Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Szerintem Sobrit elsősorban a zsidózás zavarja, ha az a bizonyos szó nem lett volna a hozzászólásban lehet egyet is értene 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Sobri megfogalmaztam magamban egy gondolatot amikor elolvastam a legutóbbi hozzászólásod de inkább nem írom le...davemayer
+1
Elgondolkodtam, hogy reagálok erre mert szüleimet így engem is eléggé érint a deviza hitelesek helyzete, de aztán rájöttem, hogy teljesen felesleges vele vitát indítani, mintha széllel szemben hugyoznék.FViktor93
A devizahitelnek vajmi kevés köze van a zsidózáshoz, a zsidókhoz.
Ha szerinted a zsidók miatt fizetnek a szüleid dupla annyit, mint pár éve, akkor kérdezd meg őket, hogy ők is így gondolják e.
Valamint azt is kérdezd meg tőlük, hogy amikor felvették a hitelt, abban benne volt e, hogy mikor, miként, minek a hatására, és mennyire emelkedhet a hitel.
Meglepne, ha nem lett volna ott.
Ez, ami itt van a kapitalizmus.
Nem kötelező hitelt felvenni.
Ha mégis fel akarsz venni, eldöntheted, kitől, milyen feltételekkel.
Ha felveszed, és elfogadod MÁS PÉNZÉT, akkor egzaktul le van írva, hogy milyen feltételekkel, és milyen kockázattal teszed ezt.
És ha ez a kockázat megvalósul, és ezek a feltételek életbe lépnek, akkor sok okod nincs meglepődni ezen, és nekiállni zsidózni.
Akkor nem voltak zsidók, amikor odaadták a SAJÁT pénzüket, biznyos általad vállalt feltételekkel?
Akkor lettek igazán zsidók, amikor te jössz, és teljesítened kell, amit ÖNKÉNT vállaltál?Sobri Jóska
Amikor egyoldalúan változtatják azokat a bizonyos feltételeket, az is a kapitalizmus ugye? Vagy az csak Magyar jellemző?
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 244 — NFL bracket champion '26
de aztán rájöttem, hogy teljesen felesleges vele vitát indítani, mintha széllel szemben hugyoznék.FViktor93
melengető érzés?kristof
😂 😂

btw nincs igazatok, Sobrival szemben normális észérveket felhozva simán lehet vitázni.fetomy
lehet, csak nem érdemes 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
de aztán rájöttem, hogy teljesen felesleges vele vitát indítani, mintha széllel szemben hugyoznék.FViktor93
melengető érzés?kristof
😂 😂

btw nincs igazatok, Sobrival szemben normális észérveket felhozva simán lehet vitázni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
melengető érzés?
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
Sobri megfogalmaztam magamban egy gondolatot amikor elolvastam a legutóbbi hozzászólásod de inkább nem írom le...davemayer
+1
Elgondolkodtam, hogy reagálok erre mert szüleimet így engem is eléggé érint a deviza hitelesek helyzete, de aztán rájöttem, hogy teljesen felesleges vele vitát indítani, mintha széllel szemben hugyoznék.FViktor93
A devizahitelnek vajmi kevés köze van a zsidózáshoz, a zsidókhoz.
Ha szerinted a zsidók miatt fizetnek a szüleid dupla annyit, mint pár éve, akkor kérdezd meg őket, hogy ők is így gondolják e.
Valamint azt is kérdezd meg tőlük, hogy amikor felvették a hitelt, abban benne volt e, hogy mikor, miként, minek a hatására, és mennyire emelkedhet a hitel.
Meglepne, ha nem lett volna ott.
Ez, ami itt van a kapitalizmus.
Nem kötelező hitelt felvenni.
Ha mégis fel akarsz venni, eldöntheted, kitől, milyen feltételekkel.
Ha felveszed, és elfogadod MÁS PÉNZÉT, akkor egzaktul le van írva, hogy milyen feltételekkel, és milyen kockázattal teszed ezt.
És ha ez a kockázat megvalósul, és ezek a feltételek életbe lépnek, akkor sok okod nincs meglepődni ezen, és nekiállni zsidózni.
Akkor nem voltak zsidók, amikor odaadták a SAJÁT pénzüket, biznyos általad vállalt feltételekkel?
Akkor lettek igazán zsidók, amikor te jössz, és teljesítened kell, amit ÖNKÉNT vállaltál?

