Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
az ncaa csevegőben részben választ találsz kérdésedreegyre kevésbé szeretem ezt az országotJJ+1
amúgy miért?fetomy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
egyre kevésbé szeretem ezt az országotJJ+1
amúgy miért?
több mint 14 éve
egyre kevésbé szeretem ezt az országot

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Mocskos geci qrva életet azt basszák szájba ezek féreg máker szlovákok...SoldadosEgyetértek! Nyerhettek volna 15-20 perccel később, így egy órát állt a meló a nyomdában, míg a holnapi napilap példányszámának felét újranyomták és Steve Jobs helyett új címlapot kapott.
több mint 14 éve
Természetesen nem fórumtársam ellenében írtam kérdésemet, hanem arra utaltam, hogy az öngyilkosságnál nem tudok illogikusabb cselekedetet elképzelni. Teljes baromság, soha nem megoldás anyagi problémákra. Persze meggyőzhető vagyok az ellenkezőjéről, csak meglepne bármilyen logikus érv.Többet ér, ha eladja a szerveit, bankot rabol, felteszi a maradék pénzét rulettre, új életet kezd Thaiföldön, beáll önkéntesnek Afrikban, bármi, minthogy meghal anélkül, hogy megtett volna minden tőle telhetőt a helyzet megoldására.
Ha már valaki a halált választja, akkor ne ilyen értelmetlen, haszontalan módon távozzon, ezzel az egész életét lenullázza, és a hátramaradók számára se nyújt megoldást.
Fura, hogy már egy triviális mondat is ennyire félreérthető tud lenni.
Aki meg felháborodik más emberek mondatain, minek tobzódik ott, ahol más emberek mondatokat prezentálnak?
több mint 14 éve
Szerintem gyorsított eljárással 5 nap alatt van meg. Simán meg 30 nap, de kb. 2 hét alatt meg szokott jönni.szept 13... meglesz addigra gyorsított eljárással, ...JJhát a kibaszott útlevelet nem elfelejtettem...JJÉs mikorra kellene?Bazzani
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
Én meg úgy tudom, hogy mivel senki nem gondolt az idő előtti megszűnésre, az átlépők esetében egyes pénztárak nem informálták az új pénztárt a tőke+hozam részről, hanem egy összegben adták át. Ezek után némely pénztár az egész összeget tőkének vette, némely pedig külön extra befizetésnek. Első esetben bukta, másodikban nagy reálhozam az eredmény. A PSZÁF ezért újraszámoltat 4 pénztárban, de azt hallottam, hogy csak a nullás reálhozamosokét.a váltáskor asszem a szabályok szerint nullázódik a reálhozam (talán automatikusan az államkasszába ment, most nem fogok utánanézni) az nem került át az újraválasztott pénztárhoz.atapapaÁtkerült, csak váltástól az előző pénztár által elért (reál)hozamot már a tőkéhez számolták - gyakorlatilag a váltás után 0 ft (reál)hozammal indult a delikvens portfóliója.Gogo
Én egyébként úgy oldottam volna meg a lenyúlást, hogy pénztártól függetlenül, minden pénztártagnak a befizetett tőke 10 %-át fizettem volna ki reálhozam, ill. fájdalomdíj gyanánt. Persze akkor nem lehetett volna a csúnya eltőzsdéző pénztárakat mószerolni (ami így sem sikerült teljes mértékben.) A fideszéknél egyébként sem prioritás a zemberek elégedettsége, békéje.
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
Mocskos geci qrva életet azt basszák szájba ezek féreg máker szlovákok...Soldadoshasonló errefelé is a hangulat

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Mocskos geci qrva életet azt basszák szájba ezek féreg máker szlovákok...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
catattack
3 520
1. Igaz.(Leszögezném az elején, hogy itt természetesen nem Bazzaniról írok.)
2. Azért mert néhány fórumos arc Dr. House-os mentalitással bír, még léteznie kéne tapintatnak szerintem. Éppen azért, mert mindenkinek más a közeli ismerős, és lehet, hogy téged a közeli ismerőssel kapcsolatban ez nem annyira mozgat, de lehet, hogy mást igen, éppen ezért kell meggondolni hogyan szólsz. Az indokolatlan parasztság szerintem nem túl fasza dolog. Indokolatlan jelen helyzetben pl. azért, mert amennyire tudom, Bazzani nem szokott az lenni senkivel. Attól még, hogy faszagyerekké tesz a parasztság, még pl. nekem nem tetszik - és igen, akkor sem, ha nem velem szemben alkalmazzák.fetomy
Persze van tapintat, nem is erről beszélek, de nem kell közeli barátokat már-már családi kötelébe vonni. Szóval egyesek reakcióját túlzásnak érzem. Mi lesz majd, ha az ő családjában történik tragédia? Totálisan összeomlik?
