Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 150 — #NoStress
Innen iróniának tűnt. Dehát uborkaszezon van, kevesebb a téma, több az eszkimó...

A "segíteni másokat" témához annyit fűznék hozzá, hogy addig szeret sok ember "segíteni" amíg neki semmibe se kerül. Se pénzbe, se időbe, se utánajárásba, se agymunkába, se hasonlókba. Egy klikkelés belefér, ehhez egy regisztrálás strapás. Nekem is, nem tagadom.
A legdurvábban azonban itt mutatkozik meg a dolog:
"Egy nonprofit kiadványban nemrég ismertetett értékelés szerint az elmúlt évben az adófizetők közel 40 %-a rendelkezett csupán adója 1 %-áról. 2006-ban mintegy 26,1 milliárd forintot kaphattak volna a civil és egyéb jótékony non-profit szervezetek a személyi jövedelemadó 1 %-ából. Azonban a gyér rendelkezési hajlandóság miatt éves szinten több milliárd forint maradt bent a költségvetésben. Ez az összeg becslések szerint akár 5 milliárd forintra is rúghatott. Az állami költségvetés szemszögéből "jól jött" ez az óriási összeg, - bizonyára megépülhetett belőle néhány kilométer autópálya -, miközben állami közfeladatot ellátó alapítványok, egyesületek ill. azok által fenntartott intézmények kerültek az ellehetetlenülés szélére / nem tudják fizetni a közüzemi díjakat, a telefonszámlát, nem tudnak programokat szervezni az érintettek számára, stb./ "

És:
http://nonprofit.hu/?q=content/magyarok-felét-nem-érdekli-az-egy-százalék

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
és egy ilyenre mit kommenteljen az ember? majd visszahozzuk a lájk gombot, sőt mellé bevezetjük a "sajnálom", "köszönöm", "egyetértek", "sobriszűrő" funkciókat is, és akkor mindenki kifejezheti magát úgy, ahogy kellJJ
Legalább annyit, hogy elolvastam a kisfiú történetét...
Mert arra áradnak a visszajelzések, hogy szavazz a facebook-on az xy hozzátartozóm képére, hogy nyerjenek valami szart, de ha nagyobb volumenű összefogásra, segítségre van szükség, akkor mindenki hallgat.
A funkció felvetésed, pedig egyenesen undorító a téma ismeretében.catattack
+1
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Make Love-ban én is a figyelmetekbe ajánlottam egy gyűjtést egy májbeteg kisfiúnak, de senki nem kommentelt. Szerintem itt sem jobb a helyzet!catattack
Mint mondtam nem zavar, ha valaki nem támogatja az ilyeneket, nem tisztem megítélni ki teheti meg és ki nem, vagy akármi. De beleszemetelni egy gyűjtőládába szerintem kicsit más tészta.fetomy
Ne csodálkozz, ez MO.. Ellenben külföldön szinte tele van...Miért?
több mint 14 éve
catattack 3 520
és egy ilyenre mit kommenteljen az ember? majd visszahozzuk a lájk gombot, sőt mellé bevezetjük a "sajnálom", "köszönöm", "egyetértek", "sobriszűrő" funkciókat is, és akkor mindenki kifejezheti magát úgy, ahogy kellJJ
Legalább annyit, hogy elolvastam a kisfiú történetét...
Mert arra áradnak a visszajelzések, hogy szavazz a facebook-on az xy hozzátartozóm képére, hogy nyerjenek valami szart, de ha nagyobb volumenű összefogásra, segítségre van szükség, akkor mindenki hallgat.
A funkció felvetésed, pedig egyenesen undorító a téma ismeretében.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A Make Love-ban én is a figyelmetekbe ajánlottam egy gyűjtést egy májbeteg kisfiúnak, de senki nem kommentelt. Szerintem itt sem jobb a helyzet!catattack
Mint mondtam nem zavar, ha valaki nem támogatja az ilyeneket, nem tisztem megítélni ki teheti meg és ki nem, vagy akármi. De beleszemetelni egy gyűjtőládába szerintem kicsit más tészta.
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 854 — no es importante
Más: teljesen megértem, hogy valakit nem hat meg egy fogyatékosok kommunikációját segítő alapítvány, és teljesen megértem, hogy sokan azt hiszik kamu. De hogy egy gyógyszertárban elhelyezett ilyen urnában nulla forint, ellenben több sorszám, szórólap és egyéb papírszemét van beletuszkolva az kurvára no comment...fetomy
és egy ilyenre mit kommenteljen az ember? majd visszahozzuk a lájk gombot, sőt mellé bevezetjük a "sajnálom", "köszönöm", "egyetértek", "sobriszűrő" funkciókat is, és akkor mindenki kifejezheti magát úgy, ahogy kell

