Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
még egyszer... fuhh 😉ennek fuss neki mégegyszer 😊JSanyoTe pedig ennek 😊Dzsokijuing
phú de nem szeretem a latint 😀4 év + egy félév orvosi egyetemen 😊 Igaz, beszélni nem tudnék latinul (szókincs, ugyanmár 😊), de arra jó, hogy az utódjait könnyebben tanulom 😊
pedig csak fél évet tanultam eddig, de whá 😕 mondjuk jól ledaráltak 5 declinatiot, elég sok igeidőt, meg kb 500 szót. de ennyivel is több vagyok legalább.
utolsó mondatot leszámítva ez így még illik is a gyűlölködőbe 😀.brk
több mint 13 éve
Hát most nem arról beszéltem, amikor nem az anyaghoz tartozóó vagy kirívó nehézségű feladatot adnak fel. Mert az eredeti kritika szerint a probléma az, ha olyan feladat jön, ami nincs benne tételesen a könyvben...RajnaFeladattípusra értettem. Nyilván nem a FGY-ből 1 az 1-ben raknak be feladatokat. Mondjuk nem lenne baj, mert megcsináltam az összes példát szinte kb olyan 1500-ból olyan stabil 1000-et.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hát most nem arról beszéltem, amikor nem az anyaghoz tartozóó vagy kirívó nehézségű feladatot adnak fel. Mert az eredeti kritika szerint a probléma az, ha olyan feladat jön, ami nincs benne tételesen a könyvben...
több mint 13 éve
Úgyis tudnak olyat kérdezni amire nem tudsz válaszolni, vagy amihez valami elméletben kialakított, de gyakorlatban az életben nem használt keresztbederiválásos, sztv különleges esetekkel megfűszerezett és még az adótv által is befolyásolt vadbaromság lesz a válasz. Hogy - adott esetben - semmilyen példatárban nincs benne, az a kisebbik baj. A nagyobbik, hogy néha mégis kérdezik. :cool:szörnyű, hogy nem gépként tekintenek rád aki megtanulja a feladatokat de az elvre még a hetvhenhetedik példa után sem jön rá...Rajna+1
Nem azt kell nézniük, hogy meg tudod-e csinálni azt a pár típust, amit begyakoroltál, hanem hogy érted-e, amit csinálsz...barney
eaglesmcnabb: csak nyugi. Menni fog az.
több mint 13 éve
http://vastagbor.blog.hu/2011/01/21/hattere_es_a_tortentek_kovetkezmenye?fullcommentlist=1#commentsgondolom a posztra gondolsz.
ezzel kapcsolatban szivesen olvasnám olyanok véleményét akik járatosak az ilyen partikbanharomt
sztem eléggé egyoldalú vélemény ez, és úgy csinál mintha egyébiránt minden rendben lenne a hazai partiéletben. pedig ez gecire nincs így, és azoknál se volt másként sosem, akik a legnagyobb magyar elektronikus zenei sorozatokat rendeztél/rendezik, évtizedes tapasztalatokkal. nem egy nem két olyan buliban voltam, ahol botrányos beengedés volt, egymáson álltak és fürtökben lógtak mindenhol az emberek. és ha bármi para/tűz ütött volna ki ezrek haltak volna meg mert semmilyen menekülési lehetőség nem volt. egy home-ban pl, ahol még hajnali egykor is álltam egy órát sorban, úgyh a folyosónál tovább nem lehetett menni, nemhogy át a nagyterembe, vagy onnan ki. 30-40 perc simán volt mire el tudtál menni hugyozni pl.
ezt írtam akkor is, azok a körülmények ami itt a WB-ben voltak, kurvára nem ritkák, egyáltalán nem csak a tinik és egy szervezőcsapat munkájának eredménye.
nem véletlen az sem, hogy sorra mondták le a partikat budapesten erre a hétvégére, mert kurva sok a szabálytalanság, és most félnek az ellenőrzéstől. sok olyan „klubot” (aki látott már rendes klubot nem hiszem h pl egy merlint annak tart) hoz fel példának ami semmivel nem bír jobb körülményekkel.
