Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
nem de ex-történészként talán van egy kis rálátásom... meg talán többet foglalkoztam velük mint az átlagember, aki a discovery és a historyn meghallgatja, hogy Monty mekkora király volt és az angolok tankjait rettegte a világ már 1916-banharomtMarlboroughval a spanyol örökösödési háboróban azért kivették a részüket, és ott még lehet őket egyenrangú félnek tekinteni XIV. Lajosék ellen. Természetesen ismét jól választottak szövetségest, mert Churchill mellett talán Savoyai Jenő volt a korszak egyik legnagyobb katonai zsenije.
Persze ez sem az elmúlt 250 évben történt. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem de ex-történészként talán van egy kis rálátásom... meg talán többet foglalkoztam velük mint az átlagember, aki a discovery és a historyn meghallgatja, hogy Monty mekkora király volt és az angolok tankjait rettegte a világ már 1916-ban
több mint 13 éve
Te a magyar-szolvén háború veteránja vagy? Mert időnként úgy beszélsz ezekről, mintha minimum egy falut kiírtottál volna egy életlen baltával az ellenséges vonalak mögött.tengeri csata nem csata. a 7 éves háború meg előkészítése volt annak, hogy kiszopjanak az amcsiktól. de ezek nem az elmúlt negyed évezredben voltak. Önállóan semmire sem képesek. A nagy diadalaikat, El-Alamein, Amiens, Waterloo, Szevasztopol csak úgy érték el hogy valaki kurva sokat segített. Maguktól csak ahhoz értenek szárazföldön, hogy eltapsoljanak kurva sok embert kurva gyorsanharomtNem a Franciák itt a lényeg. Ők az elmúlt 250 évben nyertek már csatát. Ellentétben az angolokkal, akiknek ez Crécy óta nem sikerült (1347)haromtA spanyolokat megverték 1588ban, meg a 7éves háborúban a franciákat is 1763-ban ha jól emlékszemBlack_Adder
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tengeri csata nem csata. a 7 éves háború meg előkészítése volt annak, hogy kiszopjanak az amcsiktól. de ezek nem az elmúlt negyed évezredben voltak. Önállóan semmire sem képesek. A nagy diadalaikat, El-Alamein, Amiens, Waterloo, Szevasztopol csak úgy érték el hogy valaki kurva sokat segített. Maguktól csak ahhoz értenek szárazföldön, hogy eltapsoljanak kurva sok embert kurva gyorsanNem a Franciák itt a lényeg. Ők az elmúlt 250 évben nyertek már csatát. Ellentétben az angolokkal, akiknek ez Crécy óta nem sikerült (1347)haromtA spanyolokat megverték 1588ban, meg a 7éves háborúban a franciákat is 1763-ban ha jól emlékszemBlack_Adder
több mint 13 éve
Nem a Franciák itt a lényeg. Ők az elmúlt 250 évben nyertek már csatát. Ellentétben az angolokkal, akiknek ez Crécy óta nem sikerült (1347)haromtA spanyolokat megverték 1588ban, meg a 7éves háborúban a franciákat is 1763-ban ha jól emlékszem
Nem mintha a lényegen változtatna...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Falklandi háború?gyeekaz nem volt háború. Mellesleg ott is ők szoptak nagyobbat kb. Illetve Argentinát ne tekintsük már komolynak.
Eredeti angol haditervek: Somme, Galipoli, Market-Garden.
Most az ilyen dolgokat ne is említsük, mint Saratoga meg Yorktown ahol egy csapat parasztól sikerült kiszopniuk
több mint 13 éve
Falklandi háború?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Nem a Franciák itt a lényeg. Ők az elmúlt 250 évben nyertek már csatát. Ellentétben az angolokkal, akiknek ez Crécy óta nem sikerült (1347)haromtDe ők legalább mindig ott voltak felszopónak az amerikaiak mögött 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem a Franciák itt a lényeg. Ők az elmúlt 250 évben nyertek már csatát. Ellentétben az angolokkal, akiknek ez Crécy óta nem sikerült (1347)
több mint 13 éve
Na, elkezdödött Líbiában a háború most már nemzetközileg is. Elvileg amcsi rakéták, francia légitámadás jött első ütemben. Kadhafi szerint ez gyarmatosító keresztes háború, a vezetőség szerint simán barbárok. A támadás neve: Odüsszeia Hajnal, elvileg egy hosszú terv van meg, első lépése volt a légvédelem elleni csapás. Közben Obama Braziliából közölte, hogy korlátozottan, de USA részt vesz a szövetségesek oldalán.DenyOdüssziea Hajnal?
