NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én szinte minden nap ezen helyek valamelyikén eszem, de megpróbálhatsz meggyőzni, hogy nem így van.

menzán - és azóta egyre több helyen a liszten - van napi menü, normál anyagokból. 1000 alatt.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Egyébként 3 napon belül indoklás nélkül kötelező a pénzvisszaadás (de lehet 24 óra, nem emlékszem pontosan) a fogyasztóvédelmi törvényben benne van, akkor is, ha nem hibás az áru, egyszerűen csak nem akarod már.Sobri Jóska
Úgysem tudlak meggyőzni, de ez nem így van. Vissza lehet adni, de nem kötelező. Mivel nem egy multinál, hanem egy kiskereskedőnél dolgozom, volt már ebből az évek során vitánk nem egyszer, de nem is kétszer. Próbálkoztak már mindenféle trükkel, perrel, senkinek nem jött be eddig. Nem vagy köteles visszavenni, hacsak nem hibás a termék, Ha hibás, akkor is csere az elsődleges, egy ugyanolyanra. Egy multi ahogy te is mondod, simán megteheti, mert vagy visszaküldi valalmi indokkal, vagy eladja egy másik fasznak. Én ezt már kevésbé tudnám megtenni.

Zavi: Pont ezek a boltok a legszarabbak. Bár csak a 220V-ról tudnék nyilatkozni. Népszerűek, mert olcsók, de ha gondod van, akkor szarna a fejedre. Remélem azért a te gondod megoldódik.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
hát ha szerinted a mcdonalds korrekt ár/érték arány, akkor jól gondoltam h felesleges ebbe belemenni 😊 annyira jó a mediamarkt is.gabtsi
Köszönöm.
Szerintem a meki tökéletes ár/érték arány, de ha mondasz Pesten olyan helyet, ahol gyorsan jól lakok 1200ból megbízható minőséggel, melegkajával, örömmel veszem. Én be szoktam szaladni kis éttermekbe, de egy sima egytálétel üdítővel nem emlékszem, hogy kevesebb lett volna ennél, ma pl Westendben egy tányér sima tarhonyáshús, káposztasaláta, bambi 1900 volt, pár napja Fricipapánál főzelék, feltét, üdítő 1500, Főzelékfaló szintén ugyanez 1300 asszem, szóval várom a konkrét lehetőségeket.Sobri Jóska
liszt ferenc tér - menza étterem, nem tudom hallottál e róla.
magic burger - ha hamburgert szeretnél, a városban a legjobb
de bármelyik irodaház cantinjára bemész nagyságrendekkel jobb ételt kapsz 1000 Ft alatt (menüt 800 körül), amivel nekem rendszeres tapasztalatom van: duna tower, gateway office park, hermina towers. és még finnyás is vagyok.
bármelyik kínai gyorsbüfé (kb franchise szal a minőség is ugyanaz mindenhol, ha ez ennyire fontos)

btw, én egy big mac menüvel nem is lakom jól, ettől függetlenül én szeretem a mekit, de az ár és érték az nem nagyon találkozik, max kuponnal.gabtsi
Menzára járok sokat, de az nem 1000ft-os étterem, egy cézár saláta1600, ezt ettem legutóbb: Bőrös csirkemell zöldséges rizottóval 2390.- .
Magic Burger Budán van, én arra nem járok, Irodaházak menzái sincsenek meg 1200 ból, mivel én üdítőt mindig veszek, és ráadásul azokat a kajákat én nem szeretem, de ez a kb elfogadhatóan mekivel kompátibilis ár/érték arány.
Én is finnyás vagyok, így kínait, arabot, törököt, ilyen fosató szarokat nem eszek.
Én jól lakom a bigmacmenüvel, max pár óra múlva újra eszek valamit, de ez sokmindennel van így. 😊
Szóval összegezve vannak lehetőségek, természetesen, de számomra az ár/érték/minőség arányban a bigmacmenü az etalon. 😊 Elektronikai dolgokban meg a Médiamarkt.

