NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sobri védő ügyvéd barátom, te itt ma nem nyerhetsz.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 454 — #NoStress
Lehet hogy változott a jog az elmúlt 10 évben, de késsel védekezni fegyvertelen ember ellen nem törvénybe illő.gyeek
Az önvédelem mértéke nem haladhatja meg a támadás mértékét. Ez a törvény lényege. De ez ebben a szituban irreleváns, mert
1, kvázi a cigány provokált (kés nélkül), tehát Cozma védekezett pusztakézzel, viszont
2, Cozma minden irányban kétszer akkora volt, mint a cigány, nagyon hamar fordult a kocka
3, a cigány segghülye volt, be is fosott, balhézni is ment, előkerült a kés, szóval ez igencsak nem támadás - önvédelem szitu.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De lehet, hogy vallomástételkor kezüket a Bibliára téve hazudnak, mint az Atya, a Pokoli lecke c. filmben.
több mint 13 éve
Ahogy a Stez által bemásolt tanuvallomásból is kiderült, az ostoba cigány befosott, kést rántott, használta is, vagyis onnantól kicsúsztak az események a kontrollálhatóság alól, aminek az ismert következményei lettek. Nem gyilkolni mentek a Patrióta klubba, de ez lett a vége.
A bíróság elmarasztaló ítéletet fog hozni, ne aggódj.Sobri Jóska
És Te miért veszed készpénznek, amit mond?
Azt mégse mondhatja, hogy erősebb volt nálam, ezért leszúrtam...
Gondolom (mert nem voltam ott szerencsére, ezért nem is fogom megtudni sohasem a teljes igazságot) próbálja menteni magát.Sanco
Nem készpénznek veszem, csak bíróság elötti tanuvallomásnak, ami az általam tudottakkal összhangban van, és ráadásul életszerű is. Ennyi.
Egyébként kvázi azt mondja: erősebb volt nálam, beszartam, leszúrtam. Ettől hihető. Nem keni másra a felelősséget, csak a saját hibáját igyekszik kisebbíteni, de ez természetes emberi viselkedés.
Azt nem mondhatja, hogy ki küldte őket oda balhézni, kinek a parancsára mentek a Patrióta bárba sokan, milyen céllal.
És a félreértések elkerülése végett: a cigányok nem embert ölni mentek oda, nem is csürhében szórakozni, aminek ez lett a vége, nem is Cozmáék ellen. Mondhatni katonaként, standard alvilági erődemonstrációra mentek, a Patrióta tulajainak akart üzenni eképp valaki, javítani a tárgyalási pozícióit, hogy így mondjam, csak ott volt jópár kézis, és a dolgok gellert kaptak, majd elfajultak.

több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Lehet hogy változott a jog az elmúlt 10 évben, de késsel védekezni fegyvertelen ember ellen nem törvénybe illő.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Sanco Green Bay Packers 2 737 — Rest of the World fan
Ahogy a Stez által bemásolt tanuvallomásból is kiderült, az ostoba cigány befosott, kést rántott, használta is, vagyis onnantól kicsúsztak az események a kontrollálhatóság alól, aminek az ismert következményei lettek. Nem gyilkolni mentek a Patrióta klubba, de ez lett a vége.
A bíróság elmarasztaló ítéletet fog hozni, ne aggódj.Sobri Jóska
És Te miért veszed készpénznek, amit mond?
Azt mégse mondhatja, hogy erősebb volt nálam, ezért leszúrtam...
Gondolom (mert nem voltam ott szerencsére, ezért nem is fogom megtudni sohasem a teljes igazságot) próbálja menteni magát.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én azt nem értem, hogy mi a fenének kell egy szórakozóhelyre menni gyerekszületést ünnepelni? Jól van, ki kell kapcsolódni meg minden és a hely nevében is benne van, hogy szórakozás, de akkor is. A mai világban már egyik "szórakozóhelyben" sem bízni... Lást WB, ect.
Magamat ismerve meghívtam volna a csapatot hozzánk, vagy kibéreltem volna egy nagyobb házat a Balaton partján, aztán mehet a menet.

Persze, utólag könnyű okosnak lenni...
több mint 13 éve
Mondjuk aki késsel megy le szórakozni az vszínű sejti h balhé lesz...empty taxi
Nem szórakozni mentek a cigányok, hanem balhézni, ezért küldték őket, ez volt a feladatuk.
A pechjük meg az, hogy pont ott szórakoztak a cseppet sem harmatsúlyú Cozmáék, akik "vették a lapot".
De igazi pechje Cozmának lett.

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Nem gond, sosem veszem magamra az ilyeneket. Az idiótázás is a kóstolgatás meg a menő kifejezések miatt ment, mert én nem kóstolgattalak. Sosem tartottam magam menőnek, és nem is akarok az lenni. Van egy fajta nézetem, sokaknak nem tetszik, másoknak igen.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Mondjuk aki késsel megy le szórakozni az vszínű sejti h balhé lesz...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én sem azért jöttem ide, hogy balhézzak, virtuálisan. Olvastam miket írtok, és reméltem, hogy normális módon le tudom írni én is a saját véleményem, és tudunk kulturált módon "vitatkozni".
Aztán kaptam egy LOL-t, amire persze, hogy ráharaptam és a többi már jött magától. De itt és most elismerem a hibám, és elnézést kérek. Tőled. Amilyen gyorsan fel kapom a vizet, olyan gyorsan le is higgadok.

Csak azt szerettem volna írni és mondani, hogy mivel MI, itt a fórumon nem voltunk ott, nem tudunk semmi konkrétat, ne acsarkodjunk egyik s másik oldal mellett vagy ellen. Mindenkinek lehet véleménye, de a másikat ne nevessük már ki, nyíltan, ha olyat ír, amivel a másik esetleg nem ért egyet. Utána a hab a tortán a leidiótázás..

De ez szinte minden évben előjön, ahogy kiderül valami az ügyről.

Még egyszer elnézést.
több mint 13 éve
Inkább hagyjuk. Idióta vagy, ez már kiderült ennyiből. Menj azt lájkoltasd magad facebookon.szaba
Eagles: hozzád senki sem szólt. Nem értem neked miért kell ilyeneket írnod...

Szaba: Látom, itt a fórumon nagyon kemény vagy. A megmondóember, aki beszól. Oké. Csak annyi, hogy megjegyeztem. Majd egyszer élőben is megmondhatnád. Vagy, lehet, ha meglátsz elfutsz, mint ahogy írtad... Én ezt befejeztem. Itt és most.JC6
Nem futok el, de én nem azért megyek vhova, hogy keressem a balhét. Azért, mert nem voltam ilyen szituban, attól máris senki vagyok előtted. Nem értelek. De legyél magadra büszke.

Amúgy az, h hozzá senki nem szólt megint hülyeség, mert ez egy fórum. Nem privát üzenetet írtál, szóval hozzászólhat, aki akar.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Inkább hagyjuk. Idióta vagy, ez már kiderült ennyiből. Menj azt lájkoltasd magad facebookon.szaba
Eagles: hozzád senki sem szólt. Nem értem neked miért kell ilyeneket írnod...

Szaba: Látom, itt a fórumon nagyon kemény vagy. A megmondóember, aki beszól. Oké. Csak annyi, hogy megjegyeztem. Majd egyszer élőben is megmondhatnád. Vagy, lehet, ha meglátsz elfutsz, mint ahogy írtad... Én ezt befejeztem. Itt és most.
több mint 13 éve
Gondolkodj már. Bemész valahova balhézni, megkapod a balhéd, és elhúzol? Sok ilyen szituban lehettél...Sobri Jóska
Ebből kiindulva te már párszol balhéztál. Mégsem szúrtak le...eaglesmcnabb
De benne van a lehetőség, sőt az utóbbi években pisztoly is lehet szinte bárkinél, így egy okos ember inkább nem balhézik. De ugyebár a cigányok nem azért mentek be balhézni, mert olyan kurva okosak voltak, sokkal inkább ezt kapták parancsba. Hidd el, az alvilág teljesen máshogy működik, mint ahogy azt az ember a monitor elöl elképzeli.
Senki se mentegeti a cigányokat, cigányozz te is nyugodtan, ha ettől jobban alszol, de attól még tény marad, hogy Cozmáék nem áldozati bárányok voltak, akiket, akit kvázi lemészároltak, hanem agresszív, harcos sportolók, akik felvették a kesztyűt, de alulmaradtak. Ahogy a Stez által bemásolt tanuvallomásból is kiderült, az ostoba cigány befosott, kést rántott, használta is, vagyis onnantól kicsúsztak az események a kontrollálhatóság alól, aminek az ismert következményei lettek. Nem gyilkolni mentek a Patrióta klubba, de ez lett a vége.
A bíróság elmarasztaló ítéletet fog hozni, ne aggódj.

több mint 13 éve
Gondolkodj már. Bemész valahova balhézni, megkapod a balhéd, és elhúzol? Sok ilyen szituban lehettél...Sobri Jóska
Ja, igaz. És ég engem kóstolgat. Na ő a menő 😀JC6
Inkább hagyjuk. Idióta vagy, ez már kiderült ennyiből. Menj azt lájkoltasd magad facebookon.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ebből kiindulva te már párszol balhéztál. Mégsem szúrtak le...

Mit kell itt okoskodni?JC6
ki kóstolgat kit? érdekes téged ezen a fórumon mindenki kóstolgat...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ja, igaz. És ég engem kóstolgat. Na ő a menő 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sztem ne feszegesd a témát. Amúgy ha bárki is megüt, sztem az a normális, ha látom h 2x akkora, akkor inkább elhúzok onnan. Bár lehet szíven szúrni menőbb.szaba
A fene se húzna el, ott volt a fél csapat. De miért kell mindjárt a szíven szúrással jönni?
több mint 13 éve
Pedig ez nem vicc, mivel kb. így történt.
Cozmáék nem voltak csicskák, hamar eljárt a kezük. Cozmának biztos, elhiheted.Sobri Jóska
Tehát mindenki hazudik az akkor ott levők közül, csak pont a késelő nem. Érdekes meglátás 😊eaglesmcnabb
Ki mindenki?
A tanuvallomásokból kiderül, hogy Cozma nem ártatlanul állt, és hagyta, hogy agyonszurkálják.
Az első pofont is ő osztotta ki, mutass tanuvallomást, ahol nem ez szerepel.
Valamint egy életszerű bunyóban nem mindig a provokatőr üt először, hanem a tapasztaltabb.
A provokatőr a cigány volt, a tapasztaltabb Cozma.
Ettől még nem ő a hibás, de ne essünk életszerűtlen túlzásokban, hogy 2 méteres, 120 kilos, agresszív ember tűri, hogy felkostolják.

Amúgy ha bárki is megüt, sztem az a normális, ha látom h 2x akkora, akkor inkább elhúzok onnan. Bár lehet szíven szúrni menőbb.szaba
Gondolkodj már. Bemész valahova balhézni, megkapod a balhéd, és elhúzol? Sok ilyen szituban lehettél...

több mint 13 éve
Cozmáék nem voltak csicskák, hamar eljárt a kezük. Cozmának biztos, elhiheted.Sobri Jóska
Tehát mindenki hazudik az akkor ott levők közül, csak pont a késelő nem. Érdekes meglátás 😊eaglesmcnabb
Rászísták.
Ááá, nem, egy kézis sose támadna, nincs az a pénz. Főleg, ha román. Főleg nem egy kulturált, jól szituált diszkóban. Éjnek idején. Nem, dehogy. Csak állt és várta a szúrást. Még mosolygott is, láttam.

Hagyjuk már ezt...senki sem tudja mi történt, senki. Mit kell itt okoskodni?JC6
Sztem ne feszegesd a témát. Amúgy ha bárki is megüt, sztem az a normális, ha látom h 2x akkora, akkor inkább elhúzok onnan. Bár lehet szíven szúrni menőbb.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ááá, nem, egy kézis sose támadna, nincs az a pénz. Főleg, ha román. Főleg nem egy kulturált, jól szituált diszkóban. Éjnek idején. Nem, dehogy. Csak állt és várta a szúrást. Még mosolygott is, láttam.

Hagyjuk már ezt...senki sem tudja mi történt, senki. Mit kell itt okoskodni?
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Tehát mindenki hazudik az akkor ott levők közül, csak pont a késelő nem. Érdekes meglátás 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Inkább viccnek veszem.szaba
Én sem értem, mi ebbe a vicc? Ha esetleg 1 cigo támadna meg engem az utcán, és úgy esne, h nincs nála semmi fegyver/eszköz (bar ez lehetetlen) ,akk lehet addig verném míg bele nem döglik... (mivel kést nem hordok 😀)Duff
Jelen esetben az fogalmazódott meg, hogy esetleg azért szúrtak a brazilok, mert Cozmáék rájuk támadtak. Ez a történet vicc része...eaglesmcnabb
Végre vki megértette. Köszönöm.
több mint 13 éve
valami vicceset írtam?JC6
Én sem értem, mi ebbe a vicc? Ha esetleg 1 cigo támadna meg engem az utcán, és úgy esne, h nincs nála semmi fegyver/eszköz (bar ez lehetetlen) ,akk lehet addig verném míg bele nem döglik... (mivel kést nem hordok 😀)Duff
8 cm élhosszúságig nyugodtan hordhattok kést, nem minősül fegyvernek.
De ha előveszed, használni is kell, ez az egy gond van vele. 😊

Jelen esetben az fogalmazódott meg, hogy esetleg azért szúrtak a brazilok, mert Cozmáék rájuk támadtak. Ez a történet vicc része...eaglesmcnabb
Cozmáék nem voltak csicskák, hamar eljárt a kezük. Cozmának biztos, elhiheted.

több mint 13 éve
valami vicceset írtam?JC6
Jelen esetben az fogalmazódott meg, hogy esetleg azért szúrtak a brazilok, mert Cozmáék rájuk támadtak. Ez a történet vicc része...