Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Most min vagy felháborodva? Magán a kérdésen, vagy azon, hogy Bazz két viszonylag közeli ismerőséről van szó és ezt tapintatlanságnak érzed?
Szerintem öngyilkosságról lévén szó és még nem is családtag az érintett, így abszolút megállja a helyét a kérdés.catattack
magát a kérdést érzem irdatlan nagy tapintatlanságnak.és valószínűleg igen jobb nekik,ezért tették amit

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
catattack 3 520
Most min vagy felháborodva? Magán a kérdésen, vagy azon, hogy Bazz két viszonylag közeli ismerőséről van szó és ezt tapintatlanságnak érzed?
Szerintem öngyilkosságról lévén szó és még nem is családtag az érintett, így abszolút megállja a helyét a kérdés.
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
a pénz minden embert tönkretesz...
szar egy világ ezNewman
Két viszonylag közeli ismerősöm lett öngyilkos ebben az évben anyagi okok miatt. :/Bazzani
És így most jobb akkor nekik?Sobri Jóska
hogy merészelsz ilyet kérdezni?

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
szar egy világ ezNewman
Két viszonylag közeli ismerősöm lett öngyilkos ebben az évben anyagi okok miatt. :/Bazzani
uh basszus
részvétem 😕

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
szar egy világ ezNewman
És így most jobb akkor nekik?

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Melyik volt?Asbee
Szerintem Monori, de valaki KKT2-bőlDeny
Azt felejtsd el ami neptunban van. Első hetekben sűrűn nézegesd hirdetőtáblát, mert lehet kellemetlen meglepetés ér még... :mad:Asbee
Nem is ez, hanem 2 hete felrakják, erre ma változtatnak, de csak egy gyakorlati időpontot, én meg jóhiszeműen kerestem 😀
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
igazad van, meg is tettem volna 3 kattintással, ha nem jpg-ben van az összesítés, viszont annál drágább az időm, hogy fejben kiszámoljam vagy a gépbe bepötyögjem 😐

szerk: persze nem csak olvasom a betűket, próbálom értelmezni is, mikor anno olvastam a cikket, nagy vonalakban megnéztem ezeket az arányokat rögtön, elsőre látszott hogy az axa a legnagyobb hunyó.atapapa
Vagy neki van a legtöbb friss belépője a tagság egészére nézve. Ami nem elképzelhetetlen, tekintve, hogy viszonylag későn hozták létre.tomi-tomi
nem értek különösebben a témához, de olvastam eleget róla ahhoz, hogy tudjam: összetett a kérdés és sok tényezőtől függ a reálhozam. ezzel a kifejezéssel csak arra akartam célozni, hogy ott jártak a legrosszabbul, ennyi.

egyébként jó kérdés, hogy mikor hozták létre? mintha azt olvastam volna, hogy ők a kezdetektől részt vettek volna a bizniszben (csak ugye vagy kétszer nevet váltottak),
aztán úgy hallottam, hogy pont a válság előtt nagy marketinghadjáratba kezdtek, váltsanak sokan hozzájuk, és a váltáskor asszem a szabályok szerint nullázódik a reálhozam (talán automatikusan az államkasszába ment, most nem fogok utánanézni) az nem került át az újraválasztott pénztárhoz.

Az előző axás bejegyzésedre reagálva azért megosztanám veled ezt a linket
http://www.privatbankar.hu/html/bef/6022.php?cegkod=145
eszerint a 2009-es, válság utáni évben a nettó hozam az axánál mindhárom porfólióban a legalacsonyabbak között volt és a 10 éves átlaghozamban pont a "klasszikus" (gondolom a legtöbb állampapírt tartalmazó, legbiztonságosabb befektetésnek számító) csomag hozta a legnagyobb hasznot, amihez ugye nem sok kreativitás kell.atapapa
Igazad van, korán létrejöttek Winterthur néven és tényleg legalább kétszer nevet (és jogi személyiséget) váltottak.
2009-ben a részvényeket (túlzott mértékben) tartalmazó portfóliók erős bukók voltak már, csak a korábbi évek nyeresége tartotta ezeket a konstrukciókat pozitív tartományban. Pont ezért (tőzsdei besszek extrém nagy veszteséget okoznak) megfontolásra érdemes a konzervatív csomag és pont ezt a megfontolást b@szta meg a kormány tavaly év végén.
S nekem is ez rémlik, hogy ők erősen nyomultak ügyfélszerzésben a 2007-es névváltás után, na ezek a kuncsaftok (pláne a rendszerbe újonnan belépők) sok reálhozamot most nem kap(hat)tak.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Bassza meg az összes lusta tanár, aki utolsó nap változtatja meg a kiírt kurzus időpontját, ezzel felborítva egész órarend tervet....Deny
Melyik volt?Asbee
Szerintem Monori, de valaki KKT2-bőlDeny
Azt felejtsd el ami neptunban van. Első hetekben sűrűn nézegesd hirdetőtáblát, mert lehet kellemetlen meglepetés ér még... :mad:

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Tökéletesen megcsinálom a kolipályázatot. Központban elnézik, majd beismerik a tévedésüket, de így se kapok kolit. Sokra megyek az elnézésükkel basszameg. faszom az albérletkeresésbe.
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Bassza meg az összes lusta tanár, aki utolsó nap változtatja meg a kiírt kurzus időpontját, ezzel felborítva egész órarend tervet....Deny
Melyik volt?Asbee
Szerintem Monori, de valaki KKT2-ből
több mint 14 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
Pécsett betiltották Kodály "Felszállott a páva" című művének eljátszását, mert ezzel kigúnyolták volna a polgit. Éberség eftársak!
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/pava-zsoltnak-nem-jatszhattak-pavat-2062484

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
linkelem is: http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOA
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 722
jöhet az a kurva 99... :/
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Melyik volt?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
+1 nekem eddig kétszer változott az órarendem...
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Bassza meg az összes lusta tanár, aki utolsó nap változtatja meg a kiírt kurzus időpontját, ezzel felborítva egész órarend tervet....
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 889
engem nem, mert nekem nincs 😀apeszos
akkor azért 😀eaglesmcnabb
Sőt, sapkám is van... 😀apeszos
Az akkor menő, ha Seahawks sapka. 😊
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 256 — #neverpunt
atapapa annyival ki lehet (és szerintem kéne is) egészíteni, hogy rendre hány % nem kapottsapka
igazad van, meg is tettem volna 3 kattintással, ha nem jpg-ben van az összesítés, viszont annál drágább az időm, hogy fejben kiszámoljam vagy a gépbe bepötyögjem 😐

szerk: persze nem csak olvasom a betűket, próbálom értelmezni is, mikor anno olvastam a cikket, nagy vonalakban megnéztem ezeket az arányokat rögtön, elsőre látszott hogy az axa a legnagyobb hunyó.atapapa
Vagy neki van a legtöbb friss belépője a tagság egészére nézve. Ami nem elképzelhetetlen, tekintve, hogy viszonylag későn hozták létre.tomi-tomi
nem értek különösebben a témához, de olvastam eleget róla ahhoz, hogy tudjam: összetett a kérdés és sok tényezőtől függ a reálhozam. ezzel a kifejezéssel csak arra akartam célozni, hogy ott jártak a legrosszabbul, ennyi.

egyébként jó kérdés, hogy mikor hozták létre? mintha azt olvastam volna, hogy ők a kezdetektől részt vettek volna a bizniszben (csak ugye vagy kétszer nevet váltottak),
aztán úgy hallottam, hogy pont a válság előtt nagy marketinghadjáratba kezdtek, váltsanak sokan hozzájuk, és a váltáskor asszem a szabályok szerint nullázódik a reálhozam (talán automatikusan az államkasszába ment, most nem fogok utánanézni) az nem került át az újraválasztott pénztárhoz.

Az előző axás bejegyzésedre reagálva azért megosztanám veled ezt a linket
http://www.privatbankar.hu/html/bef/6022.php?cegkod=145
eszerint a 2009-es, válság utáni évben a nettó hozam az axánál mindhárom porfólióban a legalacsonyabbak között volt és a 10 éves átlaghozamban pont a "klasszikus" (gondolom a legtöbb állampapírt tartalmazó, legbiztonságosabb befektetésnek számító) csomag hozta a legnagyobb hasznot, amihez ugye nem sok kreativitás kell.

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
szar egy világ ezNewman
akkor azért 😀eaglesmcnabb
Sőt, sapkám is van... 😀
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
szar egy világ ezNewman
akkor azért 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
szar egy világ ezNewman
engem nem, mert nekem nincs 😀
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
atapapa annyival ki lehet (és szerintem kéne is) egészíteni, hogy rendre hány % nem kapottsapka

Vagy neki van a legtöbb friss belépője a tagság egészére nézve. Ami nem elképzelhetetlen, tekintve, hogy viszonylag későn hozták létre.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
igazad van, meg is tettem volna 3 kattintással, ha nem jpg-ben van az összesítés, viszont annál drágább az időm, hogy fejben kiszámoljam vagy a gépbe bepötyögjem 😐atapapa
persze, jogos, de ezért is írtam le 😉

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
szar egy világ ezNewman
Két viszonylag közeli ismerősöm lett öngyilkos ebben az évben anyagi okok miatt. :/

több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 256 — #neverpunt

szerk: persze nem csak olvasom a betűket, próbálom értelmezni is, mikor anno olvastam a cikket, nagy vonalakban megnéztem ezeket az arányokat rögtön, elsőre látszott hogy az axa a legnagyobb hunyó.