NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
448
54
18:30-tól, ARENA4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Én, akárcsak Besenyő Pista bácsi, támogatom az otthonszülést, hiszen ülök a fotelban, Margit hozza a sört, én meg szülök. Hol kéne szülni? A trafikban a Sopiannék mögött? 😊Egyébként mindenki ott szüljön ahol akar, DE köteles legyen biztosítani a gyerek számára az optimális feltételeket. Ezt kéne törvényileg pontosítani, szabályozni, hiszen egy szülő se tulajdonolja a gyerekét, nem adhatja el, nem károsíthatja, és ez már a születés pillanatára, sőt a várandósság idejére is vonatkozik.
Az otthonszülés önmagában se jó, se rossz, csak egy lehetőség a szülőnek a barátságosabb környezetre, viszont mivel nem kórházi környezet, ezért nagyobb felelősség, ezt lehetne pontosan szabályozni, hogy milyen kritériumokkal lehessen otthon szülni (orvosok, segítők, sterilitás, ambuláns lehetőségek, stb), annak érdekében, hogy ne legyen hátrányosabb egy átlag otthonszülés a gyerekre és a szülőre nézve, mint egy átlag kórházi.
több mint 13 éve
Az otthonszülést én sem támogatom, és bár felháborodtam Geréb tevékenységén annó, de valójában nem ő itt a hunyó. Inkább akik otthon akarnak szülni. Nekik is ott kellene ülni a vádlottak padján. Gerében még túllépek, mert ő csak dolgozik, emberből van, hibázhat. De azok a szülők, akik a még meg sem született gyermekük életét is kockára teszik, nos nekik is ott lenne a helyük. Az orvosi műhibák jelentős része figyelmetlenségből, nemtörődömségből fakad, így igen, nekik is ott lenne a helyük. Nem ismerem a szakkifejezéseket, de a gondatlanság sok helyen szerepel a BTK-ban.Börtönbe küldték Geréb Ágnest: "A Fővárosi Bíróság első fokon két év letöltendő fogházra ítélte Geréb Ágnes szülészt, bábát. A börtönből legkorábban egy év múlva szabadulhat feltételesen." apeszosnem támogatom az otthonszülést, de azért az elgondolkoztató, hogy orvos műhibáért eddig csak pénzbüntetést kapott, de többnyire eljárás sem indul
http://index.hu/belfold/2011/03/24/torzsi_osszetartozas_vedi_az_orvosokat/DiamondsHead44
több mint 13 éve
Imádok 6-tól dolgozni fél órára a kolitől olyan jó 4,30 kor kelni...jah nem
több mint 13 éve
Börtönbe küldték Geréb Ágnest: "A Fővárosi Bíróság első fokon két év letöltendő fogházra ítélte Geréb Ágnes szülészt, bábát. A börtönből legkorábban egy év múlva szabadulhat feltételesen." apeszosnem támogatom az otthonszülést, de azért az elgondolkoztató, hogy orvos műhibáért eddig csak pénzbüntetést kapott, de többnyire eljárás sem indul
http://index.hu/belfold/2011/03/24/torzsi_osszetartozas_vedi_az_orvosokat/
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
abszolút nem gyűlölöm a szlovákokat, sőt még azt is megfogadtam hogy nem szólok hozzá többet az off témákhoz, csak a nyílt provokációt, a lázítást nehezen tűröm...Nézd meg hogy bontakozott ki a disputa.
mivel meggyőzni egymást úgysem tudjuk (az oszétekkel kapcsolatos kérdésemre mondjuk továbbra is választ várok), hiába hangzanak el "értelmes" érvek és hiába nem, vannak témák, amiket teljesen felesleges feszegetni, ennél már csak az a nagyobb gáz, hogy valaki még számon is kéri eztJJ
Mire mit írtam, arra mit írt más.
Én nem így deffiniálom a nyílt provokációt, a lázítást.
Ha tőlem várod a választ az oszétokkal kapcsolatban, akkor az a válaszom, hogy ha majd elmebeteg site-okra hivatkozva megalapozatlan elméletek mentén nekiálltok gyűlölködni az oszétokra, akkor beleásom magam a témába, hogy kik is ők valójában, azon kívül, hogy a jászok rokonai, az alánok leszármazottai, jelenleg Oroszországban élnek főként (valamint Grúziában, és a szakadár Dél-Oszétiában), és Észak-Oszétiához (Oroszország) köthető a beszláni tragédia, ahol majdnem 200 gyerek meghalt értelmetlenül.
több mint 13 éve
Dub
1 019
Csak annyit kérdeznék, hogy aki egy évben 2x teszi ki a lábát Budapestről, Szegedről, Pápáról, bárhonnan, az miért gyűlöli ennyire a szlovákokat? Mert ezt olvasni a blikkben, vagy ez megy a hírtévén?Nekem például a családom apai ágon felvidéki kitelepített magyarok. Elvették a földjeiket, házaikat, egy szekérre amit fel tudtak pakolni, azt vihették. Ennek a viccállamnak egy centiméternyi területe nincs, ami nem rabolt föld. A himnuszukat lopták, a történelmüket is "lopják", ilyen nép, hogy szlovák, gyakorlatilag sosem létezett. Tudom, hogy jelenleg semmi realitása sincs, de remélem valamikor még eljön az az idő, hogy egyszer visszavesszük a rabolt holmit. Ha Izrael létrejöhetett, akkor akár ez is megtörténhetne egyszer, noha jelenleg nem éppen abba az irányba haladunk.
