NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 430
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
A jó kurva anyját a faszszopó magánnyugdíjpénztáraknak.. sikerült nekem is meg a nejemnek is kerek 0 Ft reálhozamot termelni 9 ill. 12 év alatt.
több mint 14 éve
A villám basszon bele a Yahoo<>facebook kooperációba, mindkét site-ba külön-külön, valamint a szájbavert Facebook e-mail validáló rendszerbe!!!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
köszönöm Mester máris sokkal jobb 😊http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOAbriareosújfent kiléptem a szabad munkaerőpiacraJSanyoma meg 99 is hozzá. jó ez a július 😊JSanyo
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOAújfent kiléptem a szabad munkaerőpiacraJSanyoma meg 99 is hozzá. jó ez a július 😊JSanyo
több mint 14 éve
újfent kiléptem a szabad munkaerőpiacraJSanyoma meg 99 is hozzá. jó ez a július 😊
több mint 14 éve
catattack
3 520
Pocsék napom volt! Egész nap álmos voltam, nem tudtam csinálni semmit. Mint egy csúcsra járatott zombi!
több mint 14 éve
én richtig az orosz bajnokikon bukok be... pedig ismerem őket mint a rossz pénzt, de mindig valamelyik bundás keresztbe húzza a számításaim, hogy épp akkor nem bundázik... :o :/ Magyar bajnokit egyszer tettem, Szolnok-Újpest..full Újpest, erre nyer a Szolnok... hát nem lettem ettől sem nagyobb lila fan.hát elment már pár mixem ilyeneken nekem is pl. kézilabda X meg ilyen hasonlók ( hazaira volt 1.20 kb)..ilyenkor én is felteszem a kérdést hogy miért játszok egyáltalán 😀 de visszafele is volt már ilyen. ilyen 200 ft-os kamuszelvény is jött már elég jó pénzért. akkor nem voltam annyira ideges 😛 persze ez a ritkább.. 😀Hall Of Greenhát én megraktam és el is ment 😛 de egyébként az első fordulóban azt a Zalaegerszeget mindenki megverte volna, szóval abból kiindulni.. 😊 de a norvég meccs tényleg jogos indok.Hall Of Greende amúgy ennél még az rohadt idegesítőbb mikor 1.20-as meccsek mennek el a 2-3-as oddsok mellett...jó pár ilyen kellett nekem nekem h rájöjjek nem való nekem ez... 😊 te h állsz ebben? 😀Divat
több mint 14 éve
hát elment már pár mixem ilyeneken nekem is pl. kézilabda X meg ilyen hasonlók ( hazaira volt 1.20 kb)..ilyenkor én is felteszem a kérdést hogy miért játszok egyáltalán 😀 de visszafele is volt már ilyen. ilyen 200 ft-os kamuszelvény is jött már elég jó pénzért. akkor nem voltam annyira ideges 😛 persze ez a ritkább.. 😀de amúgy ennél még az rohadt idegesítőbb mikor 1.20-as meccsek mennek el a 2-3-as oddsok mellett...jó pár ilyen kellett nekem nekem h rájöjjek nem való nekem ez... 😊 te h állsz ebben? 😀Divatnorvég meccs és első forduló tudatában? 1.50-ért biztos nem raktam volna meg őket.Divathát én megraktam és el is ment 😛 de egyébként az első fordulóban azt a Zalaegerszeget mindenki megverte volna, szóval abból kiindulni.. 😊 de a norvég meccs tényleg jogos indok.Hall Of Green
több mint 14 éve
de amúgy ennél még az rohadt idegesítőbb mikor 1.20-as meccsek mennek el a 2-3-as oddsok mellett...jó pár ilyen kellett nekem nekem h rájöjjek nem való nekem ez... 😊 te h állsz ebben? 😀hát én megraktam és el is ment 😛 de egyébként az első fordulóban azt a Zalaegerszeget mindenki megverte volna, szóval abból kiindulni.. 😊 de a norvég meccs tényleg jogos indok.Hall Of Greenaz egyértelműt úgy értem hogy azért hazai pályán 0-1ről emberelőnyben ne x-eljen már le..de meccs előtt sem a dvtk volt az esélyesebb szvsz.Hall Of Greennorvég meccs és első forduló tudatában? 1.50-ért biztos nem raktam volna meg őket.Divat
|
több mint 14 éve
hát én megraktam és el is ment 😛 de egyébként az első fordulóban azt a Zalaegerszeget mindenki megverte volna, szóval abból kiindulni.. 😊 de a norvég meccs tényleg jogos indok.norvég meccs és első forduló tudatában? 1.50-ért biztos nem raktam volna meg őket.Divatmer a Fagyi hol volt teljesen egyértelmű? 😊Divataz egyértelműt úgy értem hogy azért hazai pályán 0-1ről emberelőnyben ne x-eljen már le..de meccs előtt sem a dvtk volt az esélyesebb szvsz.Hall Of Green
több mint 14 éve
Ötből négy autós leszarja, hogy tócsák kellős közepébe hajtva előz kerékpárost, nyugodtan szakít kilencvennel... köcsögök.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
norvég meccs és első forduló tudatában? 1.50-ért biztos nem raktam volna meg őket.az egyértelműt úgy értem hogy azért hazai pályán 0-1ről emberelőnyben ne x-eljen már le..de meccs előtt sem a dvtk volt az esélyesebb szvsz.Hall Of Greenbassza meg a köcsög tippmix. a héten csak szoptam rádásul olyan meccseken ami teljesen egyértelmű lenne...ma a Fagyi vitte el.Hall Of Greenmer a Fagyi hol volt teljesen egyértelmű? 😊Divat
|
több mint 14 éve
az egyértelműt úgy értem hogy azért hazai pályán 0-1ről emberelőnyben ne x-eljen már le..de meccs előtt sem a dvtk volt az esélyesebb szvsz.bassza meg a köcsög tippmix. a héten csak szoptam rádásul olyan meccseken ami teljesen egyértelmű lenne...ma a Fagyi vitte el.Hall Of Greenmer a Fagyi hol volt teljesen egyértelmű? 😊Divat
több mint 14 éve
bassza meg a köcsög tippmix. a héten csak szoptam rádásul olyan meccseken ami teljesen egyértelmű lenne...ma a Fagyi vitte el.Hall Of Greenmer a Fagyi hol volt teljesen egyértelmű? 😊
|
több mint 14 éve
sporikám fújjuk már le.. 😛 de ez tényleg rohadt idegesítő.bassza meg a köcsög tippmix. a héten csak szoptam rádásul olyan meccseken ami teljesen egyértelmű lenne...ma a Fagyi vitte el.Hall Of Greenén is dettó...imádom mikor 500ból 12ezret nyernék és 1 szaros gólon megy el a 95. percben....Amadeus91
több mint 14 éve
bassza meg a köcsög tippmix. a héten csak szoptam rádásul olyan meccseken ami teljesen egyértelmű lenne...ma a Fagyi vitte el.Hall Of Greenén is dettó...imádom mikor 500ból 12ezret nyernék és 1 szaros gólon megy el a 95. percben....
több mint 14 éve
bassza meg a köcsög tippmix. a héten csak szoptam rádásul olyan meccseken ami teljesen egyértelmű lenne...ma a Fagyi vitte el.
több mint 14 éve
Kegyetlen 😀 😀 😀Jaj, de rühellem azokat az embereket, akik azt hiszik jobban tudnak valamit, és még fel is vágnak rá, hogy egy kb középiskolában már bőven tanított dolgot abszolút nem képesek megérteni. Hülyék és arrogáns faszok áááá...WyattEgy hasonló tipusú anya-lánya kombót kifogtam én is tegnap. Hoztak kettő, azaz KETTŐ darab képet, beméretezve, hagyjam ahogy van, úgy jó lesz. Megnézem, természetesen szarul volt beméretezve. Felcsörgi férjurat, aki legalább annyira volt nagyképű és arrogáns, amennyire nem értett hozzá. Elmondom neki, hogyan kellett volna beméretezni. (adott méret 300 képpont/inch). Meg akar győzni, hogy nehogymár az számítson, hogy /inch vagy hogy /cm. Nagy nehezen felfogja, elküldi emilben, mondanom sem kell, hogy akkor sem volt jó. Jön anyu-kislány érte, Megkapják, már nyavajognak, hogy ez túl nagy, miért nem csináltuk kisebbre. Mert így kérték, meg nem akart a méretezésért fizetni pluszba!! Végül jó lesz, fizetnek. Természetesen kártyával. 750 Ft.ot. Természetesen számla is kell róla, mert ezt a zs. cégük el tudja számolni. :mad:GRAFI
több mint 14 éve
Az is finom 😀 A sok suttyó gyökér 😊Jaj, de rühellem azokat az embereket, akik azt hiszik jobban tudnak valamit, és még fel is vágnak rá, hogy egy kb középiskolában már bőven tanított dolgot abszolút nem képesek megérteni. Hülyék és arrogáns faszok áááá...WyattEgy hasonló tipusú anya-lánya kombót kifogtam én is tegnap. Hoztak kettő, azaz KETTŐ darab képet, beméretezve, hagyjam ahogy van, úgy jó lesz. Megnézem, természetesen szarul volt beméretezve. Felcsörgi férjurat, aki legalább annyira volt nagyképű és arrogáns, amennyire nem értett hozzá. Elmondom neki, hogyan kellett volna beméretezni. (adott méret 300 képpont/inch). Meg akar győzni, hogy nehogymár az számítson, hogy /inch vagy hogy /cm. Nagy nehezen felfogja, elküldi emilben, mondanom sem kell, hogy akkor sem volt jó. Jön anyu-kislány érte, Megkapják, már nyavajognak, hogy ez túl nagy, miért nem csináltuk kisebbre. Mert így kérték, meg nem akart a méretezésért fizetni pluszba!! Végül jó lesz, fizetnek. Természetesen kártyával. 750 Ft.ot. Természetesen számla is kell róla, mert ezt a zs. cégük el tudja számolni. :mad:GRAFI
Köszi a linkeket, jók a szóló képek 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyszer a csapattal elmentünk Bogácsra, összetartásra. Haverom minden reggel sört reggelizett, sőt, egész nap csakis sörös dobozt láthattál a kezében. Este egyik legjobb spanom levette az apartmanban a férfi wc feliratot és ráragasztotta a hűtőre. Hát a sörös haver nem belehugyozott éjszaka? 😂 Elnézést az offért 😀
több mint 14 éve
Egyik csaj ismerősömről álmodtam... konkrétan lehugyoztam. Aztán ébredéskor csekkoltam, hogy nem-e brunnyantottam az ágyba, mert annyira élethű volt. 😂Erről most volt lakótársam jutott eszembe, aki részegen alvajárt, és lehugyozta Tomeee gépét 😀 😀 😀
Veszélyesek ezek a napi 2-3 órás alvásaim, mindig fura dolgok kerülnek elő.
Ezek után biztos mindenki aberrált köcsögnek tart, de úgy vagyok vele, hogy a globális megítélésemen már nem lehet tovább rontani, itt meg belefér. 😀TheMileHighCity