NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 14 éve
És részegséget követi általában a másnaposság. Arról nem is beszélve, hogy van az a sörmennyiség amitől be lehet rúgni.ezt részegségnek hívják 😛Hurkahogy lehet csak sörtől másnaposnak lenni? 😛Hurkadélben kiülsz a napra, két sörtől is minden bajod lesz.Höri
több mint 14 éve
ezt részegségnek hívják 😛délben kiülsz a napra, két sörtől is minden bajod lesz.HöriNálam dettó.hogy lehet csak sörtől másnaposnak lenni? 😛Hurka
Csak sör volt az alapanyag.Bazzani
több mint 14 éve
délben kiülsz a napra, két sörtől is minden bajod lesz.hogy lehet csak sörtől másnaposnak lenni? 😛Hurkalehet tegnap/ma kevesebb whiskeyt kellett volna innom....gusztustalanul másnapos vagyok 😀 😐HabiNálam dettó.
több mint 14 éve
Én símán tudok.hogy lehet csak sörtől másnaposnak lenni? 😛Hurkalehet tegnap/ma kevesebb whiskeyt kellett volna innom....gusztustalanul másnapos vagyok 😀 😐HabiNálam dettó.
Így 30 felett már az ivás sem megy annyira...
Mondjuk leginkább kókadt vagyok,de fájt a fejem is.
több mint 14 éve
hogy lehet csak sörtől másnaposnak lenni? 😛lehet tegnap/ma kevesebb whiskeyt kellett volna innom....gusztustalanul másnapos vagyok 😀 😐HabiNálam dettó.
több mint 14 éve
lehet tegnap/ma kevesebb whiskeyt kellett volna innom....gusztustalanul másnapos vagyok 😀 😐HabiNálam dettó.
Csak sör volt az alapanyag.
több mint 14 éve
Román stream...
több mint 14 éve
lehet tegnap/ma kevesebb whiskeyt kellett volna innom....gusztustalanul másnapos vagyok 😀 😐

JT Daniels fan
több mint 14 éve
vasárnapnak csirkehús nélkül megyünk neki, ezzel szerintem mindent elmondtam... A két új főnök az igazi haverkodós kategória, ezért mindenki vezetőnek hiszi magát, és ezért persze nincs semmi elintézve... Heti 100+ pénzért sokat elnéz az ember, de a mai nap is halál lesz, pedig jól indult a hétcoke club... Vendégből nem lett kevesebb, csak a személyzet lett feleakkora, és tavaly sem unatkoztunk... Új vezetőség van, akik bár kurva rendesek, most csinálnak életükben először éttermet, de persze mondhatok nekik bármit, azt hiszik mindent jobban tudnak, be is szoptuk ahogy illikJJgyonyoru musor lehet 😕 "csak" a placc uszik v nagyobb bajok is vannak annal ?
mifele fajta ez a vezetoseg ? a tulaj v az uzletvezeto ? az az okoskodo fasztojas v aki annyira bevan panikolva
h nala maradjon az iranyitas h kicsi reszleteket sem kepes a kezebol kiadni ?Fake

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
coke club... Vendégből nem lett kevesebb, csak a személyzet lett feleakkora, és tavaly sem unatkoztunk... Új vezetőség van, akik bár kurva rendesek, most csinálnak életükben először éttermet, de persze mondhatok nekik bármit, azt hiszik mindent jobban tudnak, be is szoptuk ahogy illikJJgyonyoru musor lehet 😕 "csak" a placc uszik v nagyobb bajok is vannak annal ?
mifele fajta ez a vezetoseg ? a tulaj v az uzletvezeto ? az az okoskodo fasztojas v aki annyira bevan panikolva
h nala maradjon az iranyitas h kicsi reszleteket sem kepes a kezebol kiadni ?
több mint 14 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! sok volt mára! Elnézést, de remélem helyén ereszt a szelep :o
több mint 14 éve
coke club... Vendégből nem lett kevesebb, csak a személyzet lett feleakkora, és tavaly sem unatkoztunk... Új vezetőség van, akik bár kurva rendesek, most csinálnak életükben először éttermet, de persze mondhatok nekik bármit, azt hiszik mindent jobban tudnak, be is szoptuk ahogy illik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
a legdurvább szopás, amit el tudtok képzelniJJTudnék rá egy vicceset írni, de nem tetszene. Mi történt?
több mint 14 éve
a legdurvább szopás, amit el tudtok képzelni

---
több mint 14 éve
a kibaszott kurva száját annak aki képes ellopni egy biciklilámpát
több mint 14 éve
a jó kurva élet, hogy egész nap azt hittem szombat van....Még jó, hogy aránylag időben észrevettem, hogy ma van a szkdöntő
több mint 14 éve
Nem vírus,szerintem a Ciscos szoftverhibára gondolhatsz amit a cég már jó 5 hónapja folyamatosan javít csak nem ér el hozzánk.Gyűlölöm hogy szar a t-home és nincs tv----> képtelen vagyok már itthon tv nélkül elaludniJayBnekünk is csak az egyiken van, t-homenál azt mondták vmi vírus. náájszkristof
több mint 14 éve
kurva álmatlanság...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gyűlölöm hogy szar a t-home és nincs tv----> képtelen vagyok már itthon tv nélkül elaludniJayBnekünk is csak az egyiken van, t-homenál azt mondták vmi vírus. náájsz
több mint 14 éve
Gyűlölöm hogy szar a t-home és nincs tv----> képtelen vagyok már itthon tv nélkül elaludni
több mint 14 éve
Faszom, hogy pont akkor jön a Roma, amikor Ozorán leszek... Így kénytelen leszek kihagyni Tottiékat. 😕

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!