NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 478 — no es importante
kevered a szlovákokat a szlávokkal, az a bajJJ
A szlovákok szlávok, hidd el.Sobri Jóska
mi pedig finnugorok vagyunk, teljesen egyértelmű

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem keveri. pontosan tudja h nem ugyanaz a ketto csak ugyanugy mint bizonyos politikai erok
inkabb osszemossa oket aztan tegyen igazsagot akinek hat anyja van. igy aztan neki mmkk igaza lesz
ha a-t allitasz ha b-t.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
A szlovákok szlávok, hidd el.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Akkor az egyszerűbb felfogású emberek kedvéért:
A szlovákok, mint nemzetiség elég régóta léteznek. (Már a honfoglalás korában léteztek nyugat-szláv törzsek, melyek a késöbbi szlovákok ősei). És amelyik országban léteztek, annak az uralkodója volt az ő uralkodójuk is. Ez egybe esett magyarországgal. De államisággal nem rendelkeztek, az csak 1993 (1918) óta van nekik. Ez kábé annyira az ő hibájuk, mint a baszkoké, kurdoké, vagy csecseneké, hogy nekik még most sincs, vagyis semennyire. Mindig több a nép, mint az ország, ez ugyebár nem újdonság senkinek.
Így érthető miért fogadják el uralkodójuknak Mátyást, vagy Istvánt. Az is logikus, hogy mi is a saját nyelvünkön használjuk a világ összes uralkodóját (Erzsébet királynő, Földnélküli János, Nagy Károly, XIV. Lajos, Károly Róbert, stb), ők is a sajátjukon nevezik, mint ahogy a németek is, az angolok is, franciák is. Ott a Lajos bármily meglepő Louis. Ami nem jelenti azt, hogy szerintük Hunyadi vagy Szent István szlovák lenne (ez a tipikus kurucinfós torzítás), hanem azt jelenti, hogy annak az országnak volt a királya, ahol a szlovákok nemzetiségként éltek.
Szerintem így érthető.Sobri Jóska
Bocsáss meg de a te érvelésedet fogom most használni:
Magyarázhatod akárhogy, a nyugat-szláv az nem szlovák. Azt még megértem hogy horvát és szerb uralkodó volt, mert ez igaz. De szlovák soha. Akár hiteles a forrás, akár nem.
Ennyi erővel VIII. Henrik az USA királya volt, hiszen az angolok az amerikaiak ősei 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
kevered a szlovákokat a szlávokkal, az a baj

mondjuk olyan sok "Aba Sámuel a legnagyobb király" rigmust se hallottam még

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Akkor az egyszerűbb felfogású emberek kedvéért:
A szlovákok, mint nemzetiség elég régóta léteznek. (Már a honfoglalás korában léteztek nyugat-szláv törzsek, melyek a késöbbi szlovákok ősei). És amelyik országban léteztek, annak az uralkodója volt az ő uralkodójuk is. Ez egybe esett magyarországgal. De államisággal nem rendelkeztek, az csak 1993 (1918) óta van nekik. Ez kábé annyira az ő hibájuk, mint a baszkoké, kurdoké, vagy csecseneké, hogy nekik még most sincs, vagyis semennyire. Mindig több a nép, mint az ország, ez ugyebár nem újdonság senkinek.
Így érthető miért fogadják el uralkodójuknak Mátyást, vagy Istvánt. Az is logikus, hogy mi is a saját nyelvünkön használjuk a világ összes uralkodóját (Erzsébet királynő, Földnélküli János, Nagy Károly, XIV. Lajos, Károly Róbert, stb), ők is a sajátjukon nevezik, mint ahogy a németek is, az angolok is, franciák is. Ott a Lajos bármily meglepő Louis. Ami nem jelenti azt, hogy szerintük Hunyadi vagy Szent István szlovák lenne (ez a tipikus kurucinfós torzítás), hanem azt jelenti, hogy annak az országnak volt a királya, ahol a szlovákok nemzetiségként éltek.
Szerintem így érthető.

És hogy árnyaljam tovább a képet, a "magyar" királyok se voltak ám mind vérszittya magyar származásúak. Most nem is a Habsburgokra vagy az Anjoukra gondolok, hanem olyan történelmi érdekességekre, amit kevesen tudnak, hogy pl. Aba Sámuel (már a neve is gyanús, és valóban) zsidó volt. Mármint zsidó vallású, kabar származású. Mi mégis gond nélkül magunkénak tudjuk érezni, akkor ha valakinek fontos, hogy 1000 évvel ezelött meghalt embereket tiszteljen, hát tegye, ezért fikázni teljesen értelmetlen.

