Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
azért visszaesőként (!) ennyit kapni- ha egy bűnöző lenne (személyes véleményem szerint az) és ennyit kapna feltenném a költői kérdést: mit tanul ekkora büntetésből? elsőre többet adnék egy ilyen esetért nem visszaesőként...davemayerKérdezték tőle,hogy nem volt e elég tanulópénz a legelső balesete?
Azt mondta,hogy azt már elfelejtette.
Alighanem ez az 5 hónap csendespihenő is hamar kimegy a fejéből.
több mint 14 éve
1. Lehet,hogy a mentők után,de a rendőrök megérkezése előtt távozott,ráadásul ugye tovább vezetett és a feleségére akarta kenni az egészet. Alighanem azért,hogy ne tudják megállapítani az ittasságot és a drogot.Hát, tényleg válaszoltál a kérdésemre. 😊Ha eltekintünk Stohl ismertségétől és az iránta táplált (negatív) érzelmektől, akkor miért tartod ezt kevésnek? Szerintem ez önmagában kellően súlyos ítélet.tomi-tomiSzerinted.
Mondjuk arra kíváncsi lennék,hogyha egy családtagodnak okoz súlyos balesetet egy visszaeső drogosan és részegen vezető ember,aki ráadásul elmenekül a tett helyszínéről akkor elégnek találnád e az ítéletet.
Gondolom az az 5hónap is inkább hakni lesz mint kemény börtön.
Nagyon rossz üzenete van ennek az enyhe büntetésnek.Bazzani
Nem menekült el, nem ítélték el cserbenhagyásért. A KRESZ valamely előírását megszegte, hogy a mentők érkezése után távozott. A drogos befolyásoltságot nem (tudták) állapították meg.
A védelemnek sikerült bebizonyítania, kétségessé tennie, hogy maradandó sérülést okozott, max 3 évet kaphatott.
Fordítsuk meg! Egy barátod immáron sokadszorra részegen, de először személyi sérüléses balesetet okoz, letarol három autót, Te kevesellnéd a 10 hónapot? Mindent el fog követni, hogy feltételesen szabadlábra kerüljön 5 hónap után, de az ítélet akkor is 10 hónap.
Ha már hibát keresünk a rendszerben. Az évekkel ezelőtti balesetének - amikor majdnem belehalt - a költségeit kellett volna ráverni, helikopteres mentésestől, intenzív osztályostól, mindenestől. Az felháborított és rossz üzenetnek tartom, hogy ingyér volt barom. Ez nekem rendben van.tomi-tomi
2. Meg tudták állapítani a drogot,csak nincs a vádak között mivel elment haknikampányolni a drogok ellen.
3.Én egy barátomnak sem tudnám az ilyet megbocsátani,de azt nem tudom,hogy abban az esetben mit keveselnék vagy mit nem.
több mint 14 éve
azért visszaesőként (!) ennyit kapni- ha egy bűnöző lenne (személyes véleményem szerint az) és ennyit kapna feltenném a költői kérdést: mit tanul ekkora büntetésből? elsőre többet adnék egy ilyen esetért nem visszaesőként...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Szerintem az a vicc, hogy a kokain nem is szerepelt a vádak között, mert megelőző kampányt tartott... Ha embert öl valaki, nem vádolják, ha kampányol a gyilkosság ellen??? Vicc.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Hát, tényleg válaszoltál a kérdésemre. 😊Szerinted.Stohl András jogerősen 10 hónap letöltendőt kapottHa eltekintünk Stohl ismertségétől és az iránta táplált (negatív) érzelmektől, akkor miért tartod ezt kevésnek? Szerintem ez önmagában kellően súlyos ítélet.tomi-tomi
Az ittasan balesetet okozó színész leghamarabb öt hónap után szabadulhat. Hatszázezret is fizetnie kell.
Meglett a haknizás eredménye.Bazzani
Mondjuk arra kíváncsi lennék,hogyha egy családtagodnak okoz súlyos balesetet egy visszaeső drogosan és részegen vezető ember,aki ráadásul elmenekül a tett helyszínéről akkor elégnek találnád e az ítéletet.
Nagyon rossz üzenete van ennek az enyhe büntetésnek.Bazzani
Nem menekült el, nem ítélték el cserbenhagyásért. A KRESZ valamely előírását megszegte, hogy a mentők érkezése után távozott. A drogos befolyásoltságot nem (tudták) állapították meg.
A védelemnek sikerült bebizonyítania, kétségessé tennie, hogy maradandó sérülést okozott, max 3 évet kaphatott.
Fordítsuk meg! Egy barátod immáron sokadszorra részegen, de először személyi sérüléses balesetet okoz, letarol három autót, Te kevesellnéd a 10 hónapot? Mindent el fog követni, hogy feltételesen szabadlábra kerüljön 5 hónap után, de az ítélet akkor is 10 hónap.
Ha már hibát keresünk a rendszerben. Az évekkel ezelőtti balesetének - amikor majdnem belehalt - a költségeit kellett volna ráverni, helikopteres mentésestől, intenzív osztályostól, mindenestől. Az felháborított és rossz üzenetnek tartom, hogy ingyér volt barom. Ez nekem rendben van.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Minden bizonnyal 😀 😀De most legalább tudod,hogy ha ugyenezt bedrogozva és tökrészegen csinálod heti rendszerességgel (sőt cserbenhagyásos gázolást is csinálsz) akkor az csak ennyivel súlyosabb.BazzaniHa eltekintünk Stohl ismertségétől és az iránta táplált (negatív) érzelmektől, akkor miért tartod ezt kevésnek? Szerintem ez önmagában kellően súlyos ítélet.tomi-tomiKaptam egy 90.000-es csekket gyorshajtásért. 3 hónapig kéne leülnöm. Miről beszélünk?szaba
több mint 14 éve
De most legalább tudod,hogy ha ugyenezt bedrogozva és tökrészegen csinálod heti rendszerességgel (sőt cserbenhagyásos gázolást is csinálsz) akkor az csak ennyivel súlyosabb.Kaptam egy 90.000-es csekket gyorshajtásért. 3 hónapig kéne leülnöm. Miről beszélünk?szabaStohl András jogerősen 10 hónap letöltendőt kapottHa eltekintünk Stohl ismertségétől és az iránta táplált (negatív) érzelmektől, akkor miért tartod ezt kevésnek? Szerintem ez önmagában kellően súlyos ítélet.tomi-tomi
Az ittasan balesetet okozó színész leghamarabb öt hónap után szabadulhat. Hatszázezret is fizetnie kell.
több mint 14 éve
Kaptam egy 90.000-es csekket gyorshajtásért. 3 hónapig kéne leülnöm. Miről beszélünk?Stohl András jogerősen 10 hónap letöltendőt kapottHa eltekintünk Stohl ismertségétől és az iránta táplált (negatív) érzelmektől, akkor miért tartod ezt kevésnek? Szerintem ez önmagában kellően súlyos ítélet.tomi-tomi
több mint 14 éve
Szerinted.Stohl András jogerősen 10 hónap letöltendőt kapottHa eltekintünk Stohl ismertségétől és az iránta táplált (negatív) érzelmektől, akkor miért tartod ezt kevésnek? Szerintem ez önmagában kellően súlyos ítélet.tomi-tomi
Nagyon rossz üzenete van ennek az enyhe büntetésnek.
több mint 14 éve
Stohl András jogerősen 10 hónap letöltendőt kapottHa eltekintünk Stohl ismertségétől és az iránta táplált (negatív) érzelmektől, akkor miért tartod ezt kevésnek? Szerintem ez önmagában kellően súlyos ítélet.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Elfelejtettemreagálni. Ha a gépemmel vana baj, akkor azt honnan tudom meg, hogy mi nem működik?
több mint 14 éve
Stohl András jogerősen 10 hónap letöltendőt kapottAz ittasan balesetet okozó színész leghamarabb öt hónap után szabadulhat. Hatszázezret is fizetnie kell.
Meglett a haknizás eredménye.
több mint 14 éve
Szerintem is hardverhiba lesz.Kibaszott kurva anyádat windows. 3 kurva órával ezelőtt formáztam a gépet és raktam fel a zsírúj szardowst. Ennyi idő kellett neki, hogy először találkozhassak az oly gyönyörű kék halállal. Majd az újraindítás után újra előjött az 1 perces desktopösszeomlás is, már csak a böngészők rendszeres kilépkedése van hátra, hogy egy jó időre újra lemondjak a retkes Windows 7-ről.99%-ban biztos vagyok benne, hogy a gépeddel van valami gond. Sajnos fogalmam sincs, hogy mi.Schleck
Twittert meg 5 perce használok, de már nem enged írni, szenzációs, ez is az én hétvégémfetomy
több mint 14 éve
Az a baja a gépemnek, hogy windows van rajta. Csak sajnos nem tudom rá felrakni a macosxet, így kénytelen vagyok winekkel baszakodni. Semmi bajom nem volt az ég világon az osxel vagy két éven át semmit nem kellett csinálni és tökéletesen működött. Kénytelen voltam windowsra váltani, azóta idegbaj.Azért megfelelő tesztprogramokkal elég jól ki lehet szűrni a problémát már... Én egyébként memóriára vagy alaplapra gyanakodnék. Ha párban van a memóriád próbáld meg hogy az egyiket kiveszed, hogy úgy is fagy-e... Ha igen akkor ugyanezt próbáld a másik modullal.
Egyébként sincs 200.000-em,de ha lenne se költeném számítógépre.fetomy
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
catattack
3 520
Fú bazmeg! Összeomlás! Minek iszom? De tényleg, minek?Csak annyra voltam kész, hogy kb. 8x fényképezkedtem Csipával (Holigans).
Pontosabban tini buxák fényképezkedtek Csipával, csak én is beszálltam harmadiknak.... :cool:
több mint 14 éve
Az a baja a gépemnek, hogy windows van rajta. Csak sajnos nem tudom rá felrakni a macosxet, így kénytelen vagyok winekkel baszakodni. Semmi bajom nem volt az ég világon az osxel vagy két éven át semmit nem kellett csinálni és tökéletesen működött. Kénytelen voltam windowsra váltani, azóta idegbaj.Egyébként sincs 200.000-em,de ha lenne se költeném számítógépre.
több mint 14 éve
Az, hogy nem Mac. 😊Kibaszott kurva anyádat windows. 3 kurva órával ezelőtt formáztam a gépet és raktam fel a zsírúj szardowst. Ennyi idő kellett neki, hogy először találkozhassak az oly gyönyörű kék halállal. Majd az újraindítás után újra előjött az 1 perces desktopösszeomlás is, már csak a böngészők rendszeres kilépkedése van hátra, hogy egy jó időre újra lemondjak a retkes Windows 7-ről.99%-ban biztos vagyok benne, hogy a gépeddel van valami gond. Sajnos fogalmam sincs, hogy mi.Schleck
Twittert meg 5 perce használok, de már nem enged írni, szenzációs, ez is az én hétvégémfetomy
Pont ma néztem egy kb. 2 éves 21 colos iMac-et 220ért, mindent tud, amit kell, ha ilyen konfigurációt akarna valaki összerakni windowsost, az se lenne olcsóbb, és mégis apple, ilyen, és ehhez hasonló baszakodások nélkül.
több mint 14 éve
Kibaszott kurva anyádat windows. 3 kurva órával ezelőtt formáztam a gépet és raktam fel a zsírúj szardowst. Ennyi idő kellett neki, hogy először találkozhassak az oly gyönyörű kék halállal. Majd az újraindítás után újra előjött az 1 perces desktopösszeomlás is, már csak a böngészők rendszeres kilépkedése van hátra, hogy egy jó időre újra lemondjak a retkes Windows 7-ről.99%-ban biztos vagyok benne, hogy a gépeddel van valami gond. Sajnos fogalmam sincs, hogy mi.
több mint 14 éve
Kibaszott kurva anyádat windows. 3 kurva órával ezelőtt formáztam a gépet és raktam fel a zsírúj szardowst. Ennyi idő kellett neki, hogy először találkozhassak az oly gyönyörű kék halállal. Majd az újraindítás után újra előjött az 1 perces desktopösszeomlás is, már csak a böngészők rendszeres kilépkedése van hátra, hogy egy jó időre újra lemondjak a retkes Windows 7-ről.Twittert meg 5 perce használok, de már nem enged írni, szenzációs, ez is az én hétvégém
több mint 14 éve
Imádok a windowsal baszakodni. Repairt akartam:- Nem egyezik a nyelv.
- Nem egyezik a verzió.
- Minden egyezik, de kell 13 GB hely.
- Minden egyezik, de mégsem 13 kell, hanem 16.
- Minden egyezik, elindul, fél óra után: hiányzik egy fájl.
Szopjál le windows. De én basztam el, hogy meg akartam tartani a fájlokat...
több mint 14 éve
Jajj tényleg, el is felejtettem, hogy Tengerikislány István a becses neve!
több mint 14 éve
Ti mind hamisak vagyok. Seagal, nem Segal...
több mint 14 éve
Ugyanmár, Segal ránéz szigorúan valakire, már meghalt. Majdnem olyan durva mint Csak Morisz.
több mint 14 éve
Szerintem kifizeti azt a 100-120 dollárt per nélkül is. Én ezt tenném ha Segal volnék.Sobri Jóskaaszittem eltörnéd a karját, ozt reccsentenéd a torkát, ha Segal lennél 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Szerintem kifizeti azt a 100-120 dollárt per nélkül is. Én ezt tenném ha Segal volnék.