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
+1
Elgondolkodtam, hogy reagálok erre mert szüleimet így engem is eléggé érint a deviza hitelesek helyzete, de aztán rájöttem, hogy teljesen felesleges vele vitát indítani, mintha széllel szemben hugyoznék.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
Sobri megfogalmaztam magamban egy gondolatot amikor elolvastam a legutóbbi hozzászólásod de inkább nem írom le...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Pont a napokban került a kezembe a lakáshitel szerződés. 164 Ft volt a svájci frank amikor felvettük. Mi is az albérlet vagy a saját lakás opciók közül választhattunk. Utóbbi mellett döntöttünk. Most már persze nem úgy döntenénk, de késő. Forinthitel esélytelen volt a magas kamatok miatt. Ezért mindenki a deviza felé hajlott. Mi is. Bár az árfolyamkockázatot elmondták, azért igencsak súlykolták az emberbe, hogy az elmúlt 10 évben minimális volt a változás, az is csak ingadozás volt. A 164Ft-os árhoz képest a 240Ft ugye kb a másfélszeres. Ehhez képest a törlesztőm több, mint a kétszerese lesz jövő hónaptól a kezdetihez képest. És miért??? Mert a rohadt bankok azzal csalogatták az embereket a devizába, hogy alacsony a kamat, mert erős és stabil a svájci gazdaság. A kezdetben 2,75%-os kamat jövő hónaptól 6,1% !!!!! lesz. A svájci alapkamat nemhogy a válság előtti szinten van, hanem bőven alatta is annak. Itt meg a ZSIDÓ bankok emelik folyamatosan. Mert a magyar bankok nemhogy buktak volna a válsággal, ahogy az emberek, hanem egyenesen extra profitot hozott nekik. És ez nem FAIR.GRAFI
Egyszerűen nem értem, miért vesztek fel zsidó banktól hitelt?!
Hiszen zsidók.
Amikor felvetted, azt hitted majd jól jársz, mi?
Pedig kizárt, hiszen ők már akkor is zsidók voltak. (Nem érezted a mindent átható fokhagymaszagot a bankfiókban? Alapszabály: náthásan SOSE vegyél fel hitelt, hisz belekerülsz a ZSIDÓK uszályába. És tessék. Bele is kerültél.)
És mindig a zsidó jár jól, tudhatnád, vagyis tudod is.
Pedig valójában rosszabbul is járhattál volna, mint pl. szegény Solymosi Eszter.
Gondold el, belesütnek a maceszba, és megesznek sólettel, flódnival, és se albérlet, se saját kecó, de még NFL fórum sem.

több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Pont a napokban került a kezembe a lakáshitel szerződés. 164 Ft volt a svájci frank amikor felvettük. Mi is az albérlet vagy a saját lakás opciók közül választhattunk. Utóbbi mellett döntöttünk. Most már persze nem úgy döntenénk, de késő. Forinthitel esélytelen volt a magas kamatok miatt. Ezért mindenki a deviza felé hajlott. Mi is. Bár az árfolyamkockázatot elmondták, azért igencsak súlykolták az emberbe, hogy az elmúlt 10 évben minimális volt a változás, az is csak ingadozás volt. A 164Ft-os árhoz képest a 240Ft ugye kb a másfélszeres. Ehhez képest a törlesztőm több, mint a kétszerese lesz jövő hónaptól a kezdetihez képest. És miért??? Mert a rohadt bankok azzal csalogatták az embereket a devizába, hogy alacsony a kamat, mert erős és stabil a svájci gazdaság. A kezdetben 2,75%-os kamat jövő hónaptól 6,1% !!!!! lesz. A svájci alapkamat nemhogy a válság előtti szinten van, hanem bőven alatta is annak. Itt meg a ZSIDÓ bankok emelik folyamatosan. Mert a magyar bankok nemhogy buktak volna a válsággal, ahogy az emberek, hanem egyenesen extra profitot hozott nekik. És ez nem FAIR.
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
Pedig ha masert nem, tapasztalatszerzesbol erdemes elmenni 11.-ben is. Egy nap logas a sulibol, nagyjabol latod, mire kell keszulni, vesztenivalo nincsen.

