Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 299 — no es importante
mivel tomi-tomi kicsit érdekes irányba terelte a gyűlölködés menetét, így inkább más téma: mikor órákon keresztül FCS előzeteseket olvasol, előbb-utóbb kénytelen vagy belátni, hogy elég nagy a baj

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Szerinted?! Nem szeretnék belebonyolódni etológiai fejtegetésbe, csak Veled hányszor fordult elő, hogy dönthettél, hogy (szexuális) kapcsolatba keveredsz egy(-két) nővel? (Prostik nem számítanak!) Mi max. arról döntünk, hogy kinek kínáljuk fel magunkat. 😊tomi-tomi
Ebben teljesen egyet értünk, én is ezt mondom már régóta. Addig viszont muszáj próbálkozni, még valaki ki nem választ. Csak most meg már nagyon betett, hogy egy döglött (!) zebrának nagyobb esélye van az oroszlánok között a túlélésre, mint nekem kialakítani egy párkapcsolatot. 😊süti
Minden nőre rá kell menni,ez a titka.
Múltkor beszélgettem egy kibaszott jó csajjal egy buliban. Véletlenül elegyedtünk szóba a bárpultnál. Panaszkodott,hogy a pasik nem mernek próbálkozni,pedig nagyon vágyik már a szerelemre.
(Sajnos 😀 ) meglátta a gyűrűmet és mondta,hogy de jó nekem.Bazzani
Az hagyján, hogy buliba gyűrűvel mész, mert van, aki arra bukik.
De az első mondatod után-ellenében egy kibaszott jó csaj nagyon vágyik már a " szerelemre" és ezt Veled közli is, Te meg örülsz annak, hogy ő elégedett, hogy Neked sikerült párkapcsolatba keveredni-maradni. Akkor csak addig kell rámenni minden nőre, amíg ki nem választanak? ("Véletlenül" elegyedtetek szóba, aha. Ki ment rá kire?) Üzekedünk, mint a nyulak, utána meg hűségesek leszünk, mint a libák?! Hogy lesz ebből szegény döglött zebránknak párkapcsolata az oroszlánok között?
(Btw látatlanban az a lány úgy akart szerelembe esni Veled/bárkivel aznap este, mint én. De hogy kefélni/b@szni akart (Veled), az tuti.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Ez becsülendő! Bár aki Lions fan, az nem lehet hűtlen, bárhogy is néz ki az asszony.szaba
Nem mellesleg a Sampdoria miatt is sokszor csak a keserű pirulákat nyelem,de kitartok mellettük. Amit/akit egyszer megszeretek,azt nem adom semmi pénzért. 😉

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 889
Múltkor beszélgettem egy kibaszott jó csajjal egy buliban. Véletlenül elegyedtünk szóba a bárpultnál. Panaszkodott,hogy a pasik nem mernek próbálkozni,pedig nagyon vágyik már a szerelemre.
Hogy lehet úgy bárba menni, hogy nem veszed le a gyűrűdet ? 😀
Az a vicc az egészben, hogy húgomnak meg rendesen felbaszta az agyát a pasija, azzal, hogy szólt neki olyan 5 óra körül, hogy mégis találkozhatnak este, erre tesóm kiakadt, hogy ő már elpakolt, meg nincs kedve és hogy mekkora faszok a pasik... 😀 Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. :rolleyes:süti
Elméletileg és gyakorlatilag is hűséges vagyok. 😉Bazzani
Ez becsülendő! Bár aki Lions fan, az nem lehet hűtlen, bárhogy is néz ki az asszony.
több mint 14 éve
Az a vicc az egészben, hogy húgomnak meg rendesen felbaszta az agyát a pasija, azzal, hogy szólt neki olyan 5 óra körül, hogy mégis találkozhatnak este, erre tesóm kiakadt, hogy ő már elpakolt, meg nincs kedve és hogy mekkora faszok a pasik... 😀 Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. :rolleyes:süti
Elméletileg és gyakorlatilag is hűséges vagyok. 😉

