Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Hmmm... utálom az ezotérikusokat. Beképzelt, tudatlan, bigot szemét pöcsök. Dögöljön az ezotéria! :mad:toxiqueMesélj😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Ennek függvényében kérdezem: miért nem?Sobri JóskaUtolsó nap sokkal jobban tudok az anyagra koncentrálni kevésbé kalandozik el a figyelmem.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Én is utolsó nap szoktam igazán tanulni, és általában éjjel nem alszom. Friss tudás, reggel elsőnek megyek vizsgázni, délután már azt se tudom mit húztam.
több mint 13 éve
Én ilyen tanulmányi dolgokba nem szoktam beleírni, mivel ezek nekem már lassan másfél évtizede a süllyesztőbe távoztak, de azt nem tudom megállni, hogy ne kérdezzem meg, hogy a vizsga elött 1 nappal már nem tökmindegy?!Mondjuk az pl. rám egyáltalán nem igaz, hogy amit most nem tudok, azt érdemben nem tanulom meg holnapig. Általában én utolsó nap szoktam tanulni. És most eltekintve attól, hogy valahol ez nem elég, a tudás szempontjából igenis sokkal többet tudok 1 nap után is. Mondjuk szerencsés vagyok, mert egy olvasás után is sok rámragad, ha érdekel a téma.
Amit most tudsz, azt holnap is tudni fogod, és nem nehéz felmérni, hogy az elég e a ketteshez.
Amit meg most nem tudsz, azt érdemben holnapig már úgyse fogod megtanulni, tehát nyugodtan nézheted a meccset, max kissé álmosan mész vizsgázni, majd délután kialszod magad.
Legalábbis én annakidején az utolsó nap már sosem izgattam magam. 100%-os találati aránnyal olyankor már tudtam, hogy átmegyek, vagy sem.Sobri Jóska
Álmosan menni vizsgázni pedig egyáltalán nem mindegy, mert álmosan (főleg ha rendesen álmos vagy) az agyad közel sem működik úgy, mint egyébként. Legalábbis általánosságban az emberre az igaz, hogy álmosan romlik a koncentráció, és "tompul" az agy.
szerk.: De speciel abban igaza van rajnának, hogy 1-2 óra alvás egyáltalán nem jobb, mint a semennyi, sőt, ha az ember átesik a holtponton, akkor sokkal jobb a nem alvás. (De én konkrétan az a baj, hogy olyankor ha elkezdek a sulipadban irogatni, stb... 10 perc után kb. ráalszok a lapra 😛)
több mint 13 éve
Ha nem alszol, az szerintem sokkal jobb, mint pár óra alvás. Egy korai írásbelire egyszerűen értelmetlen (nekem) aludni, persze ha valami későbbi vizsga van vagy szóbeli akkor lehet róla szó, bár én idén azokat is skippeltem.
több mint 13 éve
Rohadtul nem mindegy hogy kipihenten mész be vizsgázni vagy 1-2 óra alvással 😊A beírásom második fele valahogy lemaradt. 😊Én ilyen tanulmányi dolgokba nem szoktam beleírni, mivel ezek nekem már lassan másfél évtizede a süllyesztőbe távoztak, de azt nem tudom megállni, hogy ne kérdezzem meg, hogy a vizsga elött 1 nappal már nem tökmindegy?!Nekem pl. rohadtul nem.empty taxi
Sobri Jóska
Amit most tudsz, azt holnap is tudni fogod, és nem nehéz felmérni, hogy az elég e a ketteshez.Ennek függvényében kérdezem: miért nem?Sobri Jóska
Amit meg most nem tudsz, azt érdemben holnapig már úgyse fogod megtanulni, tehát nyugodtan nézheted a meccset, max kissé álmosan mész vizsgázni, majd délután kialszod magad.