A a palyamunkak altalban elsore undoritoak, de ha elkezded tanulmanyozni az egyiket, kiderulhet, hogy erdekes. Nekem utso evben egyik sem tetszett, legkisebb rosszkent valsztottam az erdelyi politikai filozofiat, aztan most mar az erre kapott osztondijbol - is - elek. A szakirodalom meg sosem hosszu, bar altalaban unalmas, annyit mindenbol el lehet olvasni, utana meg oda lyukadsz ki a temaddal, ahova akarsz. Csak a lokalpatriota temat ne valasszatok, mert azt tobb zsuritag is mondta, hogy utaljak, senkit nem erdekel a bivalybasznadi kapolna tortnete a XVI. szazadban, a legtobben meg nem is tudjak hova kapcsolni ezt, es szimplan leirjak a helyseg tortenetet, ezt csinalja a videkiek 90%-a meg jonehany pesti is. En pl. a temammal ketten voltunk a dontoben egy pannonhalmi sraccal, igaz akkor a feminista tema elvitte a csajok nagy reszet, aztan a maradek dontosnek a fele feminista, fele lokalpatriota volt, nagyjabol a nemi megoszlas szerint.Rajna
akkor az nem teljesen jó, ha egy neten található szakdolgozatból másoltam ki lényegében az egészet? 😀 😀
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 8 007 — Nega Scott
Pedig ha masert nem, tapasztalatszerzesbol erdemes elmenni 11.-ben is. Egy nap logas a sulibol, nagyjabol latod, mire kell keszulni, vesztenivalo nincsen.

A a palyamunkak altalban elsore undoritoak, de ha elkezded tanulmanyozni az egyiket, kiderulhet, hogy erdekes. Nekem utso evben egyik sem tetszett, legkisebb rosszkent valsztottam az erdelyi politikai filozofiat, aztan most mar az erre kapott osztondijbol - is - elek. A szakirodalom meg sosem hosszu, bar altalaban unalmas, annyit mindenbol el lehet olvasni, utana meg oda lyukadsz ki a temaddal, ahova akarsz. Csak a lokalpatriota temat ne valasszatok, mert azt tobb zsuritag is mondta, hogy utaljak, senkit nem erdekel a bivalybasznadi kapolna tortnete a XVI. szazadban, a legtobben meg nem is tudjak hova kapcsolni ezt, es szimplan leirjak a helyseg tortenetet, ezt csinalja a videkiek 90%-a meg jonehany pesti is. En pl. a temammal ketten voltunk a dontoben egy pannonhalmi sraccal, igaz akkor a feminista tema elvitte a csajok nagy reszet, aztan a maradek dontosnek a fele feminista, fele lokalpatriota volt, nagyjabol a nemi megoszlas szerint.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én akartam menni idén, aztán mikor kiderül, hogy mindegyik pályamunka iránya rendkívül taszító számomra (végignéztem, az elmúlt jópár évben nem volt ilyen) inkább 11.-ben még nem megyek. Hurka, sok sikert a tanárod meg nem tudom mit magyaráz nálunk még senki nem is foglalkozott vele, szal nem tudom hova sietett. Rajna, neked meg én is köszönöm ezt a pár hsz-t, mivel látom, hogy a töri tanárom, hogy "készíti fel" a többieket, tudom, hogy jövőre hasznos lesz ez nekem 😀

szerk. ez nyilván nem a hokimeccsre vonatkozik, csak lusta vagyok idézni az előtte lévő beszélgetést
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 210 — Csodabogár
de utálom a divatokat, kijönnek hokimeccsre és persze odaállnak a szaros plexihez, te meg nem azért fizettél kemény pénzeket a bérletért hogy a hátukat nézd. ja és persze leülnek a helyedre simán, hiába van felirva a székre a neved :mad:

több mint 14 éve
Az elso korbol siman tovabb lehet jutni atlagos toritudassal is, ha bevagod szorol szora a feladott szakirodalmat, mert az eleg sok pontot hoz, akkor a masik felen eleg kb. 60%-ot hozni. A masodik fordulo meg lutri.

