NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ehh, teljesen más átélni, mint hallani róla. Engem is "találtak már meg", én próbáltam ÉRTELMESEN beszélni velük, holott tudtam, hogy ezzel a saját életemet is kockáztathatom. A mázlim az volt, hogy csak beszéltek arról, hogy mit akarnak velem csinálni (megforgatni a késüket a szívemben), de nem tették meg. Nyilván sokkolt a dolog. Minden mindegy alapon "feljelentettem" őket, de hát magam is tudtam, hogy teljesen értelmetlen.

Én kívánom, hogy az ilyeneket minél kevesebben éljék át, de ez nem valószínű. Főleg úgy, hogy a legtöbb esetben nem számít az, hogy neked eszed ágában sem volt velük "hajba kapni", ha teljesen normálisan viselkedsz, akkor is bánthatnak, mert akkor éppen úgy tartja a kedvük.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
TTT busz-elmélete alapján ez nem történhetne meg, mert a sok erős, védelmezni kész hazafi is ott ülne Vrijbloed huga mellett

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Ezt most muszáj, nem tudom magamban tartani.

Szóval tesóm (húgom) szokott néha Hajdúsámsonba buszozni barátnőjéhez.
Mivel igen csinos teremtés, ezért a minap meg is találta két kancigány. Igazából semmi komoly nem volt, csak odamentek hozzá, és megmutattak neki egy szép nagy kést, hogy legyen szíves adja át nekik (mellette nem ült senki) a helyét, mert ha nem, akkor a kést használni fogják. Tesóm persze fullra halálra rémült, és szólt a buszvezetőnek, aki azt mondta neki, hogy ő sem tud mit tenni, mert sokszor 3-an, 4-en csinálják ezt. Most mit tudna egy buszsofőr csinálni?
Hiába hívja ki a yardot, fogalma sincs, hogy valójában hol lakik ez a két gennyláda, stb.
Illetve azt is megtudtam, hogy ez a norvégoknál bevett szokás. Van, hogy kisgyereket küldenek, aki könyörög a helyért, de van, hogy kifejlett példányok, természetesen többen, késsel ijesztgetnek. És természetesen itt sem tudnak semmit sem tenni.
Ez egy este volt amúgy, úgyhogy tesóm, ha Sámsonba megy, akkor inkább már délelőtt elmegy, és ott alszik, nehogy este kelljen visszajönnie.
Hurrá.Vrijbloed
És ha haromton múlna mind átélhetnénk ezt. 😊

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ezt most muszáj, nem tudom magamban tartani.

Szóval tesóm (húgom) szokott néha Hajdúsámsonba buszozni barátnőjéhez.
Mivel igen csinos teremtés, ezért a minap meg is találta két kancigány. Igazából semmi komoly nem volt, csak odamentek hozzá, és megmutattak neki egy szép nagy kést, hogy legyen szíves adja át nekik (mellette nem ült senki) a helyét, mert ha nem, akkor a kést használni fogják. Tesóm persze fullra halálra rémült, és szólt a buszvezetőnek, aki azt mondta neki, hogy ő sem tud mit tenni, mert sokszor 3-an, 4-en csinálják ezt. Most mit tudna egy buszsofőr csinálni?
Hiába hívja ki a yardot, fogalma sincs, hogy valójában hol lakik ez a két gennyláda, stb.
Illetve azt is megtudtam, hogy ez a norvégoknál bevett szokás. Van, hogy kisgyereket küldenek, aki könyörög a helyért, de van, hogy kifejlett példányok, természetesen többen, késsel ijesztgetnek. És természetesen itt sem tudnak semmit sem tenni.
Ez egy este volt amúgy, úgyhogy tesóm, ha Sámsonba megy, akkor inkább már délelőtt elmegy, és ott alszik, nehogy este kelljen visszajönnie.
Hurrá.
több mint 13 éve
1890 előtt is éltek falun emberekharomt
Nem is volt vidám életük 😛Sobri Jóska
De mióta trabant van, akkora a vidámság, hogy csuhaj! 😀

