NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
1. GRAFI
Van névjegyzék, abból rendelnek ki védőket a nyomozás során a rendőr szabadon olyat választ, aki nem kavarja be neki a szart. Engem még sohasem rendeltek ki, és nem is szeretném. Igazából csak egy kollégámat szoktam helyettesíteni, aki akkor vesz igénybe, ha ütközése van. Persze előfordul, hogy egy helyettesítés után közös megegezéssel nálam marad az ügy.

2.
Nekem azt az álláspontot kell képviselnem, amit a védencem, azaz, ha tagad, akkor felmentését kérem, ha beismer, akkor a büntetéskiszabás körében értékelendő enyhítő körülményeket hangsúlyozom. Akkor is, ha tudom, hogy nekem is hazudik.

3.
A vádlott is ember, (ha általában nem a legkiválóbbak közül) és igyekszem jelezni, hogy annak is tekintem, mert az esetleges előzetes letartóztatás során másoktól nem kapja ezt meg. Azt azért elég szörnyű látni, hogy amikor ott kavarog a család és nekik tök természetes, hogy néhány családtag éppen ül, vagy le van tartóztatva vagy, ha látok egy fiatalkorút és már most tudom róla, hogy élete hátralevő 60-70 évének a felét rács mögött fogja tölteni, mert úgyis visszakerül.

4.
A pedofilos ügyben szerintem egyáltalán nem biztos, hogy a védencem tényleg bűnös, legalább is a bizonyítási eljárás után így láttam.

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Ha az ügyvéd ítélkezni akarna, akkor bírónak ment volna.
De mivel ő a jogvédelmet akarja biztosítani, gondolom ezért ment ügyvédnek.
Nem azért, hogy felmentesse a szarháziakat, hanem azért, hogy a törvényben leírtak szerint kapjon büntetést, ha bebizonyosodik a bűnösség.
De jogos, hallgassuk meg a szakembert, hogy benne mi zajlik le ilyenkor.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Vádlottról beszélsz, nem elítéltről. Majd ha bebizonyosodott, hogy ő tette, és hogy tette, akkor lehet lamentálni, hogy mit érdemelne.
Az ügyvéd dolga nem csak a felmentetés, hanem annak biztosítása, hogy a tárgyalás korrekt körülmények között történjen, figyelembe vegyék az esetleges enyhítő körülményeket, és ha bebizonyosodik a bűnösség, akkor az elkövető azt kapja, amit a törvény rá ró.
Egyébként ha szakács vagy, akkor nem főzöl, ha két maffiafőnök ül be az étterembe, vagy ha felszolgáló vagy, akkor nem viszed ki nekik?
Vagy ha építész vagy, nem tervezel házat olyan embernek, aki a vagyonát általad elítélendő módon szerezte? Vagy ha taxis, nem fuvarozol drogdílert? stb.Sobri Jóska
Itt nem arról van szó, hogy az éttermedben eszik, a taxidban ül, vagy hasonló. Hanem arról, hogy megkapja-e a büntetést, amit érdemel.

Nem az volt a kérdés szerintem, hogy ha hallja, hogy ilyennel vádolnak valakit, akkor mit gondol az ügyvéd, mert ott még semmi nem bizonyítja, hogy tényleg úgy van. De az már engem is érdekelne, hogy kirendelnek egy pedofil mellé védőügyvédnek, aztán ügy közben számomra egyértelmű lesz, hogy a faszi megerőszakolt legalább 35 4 év alattit, akkor mégis mi zajlik le egy emberben, hogy van még kedve védeni ezek után.

De senki nem mondta, hogy ne csinálja, csak kérdezte(tük), hogy ilyenkor mi zajlik le egy ügyvéd fejében.
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
Ó, hogy az Isten verje meg ezt a szájbab@szott Lakerst.

Mehetne NBA-be is, de ez a hangnem inkáb itt jöjjön ki.

Gyülölöm őket, mint a szart.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Csakis kirendelés. Egyébként ehhez még volt gyomrom. Az egy kicsit megütött múlt héten, amikor két 17 éves gyerek rabolgatott idős embereket, aztán ebből kifolyólag az egyik áldozat belefulladt a saját vérébe.

