Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
az élet maraton.már mind1legyen ON is, hogy ne legyek szabályszegő: utálom, hogy nincs célja életemnek. mondjuk csak néha zavar, és akkor gyorsan elnyomom azt az érzést is, szal lényegében mind1konquerorHa nem teszel érte semmit nem is lesz.tenorx
csak másokkal szemben összehasonlítva nagy a kontrasztkonqueror
futhatsz kevésbé gyorsan a lényeg h mozgásban maradj.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vegyél példának engem és máris maximálisan céltudatosnak gondolod majd magad 😛már mind1legyen ON is, hogy ne legyek szabályszegő: utálom, hogy nincs célja életemnek. mondjuk csak néha zavar, és akkor gyorsan elnyomom azt az érzést is, szal lényegében mind1konquerorHa nem teszel érte semmit nem is lesz.tenorx
több mint 13 éve
Hallod nincs olyan, hogy már mindegy 😛már mind1legyen ON is, hogy ne legyek szabályszegő: utálom, hogy nincs célja életemnek. mondjuk csak néha zavar, és akkor gyorsan elnyomom azt az érzést is, szal lényegében mind1konquerorHa nem teszel érte semmit nem is lesz.tenorx
Szüleimnek születésem után azt mondták, hogy nem fogok tudni járni. És? Tudok.
Nem tudom, hogy tanulsz-e valahol, ha nem akkor iratkozz be valami egyetemre olyan szakra, ami érdekel, ha pedig nem az egyetem érdekel, akkor valamilyen szakmunkásnak. Nagy eséllyel azzal is hamarabb lesz normális munkád, mint a legtöbb egyetemistának (pár barátom az osztályból is egyetem helyett ácsnak ment el, 1 év múlva stabil munkája lesz).
több mint 13 éve
már mind1legyen ON is, hogy ne legyek szabályszegő: utálom, hogy nincs célja életemnek. mondjuk csak néha zavar, és akkor gyorsan elnyomom azt az érzést is, szal lényegében mind1konquerorHa nem teszel érte semmit nem is lesz.tenorx
csak másokkal szemben összehasonlítva nagy a kontraszt
több mint 13 éve
február 10-én jön asszem a 3. évad az RTL-re (3 éve ment le a 2. 😀 😀)ha ezután nem lesztek Odaát rajongók, akkor soha http://www.youtube.com/watch?v=y4dv11evcaw&feature=feedfHöriOFF: decemberig voltam abban a hitben, hogy az RTL-en nyomatott Odaát nevű sorozat valami misztikus témájú, ámde szar, és semmikép sem azonos a Supernatural néven futó démonhentelős sorozattal, aztán kiderült, hogy de
ennek ellenére sem nézemkonqueror
eredetileg 23 órakor kezdődött volna, de póker (!) miatt átkerült éjfélre.
Nekem mondjuk mindegy ez, hogy 5PM vagy 6PM, csak az európai lakosságot bizonyára zavarja
több mint 13 éve
legyen ON is, hogy ne legyek szabályszegő: utálom, hogy nincs célja életemnek. mondjuk csak néha zavar, és akkor gyorsan elnyomom azt az érzést is, szal lényegében mind1konquerorHa nem teszel érte semmit nem is lesz.
több mint 13 éve
ha ezután nem lesztek Odaát rajongók, akkor soha http://www.youtube.com/watch?v=y4dv11evcaw&feature=feedfHöriOFF: decemberig voltam abban a hitben, hogy az RTL-en nyomatott Odaát nevű sorozat valami misztikus témájú, ámde szar, és semmikép sem azonos a Supernatural néven futó démonhentelős sorozattal, aztán kiderült, hogy de
ennek ellenére sem nézem
legyen ON is, hogy ne legyek szabályszegő: utálom, hogy nincs célja életemnek. mondjuk csak néha zavar, és akkor gyorsan elnyomom azt az érzést is, szal lényegében mind1
több mint 13 éve
ha ezután nem lesztek Odaát rajongók, akkor soha http://www.youtube.com/watch?v=y4dv11evcaw&feature=feedf
több mint 13 éve
én semlegesnek mondom magam, vannak kedvenc leveseim, de a többséget inkább muszájból nyomom bede tényleg vannak pillanatok, mikor jólesik az embernek egy jó meleg leves
Höri viszont híresen nagy leves hater
több mint 13 éve
Én antileveses vagyok, amit szeretek az a gulyás meg a tojásleves.
több mint 13 éve
Persze én sem a tasakos levesre gondoltam.Hideg Gyümölcsleves nyáron az biztos hogy odabasz. Anyám mondjuk tejszínesen csinálja, és nem spórolja ki a gyümölcsöt 😀eaglesmcnabbAmúgy vágjátok hogy van külön kaja topic is? 😂Ha ez buziság akkor vállalom.Én is imádom a gyülölcs leveseket,sőt én egyáltalá nem vagyok leveses megeszem szinte mindegyiket de ha holnaptól megszűnne létezni a leves nos kibírnám.Viszont a gyümölcsleveseket kimondottan szeretem és általában be is zabálok belőle.Cowboykarcsi
Én szeretem a gyümölcsleveseket is. Tudom hogy buzis, de egy nagy görög gyümölcsleves egy fél flakon tejszínhabbal a nyári 33 fokban priceless :rolleyes: :cool:Hanni
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Hideg Gyümölcsleves nyáron az biztos hogy odabasz. Anyám mondjuk tejszínesen csinálja, és nem spórolja ki a gyümölcsöt 😀Amúgy vágjátok hogy van külön kaja topic is? 😂Ha ez buziság akkor vállalom.Én is imádom a gyülölcs leveseket,sőt én egyáltalá nem vagyok leveses megeszem szinte mindegyiket de ha holnaptól megszűnne létezni a leves nos kibírnám.Viszont a gyümölcsleveseket kimondottan szeretem és általában be is zabálok belőle.Cowboykarcsi
Én szeretem a gyümölcsleveseket is. Tudom hogy buzis, de egy nagy görög gyümölcsleves egy fél flakon tejszínhabbal a nyári 33 fokban priceless :rolleyes: :cool:Hanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Amúgy vágjátok hogy van külön kaja topic is? 😂Ha ez buziság akkor vállalom.Én is imádom a gyülölcs leveseket,sőt én egyáltalá nem vagyok leveses megeszem szinte mindegyiket de ha holnaptól megszűnne létezni a leves nos kibírnám.Viszont a gyümölcsleveseket kimondottan szeretem és általában be is zabálok belőle.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Ha már Herremans;a tegnap esti(helyesebben a ma hajnali)vacsorám.elkényezteted magad 😀
http://kephost.hu/image-301A_4D45C64C.jpgCowboykarcsi
több mint 13 éve
Én is szavazok egyet a "leves über alles" menüpontra.Ha már Herremans;a tegnap esti(helyesebben a ma hajnali)vacsorám.
Gulyás-, bab-, hús-, csorba-, borsó-, gombaleves, ragulevesek, krémlevesek, zöldséglevesek, minestrone, sorolhatnám a végtelenségig.
A kedvencem jelenleg az Iguana étterem jalapeno sajtkrémlevese. Nyami.
Akinek meg kákabele van, és megtelik egy tál levestől, az erősítsen, mert sosem lesz Todd Herremans. 😛Sobri Jóska
http://kephost.hu/image-301A_4D45C64C.jpg
több mint 13 éve
Amúgy vágjátok hogy van külön kaja topic is? 😂 Én szeretem a gyümölcsleveseket is. Tudom hogy buzis, de egy nagy görög gyümölcsleves egy fél flakon tejszínhabbal a nyári 33 fokban priceless :rolleyes: :cool:
több mint 13 éve
Egy nagy tál meleg húsleves tele tésztával, répával, meg nagy hússal amit utána lehet enni wasabival :rolleyes: hmmm de jó hogy msot ettem 2 tál vargabélest és ne lettem éhes :cool:HanniLOL én is vargabélest toltam az imént 😊
leves témához meg:
Lagziban kurva nagy hülye lennék, ha ennék a levesből, és amiatt nem tudnám telezabálni magam rántotthússal, meg töltött káposztával. Én Fekete Laci pártján állok, miszerint "A leves csak foglalja a helyet". Húsleves meg. Sósvíz egy kis metélttel. Csak kihugyozod. A hús meg általában főtt hús ami van mellé, és ugye bármilyen Sült hús>>>>>>főtt hús, ergo inkább betolok 3-4 rántotthúst iszok mellé vizet és ugyanott vagyok 😀
persze ízlések és pofonok, anyám is mindig b.szogat, hogy a leves elengedhetetlen a mindennapi táplálkozásban.