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 066 — #neverpunt
És akkor pár szó a hazai liberalizmus ékkövéről az SZDSZ-ről: Sokan az MSZP-nek sok mindent felrónak. De talán a legnagyobb bűnük az, hogy lefeküdtek egy parlamenti küszöbön vegetáló, csak Budapestből táplálkozó törpepártnak. Egy hosszú ámokfutásba kezdtek (Molnár Lajos, Horváth Mengelice Ágica, Magyar Bálint, hogy csak az üstököseiket emeljem ki az országrombolóknak), aminek az lett a vége hogy az ország besokalt (közben a szlovákok a svájci sapkázó Slotával az élen egykulcsos alacsony adórendszerükkel nyúzták a népüket) és így eljöhetett I. avagy Kétharmados Viktor országlása.diverdoc
szerintem inkább az SZDSZ bűne, hogy '94-ben beálltak egy olyan kormányba, amely nélkülük is meglett volna. egy olyan párttal, amelyet 4 évvel azelőtt még ők szidtak a leghangosabban. igaz, ezzel a húzással saját magukat is bemanőverezték 10% alá.
Aztán azt se hiszem, hogy a tavalyi kétharmad az SZDSZ lelkén száradna. Ahhoz Gyurcsány kellett.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nekem a google calendar vált be a legjobban. Szinkronizálva van a mobilommal, így a legkönyebb követni, hogy mikor mi is lesz.
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
A büdös kurva életbe, múljon már el ez a kibaszott hét végre...

Zsííír, megújult a neptun. -> neptun+újítás=katasztrófa.

A legnagyobb eredményük, hogy az órarendben semmi nincsen. Igaz is, minek nézegetném én napra összefoglalva milyen óráim vannak, inkább majd végigmegyek a hatezer tárgyamon, hogy vajon mi és hol lesz.... Faszomat már, alig várom, hogy vége legyen a köcsög neptunozásnak.fetomy
Nekem az órák felét eddig se írta ki szóval az órarend szar. Csinálj exceltáblát, 10 perc aztán mgevan neked és biztosan jó is.

több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Az egész vita abból indult ki hogy pl. Mátyás király szlovák uralkodó volt. Hogy a retkes faszomba lehetett szlovák uralkodó, ha akkor, amikor ő élt NEM volt olyan nép, hogy szlovák, és nem volt olyan ország hogy Szlovákia? Ezt magyarázza már meg nekem valaki, leszarom hogy mi lesz 20 év múlva, és mi magyarok a béka segge alatt leszünk. És ez hogy oda jutunk éppen az ilyen emberek miatt lesz, akik megemlítik hogy a magyarok seho lsincsenek, bezzeg a szlovákok. Hát tegyetek ellene bazzeg. 😉
Azt meg nem keverném ide hogy Károly Róbertet, pl. milyen alapon nevezzük magyar királynak, amikor LÉTEZETT ilyen ország, és ő volt a királya.eaglesmcnabb
Nyugi van.... 😀 Meg liberalizmus... 😛apeszos
Igen ebből indult ki. Vicc topikban feltett plakát képről. Lehet, hogy a kurucinfon kívül más forrás nincs, de teljesen hihető ez a szlovákokról, és önmagában ez a plakát megfelel a vicc kategóriának. És oda is tették fel. Az, hogy az ördög ügyvédeként ezt rögtön támadni kellett persze nem értem, főleg a történelemtől ennyire eltérő módon. De erről a véleményem a vicc topikban leírtam. A kedves fórumozó társaim által dicsőitett Szlovákiáról meg annyit, hogy prosperálást leginkább annak köszönheti, hogy kurvára nacionalista (nálunk a magyar sokszor szitokszónak hangzott, aki kimondta a fasiszta jelzőt rögtön kiérdemelte). Nacionalizmusuk nem burkolt, nyíltan deklarált. Kormányoznak a szélső jobbos nacionalisták, meg a szocik (nazionalsozialismus), és szarnak az EU elvekre (mi addig mindenben szépen lefekszünk az EU-nak, ha kell önként elsőként be fogjuk vezetni, hogy ezüst ketrecben kell tartani a csirkéket, mert ez a nyugati parasztoknak kedvező döntés lenne). Kormányváltásuk után amit a kampányukban felültett és megosztott felvidéki magyarsággal értek el egy dolog maradt meg a régi kormány hitvallásából: a nyelvtörvény (Most-Híd, magyarok leszarva). Tisztelt liberális úrak, hölgyek! Itthon babusgatni kell a cigányokat (júúj ezt a csunya magyar szót használtam a roma helyett), de ha egy dunaszerdahelyi rokon érdekeit, anyanyelvét, jogait akarom védeni akkor nacionalista, revizionista, trianonista stb vagyok. Hogy is van ez? És akkor pár szó a hazai liberalizmus ékkövéről az SZDSZ-ről: Sokan az MSZP-nek sok mindent felrónak. De talán a legnagyobb bűnük az, hogy lefeküdtek egy parlamenti küszöbön vegetáló, csak Budapestből táplálkozó törpepártnak. Egy hosszú ámokfutásba kezdtek (Molnár Lajos, Horváth Mengelice Ágica, Magyar Bálint, hogy csak az üstököseiket emeljem ki az országrombolóknak), aminek az lett a vége hogy az ország besokalt (közben a szlovákok a svájci sapkázó Slotával az élen egykulcsos alacsony adórendszerükkel nyúzták a népüket) és így eljöhetett I. avagy Kétharmados Viktor országlása.- Most meg ezt nyögjük.

