Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
mert ez a legolvasottabb 😀 És nem akkora cucc sztem, hogy külön topicja legyen, főleg, hogy már csak pár hétig aktuális.mindenesetre ha ma lesz, beszállnék 😀
több mint 14 éve
Hülye kérdést fogok feltenni.Ennek a mocknak miért nem csináltok külön topikot?
És miért pont a Gyűlölködjönkban szervezitek? :/
több mint 14 éve
na sikerült végre...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
engem a rohadás espn szopat hiába nyomok a linkre behozza a hátteret és kész...szerk. elmegy ez a picsába, egy mock draftot se hoz be...
több mint 14 éve
Akkor ebből kimaradsz most.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nezd meg a spamek kozott hatha oda kaptad a visszaigazolot. amugy vicces mert 3an vagyunk amugy meg elarasztottak az usakok a szobat es mar nincs is hely 😕kezzel meg nem hatrany ha klaviaturad is vanFakeHeh.. viccen kívül..regelek erre újra kéri, e-mailt meg nem kapokAmadeus91
több mint 14 éve
kezzel meg nem hatrany ha klaviaturad is vanFakeHeh.. viccen kívül..regelek erre újra kéri, e-mailt meg nem kapok
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kezzel meg nem hatrany ha klaviaturad is van
több mint 14 éve
h kell regelni az ESPN-re?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az elozo teves riasztas volt mivel lattam h nem jott senki. ez 6 perc mulva kezdodik. cincinnati mock auction 😊
http://games.espn.go.com/ffl/waitingroom?leagueId=484691
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
jaja mindjart nyomom a linket.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na bazze ti se tudtatok volna egy órája jönni 😀fake, csinálsz ligát v szobát v amit kell?
több mint 14 éve
Jönnék ha lehet.
több mint 14 éve
engem érdekelne
több mint 14 éve
de már az se annyira fasza h 40 perc és kezdődik a meccs
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
dinaj ha most megis jonnel akkor tudnank egyet veretni nelkuled viszont elegge pozor a musor.
több mint 14 éve
Idetaláltam, de most ez nekem időbe nem fér sajnos bele. Ha máskor lenne, esetleg.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
sapka, ez elég egyszerű, x dollárból kell játékosokra licitálnod amiből összeszedsz egy csapatot. a pénz nem fogy el, max egy idő után nem mehetsz y dollár fölé licitben. szal gyereszerk. ja és szóltam denynek is remélem idetalál
több mint 14 éve
érdekesnek hangzik, de nem szoktam fantasykat játszani, szóval gondolom az infó hiány megölné az érdeklődésem 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
érdekel, ha még aktuális
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én jönnék
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tisztelettel. aonerrel ujfent aukcios mockba vagnank a fejszenket h a meccsig legyen mivel elmulatni az idot. akit erdekel replyozzon aztan irom a tudnivalokat ha van ra eleg embernek erkezese.
több mint 14 éve
A visszakapcsolás 25 ezer Ft.
"Itt?? ... Mindenki!"