Sobri: Ugye nem gondolod komolyan? 😀 A kajálóversenyeket sokszor azért nyerik meg nádszálvékony emberkék mert nincsenek zsírpárnák amik meggátolják a gyomor kitágulását. Másrészt meg nem arról van szó hogy kákabélű vagyok, de ha megeszek egy liter levest, akkor a helyére mehetne 1 kg hús is nem de?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Én is szavazok egyet a "leves über alles" menüpontra.Gulyás-, bab-, hús-, csorba-, borsó-, gombaleves, ragulevesek, krémlevesek, zöldséglevesek, minestrone, sorolhatnám a végtelenségig.
A kedvencem jelenleg az Iguana étterem jalapeno sajtkrémlevese. Nyami.
Akinek meg kákabele van, és megtelik egy tál levestől, az erősítsen, mert sosem lesz Todd Herremans. 😛
több mint 13 éve
Egy nagy tál meleg húsleves tele tésztával, répával, meg nagy hússal amit utána lehet enni wasabival :rolleyes: hmmm de jó hogy most ettem 2 tál vargabélest és nem lettem éhes :cool:
több mint 13 éve
baszki, levest nem szeretni? 😮 😮húslevest (én csak cérnametélt levesnek hívom) bárhol, bármikor meg tudom enni, az egyik kedvenc ételem, és megfázás ellen is az egyik legjobb
több mint 13 éve
megnézném, hogy egy kiadós nyírségi gombócleves után mennyire lennél éhes 😉 (de imádom Istenem)Leves nélkül nem lehet élni.utoljára karácsonykor ettem levest...
Jó, ha hideg van és átmelegít a forró húsleves,
Jó, ha beteg az ember és van bármilyen éeves, amibe való az erős paprika.
Jó, ha van korhely leves a másnaposságra.
Jó, ha van csak szimplán😊
Leves nélkül nem ebéd az ebéd. Az az alapja!kishaszi
Nem szeretem, mert megeszem, tele a gyomrom és nem tudok már normális kaját enni. Félóra múlva persze megbotlok a küszöbben és már éhes is vagyok. Max babgulyás. Az jó.eaglesmcnabb
Az ún. összetett levesek elég kiadósak. Egyéb levesből meg nem kell sokat enni, az a funkciója, hogy felkészítse a bendőt a lényegre.
több mint 13 éve
Leves nélkül nem lehet élni.utoljára karácsonykor ettem levest...
Jó, ha hideg van és átmelegít a forró húsleves,
Leves nélkül nem ebéd az ebéd. Az az alapja!kishaszi
Nem szeretem, mert megeszem, tele a gyomrom és nem tudok már normális kaját enni. Félóra múlva persze megbotlok a küszöbben és már éhes is vagyok. Max babgulyás. Az jó.
több mint 13 éve
Leves nélkül nem lehet élni.Jó, ha hideg van és átmelegít a forró húsleves,
Leves nélkül nem ebéd az ebéd. Az az alapja!
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
kizárt, imádok főzni, ahogy a jó levesekért is élek-halok. Csak akkor engedem az asszonyt a konyhába, ha nincs időm, vagy ha valami nagyon alap étel kerül az asztalra (pedig a mai átlaghoz képest nincs elveszve a konyhában). A barátnői, kolléganői irigykednek is eleget.Rohadt életbe, apám titkos receptje alapján megfőzöm a szokásos vasárnapi fazék orjalevest, a végén kóstolnám meg hogy kell-e még bele só, erre pofán vág a rozmaring kellemes, de ebbe a levesbe abszolút nem való illata. Hát a tegnap vett Lucullus kakukkfű fűszerbe nem rozmaringot csomagoltak? :mad:atapapaTanulság: Ne főzz, és legfőképpen ne egyél levest 😊eaglesmcnabb
A tanulság az, hogy többé nem hiszek még az eredeti csomagolásnak sem, kénytelen leszek az ilyen dolgokat is szagolgatni-ízlelgetni felhasználás előtt.
több mint 13 éve
Rohadt életbe, apám titkos receptje alapján megfőzöm a szokásos vasárnapi fazék orjalevest, a végén kóstolnám meg hogy kell-e még bele só, erre pofán vág a rozmaring kellemes, de ebbe a levesbe abszolút nem való illata. Hát a tegnap vett Lucullus kakukkfű fűszerbe nem rozmaringot csomagoltak? :mad:atapapaTanulság: Ne főzz, és legfőképpen ne egyél levest 😊