Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Még csak nb1-ben, mert az NFL még nem indult el 😀 De cserébe ott rendszeresen heti 20 pontokról maradok le amiatt, mert "túlgondolkodom". A héten pl. nullázott a cskm, és akin pedigg 2-3 forduló óta gondolkodtam, hogy visszahozzam-e vagy se, (nem mellett döntöttem) három gólt lőtt, de legalább aki helyette van nevezve se volt..Köszi a tippet... Asszem Melczert behúzom a hét elején 😛
De mindez csak előrevetíti, hogy mi vár rám a 3-4 NFL-es ligámban az idén is, úgyhogy semmi gond... 😀fetomy
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Hogy bassza szájba a kurva anyját az, aki szombat este 10-kor ilyen hangosan ""zenél"" a házunktól 500+ m-re lévő tó melletti réten. Zárt ablakon keresztül hangosabb, mint ahogy én szoktam zenét hallgatni.
De kibaszottul gyűlölöm az ilyet.
:mad: :mad: :mad:
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Még csak nb1-ben, mert az NFL még nem indult el 😀 De cserébe ott rendszeresen heti 20 pontokról maradok le amiatt, mert "túlgondolkodom". A héten pl. nullázott a cskm, és akin pedigg 2-3 forduló óta gondolkodtam, hogy visszahozzam-e vagy se, (nem mellett döntöttem) három gólt lőtt, de legalább aki helyette van nevezve se volt..De mindez csak előrevetíti, hogy mi vár rám a 3-4 NFL-es ligámban az idén is, úgyhogy semmi gond... 😀
több mint 14 éve
hol jártál sikertelenül? 😀
több mint 14 éve
Utálom a fantasy sportokat.
több mint 14 éve
Frászért kell pakolni az asztalomon... persze, hogy nem találok semmit. :o :o :o :o
több mint 14 éve
Nekem volt bölcsességfogműtétem. Annyira nem feltétlen lesz szar, mint hiszed. Fájni addig fáj, amíg az érzéstelenítő injekciót beadják, onnantól meg sem érzed. Utána meg vagy bedagad, vagy nem, de jobban jársz, ha mielőbb megcsinálod, míg úgy nem jársz, hogy vasárnap délben elkezd fájni. Úgy képzeld el, hogy az egész fogsorod fáj, és kibaszott módon, és minimum másnap mehetsz.. Én így jártam, csak péntek este - kedd reggellel. Tényleg nem kell tartani tőle, csúnyának hangzik, mert "műtét", de tényleg nem vészesebb, mint egy általános beavatkozás, sőt mivel itt azért teljesen elérzéstelenítenek, semmi esély, hogy bármit is érezz belőle.
több mint 14 éve
tegnap hazafelé estem egy nagyot az állam eléggé felszakadt így reggel anyám elküldött sebészetre, ott viszont már nem varrták össze, mert túl későn mentem igazából ezt is leszarom, de megröntgeneztek, h nincs-e törés (nincs) ahol kiderült, h az egyik bölcsességfogam elég szar irányba áll :/ elég messze vagyok még attól, h nőjön de már előre félek tőle, meg a valószínűsíthető műtéttől :/kristof😕
A bölcsességfoghoz: nem papolni akarok, de minél hamarabb ki kell műteni, ha olyan a helyzet. Ha úgy alakul. A műtét 1000-szer jobb, mint ha odázza az ember. Tudom, félelmetesen hangzik, meg nem is túl kellemes, de hosszabb távon igencsak megéri, ha már így alakult. Édesanyámnak 1-et, másik nő ismerősömnek 2-t is ki kellett műteni. Hát nem volt éppen kellemes, de rosszabbra számítottak.
Mondjuk sok múlik azon, hogy tényleg hogyan, milyen helyzetben áll a fog. Mert meg lehet "úszni" úgy, mintha csak egy szimpla foghúzás lenne.
