Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 13 éve
faszom a köcsög volánba hogy képtelen fűteni a baszott buszait..megváltás volt róla leszállni mert "kint" melegebb volt mint a buszon
több mint 13 éve
Kurva élet baszná meg, hogy 8.ára írják ki a kibaszott orvosi bizottság előtti megjelenésem....Itthon vagyok 3 hete, semmi dolgom, most meg jöhetek vissza hétfő után keddre rögtön. Jah és most a héten mehetek háziorvoshoz meg gasztroenterológushoz friss papírokért.
több mint 13 éve
Alapjába véve nem értem, hogy mi a fasznak ne kössük fel őket. Etetjük apjuk-anyjuk a dutyiban vagy a segélyből. Etetjük a kölykeiket is a javítóban/lelencházban, aztán majd segélyeket adunk nekik, hogy aztán a dutyiban etessük őket; mivel kirabolják, megölik azokat, akik etetik őket... aki ebben lát logikát, kérem, jelezze. Ja; és adja le a drótot OV-nek is, mert ez az emberi(cigány) jogos dolog már unalmas... főleg abban a viszonylatban, hogy a magyarnak joga van betegre dolgoznia magát egy életen át, hogy aztán elvegyék a segélyt/rokkantságit/nyugdíjat/munkahelyet tőle és a pénzt - amiért Ő dolgozott - olyanoknak adják, akik szart se tettek életükben, csak loptak-csaltak-raboltak. OV és sleppje egy kula. A probléma, hogy eddig mindegyik majom és sleppje egy kula volt... Az újságírók meg szégyeljék magukat, hogy a nyilvánvaló megélhetési problémák ellenére egy nyomorult tv. miatt rinyálnak, mikor demokakikus csőd helyett zenghetne arról a sajtó, hogy családok mennek tönkre és fognak tömegével az utcára kerülni. Vagy éhen halni. Vidékről származom (Pesten sem jobb a helyzet); nincs munka, elveszik a segélyeket, éheznek, rongyokban járnak az emberek, pedig; egész életüket ledolgozták. Erről nem lehet írni? Ez nem probléma a rózsadombi pötyögőgépeknek? Hogy a bankok és a közműszolgáltatók azt csinálnak, amit akarnak. Hol a control? Miért fizetsz (pl. a távhőnek 40 éve hálózat-fejlesztési hozzájárulást - kézzel fogható fejlesztés nélkül)? Mol? Eon/Elmű? Adjak témát a sok rinyagépnek? Vagy ha erről ír, akkor másnap munkanélküli? Ó, szegény! Volt alkalmam az ATV-n végighallgatni azt a 4 nagyfejű vén firkászt, hogy mit kellene tenni a gazdasággal. Ez az, amikor a nem szakmabeli nyomja az ordító hülyeséget (mindegy, hogy ellenzéki, vagy sem), és aki nem ért hozzá elhiszi: ez a népbutítás, nem csak az, amit a hatalom csinál. Hol az újságírói felelősségvállalás? Vagy ők is pofázhatnak felelősség nélkül amit akarnak? Úgy ahogy van: leszarom a médiatörvényt, mert csak figyelemelterelésnek tartom. És mivel a sajtónak nevezett rinyagéphorda pofája be nem áll, csak erről nyomatják a süket vitáikat éjjel-nappal: így gratulálok a kormányzati kommunikációs irodának, a terelés tökéletesen sikerült. A nyomorgók problémáiról, a sikkasztott milliárdok mosásáról és a további sikkasztásokról, a vállalati szabadrablásról és az emberek kizsákmányolásáról sikeresen elterelték a figyelmet. Basszák meg ők is a tudományukat, annyit érnek - többségben - mint akiket bírálnak.
több mint 13 éve
eaglesmcnabb:az a különbség Vona és Mesterházy között, hogy előbbinek azért van sütnivalója, elég jól beszél - még ha nem is mindenkinek tetszik az, amit mond - Jokerface viszont egy teljesen más kategória.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Bocs, most kicsit félre értettelek. Arra gondoltam, hogy sehogy nem lehet megakadályozni az elszökésüket az intézetekből. Azt meg nem látom sehol a cikkben leírva, hogy ne intézetesek lennének alapból.F.SchleckJa, értem. Félreértettük egymást. ezt viszont én értelmeztem rosszul ezek szerint:
"A hátrányos helyzetű gyerekeket intézetbe szállították, bár páran közülük nem is a szüleiknél laktak, hisz azok vagy elhagyták őket , vagy börtönviseltségük miatt nem nevelhették őket. Információink szerint egy gyerek már beismerő vallomást tett."
