Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megint egy hétfő reggel...Aludni akarok méééég! :/
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 292 — Vikings fan
Zsinórban harmadszor ment el egy 10+ meccses szelvény egyetlen egy rohadt meccsen.... 😡 Kösz Vikings, kösz McNabb,JayB
Ne haragudj de ha olyan hülye vagy hogy amíg McNabb itt van ránk teszel akkor meg is erdemled hogy elbukd.
több mint 14 éve
tenorx 14 107 — fő libsi
Faszom :/
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
BASZKI VASÁRNAP VAN?!tenorx
hétfő

több mint 14 éve
tenorx 14 107 — fő libsi
BASZKI VASÁRNAP VAN?!
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 435
Zsinórban harmadszor ment el egy 10+ meccses szelvény egyetlen egy rohadt meccsen.... 😡 Kösz Vikings, kösz McNabb,JayB
régi szép idők, mikoris heti 2 tippmix ment el minden egyes alkalommal 4-ből1, 8-ból 1 akár 15-ből 1 meccsen is. Sosem értettem,hogy miért nincs egyszer az, hogy a 10 meccsből mondjuk 2-3, vagy mondjuk 5 menjen el, de hát ez van, mindig 1 ment el 😊fetomy
Nekem a héten két szelvényem ment el 1 meccs miatt, ráadásul ugyanazon meccs miatt 😀 (MU-Bázel) Egyiken csak sima W-t raktam, másikon hendivel. Persze döntetlen lett
több mint 14 éve
kzol Philadelphia Eagles 746 — Eagles fan
3. meccs megy el az utolso negyedben. szép volt saslikok (eagles)
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
régi szép idők, mikoris heti 2 tippmix ment el minden egyes alkalommal 4-ből1, 8-ból 1 akár 15-ből 1 meccsen is. Sosem értettem,hogy miért nincs egyszer az, hogy a 10 meccsből mondjuk 2-3, vagy mondjuk 5 menjen el, de hát ez van, mindig 1 ment el 😊
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 894
Zsinórban harmadszor ment el egy 10+ meccses szelvény egyetlen egy rohadt meccsen.... 😡 Kösz Vikings, kösz McNabb,
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 8 007 — Nega Scott
Sok papírt kell összeszedni, sok sort kell végigállni, ennyi.Rajna
És meg se kapod 😛tenorx
Én azt hallottam nálunk elég sok embernél megy a "sitteskedés". Átíratják magukat nagyszülőkhöz, aztán több pontot kapnak. Most be se adtam, felesleges rohangálni a semmiért. Tavaszi félévben viszont kelleni fog koli miatt. Persze akkor is inkább majd betesznek pár köcsög gólyát, mert sajnálnak +2 helyet tőlünk hogy rohadjanak meg... :oAsbee
Az való igaz, hogy sokan összevissza csalnak, de továbbra is tartom, hogy a rászorulók nagyon nagy része megkapja a juttatást. A kolikról nem tudok semmit, azzal nem volt dolgom.

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
erről most lemaradtam, mi a lényege?Amadeus91
És meg se kapod 😛tenorx
Én azt hallottam nálunk elég sok embernél megy a "sitteskedés". Átíratják magukat nagyszülőkhöz, aztán több pontot kapnak. Most be se adtam, felesleges rohangálni a semmiért. Tavaszi félévben viszont kelleni fog koli miatt. Persze akkor is inkább majd betesznek pár köcsög gólyát, mert sajnálnak +2 helyet tőlünk hogy rohadjanak meg... :o

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
civilmanu New York Jets 362 — Jets fan
Bekerülök a kedvenc heti cikkembe az ESPN-en, erre elbasszák a nevem. Nem ismerik az ő betűt...

Go Jets!
több mint 14 éve
És meg se kapod 😛tenorx
Azért ha tényleg csóró vagy, megkapod. Én mindig kb. 10 ponttal vittem át a ponthatárt, pedig azért nem éhezünk vagy ilyesmi, csak tanár az anyukám 😀

több mint 14 éve
tenorx 14 107 — fő libsi
Már én is feladtam.Vrijbloed
És meg se kapod 😛
több mint 14 éve
Ez az egyetemi szociális ösztöndíj rendszer egy hihetetlenül undorító dolog...Schleck
Sok papírt kell összeszedni, sok sort kell végigállni, ennyi.

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 526
Ez az egyetemi szociális ösztöndíj rendszer egy hihetetlenül undorító dolog...Schleck
erről most lemaradtam, mi a lényege?
több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
és úgy érzem magam du 5-kor, mintha legalább este 10 lenneTheMileHighCity
akkor te mar most atomkeszen vagy 😀Fake
Igazad lenne. 😀 De ezt a fáradtságra értettem.

