Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
nem jégcsarnokbanvolt 😀 btw fingom nincs mi volt az összefüggés, de ezek szerint volt 😛Talán nem írtál még jégcsarnokban zh-t? 😀Gabesz92Hasonlóm nekem is volt 😀 Igaz nekem már 7:40-kor elküldték,hogy jégtánc VB miatt nincs tanítás, csak pech, hogy 7:45-ös órára utaztam le másfél óra alatt Dunaújvárosba péntek reggel 1 buzi zh miatt..fetomyWtf?!Asbee
több mint 14 éve
Talán nem írtál még jégcsarnokban zh-t? 😀Hasonlóm nekem is volt 😀 Igaz nekem már 7:40-kor elküldték,hogy jégtánc VB miatt nincs tanítás, csak pech, hogy 7:45-ös órára utaztam le másfél óra alatt Dunaújvárosba péntek reggel 1 buzi zh miatt..fetomyWtf?!Asbee
több mint 14 éve
Hasonlóm nekem is volt 😀 Igaz nekem már 7:40-kor elküldték,hogy jégtánc VB miatt nincs tanítás, csak pech, hogy 7:45-ös órára utaztam le másfél óra alatt Dunaújvárosba péntek reggel 1 buzi zh miatt..fetomyWtf?!
több mint 14 éve
Hasonlóm nekem is volt 😀 Igaz nekem már 7:40-kor elküldték,hogy jégtánc VB miatt nincs tanítás, csak pech, hogy 7:45-ös órára utaztam le másfél óra alatt Dunaújvárosba péntek reggel 1 buzi zh miatt..Nem tudtam eldönteni,hogy viccek topicba vagy ide postoljam :mad:Pfffff.
11:30kor hoz a postás egy levelet,hogy 9:30ra jelenésem van "x" helyen...JoeyPorter
Ez olyan kb, amikor egyszer reggel 8-tól volt vizsgám, és 9-ig vártunk, majd közölték, hogy a vizsga 12-től lesz, s erről a tanár AZNAP(!) 8:50-kor küldött neptunon értesítést...Vrijbloed
több mint 14 éve
Ismerős, maximálisan át tudom érezni.Aztán persze telefonálgatok délután ez ügyben és még én vagyok a f@sz, meg mit képzelek én magamról,hogy kérdőre merek vonni ezt-azt...Nem is Magyarország lenne :rolleyes:JoeyPorterNem tudtam eldönteni,hogy viccek topicba vagy ide postoljam :mad:Pfffff.
11:30kor hoz a postás egy levelet,hogy 9:30ra jelenésem van "x" helyen...JoeyPorter
Ez olyan kb, amikor egyszer reggel 8-tól volt vizsgám, és 9-ig vártunk, majd közölték, hogy a vizsga 12-től lesz, s erről a tanár AZNAP(!) 8:50-kor küldött neptunon értesítést...Vrijbloed
több mint 14 éve
Aztán persze telefonálgatok délután ez ügyben és még én vagyok a f@sz, meg mit képzelek én magamról,hogy kérdőre merek vonni ezt-azt...Nem is Magyarország lenne :rolleyes:Nem tudtam eldönteni,hogy viccek topicba vagy ide postoljam :mad:Pfffff.
több mint 14 éve
Nem tudtam eldönteni,hogy viccek topicba vagy ide postoljam :mad:Pfffff.
Ez olyan kb, amikor egyszer reggel 8-tól volt vizsgám, és 9-ig vártunk, majd közölték, hogy a vizsga 12-től lesz, s erről a tanár AZNAP(!) 8:50-kor küldött neptunon értesítést...
több mint 14 éve
Nem tudtam eldönteni,hogy viccek topicba vagy ide postoljam :mad: 11:30kor hoz a postás egy levelet,hogy 9:30ra jelenésem van "x" helyen...
több mint 14 éve
Rakjam telibe a rohadt t-homeos setopboxot, hogy pont az szarakodik amelyikkel fel lehet venni. Remélem ma már nem lesz időm megnézni a tegnapi meccseket...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Korosztályi beosztás miatt csinálják, így le tudják adni főműsoridőben.jó de TV-ben rendszeresen kivágnak a filmekből. Én is Dumb és Dumberen meg Ace Venturán vettem észre, annyiszor láttam ezeket, hogy ezeknél volt feltűnő, de gondolom más filmekben is ezt csinálják. Valahogy be kell préselni a reklámok közé 😀eaglesmcnabbszerencsére megvan eredetiben mindkettő.Hehe.
De ha a Dumb és Dumbert is átszinkronizálják eret vágok. :mad:eaglesmcnabb
Nekem megvan a Dumb és Dumber olyan verziója DVD-n (szinkronos),amiben olyan jelenetek is benne vannak amik a TVben nem lettek leadva.
Ne kérdezzétek hogy csináltam,mert fogalmam sincs. 😀
A nejem nézte meg a múltkor és ő vette észre.Bazzani
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
jó de TV-ben rendszeresen kivágnak a filmekből. Én is Dumb és Dumberen meg Ace Venturán vettem észre, annyiszor láttam ezeket, hogy ezeknél volt feltűnő, de gondolom más filmekben is ezt csinálják. Valahogy be kell préselni a reklámok közé 😀Hehe.Persze van kivétel, a LOTR trilógiát is szinkronosan szeretem, de hát így pl. az Ace Ventura már nem jó szinkronosan. Jó lenne ha így látnám először, de az előzőhöz képest szar, a jövőben pedig már mindent eredetiben fogok megszokni tehát nem lesz ilyen gondom 😀fetomyszerencsére megvan eredetiben mindkettő.
Nekem megvan a Dumb és Dumber olyan verziója DVD-n (szinkronos),amiben olyan jelenetek is benne vannak amik a TVben nem lettek leadva.
A nejem nézte meg a múltkor és ő vette észre.Bazzani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Hehe.Persze van kivétel, a LOTR trilógiát is szinkronosan szeretem, de hát így pl. az Ace Ventura már nem jó szinkronosan. Jó lenne ha így látnám először, de az előzőhöz képest szar, a jövőben pedig már mindent eredetiben fogok megszokni tehát nem lesz ilyen gondom 😀fetomyszerencsére megvan eredetiben mindkettő.
A nejem nézte meg a múltkor és ő vette észre.
több mint 14 éve
Persze van kivétel, a LOTR trilógiát is szinkronosan szeretem, de hát így pl. az Ace Ventura már nem jó szinkronosan. Jó lenne ha így látnám először, de az előzőhöz képest szar, a jövőben pedig már mindent eredetiben fogok megszokni tehát nem lesz ilyen gondom 😀fetomyszerencsére megvan eredetiben mindkettő.
De ha a Dumb és Dumbert is átszinkronizálják eret vágok. :mad:
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Persze van kivétel, a LOTR trilógiát is szinkronosan szeretem, de hát így pl. az Ace Ventura már nem jó szinkronosan. Jó lenne ha így látnám először, de az előzőhöz képest szar, a jövőben pedig már mindent eredetiben fogok megszokni tehát nem lesz ilyen gondom 😀
több mint 14 éve
Azért vannak filmek aminek a varázsát pont a szinkron adja meg (sztem).hát abban az időben amikor egy általános iskolában 5-6. osztályosok durvábban káromkodnak mint fake mikor felidegesítik, aztán nagyon vigyázni kell az Ace Ventura nyelvezetére 😂Valaki nem tudná megmondani, hogy mi a retkes faszért kell újraszinkronizálni egy filmet?? Ace Ventura 2 megy a universal channelen és valami elképesztően szörnyű, hogy a korszakos poénok 90%-át átírták... Legalább a hangok ugyanazok, de hogy miért kellett átírni a szöveget.. :/fetomybiztos a nyelvezete túlhaladt a 12-es karikán. a rendőrakadémiát is átszinkronizálták, nem is nézem azóta 😀Höri
Na mindegy, ezért jó, hogy már jó ideje igyekszem nem nézni szinkronos filmet, csak hát felbosszant mikor belefutok egy ilyenbe...fetomy
Ilyen az Ace Ventura vagy például a Bud Spencer&Terrence Hill filmek.
több mint 14 éve
hát abban az időben amikor egy általános iskolában 5-6. osztályosok durvábban káromkodnak mint fake mikor felidegesítik, aztán nagyon vigyázni kell az Ace Ventura nyelvezetére 😂Valaki nem tudná megmondani, hogy mi a retkes faszért kell újraszinkronizálni egy filmet?? Ace Ventura 2 megy a universal channelen és valami elképesztően szörnyű, hogy a korszakos poénok 90%-át átírták... Legalább a hangok ugyanazok, de hogy miért kellett átírni a szöveget.. :/fetomybiztos a nyelvezete túlhaladt a 12-es karikán. a rendőrakadémiát is átszinkronizálták, nem is nézem azóta 😀Höri
Na mindegy, ezért jó, hogy már jó ideje igyekszem nem nézni szinkronos filmet, csak hát felbosszant mikor belefutok egy ilyenbe...
Bazzani: Az egyet egyszer én is néztem ott. A Universal channel egyetlen pozitívuma, hogy át lehet állítani a nyelvet angolra, meg is néztem akkor úgy 😊
több mint 14 éve
Valaki nem tudná megmondani, hogy mi a retkes faszért kell újraszinkronizálni egy filmet?? Ace Ventura 2 megy a universal channelen és valami elképesztően szörnyű, hogy a korszakos poénok 90%-át átírták... Legalább a hangok ugyanazok, de hogy miért kellett átírni a szöveget.. :/fetomyMúltkorában én ugyanezt végigéltem az első résszel ugyanezen a csatornán.
Olyan poénok is átíródtak,aminek semmi köze nincs a korhatárhoz.
Amúgy ez a Universal nézhetetlen. Múltkor megpróbáltam egy Vészhelyzet részt megtekinteni,de abbahagytam amikor az 5perc film 5perc reklám váltakozás teljesen beidegelt.
több mint 14 éve
Valaki nem tudná megmondani, hogy mi a retkes faszért kell újraszinkronizálni egy filmet?? Ace Ventura 2 megy a universal channelen és valami elképesztően szörnyű, hogy a korszakos poénok 90%-át átírták... Legalább a hangok ugyanazok, de hogy miért kellett átírni a szöveget.. :/fetomybiztos a nyelvezete túlhaladt a 12-es karikán. a rendőrakadémiát is átszinkronizálták, nem is nézem azóta 😀
több mint 14 éve
Valaki nem tudná megmondani, hogy mi a retkes faszért kell újraszinkronizálni egy filmet?? Ace Ventura 2 megy a universal channelen és valami elképesztően szörnyű, hogy a korszakos poénok 90%-át átírták... Legalább a hangok ugyanazok, de hogy miért kellett átírni a szöveget.. :/
több mint 14 éve
Másodállás és első állás között bekapott ebéd alatt 50 cm-es mély pocsolyában parkolva sikerült megvágatnam magam a parkolóőrökkel. 300 m-es körzetben nincs fizetőautomata. Fasza 😕

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
pedig lehet segítene....de azért készítjük Jay és Al bácsi monologját! 😉
|
több mint 14 éve
Bejezetlen sztorikat nem szeretek elmesélni, de valószínűleg kedden vége lesz, majd akkor, talán.... :/Most olyan idegállapotban vagyok, hogy legszívesebben szétverném a polcos szekrényt a koliban, de edzettem egy picit és jobban vagyok....de azért veszek majd egy boxzsákot, az a biztos 😛Mesélj.Vrijbloed
Ja igen, ekkora egy fos hulladék 2 napot, mint ez a tegnapi meg a mai...Newman
több mint 14 éve
Most olyan idegállapotban vagyok, hogy legszívesebben szétverném a polcos szekrényt a koliban, de edzettem egy picit és jobban vagyok....de azért veszek majd egy boxzsákot, az a biztos 😛Mesélj.
több mint 14 éve
egyik kedvenc magyar számom... 😊 (és még csak nem is a témája miatt 😀 )Most olyan idegállapotban vagyok, hogy legszívesebben szétverném a polcos szekrényt a koliban, de edzettem egy picit és jobban vagyok....de azért veszek majd egy boxzsákot, az a biztos 😛utóbbi napokban sokat szól nálam 😀
http://www.youtube.com/watch?v=DymRP8ssL_M&feature=relatedBébé
de am szerintem kedden jöhet nekem majd a gyűlölködjünk topik legnépszerűbb linkelése is....
több mint 14 éve
Most olyan idegállapotban vagyok, hogy legszívesebben szétverném a polcos szekrényt a koliban, de edzettem egy picit és jobban vagyok....de azért veszek majd egy boxzsákot, az a biztos 😛utóbbi napokban sokat szól nálam 😀
http://www.youtube.com/watch?v=DymRP8ssL_M&feature=related