több mint 13 éve
Ilyen cuccot csak Médiamarktban érdemes venni. Szó nélkül cserélik, van is mindig mire, ha netán nincs, pénzt visszaadják.
Egyébként 3 napon belül minden üzlet indoklás nélkül köteles cserélni.Sobri Jóska
Ez így ebben a formában nem igaz. Lehet, hogy a nagyáruházak megteszik, de nem kötelező, csak ha a termék hibás. Akkor is először a csere jöhet szóba, ha az nincs, akkor a visszafizetés.GRAFI
Pont ez a lényeg, hogy nem kötelező, de mivel a Médiamarkt szarik bele, vásárol mondjuk 500000 nyomtatót a Lexmarktól évente, ha vissza kell tolni egyet, hát visszatolja rájuk, így a vevő -vagyis én- jár jól emiatt a multiarrogancia miatt.
Egyébként 3 napon belül indoklás nélkül kötelező a pénzvisszaadás (de lehet 24 óra, nem emlékszem pontosan) a fogyasztóvédelmi törvényben benne van, akkor is, ha nem hibás az áru, egyszerűen csak nem akarod már.

több mint 13 éve
hát ha szerinted a mcdonalds korrekt ár/érték arány, akkor jól gondoltam h felesleges ebbe belemenni 😊 annyira jó a mediamarkt is.gabtsi
Köszönöm.
Szerintem a meki tökéletes ár/érték arány, de ha mondasz Pesten olyan helyet, ahol gyorsan jól lakok 1200ból megbízható minőséggel, melegkajával, örömmel veszem. Én be szoktam szaladni kis éttermekbe, de egy sima egytálétel üdítővel nem emlékszem, hogy kevesebb lett volna ennél, ma pl Westendben egy tányér sima tarhonyáshús, káposztasaláta, bambi 1900 volt, pár napja Fricipapánál főzelék, feltét, üdítő 1500, Főzelékfaló szintén ugyanez 1300 asszem, szóval várom a konkrét lehetőségeket.Sobri Jóska
liszt ferenc tér - menza étterem, nem tudom hallottál e róla.
magic burger - ha hamburgert szeretnél, a városban a legjobb
de bármelyik irodaház cantinjára bemész nagyságrendekkel jobb ételt kapsz 1000 Ft alatt (menüt 800 körül), amivel nekem rendszeres tapasztalatom van: duna tower, gateway office park, hermina towers. és még finnyás is vagyok.
bármelyik kínai gyorsbüfé (kb franchise szal a minőség is ugyanaz mindenhol, ha ez ennyire fontos)

btw, én egy big mac menüvel nem is lakom jól, ettől függetlenül én szeretem a mekit, de az ár és érték az nem nagyon találkozik, max kuponnal.

több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Nem hiszem el, hogy veszek egy lcd tv-t személyesen egy 2200 vélemény alapján megbízható jó, boltban, és mikor hazaviszem hiányzik belőle 2 alkatrész, amire a tv-t kéne ráhúzni! 😕 Most holnap hívhatom őket újra azt ki tudja hogy oldják majd meg. :/ Ráadásul nincs autó, bkv-n cipeltük haza.zavi27
Hol vetted, ha nem titok. Csak kiváncsi vagyok.
Ilyen cuccot csak Médiamarktban érdemes venni. Szó nélkül cserélik, van is mindig mire, ha netán nincs, pénzt visszaadják.
Egyébként 3 napon belül minden üzlet indoklás nélkül köteles cserélni.Sobri Jóska
Ez így ebben a formában nem igaz. Lehet, hogy a nagyáruházak megteszik, de nem kötelező, csak ha a termék hibás. Akkor is először a csere jöhet szóba, ha az nincs, akkor a visszafizetés.GRAFI
Bemutatoterem.net. Az arukereso.hu-n ezt kedvelik a legtöbben meg a 220volt.hu boltot ami a Westendben van. Mégcsak nem is a legolcsóbb volt ez a listában.
több mint 13 éve
Köszönöm.
Nem Pest, de Győrben van egy hambis az egyetem mellett, tehát gyakolrlatilag vihetné fölfelé az árait, kajás egyetemista bemegy így is, úgy is alapon, de ők sokkal minőségibb hambit csinálnak, mint Meki, másrészt olcsóbban. Vagy ha többe kerül, akkor csak a mérete miatt (példának, legnagyobb burgerük, a Síró Bohóc 1300-1900 között mozog, de ebbe minimum 35 dkg hús van, ráadásul nem ez a előrefagyasztott félkész sz*r). Ilyen szerintem valahol Pesten is van, bár biztos nem a Westendben vagy hasonló plázában,Deny
Napi ügyintézés közepette ritkán járok arra, de azért köszi. 😊