egyáltalán nem korrekt ez a cikk, mégha a gyerek felelőssége ebben vitathatatlan is, de sokan „jó” példával szolgáltak neki előtte.
az hogy más buliba nem engednek be 18 év alattiakat, meg egészen nevetséges kinyilatkozás.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Van, ami nem változik :/ .szörnyű, hogy nem gépként tekintenek rád aki megtanulja a feladatokat de az elvre még a hetvhenhetedik példa után sem jön rá...RajnaNyilván nem bemagoltam a feladatokat...
De ez olyan típusú feladat volt amihez hasonlót nem vettünk, ergó az elvvel magával nem találkoztam még soha a büdös életben, elvileg nem is kéne olyat tudni. De mindegy ez van :/
Toxique: Bizony az...eaglesmcnabb
Kalappal (és minden vizsgázónak)!
több mint 13 éve
szörnyű, hogy nem gépként tekintenek rád aki megtanulja a feladatokat de az elvre még a hetvhenhetedik példa után sem jön rá...RajnaNyilván nem bemagoltam a feladatokat...
De ez olyan típusú feladat volt amihez hasonlót nem vettünk, ergó az elvvel magával nem találkoztam még soha a büdös életben, elvileg nem is kéne olyat tudni. De mindegy ez van :/
Toxique: Bizony az...
Nem azt kell nézniük, hogy meg tudod-e csinálni azt a pár típust, amit begyakoroltál, hanem hogy érted-e, amit csinálsz...barneyÉppen ezért vagyok olyan ideges, mert értem amit csinálok, csak kurvára nem azt kérdezték ami az anyag. Ez kb olyan szintű volt, mintha elmennék német nyelvvizsgára, és angolul kérdeznének. Köze nem volt az anyaghoz. Az anyagot tudom, de attól még kitörölhetem a seggemet vele.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
http://vastagbor.blog.hu/2011/01/21/hattere_es_a_tortentek_kovetkezmenye?fullcommentlist=1#comments„Amíg a hippiknek az altamonti tragédia jelentette a szubkultúra végét, addig az egyre erősödő hazai elektronikus zenei életnek lehet a West Balkan lesz az utolsó tánca. Valami kibaszottul véget ért.”
ezzel kapcsolatban szivesen olvasnám olyanok véleményét akik járatosak az ilyen partikbanharomt
Ez hatásvadász és jól hangzik, csak (még) nem igaz. Ha a szubkultúrához kötődő életérzést felülírja a szervezők gondatlansági emberölése, akkor lesz igaz. Kérdés, hogy a szubkultúrához tartozók felismerik-e ennek a szétválasztásnak a jelentőségét.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
szörnyű, hogy nem gépként tekintenek rád aki megtanulja a feladatokat de az elvre még a hetvhenhetedik példa után sem jön rá...Rajna+1
Nem azt kell nézniük, hogy meg tudod-e csinálni azt a pár típust, amit begyakoroltál, hanem hogy érted-e, amit csinálsz...
több mint 13 éve
PSZF? A stílus erre vall...kurvára idegesítő, hogy a feladatgyűjtemény összes típuspéldáját végigveszem, megtanulom, és beraknak vizsgán olyat, amilyen nincs a könyvben, és órán sem vettük. Eddig is olyanokat raktak be amit órán nem vettünk, de hogy olyat, ami még a könyvben sincsaz már sok... Rohadjanak már meg.eaglesmcnabbEnnyire nem idegelt még fel soha a suli mint most. De mindennek van határa...eaglesmcnabbMiért, mi történt? Rohadtul átb@szt@k, vagy mi? :rolleyes:Vrijbloed
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://vastagbor.blog.hu/2011/01/21/hattere_es_a_tortentek_kovetkezmenye?fullcommentlist=1#commentsezzel kapcsolatban szivesen olvasnám olyanok véleményét akik járatosak az ilyen partikban
több mint 13 éve
szörnyű, hogy nem gépként tekintenek rád aki megtanulja a feladatokat de az elvre még a hetvhenhetedik példa után sem jön rá...
több mint 13 éve
Ez kurv@ nagy g*ciség. :/kurvára idegesítő, hogy a feladatgyűjtemény összes típuspéldáját végigveszem, megtanulom, és beraknak vizsgán olyat, amilyen nincs a könyvben, és órán sem vettük. Eddig is olyanokat raktak be amit órán nem vettünk, de hogy olyat, ami még a könyvben sincsaz már sok... Rohadjanak már meg.eaglesmcnabbEnnyire nem idegelt még fel soha a suli mint most. De mindennek van határa...eaglesmcnabbMiért, mi történt? Rohadtul átb@szt@k, vagy mi? :rolleyes:Vrijbloed
Nálam a legnagyobb kibaszás az volt eddig, hogy megtanultam úgy ahogy az anyagot vizsgára, nah, mondom olyan 3-as, 4-es körülre tudom, erre a tanár DIREKT (mert mint később kiderült, neki ez a hobbija, és ezt élvezi) egy másik tantárgy(!!!) tematikájából adott kérdéseket. Szóltunk, hogy mi nem ebből a tárgyból jöttünk ma vizsgázni, erre azt válaszolta, hogy ő ezt magasról leszarja. Én azt hittem ott helyben széjjelverem azt az önelégült képét, annyira vérlázító volt. B vizsgán volt hajlandó unott pofával abból kérdezni, amit megtanultam, aztán átengedett kettessel mindenkit... Úgyhogy vannak ilyenek, nem is kevés, sőt...
több mint 13 éve
kurvára idegesítő, hogy a feladatgyűjtemény összes típuspéldáját végigveszem, megtanulom, és beraknak vizsgán olyat, amilyen nincs a könyvben, és órán sem vettük. Eddig is olyanokat raktak be amit órán nem vettünk, de hogy olyat, ami még a könyvben sincsaz már sok... Rohadjanak már meg.Ennyire nem idegelt még fel soha a suli mint most. De mindennek van határa...eaglesmcnabbMiért, mi történt? Rohadtul átb@szt@k, vagy mi? :rolleyes:Vrijbloed
több mint 13 éve
Ennyire nem idegelt még fel soha a suli mint most. De mindennek van határa...eaglesmcnabbMiért, mi történt? Rohadtul átb@szt@k, vagy mi? :rolleyes:
több mint 13 éve
Ennyire nem idegelt még fel soha a suli mint most. De mindennek van határa...
több mint 13 éve
1.http://durva.blog.hu/2011/01/07/nem_ertem_a_rinyat
Nagy az Isten állatkertje! Különösen az utolsó kommenteket ajánlom figyelmetekbe, azokból is a részvény/kötvénypiacot "elemző" részeket. "Pénzügyi szakemberek" összedugják a fejüket. Esküszöm, akik ennyire hülyék, azok kössék fel magukat: erre már nem lehet mit mondani!
2.
http://rtlklub.hu/musorok/hazonkivul/videok/106853 - ezt eddig is tudtuk, ámde az illetékes komment stílusát kikérem magamnak. Átvernek, meglopnak, ügyeket a szőnyeg alá söpörnek: okés, ez eddig is ment. De most már szemenköpnek, lenéznek, és a képembe röhögnek. :mad:
több mint 13 éve
"A szankciónormával kapcsolatban felmerülhet bennünk egy érdekes elméleti kérdés. Ha a szankciónorma hipotézise mindig valamely jogsértő magatartás, akkor nem kellene-e a szankciónormát azon norma alkotórészeként felfognunk, melynek diszpozícióját megsérti a szankciónorma hipotézisét megvalósíító személy?"minden vágyam az volt, hogy megtudjam, Portugáliában ki nyitott elsőként nyomdát... hihetetlen tényleg, hogy mekkora marhaságokat képesek számon kérni az egyetemenJJ Tillerszerintem még mindig több értelme van, mint szóról szóra megtanulni a Sumer királylistát...