több mint 14 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan

Az a vicc az egészben, hogy húgomnak meg rendesen felbaszta az agyát a pasija, azzal, hogy szólt neki olyan 5 óra körül, hogy mégis találkozhatnak este, erre tesóm kiakadt, hogy ő már elpakolt, meg nincs kedve és hogy mekkora faszok a pasik... 😀 Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. :rolleyes:
több mint 14 éve
Szerinted?! Nem szeretnék belebonyolódni etológiai fejtegetésbe, csak Veled hányszor fordult elő, hogy dönthettél, hogy (szexuális) kapcsolatba keveredsz egy(-két) nővel? (Prostik nem számítanak!) Mi max. arról döntünk, hogy kinek kínáljuk fel magunkat. 😊tomi-tomi
Ebben teljesen egyet értünk, én is ezt mondom már régóta. Addig viszont muszáj próbálkozni, még valaki ki nem választ. Csak most meg már nagyon betett, hogy egy döglött (!) zebrának nagyobb esélye van az oroszlánok között a túlélésre, mint nekem kialakítani egy párkapcsolatot. 😊süti
(Sajnos 😀 ) meglátta a gyűrűmet és mondta,hogy de jó nekem.

több mint 14 éve
Ebben teljesen egyet értünk, én is ezt mondom már régóta. Addig viszont muszáj próbálkozni, még valaki ki nem választ. Csak most meg már nagyon betett, hogy egy döglött (!) zebrának nagyobb esélye van az oroszlánok között a túlélésre, mint nekem kialakítani egy párkapcsolatot. 😊
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jajj de jóóóó ilyen kibaszott ideges is régen voltam már.... A rohadt mocskos kurva anyja picsáját bassza szét...
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Én tetőtérben élek, éjszaka tárva nyitva van az ablak, reggel az első dolgom, hogy bezárom, plusz sötétítőt elhúzom, így nem jön be a meleg. Aztán olyan este fél 8 körül kinyitom az ablakot, hogy most már hátha 30 fok alatti levegő jön be, és így éppen hogy elviselhető. Pechem van, mert a szobám falának nagy részét délután süti a nap, így a fal este/éjszaka ontja magából a felvett hőt, vicces. 😂 :/
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
.
Házasodni végképp nem akaroksüti
Nem is Neked kell akarni, Veled csak meg fog történni. 😊tomi-tomi
Na én ettől félek... 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 889
Igen sokáig mi is így gondolkodtunk. Amíg egyszer azt nem mondtam, hogy ugyan próbáljuk már ki, hogy becsukunk mindent, redőnyöket le, stb... Na, hát ha egy légkondival nem is ér fel, de majdnem. Jelentősen hűvösebb van olyankor bent, mint kint. Van amikor a "józan paraszti ész" nem nyerő 😊fetomy
Én mamám felkel hajnalban, és akkor szellőztet. És nagyon jó idő van úgy, hogy reggel 8-9 körül leengedi a redőnyöket.
több mint 14 éve
Forrásághoz még annyit, hogy vizsgaidőszakban de vissza lesz még sírva a szúnyogokkal együtt. 😀süti
Hát én aztán nem sírok semmilyen melegért és főleg nem a vérszopókért 😀
több mint 14 éve
Még mindig nem látod teljes valójában a dolgot. Neked nem kell senkit megtalálni, Téged fog(nak)... 😊tomi-tomi
Tehát oda akarsz kilyukadni, hogy a nők választanak párt?süti
Szerinted?! Nem szeretnék belebonyolódni etológiai fejtegetésbe, csak Veled hányszor fordult elő, hogy dönthettél, hogy (szexuális) kapcsolatba keveredsz egy(-két) nővel? (Prostik nem számítanak!) Mi max. arról döntünk, hogy kinek kínáljuk fel magunkat. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Még mindig nem látod teljes valójában a dolgot. Neked nem kell senkit megtalálni, Téged fog(nak)... 😊tomi-tomi
Tehát oda akarsz kilyukadni, hogy a nők választanak párt?
több mint 14 éve
Mivel egy normális család az életcélom megvan rá az esély. 😀 Csak már ennyit szenvedni, hogy megtalálni akivel le is élném az életemet...süti
Még mindig nem látod teljes valójában a dolgot. Neked nem kell senkit megtalálni, Téged fog(nak)... 😊

több mint 14 éve
Mivel egy normális család az életcélom megvan rá az esély. 😀 Csak már ennyit szenvedni, hogy megtalálni akivel le is élném az életemet...