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Köszönöm.
Nem Pest, de Győrben van egy hambis az egyetem mellett, tehát gyakolrlatilag vihetné fölfelé az árait, kajás egyetemista bemegy így is, úgy is alapon, de ők sokkal minőségibb hambit csinálnak, mint Meki, másrészt olcsóbban. Vagy ha többe kerül, akkor csak a mérete miatt (példának, legnagyobb burgerük, a Síró Bohóc 1300-1900 között mozog, de ebbe minimum 35 dkg hús van, ráadásul nem ez a előrefagyasztott félkész sz*r). Ilyen szerintem valahol Pesten is van, bár biztos nem a Westendben vagy hasonló plázában,
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Nem hiszem el, hogy veszek egy lcd tv-t személyesen egy 2200 vélemény alapján megbízható jó, boltban, és mikor hazaviszem hiányzik belőle 2 alkatrész, amire a tv-t kéne ráhúzni! 😕 Most holnap hívhatom őket újra azt ki tudja hogy oldják majd meg. :/ Ráadásul nincs autó, bkv-n cipeltük haza.zavi27
Hol vetted, ha nem titok. Csak kiváncsi vagyok.
Ez így ebben a formában nem igaz. Lehet, hogy a nagyáruházak megteszik, de nem kötelező, csak ha a termék hibás. Akkor is először a csere jöhet szóba, ha az nincs, akkor a visszafizetés.
több mint 13 éve
Köszönöm.
Szerintem a meki tökéletes ár/érték arány, de ha mondasz Pesten olyan helyet, ahol gyorsan jól lakok 1200ból megbízható minőséggel, melegkajával, örömmel veszem. Én be szoktam szaladni kis éttermekbe, de egy sima egytálétel üdítővel nem emlékszem, hogy kevesebb lett volna ennél, ma pl Westendben egy tányér sima tarhonyáshús, káposztasaláta, bambi 1900 volt, pár napja Fricipapánál főzelék, feltét, üdítő 1500, Főzelékfaló szintén ugyanez 1300 asszem, szóval várom a konkrét lehetőségeket.

több mint 13 éve
hát ha szerinted a mcdonalds korrekt ár/érték arány, akkor jól gondoltam h felesleges ebbe belemenni 😊 annyira jó a mediamarkt is.

több mint 13 éve
nyilván kényelmesebb mint utánajárni, de jellemzően nulla szakértelem, és a reális árnál jóval drágább. és még a szart is rádsózzák. tesco szint.gabtsi
Van akinek fél napi utánajárás elmaradása megér pár ezer forinttal többet, nem feltétlen kényelemből, akár hatékonyságból is.
Én nem tudom Méádiamarktban mekkora a szakértelem, mert az enyém is nulla, tehát nem tudom felmérni az övéket, de engem nem is érdekel, sokkal fontosabb az, hogy még 9 hónap után is szó nélkül cserélnek bármit, ha meg már nincs, adnak mást, vagy a pénzt vissza.
Rámsózni lófaszt se tudnak, mert azt veszek, amire szükségem van.
Tessék, utoljára vettem egy Lexmark s405 nyomtatót 32ezerért, nekem megfelel.
Mutass rá példát, hogy máshol jobban járok érdemben.Sobri Jóska
teljesen feleslegesnek érzem de azért válaszolok.

