NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
18:30-tól, ARENA4
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha annyit ne is, de egy 800.000 körüli a reális számuk.9.5 millió magyar él itt. 190.000 roma. fetomyAdj hozzá egy nullát.JayB
több mint 13 éve
téged úgy látszik már igen 😀Zárt buszon hatásos fegyver. Fúj egyet, bealszik, így nem él át sokkoló élményeket.Sobri JóskaTéged úgy látszik még nem fújtak le gázsprével. 😀gyeek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Zárt buszon hatásos fegyver. Fúj egyet, bealszik, így nem él át sokkoló élményeket.Sobri JóskaTéged úgy látszik még nem fújtak le gázsprével. 😀
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Értelek én Sobri, és persze igazad is van, ha bemegyek egy közösségbe, ami nekem nem tetszik, akkor én fogok távozni, nem őket zavarom el. Csakhogy itt nem én (Tibi) mentem be, kerültem be egy közösségbe, hanem ők kerültek abba, ahol én voltam eddig is. És ha a te példádat, elméletedet követné mindenki, akkor a magyarság szerintem 80%-a szépen kivándorolna a picsába, aztán Orbánék, Gyurcsányék és a többiek uralkodhatnának a kedvenceik fölött..De mégegyszer mondom, a példád ott téves, hogy nem a magyarok kerültek olyan közegbe, ahol nem érzik jól magukat, hanem az ő közegükbe jött valaki, aki miatt nem érzik jól magukat. Magyarán a példád úgy lenne helyes, hogy megvan a közeg, bejön valaki, aki tönkreteszi, nem tetszik szinte senkinek, akkor vajon azt az 1-et küldik el, vagy a közeg fogja magát és megy máshova? Csak azért kérdezem, mert egy 6-7, de mondjunk csak 3-4-et, milliós népvándorlásra 2011-ben nemigen van lehetőség.
9.5 millió magyar él itt. 190.000 roma. Ha csak a felüket vesszük, aki bomlaszt, már akkor is az a helyzet, hogy többmilliós tömeg, ezeréves történelemmel az adott helyen vs 95.000 idepofátlankodó. Ki távozzon?
több mint 13 éve
jó ez az idézet, bár mondjuk kicsit cinkes ausztrál nemzetről beszélni 😀haromtWehehe, no igen. 😊 De a mondandója nagyon közel áll a szívemhez.
Meg teljesen igaza van.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jó ez az idézet, bár mondjuk kicsit cinkes ausztrál nemzetről beszélni 😀
több mint 13 éve
+1 apeszos.Ha nem is teljesen, de nagy vonalakban ez illik erre, nagyon igaz. Jah, ezt John Howard mondta, aki Ausztrália miniszterelnöke volt 1995 és 2007 között.
"A BEVÁNDORLÓKNAK KELL ALKALMAZKODNIUK, NEM A HAZAIAKNAK! Vegyék tudomásul, vagy hagyják el az országot. Elegem van abból, hogy a mi nemzetünknek kell folyton óvakodnia, nehogy bizonyos egyének vagy nemzetük megsértődjék. Kultúránk évszázadok alatt fejlődött ki, amely olyan nők és férfiak harcára, bátorságára és győzelmeire épül, akik valamennyien a békét keresték és akarták. Legtöbbünk anyanyelve angol, nem pedig más nyelv. Ezért, ha a mi társadalmunkhoz akartok tartozni, …. tanuljátok meg a nyelvünket!