Ez annak a faszinak a lánya, aki hazaindult Trójából, de erősen eltévedt?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Vajon a franciák elvesztik ezt a háborút is? Elvileg az első csapást túl hamar követték el, szóval első hiba már megvan.Schleckcsak nem erre gondolsz? 😀
több mint 13 éve
Na, elkezdödött Líbiában a háború most már nemzetközileg is. Elvileg amcsi rakéták, francia légitámadás jött első ütemben. Kadhafi szerint ez gyarmatosító keresztes háború, a vezetőség szerint simán barbárok. A támadás neve: Odüsszeia Hajnal, elvileg egy hosszú terv van meg, első lépése volt a légvédelem elleni csapás. Közben Obama Braziliából közölte, hogy korlátozottan, de USA részt vesz a szövetségesek oldalán.DenyVajon a franciák elvesztik ezt a háborút is? Elvileg az első csapást túl hamar követték el, szóval első hiba már megvan.
több mint 13 éve
Na, elkezdödött Líbiában a háború most már nemzetközileg is. Elvileg amcsi rakéták, francia légitámadás jött első ütemben. Kadhafi szerint ez gyarmatosító keresztes háború, a vezetőség szerint simán barbárok. A támadás neve: Odüsszeia Hajnal, elvileg egy hosszú terv van meg, első lépése volt a légvédelem elleni csapás. Közben Obama Braziliából közölte, hogy korlátozottan, de USA részt vesz a szövetségesek oldalán.
több mint 13 éve
+ élő webcam Tripoliból, most viszonylagos nyugalom van, csak néha zúg el egy vadászrepülőgép...
http://interactive.foxnews.com/livestream/live.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Mindig akkor adnak jó filmet amikor házit kéne csinálnom...Black_Addermondjad a tanárnak, hogy köszönöd szépen, de nem fogadod el a filmet.
több mint 13 éve
Mindig akkor adnak jó filmet amikor házit kéne csinálnom...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Ez mondjuk teljesen jogos reklamáció volt. Egy "létezik-e" típusú kérdésre szerintem teljesen hibátlan, ha megmutatsz egyet, hogy igen, létezik.De, majd szólok fegának, hogy átjelentkeznék a BKFre 😀8 ponttenorxAkkor ez nem gyenge teljesítmény volt. Nem gondolkozol valami kommunikációs szakirányon? 😀Schleck
Igazából szerintem bele se nézett a 2esembe, csak ráírt 2 pontot. Aztán elmagyaráztam neki, hogy szerintem bizonyítás az is, hogy felírtam egy 41 számjegyű számot, amire teljesül az, hogy egyik számpár összege se 9. Aztán végigszámolgatta, megnézte, hogy tényleg benne van-e minden, még én is elmagyaráztam mégegyszer, úgyhogy nyomott még rá +8at.tenorx
több mint 13 éve
De, majd szólok fegának, hogy átjelentkeznék a BKFre 😀8 ponttenorxAkkor ez nem gyenge teljesítmény volt. Nem gondolkozol valami kommunikációs szakirányon? 😀Schleck
Igazából szerintem bele se nézett a 2esembe, csak ráírt 2 pontot. Aztán elmagyaráztam neki, hogy szerintem bizonyítás az is, hogy felírtam egy 41 számjegyű számot, amire teljesül az, hogy egyik számpár összege se 9. Aztán végigszámolgatta, megnézte, hogy tényleg benne van-e minden, még én is elmagyaráztam mégegyszer, úgyhogy nyomott még rá +8at.
több mint 13 éve
8 ponttenorxAkkor ez nem gyenge teljesítmény volt. Nem gondolkozol valami kommunikációs szakirányon? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mindegy, ilyen hülyeség miatt nem fogok edzést, meccset kihagyni, mert milyen tüdőgyuszi az, aminek nincs zavaró tünete.vadibandiha jól tudom a tüdőben nincsenek idegsejtek így fájni nem fáj, de nem is köhögsz? btw jobbulást 😉
több mint 13 éve
8 pont
több mint 13 éve
Szücsi
32
Mennyi hiányzott eredetileg?Fasza, jó geci a bsz gyakvezerem. TermészetesenUpdate, 15 perc reklamálás után megvan a 40% 😀tenorx
megbuktam a zhn.tenorx
több mint 13 éve
Fasza, jó geci a bsz gyakvezerem. TermészetesenUpdate, 15 perc reklamálás után megvan a 40% 😀
megbuktam a zhn.tenorx
több mint 13 éve
De már túl vagyok egy antibiotikum-kúrán lassan két hete.Fasznak mentem el tüdőröntgenre.Azért én kicsit óvatosabb lennék. Ha egy kicsit elfajul a dolog, akkor meg két-három hétig offol.szaba
Elbasztam egy órát amíg megkaptam a leletet, aztán az van ráírva, hogy bronchopneumonia.
Hiába, aki sokat kérdez, annak sokat válaszolnak.
Mindegy, ilyen hülyeség miatt nem fogok edzést, meccset kihagyni, mert milyen tüdőgyuszi az, aminek nincs zavaró tünete.vadibandi
több mint 13 éve
szaba
10 553
Fasznak mentem el tüdőröntgenre.Azért én kicsit óvatosabb lennék. Ha egy kicsit elfajul a dolog, akkor meg két-három hétig offol.
Elbasztam egy órát amíg megkaptam a leletet, aztán az van ráírva, hogy bronchopneumonia.
Hiába, aki sokat kérdez, annak sokat válaszolnak.
Mindegy, ilyen hülyeség miatt nem fogok edzést, meccset kihagyni, mert milyen tüdőgyuszi az, aminek nincs zavaró tünete.vadibandi