"mikor a királyság alászállt az égből, eridu városában volt a királyság
alulim 28 800 égig uralkodott ott
egy király 28 800 évig uralkodott ott
eridu városát elhagyom
királysága babtibira városába ragadtatott el"
és ez 6 oldalon keresztül...
természetesen ez a szar megmaradt a fejemben...haromt
Ezt részegen is el tudom mondani.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
az a vicces, hogy még a témában nálunk alapműnek számító könyvben is rosszul vanJó, ezt ki nem tudja?Dömeminden vágyam az volt, hogy megtudjam, Portugáliában ki nyitott elsőként nyomdát... hihetetlen tényleg, hogy mekkora marhaságokat képesek számon kérni az egyetemenJJ TillerPorteiron alias Samuel Gacon 1487-ben ugye?briareos
http://mek.niif.hu/01600/01625/01625.htm#12
de nem is akarom az ilyeneket tudni, mert egyszerűen elegem van az értelmetlen évszámok és nevek megtanulásából... inkább a könyvnyomtatás elterjedésénék a folyamatát és miértjét kellene tudni, ááá nem, jegyezz meg feleslegesen olyan hülyeségeket, melyeket jobb esetben fél nappal később úgy is elfelejtesz
én az e52-es telómban bízok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
.brk
1 890
phú de nem szeretem a latint 😀latinban ennyire nem kötött a szórend, értelmes így is, de igaz az is, hogy" idézni csak pontosan"...gerleMea culpa maximaHanniennek fuss neki mégegyszer 😊JSanyo
pedig csak fél évet tanultam eddig, de whá 😕 mondjuk jól ledaráltak 5 declinatiot, elég sok igeidőt, meg kb 500 szót. de ennyivel is több vagyok legalább.
utolsó mondatot leszámítva ez így még illik is a gyűlölködőbe 😀
több mint 13 éve
megmondom őszintén én is meglepődtem, h JJ-nek meg kellett tanulnia.Jó, ezt ki nem tudja?Dömeminden vágyam az volt, hogy megtudjam, Portugáliában ki nyitott elsőként nyomdát... hihetetlen tényleg, hogy mekkora marhaságokat képesek számon kérni az egyetemenJJ TillerPorteiron alias Samuel Gacon 1487-ben ugye?briareos
több mint 13 éve
Jó, ezt ki nem tudja?minden vágyam az volt, hogy megtudjam, Portugáliában ki nyitott elsőként nyomdát... hihetetlen tényleg, hogy mekkora marhaságokat képesek számon kérni az egyetemenJJ TillerPorteiron alias Samuel Gacon 1487-ben ugye?briareos
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
minden vágyam az volt, hogy megtudjam, Portugáliában ki nyitott elsőként nyomdát... hihetetlen tényleg, hogy mekkora marhaságokat képesek számon kérni az egyetemenJJ Tillerszerintem még mindig több értelme van, mint szóról szóra megtanulni a Sumer királylistát...
"mikor a királyság alászállt az égből, eridu városában volt a királyság
alulim 28 800 égig uralkodott ott
egy király 28 800 évig uralkodott ott
eridu városát elhagyom
királysága babtibira városába ragadtatott el"
és ez 6 oldalon keresztül...
természetesen ez a szar megmaradt a fejemben...
több mint 13 éve
minden vágyam az volt, hogy megtudjam, Portugáliában ki nyitott elsőként nyomdát... hihetetlen tényleg, hogy mekkora marhaságokat képesek számon kérni az egyetemenJJ TillerPorteiron alias Samuel Gacon 1487-ben ugye?
több mint 13 éve
minden vágyam az volt, hogy megtudjam, Portugáliában ki nyitott elsőként nyomdát... hihetetlen tényleg, hogy mekkora marhaságokat képesek számon kérni az egyetemen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal