Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Elmehet az Aegon a jó büdös picsába. 8 év folyamatos, rendesen bejelentett munkaviszonnyal, ha nem is kiemelkedő, de átlag feletti bérrel, kaptam kemény 33000Ft hozamot vissza. :mad: :mad: :mad:GRAFI
Bejön a kormány számítása. Véletlenül sem azt szidjuk, aki valójában okozta, hogy a befektetés tervezett lejárta előtt kell reálhozamot vizsgálnunk. S azt se feledjük, hogy ez reálhozam, tehát a teljes hozam egy (kisebbik) része. A hozam másik része annál az államnál landolt, aki korábban az infláció eszközével már egyszer felélte.
Ezek után jön a pénztár esetleges magas díja és a pénztártag befektetési "stratégiája". Én ezekből először a saját hozzájárulásomat nézném, milyen befektetési csomagot választottam, megnéztem-e milyen költségekkel dolgoznak a pénztárak (kihasználtam- e a piaci versenyt). S a legvégén küldeném el a picsába az érintett pénztárat.
sapka, valóban az egyik olvasat, hogy az AXA ellopta a pénzt. A másik pedig, hogy hitt, bízott az államban (ti. a rendszer ténylegesen működni fog), ezért a tagokat a konzervatív befektetési politika (viszonylag alacsony hozam - állampapír, hehe -, magas biztonsággal) felé orientálta. Itt ugye a reálhozam alacsony lesz. Szóval, én megnézném, hogy az AXA portfóliójának mekkora része volt állampapírban. Könnyen lehet, hogy azt szidjuk, aki a legkörültekintőbben járt el. (Magam is érintett vagyok AXA-ügyben, nagyon negatívan.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
atapapa annyival ki lehet (és szerintem kéne is) egészíteni, hogy rendre hány % nem kapott, ez úgy nézne ki, hogy aegon 15,7% allianz 19,6% aranykor 6,3% axa 45,3% erste 24,2% generali 28,1% honvéd 2% ing 18% mkb 10% otp 15% postás 7,5%
persze, ezt lehetne még vegyíteni, ki mennyit osztott ki, a szerencsére többségnek, és ez alapján lehetne egy eredményességi sorrendet állítani..., de az tisztán látszik, hogy a Honvéd volt a legjobban gazdálkodó, az AXA, pedig ellopta a pénzt 😛 de azért a 15 feletti/körüli arány nem az igazi... az nagyjából minden 6. ember nem kapott semmi, ami nem éppen kecsegtető, még hogy nem volt muszáj lelőni őket. 😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
a pénz minden embert tönkretesz...
szar egy világ ez

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 256 — #neverpunt

több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Haver dettó. Családi vállalkozásban visznek muterjável egy kis pizzériát. Ő mint alkalmazott van bejelentve minimálbérre. Majdnem 100k-t kap vissza. Persze nem az Aegontól.
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 299 — no es importante
Elmehet az Aegon a jó büdös picsába. 8 év folyamatos, rendesen bejelentett munkaviszonnyal, ha nem is kiemelkedő, de átlag feletti bérrel, kaptam kemény 33000Ft hozamot vissza. :mad: :mad: :mad:GRAFI
az szép, én 2.5 évnyi nem rendszeres és papíron sokkal kevesebb bejelentett pénz után kaptam egy tizest az otp-től

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Elmehet az Aegon a jó büdös picsába. 8 év folyamatos, rendesen bejelentett munkaviszonnyal, ha nem is kiemelkedő, de átlag feletti bérrel, kaptam kemény 33000Ft hozamot vissza. :mad: :mad: :mad:
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
De kurvára utálom, hogy akkor nincs stream sosem, mikor a leginkább ráhangolódok a meccsre :mad:
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
1 hét múlva beiratkozás és nincs hol laknom
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
1.Allergia.
2.Utálok tökölődni. Ha indulunk akkor induljunk.
:mad:

több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
munkások dolgoznak a lakóparkunkban, minden háznak a szigetelését javítják. szomszéd erkélyéhez csak úgy tudtak hozzáférni, hogy a lakáson keresztül kellett menniük. szomszéd az asztalon lévő kistálban tartotta az autójának a kulcsát, amit az egyik munkás elemelt. tegnap éjjel visszajött az autóért és kurvára ellopta. azóta keresik a snejdig szurikáták, nem hiszem hogy megtalálják. azért örülök, hogy a miénket kívülről is megtudták csinálni...
több mint 14 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
dögöljönek meg a rohadt gecik, akik felborították a kukánkat. köcsög kis rohadékok. asszem beszerzek egy jóféle kutyafenevadat.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
naa, még a végén kiderül, hogy normális emberek is vannak a fórumon 😀fetomy
Én is rühellem a gatyarohasztó meleget, de csak pár nap, szeptembertől normális idő lesz.
Annyit meg ki lehet bírni, hagy élvezkedjenek egy hetet a napimádok, aztán idén többet már ne.

több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
Hogy rohadna rá az a kibaszott álmok színháza erre a tetves csapatra.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
naa, még a végén kiderül, hogy normális emberek is vannak a fórumon 😀fetomy
lehet titokba még TV-s is... 😊

|
több mint 14 éve
naa, még a végén kiderül, hogy normális emberek is vannak a fórumon 😀
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Egyébként a múltkor az tolta fel a vérnyomásom, mikor az időjárásjelentésben ilyet szóltak, hogy "ma csökken pár fokot a hőmérséklet - akkor is volt vagy 28 fok -, de ne ijedjünk meg, holnaptól újra szikrázó napsütés és felmelegedés".. Elhiszem, hogy valaki a hét bármely napján tud menni strandolni és igényli a felhőmentes 40 fokot, de a városban dögléshez én nem tudom ki örül 30+ fokoknak.