Haromt, jelszavam: Nem vagyok én Petrocelli, hogy mindig ártatlanokat védjek!vadibandi
No offense, ilyenkor nem kavarognak benned rossz érzések hogy basszus a védencem egy állat aki kötelet érdemelne? Tényleg ne vedd személyesre, tudom hogy ezt is meg kell csinálni csak kiváncsi vagyok hogy mi jár ilyenkor egy védőügyvéd fejében.JayB
Vádlottról beszélsz, nem elítéltről. Majd ha bebizonyosodott, hogy ő tette, és hogy tette, akkor lehet lamentálni, hogy mit érdemelne.
Az ügyvéd dolga nem csak a felmentetés, hanem annak biztosítása, hogy a tárgyalás korrekt körülmények között történjen, figyelembe vegyék az esetleges enyhítő körülményeket, és ha bebizonyosodik a bűnösség, akkor az elkövető azt kapja, amit a törvény rá ró.
Egyébként ha szakács vagy, akkor nem főzöl, ha két maffiafőnök ül be az étterembe, vagy ha felszolgáló vagy, akkor nem viszed ki nekik?
Vagy ha építész vagy, nem tervezel házat olyan embernek, aki a vagyonát általad elítélendő módon szerezte? Vagy ha taxis, nem fuvarozol drogdílert? stb.Sobri Jóska
Azért egy pedofilt nem vennék egy kalap alá az említett "urakkal". Eltaposni való csótány.
több mint 13 éve
elítélték első fokon. tehát már tekinthető bűnösnek 😛haromt
De fellebbeztek, így nem emelkedett jogerőre. Tehát nem az. 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
elítélték első fokon. tehát már tekinthető bűnösnek 😛
több mint 13 éve
Csakis kirendelés. Egyébként ehhez még volt gyomrom. Az egy kicsit megütött múlt héten, amikor két 17 éves gyerek rabolgatott idős embereket, aztán ebből kifolyólag az egyik áldozat belefulladt a saját vérébe.

Haromt, jelszavam: Nem vagyok én Petrocelli, hogy mindig ártatlanokat védjek!vadibandi
No offense, ilyenkor nem kavarognak benned rossz érzések hogy basszus a védencem egy állat aki kötelet érdemelne? Tényleg ne vedd személyesre, tudom hogy ezt is meg kell csinálni csak kiváncsi vagyok hogy mi jár ilyenkor egy védőügyvéd fejében.JayB
Vagy ha építész vagy, nem tervezel házat olyan embernek, aki a vagyonát általad elítélendő módon szerezte? Vagy ha taxis, nem fuvarozol drogdílert? stb.

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 757 — StuG Life
fasznak hergelem magam a mobile.de-n 😕gabtsi
nem szabad.
én is néha nézegetek egy két álommodellt, aztán sóhajtok egy nagyot.

mi a vágyad?briareos
hát van egy elérhető(bb):
http://tinyurl.com/62p8nko

meg egy vágyálom szerű, bár inkább a márkába vagyok szerelmes, mint egyes típusokba, de egy ilyen menne az arcomhoz:
http://tinyurl.com/69h2vjogabtsi
szép vágyálom.
És meglepődnél mennyire nem elérhetetlen, ha nem félsz attól h pár dolgot meg kell csinálni. de nyilván ezek már passzió autók

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035

No offense, ilyenkor nem kavarognak benned rossz érzések hogy basszus a védencem egy állat aki kötelet érdemelne? Tényleg ne vedd személyesre, tudom hogy ezt is meg kell csinálni csak kiváncsi vagyok hogy mi jár ilyenkor egy védőügyvéd fejében.
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Egyébként hogy megy az ilyen kirendelős dolog? Úgy értem mi alapján dől el, hogy kit rendelnek ki valaki mellé? Illetve általában el is vállalja az ember, vagy lehet válogatni? Gondolom vannak itt is azért a szakmában "megélhetési" ügyvédek, akik gyakorlatilag csak a kirendelt ügyfelek után kapott pénzből élnek, nincs magánpraxisuk.
több mint 13 éve

Haromt, jelszavam: Nem vagyok én Petrocelli, hogy mindig ártatlanokat védjek!

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
A leglogikusabb szerintem, ha az elhunytnak egyik férfi hozzátartozója megkefélhetné az elkövető egyik halott női hozzátartozóját.vadibandi
😀 Egyszer megnéznélek tárgyalás közben 😀tenorx
Semmi akadálya. A tárgyalások szinte kivétel nélkül nyilvánosak.
Gondolom büntető érdekelne! Ha igen, akkor ajánlok április 13. 8:30-kor a Fővárosi Bíróságon egy könnyed másodfokú tárgyalást. Szegény védencem 10 év fegyházat kapott mert az első fok szerint rendszeresen kefélte kislányát.

Basszus ez lehet, hogy pont zárt lesz, mert kiskorú volt a sértett. 😕vadibandi
Jézus isten :/
több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
A leglogikusabb szerintem, ha az elhunytnak egyik férfi hozzátartozója megkefélhetné az elkövető egyik halott női hozzátartozóját.vadibandi
Gondolom büntető érdekelne! Ha igen, akkor ajánlok április 13. 8:30-kor a Fővárosi Bíróságon egy könnyed másodfokú tárgyalást. Szegény védencem 10 év fegyházat kapott mert az első fok szerint rendszeresen kefélte kislányát.

