Bowldog Hálaadást!

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Fasznak mentem el tüdőröntgenre.
Elbasztam egy órát amíg megkaptam a leletet, aztán az van ráírva, hogy bronchopneumonia.
Hiába, aki sokat kérdez, annak sokat válaszolnak.
Mindegy, ilyen hülyeség miatt nem fogok edzést, meccset kihagyni, mert milyen tüdőgyuszi az, aminek nincs zavaró tünete.

több mint 13 éve
Szücsi New York Giants 32
Fasza, jó geci a bsz gyakvezerem. Természetesen
megbuktam a zhn.tenorx
Bukó lett nekem is..
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Fasza, jó geci a bsz gyakvezerem. Természetesen
megbuktam a zhn.
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Amugy szamomra elkepeszto modon egy egyszavas bebofoges/parasztsag mar +12nel jar.
Ez mi a faszom ? 😀
Fake
Ja, én vagyok a 12. Úgy érzem ez egy remekül időzített lényegre törő felvetés, csírájában elfojtja a további mentegetőzést/magyarázkodást. 😀

Bárcsak 69 maradna a "karmám" örökké... :/

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Straight to the point! 😂

A fingás meg a folyékony kenyér lebomlásának következménye, de honnan tudod? 😀 Amúgy enyhe másnapos eufória a szokatlan viselkedés oka.gyeek
Amugy szamomra elkepeszto modon egy egyszavas bebofoges/parasztsag mar +12nel jar.
Ez mi a faszom ? 😀

A fingast meg megertettem a sorszelbol csak nem fogtam fel elsore
h ennek mi koze van az akkor meg azt sem tudtam micsodahoz.
több mint 13 éve
Nekiálltam osztogatni a hüvelykeket, de idegestő kivárni azt az egy percet. Nice one, Fake! 😀

Kurva vicces erre az eseményre hazatérni, a sörhuzat is kiszállt belőlem.gyeek
osztom. hadd legyen kevesebb ido a +1ek kozott. ugysem szamit semmit.
de gyeek mi a najsz van es mire jott ki beloled az irdatlan fingas ?Fake
dugunk ?Fake
Straight to the point! 😂

A fingás meg a folyékony kenyér lebomlásának következménye, de honnan tudod? 😀 Amúgy enyhe másnapos eufória a szokatlan viselkedés oka.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekiálltam osztogatni a hüvelykeket, de idegestő kivárni azt az egy percet. Nice one, Fake! 😀

Kurva vicces erre az eseményre hazatérni, a sörhuzat is kiszállt belőlem.gyeek
osztom. hadd legyen kevesebb ido a +1ek kozott. ugysem szamit semmit.
de gyeek mi a najsz van es mire jott ki beloled az irdatlan fingas ?
több mint 13 éve

Kurva vicces erre az eseményre hazatérni, a sörhuzat is kiszállt belőlem.

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Hát nDRo, Hanni, mi folyik itt Gyöngyösön????? 😊

több mint 13 éve
Lilla menjél el innen.Hanni
😂 😂 😂

lunahold? shovelásó? mennyé innen! 😂

több mint 13 éve
nDRo New England Patriots 1 593
ha van rá igény, megnyitom a párkapcsolati/szexuális tanácsadás topikot, onnan már csak 1 lépés, hogy a tévébe is behívjanakHöri
Bria ki élné magát rajta. Minden hova beírná, hogy dugd meg azt kész 😀FViktor93
És belegondolva kurvára igaza van 😊
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ha van rá igény, megnyitom a párkapcsolati/szexuális tanácsadás topikot, onnan már csak 1 lépés, hogy a tévébe is behívjanakHöri
Bria ki élné magát rajta. Minden hova beírná, hogy dugd meg azt kész 😀FViktor93
draftcountdown fórumon van ilyen. pár éve beleolvastam az első pár oldalba, brutális 😀

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Bria ki élné magát rajta. Minden hova beírná, hogy dugd meg azt kész 😀
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
De nekünk nDRoval megvannak a fogaink 😀Hanni
Akkor a csajnak nincs 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
salgótarján, utcán elhelyezett elosztók, rézkábelek...

a kép még nem állt össze mi a gyakori kimaradások oka?haromt
még csak most jutottam el odáig, h elolvassam 😀 nagyon nagy vagy haromt, igazi antirasszista 😀 viccelek.. 😊
több mint 13 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Hát egyik sem annyit elárulhatok. Viszont most bölcsebb lettél volna, ha hallgatsz.nDRo
Na, most lelomboztál.......... Nincs amúgy facebook, twitter, msn, meg egy rakás egyéb szar?füligjimmy
Már nem itt zajlik, biztosan elkerülte a figyelmed egy korábbi hsz-em.nDRo
Tudnál adni linket! 😀

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
aranyos volt ez a pár oldal amit visszaolvastam 😀
több mint 13 éve
nem kösz
több mint 13 éve
ha van rá igény, megnyitom a párkapcsolati/szexuális tanácsadás topikot, onnan már csak 1 lépés, hogy a tévébe is behívjanak

több mint 13 éve
Szerény véleményem szerint valaki csúnyán megkúrt valakit, vagy megpróbálta, aztán irgalmatlanul felsült. Megtudjuk e valaha az igazságot???????füligjimmy
Hát egyik sem annyit elárulhatok. Viszont most bölcsebb lettél volna, ha hallgatsz.nDRo
Na, most lelomboztál.......... Nincs amúgy facebook, twitter, msn, meg egy rakás egyéb szar?füligjimmy
Már nem itt zajlik, biztosan elkerülte a figyelmed egy korábbi hsz-em.
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Szerény véleményem szerint valaki csúnyán megkúrt valakit, vagy megpróbálta, aztán irgalmatlanul felsült. Megtudjuk e valaha az igazságot???????füligjimmy
Na, most lelomboztál.......... Nincs amúgy facebook, twitter, msn, meg egy rakás egyéb szar?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Hát egyik sem annyit elárulhatok. Viszont most bölcsebb lettél volna, ha hallgatsz.
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Szerény véleményem szerint valaki csúnyán megkúrt valakit (esetleg többes szám????), vagy megpróbálta, aztán irgalmatlanul felsült. Megtudjuk e valaha az igazságot???????

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
LTSüle hangulat

több mint 13 éve
kP-ban, de gyorsan. Drága volt a felszerelés 😀nDRo
Eee hülye ide is csurrantsál valamit, aktív szereplő vagyok 😀Hanni
aktívan elküldted a topicból 😀