Egyébként most is ugyanez a helyzet áll fent, geci másnapos vagyok, minden bajom van, és ma még hosszabb nap áll előttem. Következtetés? Vasárnap van megint. 😊
Most aludtam kb 20 percet és kicseréltek. Estére még tolni kell valami ütőset, aztán GB is beleremeg. 😀

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Már én is feladtam.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 280 — Invisible man
Hát az én életvitelemet megnézhetik. Van egy 15 éves autóm, egy hiteles lakásom. Ennyi.GRAFI
És a RedSoxnak drukkolsz. Hát ez bizony gyanús... 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Hát az én életvitelemet megnézhetik. Van egy 15 éves autóm, egy hiteles lakásom. Ennyi.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 642 — Poloska confirmed
Köcsög APEH vagy NAV ahogy manapság nevezik ismét berángat véletlenszerűen kisorsolt SZJA ellenőrzésre. (tavalyelőtt voltam). Megint vehetek ki rá egy szabadnapot, mehetek be saját költségemen és baszhatom el egy fél napomat náluk. Az ország fele minimálbérre bejelentett, meg feketén melózó. Nekik pont azt kell beszgatni aki 8+ éve ugyanott melózik, nem minimálbérre van bejelentve és mindig fizet mindent rendesen. :mad: :mad:GRAFI
Örülj amíg nem büntetnek meg. Egyik ismerősünket megbüntették valami 25 ezer forintra, mert SEMMI hibát nem találtak, DE kizárt dolog hogy ilyen életvitelt folytasson ebből a bejelentett jövedelemből... ez volt az indok.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Köcsög APEH vagy NAV ahogy manapság nevezik ismét berángat véletlenszerűen kisorsolt SZJA ellenőrzésre. (tavalyelőtt voltam). Megint vehetek ki rá egy szabadnapot, mehetek be saját költségemen és baszhatom el egy fél napomat náluk. Az ország fele minimálbérre bejelentett, meg feketén melózó. Nekik pont azt kell beszgatni aki 8+ éve ugyanott melózik, nem minimálbérre van bejelentve és mindig fizet mindent rendesen. :mad: :mad:
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 243 — NFL bracket champion '26
ÉN kaptam, szóval kussolni lehet 😛 egy hétig szívni kell a hivatalokban itt-ott, de amúgy nem vészes, megéri. Kapsz havi 23 rugót, ennyit simán megéri érte dolgozni...Rajna
Nekem nem azzal van bajom, hogy én nem kapom meg, tekintve, hogy meg sem pályáztam. Csak azzal, hogy kibaszott sok pénzt költenek erre, hogy a ki tud jobban kamuzni verseny első 1000 helyezettjét támogassák, miközben a tanulmányi ösztöndíj évről évre csökken, ami persze megint szar rendszerrel van odaítélve, de még mindig kevésbé gáz, mint a szoctám.Schleck
mindneki kapja meg a reákiutaltfejkvótát, azt csókolom - zújraosztogató politikuselőképző ragacsmancsok meg húzzanak a fenébesutianap
Hatalmas +1

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Költözik a hivatal, ma odáig jutottam, hogy összedugtam a gépem az új helyen (nincs rajta az oldala, bizonyos hűtési probléma miatt). Bekapcsolom, nem indul. Mondom, remek, szétrázódott benne valami. De nem, csak mindkét slot-jából kivette valaki a ram-ot. Hurrá! (A gépem olyan régi, hogy nem egyszerű ramot vásárolni hozzá.)Atari
Itt talán találhatsz: http://hardverapro.hu/aprok/hardver/memoriak/asztali_gep_ram/listaz.php

Rajna: Ha van egy rendszer, amiben ilyen sokan(majdnem mindenki) csalnak, akkor ott úgy gondolom, hogy a rendszerrel is van probléma.
Nálatok hogy számolják a tanulmányit? A miénk is egy szar, egy 2 kredites ötösre végzett kamutárgy kétharmaddal dobja meg az ösztöndíjátlagot, enyhén irreális. Még szerencse, hogy így is kaptam 24500-at, de jövőre muszáj lesz alkalmazkodnom ehhez a béna rendszerhez.Schleck
Nálunk a kreditátlagot eltörölték tavalytól, így szimpla átlagot számolnak, kreditekkel súlyozva ugyan, de ez nem sokat segít a dolgon. Pláne az én kamuszakomon, ahol könnyebb ötösöket szerezni, gyakorlatilag 4,2-re már alig kapsz valamit. Szépen súlyozni kéne a tárgyak nehézsége és a felvett kreditek mennyisége alapján is, mert ez így botrány.Rajna
Jaja, elvileg ilyen van a BME építészen is, örülnék neki, ha nálunk is behoznák.

több mint 14 éve
Költözik a hivatal, ma odáig jutottam, hogy összedugtam a gépem az új helyen (nincs rajta az oldala, bizonyos hűtési probléma miatt). Bekapcsolom, nem indul. Mondom, remek, szétrázódott benne valami. De nem, csak mindkét slot-jából kivette valaki a ram-ot. Hurrá! (A gépem olyan régi, hogy nem egyszerű ramot vásárolni hozzá.)Atari
Itt talán találhatsz: http://hardverapro.hu/aprok/hardver/memoriak/asztali_gep_ram/listaz.php

Rajna: Ha van egy rendszer, amiben ilyen sokan(majdnem mindenki) csalnak, akkor ott úgy gondolom, hogy a rendszerrel is van probléma.
Nálatok hogy számolják a tanulmányit? A miénk is egy szar, egy 2 kredites ötösre végzett kamutárgy kétharmaddal dobja meg az ösztöndíjátlagot, enyhén irreális. Még szerencse, hogy így is kaptam 24500-at, de jövőre muszáj lesz alkalmazkodnom ehhez a béna rendszerhez.Schleck
Nálunk a kreditátlagot eltörölték tavalytól, így szimpla átlagot számolnak, kreditekkel súlyozva ugyan, de ez nem sokat segít a dolgon. Pláne az én kamuszakomon, ahol könnyebb ötösöket szerezni, gyakorlatilag 4,2-re már alig kapsz valamit. Szépen súlyozni kéne a tárgyak nehézsége és a felvett kreditek mennyisége alapján is, mert ez így botrány.