En egyebkent egyik evben sem kezdtem el meg olvasni se januarig. A masodik fordulo utan mentem eloszor konzvtarba, hatarido elott nyolc nappal utottem le az elso betut. Amit most irsz, azt februarra ugyis megbanod 😊Rajna
de igazából ezt nem értem, nekem azt mondta a tanár, hogy ezt november 10-re le kell adnom... valamint ugye hétfőn lesz már az 1. forduló (és még el se kezdtem olvasni a könyveket, érdekes lesz: 😊)Hurka
Pfff... akkor idiota a tanarod. Mindig az adott fordulora kell koncentralni, most neked a Kubinyi-reszetet kene tudni fejbol, meg amit lehet az eddigi tortenelmi tanulmanyaidbol, a palyamunka total irrelevans most. Nekem tippem nem volt, mirol fogok irni januarban sem.

A feladatlapra egyebkent a legjobb felkeszules persze a korabbi feladatlapok megoldasa. Az elmult ket ev viszonylag konnyu volt, nezd meg a harom evvel ezelottit, ha ott osszehozol kb. 55 pontot, akkor nem kell aggodnod.Rajna
igazából lófaszra nem készített fel, szal tényleg megköszönhetem neki... már siettetett, hogy írjak valamit a pályamunkáról, valamint én pénteken tudtam meg, hogy a szakirodalom benne lesz a feladatlapban. Nagyon fasza... Köszi szépen, ezzel tényleg rengeteget segítettél, így akkor nem izélek a pályamunka miatt
több mint 14 éve
Az elso korbol siman tovabb lehet jutni atlagos toritudassal is, ha bevagod szorol szora a feladott szakirodalmat, mert az eleg sok pontot hoz, akkor a masik felen eleg kb. 60%-ot hozni. A masodik fordulo meg lutri.

En egyebkent egyik evben sem kezdtem el meg olvasni se januarig. A masodik fordulo utan mentem eloszor konzvtarba, hatarido elott nyolc nappal utottem le az elso betut. Amit most irsz, azt februarra ugyis megbanod 😊Rajna
de igazából ezt nem értem, nekem azt mondta a tanár, hogy ezt november 10-re le kell adnom... valamint ugye hétfőn lesz már az 1. forduló (és még el se kezdtem olvasni a könyveket, érdekes lesz: 😊)Hurka
Pfff... akkor idiota a tanarod. Mindig az adott fordulora kell koncentralni, most neked a Kubinyi-reszetet kene tudni fejbol, meg amit lehet az eddigi tortenelmi tanulmanyaidbol, a palyamunka total irrelevans most. Nekem tippem nem volt, mirol fogok irni januarban sem.

A feladatlapra egyebkent a legjobb felkeszules persze a korabbi feladatlapok megoldasa. Az elmult ket ev viszonylag konnyu volt, nezd meg a harom evvel ezelottit, ha ott osszehozol kb. 55 pontot, akkor nem kell aggodnod.

több mint 14 éve

de igazából ezt nem értem, nekem azt mondta a tanár, hogy ezt november 10-re le kell adnom... valamint ugye hétfőn lesz már az 1. forduló (és még el se kezdtem olvasni a könyveket, érdekes lesz: 😊)
több mint 14 éve

En egyebkent egyik evben sem kezdtem el meg olvasni se januarig. A masodik fordulo utan mentem eloszor konzvtarba, hatarido elott nyolc nappal utottem le az elso betut. Amit most irsz, azt februarra ugyis megbanod 😊

