Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Egyébként kitolják, twitteren kérdezték.kérdés volt, ugyanis nincs ncore-om, hanem egy barátomét használom és ilyenkor van nekem kánaán.Zsocafree leech lett volna még két napig, mielőtt behalt volna. vajon kitolják?Zsocaez nagyjából olyan kérés volt, mint a WB tragédia után visszakövetelni az 1000 forintot...haromt
több mint 13 éve
kérdés volt, ugyanis nincs ncore-om, hanem egy barátomét használom és ilyenkor van nekem kánaán.ez nagyjából olyan kérés volt, mint a WB tragédia után visszakövetelni az 1000 forintot...haromtTegnap gabtsi linkelt egy képet h mi van az ncore-al,vannak "friss" (tegnap esti) hírek,elvileg este már lesz oldal:free leech lett volna még két napig, mielőtt behalt volna. vajon kitolják?Zsoca
"Delutani info kicsit megkesve (sorry): koltozunk, leghamarabb holnap este megyunk ujra, de nem igerunk semmit. "Joco
több mint 13 éve
Miért kellett volna elrendelni az előzetes letartóztatásukat?
több mint 13 éve
Amúgy a West-Balkán ügyben őrizetbe vettek már szabadlábon. Dubvicc baszki
több mint 13 éve
Amúgy a West-Balkán ügyben őrizetbe vettek már szabadlábon. Gratulálok a bíróságnak, ebből se le semmi, ahogy az iszapkatasztrófa okozói is megússzák...miért is lenne itt bármit meg lehet csinálni, én így szeretlek Magyarország...DubA rohadt kurva anyjukat... Nevetséges... Budaházy meg terrorista.
több mint 13 éve
Dub
1 019
Így másnaposan, átgondolva a tegnap estémet, arra jöttem rá, hogy minden nő egy k*baszott idióta hülye p*csa. Képtelenség megérteni a minden emberi észt és racionalitást nélkülöző gondolkodásukat. De legalább jól bebasztam 😀 Amúgy a West-Balkán ügyben őrizetbe vettek már szabadlábon. Gratulálok a bíróságnak, ebből se le semmi, ahogy az iszapkatasztrófa okozói is megússzák...miért is lenne itt bármit meg lehet csinálni, én így szeretlek Magyarország...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez nagyjából olyan kérés volt, mint a WB tragédia után visszakövetelni az 1000 forintot...Tegnap gabtsi linkelt egy képet h mi van az ncore-al,vannak "friss" (tegnap esti) hírek,elvileg este már lesz oldal:free leech lett volna még két napig, mielőtt behalt volna. vajon kitolják?Zsoca
"Delutani info kicsit megkesve (sorry): koltozunk, leghamarabb holnap este megyunk ujra, de nem igerunk semmit. "Joco
több mint 13 éve
Alvászavar. :mad:gyeekAz nálam is elég durván megvan az utóbbi hónapokban. :/
több mint 13 éve
Alvászavar. :mad:
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Okos gondolat.. szülők nem tudnak elmenni, mert tolják maguk előtt -_-Szerintem meg legyen a nyugdíjkorhatár ideje a sírbaszállás. Okos és növekedéspárti neoliberálisaink úgyis ezt akarják.
http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/01/19/67_evre_emelkedne_a_nyugdijkorhatar/Ventura
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Okos gondolat.. szülők nem tudnak elmenni, mert tolják maguk előtt -_-http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/01/19/67_evre_emelkedne_a_nyugdijkorhatar/
több mint 13 éve
Részemről mind1 csak menjen az oldal 😊Tegnap gabtsi linkelt egy képet h mi van az ncore-al,vannak "friss" (tegnap esti) hírek,elvileg este már lesz oldal:free leech lett volna még két napig, mielőtt behalt volna. vajon kitolják?Zsoca
több mint 13 éve
Tegnap gabtsi linkelt egy képet h mi van az ncore-al,vannak "friss" (tegnap esti) hírek,elvileg este már lesz oldal:free leech lett volna még két napig, mielőtt behalt volna. vajon kitolják?
több mint 13 éve
Tegnap gabtsi linkelt egy képet h mi van az ncore-al,vannak "friss" (tegnap esti) hírek,elvileg este már lesz oldal:"Delutani info kicsit megkesve (sorry): koltozunk, leghamarabb holnap este megyunk ujra, de nem igerunk semmit. "
több mint 13 éve
1 értelmes cikk a WB-tragédiáról: http://quart.hu/cikk.php?id=5853
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
ha már suli, a 2013ban érettségizőknek kötelező lesz fizika/kémia/biológia tantárgyakból is érettségizni az eddigieken kívül. kurvajó :/kristofHála az égnek, hogy jövőre fogok... Ha nem bukok semmiből. (Nem.) Mondjuk már jövőre sem a 480 pontos rendszer lesz, de még egész tűrhető.
Mondjuk én eredetileg fizikából akartam, mint szabadon választott érettségizni, év eleje óta járok fakultációra is... Most vagyok kettes félévkor. Nyert az infó, mint érettségi tantárgy...
Én meg azzal szopatom magam, de nagyon, hogy megint megnéztem, hogy lehet a pontszámítás, és ugyanúgy, mint tavaly, rohadtul nem érdekel az egész... Majd bízok az érettségi duplában. Gáz.
Cserébe holnap lesz töri röpdoga és irodalom egyes a Goirot apóra, amit még el sem kezdtem... Nem is fogom.
Rühellem a harmadikat, tavaly még kib@sz jó volt a suli...
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ugyan ez, közgáz suli---->földrajz érettségién is így voltam vele még tizedikben, aztán földrajz lett belőle 😛JJ Tillerde ha egyel több kötelező van logikus lenne h egyel többől kell számolni majd az átlagotén nekem 4,2 lett az átlagom még egy kettessel együtt is, pedig semennyit se tanulok szinte 😛
konq: félévkor 3as lettem kémiából :cool: és sztem bioszt fogom választani azt még szeretem is úgy-ahogykristof
Egy Packerses tud
én sztem majd gazdit választom, mégiscsak gazdasági suliba járok 😊Hurka
több mint 13 éve
miért kell mindig a saját életemet megnehezíteni?ja és persze magyar egészségügy,én így szeretlek
több mint 13 éve
viszont én tavaly 3-as lettem föciből, mert rögtön ugye a 2. héten kaptam egy karót, úgyhogy az necces 😊én is így voltam vele még tizedikben, aztán földrajz lett belőle 😛JJ Tillerde ha egyel több kötelező van logikus lenne h egyel többől kell számolni majd az átlagotén nekem 4,2 lett az átlagom még egy kettessel együtt is, pedig semennyit se tanulok szinte 😛
konq: félévkor 3as lettem kémiából :cool: és sztem bioszt fogom választani azt még szeretem is úgy-ahogykristof
Egy Packerses tud
több mint 13 éve
Sebii
3 536
Nekem nem kell kémia. Infót elfogadják a szakon ahova menni akarok.töri-magyar szinduma az egész.Nálunk még azért is megbotozták az embert ha az iskolával szemben rágyújtottak...Én aztán nem parázok. Van egy 80-as infóm meg egy 96-os angolom. Töri az bazárkodás, magyar már kcisit izgibb, mert nem vagyok valami fasza vers/novellaelemző. Matek emelt húzós lesz, de az is teljesíthető.Sebii
Amúgy aki érettségi előtt áll, annyi a meglátásom hogy qrvára nem kell tőle beparázni. 1 hét "tanulással" lett 4,0 átlagom és még csak zseni sem vagyok.Hanni
ha megy a matek vidd a kémiát, abban nem lehet eltévedni. Logika-logika-és megint logika - az eleje meg esszenciális empirizmus.sutianap
több mint 13 éve
de Hurka Pax-es, te pedig nem 😛 😂én is így voltam vele még tizedikben, aztán földrajz lett belőle 😛JJ Tillerde ha egyel több kötelező van logikus lenne h egyel többől kell számolni majd az átlagotén nekem 4,2 lett az átlagom még egy kettessel együtt is, pedig semennyit se tanulok szinte 😛
Egy Packerses tud
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
én is így voltam vele még tizedikben, aztán földrajz lett belőle 😛én nekem 4,2 lett az átlagom még egy kettessel együtt is, pedig semennyit se tanulok szinte 😛Érettségi átlagot öt érettségiből számolsz. A hatodikat kiszeded.Rajnade ha egyel több kötelező van logikus lenne h egyel többől kell számolni majd az átlagot
Egy Packerses tud
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
én nekem 4,2 lett az átlagom még egy kettessel együtt is, pedig semennyit se tanulok szinte 😛Érettségi átlagot öt érettségiből számolsz. A hatodikat kiszeded.Rajnade ha egyel több kötelező van logikus lenne h egyel többől kell számolni majd az átlagot
Egy Packerses tud
én sztem majd gazdit választom, mégiscsak gazdasági suliba járok 😊
több mint 13 éve
töri-magyar szinduma az egész.Én aztán nem parázok. Van egy 80-as infóm meg egy 96-os angolom. Töri az bazárkodás, magyar már kcisit izgibb, mert nem vagyok valami fasza vers/novellaelemző. Matek emelt húzós lesz, de az is teljesíthető.SebiiHöri: ezt a dohányzósat nagyon adom. Van jó pár suli, ahol a 18+osoknak van dohányzó, nos az enyém baszik olyan lenni.SebiiNálunk még azért is megbotozták az embert ha az iskolával szemben rágyújtottak...
Amúgy aki érettségi előtt áll, annyi a meglátásom hogy qrvára nem kell tőle beparázni. 1 hét "tanulással" lett 4,0 átlagom és még csak zseni sem vagyok.Hanni
ha megy a matek vidd a kémiát, abban nem lehet eltévedni. Logika-logika-és megint logika - az eleje meg esszenciális empirizmus.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak