Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Mesélj😊kishaszi
Semmi. Csak pár felvilágosult elme próbált győzködni az ezotéria és az önmegvalósítás erejéről. A szokásos bla-bla, misztikus keleti maszlaggal, meg tantrával, meg chi-fu-val a sifonyból... és aki nem hiszi az hülye. Mert azígyvan 😀!
Alapvetően bárkit meghallgatok, sőt, akár vitázni is leállok (ha éppen van kedvem), de megint rá kellett jönnöm, hogy a hittel és meggyőződéssel nem lehet szembemenni. Nincs az a tudományos tény, ami el ne homályosulna mellette. Én meg nem vagyok senki, hogy pilácsot próbáljak gyújtani bárki fejében 😀 . Úgyhogy; abba a társaságba többé nem járok.

Saját tapasztalat az ezósokkal?

u.i: pont erre jöttem rá, amikor kapcsolgattam ezeket a politikai pártok mögé csoportosult hírcsatorna TVadókat. Azok az emberek szentül hiszik, hogy ugyanarról a dologról az ő látásmódjuk a jó és a többieké hazugság (betelefonálók, "szakértők", újságírók... stb.). Pont; mint a vallás. No meg a "higyj benne pénzügyi szolgáltatások", meg a többi marhaság. A józan ész nem számít; lényeg a hit. 😂 :/ (Basszus. Ez nem is olyan vicces).toxique
Na most a hitet, és bárminemű vallást összekeverni az ezoterikával meg az erikával😀 az némileg hibásnak tűnik számomra. Feltételes mód, mivel igazán én se tudom mi az az ezotéria . . . Olvasni persze olvastam róla ezt-azt, mielőtt vki nekem esik.kishaszi
Igazából nem izgat annyira az ezotéria.
A lényege kb. az, hogy vizionálsz magadnak dolgokat, és ha eléggé vizionálod, az valóra válik. Vagyis hinned kell abban, hogy megvalósul (itt a hit), még akkor is, ha nincs rá esély, vagy ha emberileg lehetetlen (itt a vakbuzgóság). Önképző csoportokba járnak (pénzért), könyveket, DVD-ket adnak-vesznek maguk között (pénzért), tanfolyamokat tartanak (pénzért). Szerintem; ez nagyban hasonlít vmi elfuserált vallásra; különösképpen, hogy különböző keleti vallások (Taoizmus, Budhizmus) elemei keverednek benne (meditatív pack, öngyógyító pack, mindenrejó pack); hivatkoznak a lélekvándorlástól kezdve a thai-chi-val bezárólag mindenre. De nehogy azt hidd, hogy ha eléggé erősen vizionálsz egy Porsche-t, akkor az a garázsodba ácsorog majd (ahhoz be kell fizetni a Porsche-vizionáló csoportba 😀 ), de nem ám! A bevett szöveg: nem vizionálsz elég erősen (nem elég erős a hited, fiam). Mindegy is; ilyen szinten vontam párhuzamot a vallással. Mint egy hithű, bigot kereszténnyel, egy ezóssal se nagyon lehet beszélni a nélkül, hogy szóba ne jönne ez a maszlag. Igazából nem akarok vitát nyitni erről, mert - szerintem - nem éri meg. Csak egy régi ismerősömet és még egy régi ismerős párt veszítettem el/koptatok le emiatt. Nem volt veszekedés, vagy vita. Élőszóban nem vagyok nagy kard-ki-kard vitapartner (ha nem muszáj, jobban szeretem a "mindenki teszi a dolgát" nyugalmat), és nem akarom végighallgatni, hogy a "windows kifagyására van egy 10 000 éves ősi kínai módszer, a win-kung, meditálnod kell és a chi erejével vizionálni a normális működést, és akkor hip-hop, feltámad a windóz" (okés, ez elég vacak példa volt, de kb. ez a szint). Érted? Én nem akarom meggyőzni őket, hogy a "restart" egy gyakorlatban működő és jól bevált módszer (ha az sem, akkor bootDVD és reinstall) a probléma kezelésére; ámde belefáradtam; hogy a vizionáló pozitívkodást hallgassam minden egyes alkalommal, minden témával kapcsolatban, a baráti kör bármilyen felállásában, amiben ők szerepelnek. Erről beszéltem. Felőlem abban hisznek amiben akarnak, de ha egyszerűen nem tudok hinni pl. a windóz pozitív energiával történő újraindításában, akkor hagyjanak meg az én kis nyomoronc világomban, a butaságaimmal, és a kényszerképzeteimmel. Ezt akartam csak mondani...
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ja, Amerikában aztán nagyon sikeresen rettentik el az embereket a bűnözéstől... ott ezerszer rosszabb a helyzet, mint a soft Európában.Jakehomer
Nem kompletten Amerikára értettem, hanem az ilyen Tent City és hasonló helyekre. De persze nem tudom, viszont annyiban jobb, hogy most konkrétan a Tent City-nél maradva, azért nem ugyanaz, legalább pl. a sértettek tudatában, hogy mit is jelent a büntetés, de nemtom, az elég érdekes, ha az pl. nem elég elrettentő.
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
ezeknek nem börtön való, hanem kötél...Szegecs
Mióta vagy te ilyen könyörületes?szaba
- Kést szorítanál a torkához...
- EZT NEM mondtam!!
- Hanem?
- Főbe kéne lőni. Tehát a kettő között van különbség!

haromt: Pont azért, mert szimpatikus, hogy némely helyeken lehet úgy is büntetni, hogy az elrettentsen...fetomy
Ja, Amerikában aztán nagyon sikeresen rettentik el az embereket a bűnözéstől... ott ezerszer rosszabb a helyzet, mint a soft Európában.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Elkövettem azt a hibát, hogy elolvastam a kommenteket az nso-n a legutolsó Nadalos cikknél. Undorító fröcskölődés megy, tisztelet sehol...ha máshol meg tudják oldani a moderálást, akkor ott miért nem?Imitheking
Kikap évente 1x egy GSen ki kell élniük magukat 😀 Ha nyer akkor hiába mondják hogy szar nincsennek igazolva,nah de most...
több mint 13 éve
Igen erre gondoltam én is.Köszönöm.Cowboykarcsi
Ez rendben van. Csak arra mutattam rá, hogy a ragadozóktól nem idegen a fajtárs (vagy akár a falkatárs) nem élelemszerzési célú megölése, mint ahogyan más fajok egyedeit is megölik nem élelemszerzési szándékkal. Ezek a dolgok túlmutatnak az élelemért folyó harcon: legalábbis objektíve nincs köze az "evéskényszerhez". De nem csak a ragadozók, hanem a növényevők egy része, pl a bölények, a vizilovak és az elefántok is megtámadnak és "megölnek" általuk veszélyesnek tartott állatokat. Nem húsevők, és mégis "ölnek". A többiben egyetértünk - bár nem hiszem, hogy egy feketemedve-támadás után maradt tetem látványa vagy pl. a rozsomák élőevős szokása (felhasítja a mozgásképtelenné tett zsákmány hasfalát, és szerencsétlen még él, amikor elkezdi kienni a belsőségeket) "humánusabb" lenne.
Értem, mit akartok mondani (az állatok nem alázzák-gyalázzák meg az "áldozatokat" - mondjuk ezt egy antiloptól kellene megkérdezni 😀 ), de azért a természetnek is vannak nagyon kemény dolgai, olyan "lényegében felesleges, nem élelmiszerszerző" killek, amik feladják a leckét az ember gyomrának (pl a hollók :cool: ). Adott esetben - a végeredményt tekintve - mindegy is, hogy feldarabolnak, vagy szétkap egy barnamedve.toxique
Elbeszélünk egymás mellett.Attól még hogy egy állat nem azért öl meg egy másikat hogy megegye az még ugyan úgy a természet rendje,és semmiképpen sem sorolnám egy kalap alá azokkal amiket mi emberek csinálunk.Nem csak a táplálékért ölés tartozik ide.Az egyik hiéna leöli a másikat oké.Csak hogy hogy ez fajfenntartás,élet ösztön.Oroszlán másik oroszlán kölykét kinyírós példád ugyan ez.Azért öli meg a rivális állat kölykét hogy a saját génjei menjenek tovább.Egyébként ez a élve fogyasztás az oroszlánoknál is jellemző,mivel nagy a verseny a hiénákkal a zsákmányállatokért ezért sokszor egyszerűen nincs idejük megvárni hogy a zsákmány elpusztuljon ezrét kezdik már akkor felvágni és kibelezni amíg még él szerencsétlen.Csakhogy ezt nem azért teszik mert ezt élvezik,mert szeretik végignézni a szenvedő zsákmány agonizálását,mert szexuális kielégülést okoz nekik mások megkínzása,megölése,nem önt el őket a hatalom örítő érzése ha kioltanak egy életet.És azért ez nagyon nem mindegy.Az állatok azért viselkednek így mert ezt diktálja az életben maradásuk,a környezetük a természet.Az embereket - pont azért mert elvileg mi vagyunk a felsőbb faj,értelmes lények - semmi nem kényszeríti erre.Cowboykarcsi
Igaz. Ez a fajta gyilok a mi sajátunk (már akinek).
több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 883
Elkövettem azt a hibát, hogy elolvastam a kommenteket az nso-n a legutolsó Nadalos cikknél. Undorító fröcskölődés megy, tisztelet sehol...ha máshol meg tudják oldani a moderálást, akkor ott miért nem?
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Hmmm... utálom az ezotérikusokat. Beképzelt, tudatlan, bigot szemét pöcsök. Dögöljön az ezotéria! :mad:toxique
Mesélj😊kishaszi
Semmi. Csak pár felvilágosult elme próbált győzködni az ezotéria és az önmegvalósítás erejéről. A szokásos bla-bla, misztikus keleti maszlaggal, meg tantrával, meg chi-fu-val a sifonyból... és aki nem hiszi az hülye. Mert azígyvan 😀!
Alapvetően bárkit meghallgatok, sőt, akár vitázni is leállok (ha éppen van kedvem), de megint rá kellett jönnöm, hogy a hittel és meggyőződéssel nem lehet szembemenni. Nincs az a tudományos tény, ami el ne homályosulna mellette. Én meg nem vagyok senki, hogy pilácsot próbáljak gyújtani bárki fejében 😀 . Úgyhogy; abba a társaságba többé nem járok.

Saját tapasztalat az ezósokkal?

u.i: pont erre jöttem rá, amikor kapcsolgattam ezeket a politikai pártok mögé csoportosult hírcsatorna TVadókat. Azok az emberek szentül hiszik, hogy ugyanarról a dologról az ő látásmódjuk a jó és a többieké hazugság (betelefonálók, "szakértők", újságírók... stb.). Pont; mint a vallás. No meg a "higyj benne pénzügyi szolgáltatások", meg a többi marhaság. A józan ész nem számít; lényeg a hit. 😂 :/ (Basszus. Ez nem is olyan vicces).toxique
Na most a hitet, és bárminemű vallást összekeverni az ezoterikával meg az erikával😀 az némileg hibásnak tűnik számomra. Feltételes mód, mivel igazán én se tudom mi az az ezotéria . . . Olvasni persze olvastam róla ezt-azt, mielőtt vki nekem esik.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Karcsi kedvtelésről beszélt, nem az élelemért folyó harcról. Szerintem sincs az embernél állatiasabb állat, gyakran érzem azt, hogy a kutyánkba több emberi jóság és őszinteség szorult mint (jó)pár embertátsunkba. Az emberek gyakran használják az "intelligenciájukat" alantasabb ösztöneik/vágyaik kielégtésére, az állatvilágban max a hollók azok akik néha megtréfálják egy másik társukat, de az sem végződik az egyed megerőszakolásában, megkínzásában, megölésében majd feldarabolásában és elfogyasztásában.gyeek
Ez rendben van. Csak arra mutattam rá, hogy a ragadozóktól nem idegen a fajtárs (vagy akár a falkatárs) nem élelemszerzési célú megölése, mint ahogyan más fajok egyedeit is megölik nem élelemszerzési szándékkal. Ezek a dolgok túlmutatnak az élelemért folyó harcon: legalábbis objektíve nincs köze az "evéskényszerhez". De nem csak a ragadozók, hanem a növényevők egy része, pl a bölények, a vizilovak és az elefántok is megtámadnak és "megölnek" általuk veszélyesnek tartott állatokat. Nem húsevők, és mégis "ölnek". A többiben egyetértünk - bár nem hiszem, hogy egy feketemedve-támadás után maradt tetem látványa vagy pl. a rozsomák élőevős szokása (felhasítja a mozgásképtelenné tett zsákmány hasfalát, és szerencsétlen még él, amikor elkezdi kienni a belsőségeket) "humánusabb" lenne.
Értem, mit akartok mondani (az állatok nem alázzák-gyalázzák meg az "áldozatokat" - mondjuk ezt egy antiloptól kellene megkérdezni 😀 ), de azért a természetnek is vannak nagyon kemény dolgai, olyan "lényegében felesleges, nem élelmiszerszerző" killek, amik feladják a leckét az ember gyomrának (pl a hollók :cool: ). Adott esetben - a végeredményt tekintve - mindegy is, hogy feldarabolnak, vagy szétkap egy barnamedve.toxique
Elbeszélünk egymás mellett.Attól még hogy egy állat nem azért öl meg egy másikat hogy megegye az még ugyan úgy a természet rendje,és semmiképpen sem sorolnám egy kalap alá azokkal amiket mi emberek csinálunk.Nem csak a táplálékért ölés tartozik ide.Az egyik hiéna leöli a másikat oké.Csak hogy hogy ez fajfenntartás,élet ösztön.Oroszlán másik oroszlán kölykét kinyírós példád ugyan ez.Azért öli meg a rivális állat kölykét hogy a saját génjei menjenek tovább.Egyébként ez a élve fogyasztás az oroszlánoknál is jellemző,mivel nagy a verseny a hiénákkal a zsákmányállatokért ezért sokszor egyszerűen nincs idejük megvárni hogy a zsákmány elpusztuljon ezrét kezdik már akkor felvágni és kibelezni amíg még él szerencsétlen.Csakhogy ezt nem azért teszik mert ezt élvezik,mert szeretik végignézni a szenvedő zsákmány agonizálását,mert szexuális kielégülést okoz nekik mások megkínzása,megölése,nem önt el őket a hatalom örítő érzése ha kioltanak egy életet.És azért ez nagyon nem mindegy.Az állatok azért viselkednek így mert ezt diktálja az életben maradásuk,a környezetük a természet.Az embereket - pont azért mert elvileg mi vagyunk a felsőbb faj,értelmes lények - semmi nem kényszeríti erre.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
1 kicsit szűkre szabták az újpesti életműdíj esélyeseinek körét 😂

. Az előterjesztés nagyon szűkre szabta a díjra javasolható személyek körét, a jelölt csak az Újpesten legalább tíz éven át polgármesteri tisztséget betöltő, élő személy lehet.
Dzsokijuing
De legalább nem lehet évente kiosztani! 😊

több mint 13 éve
😀 Nagy pacifista szöveg. Miből gondolod?
Olvastad a Brehm Állatok világát? Jó, okés, az régies; de pl. nézel elég NatGeo-t 😀 ? Megesik, hogy az egyik oroszlánfalka szemrebbenés nélkül lemészárolja a másikat a terület vadállományáért. Fajon belül van, nemde? Nem eszik meg a fajtársukat, hanem "kedvtelésből" ölik le őket (a besorolásod szerint). Vagy a hiénafalkán belüli hatalmi harcok többségének halál a vége. Saját faj, saját falka, és nem éhségből "ölnek". Vagy a juhászkutyád, ha begőzöl, szétkapja a szomszéd pincsijét - terrorizmus. A mi schnaunk pl. írtotta a macskákat, de: nem ette meg őket (a pszidhopata gyilkos 😀 ). A ragadozók kinyírják egymás kölykeit, hogy több vad jusson a saját fajának. Okés, az utóbbiak fajok közötti "killek". Az állatok vadállományért, lényegében húsért ölnek nem zsákmányállatot, mivel nem pénzért vásárolnak a Tescoban. Az ember pénzért öl, mert nem neki kell levadászni a marhát prérin, hanem megkapja pénzért, készen. Ha a sztyeppén, vagy a tajgán is pénzért adnák a húst az állatoknak, akkor a tigris is kizsebelné a falusiakat, nem pedig leharapná a fejüket :cool: . Szerintem.toxique
Karcsi kedvtelésről beszélt, nem az élelemért folyó harcról. Szerintem sincs az embernél állatiasabb állat, gyakran érzem azt, hogy a kutyánkba több emberi jóság és őszinteség szorult mint (jó)pár embertátsunkba. Az emberek gyakran használják az "intelligenciájukat" alantasabb ösztöneik/vágyaik kielégtésére, az állatvilágban max a hollók azok akik néha megtréfálják egy másik társukat, de az sem végződik az egyed megerőszakolásában, megkínzásában, megölésében majd feldarabolásában és elfogyasztásában.gyeek
Értem, mit akartok mondani (az állatok nem alázzák-gyalázzák meg az "áldozatokat" - mondjuk ezt egy antiloptól kellene megkérdezni 😀 ), de azért a természetnek is vannak nagyon kemény dolgai, olyan "lényegében felesleges, nem élelmiszerszerző" killek, amik feladják a leckét az ember gyomrának (pl a hollók :cool: ). Adott esetben - a végeredményt tekintve - mindegy is, hogy feldarabolnak, vagy szétkap egy barnamedve.
több mint 13 éve
Az ember sajátja hogy fajtásait öli szórakozásból,kedvtelésből,ezt egyik másik állatfaj sem teszi.Cowboykarcsi
Olvastad a Brehm Állatok világát? Jó, okés, az régies; de pl. nézel elég NatGeo-t 😀 ? Megesik, hogy az egyik oroszlánfalka szemrebbenés nélkül lemészárolja a másikat a terület vadállományáért. Fajon belül van, nemde? Nem eszik meg a fajtársukat, hanem "kedvtelésből" ölik le őket (a besorolásod szerint). Vagy a hiénafalkán belüli hatalmi harcok többségének halál a vége. Saját faj, saját falka, és nem éhségből "ölnek". Vagy a juhászkutyád, ha begőzöl, szétkapja a szomszéd pincsijét - terrorizmus. A mi schnaunk pl. írtotta a macskákat, de: nem ette meg őket (a pszidhopata gyilkos 😀 ). A ragadozók kinyírják egymás kölykeit, hogy több vad jusson a saját fajának. Okés, az utóbbiak fajok közötti "killek". Az állatok vadállományért, lényegében húsért ölnek nem zsákmányállatot, mivel nem pénzért vásárolnak a Tescoban. Az ember pénzért öl, mert nem neki kell levadászni a marhát prérin, hanem megkapja pénzért, készen. Ha a sztyeppén, vagy a tajgán is pénzért adnák a húst az állatoknak, akkor a tigris is kizsebelné a falusiakat, nem pedig leharapná a fejüket :cool: . Szerintem.toxique
Igen erre gondoltam én is.Köszönöm.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Az ember sajátja hogy fajtásait öli szórakozásból,kedvtelésből,ezt egyik másik állatfaj sem teszi.Cowboykarcsi
Karcsi kedvtelésről beszélt, nem az élelemért folyó harcról. Szerintem sincs az embernél állatiasabb állat, gyakran érzem azt, hogy a kutyánkba több emberi jóság és őszinteség szorult mint (jó)pár embertátsunkba. Az emberek gyakran használják az "intelligenciájukat" alantasabb ösztöneik/vágyaik kielégtésére, az állatvilágban max a hollók azok akik néha megtréfálják egy másik társukat, de az sem végződik az egyed megerőszakolásában, megkínzásában, megölésében majd feldarabolásában és elfogyasztásában.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Olvastad a Brehm Állatok világát? Jó, okés, az régies; de pl. nézel elég NatGeo-t 😀 ? Megesik, hogy az egyik oroszlánfalka szemrebbenés nélkül lemészárolja a másikat a terület vadállományáért. Fajon belül van, nemde? Nem eszik meg a fajtársukat, hanem "kedvtelésből" ölik le őket (a besorolásod szerint). Vagy a hiénafalkán belüli hatalmi harcok többségének halál a vége. Saját faj, saját falka, és nem éhségből "ölnek". Vagy a juhászkutyád, ha begőzöl, szétkapja a szomszéd pincsijét - terrorizmus. A mi schnaunk pl. írtotta a macskákat, de: nem ette meg őket (a pszidhopata gyilkos 😀 ). A ragadozók kinyírják egymás kölykeit, hogy több vad jusson a saját fajának. Okés, az utóbbiak fajok közötti "killek". Az állatok vadállományért, lényegében húsért ölnek nem zsákmányállatot, mivel nem pénzért vásárolnak a Tescoban. Az ember pénzért öl, mert nem neki kell levadászni a marhát prérin, hanem megkapja pénzért, készen. Ha a sztyeppén, vagy a tajgán is pénzért adnák a húst az állatoknak, akkor a tigris is kizsebelné a falusiakat, nem pedig leharapná a fejüket :cool: . Szerintem.
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
Cowboykarcsi & haromt: Nem úgy összességében gondoltam a halálbüntire, hanem amit írnak a cikkben is hogy 2005ig volt gyerek halálbüntetés.Hanni
Egyébként van ahol tényleg nincs elég hóhér:
http://www.hrportal.hu/c/erettsegizett-hoher-kerestetik-szakmai-gyakorlat-nem-szukseges-20100416.html

több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
2. őszintén ki a faszt érdekel hogy egy ilyen kis fasz gyerek megrohad a sitten? ha 13 évesen megmered ezt tenni akkor meg is érdemled a tényleges életfogytiglant.haromt
Halálbüntit sem az emberi jogok miatt törölték el, hanem nem találtak hóhért aki végrehajtotta szerintem...Hanni
Már megbocsáss de szerintem ez nagyon naiv dolog ezt hinni,ez lenne kb a legkisebb probléma.El hiszed hogy ha hiredetést tennének fel a z újságban hogy hóhért keresnek már ma jelentkeznének emberek,önként és dalolva ebben biztos vagyok.Az ember sajátja hogy fajtásait öli szórakozásból,kedvtelésből,ezt egyik másik állatfaj sem teszi.Cowboykarcsi
Érdekes, hogy Magyarországon a hóhéri szakmát is nagyon gyakran cigányok űzték, különösen Erdélyben. Lévén ez jól fizető munka volt, de hogy úgy mondjam a társadalmi megbecsülése nem volt túl magas. Gyakran erőszakos halált haltak a hóhérok is pl maguk is követtek el bűncselekményeket, vagy bosszúból ölték meg őket, de előfordult az is, hogy egy másik ember azért tette el láb alól a hóhért, hogy megszerezze a munkáját 😊 .
Sokszor a hóhér mesterség apáról-fiúra szállt és hóhér dinasztiák alkultak ki. Leghíresebb/hírhedtebb dinaszia a Sanson volt Franciaországban. Ők több generáción keresztül végezték ezt a munkát, pl a francia forradalom alatt elég elfoglalt volt a család Párizsban és vidéken is.

több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights
1 kicsit szűkre szabták az újpesti életműdíj esélyeseinek körét 😂

Derce Tamás volt kerületvezető legalább havi 350 ezer forintot kap haláláig az újpesti önkormányzattól, ha neki adományozzák a testület új életműdíját.

A IV. kerületi önkormányzat a csütörtöki testületi ülésen dönt Wintermantel Zsolt polgármester előterjesztéséről, amely azt javasolja, hogy Újpest önkormányzata alapítsa meg a Semsey Aladár Újpesti Életműdíjat. Az előterjesztés nagyon szűkre szabta a díjra javasolható személyek körét, a jelölt csak az Újpesten legalább tíz éven át polgármesteri tisztséget betöltő, élő személy lehet.

Segíts a Fidesznek, a Fidesz is megsegít.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Cowboykarcsi & haromt: Nem úgy összességében gondoltam a halálbüntire, hanem amit írnak a cikkben is hogy 2005ig volt gyerek halálbüntetés.
több mint 13 éve
2. őszintén ki a faszt érdekel hogy egy ilyen kis fasz gyerek megrohad a sitten? ha 13 évesen megmered ezt tenni akkor meg is érdemled a tényleges életfogytiglant.haromt
Halálbüntit sem az emberi jogok miatt törölték el, hanem nem találtak hóhért aki végrehajtotta szerintem...Hanni
Már megbocsáss de szerintem ez nagyon naiv dolog ezt hinni,ez lenne kb a legkisebb probléma.El hiszed hogy ha hiredetést tennének fel a z újságban hogy hóhért keresnek már ma jelentkeznének emberek,önként és dalolva ebben biztos vagyok.Az ember sajátja hogy fajtásait öli szórakozásból,kedvtelésből,ezt egyik másik állatfaj sem teszi.

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Palotai a tragédiáról, és egyáltalán az uralkodó állapotokról:
http://quart.hu/cikk.php?id=5873

érdemes elolvasni, nagyon érdekes dolgokat mond

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ezen ne múljon. szivesen leszek az új magyar Dr.Kotász.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 551
- EZT NEM mondtam!!
- Hanem?

haromt: Pont azért, mert szimpatikus, hogy némely helyeken lehet úgy is büntetni, hogy az elrettentsen...fetomy
Meg el kéne altatni, mert veszett 😀 Mónika is kezdett már félni.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Halálbüntit sem az emberi jogok miatt törölték el, hanem nem találtak hóhért aki végrehajtotta szerintem...
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
- EZT NEM mondtam!!
- Hanem?

haromt: Pont azért, mert szimpatikus, hogy némely helyeken lehet úgy is büntetni, hogy az elrettentsen...
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 551
Mióta vagy te ilyen könyörületes?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Skandináv bűnözők bántalmaztak brutálisan egy idős nőt

Ez pedig jó példa arra, hogy az amerikaiak helyenként kegyetlenül büntetik a bűnözőket..

fetomy
1. NINCS. Ők csak a többségi társadalom rasszizmusának áldozatai. A megvert öreg nő pedig a helyi gárda vezetője volt. Csupán félelemből verték meg. Legyél toleránsabb

2. őszintén ki a faszt érdekel hogy egy ilyen kis fasz gyerek megrohad a sitten? ha 13 évesen megmered ezt tenni akkor meg is érdemled a tényleges életfogytiglant.