Viszont ha nem erről van szó, akkor pedig ne menjük át csajba. Vannak helyzetek amikor az embernek az érzelmes oldalát kell elővenni, de meg kell tudni választani azt a helyzetet.
Az indokolatlan parasztságot meg majd megbeszéled azzal, aki az volt.
több mint 14 éve
1. Igaz.2. Azért mert néhány fórumos arc Dr. House-os mentalitással bír, még léteznie kéne tapintatnak szerintem. Éppen azért, mert mindenkinek más a közeli ismerős, és lehet, hogy téged a közeli ismerőssel kapcsolatban ez nem annyira mozgat, de lehet, hogy mást igen, éppen ezért kell meggondolni hogyan szólsz. Az indokolatlan parasztság szerintem nem túl fasza dolog. Indokolatlan jelen helyzetben pl. azért, mert amennyire tudom, Bazzani nem szokott az lenni senkivel. Attól még, hogy faszagyerekké tesz a parasztság, még pl. nekem nem tetszik - és igen, akkor sem, ha nem velem szemben alkalmazzák.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Szerintem pedig Bazzanival szemben baromira nem korrekt a kérdést hiszen 1) feltehetően nem Bazzani ölte meg őket 2) közeli ismerős sejthetően érzékenyen érinti a kérdés 3) valószínű Bazzani sem örül, hogy így döntöttek 4) nem Bazzani ölte meg magát, így nyilván válaszolni sem tud. De hát hogy is tudna, mikor ennek -is- 100%-ban provokáció a célja.1. Hülyeség. A gyilkosokat nem érdekli, hogy az áldozatnak jobb-e vagy sem.
fetomy
2. Ezen a fórumon annyira mimóza mindenki, hogy rögtön mindenkit jobban meghat, mint magát Bazzanit (és ezzel nem Bazzanit akarom megbántani). Azt, hogy közeli ismerős elég sokan más-más módon értelmezik.
3. Az, hogy Bazz nem örül, az érthető. Múlt héten az egyik barátom édesanyját temettük. Ott sem örült senki.
több mint 14 éve
szept 13... meglesz addigra gyorsított eljárással, csak nagyon csücskösen, meg ugye sok más dologhoz is kellhát a kibaszott útlevelet nem elfelejtettem...JJÉs mikorra kellene?Bazzani
annyira gyűlölöm, hogy sose tudtam ilyen dolgokra figyelni

---
több mint 14 éve
értem, akkor így azt az állam kaszálta bea váltáskor asszem a szabályok szerint nullázódik a reálhozam (talán automatikusan az államkasszába ment, most nem fogok utánanézni) az nem került át az újraválasztott pénztárhoz.atapapaÁtkerült, csak váltástól az előző pénztár által elért (reál)hozamot már a tőkéhez számolták - gyakorlatilag a váltás után 0 ft (reál)hozammal indult a delikvens portfóliója.Gogo
több mint 14 éve
hát a kibaszott útlevelet nem elfelejtettem...JJÉs mikorra kellene?
több mint 14 éve
hát a kibaszott útlevelet nem elfelejtettem...

---
több mint 14 éve
Nálam is játszik a pénzügyi nehézség,de valamilyen megoldás mindig van (remélem).Nincs semmi gond a kérdéssel.gondolom nem is akarod,pláne,hogy esély van arra,hogy a Lions hosszú évek után először,ne negatív mérleggel zárjon 😀Newman
Nem oldanak meg semmit,sztem marhára nem fair az ittmaradottakkal szemben.
Viszont az ő döntésük és úgymond tiszteletben tartom.
Én viszont nem merném megtenni.Bazzani
+olyan imádnivaló a kislányom,hogy semmi pénzért nem hagynám magára.
Lions meg nem jut PO-ba,addigra megsérül mindenki a csapatból.
több mint 14 éve
Nincs semmi gond a kérdéssel.gondolom nem is akarod,pláne,hogy esély van arra,hogy a Lions hosszú évek után először,ne negatív mérleggel zárjon 😀
Nem oldanak meg semmit,sztem marhára nem fair az ittmaradottakkal szemben.
Én viszont nem merném megtenni.Bazzani
több mint 14 éve
Nincs semmi gond a kérdéssel.Nem oldanak meg semmit,sztem marhára nem fair az ittmaradottakkal szemben.
Én viszont nem merném megtenni.
több mint 14 éve
Szerintem meg Sobri vallásos, és hisz a túlvilágban. Szóval, ha van pokol és örök kárhozat, akkor Bazzani ismerősei rácsesztek.JC6Mindenképpen. Ez nem megoldás sehogy sem. De sztem az öngyilkosság témát ne hozzuk fel, megint 6 oldal vita lesz belőle.
