Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Fasznak mentem el tüdőröntgenre.Elbasztam egy órát amíg megkaptam a leletet, aztán az van ráírva, hogy bronchopneumonia.
Hiába, aki sokat kérdez, annak sokat válaszolnak.
Mindegy, ilyen hülyeség miatt nem fogok edzést, meccset kihagyni, mert milyen tüdőgyuszi az, aminek nincs zavaró tünete.
több mint 13 éve
Szücsi
32
Fasza, jó geci a bsz gyakvezerem. TermészetesenBukó lett nekem is..
megbuktam a zhn.tenorx
több mint 13 éve
Fasza, jó geci a bsz gyakvezerem. Természetesenmegbuktam a zhn.
több mint 13 éve
Amugy szamomra elkepeszto modon egy egyszavas bebofoges/parasztsag mar +12nel jar.Ja, én vagyok a 12. Úgy érzem ez egy remekül időzített lényegre törő felvetés, csírájában elfojtja a további mentegetőzést/magyarázkodást. 😀
Ez mi a faszom ? 😀
Fake
Bárcsak 69 maradna a "karmám" örökké... :/
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Straight to the point! 😂Amugy szamomra elkepeszto modon egy egyszavas bebofoges/parasztsag mar +12nel jar.
A fingás meg a folyékony kenyér lebomlásának következménye, de honnan tudod? 😀 Amúgy enyhe másnapos eufória a szokatlan viselkedés oka.gyeek
Ez mi a faszom ? 😀
A fingast meg megertettem a sorszelbol csak nem fogtam fel elsore
h ennek mi koze van az akkor meg azt sem tudtam micsodahoz.
több mint 13 éve
Nekiálltam osztogatni a hüvelykeket, de idegestő kivárni azt az egy percet. Nice one, Fake! 😀osztom. hadd legyen kevesebb ido a +1ek kozott. ugysem szamit semmit.
Kurva vicces erre az eseményre hazatérni, a sörhuzat is kiszállt belőlem.gyeek
de gyeek mi a najsz van es mire jott ki beloled az irdatlan fingas ?Fake
dugunk ?FakeStraight to the point! 😂
A fingás meg a folyékony kenyér lebomlásának következménye, de honnan tudod? 😀 Amúgy enyhe másnapos eufória a szokatlan viselkedés oka.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nekiálltam osztogatni a hüvelykeket, de idegestő kivárni azt az egy percet. Nice one, Fake! 😀osztom. hadd legyen kevesebb ido a +1ek kozott. ugysem szamit semmit.
Kurva vicces erre az eseményre hazatérni, a sörhuzat is kiszállt belőlem.gyeek
de gyeek mi a najsz van es mire jott ki beloled az irdatlan fingas ?
több mint 13 éve
Nekiálltam osztogatni a hüvelykeket, de idegestő kivárni azt az egy percet. Nice one, Fake! 😀Kurva vicces erre az eseményre hazatérni, a sörhuzat is kiszállt belőlem.
több mint 13 éve
Lilla menjél el innen.Hanni😂 😂 😂
lunahold? shovelásó? mennyé innen! 😂
több mint 13 éve
nDRo
1 593
És belegondolva kurvára igaza van 😊ha van rá igény, megnyitom a párkapcsolati/szexuális tanácsadás topikot, onnan már csak 1 lépés, hogy a tévébe is behívjanakHöriBria ki élné magát rajta. Minden hova beírná, hogy dugd meg azt kész 😀FViktor93
több mint 13 éve
draftcountdown fórumon van ilyen. pár éve beleolvastam az első pár oldalba, brutális 😀ha van rá igény, megnyitom a párkapcsolati/szexuális tanácsadás topikot, onnan már csak 1 lépés, hogy a tévébe is behívjanakHöriBria ki élné magát rajta. Minden hova beírná, hogy dugd meg azt kész 😀FViktor93
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
ha van rá igény, megnyitom a párkapcsolati/szexuális tanácsadás topikot, onnan már csak 1 lépés, hogy a tévébe is behívjanakHöriBria ki élné magát rajta. Minden hova beírná, hogy dugd meg azt kész 😀
több mint 13 éve
De nekünk nDRoval megvannak a fogaink 😀HanniAkkor a csajnak nincs 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
salgótarján, utcán elhelyezett elosztók, rézkábelek...még csak most jutottam el odáig, h elolvassam 😀 nagyon nagy vagy haromt, igazi antirasszista 😀 viccelek.. 😊
a kép még nem állt össze mi a gyakori kimaradások oka?haromt
több mint 13 éve
Tudnál adni linket! 😀Már nem itt zajlik, biztosan elkerülte a figyelmed egy korábbi hsz-em.nDRoHát egyik sem annyit elárulhatok. Viszont most bölcsebb lettél volna, ha hallgatsz.nDRoNa, most lelomboztál.......... Nincs amúgy facebook, twitter, msn, meg egy rakás egyéb szar?füligjimmy
több mint 13 éve
.brk
1 890
aranyos volt ez a pár oldal amit visszaolvastam 😀
több mint 13 éve
nDRo
1 593
ha van rá igény, megnyitom a párkapcsolati/szexuális tanácsadás topikot, onnan már csak 1 lépés, hogy a tévébe is behívjanakHörinem kösz
több mint 13 éve
ha van rá igény, megnyitom a párkapcsolati/szexuális tanácsadás topikot, onnan már csak 1 lépés, hogy a tévébe is behívjanak
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Már nem itt zajlik, biztosan elkerülte a figyelmed egy korábbi hsz-em.Na, most lelomboztál.......... Nincs amúgy facebook, twitter, msn, meg egy rakás egyéb szar?füligjimmySzerény véleményem szerint valaki csúnyán megkúrt valakit, vagy megpróbálta, aztán irgalmatlanul felsült. Megtudjuk e valaha az igazságot???????füligjimmyHát egyik sem annyit elárulhatok. Viszont most bölcsebb lettél volna, ha hallgatsz.nDRo
több mint 13 éve
Na, most lelomboztál.......... Nincs amúgy facebook, twitter, msn, meg egy rakás egyéb szar?Szerény véleményem szerint valaki csúnyán megkúrt valakit, vagy megpróbálta, aztán irgalmatlanul felsült. Megtudjuk e valaha az igazságot???????füligjimmyHát egyik sem annyit elárulhatok. Viszont most bölcsebb lettél volna, ha hallgatsz.nDRo
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
nDRo
1 593
Szerény véleményem szerint valaki csúnyán megkúrt valakit, vagy megpróbálta, aztán irgalmatlanul felsült. Megtudjuk e valaha az igazságot???????füligjimmyHát egyik sem annyit elárulhatok. Viszont most bölcsebb lettél volna, ha hallgatsz.
több mint 13 éve
Szerény véleményem szerint valaki csúnyán megkúrt valakit (esetleg többes szám????), vagy megpróbálta, aztán irgalmatlanul felsült. Megtudjuk e valaha az igazságot???????
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
nDRo
1 593
aktívan elküldted a topicból 😀kP-ban, de gyorsan. Drága volt a felszerelés 😀nDRoEee hülye ide is csurrantsál valamit, aktív szereplő vagyok 😀Hanni