Tényleg nincs benne, hogy már eleve oda is tartoztak.
több mint 13 éve
Bocs, most kicsit félre értettelek. Arra gondoltam, hogy sehogy nem lehet megakadályozni az elszökésüket az intézetekből. Azt meg nem látom sehol a cikkben leírva, hogy ne intézetesek lennének alapból.Én viszont úgy tudom, igenis lehet, és testközelből tapasztaltam meg. Sajnos a magyarok itt is hátrányban vannak, mert elég egy névtelen telefon a gyámügyhöz, és már jönnek is vizsgálódni. És a magyar szeret leselkedni, irigykedni, feljelenteni, nem feltétlen ebben a sorrendben. Ha a gyámügyiseknek nem elég jók a gyermekek lakhatási, ellátási körülményei, szívfájdalom nélkül elveszik a gyereket. Csakhogy olyan helyre nem mennek ki, ahol nincsenek 150%-ig biztonságban. Csak a magyarokkal arcoskodnak, vagy ha egy csapat rendőr kíséri őket...apeszosValóban. De a magyar törvények szerint intézetben lenne a helyük, mert ugye a szüleik nem tudják "nevelni" őket, egyszerű oknál fogva: mert ők is bűnözők. Miért vannak mégis kint?apeszosHa jól tudom, senkit nem lehet kötelezni a magyar törvények szerint intézetbe. Ez nem azt jelenti, hogy én személy szerint nem akasztanám fel az ilyet, csak ebben az esetben elsősorban szerintem nem a törvény alkalmazása, hanem maga a törvény gáz.F.Schleck
több mint 13 éve
Én viszont úgy tudom, igenis lehet, és testközelből tapasztaltam meg. Sajnos a magyarok itt is hátrányban vannak, mert elég egy névtelen telefon a gyámügyhöz, és már jönnek is vizsgálódni. És a magyar szeret leselkedni, irigykedni, feljelenteni, nem feltétlen ebben a sorrendben. Ha a gyámügyiseknek nem elég jók a gyermekek lakhatási, ellátási körülményei, szívfájdalom nélkül elveszik a gyereket. Csakhogy olyan helyre nem mennek ki, ahol nincsenek 150%-ig biztonságban. Csak a magyarokkal arcoskodnak, vagy ha egy csapat rendőr kíséri őket...Ha jól tudom, senkit nem lehet kötelezni a magyar törvények szerint intézetbe. Ez nem azt jelenti, hogy én személy szerint nem akasztanám fel az ilyet, csak ebben az esetben elsősorban szerintem nem a törvény alkalmazása, hanem maga a törvény gáz.F.SchleckNem jó példa. Ők nem (csak) kiskorúak, hanem gyermekkorúak, szóval őket nem lehet semmiképpen börtönbe zárni a mai magyar törvények szerint, ha jól tudom.F.SchleckValóban. De a magyar törvények szerint intézetben lenne a helyük, mert ugye a szüleik nem tudják "nevelni" őket, egyszerű oknál fogva: mert ők is bűnözők. Miért vannak mégis kint?apeszos
több mint 13 éve
Ha jól tudom, senkit nem lehet kötelezni a magyar törvények szerint intézetbe. Ez nem azt jelenti, hogy én személy szerint nem akasztanám fel az ilyet, csak ebben az esetben elsősorban szerintem nem a törvény alkalmazása, hanem maga a törvény gáz.Valóban. De a magyar törvények szerint intézetben lenne a helyük, mert ugye a szüleik nem tudják "nevelni" őket, egyszerű oknál fogva: mert ők is bűnözők. Miért vannak mégis kint?apeszosTessék a példa. Kiskorúak, bevándorló svédek, szabadon elmehetnek....Nem jó példa. Ők nem (csak) kiskorúak, hanem gyermekkorúak, szóval őket nem lehet semmiképpen börtönbe zárni a mai magyar törvények szerint, ha jól tudom.F.Schleck
agyonvertek egy idős nőt Lakon a cigányokapeszos
több mint 13 éve
Valóban. De a magyar törvények szerint intézetben lenne a helyük, mert ugye a szüleik nem tudják "nevelni" őket, egyszerű oknál fogva: mert ők is bűnözők. Miért vannak mégis kint?Tessék a példa. Kiskorúak, bevándorló svédek, szabadon elmehetnek....Nem jó példa. Ők nem (csak) kiskorúak, hanem gyermekkorúak, szóval őket nem lehet semmiképpen börtönbe zárni a mai magyar törvények szerint, ha jól tudom.F.Schleck
több mint 13 éve
Tessék a példa. Kiskorúak, bevándorló svédek, szabadon elmehetnek....Nem jó példa. Ők nem (csak) kiskorúak, hanem gyermekkorúak, szóval őket nem lehet semmiképpen börtönbe zárni a mai magyar törvények szerint, ha jól tudom.
több mint 13 éve
Tessék a példa. Kiskorúak, bevándorló svédek, szabadon elmehetnek....jó most csak írtam egy számot, hogy milyen szinten szaporodtak meg az ilyen és ehhez hasonló dolgot. Drága norvégjaink meg semmit nem kapnak az ilyenekért, mert hátrányos helyzetűek vagy kiskorúak vagy még gyerek korúak...haromtez manapság már alig ér 8 évet. feltéve ha megbecsült norvég vagy MO-nharomt10 év alatt ilyet csak akkor lehet megúszni, ha az elkövető a bűncselekménykor a 18. életévét nem töltötte be.atapapa
agyonvertek egy idős nőt Lakon a cigányok
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
aaaaaaaaaaaaaaaarhhhhhhhhhbriareosmivan nem csereltek ki a hepa szurodet ?
több mint 13 éve
okok, gyakran én is a hajamat fogom az enyhe ítéletektől, de az emberölés minősített eseteit most is keményen mérik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jó most csak írtam egy számot, hogy milyen szinten szaporodtak meg az ilyen és ehhez hasonló dolgot. Drága norvégjaink meg semmit nem kapnak az ilyenekért, mert hátrányos helyzetűek vagy kiskorúak vagy még gyerek korúak...10 év alatt ilyet csak akkor lehet megúszni, ha az elkövető a bűncselekménykor a 18. életévét nem töltötte be.atapapaÁrpika talán azért keveredett a köz emlékezetébe az ügyben, mert korábban egy kislányt megerőszakoló majd meggyilkoló fickó halálos ítéletének végrehajtására mondott kegyelmet.atapapaez manapság már alig ér 8 évet. feltéve ha megbecsült norvég vagy MO-nharomt
több mint 13 éve
10 év alatt ilyet csak akkor lehet megúszni, ha az elkövető a bűncselekménykor a 18. életévét nem töltötte be.Árpika talán azért keveredett a köz emlékezetébe az ügyben, mert korábban egy kislányt megerőszakoló majd meggyilkoló fickó halálos ítéletének végrehajtására mondott kegyelmet.atapapaez manapság már alig ér 8 évet. feltéve ha megbecsült norvég vagy MO-nharomt
több mint 13 éve
Áá senki, csak a mamám. Szegény mindent tud, csak igazából amit tud, az mind oltári baromság 😀 Pl. meg van győződve arról, hogy a választások előtt beszélgetett Orbán Viktorral telefonon (ugye a gép felhív random embereket, csak ő válaszolgatott neki, az meg mondta tovább.....), egyébként megrögzött OV fanatikus, de ő pl. a saját meggyőződése szerint hetekig, sőt hónapokig elautózik a világ legjobb benzinével, az olasz benzinnel, azt is tudja, hogy ha az Adria olasz részén halad, tehát Olaszországban lefelé, akkor ő bizony az Isztrián van, meg tököm tudja, de akkora baromságai vannak állandóan, hogy rendszeresen eljut arra a szintre, amikor már nem csak röhögsz rajta, hanem idegesít is 😀fetomyÉn nagyanyám keveri Vonát Mesterházyval... Végülis határeset 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Leves nélkül nem lehet élni.Írásos emlék van róla,Rómában vagy Vatikánban,végül is mindegy,hogy amikor a kalandozó magyarok odáig kalandoztak,letáboroztak és vízmelegítés után a derekukra kötött bőrtatyóból szárított zöldséget és húst szórtak a felforrt vízbe.Már akkor levest ettek eleink,benne vannak a génjeinkben.
Jó, ha hideg van és átmelegít a forró húsleves,
Jó, ha beteg az ember és van bármilyen éeves, amibe való az erős paprika.