Legalábbis én annakidején az utolsó nap már sosem izgattam magam. 100%-os találati aránnyal olyankor már tudtam, hogy átmegyek, vagy sem.Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hmmm... utálom az ezotérikusokat. Beképzelt, tudatlan, bigot szemét pöcsök. Dögöljön az ezotéria! :mad:
több mint 13 éve
A beírásom második fele valahogy lemaradt. 😊Én ilyen tanulmányi dolgokba nem szoktam beleírni, mivel ezek nekem már lassan másfél évtizede a süllyesztőbe távoztak, de azt nem tudom megállni, hogy ne kérdezzem meg, hogy a vizsga elött 1 nappal már nem tökmindegy?!Nekem pl. rohadtul nem.empty taxi
Sobri Jóska
Amit most tudsz, azt holnap is tudni fogod, és nem nehéz felmérni, hogy az elég e a ketteshez.Ennek függvényében kérdezem: miért nem?
több mint 13 éve
Én ilyen tanulmányi dolgokba nem szoktam beleírni, mivel ezek nekem már lassan másfél évtizede a süllyesztőbe távoztak, de azt nem tudom megállni, hogy ne kérdezzem meg, hogy a vizsga elött 1 nappal már nem tökmindegy?!Nekem pl. rohadtul nem.
Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
A te dolgod. De vedd számításban a "ki-kinek-a-kicsodája/micsodája" játékot is. Az a világ közepe 😂Egyetértek. A nagy igazságkereső jogharcosok/lázadók csak az ami sorozatokban/filmekben hősök. Az életben lúzerek. Ha olyannal szórakozol, akivel nem kéne, egy életre hazavághatod magad... mondjuk én nem ismerem a helyzeted. Csak ésszel.toxiqueja, fölöslegesen nem fogok harcolni. de ez általános probléma ennél a tárgynál, szóval nem magányos harcos leszek 😀
és nem valami fejes a csávó, max tanársegédSzobi22
több mint 13 éve
Egyetértek. A nagy igazságkereső jogharcosok/lázadók csak az ami sorozatokban/filmekben hősök. Az életben lúzerek. Ha olyannal szórakozol, akivel nem kéne, egy életre hazavághatod magad... mondjuk én nem ismerem a helyzeted. Csak ésszel.toxiqueja, fölöslegesen nem fogok harcolni. de ez általános probléma ennél a tárgynál, szóval nem magányos harcos leszek 😀
és nem valami fejes a csávó, max tanársegéd
több mint 13 éve
Egyetértek. A nagy igazságkereső jogharcosok/lázadók csak az ami sorozatokban/filmekben hősök. Az életben lúzerek. Ha olyannal szórakozol, akivel nem kéne, egy életre hazavághatod magad... mondjuk én nem ismerem a helyzeted. Csak ésszel.Megtekintést kötelező biztosítaniuk előbb vagy utóbb, ha nagyon érdekel, rinyálj sokáig.RajnaTedd ezt főleg akkor, ha egyetemi pályafutásod alatt már nem lesz közöd ahhoz a tanszékhez/tanárhoz többet...somoskovig
több mint 13 éve
Megtekintést kötelező biztosítaniuk előbb vagy utóbb, ha nagyon érdekel, rinyálj sokáig.RajnaTedd ezt főleg akkor, ha egyetemi pályafutásod alatt már nem lesz közöd ahhoz a tanszékhez/tanárhoz többet...
több mint 13 éve
Megtekintést kötelező biztosítaniuk előbb vagy utóbb, ha nagyon érdekel, rinyálj sokáig.Rajnajaja, vágom, hogy kötelező. azon vagyok, írtam ennek a fasznak csak voltak már ezzel így sokan, és senkinek nem válaszolt+péntektől meg én nem vagyok itthon, és ösztöndíj miatt eléggé nem mindegy, hogy 2 v 5..
több mint 13 éve
Megtekintést kötelező biztosítaniuk előbb vagy utóbb, ha nagyon érdekel, rinyálj sokáig.
több mint 13 éve
A mocskos kurva anyját a környezetgazdaságtan tanszéknek.Múlt hétfőn írtam egy vizsgát kb 4-5-ösre. Péntek esti beírás neptunban: elégséges. Amúgy eredmény sehol. Levlistán is írták, hogy teljesen random osztályoznak. Ma felhívtam a tanszéket, hogy megnézném én azt a dolgozatot. A válasz: akinél írtuk, külföldön van a héten, sajnos így ez nem lehetséges.
Elmennek a picsába.
több mint 13 éve
Thx a válaszokat!Úgy gondoltam, hogy a .docot csak arra értette, hogy Word dokumentum 😀tenorxNem lehet, hogy a cégnél új Office van, otthon meg régi? Mert akkor 97-2003 kompatibilisen kell menteni.tenorxAkkor .docx lenne a kiterjesztésBlack_Adder
MS Office 2003. Ugyanaz a céges laptop szivatott - újraindítások után is - az ismeretlen formátumos hibaüzenettel, amelyiken a cégnél elkezdtem a melót. Végül is; flashdrive-on átraktam, és megcsináltam a sajátommal; aztán Openoffice-ban pdf-é konvertáltam. Így kikerültem a Mikrószaftot, és befejeztem a melót is. Sajnos nem nyúlhatok bele a céges gépbe, nem rakhattam újra a Word-öt (szivem szerint azt tettem volna). Van olyan megoldás, amit hasonló esetekben megtehetnék egy doku helyrehozásáért, ha - igazából - nem nyúlhatok hozzá a szoftverkörnyezethez? Nem vagyok keményvonalas informatikus...
több mint 13 éve
Steelers... Ha nyernek megint hallgathatjuk Soldadost. :/gerleHallottam azért már rosszabbat is...
több mint 13 éve
A kurva hnapi vizsgám miatt nemlátom ma a meccseket 😕DuffHacsak nem valami kurva fontos vizsga, akkor meccsnézés.
Még anno egy moziéjszaka, meg kis italozás után mentem vizsgázni 8-ra, tehát nem is aludtam 1 percet sem, és 5-öst írtam. Nekem ez sokszor bejött már, utána meg aludtam délelőtt, meg délután. 😛
több mint 13 éve
Én ilyen tanulmányi dolgokba nem szoktam beleírni, mivel ezek nekem már lassan másfél évtizede a süllyesztőbe távoztak, de azt nem tudom megállni, hogy ne kérdezzem meg, hogy a vizsga elött 1 nappal már nem tökmindegy?!A kurva hnapi vizsgám miatt nemlátom ma a meccseket 😕Duffmikor kezdődik, éjjel 1-kor?Höri
Amit most tudsz, azt holnap is tudni fogod, és nem nehéz felmérni, hogy az elég e a ketteshez.
Legalábbis én annakidején az utolsó nap már sosem izgattam magam. 100%-os találati aránnyal olyankor már tudtam, hogy átmegyek, vagy sem.
több mint 13 éve
A kurva hnapi vizsgám miatt nemlátom ma a meccseket 😕Duffmikor kezdődik, éjjel 1-kor?
több mint 13 éve
Ahogy érzed. Én minden vizsfga előtt alszok minimum 3 órát.Nyolcra simán beérsz még fél hármas kezdésű meccsel is. Puhány dolog aludni vizsga előtt 😛RajnaA kurva hnapi vizsgám miatt nemlátom ma a meccseket 😕DuffRészvétem 😕
Én is ezért örültem nagyon a BSZ 2eshez, ha megbukok mehettem volna én is hétfőn 8ra.tenorx
több mint 13 éve
Nyolcra simán beérsz még fél hármas kezdésű meccsel is. Puhány dolog aludni vizsga előtt 😛A kurva hnapi vizsgám miatt nemlátom ma a meccseket 😕DuffRészvétem 😕
Én is ezért örültem nagyon a BSZ 2eshez, ha megbukok mehettem volna én is hétfőn 8ra.tenorx
több mint 13 éve
A kurva hnapi vizsgám miatt nemlátom ma a meccseket 😕DuffRészvétem 😕
Én is ezért örültem nagyon a BSZ 2eshez, ha megbukok mehettem volna én is hétfőn 8ra.