Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
neuw 271 — Patriots fan
Tönkretesz a svájci frank erősödése.
Ebből előbb-utóbb zavargások lesznek itt is.
Bár amilyen a magyar nép,kivárjuk az 500Ftos benzint,meg az az 500 Ftos árfolyamot.
Köszönjük Viktor. Ellenzékben ment a reklamálás a benzinár meg az árfolyam miatt,most meg nagy a kuss.Bazzani
most őszintén mit vársz, szerinted mit kellene tenniük?
egyeltalán nem vagyok Fideszes, de ebben a helyzetben senki semmit se tud tenni.

--------------------------------------------------
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Tönkretesz a svájci frank erősödése.
Ebből előbb-utóbb zavargások lesznek itt is.
Bár amilyen a magyar nép,kivárjuk az 500Ftos benzint,meg az az 500 Ftos árfolyamot.
Köszönjük Viktor. Ellenzékben ment a reklamálás a benzinár meg az árfolyam miatt,most meg nagy a kuss.

több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Ugyancsak koli: 2 rohadt órát tököltem azzal, hogy több szkennelt jpg-t összefűzzek pdf-fé (több oldalas az igazolás, így 1 fájlba kerül).
Utólag kiderült, hogy több fájlt is fel lehet tölteni, én meg ezzel szarakodtam 2 órát. De hogy honnan vettem, hogy csak 1 fájlt lehet feltölteni, fogalmam sincs.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Van kolihoz 81 pontom, tavaly 90-nel lehetett bekerülni...Ugyan vasárnap derül csak ki, de azt hiszem lehetek bejárós :/

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
alapból költségesen voltam, csak kiderült, hogy a meghatározott 6. félév után már nem a fix félévi díjat fizetem, hanem tárgyanként közel 20-at, és hát így lett egy laza háromszoros összeg.
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
bár tudtam volna, hogy ekkora kibaszottnagy szopás túllépőnek lenni fősulin, főleg ha kicsit több tárgyat sikerült a végére hagyni...fetomy
mit léptél túl?Höri
szerintem az államilag támogatott félévekre gondolhat.

több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
a mocskos rohadt paraszt AXA. 14 év után utaltak 28.000 forintot reálhozam néven. Persze mit várok, én vagyok a hülye.

ui: az asszony ING - 358.000 reálhozam. wtf?petey
Szerinted miből volt a sok-sok milliárdos tiszta hasznuk? Valahol olvastam, hogy Magyarországon pertársaság alakul, be perelik az AXA-t.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
bár tudtam volna, hogy ekkora kibaszottnagy szopás túllépőnek lenni fősulin, főleg ha kicsit több tárgyat sikerült a végére hagyni...fetomy
mit léptél túl?

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Mosogatás!!!! 😡
több mint 14 éve
bár tudtam volna, hogy ekkora kibaszottnagy szopás túllépőnek lenni fősulin, főleg ha kicsit több tárgyat sikerült a végére hagyni...
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 648 — Csodabogár
a mocskos rohadt paraszt AXA. 14 év után utaltak 28.000 forintot reálhozam néven. Persze mit várok, én vagyok a hülye.

ui: az asszony ING - 358.000 reálhozam. wtf?

több mint 14 éve
catattack 3 520
Lakossági energiatakarékossági pályázat 2011! Hogy baszná szájba aki kitalálta! Most olvasom, a pályázás feltételeit és nyilvánvaló, hogy nem a kispénzűeknek van kitalálva, hanem annak, aki a támogatás nélkül is fel tudná építeni.
Gratulálok! Kibaszottul utálom a politikát, de nem is értem, hogy mi a fasznak beszélnek olyanokról, hogy : Segítsük a fiatalokat lakáshoz jutni! Áh..

http://www.youtube.com/watch?v=hPWGf2EBKJI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=fFVwuQsCdCg&feature=related
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
A héten szabin vagyok (szabaccság, elvtársak), megbeszétem egy régi jó cimborámmal, hogy csütörtök este kocsiba pattanaunk, aztán irány a horvát tengerpart. Erre ilyen kellemes időnk van, basszameg. Állítólag hétvégére jobb lesz. :/füligjimmy
Én meg pont esőzést hallotam a hétvégére.
Mondjuk mindenki mást mond...Bazzani
No, az időjárás az teljesen rendben van. Természetesen jön még kutyára kamion alapon, a haveromnak reggel begyulladt a foga, gyökérkezelés, és hasonló finomságok. Nem baj, az élet velem(velünk) nem fog kibabaszni, megyünk jövő héten. De ez azért........

Vettem egy rekesz sört az útra, az egészet megiszom, tartom magam a tervhez.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Én se vicceltem amikor azt mondtam amit.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 889
Mint Chuck Norris, mikor az erdő szelleme volt. Vagy vmi olyasmi.szaba
Olyan vicces vagy mint 13 Antal Imre.gyeek
Nem viccnek szántam. Tényleg arról szól a film.

http://www.imdb.com/title/tt0116341/
több mint 14 éve
Mint Chuck Norris, mikor az erdő szelleme volt. Vagy vmi olyasmi.szaba
Olyan vicces vagy mint 13 Antal Imre.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 14 éve
Negyed órája szüntelenül fortyog bennem az adrenalin.

Jövök hazafelé fáradtan, valami részeg lepukkant szardarab a buszmegálló túloldalán pofázik egy kiskutyának -- valami tacskóféle -- hogy kövesee, stb... mindenki utálja, legalább legyen egy kutya a társasága. Felszállok a buszra, az a részeg meg elé tántorog, buszsofőr rádudál. Az aljas köcsög meg a dühét kitöltötte a kutyán. Nem tudom mit csinált, de olyan keservesen vonyított, teljesen elöntötte az agyam a vér. Ha csak egy perccel korábban csinálja bizisten átmegyek az úton és addig rugdosom a gané fejét amíg nem lehetne megkülönböztetni a seggétől. Adná a Fasszopó Sors, hogy egyszer törleszthessek egy ilyen szegény naiv kisállat nevében!gyeek
Mint Chuck Norris, mikor az erdő szelleme volt. Vagy vmi olyasmi.
több mint 14 éve
Negyed órája szüntelenül fortyog bennem az adrenalin.

Jövök hazafelé fáradtan, valami részeg lepukkant szardarab a buszmegálló túloldalán pofázik egy kiskutyának -- valami tacskóféle -- hogy kövesee, stb... mindenki utálja, legalább legyen egy kutya a társasága. Felszállok a buszra, az a részeg meg elé tántorog, buszsofőr rádudál. Az aljas köcsög meg a dühét kitöltötte a kutyán. Nem tudom mit csinált, de olyan keservesen vonyított, teljesen elöntötte az agyam a vér. Ha csak egy perccel korábban csinálja bizisten átmegyek az úton és addig rugdosom a gané fejét amíg nem lehetne megkülönböztetni a seggétől. Adná a Fasszopó Sors, hogy egyszer törleszthessek egy ilyen szegény naiv kisállat nevében!

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 326 — we almost always almost win
Buzi .msi-k és az összes geci dll. Dögöljön meg mind, pusztuljanak ki a világból. Ekkora szarhányásfos nem létezhet :mad:

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Rata: Hát nekem xpsp3 meg xpsp2 kompatibilitással is ugyanúgy kifagyogat a firefox :/ Neked megoldotta?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
milyen szomorú világban élünk. a dolphins hivatalos twitter oldala ezt írta, egy képpel csatolva: "Are you ready for some futbol!" mondom de érdekesen sikerült leírni, mindegy, biztos valami jó kép (pl wake egy sack keretén belül a földbe döngöli henne-t) erre ez fogad: http://twitpic.com/60k0bq
rég demotivált valami is ennyire...
több mint 14 éve
Azt nagyon tudom utálni, ha hülyének nézik az embert.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Én is tolok szívesen 1-et megint 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
király 😀 még 1-2 ember jó lenne, és akkor keresünk egy roomot 😀

Szaba: LEhet, hogy már találkoztam a névvel, de nemnagyon vagyok egy fantasyban fake-el
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
közben rájöttem, hogy nem lehet kifutni, mert van max tét, ami után emberenként 1 dodó marad, tehát nem lehet elkölteni.

Amúgy ma nem akar valaki ilyet?fetomy
felőlem mehet 😀