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 222 — Eagles fan
Van igazság abban amit mondasz. Viszont amennyire tudom (lehet rosszul) az egész deviza hitelezés alapja az árfolyamon van, itt ergo a bank ugyanúgy kockáztatott mint az aki felvette. Ez gyakorlatilag hazárdjáték. Most azért lóg ki a lóláb mert sokan buktak rajta. Ha korrektek akarunk lenni, akkor utólag egyet tudunk tenni, sajnálni őket. Minden más intézkedés, bank szívatás stb..., szembe megy a gazdasági törvényekkel, az pedig előbb utóbb megbosszulja ezt.Amadeus91
Abban szerintem biztosak lehetünk hogy a bank kőkeményen beárazta a saját árfolyamkockázatát a hitel kamataiba (asszem olvastam is erről statisztikát, hogy Magyarországon volt a legnagyobb profitjuk a bankoknak a térségben). Ha olyan irányban alakult volna az árfolyam akkor Bazzani nem "hirdetési költségek miatt kamatot emelünk", hanem "piaci körülmények változása miatt kamatot emelünk" levelet kapott volna, a bank veszteségét is az ügyfél fizette volna meg. Szerintem bevédték Ők magukat úgy hogy semmiképp se járjanak rosszul - ezen próbálnak változtatni most, hogy ne csak a nép szívjon hanem a pénzintézet is vállalja be a maga részét a helyzetből.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
a mocskos kibaszott retkes kurva életbe..... csak 17 oldal egész napi munkám veszett el a töri OKTV-re, fasza.... köcsög laptop.........Hurka
17 oldalt irtal egy nap alatt? November elsejen? Teljesen felesleges, ugysem eri meg az egesz, ha nem jutsz el a harmadik kanyarig. 17 oldal egy nap alatt meg csak fercmunka lehet, mar tiz is soknak hangzik, plane, hogy a limit 30 oldal - legalabbis nekem meg annyi volt.

Vagy az elso fordulora keszulsz, amit meg nem ertek, mert ahhoz nem kell irni... sot, igazabol arra felesleges is nagyon keszulni, a feladott szakirodalmat be kell magolni, az alapveto reszen meg siman elersz elegendo (kb. 55) pontot, ha tisztaban vagy az anyaggal, ha nem, akkor meg nem most fogod kitanulni az egeszet. A masodik fordulo mar huzosabb, oda kell az igazi mak.

Egyebkent melyik temat valasztottad? Nekem az ideiek egyedul a kettes szimpatikus, R. Varkonyi amugyis eleg korrekt szokott lenni, bar en csak XVII. szazadrol szolo munkait olvastam. A lokalpatriota tema mindig a legnepszerubb, azzal nehez ervenyesulni meg sztem unalmas is, az udvari elet meg nem az en mufajom, bar ahhoz meg lehet jo kis Eliast felhasznalni a kesobbiekben, a Hofliche Gesellschaft az egzik kedvenc tortenelmi temaju konyvem, pedig a tema alapvetoen unalmas sztem. Mondjuk olyan makod latom nem volt, mint nekem anno tizenegyedikben, amikor a magyar sport tortenete volt az egyik tema `45-`89-ig, kar, hogy akkor nem kerultem be a harmadik forduloba egy pont hijan.Rajna
én az Udvari életet, azon belül is Mátyásról írtam (tehát az 1-est), főleg másoltam máshonnan, de ha nem lesz meg a 75 % az írásbelin, akkor meg ugye eleve felesleges is az egész. Lehet nem kellett volna jelentkeznem, annyira jó azért nem vagyok

de egyébként köszi a tanácsokat

valamint főleg melyik részek vannak bent. Mert nekem ennyit mondott a töritanárom, hogy nézzük végig a 2,5 éves anyagot..
több mint 14 éve
a mocskos kibaszott retkes kurva életbe..... csak 17 oldal egész napi munkám veszett el a töri OKTV-re, fasza.... köcsög laptop.........Hurka
17 oldalt irtal egy nap alatt? November elsejen? Teljesen felesleges, ugysem eri meg az egesz, ha nem jutsz el a harmadik kanyarig. 17 oldal egy nap alatt meg csak fercmunka lehet, mar tiz is soknak hangzik, plane, hogy a limit 30 oldal - legalabbis nekem meg annyi volt.

Vagy az elso fordulora keszulsz, amit meg nem ertek, mert ahhoz nem kell irni... sot, igazabol arra felesleges is nagyon keszulni, a feladott szakirodalmat be kell magolni, az alapveto reszen meg siman elersz elegendo (kb. 55) pontot, ha tisztaban vagy az anyaggal, ha nem, akkor meg nem most fogod kitanulni az egeszet. A masodik fordulo mar huzosabb, oda kell az igazi mak.

