NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
A jó kurva anyját a faszszopó magánnyugdíjpénztáraknak.. sikerült nekem is meg a nejemnek is kerek 0 Ft reálhozamot termelni 9 ill. 12 év alatt.
több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
A villám basszon bele a Yahoo<>facebook kooperációba, mindkét site-ba külön-külön, valamint a szájbavert Facebook e-mail validáló rendszerbe!!!

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 889
ennyi.

😊briareos
Egyvalahol biztos számíthat rád az ember 😀
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
ennyi.

😊

több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
újfent kiléptem a szabad munkaerőpiacraJSanyo
ma meg 99 is hozzá. jó ez a július 😊JSanyo
http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOAbriareos
köszönöm Mester máris sokkal jobb 😊

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
ma meg 99 is hozzá. jó ez a július 😊JSanyo
http://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOA

több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ma meg 99 is hozzá. jó ez a július 😊

több mint 14 éve
catattack 3 520
Pocsék napom volt! Egész nap álmos voltam, nem tudtam csinálni semmit. Mint egy csúcsra járatott zombi!
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
hát én megraktam és el is ment 😛 de egyébként az első fordulóban azt a Zalaegerszeget mindenki megverte volna, szóval abból kiindulni.. 😊 de a norvég meccs tényleg jogos indok.Hall Of Green
de amúgy ennél még az rohadt idegesítőbb mikor 1.20-as meccsek mennek el a 2-3-as oddsok mellett...jó pár ilyen kellett nekem nekem h rájöjjek nem való nekem ez... 😊 te h állsz ebben? 😀Divat
hát elment már pár mixem ilyeneken nekem is pl. kézilabda X meg ilyen hasonlók ( hazaira volt 1.20 kb)..ilyenkor én is felteszem a kérdést hogy miért játszok egyáltalán 😀 de visszafele is volt már ilyen. ilyen 200 ft-os kamuszelvény is jött már elég jó pénzért. akkor nem voltam annyira ideges 😛 persze ez a ritkább.. 😀Hall Of Green
én richtig az orosz bajnokikon bukok be... pedig ismerem őket mint a rossz pénzt, de mindig valamelyik bundás keresztbe húzza a számításaim, hogy épp akkor nem bundázik... :o :/ Magyar bajnokit egyszer tettem, Szolnok-Újpest..full Újpest, erre nyer a Szolnok... hát nem lettem ettől sem nagyobb lila fan.
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
norvég meccs és első forduló tudatában? 1.50-ért biztos nem raktam volna meg őket.Divat
hát én megraktam és el is ment 😛 de egyébként az első fordulóban azt a Zalaegerszeget mindenki megverte volna, szóval abból kiindulni.. 😊 de a norvég meccs tényleg jogos indok.Hall Of Green
de amúgy ennél még az rohadt idegesítőbb mikor 1.20-as meccsek mennek el a 2-3-as oddsok mellett...jó pár ilyen kellett nekem nekem h rájöjjek nem való nekem ez... 😊 te h állsz ebben? 😀Divat
hát elment már pár mixem ilyeneken nekem is pl. kézilabda X meg ilyen hasonlók ( hazaira volt 1.20 kb)..ilyenkor én is felteszem a kérdést hogy miért játszok egyáltalán 😀 de visszafele is volt már ilyen. ilyen 200 ft-os kamuszelvény is jött már elég jó pénzért. akkor nem voltam annyira ideges 😛 persze ez a ritkább.. 😀

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
az egyértelműt úgy értem hogy azért hazai pályán 0-1ről emberelőnyben ne x-eljen már le..de meccs előtt sem a dvtk volt az esélyesebb szvsz.Hall Of Green
norvég meccs és első forduló tudatában? 1.50-ért biztos nem raktam volna meg őket.Divat
de amúgy ennél még az rohadt idegesítőbb mikor 1.20-as meccsek mennek el a 2-3-as oddsok mellett...jó pár ilyen kellett nekem nekem h rájöjjek nem való nekem ez... 😊 te h állsz ebben? 😀

|
több mint 14 éve
mer a Fagyi hol volt teljesen egyértelmű? 😊Divat
az egyértelműt úgy értem hogy azért hazai pályán 0-1ről emberelőnyben ne x-eljen már le..de meccs előtt sem a dvtk volt az esélyesebb szvsz.Hall Of Green
hát én megraktam és el is ment 😛 de egyébként az első fordulóban azt a Zalaegerszeget mindenki megverte volna, szóval abból kiindulni.. 😊 de a norvég meccs tényleg jogos indok.

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Ötből négy autós leszarja, hogy tócsák kellős közepébe hajtva előz kerékpárost, nyugodtan szakít kilencvennel... köcsögök.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
bassza meg a köcsög tippmix. a héten csak szoptam rádásul olyan meccseken ami teljesen egyértelmű lenne...ma a Fagyi vitte el.Hall Of Green
norvég meccs és első forduló tudatában? 1.50-ért biztos nem raktam volna meg őket.

|
több mint 14 éve
bassza meg a köcsög tippmix. a héten csak szoptam rádásul olyan meccseken ami teljesen egyértelmű lenne...ma a Fagyi vitte el.Hall Of Green
az egyértelműt úgy értem hogy azért hazai pályán 0-1ről emberelőnyben ne x-eljen már le..de meccs előtt sem a dvtk volt az esélyesebb szvsz.

több mint 14 éve
mer a Fagyi hol volt teljesen egyértelmű? 😊

|
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Magyar meccsre nem szabad fogadni.

több mint 14 éve
én is dettó...imádom mikor 500ból 12ezret nyernék és 1 szaros gólon megy el a 95. percben....Amadeus91
sporikám fújjuk már le.. 😛 de ez tényleg rohadt idegesítő.

több mint 14 éve
én is dettó...imádom mikor 500ból 12ezret nyernék és 1 szaros gólon megy el a 95. percben....
több mint 14 éve
bassza meg a köcsög tippmix. a héten csak szoptam rádásul olyan meccseken ami teljesen egyértelmű lenne...ma a Fagyi vitte el.

több mint 14 éve
Jaj, de rühellem azokat az embereket, akik azt hiszik jobban tudnak valamit, és még fel is vágnak rá, hogy egy kb középiskolában már bőven tanított dolgot abszolút nem képesek megérteni. Hülyék és arrogáns faszok áááá...Wyatt
Egy hasonló tipusú anya-lánya kombót kifogtam én is tegnap. Hoztak kettő, azaz KETTŐ darab képet, beméretezve, hagyjam ahogy van, úgy jó lesz. Megnézem, természetesen szarul volt beméretezve. Felcsörgi férjurat, aki legalább annyira volt nagyképű és arrogáns, amennyire nem értett hozzá. Elmondom neki, hogyan kellett volna beméretezni. (adott méret 300 képpont/inch). Meg akar győzni, hogy nehogymár az számítson, hogy /inch vagy hogy /cm. Nagy nehezen felfogja, elküldi emilben, mondanom sem kell, hogy akkor sem volt jó. Jön anyu-kislány érte, Megkapják, már nyavajognak, hogy ez túl nagy, miért nem csináltuk kisebbre. Mert így kérték, meg nem akart a méretezésért fizetni pluszba!! Végül jó lesz, fizetnek. Természetesen kártyával. 750 Ft.ot. Természetesen számla is kell róla, mert ezt a zs. cégük el tudja számolni. :mad:GRAFI
Kegyetlen 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jaj, de rühellem azokat az embereket, akik azt hiszik jobban tudnak valamit, és még fel is vágnak rá, hogy egy kb középiskolában már bőven tanított dolgot abszolút nem képesek megérteni. Hülyék és arrogáns faszok áááá...Wyatt
Egy hasonló tipusú anya-lánya kombót kifogtam én is tegnap. Hoztak kettő, azaz KETTŐ darab képet, beméretezve, hagyjam ahogy van, úgy jó lesz. Megnézem, természetesen szarul volt beméretezve. Felcsörgi férjurat, aki legalább annyira volt nagyképű és arrogáns, amennyire nem értett hozzá. Elmondom neki, hogyan kellett volna beméretezni. (adott méret 300 képpont/inch). Meg akar győzni, hogy nehogymár az számítson, hogy /inch vagy hogy /cm. Nagy nehezen felfogja, elküldi emilben, mondanom sem kell, hogy akkor sem volt jó. Jön anyu-kislány érte, Megkapják, már nyavajognak, hogy ez túl nagy, miért nem csináltuk kisebbre. Mert így kérték, meg nem akart a méretezésért fizetni pluszba!! Végül jó lesz, fizetnek. Természetesen kártyával. 750 Ft.ot. Természetesen számla is kell róla, mert ezt a zs. cégük el tudja számolni. :mad:GRAFI
Az is finom 😀 A sok suttyó gyökér 😊
Köszi a linkeket, jók a szóló képek 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Egyszer a csapattal elmentünk Bogácsra, összetartásra. Haverom minden reggel sört reggelizett, sőt, egész nap csakis sörös dobozt láthattál a kezében. Este egyik legjobb spanom levette az apartmanban a férfi wc feliratot és ráragasztotta a hűtőre. Hát a sörös haver nem belehugyozott éjszaka? 😂

Elnézést az offért 😀
több mint 14 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Egyik csaj ismerősömről álmodtam... konkrétan lehugyoztam. Aztán ébredéskor csekkoltam, hogy nem-e brunnyantottam az ágyba, mert annyira élethű volt. 😂
Veszélyesek ezek a napi 2-3 órás alvásaim, mindig fura dolgok kerülnek elő.

Ezek után biztos mindenki aberrált köcsögnek tart, de úgy vagyok vele, hogy a globális megítélésemen már nem lehet tovább rontani, itt meg belefér. 😀TheMileHighCity
Erről most volt lakótársam jutott eszembe, aki részegen alvajárt, és lehugyozta Tomeee gépét 😀 😀 😀

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nincs ebben semmi elítélendő 😀