Helyette: http://youtu.be/5W80Ae5hEOA
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg Sobri vallásos, és hisz a túlvilágban. Szóval, ha van pokol és örök kárhozat, akkor Bazzani ismerősei rácsesztek.
több mint 14 éve
a váltáskor asszem a szabályok szerint nullázódik a reálhozam (talán automatikusan az államkasszába ment, most nem fogok utánanézni) az nem került át az újraválasztott pénztárhoz.atapapaÁtkerült, csak váltástól az előző pénztár által elért (reál)hozamot már a tőkéhez számolták - gyakorlatilag a váltás után 0 ft (reál)hozammal indult a delikvens portfóliója.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
A kérdés valójában valami ilyesmi lehet: "Szerinted megoldottak ezek az emberek az öngyilkosságukkal valamit/bármit is?" De a Tebow-ról érkező hírek Sobri kedvét betyárosan eltolták és az agytekervények "paraszt kötekedő" üzemmódba kapcsoltak. (Pats topic-ban is olyan szeretetteljesen nyilvánult meg.) Kérjük az Urat, hogy Tebow mihamarabb kezdő legyen! 😊 Heti konyha-pszichológiai elemző-értékelő cikkünket olvashatták.Most min vagy felháborodva? Magán a kérdésen, vagy azon, hogy Bazz két viszonylag közeli ismerőséről van szó és ezt tapintatlanságnak érzed?Szerintem pedig Bazzanival szemben baromira nem korrekt a kérdést hiszen 1) feltehetően nem Bazzani ölte meg őket 2) közeli ismerős sejthetően érzékenyen érinti a kérdés 3) valószínű Bazzani sem örül, hogy így döntöttek 4) nem Bazzani ölte meg magát, így nyilván válaszolni sem tud. De hát hogy is tudna, mikor ennek -is- 100%-ban provokáció a célja. Tehát ezt a kérdést nekiszegezni Bazzaninak gyakorlatilag tipikus Sobris dolog. Mikor nem tudok értelmeset hozzászólni, akkor leállnak az agytekervények, aztán beírok valami paraszt szemétséget, azt akkor jajj de boldog leszek, hogy megint velem foglalkozik mindenki.
Szerintem öngyilkosságról lévén szó és még nem is családtag az érintett, így abszolút megállja a helyét a kérdés.catattack
Sokszor gondolom, hogy Sobri akár provokáló hsz-e helyénvaló, itt most szimplán egy olyan tapintatlan beszólás, ami miatt megint lehet szidni, hiszen régen kötekedett már.
Szóval szerintem a kérdés akkor állná meg a helyét, ha annak tennék fel, aki megölte magát, nem az illetőt feltehetően hiányoló barát/rokon/ismerősének. De ha Sobrit ennyire érdekli, menjen el egy temetésre, ahol öngyilkost temetnek, aztán kérdezgesse az embereket, remélhetőleg előbb-utóbb belefut valakibe aki kedvesen válaszol neki, minek következtében egy ideig megint nem tud ide írni...fetomy
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Most min vagy felháborodva? Magán a kérdésen, vagy azon, hogy Bazz két viszonylag közeli ismerőséről van szó és ezt tapintatlanságnak érzed?Szerintem pedig Bazzanival szemben baromira nem korrekt a kérdést hiszen 1) feltehetően nem Bazzani ölte meg őket 2) közeli ismerős sejthetően érzékenyen érinti a kérdés 3) valószínű Bazzani sem örül, hogy így döntöttek 4) nem Bazzani ölte meg magát, így nyilván válaszolni sem tud. De hát hogy is tudna, mikor ennek -is- 100%-ban provokáció a célja. Tehát ezt a kérdést nekiszegezni Bazzaninak gyakorlatilag tipikus Sobris dolog. Mikor nem tudok értelmeset hozzászólni, akkor leállnak az agytekervények, aztán beírok valami paraszt szemétséget, azt akkor jajj de boldog leszek, hogy megint velem foglalkozik mindenki.
Szerintem öngyilkosságról lévén szó és még nem is családtag az érintett, így abszolút megállja a helyét a kérdés.catattack
Sokszor gondolom, hogy Sobri akár provokáló hsz-e helyénvaló, itt most szimplán egy olyan tapintatlan beszólás, ami miatt megint lehet szidni, hiszen régen kötekedett már.
Szóval szerintem a kérdés akkor állná meg a helyét, ha annak tennék fel, aki megölte magát, nem az illetőt feltehetően hiányoló barát/rokon/ismerősének. De ha Sobrit ennyire érdekli, menjen el egy temetésre, ahol öngyilkost temetnek, aztán kérdezgesse az embereket, remélhetőleg előbb-utóbb belefut valakibe aki kedvesen válaszol neki, minek következtében egy ideig megint nem tud ide írni...
több mint 14 éve
+1hogy merészelsz ilyet kérdezni?JociKét viszonylag közeli ismerősöm lett öngyilkos ebben az évben anyagi okok miatt. :/BazzaniÉs így most jobb akkor nekik?Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...