NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
448
54
18:30-tól, ARENA4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
És pont azért.... 😛 (Ha van sapkája azért, ha nincs....)
több mint 13 éve
Nem minden nő kurva. Vannak olyan csúnya nők, hogy arra se jók!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Na, hát ezért nem akartam belemenni 😛
több mint 13 éve
Az biztos, hogy a jelenlegi barátnőm az, aki tartja bennem a hitet, hogy nem minden nő kurva. Max ha kiderül, hogy ő is az, akkor ezt egy ideig nem hiteti el velem újra senki... 😀fetomyEgyem a szíved, de kis naív vagy.....
több mint 13 éve
Az biztos, hogy a jelenlegi barátnőm az, aki tartja bennem a hitet, hogy nem minden nő kurva. Max ha kiderül, hogy ő is az, akkor ezt egy ideig nem hiteti el velem újra senki... 😀Úh, nekem az előző... micsda meglepetés lett belőle.
fetomy
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az biztos, hogy a jelenlegi barátnőm az, aki tartja bennem a hitet, hogy nem minden nő kurva. Max ha kiderül, hogy ő is az, akkor ezt egy ideig nem hiteti el velem újra senki... 😀téged nagyon megvezettek öcsém...
fetomy
több mint 13 éve
perszepersze, tudom jól, hogy naponta 15ször jártál az adatlapjaimon, hátha elsőként láthatod meg a változást 😀 Engem meg már utolért, meg le is hagyott, most nekem kell utolérnem 😀 Különben is, minden jó, ha vége... 😀
több mint 13 éve
hát azért nem forgolódtam álmatlanul mert eddig nem került sor rá.örülök ha boldog kapcsolatban vagy és kiegyensúlyozott bla bla bla, de idővel mindenkit utolér a vég, TE SEM LEHETSZ KIVÉTEL 😀
több mint 13 éve
Az biztos, hogy a jelenlegi barátnőm az, aki tartja bennem a hitet, hogy nem minden nő kurva. Max ha kiderül, hogy ő is az, akkor ezt egy ideig nem hiteti el velem újra senki... 😀Egyébként ne igyál előre a bear bőrére, mert annyira nem komoly az ügy 😛fetomynőknél ki tudja....brk
Ja, bria: amúgy alig vártad már, hogy beidézhesd azt a hszt, mi? 😀
több mint 13 éve
köszi, fő az optimizmus 😀
több mint 13 éve
.brk
1 890
Egyébként ne igyál előre a bear bőrére, mert annyira nem komoly az ügy 😛fetomynőknél ki tudja...
több mint 13 éve
óó az az aranyköpések nyitó hsz 😀 Tegnap volt a 7 hónapos hófordulója 😛 Egyébként ne igyál előre a bear bőrére, mert annyira nem komoly az ügy 😛
több mint 13 éve
hát kb 😀fetomy
fetomy az örök optimista
briareossok sikert (kitartást 😛 )köszi😊
kívánom, hogy minél később jöjjön az elkerülhetetlen linkelés 😛konqueror
neem, nem fog jönni, á most tuti nem 😀😀fetomy
több mint 13 éve
hát kb 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kilenccel kezdődik és kilenc a vége? 😛áh, tudom milyen válaszokat kapnék.. 😀fetomyKezd már tele lenni a tököm... :mad: :mad:fetomyAkarsz beszélni róla?Matthew99
több mint 13 éve
A nickem végét? 😀áh, tudom milyen válaszokat kapnék.. 😀fetomyKezd már tele lenni a tököm... :mad: :mad:fetomyAkarsz beszélni róla?Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Fúj de kibaszottul szar napom van. A sok tetves rühes cigánynak is pont a mi házunk elé kell szemetelnie /*nem mellesleg veszélyes hulladékot*/ és a párzási szokásaikról ordibálni :mad: Elegem van mindenből. Kapják be, és igen én vagyok a hibás, mert rasszista neonáci faszkalap vagyokBasszus ma még valakivel nagyon össze fogok veszni...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
áh, tudom milyen válaszokat kapnék.. 😀Kezd már tele lenni a tököm... :mad: :mad:fetomyAkarsz beszélni róla?Matthew99
több mint 13 éve
Kezd már tele lenni a tököm... :mad: :mad:fetomyAkarsz beszélni róla?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
az igaz h DigiKábel még városokba sincs mhol(pl nálunk sincs a belvárosban), na de parabolát sztem bárhova fel lehet rakatni.Na most ezt nem értem.BazzaniNekem van DigiSport-om. Ennek ellenére kezd hányingerem lenni attól,hogy egy olyan csatorna vásárol fel lassan mindent,amit nem tud mindenki nézni. Most a kézilabda BL volt soron. Anyum nagyon szereti nézni, de neki meg nincs ilyen csatornája.BazzaniKábellel igaz is ez, na de parabolával???Divat
|
több mint 13 éve
Kezd már tele lenni a tököm... :mad: :mad:
több mint 13 éve
Na most ezt nem értem.Nekem van DigiSport-om. Ennek ellenére kezd hányingerem lenni attól,hogy egy olyan csatorna vásárol fel lassan mindent,amit nem tud mindenki nézni. Most a kézilabda BL volt soron. Anyum nagyon szereti nézni, de neki meg nincs ilyen csatornája.BazzaniKábellel igaz is ez, na de parabolával???Divat
több mint 13 éve
Nekem van DigiSport-om. Ennek ellenére kezd hányingerem lenni attól,hogy egy olyan csatorna vásárol fel lassan mindent,amit nem tud mindenki nézni. Most a kézilabda BL volt soron. Anyum nagyon szereti nézni, de neki meg nincs ilyen csatornája.BazzaniKábellel igaz is ez, na de parabolával???
|
több mint 13 éve
Nekem van DigiSport-om. Ennek ellenére kezd hányingerem lenni attól,hogy egy olyan csatorna vásárol fel lassan mindent,amit nem tud mindenki nézni. Most a kézilabda BL volt soron. Anyum nagyon szereti nézni, de neki meg nincs ilyen csatornája.