NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Már írtam szerintem korábban, de ha megnéznéd egy étteremben, hogy miként készül az ételed, azt se ennéd meg.
Pláne ha az elejétől kezdve.Sobri Jóska
hat maradjunk annyiban h annyi rutinom mar tan van h pontosan tudjam h mit es hol egyek.
pesten seholsem fogok tenger gyumolcseit enni, pakisztanban meg friss gyumolcsot.
ha az embernek van egy kis jozan esze akkor kikerulheti ezeket a dolgokat.
es ezt tpbol mondom mert asszem dolgoztam mar 1-2 konyhan
nem pedig azert h most kva okosnak tunjek 😊
a mashol kajalas meg egy olyan dolog h ezeknel akarva akaratlan kockaztatsz.
lehet h megkivansz egy jo kolbaszt az utcan es 2 napig a rotyin ulsz utana. v eszel egy veres hatszint egy nem ismeros helyen es rabaszol. ezzel nincs semmi para sztem.
Tudom milyen ótvarból vannak a hamburgerek a mekiben, legyen benne olvasztottt csont és szemgolyódarálmány, vagy sűrített here, de mint írtam egyszerűen szeretem az ízét. Ez van. Együtt tudok ezzel élni simán. 😊
Beteg nem vagyok tőle, és kurvára ízlik.
Aki dohányzik is tudja, hogy egészségtelen a cigi, de szereti, és tolja.
És ha kirakosgatnád az alkotóelemeit lehet nem enném meg, de a mekiben nem rakosgatják ki, és én se szoktam, tehát ez olyan szempont, ami nem az. (Van egy csaj aki kurvára bejön, szexi, rád van állva, egészséges, tetszik neked, stb, elmész vele? Gondolom simán. És ha megtudod, hogy 4 gyereke van? Vagy hivatásos kurva? Vagy tavaly leszopott egy lovat pénzért? Vagy Zámbó Dzsimi titkos szeretője volt?
Miért kéne ezeket megtudni, vagy ha tudod, akkor ezzel paráztatni magad, ezzel foglalkozni?)
Én tudom miből van a hamburger. Volt róla egy film Discoveryn asszem. Gusztustalan. De ettől még kurva finom. 😊 (És mint írtam nem volt tőlük soha semmi bajom. Az most irreleváns, hogy 70 éves koromra beteg leszek miattuk, ha egyáltalán megérem a 70 éves kort.)
Amikor megnéztem a Super Size Me-t, utána mentem le Big Mac-ért, úgy rákivántam. 😊Sobri Jóska
jo erted en asszem tudom toleralni ezt sot megcsak nehezemre sem esik csak ezzel az izlik ezert leszarom mivan benne dumaval engem a vilagbol kilehet kergetni. ez nem indok basszameg mert ennyi erovel akkor barmit letolhatnal a szadon. az etel nem uzemanyag. legalabbis sztem.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 665 — je suis poloska
a kfc amugy pont kilog a sorbol. az frankon az a csirke amit amugy a boltban vennel.
az sem az egeszsegesseg teteje azert mert ugye boven genkezelt es tapolt cuccrol beszelunk
de azert nem is egy marhacsont- es kotoszovetdaralek hanem szinhus.
es nekem nem az egeszsegesseg/telensegevel van bajom ezeknek. hanem azzal h ha alkotoelemenkent kirakosgatnam mondjuk a big mac alkatreszeit akkor nem hinned el h ez kaja. ugyanilyen alapon elitelem peldaul azokat a varosi majmokat akik amint eletukben eloszor meglatjak h azert h hust ehessen meg is kell olni egy allatot vegava valtoznak a szempillantas sebessegevel.
a whoppereket amugy en is nagyon kamazom de azt sztem te is jo ha tudod
h ezek a szendok nagyjabol 1 kaptafara keszulnek.
az olvadt sajt ize xtra sok dopamint szabadit fel igy nagyon addiktiv. nagyjabol ha a sok szar izfokozot meg egyeb bekanyalat kivesszuk az egyenletbol ez akkor is nagyon sok embert a trashfood fogyasztasara generalna.

de gyulolom ezt a temat azt a leborult szivarvegit.Fake
Az én kedvencem amikor a házi szalonnára, illetve kocsonyára kijelentik hogy "fúj, undorítóó"
közben zabálják a disznós.ggszőrből összedarált virsliket, párizsiket, illetve tudja a tököm miből készült gyorséttermi kajákat.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
Már írtam szerintem korábban, de ha megnéznéd egy étteremben, hogy miként készül az ételed, azt se ennéd meg.
Pláne ha az elejétől kezdve.
Tudom milyen ótvarból vannak a hamburgerek a mekiben, legyen benne olvasztottt csont és szemgolyódarálmány, vagy sűrített here, de mint írtam egyszerűen szeretem az ízét. Ez van. Együtt tudok ezzel élni simán. 😊
Beteg nem vagyok tőle, és kurvára ízlik.
Aki dohányzik is tudja, hogy egészségtelen a cigi, de szereti, és tolja.
És ha kirakosgatnád az alkotóelemeit lehet nem enném meg, de a mekiben nem rakosgatják ki, és én se szoktam, tehát ez olyan szempont, ami nem az. (Van egy csaj aki kurvára bejön, szexi, rád van állva, egészséges, tetszik neked, stb, elmész vele? Gondolom simán. És ha megtudod, hogy 4 gyereke van? Vagy hivatásos kurva? Vagy tavaly leszopott egy lovat pénzért? Vagy Zámbó Dzsimi titkos szeretője volt?
Miért kéne ezeket megtudni, vagy ha tudod, akkor ezzel paráztatni magad, ezzel foglalkozni?)
Én tudom miből van a hamburger. Volt róla egy film Discoveryn asszem. Gusztustalan. De ettől még kurva finom. 😊 (És mint írtam nem volt tőlük soha semmi bajom. Az most irreleváns, hogy 70 éves koromra beteg leszek miattuk, ha egyáltalán megérem a 70 éves kort.)
Amikor megnéztem a Super Size Me-t, utána mentem le Big Mac-ért, úgy rákivántam. 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a kfc amugy pont kilog a sorbol. az frankon az a csirke amit amugy a boltban vennel.
az sem az egeszsegesseg teteje azert mert ugye boven genkezelt es tapolt cuccrol beszelunk
de azert nem is egy marhacsont- es kotoszovetdaralek hanem szinhus.
es nekem nem az egeszsegesseg/telensegevel van bajom ezeknek. hanem azzal h ha alkotoelemenkent kirakosgatnam mondjuk a big mac alkatreszeit akkor nem hinned el h ez kaja. ugyanilyen alapon elitelem peldaul azokat a varosi majmokat akik amint eletukben eloszor meglatjak h azert h hust ehessen meg is kell olni egy allatot vegava valtoznak a szempillantas sebessegevel.
a whoppereket amugy en is nagyon kamazom de azt sztem te is jo ha tudod
h ezek a szendok nagyjabol 1 kaptafara keszulnek.
az olvadt sajt ize xtra sok dopamint szabadit fel igy nagyon addiktiv. nagyjabol ha a sok szar izfokozot meg egyeb bekanyalat kivesszuk az egyenletbol ez akkor is nagyon sok embert a trashfood fogyasztasara generalna.

de gyulolom ezt a temat azt a leborult szivarvegit.
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 263 — no es importante
nincs egészségtelen étel, csak egészségtelen étrend 😉

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
Mi a baj ezekkel?
Gondolom te is végigkóstoltad őket.
Szerintem a lángos szar, a somlói semmilyen, a krumpli fasza.
De az igyekezet mindenesetre dícsérendő.
A retroburger meg egyenesen kurva jó.
Mint régen volt a City Grilles, nyami.
Megyek, eszek is egyet, rákívántam. 😊Sobri Jóska
tudod az a baj veluk h van akinek nem az az izles netovabbja ha mindent amit megeszik a bo olajbol veszik ki
de neked ettol meg hajra jo etvagyat hozza.

gyulolom h nem lehet az osszes embert instant lebeszelni a trashfoodrol.
felreertes ne essek nem a gyorskajaval van bajom. de ez a szar amit csak azert gyartanak h elegendo papirszemetet termeljen hat ez sztem emberisegellenes buntett. en allatot nem taplalnek vele.Fake
Maximálisan igazad van.
De mit tegyek, imádom a Big Mac-et, a jalapenos Whoppert, a Zingert a KFC-ben, és ezt a retroburgert is.
Trashfood rulez.
Ja, és tudom, hogy nem egészségesen fogok meghalni, de jobb is így. Tisztára idegesítene, hogy milyen fitt papóka vagyok, semmi bajom, erre meghalok.

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kevés szarabb tulajdonság van a megbízhatatlanságnál...Asbee
Hülyeség, tudálékosság kitartással vegyítve. A legjobb, amikor egy idióta osztja az észt, és azt hiszi közben, hogy igaza van. És a többi meg támogatja nagy lelkesen, na engem azért ez is ki tud akasztani 😛

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Kevés szarabb tulajdonság van a megbízhatatlanságnál...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
😂 Érdekes alternatív felhasználási módok 😀

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
úú a bolero porokat mennyit ittuk régen 😀 mondjuk abból csak az ice teát szeretem.

próbáld ki, hogy a fürdőkádba nyomatsz pár zacsival habfürdő helyett... 😀
több mint 14 éve
csak az alkoholStez
meg a nagy csöcsökAsbee
és Hollandia

or

és a Michelle Wild

örülök h vannak mások is akik ismerik... 😛 😊Divat
Utóbbival hallottam, csak az elejéről maradtam le eddig 😀

