Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
Most min vagy felháborodva? Magán a kérdésen, vagy azon, hogy Bazz két viszonylag közeli ismerőséről van szó és ezt tapintatlanságnak érzed?magát a kérdést érzem irdatlan nagy tapintatlanságnak.és valószínűleg igen jobb nekik,ezért tették amit
Szerintem öngyilkosságról lévén szó és még nem is családtag az érintett, így abszolút megállja a helyét a kérdés.catattack
több mint 14 éve
catattack
3 520
Most min vagy felháborodva? Magán a kérdésen, vagy azon, hogy Bazz két viszonylag közeli ismerőséről van szó és ezt tapintatlanságnak érzed?Szerintem öngyilkosságról lévén szó és még nem is családtag az érintett, így abszolút megállja a helyét a kérdés.
több mint 14 éve
hogy merészelsz ilyet kérdezni?És így most jobb akkor nekik?Sobri Jóskaa pénz minden embert tönkretesz...Két viszonylag közeli ismerősöm lett öngyilkos ebben az évben anyagi okok miatt. :/Bazzani
szar egy világ ezNewman
több mint 14 éve
uh basszusa pénz minden embert tönkretesz...Két viszonylag közeli ismerősöm lett öngyilkos ebben az évben anyagi okok miatt. :/Bazzani
szar egy világ ezNewman
részvétem 😕
több mint 14 éve
És így most jobb akkor nekik?a pénz minden embert tönkretesz...Két viszonylag közeli ismerősöm lett öngyilkos ebben az évben anyagi okok miatt. :/Bazzani
szar egy világ ezNewman
több mint 14 éve
Nem is ez, hanem 2 hete felrakják, erre ma változtatnak, de csak egy gyakorlati időpontot, én meg jóhiszeműen kerestem 😀Azt felejtsd el ami neptunban van. Első hetekben sűrűn nézegesd hirdetőtáblát, mert lehet kellemetlen meglepetés ér még... :mad:AsbeeMelyik volt?AsbeeSzerintem Monori, de valaki KKT2-bőlDeny
több mint 14 éve
Igazad van, korán létrejöttek Winterthur néven és tényleg legalább kétszer nevet (és jogi személyiséget) váltottak.nem értek különösebben a témához, de olvastam eleget róla ahhoz, hogy tudjam: összetett a kérdés és sok tényezőtől függ a reálhozam. ezzel a kifejezéssel csak arra akartam célozni, hogy ott jártak a legrosszabbul, ennyi.igazad van, meg is tettem volna 3 kattintással, ha nem jpg-ben van az összesítés, viszont annál drágább az időm, hogy fejben kiszámoljam vagy a gépbe bepötyögjem 😐Vagy neki van a legtöbb friss belépője a tagság egészére nézve. Ami nem elképzelhetetlen, tekintve, hogy viszonylag későn hozták létre.tomi-tomi
szerk: persze nem csak olvasom a betűket, próbálom értelmezni is, mikor anno olvastam a cikket, nagy vonalakban megnéztem ezeket az arányokat rögtön, elsőre látszott hogy az axa a legnagyobb hunyó.atapapa
egyébként jó kérdés, hogy mikor hozták létre? mintha azt olvastam volna, hogy ők a kezdetektől részt vettek volna a bizniszben (csak ugye vagy kétszer nevet váltottak),
aztán úgy hallottam, hogy pont a válság előtt nagy marketinghadjáratba kezdtek, váltsanak sokan hozzájuk, és a váltáskor asszem a szabályok szerint nullázódik a reálhozam (talán automatikusan az államkasszába ment, most nem fogok utánanézni) az nem került át az újraválasztott pénztárhoz.
Az előző axás bejegyzésedre reagálva azért megosztanám veled ezt a linket
http://www.privatbankar.hu/html/bef/6022.php?cegkod=145
eszerint a 2009-es, válság utáni évben a nettó hozam az axánál mindhárom porfólióban a legalacsonyabbak között volt és a 10 éves átlaghozamban pont a "klasszikus" (gondolom a legtöbb állampapírt tartalmazó, legbiztonságosabb befektetésnek számító) csomag hozta a legnagyobb hasznot, amihez ugye nem sok kreativitás kell.atapapa
2009-ben a részvényeket (túlzott mértékben) tartalmazó portfóliók erős bukók voltak már, csak a korábbi évek nyeresége tartotta ezeket a konstrukciókat pozitív tartományban. Pont ezért (tőzsdei besszek extrém nagy veszteséget okoznak) megfontolásra érdemes a konzervatív csomag és pont ezt a megfontolást b@szta meg a kormány tavaly év végén.
S nekem is ez rémlik, hogy ők erősen nyomultak ügyfélszerzésben a 2007-es névváltás után, na ezek a kuncsaftok (pláne a rendszerbe újonnan belépők) sok reálhozamot most nem kap(hat)tak.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Azt felejtsd el ami neptunban van. Első hetekben sűrűn nézegesd hirdetőtáblát, mert lehet kellemetlen meglepetés ér még... :mad:Szerintem Monori, de valaki KKT2-bőlDenyBassza meg az összes lusta tanár, aki utolsó nap változtatja meg a kiírt kurzus időpontját, ezzel felborítva egész órarend tervet....DenyMelyik volt?Asbee
több mint 14 éve
Tökéletesen megcsinálom a kolipályázatot. Központban elnézik, majd beismerik a tévedésüket, de így se kapok kolit. Sokra megyek az elnézésükkel basszameg. faszom az albérletkeresésbe.