Egyebkent melyik temat valasztottad? Nekem az ideiek egyedul a kettes szimpatikus, R. Varkonyi amugyis eleg korrekt szokott lenni, bar en csak XVII. szazadrol szolo munkait olvastam. A lokalpatriota tema mindig a legnepszerubb, azzal nehez ervenyesulni meg sztem unalmas is, az udvari elet meg nem az en mufajom, bar ahhoz meg lehet jo kis Eliast felhasznalni a kesobbiekben, a Hofliche Gesellschaft az egzik kedvenc tortenelmi temaju konyvem, pedig a tema alapvetoen unalmas sztem. Mondjuk olyan makod latom nem volt, mint nekem anno tizenegyedikben, amikor a magyar sport tortenete volt az egyik tema `45-`89-ig, kar, hogy akkor nem kerultem be a harmadik forduloba egy pont hijan.

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Sobrinak egyre több követője van... 😀

|
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 759 — Salus populi suprema lex esto
Meggyőztél.
Bazzani jelenlegi problémájáról valóban a zsidók tehetnek, főleg a bankárzsidók, és nem ő maga, a válság, a kormány, csakis a rút zsidók.
Bár ő legaláb korrektül elismerte, hogy nem állt mögötte egy zsidó se kaftánban és pajesszal, hogy izibe ugorjon bele egy csak a zsidók számára előnyös hitelszerződésbe.
De a lényeg, bármi a probléma a zsidók kéznél vannak, hiszen azért léteznek csak, hogy minékünk rossz legyen. Bármit rájuk foghatsz egyből, talán a fitymaszűkület kivételével. De a magyarság összes többi gondjáról ők tehetnek, vagy az őket kiszolgáló zsidóbérencek.Sobri Jóska
+1

Teljesen így gondolom én is! 😊
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egyébként én ekkora hatalmas zsidózást bazzani részéről nem láttam, de lényegtelen...😊
több mint 14 éve
Neked kötelező volt kölcsönt felvenned?! Úgy eröltették rád akaratod ellenére? Ráadásul pont a zsidók?
Kemény...Sobri Jóska
rettegve a következményektől, de +1.Amadeus91
Hát azért mindig öröm az ilyen okosakat meghallgatni. Ha az ember dolgozik, megismerkedik egy nővel, aztán még össze is házasodnak, van egy kis lóvéjuk, anyukám, feccöljünk egy lakásba felkiáltással elmennek néhány bankhoz, számolgatnak, egye fene, még 190 forint/ franknál is jobban járok alapon ebben veszi fel a kölcsönt. Aztán bevállalnak egy gyereket is, hamár lakás van. Ejj, mekkora hülyék. Ilyenkor kellene az ilyen okos embeeknek, mint ti vagytok, közbelépni. Kimondani, hogy elbasztad az életedet, mert néhány év múlva Amerikában néhány ún. hitelminősítő, vagy mifene miatt egy rakás bank becsődöl, egyre magasabb lesz az államadósság, jönnek majd a megszorító intézkedések, meg besorolási kockázat. Mert ha jobban megnézzük, Bazza rontotta el, hogy a családját saját fészekbe akarta elhelyezni. A pöcs.füligjimmy
Meggyőztél.
Bazzani jelenlegi problémájáról valóban a zsidók tehetnek, főleg a bankárzsidók, és nem ő maga, a válság, a kormány, csakis a rút zsidók.
Bár ő legaláb korrektül elismerte, hogy nem állt mögötte egy zsidó se kaftánban és pajesszal, hogy izibe ugorjon bele egy csak a zsidók számára előnyös hitelszerződésbe.
De a lényeg, bármi a probléma a zsidók kéznél vannak, hiszen azért léteznek csak, hogy minékünk rossz legyen. Bármit rájuk foghatsz egyből, talán a fitymaszűkület kivételével. De a magyarság összes többi gondjáról ők tehetnek, vagy az őket kiszolgáló zsidóbérencek.