Btw, legjobbak: Schweppes lemon (amíg volt), Fanta lime
utána Schweppes orange, de ez a citrus mix is jó, Sió lime, bár ez a citrusos limonádéjuk se rossz
Amúgy most rá vagyok állva ezekre a boleros cuccokra enyhe ásványvízzel, odabasz 😛 de legalább cukormentes, meg van benne c vitamin is, hogy nyugtassam magam 😂

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
a dr.pepper kurva rossz.
egyszer vettem de nem bírtam meginni a 0,33ast sem. Pedig kurvára beleéltem magam Forest Gump szerepébe 😛

na most ilyen retroburgerből 3x ekkorát, fele ennyiért minden metro/hév megállóban kapsz.haromt
angyal utca, marika néni hamburgere.
1200 ft- 1 kilós zsemle, tele cuccal 😊briareos
Móriczon a Wikingerben a King Kong XXL szintén 1200-ért ugyanez a kategória.Pocs
Jaja, már kétszer megbírkóztam vele. A Marika néni félét viszont még nem próbáltam ki, pedig pár haverom nagyon csodálja azt is.
több mint 14 éve
cs19 New Orleans Saints Purdue Boilermakers 455 — Saints fan
Viszont a Pepper meg kurvafinom, olyasmi, mint a Cherry Coke, csak nincs benne cherry 😊 Csak mondjuk elég drága is...Duff
A drágasága relatív, én itt, Szegeden tudok 1, sok helyet, ahol lehet kapni, 2, olyan helyet, ahol 220, az iskolai büfében pl. 280, éttermekben/kávézókban sem veszélyesen drága, 350 körül szokott lenni. De rohadt jó. 😀
Ez az új Cherry Coke vagy Coca Cola Cherry vagy mi viszont undorítóan néz ki... Gondolom ízben nem változott, sose iszok olyat.

Ha már gyűlölködő, akkor rohadjak meg, mert egyrészt semmit nem tanulok, így jó sz@r lesz az évvégim is, és előrehozottat sem tettem... 😕

több mint 14 éve
az étel, ital topicba örömmel várom a további hamburger/pizza javaslatokat 😊JJ
gyűlölöm h JJ mindig ránkszól 😀briareos
elmentem filmet nézni, 100 percig most uralkodhat a káosz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
sztem a legjobb hambuger a magic bugerben van, ott készül (igaz csak előrendelésre) egy "szörny" nevezetű burger is, ami kb 1.8-1.9 kg, 70 deka saját keverésű marhahússal.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=164229813612692&set=pu.113330862035921&type=1&theater

vezér.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mi a faszt csinaltatok a gyűlölködőből?tenorx
Én régen amúgy nagyon bírtam a Pepsi Bluet 😀 Igazából Pepsi volt jó sok színezőanyaggal, de jó volt 😀tenorx
Csak befeküdtél a többségnek! 😀 Konformista! Gyűlöllek! 😉

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
am tényleg beírhatnátok oda is,ott könnyebben megtalálnám a hely nevét
ha éppenséggel pesten járnék,jól jönne 😊

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
az étel, ital topicba örömmel várom a további hamburger/pizza javaslatokat 😊JJ
gyűlölöm h JJ mindig ránkszól 😀

több mint 14 éve
az étel, ital topicba örömmel várom a további hamburger/pizza javaslatokat 😊

---
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
a dr.pepper kurva rossz.
egyszer vettem de nem bírtam meginni a 0,33ast sem. Pedig kurvára beleéltem magam Forest Gump szerepébe 😛

na most ilyen retroburgerből 3x ekkorát, fele ennyiért minden metro/hév megállóban kapsz.haromt
angyal utca, marika néni hamburgere.
1200 ft- 1 kilós zsemle, tele cuccal 😊briareos
Móriczon a Wikingerben a King Kong XXL szintén 1200-ért ugyanez a kategória.

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Én régen amúgy nagyon bírtam a Pepsi Bluet 😀 Igazából Pepsi volt jó sok színezőanyaggal, de jó volt 😀tenorx
Ja tényleg, azt is bírtam 😀 Meg a twistert is, de azt is csak hidegen és míg ki nem fogyott belőle a szénsav 😛
több mint 14 éve
Mit csinálsz 1 kg hamburgerrel?catattack
megeszem, majd ledőlök aludni 😀briareos

---
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Én régen amúgy nagyon bírtam a Pepsi Bluet 😀 Igazából Pepsi volt jó sok színezőanyaggal, de jó volt 😀
több mint 14 éve
catattack 3 520
Azon gondolkoztam múltkor muterral hogy csinálni kéne egy olyan töltött káposztát ami egy egész fej káposztába van töltve valahogy :cool: 😀Hanni
Nyers marad a közepe. Itt mindenki zabagép?
több mint 14 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Mit csinálsz 1 kg hamburgerrel?catattack
faljuk fel magyarországot játszik 😀Hall Of Green
Azon gondolkoztam múltkor muterral hogy csinálni kéne egy olyan töltött káposztát ami egy egész fej káposztába van töltve valahogy :cool: 😀Hanni
és aki megeszi az felkerül a család dicsőség falára 😀