Basszus ez lehet, hogy pont zárt lesz, mert kiskorú volt a sértett. 😕vadibandi
Jól tolod, Bandi. 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gondolom büntető érdekelne! Ha igen, akkor ajánlok április 13. 8:30-kor a Fővárosi Bíróságon egy könnyed másodfokú tárgyalást. Szegény védencem 10 év fegyházat kapott mert az első fok szerint rendszeresen kefélte kislányát.vadibandi
és ezt képes vagy védeni? vagy kirendeltek?
több mint 13 éve

Basszus ez lehet, hogy pont zárt lesz, mert kiskorú volt a sértett. 😕

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
😀 Egyszer megnéznélek tárgyalás közben 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a hettita törvények szellemében nem bűnös. Csak akkor lenne bűnös, ha a halott anyjával közösült volna, úgy hogy az apja még él. Akkor halál lett volna a bünti. Ha az apja is meghalt volna, úgy már dughatná a halott anyját büntetlenül.haromt
hmm... becsúszott volna a törvényalkotók közé egy nekrofil? :ogyeek
nem. csak a hettita korban abszolút elfogadott volt bárminek a megdugása, kivéve az élő nőké, mert azt csak házasság után lehetett...
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
"Nekrofilt keresünk, halottgyalázás céljából. A 16 éve elhunyt személy maradványaival kellene közösülni, egészen pontosan 37 percen keresztül. A közösülés része az orális szex, a fojtogatás és a bokasimogatás is, illetve a végső, szemüregbe élvezés. Jelige: Itt a csonti hol a csonti."

Azért gondolom nem kizárólag a szemet szemért elv alapján működtek a dolgok, mivel az nem mindenre megvalósítható. Valahol ugyebár a lopásért kézlevágás járt, a boszorkánykodásért akasztás/elégetés, stb...

Ettől függetlenül tökéletesen egyetértek Gandhival: An eye for an eye makes the whole world blind.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 311 — Je suis kobranadrág
Ezt mondjuk elég nehéz lenne végrehajtatni 😀
több mint 13 éve
A szemet-szemért elv ókori alkalmazását nagyban megkönnyítette, hogy szemben a mai individualista szemlélettel, akkor az egyénen keresztül is mindig a közösséget (család, törzs) érte a sérelem.

több mint 13 éve
...
Kiváncsian várom a válaszokat. 😊Sobri Jóska
Kasztrálás mondjuk?empty taxi
Szemet-szemért. Ő nem kasztrált senkit. Gondolkozz összefüggésekben.

több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
a hettita törvények szellemében nem bűnös. Csak akkor lenne bűnös, ha a halott anyjával közösült volna, úgy hogy az apja még él. Akkor halál lett volna a bünti. Ha az apja is meghalt volna, úgy már dughatná a halott anyját büntetlenül.haromt
hmm... becsúszott volna a törvényalkotók közé egy nekrofil? :o

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
A leglogikusabb szerintem, ha az elhunytnak egyik férfi hozzátartozója megkefélhetné az elkövető egyik halott női hozzátartozóját.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
"Tettéért 2 év börtönbüntetésre és 3 év felfüggesztettre ítélték azt a kanadai férfit, aki 2010-ben egy idős nő holttestével közösült a Baker Lake-i Nunavutban – írja a cbc.ca.
A 40 éves Bobby Suwarak tavaly nyáron ásott ki a település temetőjében egy pár nappal korábban eltemetett női holttestet, majd közösült vele. Az aktus után visszatemette a testet: a halott rokonai vették észre, hogy megbolygatták a sírt, panaszt tettek, a testet pedig exhumálták.
A nyomozók megállapították, hogy valaki közösült a halottal, majd a nyomozás során hamar előkerült az elkövető, Bobby Suwarak. Az eset egyedülálló Kanadában, így a férfit kulturális és társadalmi normák, tabuk megsértése miatt ítélték két év letöltendőre. Suwarak pszichésen nem beszámítható, beismerte a tettét. Azzal magyarázta a halottgyalázást, hogy szerelemre volt szüksége."

Ebben a szituban mi járna a szemet-szemért elv alapján az elmeroggyantnak?
Dugja seggbe egy halott rozsomák? Vagy várják meg, míg meghal, és akkor büntessék csak meg?
Vagy vegye feleségül a halott nőt, és innentől együtt kelljen élniük, moziba járniuk, telekre, és át kell hívni a barátokat közös programra?
Kiváncsian várom a válaszokat. 😊Sobri Jóska
Kasztrálás mondjuk?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...