több mint 14 éve
Szerintem Monori, de valaki KKT2-bőlBassza meg az összes lusta tanár, aki utolsó nap változtatja meg a kiírt kurzus időpontját, ezzel felborítva egész órarend tervet....DenyMelyik volt?Asbee
több mint 14 éve
Pécsett betiltották Kodály "Felszállott a páva" című művének eljátszását, mert ezzel kigúnyolták volna a polgit. Éberség eftársak!http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/pava-zsoltnak-nem-jatszhattak-pavat-2062484
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 14 éve
linkelem is: http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOA
több mint 14 éve
jöhet az a kurva 99... :/
több mint 14 éve
Bassza meg az összes lusta tanár, aki utolsó nap változtatja meg a kiírt kurzus időpontját, ezzel felborítva egész órarend tervet....DenyMelyik volt?
több mint 14 éve
Bassza meg az összes lusta tanár, aki utolsó nap változtatja meg a kiírt kurzus időpontját, ezzel felborítva egész órarend tervet....Deny+1 nekem eddig kétszer változott az órarendem...
több mint 14 éve
Bassza meg az összes lusta tanár, aki utolsó nap változtatja meg a kiírt kurzus időpontját, ezzel felborítva egész órarend tervet....
több mint 14 éve
Az akkor menő, ha Seahawks sapka. 😊Sőt, sapkám is van... 😀apeszosengem nem, mert nekem nincs 😀apeszosakkor azért 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
nem értek különösebben a témához, de olvastam eleget róla ahhoz, hogy tudjam: összetett a kérdés és sok tényezőtől függ a reálhozam. ezzel a kifejezéssel csak arra akartam célozni, hogy ott jártak a legrosszabbul, ennyi.Vagy neki van a legtöbb friss belépője a tagság egészére nézve. Ami nem elképzelhetetlen, tekintve, hogy viszonylag későn hozták létre.tomi-tomiatapapa annyival ki lehet (és szerintem kéne is) egészíteni, hogy rendre hány % nem kapottsapkaigazad van, meg is tettem volna 3 kattintással, ha nem jpg-ben van az összesítés, viszont annál drágább az időm, hogy fejben kiszámoljam vagy a gépbe bepötyögjem 😐
szerk: persze nem csak olvasom a betűket, próbálom értelmezni is, mikor anno olvastam a cikket, nagy vonalakban megnéztem ezeket az arányokat rögtön, elsőre látszott hogy az axa a legnagyobb hunyó.atapapa
egyébként jó kérdés, hogy mikor hozták létre? mintha azt olvastam volna, hogy ők a kezdetektől részt vettek volna a bizniszben (csak ugye vagy kétszer nevet váltottak),
aztán úgy hallottam, hogy pont a válság előtt nagy marketinghadjáratba kezdtek, váltsanak sokan hozzájuk, és a váltáskor asszem a szabályok szerint nullázódik a reálhozam (talán automatikusan az államkasszába ment, most nem fogok utánanézni) az nem került át az újraválasztott pénztárhoz.
Az előző axás bejegyzésedre reagálva azért megosztanám veled ezt a linket
http://www.privatbankar.hu/html/bef/6022.php?cegkod=145
eszerint a 2009-es, válság utáni évben a nettó hozam az axánál mindhárom porfólióban a legalacsonyabbak között volt és a 10 éves átlaghozamban pont a "klasszikus" (gondolom a legtöbb állampapírt tartalmazó, legbiztonságosabb befektetésnek számító) csomag hozta a legnagyobb hasznot, amihez ugye nem sok kreativitás kell.
több mint 14 éve
Sőt, sapkám is van... 😀akkor azért 😀eaglesmcnabba pénz minden embert tönkretesz...engem nem, mert nekem nincs 😀apeszos
szar egy világ ezNewman
több mint 14 éve
akkor azért 😀a pénz minden embert tönkretesz...engem nem, mert nekem nincs 😀apeszos
szar egy világ ezNewman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
a pénz minden embert tönkretesz...engem nem, mert nekem nincs 😀
szar egy világ ezNewman
több mint 14 éve
Vagy neki van a legtöbb friss belépője a tagság egészére nézve. Ami nem elképzelhetetlen, tekintve, hogy viszonylag későn hozták létre.atapapa annyival ki lehet (és szerintem kéne is) egészíteni, hogy rendre hány % nem kapottsapkaigazad van, meg is tettem volna 3 kattintással, ha nem jpg-ben van az összesítés, viszont annál drágább az időm, hogy fejben kiszámoljam vagy a gépbe bepötyögjem 😐
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
igazad van, meg is tettem volna 3 kattintással, ha nem jpg-ben van az összesítés, viszont annál drágább az időm, hogy fejben kiszámoljam vagy a gépbe bepötyögjem 😐atapapapersze, jogos, de ezért is írtam le 😉
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
a pénz minden embert tönkretesz...Két viszonylag közeli ismerősöm lett öngyilkos ebben az évben anyagi okok miatt. :/
szar egy világ ezNewman
több mint 14 éve
atapapa annyival ki lehet (és szerintem kéne is) egészíteni, hogy rendre hány % nem kapottsapkaigazad van, meg is tettem volna 3 kattintással, ha nem jpg-ben van az összesítés, viszont annál drágább az időm, hogy fejben kiszámoljam vagy a gépbe bepötyögjem 😐
szerk: persze nem csak olvasom a betűket, próbálom értelmezni is, mikor anno olvastam a cikket, nagy vonalakban megnéztem ezeket az arányokat rögtön, elsőre látszott hogy az axa a legnagyobb hunyó.