Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Stohl Bucit remélem, ma leültetik. Az ügyvédje tanácsára telekampányolja az iskolákat a drog ellen, az édesanyjával pózol a médiában, a színésztársai meg támogató levelet írnak alá. Mindenki nekiáll az érzelmi húrok pengetésinek, mikor egy büntető tényállás bizonyításának és a büntetés kiszabásának ehhez semmi köze. Megbánta, tiszta lett? Örülök, két év múlva kijön és az élet megy tovább.

Visszaeső bűnelkövető, ennyi. Remélem, marad valamennyi a bíró józanságából.Dzsokijuing
szerinted a társadalom számára melyik hasznosabb ha leülteted 2+ évre vagy ha mondjuk még 3-5 évig eljár ilyen előadásokra (több százra) és megpróbál ezalatt legalább egy embert meggyőzni arról, hogy lehetsz raj azzal h beülsz piásan a verdába, de úgy derékba is törhet az életed mint a picsa. főleg ha még celeb se vagy.gabtsi
amint megkapja a felfüggesztett büntit ez azonnal el lesz felejtve. sokkal hitelesebb lett volna ez a mennyire megbántam és változtam, előadásokat tartok, ha nem lett volna minden egyes "fellépésére" odatrombitálva a média, és a sajtó telesírása, hogy szegény ember blablabla... micsoda érték. plusz az előadásaival letöltendő nélkül kb. annyi üzenetet hordoz, hogy ha celeb vagy te is megúszod.
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 389 — #neverpunt
Császárelőd és a többi szarjankó jobb ügyvédekkel voltak felszerelve, úgy tűnik.Dzsokijuing
Vagy nekik nem volt hasonló bűncselekményük korábban.

több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 245 — Saturday Night Lights
egyrészt börtönből nem megy ki, max a fogházból. másfelől kurvára nem kapott ilyen súlyos büntetést kovácskettőjózsi. se bodnár se a laptopdj nem ült, pedig ott meg is halt a másik fél.gabtsi
Bárándy aszonta tegnap, hogy visszaesőként ez egy középmértékes büntetés, teljesen normális tétel. Császárelőd és a többi szarjankó jobb ügyvédekkel voltak felszerelve, úgy tűnik.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
egyrészt börtönből nem megy ki, max a fogházból. másfelől kurvára nem kapott ilyen súlyos büntetést kovácskettőjózsi. se bodnár se a laptopdj nem ült, pedig ott meg is halt a másik fél.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
A börtönből ugyanúgy tarthat drogprevenciót, meg fonhat kosarat közmunkában meg játszhat János Vitézt a börtönszínházban. De visszaeső KovácskettőJózsinak Nyírbátorból hogyan magyarázod meg, hogy ugyanezért ő sitten csücsül, Buci meg a kutyáját és a kislányát csókolgatja szabadlábon?

A társadalmi hasznosság a bűn és bűnhődés arányosságának és igazságosságának fenntartása.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 150 — #NoStress
Szerintem nem fog Stohl letöltendőt kapni, mivel semmi értelme nem lenne az égvilágon.
Az ő társadalmi hasznossága nagyobb, minthogy két évig ne csináljon semmit.
Valamint nem egy köztörvényes, elszánt bűnöző, csak egy igazi pöcs, aki most kapott észbe. Kicsit későn, de attól nem lesz senkinek jobb ha letöltendőt kap.
Az nem az igazságról, vagy a társadalom szükségleteiről szólna, csak a szűklátókörű bosszúról.
Én felfüggesztettet adnék neki, de legalább 10 évre lógatva a feje fölött, hogy ha még egy ilyen, akkor nincs apelláta, ülnie kell.
Valamint ezer óra közmunka, drogprevenció formájában, ami nem arról szólna, hogy "kell egy jó ügyvéd, és szarni bele az egészbe...", hanem felhasználván előadói képességeit ecsetelje csak, hogy mekkora szarba taszajthatja magát az ember ha piásan/drogosan vezet például.
A károsultakat egyébként kártalanította már nagyrészt.
Egyébként nekem Stohl még sosem volt szimpatikus, se mint műsorvezető, se mint szinkronhang, de még színészként se.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Senki nem mondta, hogy nem örülök az összefogásnak. Annak örülök. Annak nem, amikor valaki csatlakozik egyhez, és akkor felháborodik ha ahhoz nem csatlakoznak mások, miközben ő se csinál semmit, csak oda csatlakozott ilyen-olyan indokból, és azt hiszi már prédikálhat. Azzal meg végképp nincs baj, hogy megemlíti valaki, csak nem hiszem, hogy el kellene várni rá bármiféle reakciót, mikor egy ilyen témára jöhetnek a semmit nem érő "ja elolvastam, sajnálom" jellegű hszek, vagy az "én is segítettem x módon" hszek, amikből szerintem egyikkel sincss előrébb senki. Elolvasta akit érdekelt, cselekedett aki akart/tudott aztán ennyi.

Ki mondta, hogy nem tetszik amit JJ írt? Bakker azt írtam le, hogy egyetértek vele... Elhiszem, hogy neked nem tetszik, de akkor te kopogtassál nála, ne nekem mondjad, mert nem fogok kötekedni vele mikor egyetértünk... És nem kifejezetten csak arról van szó, hogy összegekkel dobálózzunk, de neked szükséged van arra, hogy mindenki jelezze neked, hogy Ő is meg Ő is meg Ő is megmozdult a dologért. Lehet erőszakosan, elvárásokkal teli segítséget kérni és keresni, meg lehet úgy is, hogy egyszerűen tudatod az emberekkel, és nem lesz mindenki "szar" aki nem reagál semmit. Egy ilyennek nem a reakciók a lényegei szerintem, ha szerinted igen, akkor régen rossz.
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Stohl Bucit remélem, ma leültetik. Az ügyvédje tanácsára telekampányolja az iskolákat a drog ellen, az édesanyjával pózol a médiában, a színésztársai meg támogató levelet írnak alá. Mindenki nekiáll az érzelmi húrok pengetésinek, mikor egy büntető tényállás bizonyításának és a büntetés kiszabásának ehhez semmi köze. Megbánta, tiszta lett? Örülök, két év múlva kijön és az élet megy tovább.

Visszaeső bűnelkövető, ennyi. Remélem, marad valamennyi a bíró józanságából.Dzsokijuing
szerinted a társadalom számára melyik hasznosabb ha leülteted 2+ évre vagy ha mondjuk még 3-5 évig eljár ilyen előadásokra (több százra) és megpróbál ezalatt legalább egy embert meggyőzni arról, hogy lehetsz raj azzal h beülsz piásan a verdába, de úgy derékba is törhet az életed mint a picsa. főleg ha még celeb se vagy.

üljön egy kicsit nem azt mondom, de (a társadalom számára) hasznosabban is eltölthetné azt az időt.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve

Visszaeső bűnelkövető, ennyi. Remélem, marad valamennyi a bíró józanságából.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 854 — no es importante
JJ, kezdesz sobrisodni, csak mondom. És nekem elhiheted, autentikus vagyok a kérdésben. 😊Sobri Jóska
én vagyok a hülye mert ilyen kérdésben nekiállok vitatkozni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
catattack 3 520
Egyébként én teljesen megértem, hogy 1-1 történet megindít valakit. Engem is megszokott, csak egyszerűen túl sok probléma van a világon ahhoz, hogy kiakadjak, ha 1 konkrét ügyért nem mozdul meg az egész világ. Sőt, nekem inkább az nem tetszik, mikor 1 valamire rámozdul mindenki, a másik millió téma meg le van szarva. fetomy
Nem kell megmozdulni az egész világnak, de többet érdemel egy olyan téma ahol egy emberéletről van szó. Annyi jelentéktelen szar folyik a fórumon (melyik telefon, milyen pizza), engedtessék már meg, hogy ezt is megemlítse valaki. Örülj neki, ha valamiért összefognak az emberek! Nem Andersen meséjéből pottyantunk ide, hogy minden probléma csattintásra megoldódik.

Emellett nem támogatom azt sem, hogy valaki belinkel egy történetet, és akkor jöjjenek a hszek, hogy "ÉN segítettem, ÉN száz milliót adtam, ÉN ez ÉN az." Asszem JJ írta ezt is, hogy az adományozás névtelenül történik. Ha nem névtelen, akkor nem segíteni akarok, hanem reklámozni mekkora istenkirály csávó vagyok. Adtam már ennek is annak is, de nem szoktam reklámozni, mert senkire nem tartozik. Számomra legalábbis taszító volt hallani az utcán pl. a vörösiszap idején, hogy azon villognak az emberek, hogy ki mennyit adott. fetomy
Senki nem írta JJnek, hogy adományozzon és én sem írtam, hogy adományoztam. Összegekről meg végképp nem esett szó.
Direkt úgy írtam, hogy ha tudtok segítsetek, nem pedig azt, hogy adományozzatok. Szóval JJnél kopogtass amennyiben nem tetszik az adományozásról írt okossága.
több mint 14 éve
catattack 3 520
JJ, kezdesz sobrisodni, csak mondom. És nekem elhiheted, autentikus vagyok a kérdésben. 😊Sobri Jóska
Csak azzal a különbséggel, hogy pl. A az előző "virslis" vitádban igazad volt...
több mint 14 éve
JJ is tudta a válaszokat az általa feltett kérdésekre, mégis beírta... A társadalmi igazságtalanságok ellen úgysem tudsz semmit tenni.JC6
Úgy gondolom, hogy nem konkrétan a kérdésekre akart választ, hanem arra akart utalni, amit mondtam.

Egyébként én teljesen megértem, hogy 1-1 történet megindít valakit. Engem is megszokott, csak egyszerűen túl sok probléma van a világon ahhoz, hogy kiakadjak, ha 1 konkrét ügyért nem mozdul meg az egész világ. Sőt, nekem inkább az nem tetszik, mikor 1 valamire rámozdul mindenki, a másik millió téma meg le van szarva.
Emellett nem támogatom azt sem, hogy valaki belinkel egy történetet, és akkor jöjjenek a hszek, hogy "ÉN segítettem, ÉN száz milliót adtam, ÉN ez ÉN az." Asszem JJ írta ezt is, hogy az adományozás névtelenül történik. Ha nem névtelen, akkor nem segíteni akarok, hanem reklámozni mekkora istenkirály csávó vagyok. Adtam már ennek is annak is, de nem szoktam reklámozni, mert senkire nem tartozik. Számomra legalábbis taszító volt hallani az utcán pl. a vörösiszap idején, hogy azon villognak az emberek, hogy ki mennyit adott.

Ettől függetlenül megértem catattack problémáját, hogy arra miért nem reagált senki semmit, de szerintem ez pontosan az a téma, amire nem kell reagálni fórumon semmit.
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 150 — #NoStress
JJ, kezdesz sobrisodni, csak mondom. És nekem elhiheted, autentikus vagyok a kérdésben. 😊

több mint 14 éve
catattack 3 520
aki szereti magát hipokritákkal körülvenni, az tegyen így, ha catattack ma attól nyugodtan fekszik le, mert páran beírják, "megható történet, sajnálom szegény gyereket", akkor én is megteszem, de undorodom az olyan emberektől, akik az adományok mennyiségét használják fokmérőnek

nekem nincs szükségem bűnbocsátó cédulára a megváltáshoz, nem érzem szükségét, hogy úton-útfélen hangoztassam, mennyire jóságos vagyok, aki teheti gondolom küldött vagy küld pénzt, ahova és akinek tudJJ
Az álszentség mintapéldája! Miért segítsek valakin, ha mellette millióan várják a segítséget? Nagyszerű emberi hozzáállás!
Igen, jobban érzem magam ha tudok valakin segíteni akivel azonosulni tudok. Nyilván a hajléktalannak nem pótolom ki a kannás borát, de ha egy szegény, dolgozó magyar család 1 éves gyermekéről van szó, akkor más a helyzet. Átérzem azt kínt, amit ezalatt az egy év alatt megtapasztaltak. Láttam egy reggeli műsorban a kisfiút, aki valószínűleg egy év alatt többet szenvedett, mint közülünk bárki más.
Ne haragudj, hogy a lelkiismeretem nem engedte azt hogy segítsek neki a lehetőségeimhez mérten és ezt veletek is megosztottam.
Soha nem adakoztam, de Dávidkát nézve összeszorult a szívem és ezzel egy időben haragot és szánalmat is éreztem azok az emberek ellen, akik nem éreznek ugyanígy! Ez alatt azt értem, hogy miért nem képesek az emberek a saját pitiáner problémáikon túllépni? Miért nem azokra a dolgokra koncentrálnak amik valóban fontosak?
Pénz kell a műtéthez. Ha tudok utalok, ha nem, akkor legalább megpróbálom olyan emberekhez eljuttatni, aki tudnak vagyis akarnak segíteni. Pl.: Nem veszek meg egy 20. kibaszott pólót, hanem elküldöm a pénzt. Mi ebben az álszentség?
Mindegy. Személyeskedésbe nem kezdek bele...

Adományok mennyiségét használják fokmérőnek? Ilyet nem írtam. A szemlélet a fontos!

Azt aláírom, hogy különösen szimpatizálok a kisfiúval. Elfogult vagyok.
több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 951
Kibaszottul gyűlölöm az olyan tanárokat, akik nem értenek semmihez, hülyék mint a segg és azzal akarják elhitetni velem, hogy ők milyen pengék, hogy teljesen túlbonyolított és idegenszavaktól hemzsegő mondatokat próbálnak számon kérni rajtam! :mad:Sebii
beszélj vele te is így VAGY csak úgy mint egy ősember (rövid, tömör, bunkó mód)
mindkét verzió működőképes, előbb-utóbb abbahagyjakristof
Hál istennek már elváltak útjaink, csak most azt a sok szart meg kell tanulnom amit ő adott le.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kibaszottul gyűlölöm az olyan tanárokat, akik nem értenek semmihez, hülyék mint a segg és azzal akarják elhitetni velem, hogy ők milyen pengék, hogy teljesen túlbonyolított és idegenszavaktól hemzsegő mondatokat próbálnak számon kérni rajtam! :mad:Sebii
beszélj vele te is így VAGY csak úgy mint egy ősember (rövid, tömör, bunkó mód)
mindkét verzió működőképes, előbb-utóbb abbahagyja
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
hol tanít Alekosz?

több mint 14 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 951
Kibaszottul gyűlölöm az olyan tanárokat, akik nem értenek semmihez, hülyék mint a segg és azzal akarják elhitetni velem, hogy ők milyen pengék, hogy teljesen túlbonyolított és idegenszavaktól hemzsegő mondatokat próbálnak számon kérni rajtam! :mad:
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
lehet jonni a gyulolkodjunkbe oromkodni ?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
...fetomy
De amit írt, az nagyon összetett.

Mit csináljon az ember a milliárdnyi éhezővel? Biztos volt már olyan, hogy Te is adtál ételt egy éhezőnek. Én is, és ismerek még egy pár embert. Mindenki tudja, hogy legbelül kell megváltozni. Sokan költekeznek feleslegesen, és tudják nagyon jól, hogy jobb célokra is oda lehetne adni, ha már felesleges, de akkor miért nem teszik? Mert önzőek, stb. De milliárdnyi ember? Brrr.... kérdezze az országok vezetőit...

Miért fogad valaki örökbe egy kutyát? Ezek a kérdések most komolyak, de tényleg? Mindenki tudja a választ...Kevesebb baj van vele, mint egy gyerekkel, nem is él annyit, és mindig is szeretni fog, ameddig meg nem döglik (a kutya ugye).

Miért vesz valaki BMW-t? Mert a tököm sem fog egy trabantban nyomorogni. És ha van a kényelemre pénz, akkor egészségére. Szarok rá, hogy bodzaszedésből szerezte, az állam töketlenkedik, hogy hagyja...

JJ is tudta a válaszokat az általa feltett kérdésekre, mégis beírta... A társadalmi igazságtalanságok ellen úgysem tudsz semmit tenni.
több mint 14 éve
aki szereti magát hipokritákkal körülvenni, az tegyen így, ha catattack ma attól nyugodtan fekszik le, mert páran beírják, "megható történet, sajnálom szegény gyereket", akkor én is megteszem, de undorodom az olyan emberektől, akik az adományok mennyiségét használják fokmérőnek

nekem nincs szükségem bűnbocsátó cédulára a megváltáshoz, nem érzem szükségét, hogy úton-útfélen hangoztassam, mennyire jóságos vagyok, aki teheti gondolom küldött vagy küld pénzt, ahova és akinek tud

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Talán nincs igaza? Mindig van valaki, aki ráharap egy dologra, és akkor azért kampányol, közben meg a többit leszarja. Mindig van valaki, aki háborog így. Amiket JJ írt, az pontosan igaz. Nekem is érdekes, ha valaki mondjuk háborog azon, hogy mások nem adakoznak a kékhajú nyomorékoknak, és ez felháborító, de mellé meg pazarol, és nem gondol ilyesmi dolgokra, mint amiket JJ írt.

De felőlem bárki lehet irgalmas szamaritánus, és nem is mondom, hogy catattak vagy te, vagy gipsz jakab ilyen vagy olyan, mert nem ismerem. Csak a lényeg az, hogy az ember nagyon sokszor még úgy is álszent, hogy észre sem veszi és nem is zsándékos.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
miért költ el valaki akár egy forintot is feleslegesen, mikor milliárdok éheznek, nem jut nekik iható víz és megfelelő egészségügyi ellátás? miért fogad valaki örökbe egy kutyát, mikor árvák milliói várják, hogy valaki etesse-itassa őket? miért vesz valaki BMW-t, mikor a Trabant is elég?JJ
Ez most irónia vagy komolyan gondolod?
több mint 14 éve
Mert arra áradnak a visszajelzések, hogy szavazz a facebook-on az xy hozzátartozóm képére, hogy nyerjenek valami szart, de ha nagyobb volumenű összefogásra, segítségre van szükség, akkor mindenki hallgat. catattack
ne most jöjj rá, hogy szar az élet istenem...

miért költ el valaki akár egy forintot is feleslegesen, mikor milliárdok éheznek, nem jut nekik iható víz és megfelelő egészségügyi ellátás? miért fogad valaki örökbe egy kutyát, mikor árvák milliói várják, hogy valaki etesse-itassa őket? miért vesz valaki BMW-t, mikor a Trabant is elég?

---