Jó, ha van korhely leves a másnaposságra.
Jó, ha van csak szimplán😊
Leves nélkül nem ebéd az ebéd. Az az alapja!kishaszi
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Árpika talán azért keveredett a köz emlékezetébe az ügyben, mert korábban egy kislányt megerőszakoló majd meggyilkoló fickó halálos ítéletének végrehajtására mondott kegyelmet.atapapaez manapság már alig ér 8 évet. feltéve ha megbecsült norvég vagy MO-n
több mint 13 éve
Árpika talán azért keveredett a köz emlékezetébe az ügyben, mert korábban egy kislányt megerőszakoló majd meggyilkoló fickó halálos ítéletének végrehajtására mondott kegyelmet.
több mint 13 éve
Részletkérdés, de egyébként én is arra gondoltam, amire fetomy😊Igen, majdnem igaz, csak GÁ nem visszavonta, hanem megszüntette, nem lett volna érintett a témában, pláne nem elsőként, és nem azért, mintha politikai okokból a rendszerváltás után alkalmazták volna. A többi végülis stimmel.Sobri JóskaAz olyan tények meg, hogy Göncz Árpád azért vonta vissza a halálbüntetést, mert ő lett volna az első, akinek járt volna, már csak bónuszok...fetomy1. zseniális😊
2. egyébként igaz is majdnem...kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Igen, majdnem igaz, csak nem visszavonták, hanem megszüntették, nem Göncz Árpád (hanem egy AB határozatt), aki persze nem lett volna érintett a témában, pláne nem elsőként, és nem azért, mintha politikai okokból a rendszerváltás után alkalmazták volna. A többi végülis stimmel.Az olyan tények meg, hogy Göncz Árpád azért vonta vissza a halálbüntetést, mert ő lett volna az első, akinek járt volna, már csak bónuszok...fetomy1. zseniális😊
2. egyébként igaz is majdnem...kishaszi
több mint 13 éve
Az olyan tények meg, hogy Göncz Árpád azért vonta vissza a halálbüntetést, mert ő lett volna az első, akinek járt volna, már csak bónuszok...fetomy1. zseniális😊
2. egyébként igaz is majdnem...
több mint 13 éve
Viharsarki húsgombóclevest ismered? Az is faja kaja.megnézném, hogy egy kiadós nyírségi gombócleves után mennyire lennél éhes 😉 (de imádom Istenem)Leves nélkül nem lehet élni.utoljára karácsonykor ettem levest...
Jó, ha hideg van és átmelegít a forró húsleves,
Jó, ha beteg az ember és van bármilyen éeves, amibe való az erős paprika.
Jó, ha van korhely leves a másnaposságra.
Jó, ha van csak szimplán😊
Leves nélkül nem ebéd az ebéd. Az az alapja!kishaszi
Nem szeretem, mert megeszem, tele a gyomrom és nem tudok már normális kaját enni. Félóra múlva persze megbotlok a küszöbben és már éhes is vagyok. Max babgulyás. Az jó.eaglesmcnabb
Az ún. összetett levesek elég kiadósak. Egyéb levesből meg nem kell sokat enni, az a funkciója, hogy felkészítse a bendőt a lényegre.atapapa
több mint 13 éve
Áá senki, csak a mamám. Szegény mindent tud, csak igazából amit tud, az mind oltári baromság 😀 Pl. meg van győződve arról, hogy a választások előtt beszélgetett Orbán Viktorral telefonon (ugye a gép felhív random embereket, csak ő válaszolgatott neki, az meg mondta tovább.....), egyébként megrögzött OV fanatikus, de ő pl. a saját meggyőződése szerint hetekig, sőt hónapokig elautózik a világ legjobb benzinével, az olasz benzinnel, azt is tudja, hogy ha az Adria olasz részén halad, tehát Olaszországban lefelé, akkor ő bizony az Isztrián van, meg tököm tudja, de akkora baromságai vannak állandóan, hogy rendszeresen eljut arra a szintre, amikor már nem csak röhögsz rajta, hanem idegesít is 😀fetomyööö, azért egy kivizsgálásra érdemes lenne elvinni, már a saját érdekében is. A szenilitás gyógyszerekkel élhetú mederbe terelhető. (Viccen kívül. Volt bnőm nagymutterja ugyanez volt, össze vissza beszélt szegény, aztán beállították jól a gyógyszereit, és élhetően normális lett ismét.)