NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Sokszor elgondolkodom rajta hogy miért van ilyen fasz családom,kiborítóak....Cowboykarcsi
hát engem is jól megajándékozott velük a sors...kristof
tesók vagytok? 😮Höri
csak apa-fia szerintem

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Sokszor elgondolkodom rajta hogy miért van ilyen fasz családom,kiborítóak....Cowboykarcsi
hát engem is jól megajándékozott velük a sors...kristof
tesók vagytok? 😮

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát engem is jól megajándékozott velük a sors...
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Sokszor elgondolkodom rajta hogy miért van ilyen fasz családom,kiborítóak....

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 469 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hogy ott baszná meg az ég ezt a hetet ahol van 😊 😊 😊

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
de mi ez a paleolit étrend? Pattintott köveket eszel?haromt
Nagyjából azt eszel, amit az ősemberek, mert ők biztos kurva egészségesek voltak.Schleck
geci drága lehet a mamuthús.haromt
Igazából arról szól, hogy azt egyuk ami "ki lett nekünk találva". Más Crohnosok ajanlottak, hogy tényleg annyira beválik, hogy egyrészt jobb az ember közérzete, meg lehet, hogy el tudnám hagyni a gyógyszerereket. Szendi Gábor írt könyveket a témában egyébként.
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Mit csinálsz 1 kg hamburgerrel?catattack
megeszem, majd ledőlök aludni 😀briareos
marika néni 😊
egyébként sztem bűnrossz az a hamburger, de tény, hogy 800 ft a békeburger, és ha betolok egyet, egy napig nem kívánok semmit enni. vizsgaidőszakban jó 😀
több mint 14 éve
miller108 Philadelphia Eagles 401 — Eagles fan
Nagyjából azt eszel, amit az ősemberek, mert ők biztos kurva egészségesek voltak.Schleck
geci drága lehet a mamuthús.haromt
kapcsolatok kérdése az egész.

child please!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
geci drága lehet a mamuthús.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nagyjából azt eszel, amit az ősemberek, mert ők biztos kurva egészségesek voltak.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de mi ez a paleolit étrend? Pattintott köveket eszel?
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
de legalább megtudtuk hogy Rolando McClain és Tenorx is askenázi ZS 😛haromt
Akkor legalább anyagi gondjaim nem lennének 😀

Egyébként tényleg nem hülyeség a paleolit étrend.tenorx
hát, azért ezt a divat paleolit témát ne vidd túlzásba 😉

több mint 14 éve
de legalább megtudtuk hogy Rolando McClain és Tenorx is askenázi ZS 😛haromt
Akkor legalább anyagi gondjaim nem lennének 😀

Egyébként tényleg nem hülyeség a paleolit étrend.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Irigylem a problemaitokat. Jelenleg a paleolit étrendet próbálom: semmi kenyér, burgonya, tejtermék vagy paradicsom pl. alap. És hozzáteszem így is nagyon szarul vagyok, úgyhogy nyárra kinéz meg egy kórház is...tenorx
Jobbulást! Szüleim nagyon ráálltak erre az étrendre, igen hatásos.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de legalább megtudtuk hogy Rolando McClain és Tenorx is askenázi ZS 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nabazmeg az nem tul jo. akkor az internet csupa faszsagot irogat.
es van barmi kilatas v csak az ami eddig is volt ?
sok erot kivanok betegseged kettefejelesehez. szar musor ilyenrol hallani 😕
több mint 14 éve
Nem gyógyítható. Autoimmun belgyulladas, gyogyszerrel próbálják enyhíteni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Crohn betegség.tenorx
jo hat ezzel csak a nevet arultad el de igy legalabb ennyit megtudhattam rola :

A Crohn betegség a fehérbőrű népesség körében gyakori.
Az askenázi zsidó népcsoportban előfordulása kiugróan magas.

igy mar mindent ertek.
miert nem mutteted magad meg amugy ? en nem vagom de azt irjak h mutettel gyogyithato.
több mint 14 éve
Crohn betegség.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Irigylem a problemaitokat. Jelenleg a paleolit étrendet próbálom: semmi kenyér, burgonya, tejtermék vagy paradicsom pl. alap. És hozzáteszem így is nagyon szarul vagyok, úgyhogy nyárra kinéz meg egy kórház is...tenorx
mibajod ami miatt ezt kell muveljed ? tan nem a sok vik artott meg ?
több mint 14 éve
Irigylem a problemaitokat. Jelenleg a paleolit étrendet próbálom: semmi kenyér, burgonya, tejtermék vagy paradicsom pl. alap. És hozzáteszem így is nagyon szarul vagyok, úgyhogy nyárra kinéz meg egy kórház is...
több mint 14 éve
catattack 3 520
Most, hogy az ételek kerültek terítékre eszembe jutott, hogy már nagyon rég ki akartam írni magamból a következőket:

Gyerekkoromban megszerettem a disznósajtot. Nagyanyám rendszeresen nevelt disznót és mindig volt készítve disznóvágás alkalmával.
Az állattartással már jópár éve felhagyott így disznósajt sincs, de vannak boltok ahol fellelhető.
Eddig soha nem sikerült olyan bolti disznósajtot vásárolnom, amelyben nem sikerült volna szőrös mócsingokat fellelni. Legutóbb kb. 30 szál, legalább 1,5 cm hosszú szőr "csokorba" sikerült belenyúlnom és azzal a lendülettel basztam ki a kukába az egészet.
Felháborító, hogy miket van képük eladásra legyártani az embereknek. Kinek van gusztusa megenni 30 szál szőrt? Mert ezt bizony arra szánták. Csomagolnák külön és mellékelnék hozzá, hogy bazmeg ez jár hozzá, jó étvágyat kívánok!
Vásároltam kb. 10 félét, de legkésőbb a 2. vásárlásnál mindig előbukkant a hiba.
Csak abban bízz, amit te csinálsz!
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 136 — #NoStress
de en meg mindig nem azt mondom h ne az ize alapjan valassz. ki nem az alapjan valaszt hosszutavon ?
de szamomra az ujsagpapir meg a mekiburger ugyanaz a kategoria. kaloria van benne eheto de azert sztem nem azon az eletszinvonalon vagyunk kenytelenek tolni h ez legyen a merce.
en amugy azt javasolnam neked hamar igy rakerdeztel h batran egyel barmit barhol barmikor.
de ha olyan etellel talalkozol amit otthon nem lennel kepes eloallitani (most tekintsunk el a termeszetes hozzavalok beszerezhetosegetol mivel a junkfood a viszonyitasi alap de amugy ez sem lenne mindegy sztem v az alkalmazando technikatol) azzal kapcsolatban azert jogosan merulnek fel ketelyek az emberben. es most sztem tok mindegy h mekimacskaburgerrol beszelunk v vmi kinai kajaldas takonybanuszo borzalomrol. betudod azonositani h mibol van szabad szemmel barmelyikrol is ? nem. es szamomra a gaz itt kezdodik amikor lovesem nincs h az a vmi legalabb nagyjabol beazonosithatoan mibol keszult amit epp a pofamba keszulok tomni.Fake
Mint mondtam egyébként nagyon válogatós vagyok. Se kínai, se arab, étteremben csak minőségi kaják, szinte csak csirke, pulyka, semmi "fosató" kaja.
Viszont pont a meki, meg a kfc, meg amíg volt, nagy kedvenc, a wendys kaják, hamburgerek egy része átcsúszott ezen a hálón.
A mekinél (és az általam fogyasztott "fosoknál") bár nem vitatom, hogy miből van, de ízlik, és nem kell utána egyből klotyóra rohannom. Asszem az a különbség közöttünk, hogy a mekiburger és az újságpapír nálam nem ugyanaz a kategória. A mekiburger átlépte azt a limitet, amit már megeszek, míg az újságpapír nem. De elfogadom, ha másnak nem lépi át a küszöböt.
Szerintem körbejártuk ezt a témát, már csak ismétlem magam innen.

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Kevés szarabb tulajdonság van a megbízhatatlanságnál...Asbee
Hülyeség, tudálékosság kitartással vegyítve. A legjobb, amikor egy idióta osztja az észt, és azt hiszi közben, hogy igaza van. És a többi meg támogatja nagy lelkesen, na engem azért ez is ki tud akasztani 😛Wyatt
Az a legrosszabb. Mikor valaki olyanban osztja az észt, amihez semmi köze, és csak neki lehet igaza. No és mikor cselekvéssé válik a dolog, na az elég veszélyes tud lenni...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
de en meg mindig nem azt mondom h ne az ize alapjan valassz. ki nem az alapjan valaszt hosszutavon ?
de szamomra az ujsagpapir meg a mekiburger ugyanaz a kategoria. kaloria van benne eheto de azert sztem nem azon az eletszinvonalon vagyunk kenytelenek tolni h ez legyen a merce.
en amugy azt javasolnam neked hamar igy rakerdeztel h batran egyel barmit barhol barmikor.
de ha olyan etellel talalkozol amit otthon nem lennel kepes eloallitani (most tekintsunk el a termeszetes hozzavalok beszerezhetosegetol mivel a junkfood a viszonyitasi alap de amugy ez sem lenne mindegy sztem v az alkalmazando technikatol) azzal kapcsolatban azert jogosan merulnek fel ketelyek az emberben. es most sztem tok mindegy h mekimacskaburgerrol beszelunk v vmi kinai kajaldas takonybanuszo borzalomrol. betudod azonositani h mibol van szabad szemmel barmelyikrol is ? nem. es szamomra a gaz itt kezdodik amikor lovesem nincs h az a vmi legalabb nagyjabol beazonosithatoan mibol keszult amit epp a pofamba keszulok tomni.