Luxus? Persze, de ez a fogyasztói társadalom működésének a titka. Olyat is vegyé, ami nem is köll. Jó soktot, hogy jövőre vehesd a dupláját, a gazdaság ettől megyen.ulpianus
Vicces így egy beírásban a trabant és a luxus szavak jelenléte. 😊
Megyek is, luxuskodhatnékom van, veszek egy trabantot. 😊

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Itt Budapesten elfogadnám, de ne feledd, azért falun is élnek emberek.vadibandi
Nem is volt vidám életük 😛Sobri Jóska
De mióta trabant van, akkora a vidámság, hogy csuhaj! 😀

Luxus? Persze, de ez a fogyasztói társadalom működésének a titka. Olyat is vegyé, ami nem is köll. Jó soktot, hogy jövőre vehesd a dupláját, a gazdaság ettől megyen.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
továbbra is az én megoldásom a nyerő. magánembernek nincs autó. csak busz, vonat, bicikli, repülő, lábbusz.
kevesebb baleset, kisebb környezetszennyezés, olcsóság.
az autókat államosítani és eladni külföldre, jogsikat bevonni. csáharomt
ez nagyon elbaszott gondolat részedről. nem tudom, neked volt e rokonod, akit kezelésre kellett vinni, vagy vidéken élő családtagok, de hidd el, a tömegközlekedés ide nem megoldás. azt kéne megtanulni, hogy az autót akkor használják az emberek, amikor tényleg az a legegyszerűbb megoldás. ezt meg nem lehet rendeleti úton szabályozni..brk
de nem tanulják meg mert az emberek hülyék.
az autót pedig leginkább faszhosszabbítónak tekintik és csak a lustaságuk miatt van.
pedig valójában sokkal olcsóbb a tömegközlekedés.

most lehet ilyen kezelésre járással kampályolni mellette, de erre is ott vannak a betegszállítók stb. mindent meg lehet oldani.

black_adder: már megoldották a több ember egy autóban dolgot. úgy hívják hogy busz
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
továbbra is az én megoldásom a nyerő. magánembernek nincs autó. csak busz, vonat, bicikli, repülő, lábbusz.
ez nagyon elbaszott gondolat részedről. nem tudom, neked volt e rokonod, akit kezelésre kellett vinni, vagy vidéken élő családtagok, de hidd el, a tömegközlekedés ide nem megoldás. azt kéne megtanulni, hogy az autót akkor használják az emberek, amikor tényleg az a legegyszerűbb megoldás. ezt meg nem lehet rendeleti úton szabályozni..brk
Alapvetően azzal van a gond, h a dugóban az autók 90%ában egyetlen ember ül, aki vezeti...
Ha az egy autóban ülő emberek arányát növelni lehetne, kevesebb autó lenne az utakon, kevesebb dugó lenne, kevesebb károsanyag-kibocsátás és kevesebb baleset...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
ez nagyon elbaszott gondolat részedről. nem tudom, neked volt e rokonod, akit kezelésre kellett vinni, vagy vidéken élő családtagok, de hidd el, a tömegközlekedés ide nem megoldás. azt kéne megtanulni, hogy az autót akkor használják az emberek, amikor tényleg az a legegyszerűbb megoldás. ezt meg nem lehet rendeleti úton szabályozni.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Ezt haromtnak 😛
http://www.youtube.com/watch?v=KSeEQONI9OY
több mint 13 éve

Nem is volt vidám életük 😛

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott

Akkor te meg menj pásztorkodni 😛

több mint 13 éve
Törölt felhasználó

1890 előtt is éltek falun emberek
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan

Itt Budapesten elfogadnám, de ne feledd, azért falun is élnek emberek.