De azért remélem nem kell majd műteni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tegnap hazafelé estem egy nagyot az állam eléggé felszakadt így reggel anyám elküldött sebészetre, ott viszont már nem varrták össze, mert túl későn mentem igazából ezt is leszarom, de megröntgeneztek, h nincs-e törés (nincs) ahol kiderült, h az egyik bölcsességfogam elég szar irányba áll :/ elég messze vagyok még attól, h nőjön de már előre félek tőle, meg a valószínűsíthető műtéttől :/
több mint 14 éve
Mekkora nagy gyökérség a forma1ben ez az 1 hónapos szünet...fetomyLegalább van egy Gyulamentes hónapunk. Ez azért az idegrendszerünknek nem kis megkönnyebbülés. 😀
több mint 14 éve
Mekkora nagy gyökérség a forma1ben ez az 1 hónapos szünet...
több mint 14 éve
szeretnék én is hasonló problémákat az életben.shawnkaHülye vagy? belebetegednél! 😉
több mint 14 éve
szeretnék én is hasonló problémákat az életben.
több mint 14 éve
mai termés: Reggie Nelson 11 hét. Talán a Super Bowl-ra felépül....a legendás carrier ending sérülésről nem is beszélve 😀 😀braxa88bezzeg ha te szimulálsz 😀Stezhát igen, aki még nem volt GM, az nem tudhatja, hogy a fent leírtak kismiskának számítanak egy jó előszezonos sim-hez képest, ahol 100 IR alatt már csalást gyanítunk.Höri
több mint 14 éve
a legendás carrier ending sérülésről nem is beszélve 😀 😀bezzeg ha te szimulálsz 😀Stezhát igen, aki még nem volt GM, az nem tudhatja, hogy a fent leírtak kismiskának számítanak egy jó előszezonos sim-hez képest, ahol 100 IR alatt már csalást gyanítunk.Höri
több mint 14 éve
http://index.hu/belfold/2011/08/20/beperelne_a_hok_a_muszaki_egyetemet/Ez hihetetlen... Nem tudom elképzelni, hogy hogy kaphatott ekkora kurva nagy hatalmat a HÖK. Hát ezek az én véleményemet semmiben nem képviselik...
több mint 14 éve
GM játékez most az itteni Madden bajnokság?Amadeus91bezzeg ha te szimulálsz 😀Stezhát igen, aki még nem volt GM, az nem tudhatja, hogy a fent leírtak kismiskának számítanak egy jó előszezonos sim-hez képest, ahol 100 IR alatt már csalást gyanítunk.Höri
több mint 14 éve
ez most az itteni Madden bajnokság?bezzeg ha te szimulálsz 😀Stezhát igen, aki még nem volt GM, az nem tudhatja, hogy a fent leírtak kismiskának számítanak egy jó előszezonos sim-hez képest, ahol 100 IR alatt már csalást gyanítunk.Höri
több mint 14 éve
bezzeg ha te szimulálsz 😀Stezhát igen, aki még nem volt GM, az nem tudhatja, hogy a fent leírtak kismiskának számítanak egy jó előszezonos sim-hez képest, ahol 100 IR alatt már csalást gyanítunk.
több mint 14 éve
hát ez nem egyszerre volt, de mind1Höriegyszerre van térben időben...egy nap toltam le mind a 3-4 meccset(Pre-season tegnap+sim...nem szeretem), ma. (kondi előtt, meg után 😀 ) Mellesleg Hall egész szezonra kidőlt. (IR)
Dalton 5 hét Green 3 hét Hall IR Scott 10 hét...szóval 3 hétig legalább mind a 4 hiányzik.
több mint 14 éve
Először Dalton-t szétverte a Browns defense. Aztán Green kiesett a Pats ellen ...tetejébe Hall megsérült a Seahawks ellen, majd még1szer a Pats ellen. Ja és Scott az első Pre meccsen sérült meg 10 hétre. Totál jó, de 4-1 eddig szezon. 😀imádom, hogy egyszerre dől ki a kezdő irányító, elkapó és #1 cb is csapatomból. (madden) :/ :mad:Amadeus91mind benne van a special teamben vagy hogy sikerült egyszerre? 😛Höri
Ja meg Craig Collins irányít, kapásból egy 77 yardos TD-vel indított... Jordan Palmer és Caldwell repült.. tiszta drop gyár a srác.