Na mindegy, úgyis egyedül vagyok a véleményemmel, főleg hogy még haromt sincs aki legalább részben egyetértett velem e témában 😀fetomy
nem vagy egyedül 😀 én is utálom ezt a kánikulát, mivel strandra utálok járni, pedig mindennap lenne alkalmam a városból adódóan ahol élek. mondjuk az már más kérdés hogy a -15 fokban amikor reggel 7kor a buszon kifagy belőlem a szar is, akkor meg azt mondom milyen jó lenne a meleg..de a jó kis esős 15 fok a legjobb 😊

több mint 14 éve
Egyébként a múltkor az tolta fel a vérnyomásom, mikor az időjárásjelentésben ilyet szóltak, hogy "ma csökken pár fokot a hőmérséklet - akkor is volt vagy 28 fok -, de ne ijedjünk meg, holnaptól újra szikrázó napsütés és felmelegedés".. Elhiszem, hogy valaki a hét bármely napján tud menni strandolni és igényli a felhőmentes 40 fokot, de a városban dögléshez én nem tudom ki örül 30+ fokoknak.

Na mindegy, úgyis egyedül vagyok a véleményemmel, főleg hogy még haromt sincs aki legalább részben egyetértett velem e témában 😀
több mint 14 éve
Szívesen mennék, van is egy idális hely számomra nem messze Seattle-től 😀 Max 20 fok nyáron, évi 200+ nap csapadék... :rolleyes: De hát az se mostanában lesz 😕

amúgy a légkondit nem igazán szeretem, mert szarul vagyok tőle, max csak nagyon rövid távon, meg hát ha nagyon muszájfetomy
rövid távon muszáj mert kül télleg megsülnénk...de eza fasz éjjel-nappal tolja...

|
több mint 14 éve
Szívesen mennék, van is egy idális hely számomra nem messze Seattle-től 😀 Max 20 fok nyáron, évi 200+ nap csapadék... :rolleyes: De hát az se mostanában lesz 😕

amúgy a légkondit nem igazán szeretem, mert szarul vagyok tőle, max csak nagyon rövid távon, meg hát ha nagyon muszáj
több mint 14 éve
Hát a jó büdös faszokat, mi a jó élet az már, hogy este 8kor 30 fok van???
Kibaszott kánikula takarodjon a jó kurva anyjába, esőt, szelet és hideget kérek, de azonnal...fetomy
h egy bölcs ember szavaival éljek: "el lehet menni..."

dehogy ON is legyek: én meg utálom h a kollegámnak fetomy-szindrómája van, és ha már 20° föle megy a hőmérséklet, akkor egész nap -800°-on megy a légkondi, de úgyh befagy a pitsám..........

|
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 256 — #neverpunt
Kibaszott kánikula takarodjon a jó kurva anyjába, esőt, szelet és hideget kérek, de azonnal...fetomy
Volt abból elég ezen a nyáron :/

több mint 14 éve
Hát a jó büdös faszokat, mi a jó élet az már, hogy este 8kor 30 fok van???
Kibaszott kánikula takarodjon a jó kurva anyjába, esőt, szelet és hideget kérek, de azonnal...
több mint 14 éve
Köszi a tippet... Asszem Melczert behúzom a hét elején 😛Rataxes
Hát ha nem te, más úgyis, úgyhogy mindegy.. 😀 De ha már ennyit elbasztam Delicsért, úgyse cserélném le.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Nekem volt bölcsességfogműtétem. Annyira nem feltétlen lesz szar, mint hiszed. Fájni addig fáj, amíg az érzéstelenítő injekciót beadják, onnantól meg sem érzed. Utána meg vagy bedagad, vagy nem, de jobban jársz, ha mielőbb megcsinálod, míg úgy nem jársz, hogy vasárnap délben elkezd fájni. Úgy képzeld el, hogy az egész fogsorod fáj, és kibaszott módon, és minimum másnap mehetsz.. Én így jártam, csak péntek este - kedd reggellel. Tényleg nem kell tartani tőle, csúnyának hangzik, mert "műtét", de tényleg nem vészesebb, mint egy általános beavatkozás, sőt mivel itt azért teljesen elérzéstelenítenek, semmi esély, hogy bármit is érezz belőle.fetomy
Alátámasztom.
A műtét, vagy nevezzük bárhogy (nekem speciel úgy vésték ki, rezgett az egész fejem) a teljes érzéstelenítés miatt teljesen fájdalommentes. Sőt, van ahol csinálják altatásban is (USA, Németo, Izrael, stb.).
Nekem egyszercsak begyulladt, reggel arra ébredtem, hogy fáj, hívtam ügyeletet, (pesten van sok non-stop fogászat) délre már kint is volt (ez volt az elsó húzásom/kivésésem), este meg már pingpongoztam, szóval sok utóélete nincs a dolognak. Amikor kimegy az érzéstelenítő kellemetlen érzés, még pár napig sajog, aztán szépen begyógyul, szóval semmi para nincs vele.