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Ja, a melóhelyes témához. Azért kétlem, hogy a cég úgy ad valakinek a segge alá autót, hogy az illetőnek bár jogsija van, életében nem vezetett még a tanulóautón kívül. Persze nem tudom, de én ha cégvezető lennék, és ilyen munkára keresnék embert, akkor hiába van jogsija, nem vennék fel rá olyat, aki életében nem vezetett. Max saját felelősségre, saját autóval.
Vagy van olyan munkahely, ahol bemondásra megkapod a céges kocsit, anélkül, hogy akár egy pár hónapos, éves időszakban saját kocsival követelnék a munkát, vagy akárhogy leellenőriznék, mennyire vagy Kozsó bandájának tagja (gyk. ámokfutó) ?fetomy
Nálunk 2 évhez kötik a jogsit. Hogy azalatt vezettél-e nem tudom ellenőrzik-e. Kollegám levizsgázott(nem elsőre) már kapta is a bérelt kocsit amíg megérkezik a céges. Eredmény, 2 tört bérelt autó, abból 1 totálkár. Megjött a céges autó, azóta 5x volt cascoztatva. ha előbb jön ki a car policy amiben 2 évhez kötik a jogsit akkor megspórolt volna a cég x százezret. De már nem dolgozik ebben a poziban.

Nekem is cégesem van de, nálunk aztán kiba keményen bevasalják ha kárt okozol. Más cégnél meg szarnak rá.

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
De ez nem egzakt, vagyis 10-20 rugó a zsebbe és megvan az egyéves rutinvizsga, még nagyon papírozni se kell, elég ha a vizsgáztató rábólint, hogy rutinos vagyok. Sobri Jóska
Bakker. Akkor ennyi erővel semminek sincs értelme, ha arra alapozol, hogy a vizsgabiztos lefizethető. Szüntessük meg a tanfolyamokat, meg az oktatást, hisz kap a vizsgáztató 50e-t, és mindenki boldog. :mad:GRAFI
Nem egészen.
De ha kell csinálnod 3 db balkanyart, 2 megállást, 4 gyorsítás/lassítást, 2 elsőbbségadást, 1 előzést, stb, ahogy a vizsgabiztos jelenleg vizsgáztat, és ezt vezeti a papíron, akkor az egy egzakt követelményrendszer, és megtanulom, levizsgázom.
Sobri Jóska
Ez amúgy merre van? Mert a rutin ilyen az oks. De a forgalomban annyi a követelmény, hogy vezess főúton és jobbkezesen, parkolj egyet ill fordulj meg. És attól, hogy ezeket megcsináltad még mindig van 45 perc amit le kell nyomnod forgalomban. És minden sazrra lehet húzni strigulát, bármi apró gond van a vezetési stílussal azt bevésheti. Ami ugye a problematikus, hogy van 6 vizsgaútvonal egy helyre amit bejárhatsz négyezerszer és akkor már csukott szemmel is megy. De ez könnyen módosítható lenne.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Vagy van olyan munkahely, ahol bemondásra megkapod a céges kocsit, anélkül, hogy akár egy pár hónapos, éves időszakban saját kocsival követelnék a munkát, vagy akárhogy leellenőriznék, mennyire vagy Kozsó bandájának tagja (gyk. ámokfutó) ?fetomy
Elég komoly multinál dolgozik egy barátom, náluk így megy. A jogsi a lényeg, kapott céges kocsit olyan ember, akinek elötte nem volt 100 levezetett kilométere.

Ezért írtam a szimulátort. A számítógép elemzi a mozgást, a vizsgázó reakcióit, vizsgabiztos sem kell, mert a gép továbbíthatja olyan helyre is az eredményt, ahova a vizsgázó nem ér el. A véletlenszerűen váltakozó szituációkat pedig nem nagyon tudja betanulni. Ha valaki vén fasz, mint én, és romlottak a reflexei, azt simán mutatja a gép. Esetleg korlátozott jogsit adhatnak ki, mondjuk nem vezethet csúcsforgalomban, vagy valami ilyesmi. Hiába ül mellette superman, a hülyeséget ő sem tudja kivédeni....apeszos
A szimulátor elméletben tökéletes, gyakorlatban életszerűtlen. Ez Magyarország, sokkal fontosabb dolgokra sincs háttér, pénz, szándék, stb.

Ez is olyan életszerű, mintha Észak-Koreában fogant volna az ötlet.
Amíg kapitalizmus van (90-ben nem kellett volna erre szavazni, most már így marad), lesznek magángépjárművek.
Egyébként meg a bűnözésre is van erre hajazó idealista megoldás: ne legyenek rosszemberek.Sobri Jóska
A: minden sofőr mellé egy biztost, és az mindennap jelent. Majd a sofőr fizeti a költségeit.
B: a közlekedni, annyit tesz, hogy nem csak magadra figyelsz, hanem figyeled a másikat is, és közben szépen differenciálelemzel - tudattalanul és szépen haladsz. Mindenki viseli a saját közlekedéséért a felelősséget. Kitiltani valakiket valamely mondvacsinált indokkal szimplán pőre fasizmus.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
húdekurvafasza, hogy ma 8-16-ig megint nem lesz áram.... :mad: :mad:fetomy
ne szívass, csak nem tarjáni vagy? 😀 😀

mert itt is 😀
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
húdekurvafasza, hogy ma 8-16-ig megint nem lesz áram.... :mad: :mad:
több mint 13 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
sok munkahelyen a céges autó a presztízskérdés. kurvára nem érdekli őket h tudsz-e vezetni.briareos
olyan szinten presztízskérdés, hogy volt olyan főnököm, akinek nem volt jogsija, viszont volt céges autója...

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Elég komoly multinál dolgozik egy barátom, náluk így megy. A jogsi a lényeg, kapott céges kocsit olyan ember, akinek elötte nem volt 100 levezetett kilométere.

Ezért írtam a szimulátort. A számítógép elemzi a mozgást, a vizsgázó reakcióit, vizsgabiztos sem kell, mert a gép továbbíthatja olyan helyre is az eredményt, ahova a vizsgázó nem ér el. A véletlenszerűen váltakozó szituációkat pedig nem nagyon tudja betanulni. Ha valaki vén fasz, mint én, és romlottak a reflexei, azt simán mutatja a gép. Esetleg korlátozott jogsit adhatnak ki, mondjuk nem vezethet csúcsforgalomban, vagy valami ilyesmi. Hiába ül mellette superman, a hülyeséget ő sem tudja kivédeni....apeszos
A szimulátor elméletben tökéletes, gyakorlatban életszerűtlen. Ez Magyarország, sokkal fontosabb dolgokra sincs háttér, pénz, szándék, stb.

Ez is olyan életszerű, mintha Észak-Koreában fogant volna az ötlet.
Amíg kapitalizmus van (90-ben nem kellett volna erre szavazni, most már így marad), lesznek magángépjárművek.
Egyébként meg a bűnözésre is van erre hajazó idealista megoldás: ne legyenek rosszemberek.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
nem vagyok hippi, de az autósok többsége pusztán kényelemből autózik. szenvedjenek a gecik.
ha lehet engem szopatni azzal, hogy ne cigizz itt meg ott akkor a köcsög autóst is lehessen.haromt
de neked sem azt mondják, hogy nem cigizhetsz, csak adott helyen nem. az autósoknak is vannak helyek, ahol nem autózhatnak 😛😂

Ráadásul elég hasonlók a helyek, hiszen nem cigizhetsz a suli épületében - nem autózhatsz a suli épületében, nem cigizhetsz a mosdóban - nem autózhatsz a mosdóban, nem cigizhetsz étteremben - nem autózhatsz étteremben, stb...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó

persze, húzzál fákat ölelgetni, hippi 😛briareos
nem vagyok hippi, de az autósok többsége pusztán kényelemből autózik. szenvedjenek a gecik.
ha lehet engem szopatni azzal, hogy ne cigizz itt meg ott akkor a köcsög autóst is lehessen.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat

Drasztikus megoldás, de célravezető. A miniszterekre mit javasolsz? Franc se tudja van-e jogsijuk, mert hurcolják a seggüket, mégis egy országot vezetnek, láthatóan bénán. Jogsit bevonni?
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 768 — StuG Life

persze, húzzál fákat ölelgetni, hippi 😛