pont a nyomtatóra csak rákerestem a google-ben és az első találatnál volt cca 15%-kal olcsóbb, de nyilván nem mindenki idejébe fér bele.
arról nem beszélve, hogy mennyire rugalmas egy mediamarkt árképzése és mennyivel egy kisbolté. és lehet hogy azt veszed amire szükséged van, de ha már eleve rossz elképzeléssel mész oda, akkor ott senki nem fogja mondani, hogy hát igen, nem rossz, de esetleg ilyen és ilyen körülményekre/használatra van jobb megoldás.gabtsi
Alapvetően igazad van, de ha a jobb megoldás is ugyanazt tudja számomra, akkor tök mindegy.
Lehet megkapom 32ezer helyett a nyomtatót 27ezerért, de lehet 2 év múlva az a cég akitől vettem már meg sincs, ha valami beszarik, míg a Médiamarktban 2 év múlva is cserélik.
Nekem az kell egy nyomtatótól amit ez tud, de lehet ennyi pénzért kaptam volna olyat, ami percenként 50 oldalt tud, míg ez 30at, de ez nekem tökmindegy, ha naponta nyomtatok 20 oldalt, nem számít a sebesség, és még sorolhatnám, és a legelejétől ilyen eldobható, alkalmi dolgokról beszéltem, mivel nem vagyok elektrónikabuzi. (Kb 5 éve vettem egy canon ixus40-est, 4 megapixeles fényképezőgépet, mondjuk 40ezerért, nem emlékszem a pontos árra. Amire használom, mai napig tökéletesen megfelel. De lehet kaptam volna akkor 5ezerrel olcsóbban 5 megapixelest is, vagy ami valami aspektusban jobb, de nekem mindegy.)
Az biztos, ha mondjuk másfél millióért akarnék tévét venni, akkor én is monitoroznék elötte, de mivel én 100ezerért veszek, azért meg kvázi ugyanaz van mindenhol, pluszminusz pár ezer, akciófüggően.
És amivel egy kisbolt sosem tud versenybe szállni az a már leírt csere, nem tökölés, pénzvissza, ami a multi érdekérvényesítő képességéből fakad, aminek jelen esetben én élvezem az előnyeit.
A Médiamarktot mondjuk a mekihez hasonlítanám. Ha tudod, hogy éhes vagy, akkor tudod, hogy mondjuk kapsz 1200ért egy bigmac menüt. Nem egy ételkülönlegesség, nem a gasztronómia csúcsa, és közértben olcsóbban is jóllakhatsz, vagy biztos van olyan hamburgeres, ahol ugyanezt megkapnám 900 forintért. De a melegétel utáni vágyat szerintem korrekt ár-érték aránnyal elégíti ki a már jól ismert minőségben.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Sállálááá 8-tól 16-ig nincs áram, 6-9-ig meg nincs net+tv. És még mindig leginkább a fasszopó upc idegesít... Az ország egyik legnagyobb, legjobban fejlődő városában élek bazdmeg, és annyit baszakodik ez a szar, mintha valahol Uganda mélyén élnék...

Csak bazd meg seggbe az aidses eont te kibaszott buzi upc...
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nekem azt az álláspontot kell képviselnem, amit a védencem, azaz, ha tagad, akkor felmentését kérem, ha beismer, akkor a büntetéskiszabás körében értékelendő enyhítő körülményeket hangsúlyozom. Akkor is, ha tudom, hogy nekem is hazudik.vadibandi
Bandi! Ezt tényleg, hogy lehet a lelkiismerettel összeegyeztetni? Ne értsél félre, nem lekiismeretlennek tartalak, de tényleg érdekelne, hogy ezt hogyan tudod magadban lerendezni? Tudod, hogy gyilkos mondjuk, de tagad, Te felmentését kéred, minden jog keretében adott dolgot megteszel ennek érdekében, és mondjuk az ügyészi oldal gyengébb (bizonyíték, tanuk hiánya stb) és felmentik. Ez számomra nagyon keménynek tünik.
Másik meg az, hogy ha vmi perdöntőt Neked elmond (mondjuk beismeri, hogy ölt), Téged köt az ügyvédi titoktartás, tárgyaláson tagad. Ekkor Te tudod, hogy gyilkos, de mivel tagad felmetését kell kérned?
Tudom, hogy ezek sarkított példák, meg ne is haragudj érte, de tényleg kiváncsi vagyok. Ha nem akarsz simán ne reagálj!

És, hogy a topiknál maradjunk: Sok mindent gyűlölök, pl. az elcseszett egész magyar egészségügyi rendszert, meg a fentebbiek alapján (is), hogy csak jogszolgáltatás van és nem igazságszolgáltatás (bár a Szoboszlai ügy kapcsán felderengett a fény, hogy talán igazság is van a földön).

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
nyilván kényelmesebb mint utánajárni, de jellemzően nulla szakértelem, és a reális árnál jóval drágább. és még a szart is rádsózzák. tesco szint.gabtsi
Van akinek fél napi utánajárás elmaradása megér pár ezer forinttal többet, nem feltétlen kényelemből, akár hatékonyságból is.
Én nem tudom Méádiamarktban mekkora a szakértelem, mert az enyém is nulla, tehát nem tudom felmérni az övéket, de engem nem is érdekel, sokkal fontosabb az, hogy még 9 hónap után is szó nélkül cserélnek bármit, ha meg már nincs, adnak mást, vagy a pénzt vissza.
teljesen feleslegesnek érzem de azért válaszolok.

pont a nyomtatóra csak rákerestem a google-ben és az első találatnál volt cca 15%-kal olcsóbb, de nyilván nem mindenki idejébe fér bele.
arról nem beszélve, hogy mennyire rugalmas egy mediamarkt árképzése és mennyivel egy kisbolté. és lehet hogy azt veszed amire szükséged van, de ha már eleve rossz elképzeléssel mész oda, akkor ott senki nem fogja mondani, hogy hát igen, nem rossz, de esetleg ilyen és ilyen körülményekre/használatra van jobb megoldás.

szerk: nem a media markt az egyetlen hely az országban, ahol cserélnek, sőt nem egy olyat tudok, ahol egy pixelhiba esetén is azonnal, asszem a media marktban pont nem.

több mint 13 éve
Én mindennek igyekszem utánanézni, sokat rágodom értékelek magamban mielőtt veszek valamit, most is ezt tettem, ezért vagyok szomorú most eléggé.zavi27
Szerintem ezért a nagy áruházak a nyerők.
Lehet pár ezerrel drágább (de ez se biztos, mert én nem tudom máshol mennyi 😊 ), de ilyen para nincs, mert gond nélkül cserélnek, vissza adnak pénzt, mivel nekik kurva mindegy, annyit forgalmaznak, hogy bármit visszanyomnak a gyártóra. (Fater szgép monitora beüzemelés közben lepottyant, atomjaira tört, visszavitte, mondta így volt a dobozban, biztos Tajvanban dühös volt egy rakodómunkás, nem is érdekelte őket, csere azonnal.)
Szóval nekem az elmúlt 10 évből csak jó tapasztalatom van a Médiamarkttal.

több mint 13 éve
Én mindennek igyekszem utánanézni, sokat rágodom értékelek magamban mielőtt veszek valamit, most is ezt tettem, ezért vagyok szomorú most eléggé.
több mint 13 éve
Mutass rá példát, hogy máshol jobban járok érdemben.

több mint 13 éve
Remélem rendben lesz midnen és vagy adnak alkatrészt, vagy kicserélik egy újra az egészet. Imerősőm Mediába vett ugyanilyen tv-t minden rndben van vele, én neten utánaolvasva csomó tesztet, a boltról is nagyon sok véleményt (bemutatóterem. net amúgy) és csak pozítv volt meg ajánlott mindenki által.
több mint 13 éve
nyilván kényelmesebb mint utánajárni, de jellemzően nulla szakértelem, és a reális árnál jóval drágább. és még a szart is rádsózzák. tesco szint.

több mint 13 éve
legnagyobb nímandság ilyen cuccokat a mediamarktban venni.gabtsi
Nekem eddig bejött, bármit is vettem ott. Persze ilyen eldobható cuccokra gondolok, nem többszázezres csodamasinákra, amiket én nem preferálok. Sima DVD-lejátszó, LCD-tévé, digifényképezőgép, szgép-monitor, kiegészítő biszbaszok.

több mint 13 éve
legnagyobb nímandság ilyen cuccokat a mediamarktban venni.

több mint 13 éve
Egyébként 3 napon belül minden üzlet indoklás nélkül köteles cserélni.

több mint 13 éve
Nem hiszem el, hogy veszek egy lcd tv-t személyesen egy 2200 vélemény alapján megbízható jó, boltban, és mikor hazaviszem hiányzik belőle 2 alkatrész, amire a tv-t kéne ráhúzni! 😕 Most holnap hívhatom őket újra azt ki tudja hogy oldják majd meg. :/ Ráadásul nincs autó, bkv-n cipeltük haza.
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
http://mupa.hu/programok-promo/komolyzene-opera-szinhaz-programok-promo/max-emanuel-philippe-jaroussky-helyett-az-orlando-furiosoban/

Ez a méreg nem a cián!
Egy nappal a koncert előtt mondja le a fellépést a kedvenc kontratenorom, akit végre élőben láthattam volna!
Persze mivel az előadás meg lesz tartva a helyettessel meg a sok egyéb névtelen senkivel, ezért a jegyeket sem lehet visszaváltani! :mad: