Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
már most utálom az órarendemet.mindig megfogadom, hogy megjavulok és be fogok járni, de eddig 2 hét volt a rekord, amit bírtam 😀
több mint 14 éve
ilyen egy elcseszett szar napot rég pipáltam. hiába dolgoztam hétvégén 16 órát, hogy majd ne szakadjak meg hétfőn, kb felbaszni az agyamat a sok idiótán sem volt időm ma.William Foster
Ilyen napokon tudom átérezni William Foster tetteit.briareos

http://hu.marveldatabase.com/William_Foster_(616)
több mint 14 éve
én mondjuk azt mérném le egy izgalmas játék keretében, hogy az általad idézett szöveget ki mennyi idő alatt, hány kattintással és hogyan találja meg 😊 😂JJHa rájön az ember a logikájára (már ha nevezhetjük annak) a "menünek(?)", akkor már gyorsan megy 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
én mondjuk azt mérném le egy izgalmas játék keretében, hogy az általad idézett szöveget ki mennyi idő alatt, hány kattintással és hogyan találja meg 😊 😂Ez a magyarkert egyébként micsoda?fetomyA Brandhouse Kft. és a Délalföld Fenntartható Környezetéért Alapítvány munkatársai létrehoztak egy egyedülálló terepasztalt, mely 1:1000 arányban ábrázolja hazánkat. A Magyarkert számtalan lehetőséget kínál a látogatók számára. Folyamatos fejlesztéssel, együttműködő partnerek bevonásával szeretnénk mindenki számára tartalmas programot nyújtani.szerk.: Az mondjuk durva hogyha fentről haladsz az óramutató járásával megegyezően a menüpontokban... Ovisok, diákok, emberek 😀Rataxes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ez a magyarkert egyébként micsoda?fetomy
A Brandhouse Kft. és a Délalföld Fenntartható Környezetéért Alapítvány munkatársai létrehoztak egy egyedülálló terepasztalt, mely 1:1000 arányban ábrázolja hazánkat. A Magyarkert számtalan lehetőséget kínál a látogatók számára. Folyamatos fejlesztéssel, együttműködő partnerek bevonásával szeretnénk mindenki számára tartalmas programot nyújtani.szerk.: Az mondjuk durva hogyha fentről haladsz az óramutató járásával megegyezően a menüpontokban... Ovisok, diákok, emberek 😀
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Ez a magyarkert egyébként micsoda?
több mint 14 éve
Már a kezdőoldalon lévő atomhomályos kép is durva igénytelenségre vall 😊Ez a honlap csak szerintem áttekinthetetlen, és nulla információtartalmú? Egy ilyen "project" azért jobbat érdemelne. :rolleyes:Hát elég extrémre sikerült...apeszos
http://magyarkert.hu/DoM
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
De tudom utálni, hogy amikor egy pénzért szolgáltatást nyújtótól kérdezek egy elvileg számára egyszerű dolgot, akkor teljesen másra válaszolnak...
több mint 14 éve
Ez a honlap csak szerintem áttekinthetetlen, és nulla információtartalmú? Egy ilyen "project" azért jobbat érdemelne. :rolleyes:Hát elég extrémre sikerült...
http://magyarkert.hu/DoM
több mint 14 éve
ilyen egy elcseszett szar napot rég pipáltam. hiába dolgoztam hétvégén 16 órát, hogy majd ne szakadjak meg hétfőn, kb felbaszni az agyamat a sok idiótán sem volt időm ma.Ilyen napokon tudom átérezni William Foster tetteit.
több mint 14 éve
Ez a honlap csak szerintem áttekinthetetlen, és nulla információtartalmú? Egy ilyen "project" azért jobbat érdemelne. :rolleyes: http://magyarkert.hu/
több mint 14 éve
Mégegy ekkora undorítóan moslék módon kibaszott szargeci hétvégét bazdmeg...
több mint 14 éve
A "Meddig lehet lejjebb süllyedni kedves magyar média?" című sorzat 2856., legújabb része: http://www.sorozatjunkie.hu/2011/08/28/moment-of-facepalm/Ez nem gáz, szerintem nagy poén 😀
Hát ez tényleg no comment.iktriad
több mint 14 éve
A "Meddig lehet lejjebb süllyedni kedves magyar média?" című sorzat 2856., legújabb része: http://www.sorozatjunkie.hu/2011/08/28/moment-of-facepalm/Hát ez tényleg no comment.
több mint 14 éve
Igen nagy probléma az, hogy szüleim ahelyett, hogy a valós probléma megoldásán dolgoznának, egymással viaskodnak. Ezt pedig mi szívjuk meg keményen, tesómmal....
több mint 14 éve
Igen, ez a következő, de még strandoltunk előtte egyet 😀Kapja be a blob cég... A rukkel-tavon van ez a blob tudniillik és Bónusz Brigádban árultak strandbelépőt + 1 óra blobozást 2 embernek fél áron, amit augusztus 31-ig lehet beváltani... Mi ma (Vasárnap) mennénk, erre Szombat este 9-kor a blob kiír egy olyat facebookra, hogy aznap volt az utolsó a szezonban... ahammm, és akkor a kifizetett kuponnal mi lesz? Erre azt válaszolták, hogy menjünk oda holnap és majd adnak egy karszalagot, amit jövőre be tudunk váltani... faszcibálók... minek adnak kedvezményt, ha nem tudják vállalni az időpontot...?! Biztos balhézok egyet velük ma, az ajándék karszalagjukkal meg akasszák fel magukat, tróger népség...pc_xA Bónusz Brigádnál kell reklamálni, persze normális hangvételben.
Nekem az egyik ismerősöm valami masszázst vett ott, és a helyen szinte szívességet tettek neki, hogy igénybe vette a szolgáltatást (sok megjegyzéssel fűszerezve). Írt a BBnak egy levelet, hogy nem is pénzt akar visszakapni, csak mégis tudjanak róla, erre gond nélkül visszautalták a pénznek megfelelő kreditet.Escalade

több mint 14 éve
Bassza meg a királyi pénzbehajtó. Kanyar, 5 ház putrifalván településtábla sehol, de a buzi lézersó az megy. Egy hónap múlva kiderül mit sikerült kihoznom a helyzetből.Ja igen és bezzeg azt nem szűrik ilyen lelkesen, hogy hétvégente a papák 65-el 5 km-en keresztül balra indexelve mennek.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Kapja be a blob cég... A rukkel-tavon van ez a blob tudniillik és Bónusz Brigádban árultak strandbelépőt + 1 óra blobozást 2 embernek fél áron, amit augusztus 31-ig lehet beváltani... Mi ma (Vasárnap) mennénk, erre Szombat este 9-kor a blob kiír egy olyat facebookra, hogy aznap volt az utolsó a szezonban... ahammm, és akkor a kifizetett kuponnal mi lesz? Erre azt válaszolták, hogy menjünk oda holnap és majd adnak egy karszalagot, amit jövőre be tudunk váltani... faszcibálók... minek adnak kedvezményt, ha nem tudják vállalni az időpontot...?! Biztos balhézok egyet velük ma, az ajándék karszalagjukkal meg akasszák fel magukat, tróger népség...pc_xA Bónusz Brigádnál kell reklamálni, persze normális hangvételben.
Nekem az egyik ismerősöm valami masszázst vett ott, és a helyen szinte szívességet tettek neki, hogy igénybe vette a szolgáltatást (sok megjegyzéssel fűszerezve). Írt a BBnak egy levelet, hogy nem is pénzt akar visszakapni, csak mégis tudjanak róla, erre gond nélkül visszautalták a pénznek megfelelő kreditet.

több mint 14 éve
catattack
3 520
Szerintem annak semmi köze a valláshoz, hogy átverek-e valakit vagy nem.AsbeeAnnak nem, de nem is erről volt szó.
Viszont amit az előbb írtam nem biztos, hogy 100%-ban megállja a helyét.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy a vallás erősen befolyásolja az erkölcsöt.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Igen, én meg leírtam, hogy az erkölcsben az érzelemnek is van elég nagy szerepe, sőt ha a vallás nem lenne - mint ahogy van akinél "nincs" - akkor az alakítaná az erkölcsöt / annak az alakítja az erkölcsöt.fetomySzerintem erkölcsnek nem sok köze van az érzelmednek.
több mint 14 éve
Szerintem annak semmi köze a valláshoz, hogy átverek-e valakit vagy nem.Tehát ha nem lenne vallás, akkor nem létezne erkölcs sem?AsbeeHonnan lenne?catattack
több mint 14 éve
Erkölcsről írtam, nem érzelemről.catattackIgen, én meg leírtam, hogy az erkölcsben az érzelemnek is van elég nagy szerepe, sőt ha a vallás nem lenne - mint ahogy van akinél "nincs" - akkor az alakítaná az erkölcsöt / annak az alakítja az erkölcsöt.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Annyiban "felelős" érte a vallás, hogy a kulturális közeg (ami a kereszténység mentén alakult ki) miatt van egyáltalán értelme annak, hogy "megcsalás". Más kulturákban nem számít annak. Ergo nem bántod meg vele a szeretteidet, mert természetes, hogy hogy nem vagy monogám.Szobi22Köszi, kezdtem fáradni.
több mint 14 éve
Annyiban "felelős" érte a vallás, hogy a kulturális közeg (ami a kereszténység mentén alakult ki) miatt van egyáltalán értelme annak, hogy "megcsalás". Más kulturákban nem számít annak. Ergo nem bántod meg vele a szeretteidet, mert természetes, hogy hogy nem vagy monogám.
több mint 14 éve
catattack
3 520
Erkölcsről írtam, nem érzelemről.