A legtöbb ausztrál istenhívő. Nem csupán néhány keresztény, nem a szélsőjobb, nem politikai kényszer, nem – puszta tény, hiszen nemzetünket keresztény meggyőződésű férfiak és nők alapították, és ez egyértelműen dokumentált. És ezért nem elvitatható, hogy ezt iskoláink falain kifejezésre is juttassuk. Ha Isten megbotránkoztat benneteket, akkor azt tanácsolom nektek, válasszátok hazátokul a világ valamely más táját, mert Isten a MI KULTÚRÁNKNAK alapja. El fogjuk fogadni a ti hiteteket, nem fogjuk megkérdőjelezni. Csupán annyit kívánunk, hogy a mi hitünket is fogadjátok el, és éljetek velünk harmóniában, békében és örömben. Ez itt A MI NEMZETÜNK, A MI FÖLDÜNK és a MI ÉLETVITELÜNK, és minden lehetőséget megadunk nektek, hogy javainkból részt kapjatok és velünk együtt élvezhessétek. De ha állandón panaszkodtok, sajnálatot hajhásztok, történelmi zászlónkat égetitek, hitünket becsmérlitek, keresztény értékeinket semmibe veszitek, életvitelünket elítélitek, akkor arra biztatlak benneteket, éljetek demokráciánk és társadalmunk egy további előnyével: AZZAL A JOGGAL, HOGY ELHAGYJÁTOK AZ ORSZÁGOT! Ha nálunk nem vagytok boldogok, akkor MENJETEK EL! Nem kényszerítettünk benneteket, hogy ide jöjjetek. Ti akartatok hozzánk jönni. Hát fogadjátok el azt az országot, amely titeket is elfogad.“
több mint 13 éve
Nem értem miért kellene nekem bocsánatot kérni, és odébbállni ha az én fejemre szarnak. Lopnak, csalnak hazudnak, gyilkolnak, és az álliberalizmus miatt úgy érzik, ez nekik jár. Ha mindenki kitér előlük ilyen vagy olyan okok miatt, feljogosítva érzik magukat arra, hogy bármit megtehessenek. Ha valakinek ez nem tetszik, rögtön rásütik hogy rasszista, és persze erre rögvest meg is hátrálnak azok is, akiknek az volna a dolguk hogy megvédjenek bennünket. Ne haragudj, de nem annak kellene költözni aki tisztességesen él egy adott országban. Más kérdés, hogy a békesség kedvéért megteszi. Vagy legalább is elgondolkodik rajta.Oké, de pl ha én fázom felöltözködöm, és nem a havat meg a hideget rühellem.Igazából volna egy személyes, de indokolt kérdésem:mert magyar vagyok, itt születtem és szeretek is itt élni. ennyi.
Miért nem költözöl mondjuk az USA-ba, Londonba vagy Thaiföldre mondjuk?
Az én meglátásom szerint ott se könnyebb az élet, de cigányok azok nincsenek.
Legalábbis az ezen helyeken élő ismerőseim nem igazán találkoztak velük.Sobri Jóska
költözzön el az aki nem tud alkalmazkodni a társadalom legalapvetőbb szabályaihoz.haromt
Ha olyan társaságba kerülök, ahol kurva szarul érzem magam, akkor hazamegyek, nem hazaküldök mindenkit.
Ha meg mondjuk büdös van a 4/6-oson, mert ott halódik egy szerencsétlen homeless, akkor odébmegyek, nem pampogok neki, hogy hogy a gyíkba lehet ilyen igénytelen, büdös.
Ezzel azt akarom mondani, hogyha problémám van, és az nem oldódik meg nélkülem, akkor próbálom én megoldani.
És én is magyar vagyok, és szeretek itt élni, de ha megváltoznának a körülmények annyira, hogy a személyes komfortérezetem sérülne, akkor csomagolnék, és utaznék, mert ez lenne a megoldás, hiszen azokat úgyse tudnám kitessékelni akik miatt így érezném.
De persze mindannyian mások vagyunk.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vrijbloed, hány éves a húgod? Kép van? 😀
több mint 13 éve
szaba
10 555
Cserna Gábort mostanában nem lájkolom az tuti. Arcátlan bunkó.
több mint 13 éve
Oké, de pl ha én fázom felöltözködöm, és nem a havat meg a hideget rühellem.mert magyar vagyok, itt születtem és szeretek is itt élni. ennyi.figyelj, ha a skandinávok a helyükön vannak, akkor már nekem az egy olyan szinten ideális világ, hogy kurva sok mindent és mindenkit tolerálnék már. még az autósokat is 😊haromtIgazából volna egy személyes, de indokolt kérdésem:
Legalábbis az ezen helyeken élő ismerőseim nem igazán találkoztak velük.Sobri Jóska
költözzön el az aki nem tud alkalmazkodni a társadalom legalapvetőbb szabályaihoz.haromt
Ha olyan társaságba kerülök, ahol kurva szarul érzem magam, akkor hazamegyek, nem hazaküldök mindenkit.
Ha meg mondjuk büdös van a 4/6-oson, mert ott halódik egy szerencsétlen homeless, akkor odébmegyek, nem pampogok neki, hogy hogy a gyíkba lehet ilyen igénytelen, büdös.
Ezzel azt akarom mondani, hogyha problémám van, és az nem oldódik meg nélkülem, akkor próbálom én megoldani.
És én is magyar vagyok, és szeretek itt élni, de ha megváltoznának a körülmények annyira, hogy a személyes komfortérezetem sérülne, akkor csomagolnék, és utaznék, mert ez lenne a megoldás, hiszen azokat úgyse tudnám kitessékelni akik miatt így érezném.
De persze mindannyian mások vagyunk.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mert magyar vagyok, itt születtem és szeretek is itt élni. ennyi.Igazából volna egy személyes, de indokolt kérdésem:Konkrétan hány ember van az ideális világodban?figyelj, ha a skandinávok a helyükön vannak, akkor már nekem az egy olyan szinten ideális világ, hogy kurva sok mindent és mindenkit tolerálnék már. még az autósokat is 😊haromt
Te, sportolók, szeszfőzök, pár rokon, családtag, néhány csaj, pár barát, még valaki? 😊Sobri Jóska
költözzön el az aki nem tud alkalmazkodni a társadalom legalapvetőbb szabályaihoz.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Digisport, a büdös kurva anyátok
több mint 13 éve
Igazából volna egy személyes, de indokolt kérdésem:figyelj, ha a skandinávok a helyükön vannak, akkor már nekem az egy olyan szinten ideális világ, hogy kurva sok mindent és mindenkit tolerálnék már. még az autósokat is 😊haromtszerintem már kifejtettem sokszor hogy a skandinávok hol vannak az ideális világomban, mert ugye a magánszemélyautós elképzelés is csak ott lehetségesharomtKonkrétan hány ember van az ideális világodban?
Te, sportolók, szeszfőzök, pár rokon, családtag, néhány csaj, pár barát, még valaki? 😊Sobri Jóska
Legalábbis az ezen helyeken élő ismerőseim nem igazán találkoztak velük.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
figyelj, ha a skandinávok a helyükön vannak, akkor már nekem az egy olyan szinten ideális világ, hogy kurva sok mindent és mindenkit tolerálnék már. még az autósokat is 😊szerintem már kifejtettem sokszor hogy a skandinávok hol vannak az ideális világomban, mert ugye a magánszemélyautós elképzelés is csak ott lehetségesharomtKonkrétan hány ember van az ideális világodban?
több mint 13 éve
szerintem már kifejtettem sokszor hogy a skandinávok hol vannak az ideális világomban, mert ugye a magánszemélyautós elképzelés is csak ott lehetségesharomtKonkrétan hány ember van az ideális világodban?
Te, sportolók, szeszfőzök, pár rokon, családtag, néhány csaj, pár barát, még valaki? 😊
több mint 13 éve
szerintem már kifejtettem sokszor hogy a skandinávok hol vannak az ideális világomban, mert ugye a magánszemélyautós elképzelés is csak ott lehetségesharomta hőerőművekben?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerintem már kifejtettem sokszor hogy a skandinávok hol vannak az ideális világomban, mert ugye a magánszemélyautós elképzelés is csak ott lehetséges
több mint 13 éve
Most ezt nem értem. Azért kellett átadnia a helyét mert "csinos teremtés"? 😊vadibandiÖöö, nem csak vele csinálták már meg ezt, ez arrafelé már bevett szokás. Csak nyilván ez egy plusz faktor volt náluk, hogy őt szemeljék ki.
több mint 13 éve
És ha haromton múlna mind átélhetnénk ezt. 😊Sobri Jóskaszerintem ő a buszelméletbe belevenné, hogy a ciányokat ki kell írtani, vagy hanetán megszálljavalami humánus érzelemhullám,csak azokat végezteti ki, aki tömegközlekedik, biciklizik vagy sétál az utcán 😊
több mint 13 éve
TTT busz-elmélete alapján ez nem történhetne meg, mert a sok erős, védelmezni kész hazafi is ott ülne Vrijbloed huga mellettHöriJa, profi Izom Tibor mindegyik, ahogy a video is mutatja:
http://www.youtube.com/watch?v=Mz092s1-R-o
Zárt buszon hatásos fegyver. Fúj egyet, bealszik, így nem él át sokkoló élményeket.TTT busz-elmélete alapján ez nem történhetne meg, mert a sok erős, védelmezni kész hazafi is ott ülne Vrijbloed huga mellettHöriAzóta húgomnál van gázspray is. 😛
Mindenesetre jobb állapot lenne a mostaninál.Vrijbloed
több mint 13 éve
Most ezt nem értem. Azért kellett átadnia a helyét mert "csinos teremtés"? 😊vadibandiaz csak hsz marketing, hogy mindenki végigolvassa
több mint 13 éve
Most ezt nem értem. Azért kellett átadnia a helyét mert "csinos teremtés"? 😊
több mint 13 éve
TTT busz-elmélete alapján ez nem történhetne meg, mert a sok erős, védelmezni kész hazafi is ott ülne Vrijbloed huga mellettHöriAzóta húgomnál van gázspray is. 😛
Mindenesetre jobb állapot lenne a mostaninál.