A "Mint oldott kéve" című filmben gyönyőrűen ábrázolják népünk legnagyobb átkát és a topikknál maradva én azt utálom és gyűlölöm, hogy 2 magyar 3 pártot alakít és egymásnak esik. Szlovákok legalább abban egységesek, hogy utálnak minket és teljes asszimilációt akarnak színtiszta szlovák lakosággal.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Az egész vita abból indult ki hogy ....eaglesmcnabb
Mutass egy másik, hiteles linket a kurucon kívül és akkor elhiszem, hogy a szlovákok csináltak ilyet...JC6
Most komolyan gondolod, hogy szloták oldalakon fogok keresgélni? 😀
Nem is érdekel hogy hiteles-e vagy sem, egy szóval nem mondtam hogy az, igaz azt sem hogy nem. Különben is Sobri reakciójára írtam azt amit írtam.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Az egész vita abból indult ki hogy ....eaglesmcnabb
Mutass egy másik, hiteles linket a kurucon kívül és akkor elhiszem, hogy a szlovákok csináltak ilyet...
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Az egész vita abból indult ki hogy pl. Mátyás király szlovák uralkodó volt. Hogy a retkes faszomba lehetett szlovák uralkodó, ha akkor, amikor ő élt NEM volt olyan nép, hogy szlovák, és nem volt olyan ország hogy Szlovákia? Ezt magyarázza már meg nekem valaki, leszarom hogy mi lesz 20 év múlva, és mi magyarok a béka segge alatt leszünk. És ez hogy oda jutunk éppen az ilyen emberek miatt lesz, akik megemlítik hogy a magyarok seho lsincsenek, bezzeg a szlovákok. Hát tegyetek ellene bazzeg. 😉
Azt meg nem keverném ide hogy Károly Róbertet, pl. milyen alapon nevezzük magyar királynak, amikor LÉTEZETT ilyen ország, és ő volt a királya.eaglesmcnabb
Nyugi van.... 😀 Meg liberalizmus... 😛
több mint 13 éve
Azt meg nem keverném ide hogy Károly Róbertet, pl. milyen alapon nevezzük magyar királynak, amikor LÉTEZETT ilyen ország, és ő volt a királya.

több mint 13 éve
Holnap Tormay Cécile-ről tartok kiselőadást, ez a "vita" pontosan olyan, mint az ő megítélése, és még kapcsolódik is valamelyest a témához 😊

---
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Sobri az ördög ügyvédje. 😛

Én nem amiatt a maroknyi tót miatt vagyok elkeserdve ha felvidék megegyebek, azok önerőből nem jutottak volna sokra. Clemenceau, az ikon. Így vagy úgy Magyarországot szétszabalták azzal a szemét indokkal, hogy bűnös. Vicces történet, bő tíz éve volt egy nő ismerősöm au pairkedni a csigazabálóknál és szóba került a magyar-francia kapcsolat. Burkoltan elmagyarázta, hogy Versailles és Trianon miatt a franciák nincsenek valami magasan az átlag magyar népszerűségi listáján. Beszélgető partnerei emelkedetten és európai módon civilizáltan válaszoltak: "Ők már megbocsátottak." 😛

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Nem szoktam zsidózni, és nálam SZDSZ=/=zsidók
Csak azért kérdeztem, mert sok kérdésben mintha hasonló álláspontot képviselnél, mint annak idején ők. Amivel különben semmi bajom nincs, a szadival se az volt a baj, hogy liberális, hanem inkább az, ahogyan viszonyult a nem liberálisokhoz és hogy amikor az érdekük úgy kívánta, akkor magasról tettek az eszméikre.atapapa
Nekem viszont a büdös nagy liberalizmusukkal lett tele a tököm. El is érték, hogy kivételezett népesség is létezzen Magyarországon.apeszos
a liberalizmust nem szidnám csak miattuk, sokan sokféleképpen értelmezik azt az eszmerendszert. Nekik így sikerült 😊 miattuk lett szitokszó belőle.atapapa
Nem is a liberalizmust szidtam általában, csak az övéket 😛 . Bár az is igaz, hogy szinte mindíg túlzásokba esnek.... Vagy ez csak Magyarországon van így?
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Én az SZDSZ-re szavaztam minden lehetséges fórumon 1990-től 2006-ig, azóta viszont senkire.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Igen, én mondjuk vállalom, hogy liberalista vagyok (boooo). Hozzáteszem nem szavaztam az SZDSZre (vicces is lenne, mikor? 😀 ). Mondjuk Magyarországon mindennek a mutáns verziója van jelen, szóval érdekes 😀

De hogy on legyen: Bazzeg hogy az Istenbe sikerült a fizika ZHn kihoznom, hogy a tárgyak felfele repülnek? 😀 A gyakvezér szépen ráírta nekem, hogy a gravitáció lefele hat. Remélem legalább jókat fognak röhögni a Mérész-tételen a keresztes hallgatók (én pl.)
több mint 13 éve
Most burkoltan le lettem zsidózva? 😊
Sobri Jóska
Csak azért kérdeztem, mert sok kérdésben mintha hasonló álláspontot képviselnél, mint annak idején ők. Amivel különben semmi bajom nincs, a szadival se az volt a baj, hogy liberális, hanem inkább az, ahogyan viszonyult a nem liberálisokhoz és hogy amikor az érdekük úgy kívánta, akkor magasról tettek az eszméikre.atapapa
Nekem viszont a büdös nagy liberalizmusukkal lett tele a tököm. El is érték, hogy kivételezett népesség is létezzen Magyarországon.apeszos
a liberalizmust nem szidnám csak miattuk, sokan sokféleképpen értelmezik azt az eszmerendszert. Nekik így sikerült 😊 miattuk lett szitokszó belőle.

több mint 13 éve
A világét se folynék bele a vitába, de Sobri, megkérdezhetem, hogy te hányszor szavaztál az SZDSZ-re? 😊atapapa
Sobri Jóska
Nekem viszont a büdös nagy liberalizmusukkal lett tele a tököm. El is érték, hogy kivételezett népesség is létezzen Magyarországon.
több mint 13 éve
A világét se folynék bele a vitába, de Sobri, megkérdezhetem, hogy te hányszor szavaztál az SZDSZ-re? 😊atapapa
Sobri Jóska
Csak azért kérdeztem, mert sok kérdésben mintha hasonló álláspontot képviselnél, mint annak idején ők. Amivel különben semmi bajom nincs, a szadival se az volt a baj, hogy liberális, hanem inkább az, ahogyan viszonyult a nem liberálisokhoz és hogy amikor az érdekük úgy kívánta, akkor magasról tettek az eszméikre.

több mint 13 éve
Végtére is belefér. Csak családom kutyabőrös nemes, csendőrparancsnok ágát zavarhatná a dolog, engem még cigányozhatsz, buzizhatsz is, elbírom.
Egyébként nem titok, és el is árulom: nullaszor.
Mégpedig azért nem, mert 90-ben még nem szavazhattam életkoromnál fogva, utána meg lelkes fővárosiként már a leggyűlöltebb politikus címét toronymagasan Demszky birtokolta, és sosem veszítette el ezt a kétes dicsőséget. Arról nem is beszélve, hogy politikai pártként kevés lúzerebb bandát tudtam volna elképzelni, mint az SZDSZ. Meglepődnél ha tudnád, hogy 94-től kikre szavaztam. Azt elárulom, hogy a győztesre egyszer se. 😊

több mint 13 éve
A világét se folynék bele a vitába, de Sobri, megkérdezhetem, hogy te hányszor szavaztál az SZDSZ-re? 😊

több mint 13 éve
Kis érdekesség a nemlétező szlovákok nemlétező nyelvéhez:
Magyarul a szalonna mit jelent a jelölt fogalmon kívül? Semmit. Az eredete a szlovák sós-slaný gyökre vezethető vissza.
A medve szintén semmit. Szlovákul a med-méz, innen jön a medve szó.
Pálinka megintcsak semmit sem jelent a jelölt fogalmon kívül, míg szlovák eredetije a pálit-égetni szóból ered.
Szövétnek a svieti-világít, svetlo-fény, svet-világ útvonalon jött létre.
Azok a szavak jöttek át jövevényszóként a szép ezeréves magyar nyelvbe, amivel a nemlétező szlovákok foglalkoztak, azon mesterségek szakszavai, még a drót is szlovák eredetű, a drótos tótokról mindenki hallott.