajátomat fizetem.
Ettől még elvihetik a házat.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
😂 😂
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 710
Kemény...Sobri Jóska
rettegve a következményektől, de +1.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 864 — #NoStress
Kemény...

több mint 14 éve
Két motor, egy ház, egy bringa és egy garázs? Na mi is az apeh száma? 😛 😀fetomy
Kocsit nem számoltad.
Igaz,hogy a két motort már rég,a kocsit meg mostantól nem használom,a garázst örököltem a lakás meg a Judapest Banké nagy részben,de tényleg gazdagok vagyunk.
😀

több mint 14 éve
Két motor, egy ház, egy bringa és egy garázs? Na mi is az apeh száma? 😛 😀
több mint 14 éve
Garázst örököltem, bringát anyum nyerte tombolán kézimeccsen. 😀Bazzani
Nem kell kamuzni, ismerd el, hogy burzsuj bringás buzi vagy, akinek még biciklire is telik. 😀fetomy
Bevallom.
Sőt azt is,hogy van két használt (igaz romos állapotú) Babettám.
A garázs meg jó lesz arra,hogy odaköltözzünk ha elviszi a házat a fejünk fölül a Judapest Bank. :/

több mint 14 éve
Nem kell kamuzni, ismerd el, hogy burzsuj bringás buzi vagy, akinek még biciklire is telik. 😀
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Én meg leraktam a kocsit a garázsba és jó alaposan rázártam az ajtót.
Innentől biciklivel mindenhová, pedig benzines a kocsim.Bazzani
Óóóó, hát akinek telik garázsra is, meg bringára is......füligjimmy
😂 😂 😂 😂 😂 😂

Addig minden jó, amíg tudunk röhögni magunkon, meg egymáson 😀

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
És ahogy gyengül a forint, az is megdobja majd, mert a kommunisták a rengeteg magyar kőolajat átjátszották a zsidóknak, szóval azt is külföldről kell venni. Most lesz 310 forint az euró, kíváncsi vagyok, mikor mondanak le ezek a gecik, hogy megalakuljon egy szakértői kormány, hamár annyira forszírozták néhány évvel ezelőtt. Amúgy "lóf*sz a seggükbe" alapon teletankoltam a verdát V-Power akármivel, literje volt 441 forint, meg néhány fillér. Ezért fizettem 22ezer forintot se, a havi fizum hatodát. Szerencsére kajára, fűtésre (arra hejdekíváncsi leszek), villanyra, ilyesmire nem kell költeni. 😀füligjimmy
Óóóó, hát akinek telik garázsra is, meg bringára is......füligjimmy
Garázst örököltem, bringát anyum nyerte tombolán kézimeccsen. 😀

több mint 14 éve
Minden mással együtt. :/Gabesz92
És ahogy gyengül a forint, az is megdobja majd, mert a kommunisták a rengeteg magyar kőolajat átjátszották a zsidóknak, szóval azt is külföldről kell venni. Most lesz 310 forint az euró, kíváncsi vagyok, mikor mondanak le ezek a gecik, hogy megalakuljon egy szakértői kormány, hamár annyira forszírozták néhány évvel ezelőtt. Amúgy "lóf*sz a seggükbe" alapon teletankoltam a verdát V-Power akármivel, literje volt 441 forint, meg néhány fillér. Ezért fizettem 22ezer forintot se, a havi fizum hatodát. Szerencsére kajára, fűtésre (arra hejdekíváncsi leszek), villanyra, ilyesmire nem kell költeni. 😀füligjimmy
Óóóó, hát akinek telik garázsra is, meg bringára is......

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Ukrajnában jelenleg asszem 170Ftal olcsóbb a gázolaj mint nálunk, osztrákoknál 40el.
Egyébként januártól az ÁFA emelkedés hatására újra nő.Bazzani
Innentől biciklivel mindenhová, pedig benzines a kocsim.

több mint 14 éve
lassan mehetek szloviba tankolni...JC6
Ukrajnában jelenleg asszem 170Ftal olcsóbb a gázolaj mint nálunk, osztrákoknál 40el.
És ahogy gyengül a forint, az is megdobja majd, mert a kommunisták a rengeteg magyar kőolajat átjátszották a zsidóknak, szóval azt is külföldről kell venni. Most lesz 310 forint az euró, kíváncsi vagyok, mikor mondanak le ezek a gecik, hogy megalakuljon egy szakértői kormány, hamár annyira forszírozták néhány évvel ezelőtt. Amúgy "lóf*sz a seggükbe" alapon teletankoltam a verdát V-Power akármivel, literje volt 441 forint, meg néhány fillér. Ezért fizettem 22ezer forintot se, a havi fizum hatodát. Szerencsére kajára, fűtésre (arra hejdekíváncsi leszek), villanyra, ilyesmire nem kell költeni. 😀

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 486
Minden mással együtt. :/

több mint 14 éve
Egyébként januártól az ÁFA emelkedés hatására újra nő.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem csak vicc volt, de értelmes embert nem érinti mert mezőgazdasági vállalkozó 😛
mennyivel változott most 1 km ára? jó 1 Ft-tal?KGB
így is fel lehet fogni...