Forrásághoz még annyit, hogy vizsgaidőszakban de vissza lesz még sírva a szúnyogokkal együtt. 😀
több mint 14 éve
.
Házasodni végképp nem akaroksüti
Nem is Neked kell akarni, Veled csak meg fog történni. 😊

több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Igen sokáig mi is így gondolkodtunk. Amíg egyszer azt nem mondtam, hogy ugyan próbáljuk már ki, hogy becsukunk mindent, redőnyöket le, stb... Na, hát ha egy légkondival nem is ér fel, de majdnem. Jelentősen hűvösebb van olyankor bent, mint kint. Van amikor a "józan paraszti ész" nem nyerő 😊fetomy
tetőtérben sajna ez sem működik...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Igen sokáig mi is így gondolkodtunk. Amíg egyszer azt nem mondtam, hogy ugyan próbáljuk már ki, hogy becsukunk mindent, redőnyöket le, stb... Na, hát ha egy légkondival nem is ér fel, de majdnem. Jelentősen hűvösebb van olyankor bent, mint kint. Van amikor a "józan paraszti ész" nem nyerő 😊
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Kedvenc sztorim ablaknyitás témában mamámmal esett meg.
Vasárnaponként meg szoktuk látogatni, hogy mégis mi van vele.
Kint volt nagyjából 33 °C.
Felértünk hozzá... konyhaablak tárva-nyitva, mert ugye "legalább jár a levegő!!"
Kitettem egy hőmérőt az ablakba, szolid 46 °C-ot mutatott, merthogy pont odasütött a nap.
Ergo mamám a 46 fokos levegőt engedte be, mikor bent volt 26 környékén.
😀
"De legalább jár a levegő unokám."

Persze ez csak egy példa, 10-ből 9 ember pontosan ugyanígy gondolkodik... ami számomra érthetetlen.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Így 21:23 táján ülök a laptopom előtt, és izzadok.
27.9 °C van a szobámban.
Szeretem én a meleget, csak nem a szobámban.

(Most nézem az ablakban lévő kinti hőmérőt... 33 °C-ot mutat. 21:23-kor.)Mikey
Nekem mondod? Lerohad az agyam. Plusz egy zuhany lófaszt nem ér, mert 1 óra múlva - mit egy óra, 10 perc - leizzadtam 20 liter vizet.
Bárcsak egyszer tényleg eljutnék álmaim városába, vagy a környékére, ahol 20 fok már kánikulának számít... :rolleyes:

Egyébként tegnap konkrétan 22:40kor még 30 fok fölött volt itt... Nappal is sok bazmeg, nemhogy éjjel.. Faszom akar Afrikában élni.

szerk.: Ablaknyitás? Semmit nem hűt nyugi, kint sincs hűvösebb.
több mint 14 éve
Egyik kedvenc poénom 😀 Hatalmas 😂fetomy
Sose tudom én se megunni.
Baj van csak velük mindig, aztán meg nekik nagy a pofájuk.
Házasodni végképp nem akarok: http://www.youtube.com/watch?v=QYamn3IyLzU 😀

27.9 °C van a szobámban.

(Most nézem az ablakban lévő kinti hőmérőt... 33 °C-ot mutat. 21:23-kor. Megjegyzem, ezt a falat nem éri a nap sosem.)Mikey
Én is szopok a meleggel rendesen. Ráadásul az ablakot se lehet kinyitni, mert most van itt annyi szúnyog... Pedig én már örültem, hogy megúszom egy ilyen langyos, esős nyárral, mint amilyen eddig volt...

Laptopra viszont vannak kurva jó külső hűtők, esetleg egy olyat érdemes beszerezni.
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
27.9 °C van a szobámban.

(Most nézem az ablakban lévő kinti hőmérőt... 33 °C-ot mutat. 21:23-kor. Megjegyzem, ezt a falat nem éri a nap sosem.)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=FaA9OOng2igsüti
Egyik kedvenc poénom 😀 Hatalmas 😂