JC6
több mint 13 éve
Megjöttem. Gondolom vártatok.én nem kívánom hogy haljon meg az összes, ne érts félre. elismerem hogy Szlovákia létezik, létrejött ahogy Izrael is(másik vitaindító 😛) de te nem nézel híreket baz? lefújják a magyar nyelvű helységtáblákat, leverik a magyar nyelvű feliratokat, nem lehet magyarul beszélni szlovák iskolákban. szóval ez a baj, nem az hogy van egy szlovákia nevű ország.
Ha már sokszor forrást kértek, és forrást idéztek, kérlek kedves Petey, mutass már valamit az utóbbi 1-2 hétből, vagy hónapból, hiteles hírt, miszerint a "nemlétező Slotákiában" (szerintetek) magyarverés volt. Magyarokat ért sérelem, támadás, ecetera.
Bazzeg, nap mint nap ott vagyok, és nem látom. Biztos velem van a baj...
JC6
Én is járok arra, tényleg nem látom hogy pl Hurbanovoban az utcán verik vascsővel a magyarokat, ez igaz. de akkor biztos nem is létezik..
Ennyi részemről.
több mint 13 éve
Börtönbe küldték Geréb Ágnest: "A Fővárosi Bíróság első fokon két év letöltendő fogházra ítélte Geréb Ágnes szülészt, bábát. A börtönből legkorábban egy év múlva szabadulhat feltételesen."
több mint 13 éve
amúgy semmi baj, kicsiben most is lejátszottuk a Klebelsberg Kúnó-féle "kiegyenlítés elvének" fordítottját, a nemzeti radikalizmusra liberalizmussal reflektáltatok 😊akkor a baloldali értelmiségi Nyugat ellenpárjaként jelent meg a Napkelet folyóírat pl.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jó, értem. Lezártam.
több mint 13 éve
abszolút nem gyűlölöm a szlovákokat, sőt még azt is megfogadtam hogy nem szólok hozzá többet az off témákhoz, csak a nyílt provokációt, a lázítást nehezen tűröm...mivel meggyőzni egymást úgysem tudjuk (az oszétekkel kapcsolatos kérdésemre mondjuk továbbra is választ várok), hiába hangzanak el "értelmes" érvek és hiába nem, vannak témák, amiket teljesen felesleges feszegetni, ennél már csak az a nagyobb gáz, hogy valaki még számon is kéri ezt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Megjöttem. Gondolom vártatok.---
Fake: "de azt viszont gyulolom h a topic temajahoz kotodjek amikor ennyire belelovallod magad a sajat mokuskerekedbe es
keptelen vagy nyitni barmely iranyba csak a sajatodet hajtogatod minimalis rugalmassag mellozesevel."
Ugyan ez igaz rátok is. ebben a szlovák témában sem nyitottatok "felénk (Sobri + én) ", csak ugyan azt fújtátok, hogy mókuskerék, rózsaszín köd, tót védő, stb. Nem értem...
---
Ha már sokszor forrást kértek, és forrást idéztek, kérlek kedves Petey, mutass már valamit az utóbbi 1-2 hétből, vagy hónapból, hiteles hírt, miszerint a "nemlétező Slotákiában" (szerintetek) magyarverés volt. Magyarokat ért sérelem, támadás, ecetera.
Bazzeg, nap mint nap ott vagyok, és nem látom. Biztos velem van a baj...
---
Csak annyit kérdeznék, hogy aki egy évben 2x teszi ki a lábát Budapestről, Szegedről, Pápáról, bárhonnan, az miért gyűlöli ennyire a szlovákokat? Mert ezt olvasni a blikkben, vagy ez megy a hírtévén?
---
szerk.: Vrijbloed, kurucinfó. mutass mást...
több mint 13 éve
Komolyan lassan szégyellem magam, hogy bedobtam ezt a szlovák témát, és ilyen indulatokat gerjesztettem vele. 😛 😂 Pedig én csak röhögtem rajtuk, hogy szinte mindent loptak, és gondoltam megosztom, mert jókedvre derített. Mert maga a helyzet annyira abszurd, hogy megpróbálják szánalmas módon bemutatni, hogy azok az ő uralkodói.
Kik a szlovákok? Szlávok. De akik velünk egy idő óta ott éltek a közelünkben azok szerintem nem szlovákok voltak.
több mint 13 éve
szaba
10 555
Offba tuti nem írtam. Makelove-ba talán.Meg vagyok róla győződve, hogy már volt egyszer a make loveban, meg talán már az offtopicban is.tenorxmock draftkristofJa tényleg. De az csak cset volt.szaba
több mint 13 éve
Meg vagyok róla győződve, hogy már volt egyszer a make loveban, meg talán már az offtopicban is.Ja tényleg. De az csak cset volt.szabaTényleg, hova írtam még? 😀szabamock draftkristof
több mint 13 éve
szaba
10 555
Ja tényleg. De az csak cset volt.mock draftkristofMár annyi helyre beírta Szaba, likeoljátok már!tenorxTényleg, hova írtam még? 😀szaba
több mint 13 éve
naa, a másik oldalra sem szabad átesni... Ady pl. radikális liberalista volt, és bár én sosem szerettem, őt azért ne bélyegezzük idiótának 😊 az én szemeben mondjuk a kurucinfo tényleg ugyanolyan értelmetlen, de hát én meg megrögzött konzervatív és komformista vagyokradikalis idiotizmus ? bocs csak pont nem lattam h mit irtal mert elleptek a bogarak a kepernyomet.Fakejo liberalista nem pont errol ismerkszik meg sztem 😉Fakevan annak is egy ilyen irányzata, a radikális liberalizmusJJ
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mock draftTényleg, hova írtam még? 😀szabaÉn mondjuk két hete szétaláztam a szlovákokat úszásban. Lájkot ér? 😊szabaMár annyi helyre beírta Szaba, likeoljátok már!tenorx
több mint 13 éve
szaba
10 555
Tényleg, hova írtam még? 😀Én mondjuk két hete szétaláztam a szlovákokat úszásban. Lájkot ér? 😊szabaMár annyi helyre beírta Szaba, likeoljátok már!tenorx
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
radikalis idiotizmus ? bocs csak pont nem lattam h mit irtal mert elleptek a bogarak a kepernyomet.jo liberalista nem pont errol ismerkszik meg sztem 😉Fakevan annak is egy ilyen irányzata, a radikális liberalizmusJJ
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a cigányoktól is van pár jövevényszavunk, és bár nem tudjuk, hogy őket ki telepítette be a Kárpát-medencébe (szándékosan nem Magyarországot vagy Magyar Királyságot írok, mert utóbb még kiderül hogy ők voltak itt előbb), szerintem ennyi bőven elég az önálló és független Romafölde kikiáltásához és a cigánynyelvű, egészen a 10. századig visszanyúló történelemkönyvek írásáhozsztem barki beleegyezik csak huzzanak mar innen es maradjanak is ott orokre 😀
JJ
en mar ki is gondoltam a scenariot. elzavarjuk oket vmi delafrikai allamba abban a hitben h az ovek
aztan harcoljanak a fekakkal a foldert.
egy esetben nem kenyszeritenem oket az emigraciora. ha papiron tudna igazolni dedszuloig visszamenoleg h nem volt rabositva. akkor maradhat.
több mint 13 éve
jo liberalista nem pont errol ismerkszik meg sztem 😉Fakevan annak is egy ilyen irányzata, a radikális liberalizmus
---
több mint 13 éve
Én mondjuk két hete szétaláztam a szlovákokat úszásban. Lájkot ér? 😊szabaMár annyi helyre beírta Szaba, likeoljátok már!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sobri a totok nem egyenloek a szlovakokkal. csak h a buzizas mellett meg ezzel az informacioval is gazdagabb legy.es en pedig nem ervkent hoztam fel azt h buzik es ezert nem szeretem oket. van annak jo sok oka h miert nem szeretem oket de ebben az esetben minositettem oket. csak mondom. es azt h n+1 hozzaszolasbol te nem tudtal egyetlen osszeszedett, erdemi, pontosan megfogalmazott ellenvelemenyt legalabb zanzasitva ertelmezni az meg nem feltetlen a mindenki mas hibaja.
en szeretem amugy neha a nagyon kiforgatott gondolataidat olvasni sot azt is amikor teljesen szembemesz itt a forumon a tobbseg velemenyevel ( pl a parkapcsolatokrol szolo vita. az teljesen korrekt volt toled de azt is megertem ha vki annyira koagyu konzervativ amint azok ott leirodtak. nem ez a fontos. )
de azt viszont gyulolom h a topic temajahoz kotodjek amikor ennyire belelovallod magad a sajat mokuskerekedbe es
keptelen vagy nyitni barmely iranyba csak a sajatodet hajtogatod minimalis rugalmassag mellozesevel. a jo liberalista nem pont errol ismerkszik meg sztem 😉