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
catattack 3 520
Más: teljesen megértem, hogy valakit nem hat meg egy fogyatékosok kommunikációját segítő alapítvány, és teljesen megértem, hogy sokan azt hiszik kamu. De hogy egy gyógyszertárban elhelyezett ilyen urnában nulla forint, ellenben több sorszám, szórólap és egyéb papírszemét van beletuszkolva az kurvára no comment...fetomy
A Make Love-ban én is a figyelmetekbe ajánlottam egy gyűjtést egy májbeteg kisfiúnak, de senki nem kommentelt. Szerintem itt sem jobb a helyzet!
több mint 14 éve
A Volvót hengerfelyesre hajtottam mondjuk. Papám Rönója meg amúgy is szar volt, én meg adtam neki szépen, annak is kellett egy nagygenerál. De amúgy abszolút normális módon vezetek, csak hajlamosak elromlani az autók alattam.szaba
Persze, én is elgázoltam már 6 embert, 5 autót vágtam totálkárra, 142szer büntettek meg de egyébként teljesen jól vezetek 😀
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 280
Az a jó, ami olcsó és nem is kell sokat költeni rá. Suzuki Swift!catattack
Amúgy adom, a régi SSwift überkirály autó. Az az egyetlen, amit nem sikerült tönkre vernem (egy törést kivéve, de az nem az én hibámból volt, és ráadásul nem is saját autó.)szaba
Az egyetlen amit nem sikerült tönkre verned, csak egyszer megtörni? (Gondolom megsérült, mikor dobbantottál vele a medencébe 😛) De a lényeg, hogy te mifaszt csinálsz a kocsikkal? 😀 És ezek után még beengednek ülni egy A6-ba?
fetomy
A Volvót hengerfelyesre hajtottam mondjuk. Papám Rönója meg amúgy is szar volt, én meg adtam neki szépen, annak is kellett egy nagygenerál. De amúgy abszolút normális módon vezetek, csak hajlamosak elromlani az autók alattam.
több mint 14 éve
Amúgy adom, a régi SSwift überkirály autó. Az az egyetlen, amit nem sikerült tönkre vernem (egy törést kivéve, de az nem az én hibámból volt, és ráadásul nem is saját autó.)szaba
Az egyetlen amit nem sikerült tönkre verned, csak egyszer megtörni? (Gondolom megsérült, mikor dobbantottál vele a medencébe 😛) De a lényeg, hogy te mifaszt csinálsz a kocsikkal? 😀 És ezek után még beengednek ülni egy A6-ba?

Egyébként nekem egy régi buzuki szfift verdám van -legalábbis a nevemen-, de amúgy meg Hondánk van. Viszont a buzuki a legkirályabb. Alig eszik valami benzint, a világ végére elmegyek vele egy ezresért 😀 Ezelőtt Citroen Xsarank volt az is az én nevemen, de hát nyilván családilag. Na azt nagyon bírtam 😊

JayB: A mazda mindig is elérhető-álomautóm lesz 😊 Leginkább a 6-os mondjuk, de egyébként is bírom őket 😊

Más: teljesen megértem, hogy valakit nem hat meg egy fogyatékosok kommunikációját segítő alapítvány, és teljesen megértem, hogy sokan azt hiszik kamu. De hogy egy gyógyszertárban elhelyezett ilyen urnában nulla forint, ellenben több sorszám, szórólap és egyéb papírszemét van beletuszkolva az kurvára no comment...
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 886
Mazda 323 F, ár érték arányban tuti dobogós 😛
több mint 14 éve
Az volt a kérdés, hogy kié a legjobb autó, nem pedig, hogy kinek az apjának!
Amúgy én vagyok a győztes: Porsche 911 Carrera

(bár a szomszéd nevén van)catattack
Jó, hát így az én szomszédom nevén is van egy 750-es BMW 😛 Amúgy nem vagyok autóbuzi, de szeretem a jó gépeket, ennyi az egész. Az, hogy rendelkezésre is áll egy, az már ajándék.
több mint 14 éve
catattack 3 520
Az volt a kérdés, hogy kié a legjobb autó, nem pedig, hogy kinek az apjának!
Amúgy én vagyok a győztes: Porsche 911 Carrera

(bár a szomszéd nevén van)
több mint 14 éve
Basszus Szaba, nekem legalább a nevemen van... Már megijedtem, hogy lekörözöl 😀 😛JC6
Azt miből, a 0 Ft-os sportolói fizetésemből? 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Basszus Szaba, nekem legalább a nevemen van... Már megijedtem, hogy lekörözöl 😀 😛
több mint 14 éve
Amúgy adom, a régi SSwift überkirály autó. Az az egyetlen, amit nem sikerült tönkre vernem (egy törést kivéve, de az nem az én hibámból volt, és ráadásul nem is saját autó.)

JC6: nem én vagyok bodzaszedő, hanem apám 😀 szerk: és of course, nincs a nevem az autó (bár ua. a nevem, mint a tulajé 😛)
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 150 — #NoStress
Sobri, neked milyen van? Az a legjobb 😀JC6
Belvárosban lakok, amikor ideköltöztem, rá 3 hónappal eladtam a kocsim, lehetetlen volt parkolni, volt, hogy este 8-kor 40-50 perceket köröztem, majd letettem 5 utcával odébb, igaz, elötte 14 éven át volt mindig, de nem haltam bele, hogy 6 éve meg nincs.
Most szépen, komótosan elsétálok oda, ahol dolgom van, ha messzebb, akkor taxi, ha még messzebb, akkor meg kölcsönautó.
Szóval nekem bármilyen lehet, tényleg az a legjobb. 😛

több mint 14 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
A6. De amúgy Briának asszem volt/van Chryslerja.szaba
és a Chrysler már jó kocsinak számít szaba? 😀petey
szabánál csak az A6 jó. Látszik nem tud pókerezni, egy A6-t simán dobni kell a picsába 😛fetomy
😀

több mint 14 éve
catattack 3 520
Az a jó, ami olcsó és nem is kell sokat költeni rá. Suzuki Swift!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kié a legjobb kocsi, innen, a fórumról? 😀JC6
A6.szaba
Na menj a fenébe 😀 Te bodzaszedő 😀
több mint 14 éve
és a Chrysler már jó kocsinak számít szaba? 😀petey
szabánál csak az A6 jó. Látszik nem tud pókerezni, egy A6-t simán dobni kell a picsába 😛
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 196 — Csodabogár
és a Chrysler már jó kocsinak számít szaba? 😀

több mint 14 éve
Ajjaj durva felhők gyűlnek a topic fölött... 😊
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Kibaszottul elegem van az olyan szarházi emberekből, akik abban élik ki szórakozásukat, hogy mindenbe belekötnek, mindenkinek beszólnak, csak kötözködnek...Csinált volna az apjuk kissámlit.

No meg mikor a 16-17 éves norvég kiscsaj babakocsit tologat az utcán...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
A6. De amúgy Briának asszem volt/van Chryslerja.